a flash patch segítségével lehetséges a menu lecserélése. Nekem most olyan a menü kb mint az s55-ben (12 iconom van) Ezt ugy csináltam hogy letöltöttem a telefonról a fullflasht(unisiemens) és abban módosítottam a menu képeit (112-123) at ffmod program segítségével. Csináltam crc ellenörzést is és visszaírtam a módosított flasht. ezután aktiváltam a patch-et.
Amikor elöször csináltam meghalt a teló. Semmire nem reagált, meg se mukkant. Ezt helyre hoztam egy uj EEPROM feltöltésével és az IMEI visszaállításával. (még jól is jártam mert gyorsabb lett
) Ezután újra próbálkoztam és csináltam crc ellenörzést és javítást (most elöször). Azt már elértem vele hogy bekapcsolt de csak addig még megtalálta a hálózatot és ez után ki is kapcsolt mindig. Egyszer sikerült belépnem a menu-be és láttam hogy müxik. Cssak kikapcsol a ****. Tudja esetleg valaki hogyanlehet ezt modosítani???
Amugy a patchelést ajánlom minden SL45 tulajnak!! Semmi kockázat, egyszerü. Ennek segítségével tudtok mást is csinálni mp3 hallgatás közben(ki lehet lépni a menube) Lehet bövíteni a hangutasítás menut, létre tud hozni egy + menut ahol ki lehet választani h 900/1800 legyen a hálózat, meg lehet különböztetni egy ember otthoni és mobil telefonszámát(icon jelenik meg hogy honnan hív) és még nagyon sok minden. Kb 55 patch van... Szóval érdemes!