Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 19:12

Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5
SL45 - Grafikus menu + Patch-elések 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Üdv!
Nos tényleg jók a patch-ek, de én csak 20bd-t találtam.
Segítenél, hogy hol van több?
Köszi

hétf. ápr. 28, 2003 14:02
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
MÉG CSAK ANGOL A SZÖVEG DE ÉN MÁR MEGCSINÁLTAM A MAGYARÍTÁST ÉS ELKÜLDTEM A SRÁCNAK AKI AZ ANGOLT CSINÁLTA HOGY RAKJA BE A PATCHELHETÖ FILE FORMÁTUMBA. SZOVAL A MENÜ PATCH-HEZ MINDÖSSZE 2 PATCH KELL, NEM KELL A FLASHT ÁTÍRNI MEG ILYENEK, SEMMI KOCKÁZAT.

vas. ápr. 27, 2003 13:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
NA SIKERÜLT BEÜZEMELNEM. MIDEN MÜXIK, A MENÜ IS. MOST MÁR 12 ICONOM VAN :)))

HA VKIT ÉRDEKEL SEGÍTEK

vas. ápr. 27, 2003 13:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
a flash patch segítségével lehetséges a menu lecserélése. Nekem most olyan a menü kb mint az s55-ben (12 iconom van) Ezt ugy csináltam hogy letöltöttem a telefonról a fullflasht(unisiemens) és abban módosítottam a menu képeit (112-123) at ffmod program segítségével. Csináltam crc ellenörzést is és visszaírtam a módosított flasht. ezután aktiváltam a patch-et.

Amikor elöször csináltam meghalt a teló. Semmire nem reagált, meg se mukkant. Ezt helyre hoztam egy uj EEPROM feltöltésével és az IMEI visszaállításával. (még jól is jártam mert gyorsabb lett :P) Ezután újra próbálkoztam és csináltam crc ellenörzést és javítást (most elöször). Azt már elértem vele hogy bekapcsolt de csak addig még megtalálta a hálózatot és ez után ki is kapcsolt mindig. Egyszer sikerült belépnem a menu-be és láttam hogy müxik. Cssak kikapcsol a ****. Tudja esetleg valaki hogyanlehet ezt modosítani???

Amugy a patchelést ajánlom minden SL45 tulajnak!! Semmi kockázat, egyszerü. Ennek segítségével tudtok mást is csinálni mp3 hallgatás közben(ki lehet lépni a menube) Lehet bövíteni a hangutasítás menut, létre tud hozni egy + menut ahol ki lehet választani h 900/1800 legyen a hálózat, meg lehet különböztetni egy ember otthoni és mobil telefonszámát(icon jelenik meg hogy honnan hív) és még nagyon sok minden. Kb 55 patch van... Szóval érdemes!

vas. ápr. 27, 2003 13:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5