|
Anti-Voda reklám a Westeltől. Kva jó!-:))
Szerző |
Üzenet |
pg_t
|
"az, ahogy kicsavarjátok azt, amit mondani akartam: szánalmas.... Ha ennyire érthetetlenül írok, ahogy ti leírtátok, akkor hogyhogy mégis reagáltok az írásaimra?"
Mit is akartál mondani? És nem is reagálok rá. ) Az meg csak poén volt. Lya, pojén.
"Amúgy ezeket a szabályok, amiket te emlegetsz, azért jöttek létre mert szükség volt rájuk! De amint már nincs szükség rájuk, felesleges koloncok a nyakunkon."
Ezt most kinek írtad? És milyen szabályok?
"sértetted meg az internetes etikettet, azzal hogy nyilvánosságra hoztad valakinek a nevét."
Erről lásd feljebb.
A moderátor is ember. Vagy medve. Én nem látom a parázsló hangnemet. De valóban körülötte forr a levegő. Miért is?
""gracca" lehet hogy nem heJes... Allyally... "
Mijaza gracca? Mert én nem értem. De tényleg. Ez van.
|
hétf. nov. 24, 2003 22:12 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
{i}Végezetül miért mondod hogy nőjek fel?
.....
Hát gracca! Jajj, ez a "gracca" lehet hogy nem heJes...
Allyally... {/i}
Mi volt a kérdés?
|
hétf. nov. 24, 2003 22:09 |
|
|
Fonixx
ezüst tag
|
Látjátok feleim szümtükkel mik vogymuk? Na kb még mindig itt tartanánk, ha nem lennének újítások a magyar nyelvben.
Macika, pg_t: az, ahogy kicsavarjátok azt, amit mondani akartam: szánalmas.... Ha ennyire érthetetlenül írok, ahogy ti leírtátok, akkor hogyhogy mégis reagáltok az írásaimra? Jé, de érdekes, ugye?
Amúgy ezeket a szabályok, amiket te emlegetsz, azért jöttek létre mert szükség volt rájuk! De amint már nincs szükség rájuk, felesleges koloncok a nyakunkon.
Végezetül miért mondod hogy nőjek fel? Elmagyaráznád, hogy hol sértettem meg a szabályaidat?? Én nem igazán látom sehol. Káromkodtam? Érthetetlenül írtam? Szerintem inkább te sértetted meg az internetes etikettet, azzal hogy nyilvánosságra hoztad valakinek a nevét.
Eleve nagyon fura, hogy egy moderátor ennyire nem semleges, hanem állandóan állást foglal, ráadásul igencsak parázsló hangnemben. Azokat a flame-eket amiket neked kéne megfékezned magad is gerjeszted. Hát gracca! Jajj, ez a "gracca" lehet hogy nem heJes... Allyally...
|
hétf. nov. 24, 2003 22:01 |
|
|
zsolti4
|
Na, köpött már a maci? Minden ovis elment már csicsikálni?
Mert már itt lenne az ideje.
|
hétf. nov. 24, 2003 22:01 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
fisi
{i}Akárki is írta ki véletlenül akári adatait- neked AKKOR SINCS JOGOD kirakni bárki személyes adatait!!!{/i}
Tisztában vagyok vele.
Ám felettébb érdekesnek találom, hogy mindaddig nem tűnt fel {b}senkinek{/b}, hogy az annyira védett személyes adatok bárki számára hozzáférhetőek, amíg én be nem linkeltem ide azt a képet. Továbbra sem tartom jogosnak a kirohanást ezért. Ha akárcsak egyetlen ember is szóvá tette volna, hogy "Hé Te, kikerült véletlenül személyes adat a fórumra, szedd már ki". De nem. Ahogyan én kiraktam (úgy ~5 órával az első után) akkor azonnal.
Mindenesetre én azt írtam, hogy megjelennek itt bizonyos emberek és regisztráció után a legelső dolguk, hogy belémtöröljék a cipőjüket. Ezután (ha nem is közvetlenül az én hsz-emre) jött a válasz, hogy már igen régen regisztrált nevezett illető a fórumra (mert lássuk be, itt mindenki (én is) a mobilfórumról beszélt azt megelőzően, nem másikról). Ezt én (lehet, hogy tévesen) szándékos füllentésnek vettem, emiatt raktam ki, amit kiraktam.
De elfogadtam a kritikát, kiszedtem mindkét helyről a személyes adatokat tartalmazó hozzászólást.
{i} Azt hiszem azt írtad, hogy a keresztnevet kitörölted, akkor a vezetéknevet miért nem tudtad- akartad???{/i}
Még egyszer mondom, a legutolsó pillanatig is szabadon volt Odo levelének a fejléce, {b}senki nem emelt szót még mostanáig sem ellene{/b}, holott ugyanannyi infó van/volt szabadon benne, mint az általam kirakottban.
Megmondom őszintén, hogy a vezetéknéven egy pillanatig sem gondolkodtam, viszont az E-mailcímen nagyon, mivel eléggé kezdőnek tűnik valaki, aki a fő előfizetéses mailcímét adja meg, teszi (ilyen esetekben) hozzáférhetővé. Másrészt (ha valóban régóta lenne regisztrálva nevezett a terminal fórumán), akkor tudná, hogy milyen ténykedésből származik az oldal üzemeltetőjének a bevétele, így duplán nem szabad(na) fő előfizetéses mailcímet megadni (a rengeteg (esetenként kéretlen) reklámlevél miatt).
Másik dolog, hogy ha valaki már regisztrált más terminal fórumra, akkor az nem hagyja benne regisztrációkor a "Hogyan kívánja megkapni az üzeneteket..." kérdésnél az alapértelmezett "E-mailenként" opciót (pláne nem, ha láthatóan cska a weben szól hozzá), mert a korábbi regisztráció(i)ból már tudja, hogy használhatatlanul eltömődik a postaláda pár nap alatt a rengeteg hozzászólás miatt.
Amiatt szedtem mégis ki, mert mostanában szenvedek hasonló miatt, egy jól bejáratott mailcímem lett a lelketlen spammelők áldozata, és ezt nem kívánom senkinek sem.
Bár ezek után is, BÁRKI rákattint Quark hozzászólásánál a {b}{u}Válasz erre{/u}{/b} linkre, akkor láthatja a mailcímet, az xxxx alatti szöveget meg nem nehéz kitalálni. És ez így megy a fórum fennállása óta.
Talán ennyit a "nem nyilvános" adatokról.
|
hétf. nov. 24, 2003 22:00 |
|
|
tonton
vas-tag
|
Ha valami építõ jellegû persze,hogy figyelek:)
|
hétf. nov. 24, 2003 21:57 |
|
|
pg_t
|
jaja, felcseréltem, mert újra kellett írnom a hozzászólást (elszállt a gép). Pipa is voltam.
De legalább látom figyelsz és érted...
|
hétf. nov. 24, 2003 21:53 |
|
|
tonton
vas-tag
|
Fordítva van ám az preskriptív=elõíró, deskriptív=leíró.
|
hétf. nov. 24, 2003 21:45 |
|
|
Quark
ezüst tag
|
Üdv Mindenkinek!
Szeretném megkérni mindenkit, hogy a nevemet hagyja békén, én befejeztem a közreműködésem ebbe a topicba, mert elegem van!
|
hétf. nov. 24, 2003 21:45 |
|
|
Quark
ezüst tag
|
Odo véletlenül elküldte levélben az eredeti szöveget is, de sokan észre se vették, mint lásd az előző hozzászólót! És teljesen más, ha véletlenül teszi ki, meg más ha szándékosan! Macika Drága szinte "villogó betűkkel" kiírja a nevemet, mert először a teljes nevem is ott volt, de gondolom rájött, hogy azt mégse kéne (vajon hogyan?). De akkor sincs joga erre, mivel Ő a moderátor, de úgy látszik kihasználja ezt, mivel úgy gondolja, hogy Ő itt a Mindenki és megtehet bármit!
|
hétf. nov. 24, 2003 21:29 |
|
|
pg_t
|
Arman, az elírás egy dolog, ha gyorsan írsz, vagy le kéne cserélni a bill-t. Az megesik mindenkivel.
Visszaolvasni mondjuk már nem ártana.
Ami a hibákat illeti:
Ha azt látom, hogy JÁCCA, vagy MÜXIK, arról tudom, hogy poén (?!). (Nagy poén.)
De ha azt, hogy JÁTSZA, muszáj, ÁLTALÁNY, EGYENLŐRE (egyelőre helyett), akkor az bizony sajna azt jelenti, hogy az illető nem tudja helyesen leírni.
És nem a belekötés a lényeg.
Eszembe jut egy beszélgetésem egy leíró nyelvész barátommal, akit megkérdeztem, mikor lesz az helyes, hogy DINYE, mert több helyen látom, mint a DINNYÉ-t. És bizony azt mondta, hogy ha mondjuk az ország kétharmada szerint a DINYE helyes, akkor el fogjuk fogadni helyesnek, aztán egy darabig együtt él a nyelvben a kettő, max a DINNYE kihal.
(A preskriptív/leíró nyelvtan csak leírja, nem pedig előírja - deskriptív - a nyelvet. Valójában a kettő együtt van, a deskriptív a szabályok, a preskriptív miatt változnak néha a szabályok. Pl. én még nylon-ként tanultam helyesnek, aztán a nejlont is elfogadták.)
(Van egy jó angol nyelvű poén szöveg, a nyelv leegyszerűsítésének ötletéről, csak nem találom, ha valakinek megvan, tegye már be.)
És ha **** a nyelvre, akkor egy idő után simán nem értjük egymást. Ez van a szakzsargonnal is, ott is kijavítod, mert különben nem is érted rendesen, mit akar, és talán legközelebb is szeretnéd érteni.
|
hétf. nov. 24, 2003 21:29 |
|
|
Arman_Blade
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
hmm... én pl. észre se vettem volna az e-mailben a nevet, ha nem szóltok, de Macika ábrájában már erőteljesebben látszik...
mindenesetre én is elég gyakran vétek helyesítási hibákat. Egyrészt azért mert már le kéne szegény billentyűzetet cserélni, de nem lehet sajna olyat kapni amilyen nekem kell, másrészt meg azért, mert nem szeretem elolvasni azt amit írtam... de seholsem...
de egy valamit észrevettem... más fórumokban is írok, de ha valakit nagyon "szivatni" akarnak, akkor még egyszer sem láttam, hogy a heyesírásra mentek volna rá... de valahogy a terminal fórumon akárhányszor is valakit leszólnak az emberk, egy idő után mindig a helyesírásra terelődik a téma...
Kérdem én, hogy ez most miért jó? Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. És szerintem tényleg érthető az összes hozzászólás, csak legfeljebb ha már az írásnál elkapkodták, akkor az olvasásánál kell rájönni, mit is akart mondani az illető... de persze mi tudjuk mit akart mondani, de jobb abba belekötni, hogy rosszul írta, mint válaszolni arra, amire gondolt az illető...
egyébként ez a második topic, ahol nem Macikának adok igazat...
|
hétf. nov. 24, 2003 20:46 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Vigyázz, mert turisták jönnek
Csak saját szemüknek hisznek
Tétlenül ne állj itt dísznek
Vigyázz, mert turisták jönnek.
...
A házakat lebontják
A sarkokat meghagyják
->hogy el ne tévedj...
---
Akinek nem inge...
De akinek igen......
[nekem 80]
|
hétf. nov. 24, 2003 20:46 |
|
|
pg_t
|
phoniksziksz, akóírlyáahodj akars kitéderke
matsikánakigaz alehetténjlegkis korúleheccénmegktözkdővadjok igenmásismontamár
-----------------------------------------
most már félve írom (hátha megint nem olvastam eléggé vissza), de Macika azért hagyta ott a vezetéknevet, mert Odo korábbi hozzászólásában már úgyis szerepelt, tehát Macika semmi újat nem írt ki. A vezetéknevet írhatta volna ki, de azt TÖRÖLTE. (Teségelenörizni.)
Odo | Válasz erre | Színvonal: 1
2003-11-24 13:54:10
)))
----- Original Message -----
From: "Ifj Petneházy" ¸¸¸lt¸¸¸petne@axelero.hu¸¸¸gt¸¸¸
To: ¸¸¸lt¸¸¸list@mobil.lx.hu¸¸¸gt¸¸¸
Sent: Monday, November 24, 2003 12:02 PM
Subject: Re: [mobil] Anti-Voda reklám a Westeltől. Kva jó!-:))
|
hétf. nov. 24, 2003 20:36 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Macika nem nekd kéne prédikálni a társasági együttélés szabályairól.
|
hétf. nov. 24, 2003 20:11 |
|
|
fisi
ezüst tag
|
Macika és a többiek!!!
Hagyjátok abba a marakodást!!! Ez már nagyon gáz!!
Macika!!
Akárki is írta ki véletlenül akári adatait- neked AKKOR SINCS JOGOD kirakni bárki személyes adatait!!! Még ha össze is vesztetek!!! Te vagy a moderátor, NEKED kéne itt példát mutatnod!! Nem kicsinyesen kiírni az adatokat! És ha ki is írtad akkor igazán kitörölhetted volna a vezetéknevet, elég lett volna a nickname is!!! Azt hiszem azt írtad, hogy a keresztnevet kitörölted, akkor a vezetéknevet miért nem tudtad- akartad???
És még egyszer hagyjátok abba!!!
Fisi
|
hétf. nov. 24, 2003 20:09 |
|
|
.Macika.
|
Jó, akkor ezentúl ragozás és egyéb hülyeségtől mentesen, akár szóközök és írásjelek nélkül, minden j-t ly-nek írva írogass, esetleg figyelmen kívül hagyhatod a szavak sorrendjét is. Mert miért ne? Megteheted, nem?
Vagy miért nem írsz ezentúl angolul vagy németül ide? Megteheted, nem?
Az olvasó le van ****, úgyis ki fogja tudni olvasni, aki nagyon akarja...
Vannak szabályok, amiket BE KELL TARTANI. Azért mert CSAK!!!
Ilyen pl. a társasági együttélés szabálya is.
Mikor nősz már fel?
|
hétf. nov. 24, 2003 20:05 |
|
|
pg_t
|
most, most, most...
|
hétf. nov. 24, 2003 19:08 |
|
|
Fonixx
ezüst tag
|
pg_t:
Jájj, na ettől kapok hülyét! Az ilyen nyelvtani szőrszálhasogatáson! Szerintem aki akarja, az érti mit akart mondani a másik, aki meg nem érti, az vagy direkt nem érti és beleköt, vagy ha nem tudja felfogni az az ő baja. Szerinted ha én azt írom, hogy jáCCa, meg fejedBE, akkor nem ismerem a nyelvtant? Nevetséges! Képzeld, hogy ismerem! És tudod mit? Direkt írom úgy, mégpedig azért, mert biztos lesz vki hozzád hasonló aki ezen kiakad. Netikett és szabad nem szabad helyett illik nem illik: Tudod egyes társadalmi konvenciókra szükség van, mert azoktól működik a társadalom, ezt én is elismerem. Ugyanakkor más társadalmi konvencióknak semmi értelmük, néha teljesen logikátlanok, és ha megkérdem, hogy az miért kell úgy, akkor a válasz egy egyszerű "csak" lesz, mert nincs rá logikus magyarázat. Ezekre mégis mi szükség van? Semmi, de a legtöbben azt mondják, hogy ja csináljuk így tovább, hiszen az előttünk lévők olyan okosak voltak, biztos jó amit csinálunk. Csak az a baj, hogy ha csak ilyen emberek lennének, akkor még mindig pl a középkori etikett kéne viselkednünk. Szerinted az jó lenne? Biztos nagyon. Fejlődik minden, így a viselkedésformák is. Kár ennek gátat vetni. Ja és mielőtt még megjegyeznéd, nem, nem támogatom az ész nélküli káromkodást, sem a primitív megjegyzéseket meg ilyeneket. Számomra nem ebből áll a társadalmi konvencionalizmus tagadása!
|
hétf. nov. 24, 2003 19:06 |
|
|
pg_t
|
Megvan. Aha. Tényleg. Elolvastam. Valóban nem emlékeztem, oly régen volt már.
Ezt viszont leírta valaki korábban, hogy mi is azért a különbség, hogy odaszólok, hogy "itt vagyok", vagy 40-szer felhívom 3 mp-re. Az utóbbi a ****. Igen.
A **** másik jellemzője, hogy véletlenül sem tették volna rezgőre/halkra/bipre (úgyis jön a következő hívás rögtön) a hívásjelzést, hanem hadd hallgassa mindenki idétlen csengőhangjukat minél többször jó hosszan.
Jelzőt én most személy szerint most nem akasztanék rájuk, de ezt én is NAGYON utáltam. Erről részemről ennyit.
|
hétf. nov. 24, 2003 19:01 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Nem kell fikázni a djuice-t. Nekem két kártyám van:
16.00-ig Perfect, 16.00-tól djuice. 16 előtt 36ft, 16 után
25ft (1db 12.50ft). Mutass egy (nem előfizus) csomagot,
ami ezt tudja...
|
hétf. nov. 24, 2003 18:54 |
|
|
pg_t
|
Fonixx:
"Aztán... Netikett, ezt nem szabad, azt nem szabad. Könyörgöm! Ezek társadalmi konvenciók! Miért kell mindenféle társadalmi konvenciót szolgaian követni, mint valamiféle szentírást? Szerintem amíg az ésszerűség határain belül maradunk (pl nem floodol, nem ír csupa nagybetűvel, nem ír krix-kraxokat, vagy nem káromkodik sorozatosan), addig mindenki írjon azt ami jól esik neki nem?"
A netikett az nem mit szabad, nem szabad, hanem mit illik vagy nem. Ugye azt a kérdés, hogy miért kell a társadalmi konvenciókat követni, az nem komoly?
És nem szolgaian. Én azért írtam, mert marhára idegesítő, amikor egy hozzászólásból vagy úgy bogarászod ki, mit is reagált rá a másik, vagy teljesen feleslegesen ott van az egész korábbi.
-----------------------------------------------------------
A **** csak ennyit, aki félreérti, azzal nem tudok mit csinálni:
(Visszakerestem, mit is írt Macika pontosan.)
"Az ügyfeleim miatt van a dolog, mégpedig a ****
miatt :c)))
Azért van, hogy mindenki hálón belül tudjon hívni. Ne tudd
meg, hány ember szólt hozzám sokkal közvetlenebbül, miután
rákérdeztem, hogy milyen hálózatot használ, mert akkor azt a számomat adom meg neki."
Odo, Quark, és a többiek, ugye ti is Macika ügyfelei vagytok (smileyval), aki csak akkor hívják fel, ha a számotokra megfelelő szolgáltatónál lévő számát adja meg nektek? Mert ha igen, akkor **** vagytok. Legalábbis Macika szerint.
Amúgy most itt bukik ki, kedveseim, hogy miért is gond, ha valaki nem ismeri a magyar nyelv szabályait. (játSSZa, fejedbeN, ha már hirtelen hibát akarok mondani, amit írtatok.) Macika mondata pontosan azt jelenti, hogy az "ügyfelei KÖZÜL a ****". Ha úgy írta volna, hogy "az ügyfeleimre, MEG a ****", akkor érthetitek magatokra. Ez olyan, mintha azt mondom, hogy "X haverom köcsög, mert mindig lóg a buszon", akkor levonod a következtetést, hogy szerintem mindenki köcsög mert lóg a buszon? És ha én azért mondom, mert tudom, hogy van egy Rollsa, meg sofőrje, meg helikopterje, és ezért hülye, hogy lóg a buszon? (Macika is ezt taglalta utána a két példával, aminek most már lesztek szívesek egyedül utánanézni.) És különben is hadd mondjak X haveromra, amit akarok.
|
hétf. nov. 24, 2003 18:16 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Amikor azt írtam a Voda reklámra, hogy kifigurázza a
**** 3mp-ezőket, akkor Te már közkinccsé tetted, hogy
kihasználod ezt a lehetőséget? Nem hát!
Nem mondtam, de éppen ezért NEM KELLENE ILYENEKET KIJELENTENI! Általánosítani
|
hétf. nov. 24, 2003 18:05 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Na, hogy másról is beszéljünk...
Előre bocsájtva: én Pannonos vagyok. DE:
A Westel is inkább kiadna egy normális díjcsomagot,
minthogy a Vodát fikázza. (a Voda is fikáz, de az legalább
rendesebb díjcsomagokat is kiad).
Pl. a 60ft /10perc a sokat beszélőkne igenis jó, a keveset
beszélők meg vegyenek más csomagot (lányoknak, becsajozós
srácoknak ideális)...
|
hétf. nov. 24, 2003 18:01 |
|
|
.Macika.
|
{i}Nagyon rendes vagy, hogy visszaélsz azzal, hogy te
tulajdonos vagy és láthatod a regisztrációmat, de azért
mindennek van határa, hogy az adataimat így kirakod! Ez már
pofátlanság tőled!
Én ezzel befejeztem a veled való kommunikációt! És nem fogok
ezért rád csúnyákat mondani! Az a te színvonalad!{/i}
1. Nem vagyok tulajdonos, ugyanolyan mezei user vagyok, mint
bárki más.
2. Én sem mondtam Rád csúnyákat. Ebben egyenlőek vagyunk.
Sőt, egyáltalán nem szokásom másokra csúnyákat mondani,
mivel én magam is elítélem azt.
|
hétf. nov. 24, 2003 17:58 |
|
|
.Macika.
|
{i}Mivel én is használom az mp3-at, igen.{/i}
Amikor azt írtam a Voda reklámra, hogy kifigurázza a
**** 3mp-ezőket, akkor Te már közkinccsé tetted, hogy
kihasználod ezt a lehetőséget? Nem hát!
Olvass már vissza!!!
|
hétf. nov. 24, 2003 17:54 |
|
|
Quark
ezüst tag
|
Ugyan már, azért nem lehet összehasonlítani, ha valaki szándékosan teszi közzé, meg ha valaki véletlenül! Ezen el kéne gondolkozni!
|
hétf. nov. 24, 2003 17:53 |
|
|
.Macika.
|
{i}Macika dobjad már ki mindenki adatait nyilvánosan, ha
megkérhetlek!{/i}
Azért az megnyugtat, hogy pont Te írod ezt... :c)))
|
hétf. nov. 24, 2003 17:49 |
|
|
.Macika.
|
Ha ő véletlenül írja be (hamarabb, mint én!), akkor az nem
személyes adat, ha én szándékosan, akkor már személyes adat?
Ugyan már, ezt Te sem gondolod komolyan.
|
hétf. nov. 24, 2003 17:45 |
|
|
.Macika.
|
{i}És engem is zavar, mivel **** nevezett.{/i}
Én? Téged?
Nem hiszem.
|
hétf. nov. 24, 2003 17:43 |
|
|
Quark
ezüst tag
|
Macika!
Igen, Odo válaszába megjelentek az adataim, de az nem olyan feltűnő, mint ha te beszúrsz egy nagy képet! Azért van különbség! Meg Odo válasza véletlen volt, mivel látszik, hogy mailben válaszolt és véletlenül nem törölte ki az eredeti üzenetet! Ez előfordulhat bárkivel!
|
hétf. nov. 24, 2003 17:36 |
|
|
.Macika.
|
{b}Az senkit sem zavar, hogy Odo hozzászólásában került ki
Quark minden adata a topicba? Azt nem nehezményezte
senki?{/b} Egyetlen centivel sincs több személyes adat
abban, amit kiraktam, mint Odo hozzászólásában. Tudom, mert
vigyáztam rá, kitöröltem a keresztnevét, mert az benne volt
a regisztrációban.
Aki nem hiszi, olvassa el!
Odo | Válasz erre | Színvonal: 1 2003-11-24 13:54:10
|
hétf. nov. 24, 2003 17:19 |
|
|
Fonixx
ezüst tag
|
Komolyan mondom kezdek ettől az egésztől rosszul lenni...
Macika nekem úgy tűnik, hogy amit mondasz az nem egy közösség akarata, vagy szokásai, hanem a Tiéd! Kiosztasz, lenézel, kioktatsz embereket csak mert más a véleményük.
Na meg a másik... Az ember mond valamit ami nem megalapozott vagy nem igaz. Naés? Tévedünk nem? Vagy ide csak olyan tévedhetetlen emberek járnak mint te?
Aztán... Netikett, ezt nem szabad, azt nem szabad. Könyörgöm! Ezek társadalmi konvenciók! Miért kell mindenféle társadalmi konvenciót szolgaian követni, mint valamiféle szentírást? Szerintem amíg az ésszerűség határain belül maradunk (pl nem floodol, nem ír csupa nagybetűvel, nem ír krix-kraxokat, vagy nem káromkodik sorozatosan), addig mindenki írjon azt ami jól esik neki nem? Meg minek ide ez a fene nagy komolyság? Macika csak mert benyögök néhány (bevallom helyenként igen gyenge) poént miért nézel 15 évesnek? Te afféle besavanyodott "húdekomolyvagyok" ember vagy? Biztos vidám hétköznapjaid lehetnek. Nem azt mondom, hogy baromkodjuk végig a fórumot, mert nem arról szól, de nem kell mindjárt leszólni az embert csak mert éppen nem komoly a stílusa.
"Wapolós vagizás": Ehh... Azért wapolok többek között tömegközlekedési eszközön, mert nem vagyok otthon, így nem tudok kommunikálni msn-en a barátnőmmel, így aztán sms-t írok neki. Ennyi. Nem több és nem kevesebb. Nem "vagizok".
Ennyi voltam.
|
hétf. nov. 24, 2003 17:03 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Macika dobjad már ki mindenki adatait nyilvánosan, ha megkérhetlek!
|
hétf. nov. 24, 2003 16:56 |
|
|
Quark
ezüst tag
|
Macika!
Nagyon rendes vagy, hogy visszaélsz azzal, hogy te tulajdonos vagy és láthatod a regisztrációmat, de azért mindennek van határa, hogy az adataimat így kirakod! Ez már pofátlanság tőled!
Én ezzel befejeztem a veled való kommunikációt! És nem fogok ezért rád csúnyákat mondani! Az a te színvonalad!
|
hétf. nov. 24, 2003 16:41 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Macika már megint sz@arrágozól, egyszerűen nem hiszem el, hogy lehet ennyire más emberekről ilyen véleményed, főleg ha nem is ismered őket.
De ez leginkább téged jellemez.
|
hétf. nov. 24, 2003 16:34 |
|
|
Quark
ezüst tag
|
P-nek:
"Már bocs, ki nem állhatom az ilyen ultraliberális baromságokat, hogy azt csinálok, amit akarok, senki nem szólhat bele. Ha valamilyen közösség tagja vagy (vagy társadalom), akkor vonatkoznak rád bizonyos szabályok, akár tetszik, akár nem. (Ne csak a végleteket nézzük, pl. emberölés.) Ha magyarul írsz, akkor írj MAGYARUL."
Már bocsánatot kérek, én meg ki nem állhatom az olyanokat, akik csúnyán beszélnek! Én nem beszélek csúnyán másokra, magamban igen, dehogy más is hallja azt nem! És ti is egy közösség tagjai vagytok, akkor rátok is vonatkoznak a szabályok és szerintem ebbe a csúnya szó és mások sértegetése is ide tartozik! Ha tévedek, akkor bocsánat!
|
hétf. nov. 24, 2003 16:29 |
|
|
.Macika.
|
{i}"Tévesen motoszkál a fejedbe a nickválasztás, mivel elég
régen regisztráltam már magam ebbe a fórumba!!!!!!!!!!!!!{/i}
Nézz csak ide!
http://kep.tar.hu/maci-ka/images/pic3864504.jpg
És Te, hogy vagy? :c)))
|
hétf. nov. 24, 2003 16:26 |
|
|
Quark
ezüst tag
|
Macika Drága én ezt írtam:
"Tévesen motoszkál a fejedbe a nickválasztás, mivel elég
régen regisztráltam már magam ebbe a fórumba!!!!!!!!!!!!!
Mert ugye más topic is érdekel, nem csak a mobil!!!!"
Tehát nem ebbe a topicba regisztráltam régen, hanem a terminal fórumba! Én nem mondtam olyat, hogy a mobil topicba regisztráltam régen!!!! És te hogy vagy?
És Kedves P:
Ha te egyenértékűnek tartod a halmozott felkiáltójelet meg a mások sértegetését csúnya szóval, akkor tegyed! És elmondom neked, hogy egyet értek, hogy nem jó dolog az, hogy felcsörgetünk valakit és majd visszahív, de én nem sértegetem és azért egy kis különbség van!
|
hétf. nov. 24, 2003 16:18 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Amúgy a 3mp-hez még vmi: ha megköveztek is azt mondom élveztem a 3mp-t, és a mai napig boldogan gondolok rá, mert jó élmények fűződnek hozzá! ))) lool
|
hétf. nov. 24, 2003 15:53 |
|
|
.Macika.
|
{i}Tévesen motoszkál a fejedbe a nickválasztás, mivel elég
régen regisztráltam már magam ebbe a fórumba!!!!!!!!!!!!!{/i}
Nézz csak ide!
http://kep.tar.hu/maci-ka/images/pic3864481.jpg
És Te, hogy vagy? :c)))
|
hétf. nov. 24, 2003 15:52 |
|
|
pg_t
|
Még egy egyszerű kérdés:
Neked jogod van annyi felkiáltójelet tenni, amennyit akarsz? Ne Macika szabja meg.
De ő nem nevezhet senkit ****?
Ha téged zavar, hogy ő ****, és ezen te felháborodsz, akkor hadd zavarhassa már őt is (meg engem), hogy kényed-kedved szerint alakítod a nyelvi szabályokat.
Már bocs, ki nem állhatom az ilyen ultraliberális baromságokat, hogy azt csinálok, amit akarok, senki nem szólhat bele. Ha valamilyen közösség tagja vagy (vagy társadalom), akkor vonatkoznak rád bizonyos szabályok, akár tetszik, akár nem. (Ne csak a végleteket nézzük, pl. emberölés.) Ha magyarul írsz, akkor írj MAGYARUL.
(Én pl. elvből nem reagálok olyan hozzászólásokra, amik szinte érthetetlenek, vagy olyan helyesírással íródtak, hogy általánosból nem lett volna szabad kiengedni az elkövetőjét.)
Üdv
|
hétf. nov. 24, 2003 15:39 |
|
|
.Macika.
|
Fallosz
Csak Neked :c)))
http://kep.tar.hu/maci-ka/images/pic3864336.jpg
Igaz, ez nem mobilnak a címkéje, de ugyanilyen volt a mobilokban is.
|
hétf. nov. 24, 2003 15:28 |
|
|
.Macika.
|
pg_t
Sajnos nem néztem a StarTrek-et, így nekem nem mondott semmit a dolog. Én csak azt látom, hogy mikor regisztráltak egyes emberek, illetve azt, hogy a regisztráció után az első dolguk mi (hogy idejöjjenek és jól belémtöröljék a cipőjüket). :c))
Bocs, a 3 mp-ezést én (is) hoztam fel, és nem feltétlenül a megszűntetés miatti felháborodás miatt (hiszen sosem használtam távközlési célzattal), hanem a Voda reklámja miatt, ami nagyon ötletes volt szerintem.
{i}>>Megjegyzem NAGYON SZELLEMESNEK tartottam azt a reklámot, mivel nem a szolgáltatót, hanem a **** 3mp-ezőket figurázta ki.<<{/i}
Igenis, amit ott a reklámban az a figura előadott a stopperral a kezében, az a **** 3mp-ezők kifigurázása volt (ÉS {b}NEM{/b} A WESTELÉ!, tehát nem egy konkrét cégé). Akik gyakorolják, hogy hadarva el tudjanak mondani minél többet egységnyi idő alatt. Aztán hogy a másik fél mit ért meg belőle, az már közömbös.
A WC-be dobott SIM kártya szintén nem utalt KONKRÉTAN egy szolgáltatóra sem. Egyszerűen a drágább szolgáltatóról az olcsóbbra való átváltást akarja erőltetni.
|
hétf. nov. 24, 2003 15:07 |
|
|
Quark
ezüst tag
|
Teljesen értelmetlennek tartom ezt a huzavonát a szolgáltatók között! Az
egyik embernek ilyen a véleménye a másiknak meg amolyan, kész. Mindenkinek
más a tapasztalata, mivel valaki jó földrajzi fekvésbe lakik, valaki nem.
Mindenki azt a szolgáltatást használja, ami számára legjobb, én
kiválasztottam, hogy nekem melyik a legjobb és melyik tudja az igényemet
teljesen kielégíteni!
Macika Drága, annyi írásjelet használok, amennyit akarok, ne te szabd
meg!!!!!! A másik dolog, hogy nem vagyok westel fan, csak ott legalább
annyit fizetek, amennyit használom!!!!! És azt kapom, amiért fizettem! Nem
"üresjáratú" szolgáltatást, mint amit a vodának fizettem! Erről ennyit!!!!
|
hétf. nov. 24, 2003 15:03 |
|
|
pg_t
|
Odonak:
"Nicsak van, aki ismeri a Star Trek szereplőket?"
Nemcsak hogy ismerem. STNG-ről anno évfolyamdolgozatot írtam angol szakon. A DS9 meg amit most nézek újra, ViaSAT3, SAT1 együtt. A Voyager kevésbé jött be ("szakmai" indokok, nemcsak mert "nem teccik Chakotay tetkója", sztorifűzés, szálak felépítése, karakterfejlődés, stb.), de azért azt is. (Ez off volt, bocs.)
"Nem csak őket nevezte annak."
Erről Quarknak írott válaszomban visszatérek.
"Ki háborodott fel? Amúgy még mindig van részben 3mp."
Igaz, az előfizusoknak van.
------------------------------------------------------------
Quarknak:
"Igen én pl. ott szoktam hagyni a teljes levelet, mivel sok
...!! Nem kell már mindjárt berágni ezen!!!! "
Nem rágtam be. Csak szóvá tettem. De a netikett szerint igenis illetlenség. Csak hogy tudd.
"A 3mp nem szűnt meg, jelenleg is van."
Előfizetéseseknek igen.
"Jó neked, hogy nálad működik normálisan a voda!!!!"
Valóban jó. Ki is használom.
"És ne nevezz te se senkit ****, akit nem ismersz,
mert ez a legundorítóbb dolog!!!! Akkor én nevezlek titeket
****!!!! "
Annak nevezel aminek akarsz. Akkor még egyszer: Én egyetértek Macikával abban, hogy az az ember, aki azért nem hív - pedig ő akar valamit - mert más szolgáltatónál van, és ott magas a hálózaton kívüli percdíj, vagy a Macika által említett módon kettőt csörget, az ****. Na jó legyen más jelző, legyen kicsinyes. Ha én fel akarok hívni valakit, akkor nem azt fogom nézni, hogy a francba a hülyének miért pont X/Y/Z-s száma van, a köcsög, nem hívom fel, mert "rossz szolgáltatónál van" (Ilyet már mondtak nekem, és felhúzott, nem nehéz kitalálni, hogy az illető melyik hárommillárd légyhez tartozik.). Én tehetek róla? Én megnézem, hogy honnan tudom olcsóbban felhívni (vez, voda, pannon - ez van nekem most), és FELHÍVOM!
"Tévesen motoszkál a fejedbe a nickválasztás, ... Na erről ennyit!!!! "
OK. Írtam, hogy talán tévedek. Rendben.
(A sok felkiáltójeled amúgy tényleg zavaró!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Ettől nem lesz nyomatékosabb. HA MEG KIABÁLNI AKARSZ, TEDD AZT!)
|
hétf. nov. 24, 2003 15:01 |
|
|
Quark
ezüst tag
|
Igen én pl. ott szoktam hagyni a teljes levelet, mivel sok
levelem érkezik és elfelejtem, hogy miről van szó és nem
kell keresgélnem. A fórumba viszont lehetett véletlen is,
hogy ott maradt!!!! Nem kell már mindjárt berágni ezen!!!!
A 3mp nem szűnt meg, jelenleg is van. Én egyetemista vagyok
és nekem ott van a tandíj, meg az albérlet meg minden. A
párom 140 km-re van tőlem és szeretem tudni, hogy mi van
vele és rendszeresen használom is a 3mp-t mivel nem tudom
kifizetni a magas számlát!!!!! Más lehetőség meg
nincsen!!!!!!
A 777 ingyen sms az nagyon jó dolog volt, hogy neten
lehetett sms-t küldeni, egyszerű volt és praktikus is!!!!
És nem értelek, hogy miért lenne ez felháborodás, most
örüljünk ennek vagy mi???? Megmondjuk a véleményünket és
kész, ezért van fórum, hogy az emberek megosszák a
véleményüket, nem azért szólunk ide, hogy esetleg a
szolgáltató meggondolja magát, mert szerintem az nem
rajtunk múlik!!!!
Jó neked, hogy nálad működik normálisan a voda!!!!
És ne nevezz te se senkit ****, akit nem ismersz,
mert ez a legundorítóbb dolog!!!! Akkor én nevezlek titeket
****!!!!
Tévesen motoszkál a fejedbe a nickválasztás, mivel elég
régen regisztráltam már magam ebbe a fórumba!!!!!!!!!!!!!
Mert ugye más topic is érdekel, nem csak a mobil!!!! Az
csak a véletlen műve, hogy egy sorozatból vettem a nevet,
meg szerintem Odo is!!! Na erről ennyit!!!!
|
hétf. nov. 24, 2003 14:36 |
|
|
.Macika.
|
phallos
{i}Biztos igazad van.{/i}
Igen.
{i}Az, hogy a korod ellenere ezzel kioktato jelleggel
foglalkozol, plane ha a masikat fiatalnak tartod, az
meg Teged jellemez.{/i}
Jó lenne, ha addig nem írogatna valaki, ameddig nem ismeri egy dolognak a hátterét. Fonixx-szel egy másik topicban már konfrontálódtunk, arra volt ez utalás, ami volt. Neki szólt, személyesen.
Ha Te arról nem tudsz akkor vagy olvasss utána, vagy ne alkoss vélemény félinformáció alapján ebben(!) a témában.
|
hétf. nov. 24, 2003 14:32 |
|
|
.Macika.
|
{i} Érdekes módon, miután váltottam szolgáltatót, rögtön volt westel térerő, rendszeresen megyek azon az útvonalon és most már tudok wapozni is legalább!!!! Nem mint a vodamicsodával!!!! Ami sose tudott működni!!!!!{/i}
Amit idéztél, én az a 112-es szám hívására írtam, Te meg most egészen mással jössz?
{i}Ezzel kimondtad, hogy gyenge a térereje, tehát az adótorony teljesítménye gyenge, nem tud nagy területet normálisan lefedni!!!!!{/i}
Jaja, ellentétben a Westellel és a Pannonnal, amelyeknek szintén a GSM szabvány szerinti 2/1 W-os adóik vannak.
{i}Én nem azt mondtam, hogy a westelnek nincsen percalapú csomagja!!!! És direkt mondtam hogy RÉSZBEN másodpercalapú!!!!!! Látom nem figyelsz normálisan!!!!{/i}
Nem bizony, Te ezt írtad!!!
{i}A westelnél legalább részben másodperc alapon számláznak {b}és nem fél percekbe vagy percekbe, mint a többi szolgáltatónál.{/i}{/b}
Kikövérítettem, mert úgy látszik nem értetted meg, mely kijelentéseddel volt bajom.
{i}Mi látszik világosan???? Az hogy a westelnél többet fizetek rendben fizetek többet, de akkor normális is a szolgáltatás!!!!!!!!!{/i}
Így van! Ezt írtam. Amit Te is.
{i}Persze, hogy a westelnek és a pannonak is voltak, vannak és lesznek még rossz reklámjai, de nem az összes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ez nagy különbség!!!{/i}
(Te Quark, muszáj 50 hozzászólásra való írásjelet elhasználni egyetlen hozzászólásban?)
Nem tudom, én már vagyok annyira felnőtt, hogy egy olyan reklám is tudjon tecceni, ami nem a kedvenc szívem csücskét reklámozza. Volt a Westelnek is jó reklámja (jó régen), a Pannonnak is (pl. a vonósnégyes, a 4 db 2110-essel, na jó, volt vagy 8 éve), és az sem igaz, hogy a Vodának csak rossz reklámjai vannak. Ami hiányzik a W/P reklámjaiból, az a józan paraszti ésszel felfogható ötletesség. Ez benne van viszont a Voda-reklámokban.
Mondjuk azt nem ártana tudni, hogy a reklámokat nem a szolgáltatók készítik. Legfeljebb egy alap-elképzelés származik tőlük, az ötletek, a megvalósítás viszont a reklámstúdiók feladata. Tehát badarság lenne azt hinni, hogy a Westel reklámok a Westeltől származnak, a Pannonosok a Pannontól és a Vodások a Vodától. Kreatív teamek dolgozzák ki az arculatokat, amit a megrendelő vagy elfogad, vagy módosítást kér.
{i}Azért tiszteségtelen magatartást nem kéne folytatni!!!!!!!!!!!!!{/i}
Mi a tisztességtelen magatartás ebben az esetben? Segítenél?
{i}A westel nem is azért csinálta a reklámot, mert a helyét veszélyezteti valamelyik cég, hanem hogy a voda ne tanúsítson tisztességtelen magatartást!!!!!{/i}
Annyira azért nem kellene elvakult Westel-Fan-t játszanod, hogy ne vedd észre: a Voda az összes konkurenciaszurkáló reklámjában együttvéve sem volt annyira szándékosan, beazonosíthatóan egyetlen konkurens ellen irányuló, mint a Westel ebben a reklámban.
|
hétf. nov. 24, 2003 14:24 |
|
|
Odo
Moderátor
|
))) ----- Original Message ----- From: "Ifj Petneházy" <petne@axelero.hu> To: <list@mobil.lx.hu> Sent: Monday, November 24, 2003 12:02 PM Subject: Re: [mobil] Anti-Voda reklám a Westeltől. Kva jó!-:)) > ----------------------------------------------------------------- > Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: > http://www.jobinfo.hu> ----------------------------------------------------------------- > Drága Macika! > > => "ha nincs Voda, akkor átkapcsol Pannonra, vagy Westelre és arról hívja a segítséget. Az, hogy nem ezt tette, az azt jelenti, hogy nem volt más szolgáltató elérhető." <= > > Érdekes módon, miután váltottam szolgáltatót, rögtön volt westel térerő, rendszeresen megyek azon az útvonalon és most már tudok wapozni is legalább!!!! Nem mint a vodamicsodával!!!! Ami sose tudott működni!!!!! > > => "Azért ebben (a kellő ilyen jellegű ismeretek látható hiánya miatt) ennyire nem kéne biztos legyél." <= > > Ebben biztos vagyok, mivel akkor nem merült volna le a telem olyan gyorsan, plusz ráadásul lett volna térerőm is!!!!! > > > => "Amennyi a Voda veszít azzal, hogy esetlegesen néhol gyengébb a térereje, tehát a készüléknek nagyobb teljesítménnyel kell forgalmaznia, annyit nyer is azzal, hogy az általában használt 1800 MHz-es hálózat fele teljesítményt kíván, mint a 900-as (2 Watt helyett 1 Watt)." <= > Ezzel kimondtad, hogy gyenge a térereje, tehát az adótorony teljesítménye gyenge, nem tud nagy területet normálisan lefedni!!!!! A másik dolog, hogy akkor a másik két szolgáltatónál miért nem merült le ennyire a tel??????? > > => "(pontosabban akkoriban nem volt)" <= > Most is ugyanaz a helyzet, ha megyek vodafones telefonnal azon az útvonalon (elkértem a nővéremtől, hogy megnézzem, hogy változott-e már, de semmi!!!!! Ugyanolyan rossz!!!! Na erről ennyit!!!! A másik dolog, hogy persze, hogy vannak még lefedetlen területek a másik két szolgáltatónál is, de a voda viszi a pálmát!!!!!!!!!!!!!!!! > > => "A Westel valóban másodperc alapon számol az előfizetők számára, de csak a 31. másodperctől. Az M csomag viszont teljesen percalapú!!!" <= > Én nem azt mondtam, hogy a westelnek nincsen percalapú csomagja!!!! És direkt mondtam hogy RÉSZBEN másodpercalapú!!!!!! Látom nem figyelsz normálisan!!!! > Elismerem én is, hogy a pannon most tényleg nagyon rosszul bánik az új előfizetőivel, mivel Ő hírdette nagyon, hogy elsőként vezették be a másodperc alapú számlázást és erre megszüntették!!!! > > => "Tehát világosan látszik, hogy egy legalább 3 hónapos előfizetőt figyelembe véve az első fél percen belül szinte minden esetben a Westel a legdrágább." <= > Mi látszik világosan???? Az hogy a westelnél többet fizetek rendben fizetek többet, de akkor normális is a szolgáltatás!!!!!!!!! > > => "Te kicsit (talán szándékosan) összemostad a post-paidet a pre-paiddel." <= > Nem mostam én semmit össze!!!!! > > > => "Az első dolog, amiben egyetértünk. Egészen finoman fogalmazva: nem ezért kell őket szeretni. :c)))" <= > Valamiben legalább egyetértünk!!! )) > > > => "Kár, hogy így látod. Volt a Westelnek az az ominózus ablakpucolós reklámja, az sem volt egy matyóhímzés (persze gondolom a rosszat hamar feleded). Meg volt még pár, aminek se füle, se farka nem volt. > A Pannon sem remekelhetett igazán, neki is csak a felső tízezer számára készült reklámjai voltak, 1-2 kivétellel. A Bee-ről és a Djuice iszonyatosan ötlettelen reklámjairól már nem is beszélve. Ennyire azért még nem hülye a magyar!!! De lesz, ha így haladunk." <= > Persze, hogy a westelnek és a pannonak is voltak, vannak és lesznek még rossz reklámjai, de nem az összes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ez nagy különbség!!!! > > => "Igen, bizony szemtelen a Voda. > Itt nem kisasszonyfoci folyik, hanem kőkemény üzletről van szó." <= > Azért tiszteségtelen magatartást nem kéne folytatni!!!!!!!!!!!!! > > => "A Westelt semmi nem veszélyeztet(het)i, nagyon masszív (nem tudom hányadszorra írom le, hogy) ETALON, semmi szüksége nem volt erre. > Egészen egyszerűen fokozódik a nemzetközi helyzet. :c)))" <= > A westel nem is azért csinálta a reklámot, mert a helyét veszélyezteti valamelyik cég, hanem hogy a voda ne tanúsítson tisztességtelen magatartást!!!!! > > => "Azt azért még megkérdezhetném, hogy szerinted ki a Westel, hogy így viselkedjen? Mi (ki) jogosítja fel rá szerinted?" <= > Kinek lenne joga??? Nekem????? Persze, hogy a konkurensnek van joga, hiszen neki van olyan szolgáltatása. És ő látja a helyzetet a legjobban!!!! És nem mi!!!!! > Ha már itt tartunk kérdezlek Téged (amit Odo is megkérdezett!!), hogy neked meg milyen jogod van, hogy olyan embereket **** nevezel akiket nem ismersz?????????????????? > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@mobil.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@mobil.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@mobil.lx.hu> > > > >
|
hétf. nov. 24, 2003 13:54 |
|
|