Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. dec. 30, 2024 22:13

Hozzászólás a témához  [ 660 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő
Sharp GX15 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ugyanez van amr-nÉl is: waprol le lehet szedni, de hangnak nem valaszthatod ki. Wavot viszont nekem meg nem sikerült raküldeni, es waprol sem letolteni. Probalkoztam mar egy par formatummal.

GSM-el müxik kipróbálva.

Egyébként arra jó, hogy más telefonnal (pl. Telefon68) felvett beszélgetést át lehessen lõni. T68 amr-ben vesz fel, de biztos van olyan teló, ami wav/gsm-ben.

Tehát nem csengõhangra, hanem visszahallgatásra való!

szomb. okt. 23, 2004 9:46
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ugyanez van amr-nÉl is: waprol le lehet szedni, de hangnak nem valaszthatod ki. Wavot viszont nekem meg nem sikerült raküldeni, es waprol sem letolteni. Probalkoztam mar egy par formatummal.

szomb. okt. 23, 2004 7:18
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Hangot tényleg fogad, GSM formátumban. De ennek így mi értelme? :?
Nem lehet csengőhangnak berakni, csak a helyet foglalja... :evil:
Magyarázza meg valaki :roll:

pén. okt. 22, 2004 23:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi dredd !
Akkor tehát működik a dolog. GX25 nincs véletlenül kéznél ? :) Mert lehet hogy inkább azt venném, hogy már lehet kapni. Szerintem a rendszer (GPRS-BT) ugyanaz mint a GX15-nél.

pén. okt. 22, 2004 19:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Most ako lehet okosítani walahogy a telót? Mármint hogy függetleníteni

pén. okt. 22, 2004 19:19
arany tag

Hozzászólás 
elek_xx írta:
Sziasztok

Ha van aki GX 15-öt netezésre használja Bluetoothon keresztül, vagy valaki akinek van erről infoja, légyszi ossza meg, hogy GPRS netezés közben lehet-e hívást fogadni a telefonnal ?

Mindjárt kipróbálom neked :)

... na kipróbáltam... 3 x hívtam magamat netezés közben (X-Micro BT dongle, nem ConnectMe-vel netezem, hanem betárcsázással vodanet, Macara ki volt kapcsolva)... az első nem csengett ki, csak kijelezte a teló ikonnal, de a második, harmadik hívás kicsengett, fel is vettem, de a net nem szakadt meg, a beszélgetés után mintha mi sem történt volna, böngésztem tovább...:)

Remélem segítettem

Üdv

pén. okt. 22, 2004 14:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Ha van aki GX 15-öt netezésre használja Bluetoothon keresztül, vagy valaki akinek van erről infoja, légyszi ossza meg, hogy GPRS netezés közben lehet-e hívást fogadni a telefonnal ?
Most szeretném megvenni a tellát és ez elég fontos szempont.
A régi Siemens ME45+infra GPRS net tudta ezt a feature-t, de most GX 15 + Bluetooth szeretném ugyanezt.
Köszi

pén. okt. 22, 2004 12:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meghoztam. Tényleg lementettek mindent, csupán újra személyre kellett szabnom. Szoftvert frissítettek rajta, amit azon túl, hogy a szervizlapra ráírták, abból is észrevettem, hogy a könyvjelzőket eddig kékkel, vékony betűkkel írta ki, most vastagon, feketével van. Ezenkívül azt írták, kontaktitsztítást is csináltak. Ott kipróbáltuk, fel lett hívva egy 8310i-ről, s a visszhangot nem tapasztaltam, a recsegést sem beszéd közben, de még mindig van egy olyan érzésem, mintha bizonyos hangszereknél torz lenne a hang. Na mindegy. Így is okés.

Megkérdeztem a Logikert, melyiket javasolják a 3 Motorola headset közül:

Idézet:
a három headset közül mindenképp a HS810-et javaslom, mind megbíthatóság, mind design, mind pedig használhatóság szempontjából.
A Motorola a telefonokra ugyan 1 évet, a tartozékokra csak 6 hónap garanciát ad. Meghibásodás esetén a származástól függően javitják illetve cserélik, a nálunk vásárolt headsetet mi bevizsgálás után azonnal cseréljük, más viszonteladónak el kell küldeniük a szervizbe, így annak hosszabb az átfutása.

Üdvözlettel:
Motoker kft

szer. okt. 20, 2004 19:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Névjegyet mg nem lehet sms-ben, csak BT-on, vagy infrán küldeni.

Van óccsóé BT-headset ezen a héten az EW-ben: Motorola HS801 9990 Ft-ért :-). Speedshopban 15e.

kedd okt. 19, 2004 19:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Basszus! pont most találtam meg én is, hogy a fileformának GSM-nek kell lennie!

Hívom dredd-et, õ mondja, hogy itt (is) a megoldás!

Na, akkor ez letudva.

Más: egész telkönyvert nem lehet másolni, mint azt már írtam, de egyesével át lehet lõni az adatokat. (oda vissza névjegy, felvett hang!, kép, t68m-el próbálva)

DE!!! amit nagyon megszívtam, hogy NEM MEGY a küldés, ha épp menüben állunk! Nem tudom miért, van így, de sokáig szenvedtem mire végre elolvastam a hibaüzit: "lépjen ki a menübõl" v. valami hasonló. Nem értem mi logika van benne, de nagy szívatás az biztos! Tehát miután bekapcsoltuk az infrát/BT nyomjunk egy "no" gombot!

kedd okt. 19, 2004 19:28
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jártam ma a Róbert Károly krt.-on lévő szervizben. Leadtam a telefont, hogy max. hangerőn visszhangzik, meg úgy hallom, mintha recsegne is a hangszóró. Emellett rákérdeztem, miért nem támogatja a WAV-ot, ha egyszer le van írva a használati útmutatóban, hogy tudja kezelni? Azt felelték, hogy a GSM-formátumú WAV-ot szereti. Ilyet az XP hangrögzítője tud csinálni.

Jó pont nekik: teljes körű adatmentés kérhető :-). Kivéve olyan telóknál, amelyeknél a bekapcsolással van a probléma. Ja, és holnap délutánra állítólag kész is lesz :-). Amúgy ezt sem könnyű megtalálni a maga helyén, mint az EVIC-et :-).

kedd okt. 19, 2004 18:27
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
2. konkrétan mi a baj nálad a wav-val, illetve a fejlécével? Nem értem pontosan! Egyébként nyilvánvaló, hogy van fejléce, bitráta, sztereó, compressio, stb. ott van megadva. De még sosem mélyedtem el benne.

Figyelj... az a nyavalyás telefon valahonnan tudja, hogy a wav amit rátöltöttem, az nem a vodától származik, vagy egyáltalán valamiből kiolvas valamit és az alapján löki, hogy Illegális tartalom. EMELLETT simán fogadja és ki is jelzi az ikonon, hogy márpedig ez wav. Nos ebből következtetek arra, hogy valamilyen azonosítónak, információnak lennie kell a wav-ban, amit nem szeret a voda (ennélfogva a telefon sem). Na, ha ezt megtaláljuk(od) :) és lehet rajta változtatni, akkor simán mehet fel rá wav is...

vas. okt. 17, 2004 11:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
.dredd. írta:
A wav probléma nem jött volna elõ nálam (mivel nem cserélgetem a csengõhangokat), ha nem akartam volna valakinek küldeni mms-ben egy wav részletet. Ekkor jött a meglepetés...
Figyelj csak.. te már többször érzékeltetted a fórumon, hogy ott vagy a számítástechnikában... nem járnál utána, hogy egyáltalán mibõl tudhatja a telefon, hogy milyen wav-ot kapott? Van valami azonosító a wav fájlban? Nem lehet azt átírni?

A névjegyküldözgetésrõl már beírtam a Voda gyalázóba is, hogy most teszteltem GX-15 és E700 között és MINDKÉT IRÁNYBAN TÖKÉLETESEN MÛKÖDIK. Sztem máshol keresd a hibát.

Üdv

öööööööööööööö

1. igen, most kipróbáltam, tényleg megy a névjegy - egyesével. Tegnap, értelemszerûen a "send all"-t nyomogattam, az nem megy. (még jó, hogy az ügyifogyi szerint EGYÁTALÁN nem lehetséges a telkönyvet átküldeni rá.)

2. konkrétan mi a baj nálad a wav-val, illetve a fejlécével? Nem értem pontosan! Egyébként nyilvánvaló, hogy van fejléce, bitráta, sztereó, compressio, stb. ott van megadva. De még sosem mélyedtem el benne.

vas. okt. 17, 2004 10:58
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Infrával netezem. Miért nem hajlandó még Flashgetnél sem 42-45 kbps fölé menni a sebesség, amikor 4+2-es telóról van szó? Sagemmel ment az 50-53 ezer is.

vas. okt. 17, 2004 10:11
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
qrva jó telefon! egész nap a "drága pénzen" letöltött játékokat nyomom és nem tudok betelni a képpel se! hihetetlenül korrekt!

és mindezt 70Ft-ért! (A vodagyalázoknak: mit lehet kapni 70Ft-ért? és ha valaki 90-es csomaggal megveszi, akkor a marha drága 32Ft-os percdijakkal a havibajt le is beszélheti!)

(ami még mindig fáj, hogy a kezelése nem nokija és még csak nem is eri... :((( ÉS PERSZE, HOGY NEM TUDOM ÁTLŐNI A TELEFONSZÁMOKAT!!!)

az mp3 megoldás is érdekelne! köszi!!!!

Hali!

t68m: először is örülök, hogy te, mint a fórum egyik legnagyobb kritikusa (és még finoman fogalmaztam) ennyire meg vagy elégedve a telefonnal :)
Én is ilyet használok már vagy 3-4 hónapja és én is nagyon elvagyok vele.
A wav probléma nem jött volna elő nálam (mivel nem cserélgetem a csengőhangokat), ha nem akartam volna valakinek küldeni mms-ben egy wav részletet. Ekkor jött a meglepetés...
Figyelj csak.. te már többször érzékeltetted a fórumon, hogy ott vagy a számítástechnikában... nem járnál utána, hogy egyáltalán miből tudhatja a telefon, hogy milyen wav-ot kapott? Van valami azonosító a wav fájlban? Nem lehet azt átírni?

A névjegyküldözgetésről már beírtam a Voda gyalázóba is, hogy most teszteltem GX-15 és E700 között és MINDKÉT IRÁNYBAN TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK. Sztem máshol keresd a hibát.

Az akksi elég gyengus, de így frissen még gyengébb, mint amilyen lesz 10-20 töltés után. Nekem elmegy 2-3 napot is normál használat mellett (mindennap 2-3x wapozok is).

Üdv

vas. okt. 17, 2004 9:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
még 1 észrevétel: a hivásértesítõ nagyon lassan jön meg! Nektek?

(ha ua. kártya 3200-ásomban van, akkor szinte rögtön, gx-15-be pedig vagy háromnegyed óra múlva)

Basszus! Itt zenél mellettem! (a "drága" pénzen vett) Nem tudok vele betelni! Hihetetlen! Rég voltam már így telefonnal! Lehet, hogy a következõ telóm nem a k700, hanem egy gx-30 lesz????

na, lemerült (reggel vettem le)! Hiába vagy az aksi gyenge vagy én vagyok hardcore!

szomb. okt. 16, 2004 22:36
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Engem a masszív összeszerelése, a marha jól szóló hangszóró, és a gyorsabb szoftver fogott meg.

Sikerült 2 olyan midi fájlt találnom, amit ez nem, de a Sagem MY-V55 hajlandó lejátszani. Ez miért nem?

Duett vásárláshoz ideális alkalom volt, mert BT-képes telefont lehetett venni 70 Ft-ért.

Ha standardnettel próbálnám meg hanszálni a wapot, az IP-címet megint nem lehetne üresen hagyni, illetve csupa 0-kal kitölteni. Különben működne, mint a 6230-ban.

Ja, és a hozzá adott szoftver is tetszik.

szomb. okt. 16, 2004 21:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
qrva jó telefon! egész nap a "drága pénzen" letöltött játékokat nyomom és nem tudok betelni a képpel se! hihetetlenül korrekt!

és mindezt 70Ft-ért! (A vodagyalázoknak: mit lehet kapni 70Ft-ért? és ha valaki 90-es csomaggal megveszi, akkor a marha drága 32Ft-os percdijakkal a havibajt le is beszélheti!)

(ami még mindig fáj, hogy a kezelése nem nokija és még csak nem is eri... :((( ÉS PERSZE, HOGY NEM TUDOM ÁTLÕNI A TELEFONSZÁMOKAT!!!)

az mp3 megoldás is érdekelne! köszi!!!!

szomb. okt. 16, 2004 21:45
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
egy napos tapasztalatok: nagyságrendekkel gyorsabb a szoftvere, mint a Sagem MY-V55. A net is gyorsabb vele (infrával csinálom).

Gondok:
- max hangerőn visszahangzik a vonal. Szervizben ez orvosolható?
- Baroimra nem komálom, hogy a beszélgetés ideje alatt kiírja a hívásidőt, de a végén nem.
- Továbbá sehogyan sem tudom meg, mennyi sms fér a SIM-re, mennyi a telóba, és szabályozni sem tudom, hogy mit töltsön fele előbb.

Jó volna, ha valaki tényleg "megkönyörülne" rajtunk, s leírná, hogyan lehet megszólaltantni wav-ot, amr-t (esetleg mp3-at) a készülékkel, és hogy azt hogyan töltsük fel rá. Ha a készülékleírásban (ami live!-os könyvecske!) benne van, hogy lehet, akkor ez hibának minősül, amit a szerviz köteles kijavítani, s ha máshogy ne nem megy, le kell szednie a piros live!-szoftvert, s feltenni a szebbik kéket :-), feltéve ha az már tudja.

szomb. okt. 16, 2004 21:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
hali!

ja a wav/mp3 engem is érdekelne! Most akkor csak le lehet játszani vagy elvileg (live mentesítés után) csengõhangként is lehetne használni?

a másik: át akartam lõni a t68-asomról a telefonszámokat, de se bt-n, se infrán nem ment. Az ügyifogyi szerint ezt nem tudja a készülék. Ez is a live! hibája vagy sehogyse lehet telszámokat átlõni rá?

szomb. okt. 16, 2004 18:31
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
H@med: köszi, kipróbálom, bár nem bízom az átnevezÉsben:-( azt hittem, hogy a voda csak az mp3-ba kavar be. Egyáltalán a wav-ot hogyan azonosítja? Annak is van valami id tag szerű fejlÉce? Ha igen, azt hol lehet megtalálni, hogy át lehessen javítani?

szomb. okt. 16, 2004 13:01
arany tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
Sziasztok. Tegnap csináltam egy kis 30kb-os wav-ot És feltettem a telefonra. Amikor viszont le akarnám játszani a telefon azt írja, hogy Illegális tartalom:-( pedig a wav-ot elfogadja. Valakinek volt már hasonló tapasztalata?

Elvileg lejatsza a wavot meg az mp3 cs.hangot is de LIVE! menube le van tiltva a telefonra feltudod tolteni csak nem tudod meghallgatni:( majd azt probald ki hogy atnevezed mmfre a wavot es feltoltod hogy talan hatha at lehet verni :)
szvsz. nekem van egy bombfunk mc's freestyler cs.hangom ami .mmf neven van de SMAF filekent irja ki az "ADATOK"nal! ja es beszedhang is van benne(enek:)

szomb. okt. 16, 2004 11:16
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok. Tegnap csináltam egy kis 30kb-os wav-ot És feltettem a telefonra. Amikor viszont le akarnám játszani a telefon azt írja, hogy Illegális tartalom:-( pedig a wav-ot elfogadja. Valakinek volt már hasonló tapasztalata?

szomb. okt. 16, 2004 7:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ma én is megvettem 70 Ft-ért :lol: . Hogy mennyien vannak ezekben a boltokban, az hihetetlen. Mammutból irány Westend, onnan a Duna Plaza. Ott se voltak kevesen, de ez a létszám az előző kettőhöz képest kevésnek számít.

Első hívás: 1270: a hangszóró recseg :-), a vonalban iszonyat kihagyások vannak (ja az üszi a hétvégi panaszom után hétfőn visszahívott azzal a megnyugtatással, hogy az otthonomban minden tökéletes a térerővel és a vonallal, ők ezt számítóépen látjak. Ja, és akkor miért pocsék a vonal? Ezt nem tudta megmondani :-). Szerinte készülékhiba. Mondtam, hogy már 5 telót próbáltam. Az egyik csatorna vételi körzetének kitolására nins lehetőség, mert hogy az felborítaná a rendszer működését, merthogy a bázisállomások működése egymárra kihat :D (most nem azon nevetek, amit mondott, mert ez így igaz, de mi lenne, ha a vételi körzet kitolása után a többit ehhez hozzáigazítanák? Az már túl nehéz, igaz?!). Mindegy, msot itt egy 6. készülék, amivel továbbra is problémák vannak vonalszaggatás, és -kihagyás terén - beltérileg jól lefedett helyen. Mindegy, már csak egy BT headset kell, és szemet hunyok efelett a kicsit sem aprócska probléma felett :-).)

pén. okt. 15, 2004 20:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most került hozzám egy ilyen teló, ami éppen nem működik :twisted: , mert kicsit megmosdatták :D .

Javaslat: ne folyó vízzel tisztítsátok, mert nem szereti :twisted: ...

pén. okt. 15, 2004 20:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
megvettem! 70Ft-ért! nagyon jó kis teló! Okos, szép képe van, stb.

De a felhasználó barátsága elég barátságtalan. Eri után szokni kell.

Kérés:

kinek van tapasztala netel kapcsolatban?

BT-vel megy stabilan vagy inkább infra a megbízhatóbb? (nem arra vagyok kíváncsi, hogy a BT miért jobb, azt tudom. Arra vagyok kíváncsi, hogy melyikkel célszerûbb EZT a telefont használni netre! köszi!)

pén. okt. 15, 2004 18:39
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/akciok/markauzletek_akciok.html

csüt. okt. 14, 2004 16:34
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
h@mEd írta:
vizsla1 írta:
Amúgy most akciósan 14-16-áig némely voda márkaboltban csak 70 Ft. Részletek a voda honlapján.

Csapass mar egy linket plz mert en nem talalok ilyen reszt sehol!
thx!

Akciók menü, majd bal oldalon a Márkaüzletek akciói.

csüt. okt. 14, 2004 16:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
FIRM update, LIVE!- talanítás ? sehol senkinél ? (nekem nem működik a progi :( )

csüt. okt. 14, 2004 16:07
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Amúgy most akciósan 14-16-áig némely voda márkaboltban csak 70 Ft. Részletek a voda honlapján.

Csapass mar egy linket plz mert en nem talalok ilyen reszt sehol!
thx!

csüt. okt. 14, 2004 13:38
a fórum lelke

Hozzászólás 

szer. okt. 13, 2004 21:43
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Valaki tudna szólni vamit a hangszórós problémáról? Mennyire elterjedt? Gariban orvoslni tudják a szerizesek? A beszélgetőpartner még nem szólt vissza a telefonbna, hogy furcsán visszahallja a saját hangját? Csak én tapasztalom ezeket haverom telóján?

En meg eleg frissen vettem a telot de nekem nincs ilyen hiba,szal vagy csak 1-2 hibas ami megesik vagy leejtetted es elmozdult a hangszoro,akkor szokta ezt csinalni!

szer. okt. 13, 2004 21:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Valaki tudna szólni vamit a hangszórós problémáról? Mennyire elterjedt? Gariban orvoslni tudják a szerizesek? A beszélgetőpartner még nem szólt vissza a telefonbna, hogy furcsán visszahallja a saját hangját? Csak én tapasztalom ezeket haverom telóján?

szer. okt. 13, 2004 21:21
vas-tag

Hozzászólás 
Kosofka! A demo gamek közül az arkanoid fennvan teljesben a www.gx15.tk-n

szer. okt. 13, 2004 16:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudom nektek milyen, de nekem mostanában nagyon lassan hozza be a Java alkalmazásokat. Wap címet nem tudtok adni ahol a két demo játék teljesben fennt van?

csüt. okt. 07, 2004 18:36
arany tag

Hozzászólás 
dj_csibo írta:
a kulcsa az egésznek hogy a SPST-VF-1_11 hez van egy Upgrading Tool -azzal lehet felrakni...

Addig oké.

De amikor el akarom indítani, mindig ilyen üzenetet kapok:

The ordinal 56 could not be located in the dynamic link library WKWIN32.dll

Pedig mindenhol ott van a file

kedd okt. 05, 2004 6:28
vas-tag

Hozzászólás 
a kulcsa az egésznek hogy a SPST-VF-1_11 hez van egy Upgrading Tool -azzal lehet felrakni...

hétf. okt. 04, 2004 17:27
vas-tag

Hozzászólás 
Én fel tudom tölteni a falsht. Ha érdekel keress meg!
MSN: djcsibo@axelero.hu
MAIL: dj_csibo@freemail.hu

pü-be ne nagyon írj...

hétf. okt. 04, 2004 17:26
arany tag

Hozzászólás 
Halihó.

Szereztem 2004.10.03-as (tehát tegnapi) vadi új Firmware-t a telcsihez. Csak nemtom kipróbálni.

Ami progit fentebb belinkeltem "SPST-VF-1_11" azt próbálta valaki ? Ez való a mentésre, és a feltöltésre. De folyton azt a k*****-dll filét keresi. Nincs ötletem.

Valaki ?

hétf. okt. 04, 2004 10:14
arany tag

Hozzászólás 
nikeboy.... írta:
mármint a sharp gx 15 re.

Wapról gond nélkül lehet játékot letölteni. Hogy feltölteni lehet-e rá gépről azt nem tudom, nem próbáltam még.

hétf. okt. 04, 2004 6:46
ezüst tag

Hozzászólás 
mármint a sharp gx 15 re.

szomb. okt. 02, 2004 7:31
ezüst tag

Hozzászólás 
igen nekem is van egy ijen érzésem amugy arra gondoltam. de az igaz hogy csak vaprol lehet játékot áttölteni rá?????

pén. okt. 01, 2004 17:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
nikeboy.... írta:
hi kérdezném hogy a kijelzöje nagyobb e mint a sony ericson 1610 énél és szerintetek meik a jobb + az hogy játékot lehet e feltölteni e rá???

T610-esre gondoltál?

ha igen, akkor az egy nagy tudású készülék, de alapos visszalépés az Ericsson megszokott színvonalától.

Nekem a gx-15 tetszik jobban, de elég csak egy pillantást vetni, mindkét bekapcsolt telóra, fényképezni egyet, s már rögtön tudod mi a különbség!

csüt. szept. 30, 2004 19:24
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
hi kérdezném hogy a kijelzöje nagyobb e mint a sony ericson 1610 énél és szerintetek meik a jobb + az hogy játékot lehet e feltölteni e rá???

csüt. szept. 30, 2004 14:50
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Ezt a linket egy angol forumon kaptam

Van itt mindenféle cucc. pl.: Voda managger progi a telcsihez, jad-jar bizgeráló, meg még nemtommi.

Az egyikkel flash-elni lehet a progit. Ha megkapom a "blue" (eredeti) flash file-t mutatom azt is.

Esteban

Illetve, van egy Spanyol forum, www.gx15.com ahol vannak okosságok. Főleg ha valaki érti mit írnak.

kedd szept. 28, 2004 11:40
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Sharp GX15
T68m írta:
jó lett volna tudni, már rég vágyok egy gx15-re és 70Ft-ért, szó szerint is ingyen van. (Na, majd megveszem 15e-ért, így él egy magyar úr! :))))

Azt hiszem annak idején be lett írva a készülékakciós topicba. Meg a voda a főoldalra is kitette :-).

vas. szept. 19, 2004 9:15
a fórum lelke

vizsla1 írta:
T68m írta:
mi volt ez az akció? Netalán él még?

Szeptember 9-11-ig szülinapi akció volt a MOM Parkban, Szegeden, meg még valahol. 70 Ft-ért árulták a Gx15-öt, meg olcsóbb volt a Sagem MyV55 VitaMAX-ban.

jó lett volna tudni, már rég vágyok egy gx15-re és 70Ft-ért, szó szerint is ingyen van. (Na, majd megveszem 15e-ért, így él egy magyar úr! :))))

vas. szept. 19, 2004 9:11
Profil Honlap
a fórum lelke

T68m írta:

Szeptember 9-11-ig szülinapi akció volt a MOM Parkban, Szegeden, meg még valahol. 70 Ft-ért árulták a Gx15-öt, meg olcsóbb volt a Sagem MyV55 VitaMAX-ban.

vas. szept. 19, 2004 9:03
a fórum lelke

olasz írta:
Hali. Nekem nagyon tetszik a Gx-15. Mult héten vettem a MOM-ban 70Ft-ért születésnapi akció keretében.
Csak egy bug van vele;
ha fotozok, nem birom a hangot levenni (klikkel a kép elkészültekor).

Apropo, nem tudja vki, hogy lehet ingyen csengõhangokat rátólteni adatkábel nélkül?

vas. szept. 19, 2004 5:59
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
amíg végig nem olvasom a topicot valaki megmondaná, hogy milyen a kijelzQ minQsége? napon látható? a felbontását ismerem..

és mennyi a készenléti ideje ?

köszi

üdv
c21

szomb. szept. 18, 2004 19:27
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 660 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő