Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 3:45

Hozzászólás a témához  [ 481 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Következő
Pannon Happy tarifacsomag 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha hinni lehet a PGSM díjszabásnak, akkor külföldre nem lehet Happyvel SMS-t küldeni. "Érdekes" csomagot raktak össze... :?

hétf. jún. 07, 2004 11:03
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Imiboy írta:
Aztán nagyon tud idegesíteni hogy amikor feltöltöm a vodát akkor tegeznek amikor fogy a lóvé akkor magáznak ez nekem olyan bunkóságfélének tűnik,olyat érzek ki belőle mintha nem becsülnék meg az előfizetőiket.

:D Ez még sohasem tünt fel nekem :D .Legközelebb meghalgatom, bár nem szokott 1000 alatt lenni a kártyám egyellege, de most leengedem 500 alá 8)

Jaja! Ez tényleg így van! :D

A témához kapcsolódva...

Azokban az országokban, ahol szintén jelen van a Telenor, ott is ilyen "érdekes" a cég üzletpolitikája, mint nálunk vagy csak a magyarokat nézik madárnak? Azért meg kell hagyni, szépen gyarapodik a pre-paid hulladék csomag lista:

-Praktikum Privát
-Praktikum Pro
-Praktikum Classic
-BEE Original
-BEE Free

Ami használható valamire:
-Djuice
-Praktikum Perfekt
-Pannon Happy (csúcsidőben alátétnek :lol: :lol: csúcsidőn kívül pedig beszédre, mivel másra úgysem jó). 8)

A számlázási egység 60mp azoknál, melyeknek van még valami értelme. De a Happy 69Ft-ja is jelzi, hogy a percalapú számlázás ellenére próbálják (még) feljebb vinni az árakat. Másodperc alapon nem tudom, hogy most hol járnának, de biztos, hogy 3 számjegyű percdíjak virítanának szinte mindegyik csomagban.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára partycsoka hétf. jún. 07, 2004 11:07-kor.

szomb. jún. 05, 2004 13:31
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem ezt a Pannon elsősorban családi második telefonnak való kártyának gondolja, ahol a levetett telefont odaadják a nagyinak, csak kell hozzá egy kártya.
Illetve még tényleg azoknak, akiket nem érdekel a telefon, csak beszélnek rajta és kész (szerintem nagyon sok ilyen ember van!). De ez csak úgy működne, ha lenne már készülékes ajánlat hozzá.

szomb. jún. 05, 2004 12:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Imiboy írta:
Aztán nagyon tud idegesíteni hogy amikor feltöltöm a vodát akkor tegeznek amikor fogy a lóvé akkor magáznak ez nekem olyan bunkóságfélének tűnik,olyat érzek ki belőle mintha nem becsülnék meg az előfizetőiket.

:D Ez még sohasem tünt fel nekem :D .Legközelebb meghalgatom, bár nem szokott 1000 alatt lenni a kártyám egyellege, de most leengedem 500 alá 8)

szomb. jún. 05, 2004 12:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát nemtom,de biztos szerepe van a marketingnek is bár ebből a szempotból mindegyik csapnivaló sztem.
Most a vodánál tetszik a Gallás reklám de az is azért mert a Galla féle humort szeretem :)
De ezt rögtön ellensúlyozza a Faludi Gyuri bácsi féle formáció:-))
De igazából ami nem tetszik a vodában azok a következők:
Az Üfsz hát hogyismondjam nem dobok tőle hátast és akkor finom voltam.
Aztán nemtom de egységnyi összeget a voda unoról hamarabb lefogyasztok mint a pannon privátról (ott persze csak csúcson kívül beszélek) a voda uno-nál ez ugye mind1.
Vagyis sztem érdekesen számláznak néha.
Meg pld jó ez engem nem érint de az általuk nagyra tartott előfizetésés csomagjai hiába sokan dícsérik de bennem mindig valamiféle kételyeket támaszt, most konkrétum nem jut eszembe :oops: de mindig van valami ami akkor derül ki mikor a részletes díjszabást olvasom.
hm talán így egyszerre ennyi,bár az igazsághoz hozzá tartozik hogyha sikerül beújítanom egy vodás közalkalmazotti post-paid-es csomagra akkor a kedvező feltételek miatt mégis vodás (is) leszek!
Üdv. All!

szomb. jún. 05, 2004 11:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bagyu írta:
Érdekes, engem a reklámok befolyásolnak a legkevésbé szolgáltatás, termék választásakor.

OFF

A magyar emberek nagyrészét sajnos még mindig a reklámok, és a "városi legendák" befolyásolják.

Be kell valljam nem szeretem Orbán Viktort, de tegnap hallottam tőle egy mondatat ami nagyon tetszett. A lényege az volt, hogy Magyarország egyik fele nem baloldali, másik fele pedig nem jobboldali szimpatizáns, hanem a nagyrészük nem tudja, hogy mit akar...
Nem szó szerint ezt mondta, de valami ilyesmit, és ebben nagyon igaza van.

ON

szomb. jún. 05, 2004 11:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes, engem a reklámok befolyásolnak a legkevésbé szolgáltatás, termék választásakor.

szomb. jún. 05, 2004 11:13
platina tag

Hozzászólás 
integral írta:
Imiboy írta:
Viszont a vodától én kezdettől fogva idegenkedek,és ez még most sem múlt el teljesen,valami mindig kiábrándít belőle. Mind1,ez az én hülyeségem.

Sejtem hogy többek között miért. Túl erőszakosak a reklámjai - nekem legalábbis. Na de ez már egy másik topik témája.

Ezt én nem értem. Van néhány jobb reklámja, sok tényleg csapnivaló, de azért mert rossz a marketing, még nem zárkózom el a vodás léttől. Te hogy vagy ezzel?

szomb. jún. 05, 2004 11:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Imiboy írta:
Viszont a vodától én kezdettől fogva idegenkedek,és ez még most sem múlt el teljesen,valami mindig kiábrándít belőle. Mind1,ez az én hülyeségem.

Sejtem hogy többek között miért. Túl erőszakosak a reklámjai - nekem legalábbis. Na de ez már egy másik topik témája.

szomb. jún. 05, 2004 10:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen Voda Joker,az sem lett volna rossz perspektíva,de amikor az bejött akkor még a vodának (sem) volt igazán kimagasló térereje nálunk,már régen gondolkozom a privát lecserélésén,de a pannonos számomat (jó szám,meg mindenki ezt tudja :) nem akartam eldobni, két telefont meg nem akartam hordani (mondjuk ezt nem úsztam meg :D ) Mind1
Igaz később bevodáztam én is de valamiért nekem bár mostanában néha kiábrándító,de tény hogy még mindig a pannonhoz húz a szívem.Minden szempontból meg vagyok elégedve,ha meg még telefonálni is olcsó(bb) róla akkor meg igazán szavam sem lehet:-)
Más, a pannon happyvel történő vodás szám hívása amikor jóváírogatják a 600 ft-okat nem tünik rossz dolognak,így hamarabb gyűlik a pannon hűségpontom is :-D,nomeg spórolok picit!
Üdv. All!

szomb. jún. 05, 2004 9:59
arany tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Tegnap láttam egy Happy óriásplakátot. Már nem emlékszem a pontos szövegre, de megy rajta a hülyítés ezerrel.

Nagyon nagy a fejetlenség a Pannonnál. Praktikum, BEE, Djuice, most pedig sima Pannon Happy. Ha így folytatják tovább, akkor ahány csomag lesz, annyiféle márkanév tartozik majd hozzá.

Imiboy! Ha csak az sms számított neked, akkor már rég válthattál volna pl. Jokerre, azzal 18Ft-ba kerül tavaly március óta, mióta megjelent és telefonálásra is lehet használni azt a kártyát, nemcsak sms küldésre, mint a Privátot.

Feltételezhetően Imiboy sem akart a Vodával kezdeni, mint ahogy én is szeretnék a Jokeremről Happy-re térni a Momentumom mellé. Talán nála is hasonló a szitu. ;-)

Gabesz

szomb. jún. 05, 2004 9:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tegnap láttam egy Happy óriásplakátot. Már nem emlékszem a pontos szövegre, de megy rajta a hülyítés ezerrel.

Nagyon nagy a fejetlenség a Pannonnál. Praktikum, BEE, Djuice, most pedig sima Pannon Happy. Ha így folytatják tovább, akkor ahány csomag lesz, annyiféle márkanév tartozik majd hozzá.

Imiboy! Ha csak az sms számított neked, akkor már rég válthattál volna pl. Jokerre, azzal 18Ft-ba kerül tavaly március óta, mióta megjelent és telefonálásra is lehet használni azt a kártyát, nemcsak sms küldésre, mint a Privátot.

szomb. jún. 05, 2004 6:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Én a pannonos kártyámat (privát) biztos hogy át fogom váltani,sokáig csak az volt és ugye nem a leggazdaságosabb 160/perc telefonálni csúcsban,kibírtam,de csúcson kívül meg 7végén jó volt meg sms-ezni 19-ért is pálya volt.
Ha ezt nézem akkor jó,mivel roamingot hangpostát mms-t gprs-t nem használok így nem lesz nehéz eztán sem lemondani róla.
Engem csak az zavar a pannonban hogy nincs már másodperc alap,hogy hányféle tarifacsomag van az engem igazán nem érdekel,bár tény hogy nem átlátható.
5 éve vagyok pannonos de mindezek ellenére nem fogom otthagyni.
Hm hát ennyi. :)

szomb. jún. 05, 2004 0:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Délután küldtem nekik mailt, hogy a Pannon Happy medig érvényes, melyik készülékárlista vonatkozik rá, ha egyáltalán megvássrolható készülékkel; lehet-e a netshop kifutó termékeivel megvásárolni, és milyen kapacitású SIM-et tartalmaz az 1900 HUF-os csomag. Ha választ kapok, megírom ide.

Egyelőre nincs hozzá készülékes ajánlat, asszem jövő héttől lesz a T105, és valami egyszerű siemens...
Gondolom óccssó pénzért.
Gratula a pannonnak.

Bár ha azt veszem, akkor nagyon sokan, még ma is csak telefonnak használják a telefonjukat 8) . A T105 nekem is bejönne, egyedül a BT hiánya miatt nem olyan telóm van. A tudása bőven elég, de a vezetékes headseteket utálom :twisted: .

csüt. jún. 03, 2004 21:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Délután küldtem nekik mailt, hogy a Pannon Happy medig érvényes, melyik készülékárlista vonatkozik rá, ha egyáltalán megvássrolható készülékkel; lehet-e a netshop kifutó termékeivel megvásárolni, és milyen kapacitású SIM-et tartalmaz az 1900 HUF-os csomag. Ha választ kapok, megírom ide.

csüt. jún. 03, 2004 19:28
platina tag

Hozzászólás 
A Pannon Happy-t csak egyedülálló SIM-ként lehet megvenni, vagy simán odaadják egy színeskijelzős MMS+GPRS-képes mobilhoz is csomagban?

MMS+GPRS-t nem fogsz hozzá kapni az biztos.

csüt. jún. 03, 2004 18:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Engem az érdekelne, hogy ez az 1900 HUF-os kezdő SIM mennyi ideig használható a maga 490 HUF-os egyenlegével!

Ez engem is érdekelne. Sem a weboldalon, sem a közleményként kiadott pdf-ben nem találtam rá utalást...
Szerintem itt is 1 év. Ez lenne a logikus. (Ha Budaörsön még ismerik ezt a szót...) :D:D

csüt. jún. 03, 2004 18:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jól látom, hogy a PGSM még nem frissítette a pre-paid-es telefon árlistát?

"Praktikum ajánlat:

Ajánlatunk 2004. május 18-tól, az akciós készlet erejéig tart.

Az ajánlatban szereplő készülékes csomagokat Praktikum Classic, Praktikum Pro vagy Praktikum Perfekt tarifacsomaggal kérheted."

A Pannon Happy-t csak egyedülálló SIM-ként lehet megvenni, vagy simán odaadják egy színeskijelzős MMS+GPRS-képes mobilhoz is csomagban?

csüt. jún. 03, 2004 18:50
arany tag

Hozzászólás 
Bagyu írta:
Zozo írta:

Az biztos, hogy nem lenne okos húzás tőlük :!:

Az utóbbi 3 évben én egy ilyet nem tudok. :P :D

Az igaz, sajnos :(

csüt. jún. 03, 2004 14:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zozo írta:

Az utóbbi 3 évben én egy ilyet nem tudok. :P :D

csüt. jún. 03, 2004 11:12
arany tag

Hozzászólás 
integral írta:
Azon gondolkoztam (remélem tévesen), hogy mi van ha a páratlanszám szolgáltatást a többi prepaiden is megszüntetik szépen sorjában!
Mondjuk ezzel frankón öngyilkosságot követnének el és nagy anyázás lenne belőle.

csüt. jún. 03, 2004 10:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azon gondolkoztam (remélem tévesen), hogy mi van ha a páratlanszám szolgáltatást a többi prepaiden is megszüntetik szépen sorjában!
Mondjuk ezzel frankón öngyilkosságot követnének el és nagy anyázás lenne belőle.

csüt. jún. 03, 2004 8:18
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
2 Inkább a Perfektet dobnád ki egy Duo miatt, és használnál csúcson kívül Happyt. Ez így értelemesebb lenne.

Nekem a perfekt jobban bejön, a páratlan szám, a net és a nagy feltöltő kedvezmény miatt, a duós kártya amúgy is mindig második kártya volt, ez így húzós lenne egyiket a vodához vinni a másikat a pannonhoz.

csüt. jún. 03, 2004 4:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zozo írta:
vizsla1 írta:
Engem az érdekelne, hogy ez az 1900 HUF-os kezdő SIM mennyi ideig használható a maga 490 HUF-os egyenlegével!

Szerintem 1 év, a pgsmnél mindegyik kártya "eddig" 1 éves volt.

A Praktikum Roaming SIM asszem 90 napos volt :-).

csüt. jún. 03, 2004 4:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zozo írta:
vizsla1 írta:
Zozo írta:
Én biztos nem adnám a 18000-et, a 18600-ért 2-3 perc alapon.

1. Nem 18000-ről van szó, hanem 14400-ról, ami átkerül 18600 formájában a Duo-ra

2. Ez a 18600 csak akkor kerül a Duora, he előtte való hónapban volt a Duo kártyán legalább 18600 költés.

1. Miért talán nem 18000 kerül a pgsm kártyára 14400-ért? 18000-et kell eltelcsizni a 18600-ért.
Tényleg nem vágom, most miért töltsek egy másik kártyát ha itt megvan ugyanannyiért 18000? Még nem is kell hívogatnom a másik kártyát.
2. No comment.

Ui.:Én éppen ezért váltok duóról happyre, mert tökéletes a második telcsibe, a perfekt mellé.

1. Nem a 18000 lesz a költséged, hanem a 14400.

2 Inkább a Perfektet dobnád ki egy Duo miatt, és használnál csúcson kívül Happyt. Ez így értelemesebb lenne.

csüt. jún. 03, 2004 4:00
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

Szerintem 1 év, a pgsmnél mindegyik kártya "eddig" 1 éves volt.

csüt. jún. 03, 2004 0:05
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Zozo írta:

1. Nem 18000-ről van szó, hanem 14400-ról, ami átkerül 18600 formájában a Duo-ra

2. Ez a 18600 csak akkor kerül a Duora, he előtte való hónapban volt a Duo kártyán legalább 18600 költés.

1. Miért talán nem 18000 kerül a pgsm kártyára 14400-ért? 18000-et kell eltelcsizni a 18600-ért.
Tényleg nem vágom, most miért töltsek egy másik kártyát ha itt megvan ugyanannyiért 18000? Még nem is kell hívogatnom a másik kártyát.
2. No comment.

Ui.:Én éppen ezért váltok duóról happyre, mert tökéletes a második telcsibe, a perfekt mellé.

csüt. jún. 03, 2004 0:03
a fórum lelke

Hozzászólás 

szer. jún. 02, 2004 22:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mielőtt itt még valami nagy félreértés alakul ki, részemről ez az egész csak egy hipotézis-teória. :)
Csak elképzeltük, mit lehetne kiaknázni a lehetőségből.
De már kivettem a kezem a biliből. :)

szer. jún. 02, 2004 21:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zozo írta:

szer. jún. 02, 2004 21:38
arany tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Soma01 írta:
Sverige írta:
Meggylé írta:
Váltok Happyre, váltok Duóra, és a nagyfeltöltővel feltöltött Happyvel hívom a Duómat. :)

Igen, ezen én is gondolkoztam már... :lol:
14400-as feltöltőkártyával 18600 Ft-ot lehet feltölteni a Duo-ra! :lol:

Kifejtené ezt valaki bővebben, mert egy szót sem értek ebből! 14400-zal(pannonos feltöltő) hogyan töltesz Vodás Duó-t? Egyáltalán miért pont most a Happy kapcsán jött ez be és miért a Duóval párosítva?? Meg mi az a 18600(Ft)??
:? :? :?

Szóval aki nem értené: :wink:
1. Veszel egy Pannonos feltöltőkártyát 14.400 Ft-ért
2. Feltöltöd egy Pannon Happy-s kártyára, ahol a bónusszal 18.000 Ft jelenik meg
3. Elkezded hívni jó hosszan, és persze csúcsidőn kívül a Duós kártyádat
4. Ezekért a hívásokért a Pannon 19 Ft/percet von le, vagyis a 18.000 Ft-ért 947 percet tudsz telefonálni
5. A 947 perc, az kb. 31 x 30 perc, amiért a Vodánál a Duós kártyára 31 x 600 Ft bónuszt kapsz (magyarázatot erre itt találsz), ami 18.600 Ft.

Tehát így lesz a Pannonnak fizetett 14.400 Ft-ból 18.600 Ft a Duós kártyán. Persze rengeteg türelem kell hozzá, és a fenti korlátok is léteznek, de elméletileg működik a dolog...

szer. jún. 02, 2004 21:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Érdekes, hogy a Pannon honlapján, a Tarifacsomagok->Pannon Praktikum menüpontban még nincsen benne a Happy csomag, hanem csak a nyitóoldalról érhetők el a tarifái (meg persze a díjszabásos pdf-ben).

Gondolom még nem döntötték el, hogy hova tegyék, mert hát se nem Praktikum, se nem Bee és nem is Djuice... :wink: :D

Azért, mert ez nem Bee, nem Praktikum, hanem PANNON Happy!!
Egy "újabb" brand (a Bee és a djuice mellé)...

szer. jún. 02, 2004 20:42
platina tag

Hozzászólás 
Érdekes, hogy a Pannon honlapján, a Tarifacsomagok->Pannon Praktikum menüpontban még nincsen benne a Happy csomag, hanem csak a nyitóoldalról érhetők el a tarifái (meg persze a díjszabásos pdf-ben).

Gondolom még nem döntötték el, hogy hova tegyék, mert hát se nem Praktikum, se nem Bee és nem is Djuice... :wink: :D

szer. jún. 02, 2004 15:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az én zsebemben itt nyílt ki a bicska:

http://www.mobilvilag.hu/newsread.php?id=01204306044009

"A Pannon GSM hagyományosan élen jár a hívásiránytól független, egységes percdíjú előfizetések terén, és ez a Pannon Happy esetében sincs másképp."

Hagyományosan az élen is járnak? :twisted: Maximum pengeélen...

szer. jún. 02, 2004 15:11
platina tag

Hozzászólás 
Köszi szépen! 1 hétig nem voltam itthon és most kezdtem el olvasgatni (behozni a lemaradást :lol: ) Ez idő alatt jött ki egy csomó dolog. De mostmár minden ok, értem!

szer. jún. 02, 2004 14:56
platina tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Sverige írta:
Meggylé írta:
Váltok Happyre, váltok Duóra, és a nagyfeltöltővel feltöltött Happyvel hívom a Duómat. :)

Kifejtené ezt valaki bővebben, mert egy szót sem értek ebből! 14400-zal(pannonos feltöltő) hogyan töltesz Vodás Duó-t? Egyáltalán miért pont most a Happy kapcsán jött ez be és miért a Duóval párosítva?? Meg mi az a 18600(Ft)??

Szóval aki nem értené: :wink:
1. Veszel egy Pannonos feltöltőkártyát 14.400 Ft-ért
2. Feltöltöd egy Pannon Happy-s kártyára, ahol a bónusszal 18.000 Ft jelenik meg
3. Elkezded hívni jó hosszan, és persze csúcsidőn kívül a Duós kártyádat
4. Ezekért a hívásokért a Pannon 19 Ft/percet von le, vagyis a 18.000 Ft-ért 947 percet tudsz telefonálni
5. A 947 perc, az kb. 31 x 30 perc, amiért a Vodánál a Duós kártyára 31 x 600 Ft bónuszt kapsz (magyarázatot erre itt találsz), ami 18.600 Ft.

Tehát így lesz a Pannonnak fizetett 14.400 Ft-ból 18.600 Ft a Duós kártyán. Persze rengeteg türelem kell hozzá, és a fenti korlátok is léteznek, de elméletileg működik a dolog...

szer. jún. 02, 2004 14:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tulajdonképpen már semmi.
Nézz be a Vitamax Duo topikba, és megérted.

szer. jún. 02, 2004 14:40
platina tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Meggylé írta:

szer. jún. 02, 2004 14:33
arany tag

Hozzászólás 
Ez egy határ sz*r... :?
Akkor lenne versenyképes ha valami emberibb számlázási egységet találtak volna ki hozzá :!: :!:

szer. jún. 02, 2004 14:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ő nem a VitaMAX(Regular)-ra gondolt :?:

Azt nem tudom, de nam azt írta... 8)

szer. jún. 02, 2004 13:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Yuri írta:
Ehhez az 1900Ft-ért kártya+490 lebeszélhető dologhoz szólnék hozzá.
Most láttam tesco újságban, hogy 1000-esért osztogatják a vitamaxot, 500 FT lebeszélhatőséggel.

Akkor most mi van?! :roll: :shock: :?

Minden voda boltba ennyibe kerül, már vagy 2-3 hónapja :wink:

Ő nem a VitaMAX(Regular)-ra gondolt :?:

szer. jún. 02, 2004 12:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Yuri írta:
Most láttam tesco újságban, hogy 1000-esért osztogatják a vitamaxot, 500 FT lebeszélhatőséggel.

Minden voda boltba ennyibe kerül, már vagy 2-3 hónapja :wink:

szer. jún. 02, 2004 11:37
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. jún. 02, 2004 11:34
ezüst tag

Hozzászólás 
mob900 írta:
A Djuice mellé ennek mi értelme?
Vagy már a Djuice is kampec lesz, mint a Bee?
Nagyon süllyed a hajó a Pannonnál.

Szia!

Ezt nem hiszem. Egyreszt a Djuice lett az egy legprosperalobb cegcsoport es szolgaltatas, mastreszt a Pannon-nak sem rosszak az uzleti eredmenyei.

szer. jún. 02, 2004 8:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pont úgy néz ki a dolog, mintha egyáltalán nem a piaci igényeket néznék. Ugye mindegyik levelükben azt írják, hogy figyelembe veszik a levélben leírtakat és mérlegelik is. Tudom, hogy sablonválasz, de hátha egyszer lesz belőle valami.
De a Happy meggyőzött tökéletesen, hogy ez a csomag gyakorlatilag semmire sem jó. Csak dumálni. De ahhoz meg kell várni az estét, nappal nagyon gyorsan kopik az egyenleg. Tehát semmire sem jó. (szubjektív) :(

szer. jún. 02, 2004 7:44
arany tag

Hozzászólás 
Hm.... ezek után én már nem is vagyok fennakadva, hogy a t-mobile-nál havi 200 pénzt kell fizetnem a számkijelzésért.... :wink:

szer. jún. 02, 2004 7:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Új Pannon GSM kártyás díjcsomag: Pannon Happy
http://www.gsmport.hu/index.php?page=article&id=c-2004100619112-951

Idézet:
A Pannon GSM hagyományosan élen jár a hívásiránytól független, egységes percdíjú előfizetések terén, és ez a Pannon Happy esetében sincs másképp.

Háááát, elég sor s.z.a.r.t raktak már össze az elmúlt 1 évben. :wink:

Idézet:
Pannon Happy számos olyan fontos kényelmi szolgáltatással bír, amit a Pannon GSM többi csomagjánál már megszokhattunk, így többek között elérhető róla a nemzetközi hívásokat kedvezőbb áron biztosító PluszNulla, a Pannon GSM SMS-alapú információs szolgáltatása, a PannonIndex, vagy a mindennapos tranzakciókat leegyszerűsítő Mobil Bankfiók – azaz csupa olyan megoldás, amely akkor is hasznos lehet a felhasználók számára, ha nem divatcikként vagy üzleti eszközként tekintenek készülékükre.

kényelmi :?: :?: :?:
Idézet:
„Egységes díjrendszerével kiszámítható, kedvező percdíjaival pedig egy vonzó, gazdaságos kommunikációs megoldás. ” - Ove Fredheim, PGSM vezérig.

:mrgreen:

szer. jún. 02, 2004 6:42
vas-tag

Hozzászólás 
"Pannon Happy, az első fapados kártyás csomag a hazai mobilszolgáltatók között normál árral, csak, hogy vidáman végződjön a napod."

A Djuice mellé ennek mi értelme?
Vagy már a Djuice is kampec lesz, mint a Bee?
Nagyon süllyed a hajó a Pannonnál.
A marketingnek csak egy olyan csomag jutott eszébe, amit a Voda mp-ben árúl.

Egyre jobban a Voda lépésről-lépésre tervezett marketingje jön be( a T-mobile mellett).Ott tényleg van választék, minden igénynek megfelelően, a mp.-es Vitamax az 60 majd 30 mp-es egységes UNO, a hosszú beszédű DUO, és még a Joker, City.
Valóságos kánaán, ha ebből valaki nem tud választani, az ne is vegyen mobilt.
1 év múlva egálba lesz előfizetői számban a Voda és a Pannon, ez már visszafordíthatattlan folyamat ezek után, olyan szinten káros a Pannon megitélésére.

kedd jún. 01, 2004 21:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Nem svédek, hanem norvégok... :wink:

Köszi! :oops: Javítottam! :)

Ezt a csomagot, mondjuk, édesanyámnak el tudnám képzelni, pl. egy 3310/3410-sel. Bár akkor inkább már talán a Praktikum Perfekt...
Nem egy műszaki analfabéta, de nem jártas az elektronikai kütyük kezelésében, és nem kedveli a mobilokat sem... Ebből következik, hogy nem használná sem a WAP-ot, sem az MMS-t, mert nem lenne rá szüksége, és talán energiája/ideje sem megérteni a WAP, MMS lényegét. Elég lenne neki a hívás indítás/fogadás, és az sms. Csúcsidőben 7-17h-ig ott a céges telefon, vagy hívjuk őt mi a családból, ha kell valami...

DE MINEK kellett letiltani/kivenni a hangpostát és a páratlanszámot????

kedd jún. 01, 2004 18:39
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
Nem svédek, hanem norvégok... :wink:

De menekülnek...

kedd jún. 01, 2004 18:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 481 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Következő