Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 8:37

Hozzászólás a témához  [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Következő
Bluetooth: headsetek, eszkozok velemenyek/tapasztalatok... 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nálam a HBH-662 hangminőségére még nem panaszkodott senki.

Az már egy ujabb fejlesztés mint a sima 600-as.

hétf. szept. 04, 2006 21:01
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gyöngyi írta:
OPi írta:
SE HBH600: lassú csatlakozás, gyenge hangminőség, elsőrendű kezelhetőség.

Mennyire gyászos a hangminősége? Most szeretnék egy ilyet venni...
Gyöngyi

Érthető, telefonálásra elegendő - mintha egy dobozból szólna a másik fél :-)

hétf. szept. 04, 2006 20:58
arany tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
Nekem HBH-300-asom van, még a régi "hosszunyelű", aminek majdnem a számig ér a "rúdja ". Zajszűrős kivitel, ha jól tudom két mikrofon van benne, egyik kifelé néz, a másik meg szám felé. És annyira jól müködik, hogy a másik fél azt se hallja, hogy kocsiban ülök..

Mostanában viszont arra panaszkodtak, hogy mint ha fújna a szél, pedig akkor is kocsiban ültem. Kellett gondolkodnom, mire rájöttem a megoldásra, de sikerült: ha a levegőbefújó pont az arcomra van állitva, egyes fokozaton is (alig meg a klima) a másik oldalon orkánerejű szelet hallanak...a rostélyt elzárva kuka csend.

Érdekes....

Nos te vagy a masodik, akitol jot hallottam errol a headsetrol, ezert en is vettem egy ilyet... most jo aron van a gyorsboltban... ma kezdtem hasznakni, eddig meg jo...

szomb. szept. 02, 2006 22:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sikerült vennem egy Mytek MBT-33 -as dongle-t. A Sharp GX17-esem megszólal a PC hangszóróján, de amikor netezni szeretnék, 721-es, a távoli számítógép nem válaszol hibával eldobja. A Voda Connect now szintén elakad az "authentikálás: értesítés" fázisban. A GPRS Wizarddal kreált kapcsolattal szintén hasonló tünetet produkál. Infrán a telcsi tökéletesen netezik, T68m laptopjának beépített bluetooth-szával szintén. Mi lehet a gond? Gondolom ezek után az én kíndóz konfigom, de mégis mit nézzek meg rajta?

csüt. aug. 31, 2006 13:46
platina tag

Hozzászólás 
Nekem HBH-300-asom van, még a régi "hosszunyelű", aminek majdnem a számig ér a "rúdja ". Zajszűrős kivitel, ha jól tudom két mikrofon van benne, egyik kifelé néz, a másik meg szám felé. És annyira jól müködik, hogy a másik fél azt se hallja, hogy kocsiban ülök..

Mostanában viszont arra panaszkodtak, hogy mint ha fújna a szél, pedig akkor is kocsiban ültem. Kellett gondolkodnom, mire rájöttem a megoldásra, de sikerült: ha a levegőbefújó pont az arcomra van állitva, egyes fokozaton is (alig meg a klima) a másik oldalon orkánerejű szelet hallanak...a rostélyt elzárva kuka csend.

Érdekes....

csüt. aug. 31, 2006 12:58
arany tag

Hozzászólás 
Van egy Motorola HS 801 BT headsetem és egy Sitecom BT donglem. Szeretném a Skype-pal használni, de nem megy. Amikor a headset módban kapcsolódnék, akkor összejön a kapcsolat, de a headsetben csak olyan hangok hallatszanak, mintha régi tárcsás telefon tárcsázna. Miért? Mit csinálok rosszul? Audio gateway módban meg egyáltalán nem akar kapcsolódni.

csüt. aug. 31, 2006 11:58
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nálam a HBH-662 hangminőségére még nem panaszkodott senki. Próbáltam már W810i-vel is, meg 6021-gyel is. Meg anno a HP 6340-nel is...

Nos örülök ennek, mert szeretnék egy SE BT headsetet venni...
Bár remélem, hogy az átlagos 23g nem húzza le majd a fülemet... :D
Gyöngyi

hétf. aug. 28, 2006 13:47
Moderátor

Hozzászólás 
OPi írta:

Logitech Mobile Traveller: BlueTooth v1.2 szabvány, gyors csatlakozás, jó hangminőség, elsőrendű kezelhetőség.

N6680-al párosítva mindkettőt.
Nálam a HBH-662 hangminőségére még nem panaszkodott senki. Próbáltam már W810i-vel is, meg 6021-gyel is. Meg anno a HP 6340-nel is...

hétf. aug. 28, 2006 13:30
ezüst tag

Hozzászólás 
van egy n6260 és egy 6230i-m.
Vettem egy PAMA-8 nevezetű BT autókihangositót, jó hangminöség, könnyü kezelhetöség, eccerü használat.
(kikapcs-bekapcs, időnként tölteni kell)
MIndenkinek csak ajánlani tudom.

p.

hétf. aug. 28, 2006 13:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Végülis megvettem a Nokia HS-56W-t. Első benyomásra jónak tűnik. A hangminőség elfogadható, a mikrofon érzékenységére még nem panaszkodott senki, akivel beszéltem. A hatótávolság átlagosnak bizonyul. Tölteni még nem töltöttem...
Ha valakit érdekel... a régebbi féle Nokia töltő jó hozzá! :)

hétf. aug. 28, 2006 12:16
arany tag

Hozzászólás 
OPi írta:

Mennyire gyászos a hangminősége? Most szeretnék egy ilyet venni...

Gyöngyi

hétf. aug. 28, 2006 11:38
gyémánt tag

Hozzászólás 

Logitech Mobile Traveller: BlueTooth v1.2 szabvány, gyors csatlakozás, jó hangminőség, elsőrendű kezelhetőség.

N6680-al párosítva mindkettőt.

csüt. aug. 24, 2006 17:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Szerintem ennyiért csak (mondjuk) 650-eset kapsz.

A 650-es br. 336 Ft. :)
A Tátra utcában. A linket nem tudom beszúrni, de a www.gp.hu oldalon megtalálod. Szerintem nagyon jó áron vannak! :wink: (remélem, ezel nem vétettem nagyot a fórumszabályzat ellen :P )

Nézegetem a Nokia füleseket, de nem tudok rájönni, hogy mi a különbség a HS-53, HS-54, HS-55 és az HS-56-os között. Pesze egy kicsit más a dizájn... Esetleg az, hogy az egyiken a régi töltő csati van, a másikon pedig az új? :arrow: ezt kérdésnek szántam... :)

csüt. aug. 24, 2006 10:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
k_chris írta:
az AAAs elemek mekkora kapacitasnal jarnak mostansag?

Br. 696 Ft/db

Szerintem ennyiért csak (mondjuk) 650-eset kapsz.

kedd aug. 22, 2006 12:46
platina tag

Hozzászólás 
volt egy tavvezerlos walkmanem, ott is egy ido utan (2 evig birta ami ahhoz kepest eleg jo ido volt) a tavkapcsolot ki kellett iktatni a fejhallgatobol (vagyis masikat kellett hasznalni) mert kontakthibas lett. a fules vezeteke meg jol megkemenyedett, gondolom elért a muanyag benne v nemtom.

kedd aug. 22, 2006 10:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
k_chris írta:
másik kérdés: ezek a beéptett elemek szervizben cserélhetők?
Elvileg igen, de elöbb fogod eldobni a fülest, mit hogy behaljon benne az akksi! :wink:

tekintve a cucc árát, nem 6-12 hónapra terveztem a dolgot. igazából ha jobban belegondolok, jobban zavar a füles vezetékének esetleges megtörése.

kedd aug. 22, 2006 10:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
Elvileg igen, de elöbb fogod eldobni a fülest, mit hogy behaljon benne az akksi! :wink:

hétf. aug. 21, 2006 23:07
platina tag

Hozzászólás 

hétf. aug. 21, 2006 19:57
platina tag

Hozzászólás 
enyém is román :(

hétf. aug. 21, 2006 16:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még annyit a témával kapcsolatban, hogy a márkás gyártók akkujai mind 900-1000 mAh körül vannak (ez is 970-es), de az aproneten hirdet valaki egy noname 1500-ast.
Érdekes dolgok ezek! :huha:
Én 900-as GP-t használtam a Motorola fülesemhez. Nagyon sokáig ment vele.
Ennek ellenére most a Nokia HS-4W-t nézegetem nagyon. Tudom, nem a legújabb, legmodernebb, legkisebb... De a MediumMárkában br. 9990 Ft-ba kerül. De ezzel meg az a bajom, hogy Román gyármány (persze a cimkén: származási hely: EU. Románia már csatlakozott? :pislog: ). :arrow: Mint a CK-1W, és azzal rengeteg bajunk volt. Sok hibás darabbal találkoztam. (szintén Román)
Persze nem a Románokat akarom bántani, csak ettől egy kicsit félek.

hétf. aug. 21, 2006 14:08
platina tag

Hozzászólás 
Nekem van ilyenből 4 db 950mAh -s, GP, bontatlan, eladó. Tescoban vettem, számlája is van, de aztán mégsem kellett.
Alkudni lehet....

hétf. aug. 21, 2006 13:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
az AAAs elemek mekkora kapacitasnal jarnak mostansag?

Kép
Br. 696 Ft/db

hétf. aug. 21, 2006 13:33
platina tag

Hozzászólás 
mukodik rendesen nagyon jo hangja van szerintem, csak egy hibaja van hogy a universal is meg a nokia is gyengebb BTs az atlagosnal igy a dadogas gazos. varosban jarkalaskor oda kell figyelni :(. ha a hatamon lenne egy tatyoban akkor hasznalhatatlan lenne... (pont a testem van utban aminek gondolom eleg jo az arnyekolasa 2.4Hzen, no meg a teljesitmeny se lehet kimagaslo hogy elerjek a nagy uzemidot) viszont headset modban ez nem jelentkezik. nem tudom hogy van implementalva de az a 64kbites csatorna sokkal redundansabb mint az A2DP atvitel.. ennek megfeleloen a headset mod hangja eleg gaz, mintha nem EFR lenne a GSM...

media playert en se szeretem, de az ahogy virtual foldereket csinal az mp3ak artist/album/genre propertyjeibol az tokjo. viszont van pocketplayer ami meg tud AVRCPt.

ami tokjo hogy RDSes a radio rajta :).

ami nincs megvalositva az a zenecimek kiirasa.. nokia telefonnal menne.
nem tudom hogy viszik at ezeket az infokat.. de azt irja a leiras hogy a telefon nyelvere all be, es az idot (óra perc) is attolti. ha a kozelembe kerul valami advanced nokia kiproszalom...

hétf. aug. 21, 2006 12:35
platina tag

Hozzászólás 
szóval... ja, így hogy utólag nézegetem a siemenset, elgondolkoztam a dolgon hogyha elobb tudok errol a tipusrol akkor megeri ezt a pluszpenzt hogy legyen benne radio (nokiaban van). foleg hogy a fix fules akarmilyen jol megvan csinalva egy ido utan elhasznalodik, es ez altalaban a gari lejarta utan szokott lenni.. viszont a sonyericssonhoz kepest tuti nem eri meg.. mert abban sincs radio. jaja az elem az jo pont, a nokia viszont ecceru mert nokia tolto akarhova megyek akad.

ez a nokia 220mAhs 3.6Vos cellaval van ellatva. az AAAs elemek mekkora kapacitasnal jarnak mostansag? AAban a 2.5Ah mostansag azt tudom. ezek NiMHsok azaz 1.2V a kapocsfesz 3.6V (? ebben nem vok 100% de 3V korul van az tuti :) ) helyett.

ha sajat fulest dugok be a siemensbe akkor meg mindig ottvan a sajat fules hosszu madzagja es sztem tok praktikus a nyakbaakaszto madzagba integralt fulesvezetek.

hétf. aug. 21, 2006 12:27
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
mikor proszaltad ki? en tegnap a nokia hs12w-t, tegnapelott meg a SE HHB DS970est :) a nokiat elvittem :)

Tegnap (szombaton) delelott. Azt olvastam, hogy te elvitted a Nokiat, a masik forumon irtam is valaszt ra... a SE DS970 nem tudom milyen es mennyibe faj, de biztos dragabb, mint a HHB-750... gondolom tobbet is tud...
A 750-es azert is tetszett meg, mert AAA elemmel is megy, szoval nem kell parazni, hogy mikor merul le. 3,5 jack aljzataba tulajdonkeppen barmilyen fules belemegy, lehet Sennheiserrel is hallgatni, csak a franya Media Playert nem szeretem... ha ment volna a TCPMP-vel, akkor mar itt figyelne nalam :):) 12eft-ert jo vetel...
A Nokiad tokeletesen mukodik headset es stereo uzemben is? Vajon az AKU 3.2 miatt, vagy a Nokia egy baratkozobb tipus?... (ez utobbit nehezen hiszem...)

Ps: legkozelebb ne idezz be masfel meternyi hozzaszolast... eleg, ha az ide vonatkozo mondatot meghagyod...

vas. aug. 20, 2006 7:40
platina tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
And_Or írta:
And_Or írta:
Siemens hhb750 -ről valakinek valami tapasztalata?
Túl olcsó ahhoz, hogy jó legyen... http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.php?page=termek&iid=hhb750
Senki sem vett még ilyent?

Ma meggusztáltam a gyorsboltban és kipróbáltam... MDA Pro-m van és habár a legújabb T-Mob ROM van rajta, a WM5 Bluetooth kezelése finoman szólva sem tökéletes, úgyhogy sajna nem autentikus az eredmény, de...

Media Playerrel jól összedolgozik, a kezelőgombok simán működnek rajta, csakhogy a Media Playerben nincs hangszínszabályzó, márpedig a HHB-750 fülese meglehetősen gagyin szól. Így maradt a TCPMP (Windows Mobile-ra fejlesztett magyar médialejátszó, egyszerűen király), mint lehetőség, azonban ezt használva a BT kapcsolat egy szakadt halászhálóra emlékeztetett... bejövő, vagy kimenő híváskor ugyan átállt a hívásra, de utána mindent elölről kellett kezdeni (headset eszköz törlése, párosítás, stb.) Mivel a TCPMP tízsávos equalizerrel és előerősítővel bír, így a HHB már értékelhető zenét is tudott volna produkálni, de a leírt anomália miatt inkább lemondtam róla.

FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A FENTI TAPASZTALAT KIZÁRÓLAG MDA PRO-RA VONATKOZIK (QTEK 9000, I-MATE JASJAR, O2 XDA EXEC), TEHÁT A2DP-S MOBILTELEFON MINDEZEKTŐL FÜGGETLENÜL KIVÁLÓAN MŰKÖDHET A HHB-750-NEL!!!! A GYORSBOLTBAN KAPHATÓ PÉLDÁNY CSOMAGOLÁSA MEGENGEDI A KIPRÓBÁLÁST!

Üdv

mikor proszaltad ki? en tegnap a nokia hs12w-t, tegnapelott meg a SE HHB DS970est :) a nokiat elvittem :)

szomb. aug. 19, 2006 15:12
arany tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
And_Or írta:
Túl olcsó ahhoz, hogy jó legyen... http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.php?page=termek&iid=hhb750

Ma meggusztáltam a gyorsboltban és kipróbáltam... MDA Pro-m van és habár a legújabb T-Mob ROM van rajta, a WM5 Bluetooth kezelése finoman szólva sem tökéletes, úgyhogy sajna nem autentikus az eredmény, de...

Media Playerrel jól összedolgozik, a kezelőgombok simán működnek rajta, csakhogy a Media Playerben nincs hangszínszabályzó, márpedig a HHB-750 fülese meglehetősen gagyin szól. Így maradt a TCPMP (Windows Mobile-ra fejlesztett magyar médialejátszó, egyszerűen király), mint lehetőség, azonban ezt használva a BT kapcsolat egy szakadt halászhálóra emlékeztetett... bejövő, vagy kimenő híváskor ugyan átállt a hívásra, de utána mindent elölről kellett kezdeni (headset eszköz törlése, párosítás, stb.) Mivel a TCPMP tízsávos equalizerrel és előerősítővel bír, így a HHB már értékelhető zenét is tudott volna produkálni, de a leírt anomália miatt inkább lemondtam róla.

FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A FENTI TAPASZTALAT KIZÁRÓLAG MDA PRO-RA VONATKOZIK (QTEK 9000, I-MATE JASJAR, O2 XDA EXEC), TEHÁT A2DP-S MOBILTELEFON MINDEZEKTŐL FÜGGETLENÜL KIVÁLÓAN MŰKÖDHET A HHB-750-NEL!!!! A GYORSBOLTBAN KAPHATÓ PÉLDÁNY CSOMAGOLÁSA MEGENGEDI A KIPRÓBÁLÁST!

Üdv

szomb. aug. 19, 2006 14:34
platina tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
Micuir írta:
Macika írta:
Micuir írta:
"Van egy Motorola V550, egy V360 és egy HS801-es headset."
Húúú, ha most nem én lennék, de le b.nám az illetőt, hogy nem figyelt! ;)

Nem tudok többet mondani, minthogy menni kéne a dolognak. Egyelőre ötletem sincs, miért nem megy. :(

Majd írok a Motorolának és meg fogják válaszolni a következőképpen:
a.) Ez így van jól. b.) Nem tudják, mert nincs tesztkészülékük. ;-)

Tudtak meglepetés okozni: "A hiba pontos okát kollégáink személyes bevizsgálás után tudják meghatározni".

ilyen hibám nekem is volt a hs801-esemmel! én a gyorsboltban vettem, aztán visszavittem oda, ahol elég sokáig húzódott a "javítás", szal utána némi balhé után kaptam egy másikat, azóta nincs baj vele, tökéletesen használom! később mondták, hogy amit az enyémet elküldték a motorolaának és ők se tudtak mit kezdeni vel, szal ők is kaptak egy újat :)

szomb. aug. 19, 2006 14:06
platina tag

Hozzászólás 
valaki rajtam kivul hasznal meg HS-12Wt? nem volt olcso, de szerintem megérte, jó az RDSes radio meg a pantba integralt fejhallgato vezetek...

szomb. aug. 19, 2006 1:46
arany tag

Hozzászólás 
Csak azt tudom mondani amit nekem mondott a nokia ügyfélszolgálata:

Jelenleg forgalomban lévő nokia telefonok közül csak a 8800 támogatja a sztereó bluetooth headset tartozékokat.

Ha ennél bővebb információra van szükséged akkor kérdezd a nokiát.

pén. aug. 11, 2006 8:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
Továbbá ezúton szeretnék mindenkit tájékoztatni arról hogy a JELENLEG forgalomban lévő NOKIA telefonok közül csak a 8800 támogatja a sztereó bluetooth headset használatát.

A többi modell esetében is működik a sztereó bluetooth headset de pocsék hangminőséggel és csak monóban.

Ezt azért írtam le mert nagyon sok helyen (boltokban, interneten olvasható telefontesztekben) szándékosan vagy tudatlanságból félrevezetik az embereket.

Ez igaz az N91-re is?
http://europe.nokia.com - Nokia N91

"Bluetooth
* Integrated Bluetooth wireless technology v.1.2"

és

"Nokia Bluetooth Headset BH-501

For mobile phones and devices compatible with Bluetooth Specification
1.2 and higher, and supporting handsfree and headset profile."

Mert ebből nekem az jön le, hogy az N91 is tudja kezelni, sőt, egyes Nokia kiadványok (pl. Nokia Magazin) direkt az N91-hez ajánlja a BH-501-t! Akkor most hogy is van ez?

Nem hiszem, hogy direkt félrevezeti a Nokia a T. Vevőközönségét, főleg téged, erre elég csekély esély van!!

És a 2.0 Bluetooth specifikációval rendelkező Nokiákkal (N73, N93) mi a helyzet??

csüt. aug. 10, 2006 18:38
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Továbbá ezúton szeretnék mindenkit tájékoztatni arról hogy a JELENLEG forgalomban lévő NOKIA telefonok közül csak a 8800 támogatja a sztereó bluetooth headset használatát.

A többi modell esetében is működik a sztereó bluetooth headset de pocsék hangminőséggel és csak monóban.

Ezt azért írtam le mert nagyon sok helyen (boltokban, interneten olvasható telefontesztekben) szándékosan vagy tudatlanságból félrevezetik az embereket.

csüt. aug. 10, 2006 9:13
arany tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
And_Or írta:

Nem ismerem. De neten lehet róla olvasni. Angliában 51 fontért adják ami több mint 20e forint. Jah és nincs beépített aksi! Cserélhető AAA elemmel vagy aksival működik. Utóbbi esetében gondolom a töltőt külön kell megvenni.

szer. aug. 09, 2006 12:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
Először az N70 topicba írtam, de hátha van valakinek más telefonnal tapasztalata. Ahogy visszaolvastam, legalább egy valakinek van HS-26W-je.

Ránéztem és nálam rendesen működik, többszöri BT ki-/bekapcsolás után is tudok hívást indítani és nem kapcsolódik le a headset. Régebben mintha nálam is lett volna ilyen jelenség, de amióta software-t frissítettem rajta (jelenleg 3.0546.2.3) azóta jobban működik. Azt hiszem, hogy ebben javítottak is valamit a HS-26W-vel kapcsolatban. (Audio routing corrected for HS-26W). Szóval vidd el software frissítésre, garanciában ingyen megcsinálják.

szer. aug. 09, 2006 9:46
arany tag

Hozzászólás Re: nokia 6230i, 6233 es Logitech HS02
c3po írta:
Sziasztok!

Tudnatok abban segiteni, hogy miert nem tudom csatlakoztatni a Logitech HS02 (mobile freedom) fulhallgatot a 6233 telefonhoz (meg sem talalja). Ezzel ellentetben a 6230i telefonnal ugyanezt a fulhallgatot gond nelkul hasznaltam, es rogton fel is ismerte.

Elore is koszonom.

Udv.

Balazs

Sziasztok!

Ha a hulyeseg fajna, most orditanek. :x
Annyi volt a baj, hogy mig a 6230i keszulek rogton a fulhallgato bekapcsolasa utan megtalalta azt, a 6233 keszulek eseteben a fulhallgato bekapcs gombjat ketszer olyan hosszan kellett nyomva tartani ahhoz, hogy felismerheto legyen.
Ennyi.

Balazs

szer. aug. 09, 2006 7:39
arany tag

Hozzászólás nokia 6230i, 6233 es Logitech HS02
Sziasztok!

Tudnatok abban segiteni, hogy miert nem tudom csatlakoztatni a Logitech HS02 (mobile freedom) fulhallgatot a 6233 telefonhoz (meg sem talalja). Ezzel ellentetben a 6230i telefonnal ugyanezt a fulhallgatot gond nelkul hasznaltam, es rogton fel is ismerte.

Elore is koszonom.

Udv.

Balazs

szer. aug. 09, 2006 7:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:

Először az N70 topicba írtam, de hátha van valakinek más telefonnal tapasztalata. Ahogy visszaolvastam, legalább egy valakinek van HS-26W-je.

Van valami ötletetek?

Nekem ugyanaz a páros van, mint neked, így ha nem felejtem el, akkor ma este ránézek, hogy nálam hogyan viselkedik.

kedd aug. 08, 2006 15:43
arany tag

Hozzászólás 
And_Or írta:

kedd aug. 08, 2006 14:36
arany tag

Hozzászólás 

kedd aug. 08, 2006 8:11
arany tag

Hozzászólás 
A gugli dobta ki, amikor rákerestem a "multipairing BT headset" összetételre.
Épp ez az, én sem találtam semmi konkrétumot, technikai leírást, ezért próbálkoztam itt... :roll:

hétf. aug. 07, 2006 13:46
Profil Privát üzenet küldése YIM
Moderátor

Hozzászólás 
zsmadar írta:
Lehet, hogy naív kérdés lesz, de hallott már valaki valamit a multipairingről? Ez valami új dolog, vagy valami marketingszöveg?
Például:http://www.bluetrek.com/products/g2/specs.htm
Ebben hol van ez a szó leírva? Csak én nem találom?

hétf. aug. 07, 2006 1:43
arany tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy naív kérdés lesz, de hallott már valaki valamit a multipairingről? Ez valami új dolog, vagy valami marketingszöveg?
Például:http://www.bluetrek.com/products/g2/specs.htm

vas. aug. 06, 2006 19:31
Profil Privát üzenet küldése YIM
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nos. A Nokia N70-emet egy ideig egy Nokia HS-11W BT headset-tel használtam minden probléma nélkül. Nem régen sikerült elhagynom, újat vettem. A nyertes egy Nokia HS-26W lett.
Nagyon szép a headset, csak az a probléma, hogy ha kikapcsolom a telefonon a BT-t, majd később visszakapcsolom, (teljesen mindegy mennyi idő telik el a kettő között) bekapcsolom a headset-et és összekapcsolódik a két eszköz, akkor pár másodperc után megszakad a kapcsolat.
Az sem számít, hogy melyik oldalról kezdeményezem a kapcsolatot.
Csak akkor áll helyre a dolog, ha kikapcsolom, majd bekapcsolom a telefont, aktíválom a BT-t. Ilyenkor több óráig is minden ok.
Ez régebben nem így volt, és ez most nem tetszik. Ugyanis napközben mindig kikapcsolom a BT-t a telefonon, mert csak vezetéshez használom a headset-et. Elég idegesítő minden indulásnál ki-be kapcsolni a készüléket, főleg ugye annak fényében, hogy elég lassan boot-ol a drága.

Van valami ötletetek?

Üdv,
A

szomb. aug. 05, 2006 14:25
arany tag

Hozzászólás Re: BlueSoleil---> Service Discovery failed
LowRid3r írta:
Szevasztok!

Milyen telefonhoz akarod használni? Ha nokiához akkor sajnos rossz hírem van. Ez a márkájú dongle nem használható Nokia PC Suite programmal. Legalább is amikor én vettem akkor ez volt a helyzet. Intéző segítségével tudsz másolni képeket és zenéket a telefonra és telefonról is de Nokia PC Suite nem ismeri fel a kapcsolatot ha azt a drivert használod amit a dongle-hoz adtak. Ha netről letöltöd a legfrissebb nokia pc suite progint és a bluesoleil legfrissebb driverért akkor talán működni fog.

pén. aug. 04, 2006 11:28
arany tag

Hozzászólás 
Kérnék egy ki segítséget új BT Head-Set vételben. SonyEricsson w810i-vel lenne használva.

HBH660-ast néztem ki...erről vélemények? Ez jelzi a töltöttséget?

pén. aug. 04, 2006 8:21
arany tag

Hozzászólás 
Csakhogy v.mi miatt nem fogja felismerni, max.ha nem töltött le frissítést az XP2-höz.

csüt. júl. 06, 2006 20:53
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
LowRid3r írta:
Szevasztok!

vettem egy Bluetooth-os USB-t. Feltelepítettem és próbáltam ismerkedni a programjával...(BlueSoleil).
A telefonom felismerte, gondoltam minden f@xa...
De akárhogy szenvedtem vele, nem tudtam, hogy kell adatot átmásolni...
Mire egyszer csak ahogy rákattintottam a teló ikonjára megjelentek a sárga ikonok fent, connect-eltem az FTP-nél és örültem h minden sikerült... Másolgattam is a cuccost ide-oda.

DDDEEEEE!!!!!

Másnap mikor újra próbáltam ,de csaknem akarta az igazságot
Akár hogy b@xakodok vele, egyszerűen nem jövök rá, hogy mit kéne csinálnom, hogy ne írja ki ezt: SERVICE DISCOVERY FAILED!, és újra tudjak connect-elni...
Pedig már vágom (nagyjából), hogy mit hogyan kéne...
Párosítottam is meg minden, de mégis kiírja ezt a hibát.

Ha valaki vágja a progi menetét/ beállításait az légyszíves firkancsa le nekem, mert már belehülyülök...!

Előre is köszönöm!!!!!

LowRid3r

Na akkor:
- nem Bluetooth-os USB-t hanem USB-s Bluetooth-t(a'la dongle);
- hagyd a fenébe azt a Blue Sol..... ócskaságot, szedd le azt a progit és indítsd újra. Ha újraindult és semmi szemét nincs rajta az előzőek közül akkor dugd be a Bluetooth-t és hagyd, hogy felismerje és feltegyen hozzá mindent ami kell neki(ajánlott a WinXP SP2). Ha felismerte akkor mehet a menet. 8)

csüt. júl. 06, 2006 20:18
arany tag

Köszi a segítséget! :)

Mert Én meg pont azt nem tudtam, hogy hogyan kell file-t küldeni, és a kulcsszó az FTP, ami eszembe se jutott, ott fent a sárga ikonoknál!
Tegnap vettem ilyen BT-t, és Én is a CD-n lévő driver-t telepítettem, de nálam ok! :)

csüt. júl. 06, 2006 19:55
vas-tag

Hozzászólás BlueSoleil---> Service Discovery failed
Szevasztok!

vettem egy Bluetooth-os USB-t. Feltelepítettem és próbáltam ismerkedni a programjával...(BlueSoleil).
A telefonom felismerte, gondoltam minden f@xa...
De akárhogy szenvedtem vele, nem tudtam, hogy kell adatot átmásolni...
Mire egyszer csak ahogy rákattintottam a teló ikonjára megjelentek a sárga ikonok fent, connect-eltem az FTP-nél és örültem h minden sikerült... Másolgattam is a cuccost ide-oda.

DDDEEEEE!!!!!

Másnap mikor újra próbáltam ,de csaknem akarta az igazságot
Akár hogy b@xakodok vele, egyszerűen nem jövök rá, hogy mit kéne csinálnom, hogy ne írja ki ezt: SERVICE DISCOVERY FAILED!, és újra tudjak connect-elni...
Pedig már vágom (nagyjából), hogy mit hogyan kéne...
Párosítottam is meg minden, de mégis kiírja ezt a hibát.

Ha valaki vágja a progi menetét/ beállításait az légyszíves firkancsa le nekem, mert már belehülyülök...!

Előre is köszönöm!!!!!

LowRid3r

csüt. júl. 06, 2006 1:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Katica1 írta:
Rian írta:
Hali!

Ha van egy Bluetooth-os headsetem, akkor azt hogyan tudom csatlakoztatni a számítógépemhez, mint hangeszköz? Pl Skype-hoz kellene, vagy MSN-hez. Párosítottam a géppel, de semmi nem történt.

Nekem tökéletesen működik egy Nokia HDW-2 meg egy MSI bluetooth párossal. Én is MSN-hez használom. Annyit nézzél még meg, hogy a Vezérlőpult->Hangok és audióeszközök->Audió menüpontban a Hanglejátszás és a Hangrögzítés alapértelmezett eszköze átvált-e bluetooth eszközre, ha összepárosítod az eszközeidet. Illetve a bluetooth beállításainál a headset menünél szerepel-e a headset-ed. Na meg persze, hogy automata csatlakozás engedélyezve van-e. Én ha bekapcsolom a headset-et, akkor automatikusan átteszi a hangot meg a mikrofont rá.

- bedúgom, párosítom, felismeri a BT, hogy "hangeszköz"
- vezérlőpultba hangeszközöknél nem jelenik meg új hangeszköz. Csak 1 van az a hangkártya
:(

pén. jún. 30, 2006 19:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Következő