Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 0:41

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tudni, mit kell aláírni :)
Lehet, hogy olyan dolgot, ami miatt nekik megéri a sok lóvé kifizetése, neked viszont nem nagyon. Legfeljebb eladnak rabszolgának :D

Üdv!

pén. nov. 04, 2005 12:02
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Valami kapcsolattartónak kellett írni. Írtam!
Majd beszámolok itt a fejleményekről.... :P
GAZDAG LESZEK,GAZDAG LESZEK, BILIBEN A KEZEM, BILIBEN A KEZEM.
:wink:

... :) ezen a lottón már én is nyertem többször is, 8) de a nagyobb lóvét azt örökös hiányában én kapom, amennyiben a "kapcsolattartó" által meghatározott időben és helyen aláírom a.... és akkor enyém a mesés vagyon 70%-a! :D :D
Nem tudom, hogy létezik olyan hülye, aki ezt elhiszi és lép is??? :roll:

pén. nov. 04, 2005 11:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Nahiszen... Én már rég multimilliárdos (dollárban) vagyok :lol: :lol: :twisted:

Üdv!

pén. nov. 04, 2005 11:01
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Jó kis SPAM. 8)

pén. nov. 04, 2005 10:04
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. nov. 04, 2005 9:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
bugvadász

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Most kaptam egy emailt, hogy nyertem a lottón 250ezer dollárt!
Mindjárt magam alá csinálok, úgy örülök! :twisted:

...

De jó is lesz gazdagnak lenni!
Még nem veszem ki a kezem a biliből! :twisted:

Hol veheted át? :D :lol: :twisted:

pén. nov. 04, 2005 9:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most kaptam egy emailt, hogy nyertem a lottón 250ezer dollárt!
Mindjárt magam alá csinálok, úgy örülök! :twisted:

EXECS VENTURES BV

GERNOSTRAAT 522B, 2746 TG,ROTTERDAM-NETHERLANDS

WINNING NOTIFICATION

REF NO; EV6162688-29

To the e-mail bearer,

Sequel to the annual lottery draw of the above named establishment in europe,conducted on the 2nd novermber,2005.I am glad to notify you that your e-mail address attached to ticket No ;121463159TW won in the third category a lump-sum of Two hundred and fifty thousand dollars(USD250,000;00).

Congratulations and be advised to keep confidential till your prize is processed to avoid multiple applications/filings.All participants were selected randomly by a computer software ballot device.

This promotion is sponsored by a group of corporate establishments and accredited charitable organizations in Europe.

Be informed that a minimum of 10% of your prize must be donated to a remarkable charity organization in your locality on receipt of your prize.To file for your claim and other enquiries,please contact your fiducial agent;

Mrs Penelope Piet,Execs Consultant 02(e-mail;stella02@execs.com)

Congratulations once more,

Sincerely yours'

Mirabel Tetson(Ms)

NB;Kindly state your Ref No and Ticket No when filing for your claim.

De jó is lesz gazdagnak lenni!
Még nem veszem ki a kezem a biliből! :twisted:

pén. nov. 04, 2005 9:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
'Rejtett szoftvert csempésznek a PC-kre a Sony zenei CD-i'
Sony
Még ilyet... már tényleg nem bírnak magukkal.
Na azért észbekaptak... Foltot ad ki titokban települő másolásvédelméhez a Sony

pén. nov. 04, 2005 7:36
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
nekem is legális, de nincs aktiválva (mivel corporate edition, nem is kell), így nem genuine a mikorfos szerint.

Akkor pedig valami mókolt lemezről telepíthetted, mert az én OSL-es XP-m az szerintük Genuine.

pén. nov. 04, 2005 6:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
a westendben is van 576KB , de ott már régen jártam, így meg nem tudom mondani melyik emeleten, és merre :(

Ah, valóban. Hogy ez a boltlánc miért nem jutott eszembe... pedig ismerem őket. Holnap be is kukkantok ebédidőben hozzájuk, remélem van náluk Swat 4 (jó áron) :) Köszi!

csüt. nov. 03, 2005 23:06
Hozzászólás 
Srácok,

nem tudja valaki hogy a Nokia hány halott pixel után cserél kijelzőt? 6230-ról lenne szó.

csüt. nov. 03, 2005 22:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
simico írta:
Egy buta kérdés: hol lehet pécés játékokat venni? :)

lehet például az Árkádban, nem tudom a bolt pontos nevét, de ha bemész az aluljárón keresztül, akkor ott lesz szinte rögtön balra.
asszem egy 576KB bolt, de nem biztos.
a westendben is van 576KB , de ott már régen jártam, így meg nem tudom mondani melyik emeleten, és merre :(

576Kb, ahogy már említették és még van a CD-Galaxis is, ezen kívül számtalan nagyobb áruházban kecsegtetnek tekintélyes mennyiségü játékkal.

csüt. nov. 03, 2005 21:47
Moderátor

Hozzászólás 
'Rejtett szoftvert csempésznek a PC-kre a Sony zenei CD-i'

Sony

Még ilyet... már tényleg nem bírnak magukkal.

csüt. nov. 03, 2005 21:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
A másolásvédelmekhez egy kis háttéranyag(az oldal alsó harmadában), köztük az analóg Macrovision is, ami már a régi videós rendszerekben is működött (és könnyű kijátszani).

Üdv!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca csüt. nov. 03, 2005 21:11-kor.

csüt. nov. 03, 2005 21:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Londelmor írta:
vagy úgy gondoltad, hogy az egyes embereknél talált azonosítós másolatokból baráti kör/ismeretség révén visszanyomozzák az eredeti példány birtokosát?
Ha igy lenne, azt kell mondani a zsaruknak(?), hogy ellopták vagy kölcsönadtad egy havernak aki már nem az.

árpy, londel:

természetesen EZ NEM ÁLL MEG ÖNMAGÁBAN, mint bizonyító és terhelő erejű tétel, ez "csak" arra elég, hogy sok embert elrettentsen a másolástól.

Azt is aki megveszi, hogy másnak odaadja és azt is aki le akarja másolni.

még1x: ez nem másolásvédelem és nem is 100%-os bizonyíték, ez mindössze egy elrettentő erő.

csüt. nov. 03, 2005 21:07
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
vagy úgy gondoltad, hogy az egyes embereknél talált azonosítós másolatokból baráti kör/ismeretség révén visszanyomozzák az eredeti példány birtokosát?
Ha igy lenne, azt kell mondani a zsaruknak(?), hogy ellopták vagy kölcsönadtad egy havernak aki már nem az.

csüt. nov. 03, 2005 20:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Egy buta kérdés: hol lehet pécés játékokat venni? :)

lehet például az Árkádban, nem tudom a bolt pontos nevét, de ha bemész az aluljárón keresztül, akkor ott lesz szinte rögtön balra.
asszem egy 576KB bolt, de nem biztos.

csüt. nov. 03, 2005 20:58
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Én még arra gondoltam, hogy mi lenne, ha minden egyes példányba azonosító kódokat helyeznének el. Ez észrevehetetlen lenne egy zene/filmnél, azonban alkalmas arra, hogy a kópia elterjesztőjét azonosítsák.

Ez elég nagy visszatartó erő lenne a máostani másolgatóknak.

miért, általában nem névreszóló számlát adnak ha veszel egy dvd-t. most ha beazonosítják, hogy pl a másolat egy budaőrsi EW-ben vásárolt dvd-ről való, akkor mit érnek vele?

csüt. nov. 03, 2005 20:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Holnap nem leszek, igy valszeg lemaradok az ünnepélyes 20ezerről :(
10ezrediket én irtam :D

csüt. nov. 03, 2005 20:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy buta kérdés: hol lehet pécés játékokat venni? :) Mármint rendes, normális választékkal rendelkező boltra gondolok. Nagyjából 5-6 éve vehettem utoljára játékprogramot, akkor még létezett a Wesselény utcában valami Audio galaxy (?) vagy hasonló nevű bolt (pedig anno még tagsági kártyám is volt náluk, ma meg már a nevükre sem emlékszem). A teszkó meg az emem nem igazán van ott a csúcson kínálatban :)

csüt. nov. 03, 2005 20:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Épp a Barátok köztet nézem...olyan izgalmas, hogy mindjárt összepisilem magam :twisted:

csüt. nov. 03, 2005 20:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
megnyilt!

Mit nem szabad mondani? :D

"első elképzelésem az volt, hogy a sor/kép szinkronjelet, ami a feketénél is nagyobb, sokkal nagyobb értékre húzzák, miáltal a video automatikus jelszintillesztője teljesen elhalványítja a jelet - de ez csak egy elképzelés."

jó nyomon jártam, csak azzal a különbséggel, hogy a kisugárzott jelnél van negatív amplitúdómoduláció, azaz ott felel megy a nagy jelszint a feketének, a kicsi pedig a világosnak.
A másolásvédelem pedig a videojelre van ráültetve, ahol még/már az alacsony jelszint a fekete és az ez alatti a szinkron. Ezt vezérlik túl, akár negatív tartományba is.
Ja, és a túlvezérlés nem fix, hanem változó.

összefoglalva csodák nincsenek!

Én még arra gondoltam, hogy mi lenne, ha minden egyes példányba azonosító kódokat helyeznének el. Ez észrevehetetlen lenne egy zene/filmnél, azonban alkalmas arra, hogy a kópia elterjesztőjét azonosítsák.

Ez elég nagy visszatartó erő lenne a máostani másolgatóknak.

csüt. nov. 03, 2005 20:43
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Nem tudom, de anno sokat görcsöltem ezen... Már VHS-en is megoldották, hogy ha a védett kazit nézted TV-n akkor minden OK volt, de ahogy egy másik "vas" is csatlakozott, elment a burst-jel és ráadásul kásás lett a hangja is...

Nem vagyok a téma szakértője és a következőket elég erősen emlékezetből írom, de én úgy tudom, hogy a másolásvédelem egyik fajtája a VHS kaziknál a szinkronjel piszkálása volt. A tévét ez nem zavarta, az még tudott így is képet és hangot adni, a videók viszont már nem voltak ilyen toleránsak és a nem papírforma szerinti jelet nem vették figyelembe (illetve a védelmet ismerő eszközök felismerték a védelmet és ennek megfelelően nem tették a dolgukat). A picit normálisabb eszközök tájékoztatták/ják is a felhasználót (például a dvd felvevőnk szép piros keretes fekete téglalapban a "Protected content, recording not allowed" felirattal megtagadja a felvételt, ha másolásvédett kazit szeretnénk felvetetni vele videómagnóról).

csüt. nov. 03, 2005 20:41
Moderátor

Hozzászólás 
Mivel többen is kérték, ezért kinyitom a topicot, azzal a feltétellel, hogy aki újra folytatja az ominózus témát, az kap 3 nap írásszünetet.

csüt. nov. 03, 2005 17:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Nem tudom, de anno sokat görcsöltem ezen... Már VHS-en is megoldották, hogy ha a védett kazit nézted TV-n akkor minden OK volt, de ahogy egy másik "vas" is csatlakozott, elment a burst-jel és ráadásul kásás lett a hangja is...

nem tudom mennyire hülyeség, de azt tudnámelképzelni, hogy nem a lemezen/kazettán, hanem magában a "vasban" van a védelem. szóval úgy, mint ahogy néhány hangkártyánál pl egy aljzat a mikrofon, és a hátsó hangfalak csatlakozója, és maga a kártya ismeri meg (impedancia alapján?), hogy mit dugtál rá, és annak megfelelően vár róla jelet, illetve küld rá jelet.
csak ennél az a gond, hogy miért nem minden kazettánál/lemeznél csinálja?

csüt. nov. 03, 2005 17:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tényleg kellene már egy moderátori billentyűzet... :roll: (most látom, hogy GazVezir után kerültem... Szóval nem miatta!)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ csüt. nov. 03, 2005 17:30-kor.

csüt. nov. 03, 2005 17:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én szeretem a Windowst, semmi bajom vele. Már látom, hogy ezért a kijelentésért mit fogok kapni.

Szerintem ennek az autós veszekedésnek semmi értelme már a továbbiakban, ugyanis se eleje, se vége.
Ettől függetlenűl úgy döntöttem, hogy leírom az én meglátásomat a dologgal kapcsolatban. Nos, abban van valami, hogy ha az asszony már közel van a szüléshez, akkor egy autó azért menetkész állapotban lent áll a ház előtt, még ha kölcsönbe is van, mert bérelni is lehet, a mai modern világban sok-sok lehetőség adott, csak meg kell ragadni őket. Mert ha nincs autó és a haver vagy a szomszéd tökölése miatt 10 percel tudnánk később a korházba elindulni, s tegyük fel, az asszonynál komplikációk merülnek fel, lehet, hogy azon a 10 percen múlik az életük. Ezenkívűl ha a feleségem közel van a szüléshez, otthon vagyok vele, vigyázok rá, figyelek rá és nem sörözgetek, mert tudom, hogy a nap 24 órájának bármelyik pillanatában szükségem lehet az autóra. De ha véletlenűl van a polcon egy sör és ez magasabban van, pont a fejem felett, valamint jön egy földrengés pont amikor ásítok a kezemet nem a szám elé rakva és beleborul a sör, amin mellesleg nincs kupak valami oknál fogva és ezt követően a feleségemnek pont szülnie kell, akkor meg sem fordul a fejemben, hogy fogyasztottam némi alkoholt és nem vezethetek, hanem kapásból a kocsiba pattanok. Aki meg ilyenkor képes a szabályokra gondolni, illetve a törvényre, amit mellesleg az emberek imádnak megszegni, az egy megveszekedett, korlátolt barom, már bocsánat a kifejezésért, mert szerintem a fórumozók között nincs olyan ember, aki élete során minden egyes szabályt betartott volna. Ha mégis van, akkor bocsánatot kérek. De most mondjátok meg, nincs igazam?

csüt. nov. 03, 2005 17:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
T68m írta:
ez egy érdekes kérdés, hogy miért, illetve hogyan oldották meg.

a 'miért?' az sztem az 5ezer forintos kérdések közé tartozik :)

a hogyan az már fogósabb. nem tudom. ha van ötlete valakinek azt szívesen meghallgatom.

igen! :lol: nem 'miért', hanem miképp-et akartam írni. Majdnem ugyanaz...

első elképzelésem az volt, hogy a sor/kép szinkronjelet, ami a feketénél is nagyobb, sokkal nagyobb értékre húzzák, miáltal a video automatikus jelszintillesztője teljesen elhalványítja a jelet - de ez csak egy elképzelés.

csüt. nov. 03, 2005 17:27
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
(Egyébként szeretem a követlezetesen szigorú embereket...)

Majd akkor foglalkozom veled ha pontoson el fogod olvasni amit írok és nem fogod teljesen eltorzítva és összekeverve visszaidézni a mondatokat úgy mint pár hsz-el feljebb.

Addig pedig várhatod a válaszomat. Minek is válaszolnék? Azért hogy holnap az ellenkezőjét állítva vágd a fejemhez, nekem titulálva az általad elferdített mondatokat?! Ugyanmár...

csüt. nov. 03, 2005 17:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

csüt. nov. 03, 2005 17:24
Hozzászólás 
Srácok. a 20000. hsz-t közelítjük itt az OFF-ban. elég méltatlan lenne, ha a 20k. hsz egy anyázós lenne. Vagy mindenki tűrtőztesse magát, és hagyjuk a témát (teljesen értelmetlen. hagyjátok békén egymást. ne mindegy mit gondol???), vagy zárjuk le az off-ot egy 48 órára, míg mindenki megnyugszik. Még egy hete csak a 19400.-nál jártunk, de 500-at ellőttünk most arra, hogy most mi legyen az ittas vezetőkkel. pláne úgy nincs értelme, hogy egyikőnk sincs döntési pozícióban. Ha egymásra nem vagytok tekintettel, legalább a fórum jó hírnevére, és az Off-ra legyetek tisztelettel.

Köszönöm, hogy végigolvastál, és elgondolkodtál azon, és hogy ezek után nem piszkálod a másikat!

csüt. nov. 03, 2005 17:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
E-mail cime változott vagy a barátnõd?
:lol:

nem, nagyok az igényei, és ennyi outputot csak a devnull képes elnyelni!

bocsi! :lol:

csüt. nov. 03, 2005 17:23
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
6230 írta:
....

nehezen cáfolnám saját magam, mert én nem az italozást büntetném, hanem a baleset okozását. (Az ezügyben lévő kérdésekre TE nem adtál választ.)

összegezve megállapíthatjuk, ha te ittasan viszed be a feleséged szülni, mert épp olyan helyen vagytok, ahol lehetetlen mást megkérni erre, viszont a feleséged és gyermeked állapota miatt erre feltétlen szükség van, akkor törvénytisztelő állampolgárként leadnád a jogsid, befizetnéd az egymillát és egy hétre bevonulnál valamelyik büntetésvégrehajtó intézetbe.

Jól értettem? Kérlek IGEN-el vagy NEM-el válaszolj!

(Egyébként szeretem a követlezetesen szigorú embereket...)

csüt. nov. 03, 2005 17:20
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
E-mail cime változott vagy a barátnőd?
:lol:

csüt. nov. 03, 2005 17:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

a 'miért?' az sztem az 5ezer forintos kérdések közé tartozik :)

a hogyan az már fogósabb. nem tudom. ha van ötlete valakinek azt szívesen meghallgatom.

csüt. nov. 03, 2005 17:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
skynet írta:
a www.nude.hu -n a képek nektek se jönnek be? :wink:

("a mi mindennapi ....-t add meg nekünk ma")
Ilyen oldalakat nézel? Ha ezt a barátnõd megtudja...(már irom is neki a mailt)

naiv kérdés lenne megkérdezni, hogy ezek mind ku.rvák?

csüt. nov. 03, 2005 17:15
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Szal, nincs olyan, hogy ő tanyán lakjon, ezért nincs is olyan (számottevő) eset, így foglalkozni se kell vele.

Aki ott lakik, az így járt.

Végülis, az sem érdekes, hogy ez csupán EGY példa volt, lehetne még rengeteg eset, mikor nem indokolt az azonnali fejbelővés ittas vezetés esetén, a lényeg az, hogy ő úgy gondolja, tehát úgy legyen.

Kedves Barátom!
Tényleg jó lenne ha pontosan olvasnál!

Soha nem írtam olyat hogy ittas vezetésért kivégeznék bárkit is. Hanem ezt írtam:
1) ittas vezetés esetén HA NEM OKOZOTT BALESETET csak egy ellenőrzés során elkapják akkor jogsi örökre el, 1 milka pénzbünti, 1 hét zárka. HOL OLVASTÁL TE ITT ILYENT HOGY KIVÉGZÉS??????????

2) ha ittas állapotban HALÁLOS BALESETET OKOZOTT (pl. megölt 5 embert mert elcsapta őket a buszmegállóban /lehet hogy az egyik egy terhes nő volt/ AKKOR AZONNAL KIVÉGEZNI.

Érted hogy mi a különbség az 1) és 2) eset között?

"Aki ott lakik, az így járt."

Ez pedig pontosan ugyanaz amit ti írtok.

Ti azt mondjátok hogy lehet de nem éri meg vagy nem érdemes szülni ha nincs kocsi a családban mert lehet hogy hirtelen kell vinni anyucit. Tehát akinek nincs kocsija az így járt.

Na én meg azt mondom hogy lehet de nem érdemes és nem éri meg tanyán lakni. Aki tanyán lakik az így járt.

Kottára ugyanaz a felfogás mint amit ti képviseltek tehát ha engem fikázol akkor a másik tábort is fikázod.

Most már ott tartunk hogy saját magad megcáfolod. Szuper.

csüt. nov. 03, 2005 17:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Rozso írta:
De ha azt a zenét le lehet játszani, akkor le is lehe másolni. Amíg a hangfalba analóg módon jut el a jel, azt fel lehet venni. Persze nem 100% minõségromlás nélkül, de jó az.

láttam már olyat, hogy egy dvd-t lejátszott a lejátszója, a tv-n tökéletes volt a kép, de ahogy a tv helyett egy videómagnóba dugtad ugyanazt a kábelt, vagy pedig számítógép tv-bemenetébe máris torz, de élvezhetetlenül torz képet produkált...

csüt. nov. 03, 2005 17:04
Profil Honlap
bugvadász

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Peti93 írta:
És aki nem szereti a Motorolát? :D :roll: :twisted:

és aki nem szereti a windowst? :twisted:

Az így járt :)...

csüt. nov. 03, 2005 17:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:

és aki nem szereti a windowst? :twisted:

csüt. nov. 03, 2005 17:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
a www.nude.hu -n a képek nektek se jönnek be? :wink:

("a mi mindennapi ....-t add meg nekünk ma")
Ilyen oldalakat nézel? Ha ezt a barátnőd megtudja...(már irom is neki a mailt)

csüt. nov. 03, 2005 17:01
bugvadász

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Idézet:
Meg ha nem lehet másolni, akkor hogy másoljuk fel az MP3 lejátszóra? Mindenki dobja ki?

és itt jön a zseniális marketing stratégia újabb lépése: dobd ki, és vegyél Rokr E1-et, és töltsd le rá fizetős helyről! ;)

csüt. nov. 03, 2005 16:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Nem, nem hagyja! Van pl. tanyataxi, (pepita tehén), tanyasi tömegközlekedés, (szörfölés a birkanyájon), tanyasi mentõ, (vezérbika kolomppal a nyakában), tanyasi rokon, (matyi a kecske), tanyasi barát, (sanyi a ló), tanya szomszéd, (Józsi bácsi, aki már két hete a mestergerendán leng)...

Ehhh... Hagyd már! Úgysem mész vele semmire. Igen? NEM!!! Na ugye. :lol:

várj, megmagyarázta!

Szal, nincs olyan, hogy ő tanyán lakjon, ezért nincs is olyan (számottevő) eset, így foglalkozni se kell vele.

Aki ott lakik, az így járt.

Végülis, az sem érdekes, hogy ez csupán EGY példa volt, lehetne még rengeteg eset, mikor nem indokolt az azonnali fejbelővés ittas vezetés esetén, a lényeg az, hogy ő úgy gondolja, tehát úgy legyen.

Hát, Istenem! Most már nem csak azt tudjuk, hogy nem egy észlény, hanem azt is, hogy nem egy demokrata alkat.

csüt. nov. 03, 2005 16:56
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
De ha azt a zenét le lehet játszani, akkor le is lehe másolni. Amíg a hangfalba analóg módon jut el a jel, azt fel lehet venni. Persze nem 100% minőségromlás nélkül, de jó az.

láttam már olyat, hogy egy dvd-t lejátszott a lejátszója, a tv-n tökéletes volt a kép, de ahogy a tv helyett egy videómagnóba dugtad ugyanazt a kábelt, vagy pedig számítógép tv-bemenetébe máris torz, de élvezhetetlenül torz képet produkált...

Idézet:
Meg ha nem lehet másolni, akkor hogy másoljuk fel az MP3 lejátszóra? Mindenki dobja ki?

és itt jön a zseniális marketing stratégia újabb lépése: dobd ki, és vegyél Rokr E1-et, és töltsd le rá fizetős helyről! ;)

csüt. nov. 03, 2005 16:53
bugvadász

Hozzászólás 
6230: Minek idéztél ennyit? Annyit teszel, hogy:

T68m írta:
6230 írta:
T68m írta:
6230 írta:
...
...
...
...

Így jobb lenne szerintem...

csüt. nov. 03, 2005 16:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
De ha azt a zenét le lehet játszani, akkor le is lehe másolni. Amíg a hangfalba analóg módon jut el a jel, azt fel lehet venni. Persze nem 100% minőségromlás nélkül, de jó az.

csüt. nov. 03, 2005 16:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
6230 írta:
T68m írta:
6230 írta:
Na azért mindennek van határa. Ha olyanokat írok amivel az illető nem ért egyet és keményen ragaszkodom az igazamhoz akkor még egyeseknek nem kéne személyeskedésbe átfordítani a vitát és olyant írni hogy kívánja nekem hogy pl. asszonyom haljon bele a szülésbe stb. Ha visszaolvasol láthatod hogy ilyen mélyre azért én soha nem süllyedtem mégis ilyeneket kapok válaszban. Azért ez túlzás nem gondolod?

ott a baj, hogy ennyire sötét vagy a nemlétező diplomád ellenére. Vagy méginkább, pont azért.

Én is keményen ragaszkodom az igazamhoz, sőt, még rajtam kívül néhányan. Azonban ha az igazadból az következik, hogy abba a párod is belehalhat, akkor azt igenis vállald fel! Tehát vállald fel, hogy inkább meghal a feleséged és gyereked, mintsem te piásan (értsd, egy sör után) kocsiba ülj velük (értsd, bevidd őket a kórházba, vezess).

Ez nem személyeskedés, hanem az állításod/elvárásod gyakorlati példába ültetése.

Bár attól tartok, hogy ezt sem fogod fel.

Te pedig képtelen vagy felfogni hogy az ittas vezetésnek van alternatívája!

taxi, tömegközlekedés, mentő, rokon, haver, barát, szomszéd

Nem igaz, hogy ezek közül egyik sem elérhető megoldás.

jó, akkor a mindenki által értett példát kiegészítem azzal, hogy tanyán vagytok egyedül (és esetleg telefon nélkül)

akkor: hagyod meghalni őket? Kérlek IGEN-el vagy NEM-el válaszolj!

ja értem
most utólag ezt meg azt fűzünk hozzá a példához
öregem legalább önmagadhoz legyél következetes
eredeti példában nem szerepelt semmi ilyen kitétel hogy tanyán vagy városban lakom
úgyhogy ez most a téma elterelése az EREDETI kérdésről

de hogy válaszoljak a kérdésedre:
nem lakom tanyán és nem is fogok

nagyvárosban lakom ahol kapásból 8 szomszédom van, a közelben buszmegálló van, 500 méterre a háztól egy taxiállomás van, legalább 10 haverom barátom és rokonom van akik telcsi esetén 10 percen belül nálam vannak menetkész állapotban.

(ja tudom, most jön majd az a kitétel hogy mi van ha nem működik a telefon...)

úgy hogy nem érdekel a "mi van ha tanyán lakom téma"

de ezt már írtam máskor is hogy az élet nem arról szól hogy "mi lett volna ha..."

gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem, nem hagyja! Van pl. tanyataxi, (pepita tehén), tanyasi tömegközlekedés, (szörfölés a birkanyájon), tanyasi mentő, (vezérbika kolomppal a nyakában), tanyasi rokon, (matyi a kecske), tanyasi barát, (sanyi a ló), tanya szomszéd, (Józsi bácsi, aki már két hete a mestergerendán leng)...

Ehhh... Hagyd már! Úgysem mész vele semmire. Igen? NEM!!! Na ugye. :lol:

a fórum lelke

Hozzászólás 
6230 írta:
T68m írta:
6230 írta:
Na azért mindennek van határa. Ha olyanokat írok amivel az illetõ nem ért egyet és keményen ragaszkodom az igazamhoz akkor még egyeseknek nem kéne személyeskedésbe átfordítani a vitát és olyant írni hogy kívánja nekem hogy pl. asszonyom haljon bele a szülésbe stb. Ha visszaolvasol láthatod hogy ilyen mélyre azért én soha nem süllyedtem mégis ilyeneket kapok válaszban. Azért ez túlzás nem gondolod?

ott a baj, hogy ennyire sötét vagy a nemlétezõ diplomád ellenére. Vagy méginkább, pont azért.

Én is keményen ragaszkodom az igazamhoz, sõt, még rajtam kívül néhányan. Azonban ha az igazadból az következik, hogy abba a párod is belehalhat, akkor azt igenis vállald fel! Tehát vállald fel, hogy inkább meghal a feleséged és gyereked, mintsem te piásan (értsd, egy sör után) kocsiba ülj velük (értsd, bevidd õket a kórházba, vezess).

Ez nem személyeskedés, hanem az állításod/elvárásod gyakorlati példába ültetése.

Bár attól tartok, hogy ezt sem fogod fel.

Te pedig képtelen vagy felfogni hogy az ittas vezetésnek van alternatívája!

taxi, tömegközlekedés, mentõ, rokon, haver, barát, szomszéd

Nem igaz, hogy ezek közül egyik sem elérhetõ megoldás.

jó, akkor a mindenki által értett példát kiegészítem azzal, hogy tanyán vagytok egyedül (és esetleg telefon nélkül)

akkor: hagyod meghalni őket? Kérlek IGEN-el vagy NEM-el válaszolj!

csüt. nov. 03, 2005 16:32
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
nekem sem nagyon tud róla elvileg a m$, mert nem használom az ő termékeit (az alap rendszeren kívül, tehát se ie, se oe, se msn, se stb), meg amúgy is le van tiltva minden rendszeralkalmazás a netről a tűzfalban, és nem szoktam frissítéseket letölteni (de mást sem) a honlapjukról...
:)

csüt. nov. 03, 2005 16:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413 ... 785  Következő