Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 23:25

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobi írta:
főként hogy mondjuk SMS-t szeretnék fogadni az itthonmaradottaktól, viszont minimum 10000 Ft-ot rá kell töltenem, hogy életben maradjon!

Egyszerű a megoldás, válaszolj is az SMS-ekre, hamar elfogy a 10e, meglátod... :)

De továbbra is csak azt tudom mondani, anno, mikor a matávnak kifizetted a havi 4-5e Ft-ot a semmiért, akkor is kifizetted, amikor külföldön voltál, soha senkinek nem volt ezzel problémája, nem értem, most miért baj.
Vagy ha az jobban tetszik, menj át előfizura, pl. selectre, ott ugyanúgy legombolják rólad a havi 1e-t, és még sek le sem beszélheted, az jobb? :?

pén. nov. 24, 2006 11:33
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Sverige írta:
Erre találták ki a számhordozást... ;)

De nem akarom otthagyni a vodafone-t! Meg vagyok vele elégedve (úgy ahogy). De nagy gondot okoz, hogy ilyen esetre nincs olyan koncepciójuk mint a másik két szoltáltatónak!

csüt. nov. 23, 2006 15:55
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Mobi írta:
Én el szoktam költeni jóval több mint 1000 Ft-ot havonta a kártyámról amikor Magyarországon vagyok! De tegyük fel hogy külföldre megyek hosszabb időre. Ettól én még nem akarom megszünetni a számom (ami már lassan 7 éve megvan), főként hogy mondjuk SMS-t szeretnék fogadni az itthonmaradottaktól, viszont minimum 10000 Ft-ot rá kell töltenem, hogy életben maradjon!

Erre találták ki a számhordozást... ;)

csüt. nov. 23, 2006 15:36
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Trabi TM írta:
T68m írta:
3600Ft-ért egy év rendelkezési idő jár és a feltöltőkártya is játszik.

Én mindigis azt mondtam, hogy aki nem beszél havi 1000 Ft-ot, az ne vegyen telefont... :)
Még én is lebeszélem mindig havi 1000-et, pedig nagyon keveset beszélek a saját telefonommal, 99%-ban cégest használok...

Ez azért nem ilyen egyszerű!

Én el szoktam költeni jóval több mint 1000 Ft-ot havonta a kártyámról amikor Magyarországon vagyok! De tegyük fel hogy külföldre megyek hosszabb időre. Ettól én még nem akarom megszünetni a számom (ami már lassan 7 éve megvan), főként hogy mondjuk SMS-t szeretnék fogadni az itthonmaradottaktól, viszont minimum 10000 Ft-ot rá kell töltenem, hogy életben maradjon!

csüt. nov. 23, 2006 15:18
Hozzászólás 
mz írta:
coltnavy írta:
Ahogy kívánod. Csak gondoltam nem terhelem a wapról ólvasók adatforgalmát. Hisz te tudod miről van szó, akit meg érdekel, az majd visszaolvas. Amúgy pedig mondd csak, muszáj minden írásomat megmorognod anélkül, hogy az értelmét keresnéd? Azért a "kell" a kulcsszó, mert úgy állítottad be, mintha "kellene, kötelező lenne" vodaelőfizetőnek lenned. Nem kell. Ha más cégnél jobb, olcsóbb szolgáltatást találsz, el lehet oda menni. Nem kell a vodánál maradnod. Én sem sírok, hogy de vacak a jamo hangfal annyi pénzért, hanem nem vásárolom meg, és kész. Ennyi a történet. Leírtad, hogy mi a probléma a vodával, elfogadtuk, de nem KELL ottmaradnod ha kifopgásod van.
Pontosabban: nem KELL tízezreket költened egy vitamax fenntartásához :)

1. Köszi, rendes vagy, hogy ennyire figyelsz a waposokra! :)
2. Másrészt ha nem tudnád, a fórum már egy ideje nem érhető el wapról, de párhuzamos dolgozik a problémán. Remélhetőleg mielőbb megoldódik.
3. Nem morgom meg minden írásod, ha nem adsz rá okot. :)
4. Arról volt szó, hogy mennyi lóvéba kerül egy pre-paid fenntartása a vodánál és mennyibe máshol. Míg a vodánál ez 10 ezerbe kerül 1 évre, addig T-nél/Pannonnál kijön ~3-4 ezerből. Igen, nem tetszett a rendszer, mert 6.5 év után (mióta náluk használtam ezt a kártyát) semmit nem léptek előre ezen a téren és ahogy látom, ez még jó ideig így is lesz.
5. Már kinyírtam a Vitamaxom a vodától, a számot átvittem a Pannonhoz, de már ezt is beírtam, ha nem is ebbe a topicba. 8) Szívesen hagytam volna náluk, de mivel most pihentetni akarom ezt a számot, így muszáj volt lelépni a T-hez vagy a Pannonhoz, mert ott lehet ezt a leggazdaságosabban megtenni.

Nem csak a waposok miatt aggódom ám, van aki gprs-netet használ, ami szintén adatforgalmas :)
Minden amiket pontokba szedtél, ugyanaz, amit én már fentebb leírtam.

Nem értem miért vársz el a vodátol egy szolgáltatást csak azért, mert a másik szolgáltatónál az van? Olyan történt, hogy eddig egy év volt a 3000-res kártyára a felhasználási lehetőség, de mostmár csak három hónap lett? Nem. Mikor megvetted a simet, már akkor három hónap volt. reklamálj a boltban is, hogy miért nincs nyitva nonstop mint a benzinkút :)

szer. nov. 22, 2006 17:52
Hozzászólás 
McLaca írta:
Ugyan, hagyd, nem érti... :) Soha nem is fogja, mert ilyen.
Szerintem szervezzünk gyűjtést a Vodafone-nak, nehogy csődbe menjen a sok toronykarbantartástól, meg a személyes (és semmire nem jó) ügyfélszolgálat fenntartásától. 8)
Egyébként sokak tartanak azért Vitamax kártyát (volt ám nekem is :)), mert van olyan ismerősük, aki őket sokszor hívja. Amíg az egyik legjobb barátom (nő 8) ) az 1000+1000 perces ajánlatot használta, velem is Vitamaxon tartotta a kapcsolatot.
Persze vannak a topicban, akiknek a világ annyira egyszerű. Irigylem az ilyeneket. Dolgozzanak helyettem, és majd rájönnek... :D

Üdv!

Azért vitáznék azon, hogy semmire nem jó az a személyes ügyfélszolgálat, de legyen úgy, ahogy gondolod. Nekem jól jött az, hogy bementem egy viszonteladóhoz és elintézték az ügyem, és nem kellett hónapokig leveleznem, mint azt sok pannonos ügy kapcsán teszik az emberek. Biztosan te is olvastál már ilyenről :).
És megint olyan dolog miatt reklamáltok, amit a voda nem igért, és nem kötött róla szerződést. Én is sírhatnék, hogy miért nincs ingyen ez+az ami a külföldi szolgáltatónál meg van.

szer. nov. 22, 2006 17:42
Hozzászólás 
Czumy írta:
coltnavy írta:
Azért a "kell" a kulcsszó, mert úgy állítottad be, mintha "kellene, kötelező lenne" vodaelőfizetőnek lenned. Nem kell. Ha más cégnél jobb, olcsóbb szolgáltatást találsz, el lehet oda menni. Nem kell a vodánál maradnod. Én sem sírok, hogy de vacak a jamo hangfal annyi pénzért, hanem nem vásárolom meg, és kész. Ennyi a történet. Leírtad, hogy mi a probléma a vodával, elfogadtuk, de nem KELL ottmaradnod ha kifopgásod van.

Ez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...már ne is haragudj!!
Pont Te mondod?? Ki is sírt a Pannongyalázóban a PannonW@P miatt??

De örülök, hogy végre megjött az eszed!
(mert hogy a Pannontól sem KELL és KÖTELEZŐ igénybe venni a WAP szolgáltatást...) :wink:

Tévedés. Ugyanis én az miatt reklamáltam a pannon rovatban, amiért előre fizettem. A voda rendelkezésreállási idő kicsit egyértelműbben van az ügyfelek tudomására hozva, és nem szolgáltatás, hanem tényállás :). Mely tényállás előre van közölve és vagy elfogadod, vagy nem. A pannonwapot pedig utólag módosították ;). Már ne is haragudj....

szer. nov. 22, 2006 17:28
írásjog megvonva

Hozzászólás 
coltnavy írta:
Ahogy kívánod. Csak gondoltam nem terhelem a wapról ólvasók adatforgalmát. Hisz te tudod miről van szó, akit meg érdekel, az majd visszaolvas. Amúgy pedig mondd csak, muszáj minden írásomat megmorognod anélkül, hogy az értelmét keresnéd? Azért a "kell" a kulcsszó, mert úgy állítottad be, mintha "kellene, kötelező lenne" vodaelőfizetőnek lenned. Nem kell. Ha más cégnél jobb, olcsóbb szolgáltatást találsz, el lehet oda menni. Nem kell a vodánál maradnod. Én sem sírok, hogy de vacak a jamo hangfal annyi pénzért, hanem nem vásárolom meg, és kész. Ennyi a történet. Leírtad, hogy mi a probléma a vodával, elfogadtuk, de nem KELL ottmaradnod ha kifopgásod van.

1. Köszi, rendes vagy, hogy ennyire figyelsz a waposokra! :)
2. Másrészt ha nem tudnád, a fórum már egy ideje nem érhető el wapról, de párhuzamos dolgozik a problémán. Remélhetőleg mielőbb megoldódik.
3. Nem morgom meg minden írásod, ha nem adsz rá okot. :)
4. Arról volt szó, hogy mennyi lóvéba kerül egy pre-paid fenntartása a vodánál és mennyibe máshol. Míg a vodánál ez 10 ezerbe kerül 1 évre, addig T-nél/Pannonnál kijön ~3-4 ezerből. Igen, nem tetszett a rendszer, mert 6.5 év után (mióta náluk használtam ezt a kártyát) semmit nem léptek előre ezen a téren és ahogy látom, ez még jó ideig így is lesz.
5. Már kinyírtam a Vitamaxom a vodától, a számot átvittem a Pannonhoz, de már ezt is beírtam, ha nem is ebbe a topicba. 8) Szívesen hagytam volna náluk, de mivel most pihentetni akarom ezt a számot, így muszáj volt lelépni a T-hez vagy a Pannonhoz, mert ott lehet ezt a leggazdaságosabban megtenni.

szer. nov. 22, 2006 10:55
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
coltnavy írta:
Ha más cégnél jobb, olcsóbb szolgáltatást találsz, el lehet oda menni. ...

Ki is sírt a Pannongyalázóban a PannonW@P miatt??

Én sírtam.. :)
Mert a havi 2 ezerért/korlátlan wapnál jobbat nem találok. Az más kérdés, hogy a szolgáltató olyan, amilyen...

szer. nov. 22, 2006 9:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ugyan, hagyd, nem érti... :) Soha nem is fogja, mert ilyen.
Szerintem szervezzünk gyűjtést a Vodafone-nak, nehogy csődbe menjen a sok toronykarbantartástól, meg a személyes (és semmire nem jó) ügyfélszolgálat fenntartásától. 8)
Egyébként sokak tartanak azért Vitamax kártyát (volt ám nekem is :)), mert van olyan ismerősük, aki őket sokszor hívja. Amíg az egyik legjobb barátom (nő 8) ) az 1000+1000 perces ajánlatot használta, velem is Vitamaxon tartotta a kapcsolatot.
Persze vannak a topicban, akiknek a világ annyira egyszerű. Irigylem az ilyeneket. Dolgozzanak helyettem, és majd rájönnek... :D

Üdv!

szer. nov. 22, 2006 9:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
coltnavy írta:
Azért a "kell" a kulcsszó, mert úgy állítottad be, mintha "kellene, kötelező lenne" vodaelőfizetőnek lenned. Nem kell. Ha más cégnél jobb, olcsóbb szolgáltatást találsz, el lehet oda menni. Nem kell a vodánál maradnod. Én sem sírok, hogy de vacak a jamo hangfal annyi pénzért, hanem nem vásárolom meg, és kész. Ennyi a történet. Leírtad, hogy mi a probléma a vodával, elfogadtuk, de nem KELL ottmaradnod ha kifopgásod van.

Ez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...már ne is haragudj!!
Pont Te mondod?? Ki is sírt a Pannongyalázóban a PannonW@P miatt??

De örülök, hogy végre megjött az eszed!
(mert hogy a Pannontól sem KELL és KÖTELEZŐ igénybe venni a WAP szolgáltatást...) :wink:

szer. nov. 22, 2006 7:54
Hozzászólás 
McLaca írta:
coltnavy írta:
Nem kell :). És még szerződésbontásért sem kell befáradni a vodafone zrt képviseletére :). Csak annyi, hogy nem töltöd fel miután lebeszélted az összeget.
És akkor töltés nélkül hogyan marad "életben"?

Üdv!

Úgy, hogy akinek fontos, az feltölti. Akinek nem fontos, mert nem használja ki, az minek használ ilyen kártyát? Nem értem. Hogy jöhessen ide panaszkodni?. A vitamax, vagy egyéb voda számlás előfizuk akkor olcsók, ha az ember "nagy dumás". A voda nem abból akar profitálni, hogy valaki vesz egy simet, aztán félévente megejt egy hívást, azt is éjfélkor, nehogy beleessen a csúcsidőbe. Attól még a vodának tornyokat kell karban tartania, sokezer dolgozót kell etetnie, személyes ügyfélszolgálatot kell fenntartania /mert van ahol az is van ugye?/. Azért ne akarjunk már mindent ingyen...

szer. nov. 22, 2006 7:50
Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ja, tényleg érdekes.... tiszta politikus.

Na ez az ami felesleges volt, mert kötözködés, és nem ide vágó :)

szer. nov. 22, 2006 7:46
Hozzászólás 
mz írta:
Mondd csak, minden áron meg kellett szülnöd ezt a hozzászólást?! Muszáj volt valamit írni, mi?!

Ráadául, ha már idézel, akkor légy oly szíves, hogy ne egy szót emelj ki a mondandómból, mert így úgy fog tűnni egyeseknek, hogy mást írtam, mint amit valójában. A szövegkörnyezet elhagyása bizony változtat a szavak jelentőségén.

szer. nov. 22, 2006 7:42
platina tag

Hozzászólás 
Engem meg a Bónusznál jobb ajánlat érdekelne. De biztos meg sem hallgattad a részleteket.:(

szer. nov. 22, 2006 0:26
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
SWAT írta:
Már 5-ik éve vagyok előfizető és kb. 2 éve tapasztalom mindazt amit ide írtatok. Nem egyszerre, hanem apródonként adagolja a kellemes perceket nekem a Vodafone. Minden hónapban mást és mást ad nekem szeretettel. Türelmes ember vagyok és higgadt szoktam lenni. Ezért nem anyázok és nem borítom senkire sem az asztalt. A topik olvasása előtt és közben is gondolkodtam, hogy sírjak vagy nevessek, de egy ideje már egyik sem megy. Döntöttem végre, hogy lejárt a hűség időszakom. Bementem a Vodához és mondtam, hogy megszűntetem az előfizetésemet. Erre a hölgy türelmemet kérte, elment hátra, majd egy másik nő jött vissza. Kérdezte miért szüntetem meg az előfizetésem. Mondtam, hogy nagyon hosszú történet lenne és nem tartanám fel a sort ezért, ha tényleg kíváncsi erre, olvassa el ezt a fórumot (topikot). Mosolygott és jött a nem publikus csomaggal Bónusz, mondtam nem érdekel, erre mondott még jobbat. Erre én csak azt mondtam neki, hogy nem akarom őt megbántani, de az 5 év alatt sz...tak rám, most mi ez a hirtelen változás? Mondtam nem érdekel a Vodafone egy ajánlata sem, mert már van egy igazán jó a Pannontól. Az ő személyes ajánlata viszont érdekel, ha gondolja megadom a 20-as számom és, ha felhív egy vacsorára meghívom. Képzeljétek még aznap felhívott. Azóta még kétszer találkoztunk. Ha jól alakulnak a dolgok akkor még visszatérek ide, de már vele. Ha mégsem működik hosszútávon, akkor meg elmondom majd, hogy úgy jártam vele is mint a Vodafonenal. :D

Ez nem semmi... :D Gratula!
ÉS engem is érdekel a pannonos "igazán jó ajánlat", jöhet pm-ben is! :wink:

Engem is érdekelne ez az "iagzán jó pannis ajánlat", jöhet nekem is privátba.

kedd nov. 21, 2006 22:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
Erröl a beszólásomról most az az informatikus-nő-notebook vicc jutott eszembe... :)
:lol: Hát igen...

Guni

kedd nov. 21, 2006 20:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
SWAT írta:
Már 5-ik éve vagyok előfizető és kb. 2 éve tapasztalom mindazt amit ide írtatok. Nem egyszerre, hanem apródonként adagolja a kellemes perceket nekem a Vodafone. Minden hónapban mást és mást ad nekem szeretettel. Türelmes ember vagyok és higgadt szoktam lenni. Ezért nem anyázok és nem borítom senkire sem az asztalt. A topik olvasása előtt és közben is gondolkodtam, hogy sírjak vagy nevessek, de egy ideje már egyik sem megy. Döntöttem végre, hogy lejárt a hűség időszakom. Bementem a Vodához és mondtam, hogy megszűntetem az előfizetésemet. Erre a hölgy türelmemet kérte, elment hátra, majd egy másik nő jött vissza. Kérdezte miért szüntetem meg az előfizetésem. Mondtam, hogy nagyon hosszú történet lenne és nem tartanám fel a sort ezért, ha tényleg kíváncsi erre, olvassa el ezt a fórumot (topikot). Mosolygott és jött a nem publikus csomaggal Bónusz, mondtam nem érdekel, erre mondott még jobbat. Erre én csak azt mondtam neki, hogy nem akarom őt megbántani, de az 5 év alatt sz...tak rám, most mi ez a hirtelen változás? Mondtam nem érdekel a Vodafone egy ajánlata sem, mert már van egy igazán jó a Pannontól. Az ő személyes ajánlata viszont érdekel, ha gondolja megadom a 20-as számom és, ha felhív egy vacsorára meghívom. Képzeljétek még aznap felhívott. Azóta még kétszer találkoztunk. Ha jól alakulnak a dolgok akkor még visszatérek ide, de már vele. Ha mégsem működik hosszútávon, akkor meg elmondom majd, hogy úgy jártam vele is mint a Vodafonenal. :D

Ez nem semmi... :D Gratula!
ÉS engem is érdekel a pannonos "igazán jó ajánlat", jöhet pm-ben is! :wink:

kedd nov. 21, 2006 20:06
arany tag

Hozzászólás 
SWAT írta:
...Mosolygott és jött a nem publikus csomaggal Bónusz, mondtam nem érdekel, erre mondott még jobbat. ...
Erre én is kiváncsi lennék.
OFF
Erröl a beszólásomról most az az informatikus-nő-notebook vicc jutott eszembe... :)

kedd nov. 21, 2006 18:56
platina tag

Hozzászólás 
Én arra kérnék tippet, hogy ha már meghosszabbítottam a hűségemet hogyan tudnám mégis a Vodától "kikönyörögni" azt, hogy nekem is lehessen bőnusz tarifacsomagom? (tehát a jelenlegit átváltsák bónuszra)

Tényleg csak egyéni előfizetőknek lehet bónuszuk, vagy céges előfizetőknek is?

kedd nov. 21, 2006 18:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Illetve mi az a jó ajánlat a panninál???

kedd nov. 21, 2006 16:51
írásjog megvonva

Hozzászólás 
SWAT írta:
Szabinának hívják. Nagyon aranyos és az ÁSZF-jében a személyiségi jogai külön fejezetben ki van emelve így nem tehetem. Nem engedélyezi ugyanis. :D

Kár.

Akkor térjünk rá arra, hogy miután a Bónuszra nemet mondtál, mi volt az a még jobb ajánlat?! :)

kedd nov. 21, 2006 16:06
vas-tag

Hozzászólás 
Szabinának hívják. Nagyon aranyos és az ÁSZF-jében a személyiségi jogai külön fejezetben ki van emelve így nem tehetem. Nem engedélyezi ugyanis. :D

kedd nov. 21, 2006 15:56
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:50-kor.

kedd nov. 21, 2006 15:43
vas-tag

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SWAT kedd nov. 21, 2006 16:01-kor.

kedd nov. 21, 2006 15:29
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:50-kor.

kedd nov. 21, 2006 14:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Gondolom nem mindig tarja be a saját szabályzatát a voda, és töltés nélkül sem tiltja le.

kedd nov. 21, 2006 9:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
coltnavy írta:
Nem kell :). És még szerződésbontásért sem kell befáradni a vodafone zrt képviseletére :). Csak annyi, hogy nem töltöd fel miután lebeszélted az összeget.
És akkor töltés nélkül hogyan marad "életben"?

Üdv!

kedd nov. 21, 2006 9:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ja, tényleg érdekes.... tiszta politikus.

kedd nov. 21, 2006 9:11
írásjog megvonva

Hozzászólás 

kedd nov. 21, 2006 9:00
Hozzászólás 
mz írta:
Micuir írta:
De azóta megváltozott a világ! S a prepaid kártyák rendelkezésre állási idejét tekintve a Voda ezt nem vette észre!

kell

hétf. nov. 20, 2006 17:54
arany tag

Hozzászólás 
A vodának lassan ideje lenne frissítenie az Online-ügyfélszolgálaton a Vodafone Passporthoz írt rövid tájékoztatást (még a régi feltételek vannak ott mind vitamaxnál, mind előfizetésesnél, pedig már néhány nap eltelt az új bevezetése óta).

vas. nov. 19, 2006 0:37
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Micuir írta:
De azóta megváltozott a világ! S a prepaid kártyák rendelkezésre állási idejét tekintve a Voda ezt nem vette észre!

Észrevették, csak valószínűleg egyelőre több lóvé folyik be jelen eset szerint, amikor is minimum évi 10 ezret ki kell csengetni egy Vitamax életben tartásához, mint ha csak 3-4 ezret kellene, mint a konkurenciáknál.

pén. nov. 17, 2006 14:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
És egyébként is ha a harmadot még tovább lehet harmadolni, akkor miért ne?

Guni

pén. nov. 17, 2006 13:56
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
skynet írta:
mer mér ne? nagymuttert ha csak hívni akarom, akkor miért beszéljen le havi 1000 pénzt? nem jobb, ha veszek neki egy pannonos kártyát oszt' megúszom 300-ból havonta?

Értem én, de amíg nem volt mobil, addig az emberek ugyanerre a hívás fogadásta ki tudták fizetni a matávnak a havi 3-4e Ft-ot, amit le sem beszélhettek, most nem értem mi baj van a havi 1000 Ft-al, ami mellesleg még le is beszélhető... :?
Ha a nagymuternek pont nem volt vezetékese, akkor ez nem Rá vonatkozik, de nálam pl ált. azok panaszkodnak, akik a vezetékest váltották ki mobilal, és sokallják, hogy harmadannyit kell fizetni, pedig le sem beszélik... :shock:

pén. nov. 17, 2006 13:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
mer mér ne? nagymuttert ha csak hívni akarom, akkor miért beszéljen le havi 1000 pénzt? nem jobb, ha veszek neki egy pannonos kártyát oszt' megúszom 300-ból havonta?

Értem én, de amíg nem volt mobil, addig az emberek ugyanerre a hívás fogadásta ki tudták fizetni a matávnak a havi 3-4e Ft-ot, amit le sem beszélhettek, most nem értem mi baj van a havi 1000 Ft-al, ami mellesleg még le is beszélhető... :?
Ha a nagymuternek pont nem volt vezetékese, akkor ez nem Rá vonatkozik, de nálam pl ált. azok panaszkodnak, akik a vezetékest váltották ki mobilal, és sokallják, hogy harmadannyit kell fizetni, pedig le sem beszélik... :shock:

pén. nov. 17, 2006 12:42
arany tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
Történt valami a Voda sms-rendelőjável? Tegnap dél körül megrendeltem a netet a 1270-re a NET tartalmú sms küldésével és még mindig nem kapcsolták be! Eddig általában 2 percen belül szokták. Most meg semmi.

A Net-rendelőn keresztül 10 percen belül bekapcsolták.

Végül is logikus: ha kell a net, rendeld meg a neten! ;-)

pén. nov. 17, 2006 12:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
3600Ft-ért egy év rendelkezési idő jár és a feltöltőkártya is játszik.

Én mindigis azt mondtam, hogy aki nem beszél havi 1000 Ft-ot, az ne vegyen telefont... :)
Még én is lebeszélem mindig havi 1000-et, pedig nagyon keveset beszélek a saját telefonommal, 99%-ban cégest használok...

pén. nov. 17, 2006 11:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
Történt valami a Voda sms-rendelõjável? Tegnap dél körül megrendeltem a netet a 1270-re a NET tartalmú sms küldésével és még mindig nem kapcsolták be! Eddig általában 2 percen belül szokták. Most meg semmi.

nekem sem váltottak át zunopluszra!

Trabi, lehet, hogy az up 35Ft/min, csak átváltani nem lehet rá! a pannonnál meg egyből adják praktikumban, 900Ft-al is lehet tötögetni, 3600Ft-ért egy év rendelkezési idő jár és a feltöltőkártya is játszik.

pén. nov. 17, 2006 11:15
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
McLaca írta:
Mely kizárólag tarifacsomagváltással, és elektronikus feltöltéssel elérhetõ.
Egyébként a Foxit Reader nem bír el a voda oldaláról letölthetõ PDF-ekkel, hülyeségeket jelenít meg helyette. Kizárólag a Voda oldalán találkoztam eddig olyan pdf-fel, amit nem visz a Foxit. Ez most gyalázás volt. :)

Üdv!
Mert a tömörítõprogija belekavar. Menj fel a nem tömörítéses APN-nel, nem lesz tovább probléma.

egy pdf-be bekavar?!?!?!?!?! egyre xarabb...

pén. nov. 17, 2006 11:12
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Mert a tömörítőprogija belekavar. Menj fel a nem tömörítéses APN-nel, nem lesz tovább probléma.
Ez ADSL-lel történt. Azért itthon még nem mobillal netezek. ;)

Üdv!

pén. nov. 17, 2006 8:48
arany tag

Hozzászólás 
Történt valami a Voda sms-rendelőjável? Tegnap dél körül megrendeltem a netet a 1270-re a NET tartalmú sms küldésével és még mindig nem kapcsolták be! Eddig általában 2 percen belül szokták. Most meg semmi.

pén. nov. 17, 2006 8:33
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Mely kizárólag tarifacsomagváltással, és elektronikus feltöltéssel elérhető.
Egyébként a Foxit Reader nem bír el a voda oldaláról letölthető PDF-ekkel, hülyeségeket jelenít meg helyette. Kizárólag a Voda oldalán találkoztam eddig olyan pdf-fel, amit nem visz a Foxit. Ez most gyalázás volt. :)

Üdv!
Mert a tömörítőprogija belekavar. Menj fel a nem tömörítéses APN-nel, nem lesz tovább probléma.

pén. nov. 17, 2006 8:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mely kizárólag tarifacsomagváltással, és elektronikus feltöltéssel elérhető.
Egyébként a Foxit Reader nem bír el a voda oldaláról letölthető PDF-ekkel, hülyeségeket jelenít meg helyette. Kizárólag a Voda oldalán találkoztam eddig olyan pdf-fel, amit nem visz a Foxit. Ez most gyalázás volt. :)

Üdv!

pén. nov. 17, 2006 7:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
köszi a pontosítást, el is felejtkeztem, hogy ott csökkentettek, míg a voda az egy perc utáni félperc alapú számlázást "egyszerúsítette", azaz egypercesítette.

Mellesleg az Uno plusz is 35 Ft...

pén. nov. 17, 2006 1:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
T68m írta:
vesztel 39Ft/33Ft, pannon 36Ft, vodafone 39Ft. Gratulálok! :twisted:
Pannon "csak" 35. :)

Üdv!

köszi a pontosítást, el is felejtkeztem, hogy ott csökkentettek, míg a voda az egy perc utáni félperc alapú számlázást "egyszerúsítette", azaz egypercesítette.

pén. nov. 17, 2006 1:27
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
Pannon "csak" 35. :)

Üdv!

csüt. nov. 16, 2006 21:56
írásjog megvonva

Hozzászólás 
T68m írta:
az unó is a legdrágább egységes alapú (értsd csúcsidő mentes, mert a voda főnökeinek nem kell csúcsidő) lett.

Kellene nekik megint jó néhány mínuszos NHH jelentés.

http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _11_17.pdf
A Tele-rendelő alatt mit értenek? Erről eddig nem is hallottam. :roll:

csüt. nov. 16, 2006 12:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Egyre nagyobb kupac **** ez a Vodafone. Tavasz óta szépen sorban cseszik el a dolgokat. :?

az unó is a legdrágább egységes alapú (értsd csúcsidő mentes, mert a voda főnökeinek nem kell csúcsidő) lett.

csüt. nov. 16, 2006 12:32
Profil Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Egyre nagyobb kupac **** ez a Vodafone. Tavasz óta szépen sorban cseszik el a dolgokat. :?

Mellesleg a közleményben októberben ez állt:
"2006. november 13 -i hatállyal a Vodafone Passport roaming tarifa promóció megszűnik. A promóció részvételi feltételei VII. pontjában írtaknak megfelelően a roaming szolgáltatást a Vodafone a World tarifára vonatkozó feltételekkel biztosítja Előfizetői számára."
Ehhez képest maradt a Passport. Sőt! "Megújult" (= sokkal rosszabb lett).

Első ránézésre valószínűleg olcsóbb a Vitamaxos Passport.
Hisz 1800Ft a havidíj, de ezért 299Ft-ért tudsz hívást fogadni (feltételezem) 60 percig, míg előfizu esetén 60 percre ez 6*298.80Ft lenne, ami 1 órára vetítve 1792,8Ft lenne.

Jut eszembe, ez lenne az előfizetéses ügyfelek megbecsülése?! :lol:
Vitamax kapcsolási díj: 299Ft.
Előfizu esetén "csak" 298.80Ft.
Tehát, nem csalás, nem ámítás, 20 fillér kedvezményt kapnak! :lol: :twisted:

csüt. nov. 16, 2006 11:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 152  Következő