Szerző |
Üzenet |
Berczee
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 12:17 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Úgy tünik megint itten :)
|
Át állítottad a cél mappát, mert nálamis ez volt a gond hogy nem jelöltem ki a mem. kártyát és ez a kis piszok csak a telóra akart tölteni
By Berczy
|
csüt. szept. 30, 2004 11:35 |
|
|
suly
arany tag
|
Xikita írta: suly írta: Bluetoothal kapcsolatban úgy vettem észre, hogy a PC Suit 6.3.14 -es verzióval stabilabb a kapcsolat. és neked megy vele a játszási lista is? mert nekem ezzel a verzióval mindig érvénytelen lista üzenetet generált.....
Az audio managerre gondolsz ugyi? Hát megy, de nem tökéletes. Pl nem tudok számsorrendet cserélni. Asszem zenét se tudtam áttölteni. Akkor mégsem megy...
Zene áttöltésnél azt írta ki, hogy nincs elég hely (256MB-os karin legalább 100 szabad volt.)
|
csüt. szept. 30, 2004 11:26 |
|
|
sirchris
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 132 Tartózkodási hely: Budapest
|
Telefanni írta: Amúgy megbuzeráltam Vitamax kártyával a telefont, de semmi rendellenességet nem találtam se így se úgy, logo ki-be megy, szolgáltató számait látja (de nem lehet semmi fax/otthoni szám stb.-t állítani) mindkét fajta kártyával. Ki-be kapcsoláskor pedig a live-os piros szörny mindig megjelenik. Viszont ezt nézzétek meg, nálatok van-e ilyen: kikapcsolás után 2 mp múltán megjelenik egy ugyanolyan sötét kép, mint ami akkor van amikor takarékra kapcsolt és csak a dátum/billen..! tyű! a zár! látszik csak. Színre ugyanolyan, de nagyon pixeles, és hol itt, hol ott VAN EGY VÍZSZINTES CSÍK!!! Majd az egész elhalványul, és ekkor van igazán kikapcsolva. Ha nem várom meg az elhalványulást, hanem megnyomom a kikapcs gombot, akkor abban a pillanatban megszűnik véglegesen a jelenség. Az egész olyan feeling, mint az öreg képcsöves TV-n az utólag megjelenő világító pont .... Persze egyből hívtam Nokia melléktermékfolyadékot (SZ*RVÍZ), de megnyugtattak, hogy amíg mást nem tapasztalok, ami esetleg a működést befolyásolja, ne adj Isten esetleg zavarja is (sic!), addig be se vigyem.... Úgyhogy most nyugodt, vagyok, nagyon nyugodt (éjjel fél háromig Szóval így kezdődik a Nokia halála? Hát az Istenek Alkonya nyitányát jobban díjazom.... S ez vezet majd a "meghalokegyesemestől" tünethez?
Kicsit azt érzem ezzel a telefonnal, úgy bánsz min egy jó nővel! Szerintem inkább egy jó nővel kellene ennyit foglalkoznod!
Amúgy a sötétedés nálam is van, de ez szerintem sem hiba!
|
csüt. szept. 30, 2004 11:07 |
|
|
Xikita
ezüst tag
|
suly írta: Bluetoothal kapcsolatban úgy vettem észre, hogy a PC Suit 6.3.14 -es verzióval stabilabb a kapcsolat.
és neked megy vele a játszási lista is? mert nekem ezzel a verzióval mindig érvénytelen lista üzenetet generált.....
|
csüt. szept. 30, 2004 11:04 |
|
|
Telefanni
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
|
Amúgy megbuzeráltam Vitamax kártyával a telefont, de semmi rendellenességet nem találtam se így se úgy, logo ki-be megy, szolgáltató számait látja (de nem lehet semmi fax/otthoni szám stb.-t állítani) mindkét fajta kártyával. Ki-be kapcsoláskor pedig a live-os piros szörny mindig megjelenik.
Viszont ezt nézzétek meg, nálatok van-e ilyen: kikapcsolás után 2 mp múltán megjelenik egy ugyanolyan sötét kép, mint ami akkor van amikor takarékra kapcsolt és csak a dátum/billen..! tyű! a zár! látszik csak. Színre ugyanolyan, de nagyon pixeles, és hol itt, hol ott VAN EGY VÍZSZINTES CSÍK!!! Majd az egész elhalványul, és ekkor van igazán kikapcsolva. Ha nem várom meg az elhalványulást, hanem megnyomom a kikapcs gombot, akkor abban a pillanatban megszűnik véglegesen a jelenség.
Az egész olyan feeling, mint az öreg képcsöves TV-n az utólag megjelenő világító pont ....
Persze egyből hívtam Nokia melléktermékfolyadékot (SZ*RVÍZ), de megnyugtattak, hogy amíg mást nem tapasztalok, ami esetleg a működést befolyásolja, ne adj Isten esetleg zavarja is (sic!), addig be se vigyem....
Úgyhogy most nyugodt, vagyok, nagyon nyugodt (éjjel fél háromig
Szóval így kezdődik a Nokia halála? Hát az Istenek Alkonya nyitányát jobban díjazom....
S ez vezet majd a "meghalokegyesemestől" tünethez?
|
csüt. szept. 30, 2004 10:43 |
|
|
Telefanni
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
|
Ja, bocsika, most látom hogy én se a grinicsi idő szerint kavarok itt, szóval hidd el, hajnali fél három volt az....
(hadd ne írjam már le rendesen a grinicsit)
|
csüt. szept. 30, 2004 10:28 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
Landor írta: [Orvos látott már? ;>
Hajnali fél háromkor nem jön ki hozzánk a doki....
Amúgy nincs igazam?
|
csüt. szept. 30, 2004 10:26 |
|
|
suly
arany tag
|
Bluetoothal kapcsolatban úgy vettem észre, hogy a PC Suit 6.3.14 -es verzióval stabilabb a kapcsolat.
|
csüt. szept. 30, 2004 9:22 |
|
|
Landor
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 240 Tartózkodási hely: Flare>CMD200>C25>7110 >SL45>6510>T68 >6230>3230>W800>W810
|
Telefanni írta: (Most pl. jól esett volna léccit írni, de moderálom magam, mielőtt Macika moderálna, pusztán tiszteletből, elsősorban reá vonatkozóan..., bár tudom, ez nem csak neki jár, s nem is azért csinálja, hanem mert ez a hivatása itt is és pedagógusként is. Amúgy is off: le a kalappal olyan pedagógus előtt, akinek még ma is reflexből erre is futja, nem sok van belőlük. Megboldogult nagyapám, zeneiskolaigazgató, már tök süket volt, de a 6-oson lecseszte azt a suhancot, aki nem adta át a helyet a kismamáknak. Hál' Isten ma már csak a mennyei járatokon utazik, próbálná csak meg egy mai kreténnel ezt megtenni, asszem egyből megtaposnák helyben a korántsem 3200-as erősségű fültyűjét!!!!)
Orvos látott már? ;>
|
csüt. szept. 30, 2004 8:51 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
kisgergo írta: 128 megás NCP Hexon és 256-os Amzor MMC tesztelve, korrekt!
Ezek azok a kártyák amik többek között a speedshopban is kaphatóak??
NCP 128 - 4390 Ft
Amzor 256 - 7490 Ft
|
csüt. szept. 30, 2004 8:47 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Most először fordult meg a fejemben, hogy a 6230-asomtól megválok, az ismert és megtürt hibák ellenére.
Érkezett egy sms-em. Megnyitottam, majd kattintottam a törlés gombra, és láss csodát, a telefon újraindult. Sms még mindig ott volt. Törlés másodszorra ment. Kikapcs-bekapcs. Bekapcs. BEKAPCS! Szóval 3-ra vette a jelet. Kapok hívást, megint restart. (Tiszta windows...) Híváslistában nem található az iménti hívás. Ez a telefon a kezdeti lendület után kezd leépülni. (Ilyet korábban nem produkált.) Most mindezt mp3 hallgatás nélkül produkálta.
|
csüt. szept. 30, 2004 8:24 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
|
csüt. szept. 30, 2004 8:16 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
Landor írta: Már vagy két hónapja belinkeltem ide ezt a kiegészítőt. És? Semmi.. ;> És nagyon úgy néz ki hogy nem is akaródzik az importőröknek megrendelni ezt a kis kütyüt. Szóval most ünnepélyesen felszólítanám azokat, akik ilyen eszközt szeretnének, hogy napi rendszerességgel hivogassák ezen boltokat és kérjék számon rajtuk hogy ugyan miért nincs még nekik ilyen.. Ha minden jól meg már kb. karácsony táján lehet 1-2 darabot kapni (arany áron) a magyar piacon is..
Hát akkor légyszi más is aktivizálni magát! Aztán nem ám mindenféle kedvezményeket kérni az amúgyis nyomott speedshopos árakból!!!!
(Most pl. jól esett volna léccit írni, de moderálom magam, mielőtt Macika moderálna, pusztán tiszteletből, elsősorban reá vonatkozóan..., bár tudom, ez nem csak neki jár, s nem is azért csinálja, hanem mert ez a hivatása itt is és pedagógusként is. Amúgy is off: le a kalappal olyan pedagógus előtt, akinek még ma is reflexből erre is futja, nem sok van belőlük. Megboldogult nagyapám, zeneiskolaigazgató, már tök süket volt, de a 6-oson lecseszte azt a suhancot, aki nem adta át a helyet a kismamáknak. Hál' Isten ma már csak a mennyei járatokon utazik, próbálná csak meg egy mai kreténnel ezt megtenni, asszem egyből megtaposnák helyben a korántsem 3200-as erősségű fültyűjét!!!!)
|
csüt. szept. 30, 2004 2:05 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
logo témában pedig: haverom telóján a vitamax city karijával ki-bekapcsolható, az előfizussal meg nem. nekem az előfizussal müxik... mind2 telkó 4.28-as.
nekem se megy előfizussal, vodával! Amikor megy, ugye azt érted alatta, hogy létezik egy olyan választási lehetőség, hogy oplogo be, aztán ki?
mostmár felhergeltetek annyira e kérdéssel , hogy belenyomok egy vitás (Macika kedvéért vitamaxos) karit (kártyát), hogy eldöntsem a vitás kérdéseket .
(Bocs Macika, tudom, most genya voltam, de olyan jó dolog néha... illetve egyik fórumtársunk után szabadon: emberi dolog, de isteni érzés ) (Amúgy hogy lásd, kinek az oldalán állok: SZABOLCS!!! az nem valyon, hanem vajon, s ha a terminál időzónát mondjuk 1969-re állítod vissza 2004-ről, akkor is legfeljebb vajjon.....)
|
csüt. szept. 30, 2004 1:55 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
Frenklin írta: Landor írta: Telefanni írta: Mp3 halk? Nem az a gond, hogy a fületekbe üvöltöztettéket eddig a 3200-al a zenét és süketültök? Valóban ha 100-al megy bkv busz, amellett halk?.
Ha egy 3200-ban meg tudták csinálni akkor ez miért nem evidens egy 6230-ban?! Már kezdek rájönni arra, hogy nem is baj az, ha halk. A fülünket jobban kíméli, pláne az enyimet, gyakran hallgatom.
látom van aki kapcsol, hogy mirők beszélek. S részemről is sejtem, hogy a következő sw-vel már kétszer annyira fog szólni, de a 3200-asok ezt már nem fogják észrevenni!!!!
|
csüt. szept. 30, 2004 1:36 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
Hardside írta: Reméljük, hamarosan beficcen a Speedshop-ban.
mivel 1 ből írtam Nekik, hogy jó lenne ha bővítenék a termékskálájukat ezzel, és olyan N agylelkű vótam, hogy nem kértem érte semennyi üzletszerzési százalékot, ezért bízzunk benne!
|
csüt. szept. 30, 2004 1:33 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
logo témában pedig: haverom telóján a vitamax city karijával ki-bekapcsolható, az előfizussal meg nem. nekem az előfizussal müxik... mind2 telkó 4.28-as.
Akkor (már ha szóba jöhet ilyen esetben a logika) CSAK a SIM kártya különbözhet.
|
csüt. szept. 30, 2004 1:01 |
|
|
kisgergo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 245 Tartózkodási hely: nyh.
|
128 megás NCP Hexon és 256-os Amzor MMC tesztelve, korrekt!
|
csüt. szept. 30, 2004 0:55 |
|
|
Landor
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 240 Tartózkodási hely: Flare>CMD200>C25>7110 >SL45>6510>T68 >6230>3230>W800>W810
|
Macika írta: 4 USD/db? Ismerve a hazai árképzést, itthon olyan 1.900 + ÁFA áron hoznák forgalomba.
Kb.. ;>
Node, további fejlemények a bluetoothos irányítással kapcsolatban!
Kiderült hogy a Bemused is hajlandó működni 6230on. S amígy nincs serial/crack a fenntebb említett progikhoz, addig meg kell hogy elégedjünk ezzel a fapados ámde ingyenes programmal.
Bemused v1.73
|
szer. szept. 29, 2004 23:49 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Landor írta: Már vagy két hónapja belinkeltem ide ezt a kiegészítőt. És? Semmi.. ;> És nagyon úgy néz ki hogy nem is akaródzik az importőröknek megrendelni ezt a kis kütyüt. Szóval most ünnepélyesen felszólítanám azokat, akik ilyen eszközt szeretnének, hogy napi rendszerességgel hivogassák ezen boltokat és kérjék számon rajtuk hogy ugyan miért nincs még nekik ilyen.. Ha minden jól meg már kb. karácsony táján lehet 1-2 darabot kapni (arany áron) a magyar piacon is..
4 USD/db?
Ismerve a hazai árképzést, itthon olyan 1.900 + ÁFA áron hoznák forgalomba.
|
szer. szept. 29, 2004 23:30 |
|
|
Landor
arany tag
|
Már vagy két hónapja belinkeltem ide ezt a kiegészítőt. És? Semmi.. ;>
És nagyon úgy néz ki hogy nem is akaródzik az importőröknek megrendelni ezt a kis kütyüt. Szóval most ünnepélyesen felszólítanám azokat, akik ilyen eszközt szeretnének, hogy napi rendszerességgel hivogassák ezen boltokat és kérjék számon rajtuk hogy ugyan miért nincs még nekik ilyen.. Ha minden jól meg már kb. karácsony táján lehet 1-2 darabot kapni (arany áron) a magyar piacon is..
|
szer. szept. 29, 2004 23:27 |
|
|
szabopali
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Mo
|
Macika írta: szabopali írta: nálam a te bejegyzésedis 20.11-kor kelt..na mindegy..ja és nem akadtam ki csak megjegyeztem. bocs ..többiektől elnézést az offtopikért. Ez esetben goto Profil. Ott a vége felé találod az időzónabeállítást, valószínűleg a regeléskor nem voltál elég körültekintő és alapon hagytad, ami Greenwichnek felel meg. Adj hozzá 2 órát (nyári idő) és máris jó lesz!
thx
|
szer. szept. 29, 2004 23:16 |
|
|
Macika
Moderátor
|
szabopali írta: nálam a te bejegyzésedis 20.11-kor kelt..na mindegy..ja és nem akadtam ki csak megjegyeztem. bocs ..többiektől elnézést az offtopikért.
Ez esetben goto Profil.
Ott a vége felé találod az időzónabeállítást, valószínűleg a regeléskor nem voltál elég körültekintő és alapon hagytad, ami Greenwichnek felel meg. Adj hozzá 2 órát (nyári idő) és máris jó lesz!
|
szer. szept. 29, 2004 22:21 |
|
|
szabopali
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Mo
|
Pikkolo írta: szabopali írta: ...nekem nem sikerül a kapcsolatot felvenni a progival (BT)....felveszi de aztán sikertelenek is nyilvánítja...nálatok? vagy van valami trükk? Nekem com7-en kommunikál és mindent össze-vissza állítgattam, míg végre hajlandó volt kapcsolódni, tanácsot adni igy nem tudok.
Thx akkor probálgatom továbbra...hátha.
|
szer. szept. 29, 2004 21:43 |
|
|
Pikkolo
arany tag
Csatlakozott: hétf. jún. 28, 2004 22:23 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Magyarország
|
szabopali írta: ...nekem nem sikerül a kapcsolatot felvenni a progival (BT)....felveszi de aztán sikertelenek is nyilvánítja...nálatok? vagy van valami trükk?
Nekem com7-en kommunikál és mindent össze-vissza állítgattam, míg végre hajlandó volt kapcsolódni, tanácsot adni igy nem tudok.
|
szer. szept. 29, 2004 21:36 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Kiment a fejembol, hogy a 6230 mp3-at is tud. Ha arra is akarod hasznalni, akkor nem art az mmc olvaso.
|
szer. szept. 29, 2004 21:27 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Figyuka!
Bemész a Profilodba, és ott az időzónát átállítod....
|
szer. szept. 29, 2004 21:27 |
|
|
szabopali
ezüst tag
|
Macika írta: szabopali írta: az előző hozzászólásomat 22.06-kor irtam roszz az órám...vagy a szerver..vagy mi van? Nem mindegy, hogy 22:04 vagy 22:06? Miken tudnak kiakadni emberek...
nálam a te bejegyzésedis 20.11-kor kelt..na mindegy..ja és nem akadtam ki csak megjegyeztem. bocs ..többiektől elnézést az offtopikért.
|
szer. szept. 29, 2004 21:20 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
A BT ma mar elegge sok dologgal kompatibilis lett, szoval nem felesleges kiadas.
Az mmc olvaso inkabb akkor kell, ha pl.: filmeket akarsz rarakni.
|
szer. szept. 29, 2004 21:17 |
|
|
Szabolcs
arany tag
|
Köszi!!
Nyugi már átnyálaztam a témát egy pár alkalommal, ezért is döntöttem ezen telefon mellett!
A szívem a bluetooth felé húz a praktikum és a kényelem miatt, de nem akarok feleslegesen vásárolni.
A kártyaolvasóra is gondoltam már de nem igazán van kedvem gyakran szétszedegetni a telefont, (vivát könnyen cserélhető mmc ), félek, hogy a hátlap megbánja a dolgot! Annyit meg nem ér a dolog, inkább legyen akkor lassabb, egyetemista vagyok ráérek!
Valakinek van már tapasztalat a 4.48-as szoftverrel kapcsoltaban? Vodás telcsire valyon mikor lehet hivatalosan is rátöltetni? Megoldják a Mobilask-nál is vagy mindenképpen majd a voda szervizbe kell leadni a telefont és várni egy pár napot (live miatt)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szabolcs szer. szept. 29, 2004 21:17-kor.
|
szer. szept. 29, 2004 21:15 |
|
|
Macika
Moderátor
|
szabopali írta: az előző hozzászólásomat 22.06-kor irtam roszz az órám...vagy a szerver..vagy mi van?
Nem mindegy, hogy 22:04 vagy 22:06? Miken tudnak kiakadni emberek...
|
szer. szept. 29, 2004 21:11 |
|
|
szabopali
ezüst tag
|
az előző hozzászólásomat 22.06-kor irtam roszz az órám...vagy a szerver..vagy mi van?
|
szer. szept. 29, 2004 21:07 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Szerintem netezésre és a telefonon programokkal való matatásra a legpraktikusabb a BT. De mielőtt költesz rá, tarts egy főpróbát, hogy a tiéd megy-e rendesen bluetooth modemként, mert ha visszaolvasol, láthatod, hogy ez nem ritka probléma.
Ha pedig sokszor akarsz zenét tölteni az MMC-re, akkor érdemes beruházni egy kártyaolvasóra, ami manapság max. 3000 forintos tétel, és az igazán gyors.
|
szer. szept. 29, 2004 21:06 |
|
|
szabopali
ezüst tag
|
Pikkolo írta: király ez a puppet master, már csak vmi tört verzió kellene
...nekem nem sikerül a kapcsolatot felvenni a progival (BT)....felveszi de aztán sikertelenek is nyilvánítja...nálatok? vagy van valami trükk?
|
szer. szept. 29, 2004 21:04 |
|
|
Pikkolo
arany tag
Csatlakozott: hétf. jún. 28, 2004 22:23 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Magyarország
|
heh, olvass vissza....
|
szer. szept. 29, 2004 20:58 |
|
|
Szabolcs
arany tag
|
Hello!
A társaság tapasztalatait szeretném igénybe venni Mit ajánlatok??
Kábel, infra vagy bluetooth ???
Legfontosabb, hogy a telefon a saját gyári illetve a további programokkal jól és hatékonyan működjön együtt (oxigén, stb)!
Továbbá az mmc kártyára szeretnék feltölteni zeneszámokat és a közeljövőben igénybe venném a vodafone féle internetet is a telefonnal.
Mit vegyek, hogy minden célnak megfeleljen és a fel-letöltési sebesség is relative gyors legyen, itt főleg az mp3/aac fájlok másolására gondolok!
Előre is köszönöm!
|
szer. szept. 29, 2004 20:51 |
|
|
Pikkolo
arany tag
|
király ez a puppet master, már csak vmi tört verzió kellene
|
szer. szept. 29, 2004 20:33 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Frenklin írta: (Macika kedvéért: a kilóherc = KHz ; Kilohertz. Ha és nem enyim, hanem enyém.)
Ha már direkt csinálod, és egész picit szemtelen is vagy.
kiloherc = kHz (így, kis k-val és rövid o-val!!! Tudod a szabályok nem azért vannak, hogy áthágjuk őket, hanem, hogy betartsuk!!!) Nem leszel attól menőbb csávó, hogy csakazértis rosszul írod!!!
A második felét nem értem, sose írtam úgy, hogy: enyim (és szerintem Te sem).
Még egyszer mondom, hogy saját bőrömön tapasztalom, iszonyatos a mai fiatalok helyesírása. Mint pedagógus, feljogosítva érzem magam arra, hogy kijavítsam az ilyeneket, hogy egy másik, bizonytalan helyesírású egyén ne bizonytalanodjon el még jobban! Hidd el, a helyesen írás is bizonyos tisztelet a másik személy irányában!!!
|
szer. szept. 29, 2004 19:08 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
Pikkolo írta: A mobimb-t offline kell telepíteni, de úgy vettem észre, hogy használni is csak offline szabad, különben rájön, hogy te bizony nem regisztráltál.
Ebben van valami mert nekem a progis winyómon tökéletesen megy. A netesen meg mindig idö lejártát irt ki.
Amugy az oxygent én csak hosszabb notesz bejegyzésre használom nálam csak az az opcio müxik teljes egészébe.
|
szer. szept. 29, 2004 18:57 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
...vagy le kell tiltani a tűzfalnál a kommunikációt a program részéről.
|
szer. szept. 29, 2004 17:48 |
|
|
Pikkolo
arany tag
|
A mobimb-t offline kell telepíteni, de úgy vettem észre, hogy használni is csak offline szabad, különben rájön, hogy te bizony nem regisztráltál.
|
szer. szept. 29, 2004 17:02 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
23 telefonhívásom érkezett mp3 hallgatás közben, ebből 8-nál indult újra a telefon. Szóval a 30%-ot tartja szépen.
|
szer. szept. 29, 2004 16:42 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Reméljük, hamarosan beficcen a Speedshop-ban.
|
szer. szept. 29, 2004 16:18 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Landor írta: Telefanni írta: Mp3 halk? Nem az a gond, hogy a fületekbe üvöltöztettéket eddig a 3200-al a zenét és süketültök? Valóban ha 100-al megy bkv busz, amellett halk….
Ha egy 3200-ban meg tudták csinálni akkor ez miért nem evidens egy 6230-ban?!
Már kezdek rájönni arra, hogy nem is baj az, ha halk. A fülünket jobban kíméli, pláne az enyimet, gyakran hallgatom.
És egy kis bugocska, ami tegnap tök jól jött: úgy lefagyott a telcsim, hogy nem tudtam kikapcsolni az mp3-at (még a letesz gombbal se) és gondoltam el indítom a kamerát, akkor úgy is elhallgat. Hát nem hallgatott el. Ekkora el indítottam még egyszer az mp3 lejátszót, és dupla hangerővel szólt:) Úgy bömbölt mint a fene. Szerintem a következő szoftverekben be lesz állítva, hogy hangosabb legyen, mivel hát a telcsi képes rá.
Egy kis cucc: Van itt egy tök egyszerű mp3 tömörítő, lehet vele mp3-ból mp3-ba nyomni! És a kilóhercet is lehet vele állítani. Próbáljátok ki pl.a 32 kilóhercet, 80, vagy 64 kilóbiten. http://kiscarmen.uw.hu/lamewin32.exe
(Macika kedvéért: a kilóherc = KHz ; Kilohertz. Ha és nem enyim, hanem enyém.)
|
szer. szept. 29, 2004 15:44 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
|
szer. szept. 29, 2004 15:35 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
|
szer. szept. 29, 2004 15:34 |
|
|
Berczee
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 12:17 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Úgy tünik megint itten :)
|
Nem symbianos a tel és azért nem lehet benne tekerni a filmet! Szét kell vágni 10-20 percekre és úgy lehet "tekerni"!
By
|
szer. szept. 29, 2004 15:33 |
|
|
Hardside
platina tag
|
.:Jeff:. írta: Ha lejátszok a telefonnal egy filmet, akkor lehet abba "beletekerni"? Nem igazán találtam ilyen opciót, pl. rewind
Én sem találtam tekerőgombot : ) : (
|
szer. szept. 29, 2004 15:09 |
|
|
Landor
arany tag
|
Telefanni írta: Mp3 halk? Nem az a gond, hogy a fületekbe üvöltöztettéket eddig a 3200-al a zenét és süketültök? Valóban ha 100-al megy bkv busz, amellett halk….
Ha egy 3200-ban meg tudták csinálni akkor ez miért nem evidens egy 6230-ban?!
|
szer. szept. 29, 2004 14:58 |
|
|
suly
arany tag
|
.:Jeff:. írta: Ha lejátszok a telefonnal egy filmet, akkor lehet abba "beletekerni"? Nem igazán találtam ilyen opciót, pl. rewind
A kérdés jó! Már én is gombolkoztam rajta...
|
szer. szept. 29, 2004 14:53 |
|
|