Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 10:14

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Aki a T-nél vett telefont, az tudna küldeni egy képet arról, hogy hová tették a T-Mobile logót? Le lehet szedni?

kedd dec. 13, 2005 12:37
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az OK, hiszen Uzbegisztanban vendegeskedve szuksegem lehet az ottani beallitasokra.
De nalam Pannonnal es T-vel sem kellett kulso beavatkozas MMS es WAP/net elereshez, mikozben masoknal ez nem mukodik ennyire magabiztosan, amit pont azert nem ertek, mert nalam megy es azt gondoltam, hogy ezt vegre megoldottak...

kedd dec. 13, 2005 12:15
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Akoska írta:
Macika írta:
Alexfux

Küldtem Neked PÜ-t, meg beállító üzenetet a telódra. Remélem a számod még ugyanaz, mint ~4-5 éve.

Csak a 6630-on lenne megoldva, hogy a berakott SIM szerint automatikusan tudja a beallitasokat?
BB5-oknel (elvileg) semmilyen konfig SMSre nincs szukseg...
Ettől függetlenül a Nokia oldalán ott van a konfig küldésének lehetősége, 6630-ra is.

kedd dec. 13, 2005 12:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Alexfux

Küldtem Neked PÜ-t, meg beállító üzenetet a telódra. Remélem a számod még ugyanaz, mint ~4-5 éve.

Csak a 6630-on lenne megoldva, hogy a berakott SIM szerint automatikusan tudja a beallitasokat?
BB5-oknel (elvileg) semmilyen konfig SMSre nincs szukseg...

kedd dec. 13, 2005 11:52
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
mclasky írta:
Sziasztok sorstarsak!

Nekem is gondok vannak az N70-nel, eloszor csak lassu volt mint a dog aztan szepen lassan kezdett elfogyni a software. Eloszor eltunt a kapcsolodasi lehetosegekbol a nokia wl. BL. billentyuzet majd tegnap este ota nem tudom megnyitni a Kedvencek menupontot. Mondjuk telepakoltam zenevel meg alkalmazasokkal, de akkor is az az erzesem, hogy nem csak belassult hanem egyre jobban kezd beszarni a sofware.
Ki tudna valaki segiteni egy SW 3.xxx. SW-el? Nekem nagyon tetszik ez a telo de ha ilyen drasztikusan romlik felhasznalhatosaga akkor inkabb lemondok rola!

Koszi

Zsolt
Hehe, ez az első Symbianos telód...

Nyugodj meg, ha más - korábbi - symbiannal is ezt csináltad volna, akkor azok már lefeküdtek volna.

Egy symbianos telefon - akármit is mondanak, írnak, gondolnak róla - nem arra való, hogy 26 alkalmazás és 486 MB-nyi mp3 legyen benne.
Eddig még nem sikerült egyetlen cégnek sem olyat gyártani, ami ezek után még működni (emlékszünk még? TELEFON!) is képes volt.

Fel tudnám rakni Neked az új, 3.XXXX szoftvert, de szerintem a telónak is és Neked is jobb, ha lemondasz róla, mert a teló NEM fog Hozzád alkalmazkodni, és most úgy néz ki, hogy Te sem leszel hajlandó őhozzá.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika kedd dec. 13, 2005 11:54-kor.

kedd dec. 13, 2005 11:48
platina tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
Billentyűzár van a telón, ráadásul még le is lehet kódolni a biztonsági kóddal! Úgyhogy akárki nem tudja kinyitni. Néma üzemmódban pedig ugyanúgy jelzi a hívást, csak max nem "csörög", ettől néma üzemód. Bár konfigurálni lehet ezt is, nekem pl ilyenkor rezeg!

Rosszul fejeztem ki magam, bocs, automata billentyúzár nincs, vagy csak én nem találtam meg az activity fület :)

Na pont azért gondoltam, hogy esetleg ez lehet Smith kolléga telójának a baja, mert mintha arra panaszkodott volna, hogy sok nem fogadott hívása van, de nem hallja, hogy mikor érkezett.

kedd dec. 13, 2005 10:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
...
A navi gomb megszokás kérdése, nekem az egész billentyűzet szokatlan, és kicsi.

A navi gomb szerintem nem rossz. A 6230i megoldása jobban tetszett, de ez se rossz. Könnyű eltalálni a közepét. Viszont a kis gombok miatt zavaró, hogy a 2-es gomb besüllyed a navi gomb szintje alá, ezért nehéz megnyomni.

Alexfux írta:
A másik bajom, hogy össze akartam dugni a nótabúkommal, a fent lévő kompatibilis PC-Suite-t használva, de nem akarta az igazat. A jelenség az volt, hogy a kapcsolatfelvétel a telóval félórát biztos tartott, és csak azért ennyit, mert meguntam. DKU-2 kábellel próbáltam. Na mondom, akkor tabularáza, uninstall PC-suite, majd újra fel és a saját nem tudom milyen nevű kábelével üsszekötöttem a pc-vel, hátha...

Nekem is vannak problémáim a notebook-telefon kapcsolattal. Néha egyből megtalálja, néha pedig nem. Ilyenkor újraindítom a notebook-ot. És akkor előfordul, hogy egyből megtalálja a telefont... :?
Fogalmam nincs mitől függ, hogy épp felismeri-e, vagy sem...

Alexfux írta:
Ki lehet-e kapcsolni hangtárcsázásnál a géphangot? Engem állatira udegesít.

Úgy tudom, nem.
Engem meg az idegesít, hogy ha van két hasonló nevem, akkor gyakran azt hívja, akit nem akarok hívni. Ez időnként kínos lehet. :shock:
Megoldás lenne, ha ki lehetne kapcsolni a neveknél az automatikus hangmintát. Vagy saját hangmintát lehetne rögzíteni.
Természetesen az is megoldás lenne, ha teljesen egyedi azonosítót vennék fel bejegyzésenként. Állítólag, ha becenevet veszek fel, akkor ahhoz igazítja a hangmintát. De most akkor menjek végig az összes neven, hogy ne legyen két hasonló?
Baromság.

kedd dec. 13, 2005 10:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Billentyűzár van a telón, ráadásul még le is lehet kódolni a biztonsági kóddal! Úgyhogy akárki nem tudja kinyitni. Néma üzemmódban pedig ugyanúgy jelzi a hívást, csak max nem "csörög", ettől néma üzemód. Bár konfigurálni lehet ezt is, nekem pl ilyenkor rezeg!

kedd dec. 13, 2005 6:59
Moderátor

Hozzászólás 
Alexfux

kedd dec. 13, 2005 1:25
platina tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Alexfux írta:
Megvettem a telót a T-nél.

Milyen színűt adnak? Ugye az ezüstöt? A webshopban ki van írva, hogy "silver", aztán ott egy kép a csontszínűről. :?
Gondolom válogatni nem lehet, a 6600-nál is csak egy színű volt a T-nél.

Ja, a másik! Van rajta valahol leszedhetetlen T-mobile felirat?

Nekem ezüst lett a teflonom és két helyen is van felirat, idegesít is rendesen, de nincs mit tenni.

A navi gomb megszokás kérdése, nekem az egész billentyűzet szokatlan, és kicsi.

Idáig két problémám van a telóval. Az egyik, hogy semmilyen módon sem tudtam még netezni vele, se wapozni, se webezni, ezenkívül az e-mail fiókommal sem tudtam felvenni a kapcsolatot. Annyira nem zavar még, mert csak szolidan probálkoztam, de holnap bevetem a nehéztűzérséget.

A másik bajom, hogy össze akartam dugni a nótabúkommal, a fent lévő kompatibilis PC-Suite-t használva, de nem akarta az igazat. A jelenség az volt, hogy a kapcsolatfelvétel a telóval félórát biztos tartott, és csak azért ennyit, mert meguntam. DKU-2 kábellel próbáltam. Na mondom, akkor tabularáza, uninstall PC-suite, majd újra fel és a saját nem tudom milyen nevű kábelével üsszekötöttem a pc-vel, hátha... De a jelenség ugyanaz maradt. Itt sem vittem túlzásba a próbálkozást. A nótabúkon van mindenféle védelem, lehet, hogy azok nem engedték a teflont kapcsolódni, bár ennek némileg ellentmond, hogy egy 6230-as és egy 6170-es is megfordult a masinán hibátlanul.

A másoló progi nagyon klassz, a 7650-ről minden fontosat átszipkázott, csak a kozmetikázás maradt hátra.

Van egy nyomtatóm, amibe lehet mindenféle mem.kártyákat dugni, ez a dv-rs-mmc-t azonnal felismerte, és tudtam mindenféle másolásokat megejteni a pc-m és a telefon között winfosos fájlkezelő segedelmével.

Őszintén szólva nagyobb volt a várakozás a kelleténél.Nem rossz ez a telefon, de még nem éreztem igazán rá az izére. De dolgozom rajta.

És még valami! Felfedeztem egy érdekes dolgot, majd megtaláltam a user guide-ben is. Ha normál állapotában a telefonnak egy ideig benyomva tartjuk a # gombot, akkor átvált néma üzemmódba. És nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nem ez okozza-e Smith barátunk gondjait. Hiszen nincs billentyűzás a telóm (vagy csak én nem találtam meg!) és esetleg véletlenül aktiválódhat ez a fícsör. De nem akarom Smith kollégát megbántani, biztos felfigyelt volna erre a dologra. Meg lehet, hogy csak nekem volt újdonság ez a hesmark dolog.

Ki lehet-e kapcsolni hangtárcsázásnál a géphangot? Engem állatira udegesít.

kedd dec. 13, 2005 0:31
Moderátor

Hozzászólás 
aGERG írta:
Oks hogy most adja a Tré mobil ami mellesleg k***a drága de ügy montátok hogy a 2.**** (ami sokaknál az volt a rossz)verziót adják vele és mivan akkor ha nekem z nem megfelelő és SW frissítést kérek akkor ők ezt megcsinálják :?: :?: :?: :?: :?: :?: :hm:
Ahogy ők is megkapták/tesztelték/jónak találták az új, 3.XXXX szoftverziót, akkor lesz náluk. Pilanatnyilag még a Nokia Központi szerviz sem rakja fel a 3.XXXX-t.
Így - szerintem - egészen biztosan legalább 1-2 hétig a T-mobile sem fogja.

hétf. dec. 12, 2005 18:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Oks hogy most adja a Tré mobil ami mellesleg k***a drága de ügy montátok hogy a 2.**** (ami sokaknál az volt a rossz)verziót adják vele és mivan akkor ha nekem z nem megfelelő és SW frissítést kérek akkor ők ezt megcsinálják :?: :?: :?: :?: :?: :?: :hm:

hétf. dec. 12, 2005 18:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:
Kinek, mi a véleménye a navi gombról?

Köszi.
Nekem nincs bajom vele, jól tudom használni.

hétf. dec. 12, 2005 18:37
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Kinek, mi a véleménye a navi gombról?

Köszi.

hétf. dec. 12, 2005 17:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Megvettem a telót a T-nél.

Milyen színűt adnak? Ugye az ezüstöt? A webshopban ki van írva, hogy "silver", aztán ott egy kép a csontszínűről. :?
Gondolom válogatni nem lehet, a 6600-nál is csak egy színű volt a T-nél.

Ja, a másik! Van rajta valahol leszedhetetlen T-mobile felirat?

hétf. dec. 12, 2005 16:23
platina tag

Hozzászólás 
Smith írta:
Alexfux írta:
Hauptmann írta:
T specifikus sw van rajtam vagy gyári Nokia?

Té spec., de a Témák menüpontban ki lehet választani nem Té-s témát, a T-zones-t újra definiálással el lehet tüntetni az adott gombról. Most tesztelem, de a csengetés tesztik még nem jutottam el.

Miket teszteljek?

Semmit, használd csak, és figyeld van-e olyan nem fogadott hivásod amit nem hallottál csörögni :)

Képzeld el, volt! Kicsit megijedtem, de a sok nyomkodásban valahogy véletlenül Néma üzemmódba kapcsoltam át. Egyébként tesztelem ezt a részét is, többen kerestek, és magamat is több különböző számról hívtam és idáig ment. Ami egy kicsit dühít, hogy a régi klasszikus csengőhangokat, mint pl. a ring-ring, vagy a do-mi-so, azt nem találom. A rezgés is érdekes. Rezeg, de mintha több szólamban akarná ezt csinálni, de csak bizonyos csengőhangoknál. Tehát nem úgy mint a 7650-ben, hogy vagy rezeg, vagy nem, hanem rezeg, nem rezeg, kicsit rezeg, kicsit jobban rezeg. Érdekes.
Kipróbáltam a BT headset-emmel, hibátlanul műxik, beállítottam a rádióállomásokat. A nagy projekt az internet és az e-mail kliens felélesztése lesz, de ez val.szeg holnapra vár.

hétf. dec. 12, 2005 15:33
Moderátor

Hozzászólás 
aGERG írta:
Ez az megjelent :D :D Egy fontos kérdésem lenne hogy melyik fajta a jobb az Sl vagy a másik :?: :?: Ez fontos lenne mert ezen múlik hogy melyik fajtát választom szóval segítsetek létszi :oops: :oops:
Hát ha olyan fontos, akkor elárulom: :)

SL = SimLock, azaz hálózati záras, amit ráadásul lehetetlen nem hivatalosan kinyitni, lassan 1 éve nincs megoldás rá.

A döntést Rád bízom, melyik a jobb, az SL-es, vagy az anélküli... :)

hétf. dec. 12, 2005 15:23
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Alexfux írta:
Jó, hülye vagyok, hogy így vettem meg a telót, meghogy rablánc, meg egyébként is nekem MEGÉRI! Nem is lesz sarokházam, mint Neked!

Ja és nem szeretnem, ha emiatt valaki ****!

Egyébként meg jól ragzom, de néha melléütök!

Én a KAP pontjaidat firtattam, nem az N70-et.
Garival, újonnan, 140e lenne, Te meg megvetted lényegében féláron, 71500 Ft-ért, amit ráadásul 1 évig kamatmentesen törleszthetsz. Ez baromi jó vétel.
Így már érted, mit írtam?

jajajaja...!!! Elnézést, de a telefon nyomkodása közben nem tudtam igazán beleélni magam a hozzászólásodba!
A dolog így már sokkal érthetőbb, látod ezt nem is gondoltam végig.

Sajnos én hűséges típus vagyok és ha valamit meg akarok venni, akkor néhány dedikált helyen teszem ezt, nem szoktam az árakkal úgy foglalkozni, hogy addig kutatok, amíg meg nem találom a legolcsóbbat. Megveszem a kedvenc boltomban még akkor is, ha kicsit távolabb valamivel olcsóbban megkapnám. Tévedés ne essék, nem vet fel a pénz, sőt, az a legkevesebb! :)

hétf. dec. 12, 2005 15:21
arany tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Hauptmann írta:

Té spec., de a Témák menüpontban ki lehet választani nem Té-s témát, a T-zones-t újra definiálással el lehet tüntetni az adott gombról. Most tesztelem, de a csengetés tesztik még nem jutottam el.

Miket teszteljek?

Semmit, használd csak, és figyeld van-e olyan nem fogadott hivásod amit nem hallottál csörögni :)

hétf. dec. 12, 2005 15:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Jó, hülye vagyok, hogy így vettem meg a telót, meghogy rablánc, meg egyébként is nekem MEGÉRI! Nem is lesz sarokházam, mint Neked!

Én a KAP pontjaidat firtattam, nem az N70-et.
Garival, újonnan, 140e lenne, Te meg megvetted lényegében féláron, 71500 Ft-ért, amit ráadásul 1 évig kamatmentesen törleszthetsz. Ez baromi jó vétel.
Így már érted, mit írtam?

hétf. dec. 12, 2005 13:58
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
OFF

Alexfux írta:
maradék 28500-át pedig KAP pontokból törlesztettem.

És ez a bruttó 62,5 Ft-ból jött ki, vagy a bejövőkből :D? Vagy megérte 1,8 milliót otthagyni Náluk?

Ui: kicsit furcsán ragzod a magyart :D.

ON

hétf. dec. 12, 2005 12:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
OFF

Alexfux írta:
maradék 28500-át pedig KAP pontokból törlesztettem.

És ez a bruttó 62,5 Ft-ból jött ki, vagy a bejövőkből :D? Vagy megérte 1,8 milliót otthagyni Náluk?

Ui: kicsit furcsán ragzod a magyart :D.

ON

hétf. dec. 12, 2005 12:21
platina tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:

Miket teszteljek?

hétf. dec. 12, 2005 12:15
arany tag

Hozzászólás 

hétf. dec. 12, 2005 11:09
platina tag

Hozzászólás 
Megvettem a telót a T-nél. KP.-ban fizettem érte 1500 HUF-ot, a kezdőrészlet maradék 28500-át pedig KAP pontokból törlesztettem. Így két év rablánccal, havi 12x kb. 5700 HUF-val lesz 99000 a teflon. Nekem így pont jó.

A soft rajta a V 2.0539.1.2. Gondolom ez a gázos.

A gombok qrva kicsik, nekem ezt nagyom meg köll szoknom.

Egyelőre ennyi, de ahogy folyamatosan kezdek bele életet lehelni, úgy referálok a tapasztalatokról.

hétf. dec. 12, 2005 10:58
arany tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Hauptmann írta:
Hol látjátok a nem SL-os változatot? Az a 130200 Ft-os?

Itt, és 137.200 Ft.

Máshol meg 115-120 ugyanez, úgylátom westelnél is képben vannak...

hétf. dec. 12, 2005 10:53
platina tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:

Itt, és 137.200 Ft.

hétf. dec. 12, 2005 10:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 

hétf. dec. 12, 2005 10:13
arany tag

Hozzászólás 
mclasky írta:
Hat ez hihetetlen! Vagy en vagyok hulye vagy ez a telefon direkt szivat....
Eltuntek a Quickpoint, -sheet, -word progik is. Felraktam az AppMan nevu alkalmazast az bele tud turni a telo memoriajaba rendesen. Megtalaltam a Bt. billentyuztet es a fentemlitett progikat is, egy kis kukat rakott a prog.nev melle. Ezek szerint a program deinstalalta magat es sajnos meg nem tudtam rajonni, hogy hogyan tudom ujra aktivalni......

nokia weboldalrólletöltöd és telepited, szerintem ennyi

hétf. dec. 12, 2005 10:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Hat ez hihetetlen! Vagy en vagyok hulye vagy ez a telefon direkt szivat....
Eltuntek a Quickpoint, -sheet, -word progik is. Felraktam az AppMan nevu alkalmazast az bele tud turni a telo memoriajaba rendesen. Megtalaltam a Bt. billentyuztet es a fentemlitett progikat is, egy kis kukat rakott a prog.nev melle. Ezek szerint a program deinstalalta magat es sajnos meg nem tudtam rajonni, hogy hogyan tudom ujra aktivalni......

hétf. dec. 12, 2005 10:00
Profil Privát üzenet küldése YIM
platina tag

Hozzászólás 
Smith írta:
aGERG írta:
Ez az megjelent :D :D Egy fontos kérdésem lenne hogy melyik fajta a jobb az Sl vagy a másik :?: :?: Ez fontos lenne mert ezen múlik hogy melyik fajtát választom szóval segítsetek létszi :oops: :oops:

Hogyhogy a másik? 1 félét látok csak.

A teljes árlistában tényleg van kettő "fajta", az egyik Sim Lock-os (/SL), a másik meg nem! ;) :D

aGERG: mindkettő ugyanaz a telefon, csak az egyik korlátozva van, hogy csak T-s SIM-kártyát fogadjon el, a másik pedig bármilyet elfogad...

hétf. dec. 12, 2005 9:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
aGERG írta:

Hogyhogy a másik? 1 félét látok csak.

hétf. dec. 12, 2005 9:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok sorstarsak!

Nekem is gondok vannak az N70-nel, eloszor csak lassu volt mint a dog aztan szepen lassan kezdett elfogyni a software. Eloszor eltunt a kapcsolodasi lehetosegekbol a nokia wl. BL. billentyuzet majd tegnap este ota nem tudom megnyitni a Kedvencek menupontot. Mondjuk telepakoltam zenevel meg alkalmazasokkal, de akkor is az az erzesem, hogy nem csak belassult hanem egyre jobban kezd beszarni a sofware.
Ki tudna valaki segiteni egy SW 3.xxx. SW-el? Nekem nagyon tetszik ez a telo de ha ilyen drasztikusan romlik felhasznalhatosaga akkor inkabb lemondok rola!

Koszi

Zsolt

hétf. dec. 12, 2005 9:18
Profil Privát üzenet küldése YIM
arany tag

Hozzászólás 
Smith írta:
Nem drága ez egy kicsit? Ha a fukarban 115 akkor ez egy kicsit sok szerintem, ráadásul ott a 2 éves rablánc :)

De, sok. Úgyhogy mégsem lesz karácsonyra N70-em. Várok az első áresésig egy picit, addigra talán lesz egy nagyjából bugmentes sw is. De addigra meg itt lesz talán az N80 is. 8)

hétf. dec. 12, 2005 9:18
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. dec. 12, 2005 8:19
arany tag

Hozzászólás 
ha mobil ask sem tud frissíteni akkor a vesztel se tud...

Nem drága ez egy kicsit? Ha a fukarban 115 akkor ez egy kicsit sok szerintem, ráadásul ott a 2 éves rablánc :)

hétf. dec. 12, 2005 7:45
arany tag

Hozzászólás 
Hát, ez bizony a 115, illetve a 120 ezres ár mellett, a sim lock-al sok. Nem tudom, hogy miért nem léehetett a Pannon alá menni, azok is ugyanennyiért adják.

hétf. dec. 12, 2005 7:43
ezüst tag

Hozzászólás 
MEGÉRKEZETT A t-MOBILHOZ VÉGRE IGAZ AZ ÁRA MAGHAS MARADTT DE LEGALÁBB LEHET KAPNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSAK AZ SW ÉRDEKELNE, MELYIKKEL ADJÁK ILLETVE TUDNAK-E FRISSÍTENI?

DE MA MINDENRE KAPUNK VÁLASZT!!!!!!!!!!!!!!!

SZIASZTOK MÉG EGY PÁR ÓRA ÉS LEHET VÁSÁROLNI BELŐLE!!!

hétf. dec. 12, 2005 0:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Árak, konstrukciók
Nokia N70/SL kész+alaptartozékai, ezüst ( NOK N70/SL #SILVER )

Nokia N70/SL UMTS készülék+hálózati töltő+1db akku(900mAh,Li-Ion)+sztereó mikrofon fülhallgató+adatkábel+CD+csuklópánt+multimédia kártya 64MB, ezüst

Részletfizetés Aranykártyás Ügyfeleknek!
Webshop előfizetéses akció 24 hónapos hűségnyilatkozattal,
1 éves részletfizetéssel 99 990 Ft helyett
További részletek 29 990 Ft kezdőrészlettel

Részletfizetés Platinakártyás Ügyfeleknek!
Webshop előfizetéses , akció 24 hónapos hűségnyilatkozattal,
1 éves részletfizetéssel 99 990 Ft helyett
További részletek
29 990 Ft kezdőrészlettel

Részletfizetés!Webshop előfizetéses akció 24 hónapos hűségnyilatkozattal,
1 éves részletfizetéssel 99 990 Ft helyett További részletek
39 990 Ft kezdőrészlettel

Webshop előfizetéses akció 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén 130 200 Ft helyett 99 990 Ft

Webshop előfizetéses akció 12 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén 130 200 Ft helyett 109 990 Ft

Akciós listaár 186 000 Ft helyett 130 200 Ft

Aranykártyás készülék ár 186 000 Ft helyett 130 200 Ft

hétf. dec. 12, 2005 0:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Smith írta:
Én mindent defaulton hagytam, csak a névjegyzéket tettem rá mert anélkül nem tudok élni sajnos... én már csak ilyen nagyigényű vagyok :D
Csengőhangot is átállítottam "classic"-ra mert a nokia tune-tól a hideg is kiráz (főleg ezután a tortúra után). És ilyen "extrém nyúzás" esetén is előjött a hiba.
Szóval a csere teljesen indokolt lett volna.

vas. dec. 11, 2005 22:06
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Smith írta:
Ha elismerik hogy rossz, de nem tudják megcsinálni, kicserélni sincs értelme akkor mi marad? Pénzvisszafizetés...

Egyébként nem azt mondták hogy az ÖSSZES ROSSZ, sőt azt mondták hogy ott is valami nagyfőnöknek N70 van, meg itt helyileg is többet eladtak belőle és nincs velük gond, ill. itt a fórumon is sok embernek van és azokkal sincs baj (máramelyikkel nincs).

Tehát én ezt elhiszem és várom hogy kicseréljék, ha a többi jól működik.

(az a legnagyobb baj hogy nem birják eldönteni hogy ez ilyen de akkor az összes ilyen, vagy nem ilyen az összes de akkor meg cseréljék ki)
Na neeem, el nem ismerték. Leírva legalábbis nem olvasható sehol a Nokia oldalán.

Szerintem azok, akiknek nem hibás a 2.XXXX szoft, azok telefonáláson kívül semmit sem csinálnak az N70-esükkel, gyári alapértéken használják alap Nokia csengőhanggal.

Én mindent defaulton hagytam, csak a névjegyzéket tettem rá mert anélkül nem tudok élni sajnos... én már csak ilyen nagyigényű vagyok :D
Csengőhangot is átállítottam "classic"-ra mert a nokia tune-tól a hideg is kiráz (főleg ezután a tortúra után). És ilyen "extrém nyúzás" esetén is előjött a hiba.

vas. dec. 11, 2005 21:37
arany tag

Hozzászólás 
Mammutnyűvő írta:
Az Operátorok más szempontok szerint bólintanak rá egy SW-re. Az "S" betűt még túllehet élni. Egy készülék ami nem csörög esetleg egy szoftverhiba miatt azt már nem igazán, mert az alap funkció. Legalábbis én "S" betű nélkül meglennék a csörgés viszont sarkallatos pont. Az N70-nél megkéne próbláni kisebb fájt berakni csengőhangként, lehet hogy igy fog működni.

A gyári beépített "classic" nevü csengőhángnál mi lehet kisebb? Talán a beep... :)

vas. dec. 11, 2005 21:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Oké ha ez hiba de én nem szoktam eltávolítani a kártyát, ugyan van két kártyám de ritka , hogy cserélgetem őket.
A bluetooth meg jó, nem nagyon használom a kártyaolvasót mert elég instabilnak néz ki a karit biztosító pöcök.

Ennél komolyabb gondom ne legyen :)

vas. dec. 11, 2005 20:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
S e t h írta:
Nekem alap soft van 7 alkalmazással mp3 csengőhanggal és semmi bajom nincs vele.
Dehogynincs. Csak vedd ki a memóriakártyát (teljesen szabályos művelet, alapból támogatja a teló a menetközbeni kivételt) pl. mp3 feltöltés miatt, aztán figyeld, mi történik, ha éppen keresnek és a kártyán van a csengőhangod.

vas. dec. 11, 2005 18:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Smith írta:
Ha elismerik hogy rossz, de nem tudják megcsinálni, kicserélni sincs értelme akkor mi marad? Pénzvisszafizetés...

Egyébként nem azt mondták hogy az ÖSSZES ROSSZ, sőt azt mondták hogy ott is valami nagyfőnöknek N70 van, meg itt helyileg is többet eladtak belőle és nincs velük gond, ill. itt a fórumon is sok embernek van és azokkal sincs baj (máramelyikkel nincs).

(az a legnagyobb baj hogy nem birják eldönteni hogy ez ilyen de akkor az összes ilyen, vagy nem ilyen az összes de akkor meg cseréljék ki)
Na neeem, el nem ismerték. Leírva legalábbis nem olvasható sehol a Nokia oldalán.

Szerintem azok, akiknek nem hibás a 2.XXXX szoft, azok telefonáláson kívül semmit sem csinálnak az N70-esükkel, gyári alapértéken használják alap Nokia csengőhanggal.

Nekem alap soft van 7 alkalmazással mp3 csengőhanggal és semmi bajom nincs vele.

vas. dec. 11, 2005 18:11
Moderátor

Hozzászólás 
Smith írta:

vas. dec. 11, 2005 17:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mammutnyűvő írta:
Az Operátorok más szempontok szerint bólintanak rá egy SW-re.
Ezt nem tudom elfogadni, szerintem az sm-írás és a névjegyzék szerkesztése is alapvető funkció, főleg egy ilyen kategóriájú készüléknél, mint a 6230.

vas. dec. 11, 2005 17:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Az Operátorok más szempontok szerint bólintanak rá egy SW-re. Az "S" betűt még túllehet élni. Egy készülék ami nem csörög esetleg egy szoftverhiba miatt azt már nem igazán, mert az alap funkció. Legalábbis én "S" betű nélkül meglennék a csörgés viszont sarkallatos pont. Az N70-nél megkéne próbláni kisebb fájt berakni csengőhangként, lehet hogy igy fog működni.

vas. dec. 11, 2005 15:57
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
mammut-nokia írta:
...Még annyival szeretném kiegészíteni a fentieket, hogy egyszer kiadja hivatalosan a Nokia az SW-t, aztán még tesztelik a szolgáltatók (PGSM, stb) s ha Ők is rábólintanak, akkor lehet rátölteni a telcsikre.
Akkor hogy került a pannonos 6230-akra az 5.40-es sw, amiknek a magyar nyelvcsomagjában nincs S betű?

Nagy dolog, adnak hozzá szakvéleményt hogy "jelenleg ezt tudja" ;)

vas. dec. 11, 2005 15:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
mammut-nokia írta:
...Még annyival szeretném kiegészíteni a fentieket, hogy egyszer kiadja hivatalosan a Nokia az SW-t, aztán még tesztelik a szolgáltatók (PGSM, stb) s ha Ők is rábólintanak, akkor lehet rátölteni a telcsikre.
Akkor hogy került a pannonos 6230-akra az 5.40-es sw, amiknek a magyar nyelvcsomagjában nincs S betű?

vas. dec. 11, 2005 14:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 73  Következő