Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 5:58

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:54-kor.

csüt. nov. 09, 2006 8:53
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
coltnavy írta:
De attól még ügyintézés :). Amúgy igazad van, rosszul fejeztem ki magam :)

A szívtranszplantációs beavatkozás és az appendicitis eltávolítás is egy műtét .
:wink:
Uhh, ez ütős volt!

szer. nov. 08, 2006 21:57
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
coltnavy írta:

A szívtranszplantációs beavatkozás és az appendicitis eltávolítás is egy műtét .
:wink:

szer. nov. 08, 2006 21:41
Hozzászólás 

szer. nov. 08, 2006 20:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
coltnavy írta:
... Nekem is 5 perc alatt intézett számhordozást a voda viszonteladó. Igan, hogy vitamaxról előfizusra. ...
Nem baj, hogy ez nem számhordozás amiről beszélsz? Tudod, a számhordozás az az amikor egyik szolgáltatótól átmégy a másik szolgáltatóhoz úgy, hogy a számod (körzetszámostul) megmarad.

szer. nov. 08, 2006 19:22
Hozzászólás 
mz írta:
Mert hazafelé ez esik útba.
Ráadául utazhatok a viszonteladóhoz, hogy ha időben nem leszek semmivel sem előrébb, ha az út oda-vissza 1 óráig tart, a márkaüzletben pedig várakozok 3/4 órát, akkor a márkaüzletben ennek ellenére gyorsabban megvan a dolog.

De ha viszonteladónál intézed az ilyet, akkor nincs idegeskedés, nincs feszültség. Nekem is 5 perc alatt intézett számhordozást a voda viszonteladó. Igan, hogy vitamaxról előfizusra. Az ügyintézés 5 perc volt :)

szer. nov. 08, 2006 19:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Mert hazafelé ez esik útba.
Ráadául utazhatok a viszonteladóhoz, hogy ha időben nem leszek semmivel sem előrébb, ha az út oda-vissza 1 óráig tart, a márkaüzletben pedig várakozok 3/4 órát, akkor a márkaüzletben ennek ellenére gyorsabban megvan a dolog.

Akkor Te vagy a kivétel :) , ha ott nincs a közelben viszonteladó, de amerre jártam eddig márkaüzletbe, mindenhol volt max 1 km-re viszonteladó is...

szer. nov. 08, 2006 14:05
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:55-kor.

szer. nov. 08, 2006 11:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Tegnap bementem az Europarkban lévő voda márkaüzletbe, hogy kikérjem a Vitamaxom hordozási engedélyét.

Sosem fogom megérteni, hogyha valamit el lehet intézni viszonteladónál is, akkor miért mentek be a márkaboltba, és várjátok végig az akár több órás sort... :? És ezek után még gyalázkodtok is, pont emijatt vannak sokan a márkaboltban.

Egyszer volt szerencsém 1 napot márkaüzletben tölteni, hát az emberek kb 90%-a teljesen szimpla bárhol elintézhető dolgot szeretett volna, amit a kb 500m-re lévő viszonteladónál is el tudott volna intézni, és max 5 perc várakozással (itt meg várt kb 2 órát :shock: ), ezek után szerintem nem a boltot kellene gyalázni, mert sokan feleslegesen oda mennek... :wink:

szer. nov. 08, 2006 10:42
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 10:55-kor.

szer. nov. 08, 2006 8:55
Moderátor

Hozzászólás 
coltnavy írta:
Most meg mi rosszat írtam :o? Csak kiigazítottam a CineDog kollégát, mert tévedésből olyan témát írt a vodáról negatívumban, amit a pannon is megcsinál, de a pannongyalázóba nem írta be. Az pedig hátrányos megkülönböztetés. Már-már rosszhír keltés. Vagy tévedek?
Ezért miért jár kirúgás :o?
Szeretnélek ismételten megkérni, hogy tartózkodj a nyegleségtől a továbbiakban és tartsd be a fórumozás írott és íratlan szabályait.

Több figyelmeztetés nem lesz.

szer. nov. 08, 2006 1:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem baj, a topictárs úgy gondolkodik(? :D - ugyanmár!), hogy ha egyvalamit fikázol, akkor az összes többit is!
Tehát ha veled pl. egy műszaki üzletben minősíthetetlenül bánnak, akkor leszel szíves az összes többitől is egy esetet keresni, és mind a kb. 20-at egyszerre fikázni!
Topictárs így gondolja.

Üdv!

kedd nov. 07, 2006 22:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Közöm sincs a pannonhoz. Azért nem írtam róla semmit. Nem is érdekel, sem a panni, sem a tré, évek óta tojok rájuk.
Így az érint, ami a vodánál van.
És ide az való.

kedd nov. 07, 2006 21:43
Hozzászólás 
Most meg mi rosszat írtam :o? Csak kiigazítottam a CineDog kollégát, mert tévedésből olyan témát írt a vodáról negatívumban, amit a pannon is megcsinál, de a pannongyalázóba nem írta be. Az pedig hátrányos megkülönböztetés. Már-már rosszhír keltés. Vagy tévedek?
Ezért miért jár kirúgás :o?

kedd nov. 07, 2006 21:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
És ezt miért ide írtad? ]:-<

Üdv!

Komolyan kezdem azt hinni lebi "barátunk" direkt arra játszik, hogy megint kirúgassa magát. :lol:
Lebi! Ez vmi fogadás, vagy verseny a haverokkal, hogy ki tudja többször kirúgatni magát egy fórumról?

kedd nov. 07, 2006 10:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
És ezt miért ide írtad? ]:-<

Üdv!

kedd nov. 07, 2006 9:37
Hozzászólás 
CineDOG írta:
N5140i előfzuval? Errefele azt mondják, hogy hetek óta nincs. Nem is lesz.

Nálunk van hivatalos pannon viszonteledó. Reklamálni nem lehet számlaügyben, ami drágább 40 ezernél telefon az nincs, csak negrendelésre. Olcsóbb kártyás telefon, ami 15-20 ezer ft, abból van de csak néhány darab. Ami azt jelenti, hogy nyitáskor ott kell toporogni az ajtóban, különben délelőt 10-kor már nincs egy darab se.... Azonkívűl max szerződéstkötni lehet még ott. Ha jó napunk van, még feltöltőkártyát is kaphatunk /!/.
Tehát hogy a vodánál nincs valamelyik készülék, az nem vodagyalázó téma, mert a pannontermékekért is pestre kell menni :)

kedd nov. 07, 2006 7:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nem oké. Nincs időm odamenni, és csak márkaboltban írhatom alá a 2évet a bónuszra.

Ok, csak gondoltam szólok... :)

kedd nov. 07, 2006 1:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem oké. Nincs időm odamenni, és csak márkaboltban írhatom alá a 2évet a bónuszra.

hétf. nov. 06, 2006 23:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
120 km csak oda.....
De most nézem, hogy van direkt buszjárat.

Tudom, dehát valamit valamiért... :)
Én nem tudok a bolttal oda költözni :P , ez technikailag bonyolultabb lenne...

hétf. nov. 06, 2006 23:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
CineDOG írta:

Ha ellátogatsz hozzám, itt az is van... :wink:

120 km csak oda.....
De most nézem, hogy van direkt buszjárat.

hétf. nov. 06, 2006 23:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Ha ellátogatsz hozzám, itt az is van... :wink:

hétf. nov. 06, 2006 22:49
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Egy javaslat: hívd fel a 1270-et. Én ma hívtam SE V630i kaphatóságával kapcsolatban (kiderült, hogy csak a székesfehérvári és egri márkaüzletekben van). Szerintem tuti segítenek, hogy hol kaphatsz ilyen Nokia-t.

hétf. nov. 06, 2006 17:55
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. nov. 06, 2006 17:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Szerettem volna segítséget kérni a 1270-en, hogy be tudjam állítani a V630i-t, Opera Minihez.

Többféle minit próbáltam már, nem tudom miért, de változóan működtek/ill. nem működtek/. Ami bejött SE K700-ra, az a getjar-ról az 1.2-es.
Beállítás:
Java-internetprofilok-adott profilnál a beállítások-internet mód:wap/http. De ha volt 700-ad, akkor gondolom, ez már beugrott :) Azt nem tudom, hogy a mostani telódnál ez hogy működik, de ott keresgélj, mert az SE-k elég logikusak és hasonlóak a beállításaik.

pén. nov. 03, 2006 23:14
Hozzászólás 
Tökéletesen működik a SE telefonon a miniopera. mind vodanettel, mind vodawappal :)

pén. nov. 03, 2006 19:38
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
CineDOG írta:
Csak Nokián könnyedén működik (csatlakozik)az opera , SE telón meg úgylátszik nem.

Én SE750i-vel prímán használom! A beállítások menü kapcsolatok fülén van egy ilyen hogy java beállítások. Azon belül ki lehet választani egy wap profilt! Ott be van állítva a Vodás wap? (a menüpontok K750-en ilyenek és nem biztos hogy ez a neve, mert az enyém angol nyelvű és hát ugye az én fordításom...)

szer. nov. 01, 2006 17:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem nem ez a baja, hanem hogy neki nem akar automatán csatlakozni a wapre/netre az opera mini.

AMÚGY WAPOS TELCSIVEL A WAP BÖNGÉSZŐBE EZT KELL ÍRNI:
http://mini.opera.com
És szépen magyarul üdvözöl, és a telódra optimalizált magyar nyelvű operát töltheted le.
Csak Nokián könnyedén működik (csatlakozik)az opera , SE telón meg úgylátszik nem.

szer. nov. 01, 2006 17:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Ad4: korábban már ment Opera support nélkül is csak elfelejetettem azóta a beállításokat.
Ad5: árad belőled a segítőkészség.
Ad6: véleményem szerint nem csak én vagyok egyedül ezen a fórumon vodafone-os, akinek SE telója van, és használja a voda gprs wapját, és az Opera Minit.

Töltsd le az alkalmazást a telódra a wap.getjar.com-ról és müködni fog. Ez egy nagyon jó oldal. Sokféle java-s cucc van ott, és nem utolsó sorban ingyenes. Nekem mindkét telómon fent van, és tökéletesen mükszik.

szer. nov. 01, 2006 9:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
coltnavy írta:
Hm. Azért ez érdekes. Ugyanezek, a sérelmek pl a pannonnál is ugyanígy előfordulnak. De a pannongyalázóban nem ilyen hevesek az indulatok. Ez mitől van?
Azért bátorkodom kérdezni, mert mind a rossz ügyfélszolgálati hangminőség, mind az anyagilag megkárosítás, mind a szolgáltatás rossz minősége jellemző a pannonra, és a tmobilra. Tehát most vagy értelmetlen ez a topic, vagy egyszerűen csak dühöngőnek kéne átnevezni :)

Engem már a T is megkárosított bő 7000 forinttal, de akkor még nem ismertem a Terminal Fórumot (lehet, hogy akkor még nem is létezett :) ), viszont a pannonnal az elmúlt egy évben nem volt még különösen gondom.
Persze, hogy minden szolgáltatóval kapcsolatban megfogalmazhatók kritikák, de kinek a pap,...

hétf. okt. 30, 2006 21:54
Hozzászólás 
Hm. Azért ez érdekes. Ugyanezek, a sérelmek pl a pannonnál is ugyanígy előfordulnak. De a pannongyalázóban nem ilyen hevesek az indulatok. Ez mitől van?
Azért bátorkodom kérdezni, mert mind a rossz ügyfélszolgálati hangminőség, mind az anyagilag megkárosítás, mind a szolgáltatás rossz minősége jellemző a pannonra, és a tmobilra. Tehát most vagy értelmetlen ez a topic, vagy egyszerűen csak dühöngőnek kéne átnevezni :)

hétf. okt. 30, 2006 20:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
BT headsetből ismerek többet is, ami visszhangzik, miért ne lehetne sima headsetből is? :roll:
Azért nem, mert ezek ilyenek:
http://www.gnnetcom.com/US/EN/LeftMenu/Solutions+for/Contact+Centers
Ill. nagyon szadista (és k. gazdag) lehet az a cég, aki "hagyományos" (értsd: rövid) BT füleseket használtat a dolgozóival (fenti fajtát is nehéz elviselni...).
Ezekben pedig nincs, ami visszahallatszon, mivel a mikrofon karakterisztikája nem teszi lehetővé (meg egyébként is, ha X foknál jobban a szád felett/alatt van, már semmit nem hall a másik oldal, nemhogy egy kis hangszórót érzékeljen tőle 20 cm-rel...

Üdv!

vas. okt. 29, 2006 22:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Vizsla írta:
megkértem, halkítsa le a headsetet, mert visszhangzik. Az a választ kaptam, hogy nem emiatt, de ha akarom lehalkítja, de akkor ő nem fog hallani semmit.
Igaza volt, nem ettől volt a gond... Nincs az a headset, amiben visszahallatszik a mikrofonba a füles. Tudtommal a Voda általánosan hajlamos a visszhangosodásra.

Üdv!
Nem volt igaza.
Vagy akkor mondja meg, hogy milyen más ok létezik. Éppúgy, Te is, hisz azt írtad, nem ettől volt a gond.

Mint írtam, akárhányszor visszhangot tapasztaltam egy tetszőleges ügyfélszolgálatra betelefonálva, a headset lehalkítása megoldotta a problémát. Akkor?

Vodás visszhangosodást én sem tapasztaltam. Ha volt is, a fenti eset játszott szerepet (vagy headset, vagy a mobiltelefon, túl hangos volt, és szegényke olyankor visszhangzik).

BT-headsetből én is találkoztam egy párral, ami visszhangzott. Főként a picik. Túl közel a mirofon a hangszóróhoz... Pilóta fülesek előnyben!

vas. okt. 29, 2006 21:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Miért tudnának ők segíteni az Opera miniben?
Annyi eszed sincs, hogy az Operának írj egy emailt????
Amúgy érdekes, mert nekem N3650-en és N6230-on is csont nélkül, azonnal ment.
Ad1. Mert a Pannon hirdeti, a Westel meg Web'n'Walk álnéven adja. Ergo a mobilszolgáltatók tudnak az Opera Miniről.
Ad2: nem vártam el, hogy az, aki veszi a hívásomat, tudjon ebben segíteei. De miután megkérdezte a technikust, és Ő sem tudott ezzel mit kezdeni, akkor lehidaltam. Általánosságban is fel lett téve a kérdés, hogy ha egy JAVA-alkalmazást ki szeretnék engedni a netre, hogyan állítsam be. És ekkor is az APN-ekkel jött...
Ad3.: egyik sem Sony Ericsson volt, hanem Nokia, így rohadtul nem érdekel, ment-e a 3650-eddel, vagy a 6230-asoddal. Csak az, mi volt beállítva, úgy, hogy hozzá sem nyúltál.
Ad4: korábban már ment Opera support nélkül is csak elfelejetettem azóta a beállításokat.
Ad5: árad belőled a segítőkészség.
Ad6: véleményem szerint nem csak én vagyok egyedül ezen a fórumon vodafone-os, akinek SE telója van, és használja a voda gprs wapját, és az Opera Minit.

Van még valami, amibe bele szeretnél kötni?

vas. okt. 29, 2006 21:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Igaza volt, nem ettől volt a gond... Nincs az a headset, amiben visszahallatszik a mikrofonba a füles.

BT headsetből ismerek többet is, ami visszhangzik, miért ne lehetne sima headsetből is? :roll:

McLaca írta:
Tudtommal a Voda általánosan hajlamos a visszhangosodásra.

Hát az én telóimmal még nem fordult elő ilyen az elmúlt 6 év alatt, lehet velem van a probléma? :)

vas. okt. 29, 2006 21:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
megkértem, halkítsa le a headsetet, mert visszhangzik. Az a választ kaptam, hogy nem emiatt, de ha akarom lehalkítja, de akkor ő nem fog hallani semmit.
Igaza volt, nem ettől volt a gond... Nincs az a headset, amiben visszahallatszik a mikrofonba a füles. Tudtommal a Voda általánosan hajlamos a visszhangosodásra.

Üdv!

vas. okt. 29, 2006 19:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
KrE írta:
Kíváncsi lennék, hogy mi lenne a retorzió az elõfizetõvel szemben, ha ezzel érvelne.

Megmondom, mert egy tavaly nyáron megszûntetett elõfizumból véletlenül - részben az én hibámból, részben a vodáéból- maradt 38**Ft tartozás. A voda a mindenféle felszólítás nélkül -mert ugye a megszûnt elõfizumra nem tudnak felszólítást küldeni, a levélrõl még nem hallottak, az meg meghaladta az értelmi képességeiket, hogy a megmarad két elõfizum valamelyikén értesítsenek - eladta a tartozást egy behajtócégnek akitõl kaptam egy levelet, hogy fizessem be nekik a tartozásom, + 3125Ft adminisztrációs díjat. Inkább befizettem, mert úgyis õk az erõsebbek... :twisted: :twisted: :twisted:

Guni

elég hiba volt!

"... az engedményestől származó értesítés esetén a kötelezett követelheti az engedményezés megtörténtének igazolását. Ennek hiányában csak a saját veszélyére teljesíthet annak, aki engedményesként fellépett."

én a vodának fizettem volna (ha jogos), az admin díjért pedig pereljenek be!

vas. okt. 29, 2006 19:22
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Miért tudnának ők segíteni az Opera miniben?
Annyi eszed sincs, hogy az Operának írj egy emailt????
Amúgy érdekes, mert nekem N3650-en és N6230-on is csont nélkül, azonnal ment.

vas. okt. 29, 2006 18:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
KrE írta:
Kíváncsi lennék, hogy mi lenne a retorzió az előfizetővel szemben, ha ezzel érvelne.

Megmondom, mert egy tavaly nyáron megszűntetett előfizumból véletlenül - részben az én hibámból, részben a vodáéból- maradt 38**Ft tartozás. A voda a mindenféle felszólítás nélkül -mert ugye a megszűnt előfizumra nem tudnak felszólítást küldeni, a levélről még nem hallottak, az meg meghaladta az értelmi képességeiket, hogy a megmarad két előfizum valamelyikén értesítsenek - eladta a tartozást egy behajtócégnek akitől kaptam egy levelet, hogy fizessem be nekik a tartozásom, + 3125Ft adminisztrációs díjat. Inkább befizettem, mert úgyis ők az erősebbek... :twisted: :twisted: :twisted:

Guni

vas. okt. 29, 2006 16:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Vagy az ő tenderüknek nincs lefedettségbeli kötelezettsége?

De van. Pont az lett volna a kérdésem, hogy ez jövő év elejére vonatkozóan mit tartalmaz?

vas. okt. 29, 2006 13:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerettem volna segítséget kérni a 1270-en, hogy be tudjam állítani a V630i-t, Opera Minihez.
14 percet várakoztam.
Mikor én megszólaltam, azt hittem, azonnal lerakom a telefont, mert eszméletlenül visszhangoztt. Nagy nehezen, mekegve-makogva (merthogy fél mp. késéssel, hangosan visszajött a hangom) megkértem, halkítsa le a headsetet, mert visszhangzik. Az a választ kaptam, hogy nem emiatt, de ha akarom lehalkítja, de akkor ő nem fog hallani semmit.
Lehallkította, némileg.
Hát jobb lett, sokkal, de még így is visszhangzott.
Felőlem ordíthat a headsetje a fülébe, de tegye távolabb a hangszórót a mikrofontól!

Nah. Miután elmondtam a gondomat, le akart küldeni egy gprs-beállítást. Mondtam, ne tegye, mert működik, minden oké, csak nem sikerült beállítanom az Opera Minit, hogy rámenjen a netre.
Azt mondja, az APN-nel van a gond. Mondom azzal nincs, mert a wap tök jól megy. korábban volt K700i-m, azon be lehetett állítani, hogy wap, vagy http böngészőként menjen fel a netre. Ezt ott a proxy beállításoknál lehetett megtenni. Itt azonban nincs ilyen lehetőség, így nem tudom, mit, hogy állítsak be.
Technikusi segítséget kért.

Naná, hogy nem tudnak segíteni. Az nem az ő szoftverük...

Rákérdztem még, mikor lesz itt is 3G, nem tudja. Hát f.sza. Gondolom, majd január 1-jétől hirtelen ott terem minden megyeszékhelyen, mi? Vagy az ő tenderüknek nincs lefedettségbeli kötelezettsége?

vas. okt. 29, 2006 10:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
KrE írta:
Amúgy most megnéztem a Vodafone oldalán szereplõ legrégebbi két ÁSZF-et, mert nagyjából akkor hosszabbítottam az elõfizetésemet, amit több, mint négy éve kötöttem és abban nem szerepel ez a kitétel. Az elõfizzetés vásárlásakor érvényes ÁSZF nincs az oldalon, ezért nem tudom leellenõrizni, de nekem ilyen kitétel abból sem rémlik (igen! akkor elolvastam!). Tehát én nem írtam alá, hogy lemondok az 1000-nál alacsonyabb követeléseimrõl. Ne haragudj, de most nem fogom végig nyálazni az összes, az oldalon szereplõ ÁSZF-et, de ha te tudod, hogy melyikben és hol van az erre vonatkozó pont, akkor azt légyszíves írd le.
Végül ajánlom figyelmedbe a "28 Okt. 2006 10:55"-kor keltezett hozzászólásom, amiben leírtam, hogy rendezõdni látszik a dolog. Nem kiabálom el. Majd, ha a számlámon a pénz, akkor mondom, hogy rendezõdött.

és ha benne van? Akkor sincs semmi! Ezzel az erővel azt is beleírhatná, hogy 100M alatt nem fizet vissza, nem? Az ászf nem mondhat ellen egyéb jogszabályoknak (így pl. a tulajdonhoz való jognak), ha mégis, akkor az a része érvénytelen.

vas. okt. 29, 2006 10:41
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
KrE: örülök, hogy rendeződik.

szomb. okt. 28, 2006 23:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
KrE: nem szeretném védeni a vodát, nem szorulnak rá, de miért is gondolod magad különbnek attól, hogy egy szerinted nem megfelelő tevékenységet tolvajlásnak minősítesz és mocskolódsz is mellé???
Számomra ez a magatartásod ugyanolyan elítélendő.
Miért nem teszel hivatalos lépéseket? Mert innen ordibálni - gondolod - büntetlenül lehet?
Mellesleg ÁSZF szerint járnak el, amikor szerződést kötöttél velük, elfogadtad. Ne csodálkozzon az, aki k...k szegődik, hogy megb....k.

Azért neveztem tolvajlásnak, mert pénz próbáltak lopni tőlem. Azért hőbörögtem, mert ettől a húzástól már elszakadt a cérna. Azért nem tettem eddig hivatalos lépéseket, mert mint ahogy te is tudod, hétvége van.
Amúgy most megnéztem a Vodafone oldalán szereplő legrégebbi két ÁSZF-et, mert nagyjából akkor hosszabbítottam az előfizetésemet, amit több, mint négy éve kötöttem és abban nem szerepel ez a kitétel. Az előfizzetés vásárlásakor érvényes ÁSZF nincs az oldalon, ezért nem tudom leellenőrizni, de nekem ilyen kitétel abból sem rémlik (igen! akkor elolvastam!). Tehát én nem írtam alá, hogy lemondok az 1000-nál alacsonyabb követeléseimről. Ne haragudj, de most nem fogom végig nyálazni az összes, az oldalon szereplő ÁSZF-et, de ha te tudod, hogy melyikben és hol van az erre vonatkozó pont, akkor azt légyszíves írd le.
Végül ajánlom figyelmedbe a "28 Okt. 2006 10:55"-kor keltezett hozzászólásom, amiben leírtam, hogy rendeződni látszik a dolog. Nem kiabálom el. Majd, ha a számlámon a pénz, akkor mondom, hogy rendeződött.

szomb. okt. 28, 2006 21:37
Hozzászólás 
Mobi írta:
60 napon belül be kell lépned a VodaMailbe bármelyik elérési lehetőséget használva!

Tehát az nem elég, ha külső hálózatból lépek be vagy töltöm le a leveleimet... Bravó.

szomb. okt. 28, 2006 21:36
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Silver írta:
Segítenétek az alábbi értelmezésében?

http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/exkluziv/vm_mennyibe_kerul.html

Idézet:
Amennyiben 60 napon keresztül nem használod a szolgáltatást a hozzáférések -hangalapú felhasználói felület saját telefonszámáról történő elérése (a 170 vagy 36 70 909 0170 tárcsázásával), GPRS WAP, GPRS Internet, WAP - valamelyikén, akkor a szolgáltatás automatikusan törlésre kerülhet a rendszerből

Szerinterm ez érthető! 60 napon belül be kell lépned a VodaMailbe bármelyik elérési lehetőséget használva! Tehát vagy telefonon (saját számodról hívva a hangpostát) vagy WAPról, vagy az Internetes felületen. Ha nem teszed kikapcsolják.

szomb. okt. 28, 2006 21:32
Hozzászólás 
Segítenétek az alábbi értelmezésében?

http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/exkluziv/vm_mennyibe_kerul.html

Idézet:
Amennyiben 60 napon keresztül nem használod a szolgáltatást a hozzáférések -hangalapú felhasználói felület saját telefonszámáról történő elérése (a 170 vagy 36 70 909 0170 tárcsázásával), GPRS WAP, GPRS Internet, WAP - valamelyikén, akkor a szolgáltatás automatikusan törlésre kerülhet a rendszerből

szomb. okt. 28, 2006 21:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Képzavarban vagyok...
Mit is mondott meg a Voda előre?

Üdv!

szomb. okt. 28, 2006 20:53
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
-guru- írta:
KrE: nem szeretném védeni a vodát, nem szorulnak rá, de miért is gondolod magad különbnek attól, hogy egy szerinted nem megfelelő tevékenységet tolvajlásnak minősítesz és mocskolódsz is mellé???
Számomra ez a magatartásod ugyanolyan elítélendő.
Miért nem teszel hivatalos lépéseket? Mert innen ordibálni - gondolod - büntetlenül lehet?
Mellesleg ÁSZF szerint járnak el, amikor szerződést kötöttél velük, elfogadtad. Ne csodálkozzon az, aki k...k szegődik, hogy megb....k.

ennek a topicnak a neve vodagyalázó.

Hogy ki hogy értékeli a beírást, az már más kérdés.

Egyébként, a fenti egy korrekt eljárás volt - szerinted - részükről? :roll:

A fenti eljárás részükről abban az értelemben korrekt volt, hogy előre megmondták. KrE ezt elfogadta. Utólag sértődötten anyázni, az a nem korrekt.
Mellesleg a topic nem az elvtelen anyázásról szól, attól nem lesz megoldva semmi.

szomb. okt. 28, 2006 20:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
-guru- írta:
KrE: nem szeretném védeni a vodát, nem szorulnak rá, de miért is gondolod magad különbnek attól, hogy egy szerinted nem megfelelõ tevékenységet tolvajlásnak minõsítesz és mocskolódsz is mellé???
Számomra ez a magatartásod ugyanolyan elítélendõ.
Mellesleg ÁSZF szerint járnak el, amikor szerzõdést kötöttél velük, elfogadtad. Ne csodálkozzon az, aki k...k szegõdik, hogy megb....k.

ennek a topicnak a neve vodagyalázó.

Hogy ki hogy értékeli a beírást, az már más kérdés.

Egyébként, a fenti egy korrekt eljárás volt - szerinted - részükről? :roll:

szomb. okt. 28, 2006 20:00
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 152  Következő