Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 10:27

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás Szerviz fejlemény...
Ma visszajött a telefonom a központi szervizből. Szakvéleményt kaptam, miszerint a telefon jelenleg igy müködik, és ennyi. Gyakorlatilag le akarnak rázni egy szakvéleménnyel, de még nem ismernek engem ;)

Én viszont nem vagyok hajlandó átvenni így mert milyen telefon az ami nem csörög ha hivnak???

Szóval jelenleg ez a nokia hozzáállása a dologhoz. Qrvanagy botrányt fogok csapni, ha nem akarják kicserélni. Ma beszéltem ügyfélszolgával, szervizponttal, meg egy ügyfélpanaszokkal foglalkozó taggal, megigérte hogy visszahív.

Most itt tartunk, telefonom nincs és addig nem is lesz amig nem adnak újat, és ha nem adnak újat, elállok a vásárlási szándékomtól, mert "jelentős hiba" esetén erre a törvény szerint jogom van. Már pedig ha egy telefon nem jelzi a hivást, az elég jelentős hiba.

Folyt. köv. (remélem hamarosan)

pén. dec. 09, 2005 13:19
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Alejandro írta:
Ti milyen keylocker-t használtok? :?:
Többet is próbáltam, végül a SmartProfiles-ba integrált vált be.

Kipróbáltam. Kissé furcsán működött tőle a telefon. Többször lefagyott. Például, reggel, ébresztés helyett. El is késtem a munkából. :)
A Symbianware oldalán, a SmartProfiles-nál, az időben utolsóként feltüntetett, támogatott telefon a 6670. :?: Az meg már elég régen volt. Sztem nem 100%-osan kompatibilis az N70-el.
Marad az Autolock.

pén. dec. 09, 2005 11:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Foose írta:
Sziasztok! Hú,de furcsa telón ez a fórum. A wapos változat.....Mellesleg Én is N70 tulaj vagyok =)
Alternatívák: beépített böngésző, Opera, Opera Mini...

pén. dec. 09, 2005 10:37
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Hú,de furcsa telón ez a fórum. A wapos változat.....Mellesleg Én is N70 tulaj vagyok =)

pén. dec. 09, 2005 8:20
arany tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Ha tényleg jön jövő héten, akkor élessé kezd válni a helyzet. N70 vagy N80!? :roll:

Nem tudom rá a választ. Ha lenne az N70-hez valami WiFi opció, vagy nem lenne az N80-hoz, akkor az első nap rohannák a T-hez az N70-ért. Kár volt elolvasnom, hogy mit tud az N80. Az uPnp-t leszarom, de a WiFi nagyon kellene. De most így... Nem tudom. Amúgy én is a 6630-6680-N70-(N80) kört futottam be, több, mint egy éve készülök telefont venni. :) Mondjuk a másik kérdés, hogy lesz-e N80 a T-nél, és hogy főleg mikor?

Van valami info, hogy pontosan mikor jelenik meg az N80?

pén. dec. 09, 2005 8:14
platina tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
gabesszzg írta:
Ha tényleg jön jövő héten, akkor élessé kezd válni a helyzet. N70 vagy N80!? :roll:

Már írtam egy párszor... Egyértelműen N70, mert az N80-an a Symbian 9 miatt eleinte egy darab progi nem fog futni. :(

Ez csak a Te szempontod Barátom. Nekem 7650-em van, és azon semmilyen progi sem futott, (értsd, nem futtattam) az igazat szólva nem is nagyon volt hova töltenem. A telefonkönyv a sok képes bejegyzésével foglalt egy kis helyet. És őszintén szólva kevés progi érdekel. Játék nem nagyon, a mobilteflonos játékokkal csak a klotyón szoktam játszani. :) . Oda és arra a rövid időre jó a gyári game is. Bár a Doom-ot megpróbáltam felrakni, de nem volt elég hely a futáshoz, legalábbis mintha erre panaszkodott volna.
Esetleg egy helymeghatározó program kellhet, vagy egy jó kis böngésző. De mondjuk zenét szívesen hallgatnék, és a 2G-s miniSD-re több zene fér, mint a 512K-s DV-RS-MMC-re. Azután a kijelzője sem megvetendő.Meg az a headset, a HS-6-os. (Apropó szerintetek szoftveresen alkalmassá lehetne tenni az N70-et ennek a típusú headsetnek a kezelésére, vagy hardver-függő a dolog?)
De itt a dilemma, amit éppen Te fogalmaztál meg oly frappánsan az N80 topicban. Ha mindig a legújabbat akarom és arra várok, akkor tíz év múlva is a 7650-vel fogok teflonozni. A 6630-nál kezdtem, majd a 6680 után az N70 került sorra. Ez így nem mehet a végtelenségig, de hol legyen a határ, amit meghúzok? Ez a nagy kérdés. :hm:

pén. dec. 09, 2005 0:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabesszzg írta:

Már írtam egy párszor... Egyértelműen N70, mert az N80-an a Symbian 9 miatt eleinte egy darab progi nem fog futni. :(

csüt. dec. 08, 2005 23:51
platina tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
gabesszzg írta:
Megvettem ma a telefont és nézegettem kameráztam vele és meglepődtem mert jobb mint amire számitottam szóval nekem eddig csak kellemes meglepetés ez a telefon. 8)

És hol vetted é mennyiért?????
Aproneten vettem ujonnan 99e é

csüt. dec. 08, 2005 23:34
platina tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
gabesszzg írta:
Télleg az az átalakitó az mire is jó amit adnak hozzá :?: :idea:
Szerintem amire gondolsz, ahhoz kell, hogy a régebbi nokia-töltőkkel is lehessen tölteni a telót.

Télleg az bár nem hinném, hogy sok hasznát fogom venni.

csüt. dec. 08, 2005 23:26
platina tag

Hozzászólás 
gabesszzg írta:

Ha jól tudom, akkor az az átalakító a régebbi Nokia töltők használatát teszi lehetővé!

csüt. dec. 08, 2005 23:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabesszzg írta:
Szerintem amire gondolsz, ahhoz kell, hogy a régebbi nokia-töltőkkel is lehessen tölteni a telót.

csüt. dec. 08, 2005 22:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Összeszedtem minden bátorságom, és kipróbáltam két bugot: :oops:

1. www.nokia.com - hibátlanul kezeli az oldalt

2. Ébresztés beállítva, közben Snake-el játék - ébreszt, játék felfüggesztve, majd az ébresztés leállítása után megy tovább...

Szóval nálam ezek a bugok nem jelentkeznek. :)

No meg a "nemcsörgés sem"

Nem is kell az új soft... :lol: :lol: 8)

csüt. dec. 08, 2005 22:20
ezüst tag

Hozzászólás 
gabesszzg írta:
Megvettem ma a telefont és nézegettem kameráztam vele és meglepődtem mert jobb mint amire számitottam szóval nekem eddig csak kellemes meglepetés ez a telefon. 8)

És hol vetted é mennyiért?????

csüt. dec. 08, 2005 21:03
platina tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 08, 2005 20:48
platina tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 08, 2005 20:30
Moderátor

Hozzászólás 
aGERG írta:
Az jó lenne ha megjelenne én is ott veszem meg .De nem lnne jobb talán kártyafüggetlenül mert azért a vodánál is lesznek érdekességek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: szolgáltató ma jelenti be, hogy még decemberben beindítja világszerte mobil TV szolgáltatását, amelyben rengeteg közismert tv csatorna elérhető.

A műsorok között olyan csatornák nevei szerepelnek, mint az HBO, 20th Century Fox, Eurosport, The UEFA Champions League, Discovery, MTV, Chilli TV és a Fashion TV.

A szolgáltató világszerte elérhető 3G hálózatain beinduló szolgáltatás mindössze egy 3G mobiltelefont igényel, és máris nézhetjük például a Szex és New York-ot, vagy például az UEFA Bajnokok Ligája meccseit.
Na igen, a kérdés már csak annyi, hogy mennyiért.
Aligha hiszem, hogy vissza fogom mondani a UPC kábelTV-met... :)
(Jó, tudom, hogy nem arra való:))

csüt. dec. 08, 2005 20:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Az jó lenne ha megjelenne én is ott veszem meg .De nem lnne jobb talán kártyafüggetlenül mert azért a vodánál is lesznek érdekességek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: szolgáltató ma jelenti be, hogy még decemberben beindítja világszerte mobil TV szolgáltatását, amelyben rengeteg közismert tv csatorna elérhető.

A műsorok között olyan csatornák nevei szerepelnek, mint az HBO, 20th Century Fox, Eurosport, The UEFA Champions League, Discovery, MTV, Chilli TV és a Fashion TV.

A szolgáltató világszerte elérhető 3G hálózatain beinduló szolgáltatás mindössze egy 3G mobiltelefont igényel, és máris nézhetjük például a Szex és New York-ot, vagy például az UEFA Bajnokok Ligája meccseit.

csüt. dec. 08, 2005 20:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
Al Bundy írta:
Jó hír: A KÉSZÜLÉK BENNE VAN A T KÉSZÜLÉKKATALÓGUSÁBAN és állítólag jövő héten jön!
A nokia n70??, és melyik készülékkatalógusban van benne ????

Majdnem minden hónapban megjelenik a T-nek egy készülékkatalógusa, szerintem bármelyik nagyobb T üzletben hozzá lehet jutni.
Ez most ilyen karácsonyi kiadás, vagy mifene, két ajándékdoboz virít rajta.

csüt. dec. 08, 2005 19:57
ezüst tag

Hozzászólás 
ez tuti bizti,hogy nem karira lesz meg?

valaki még feljebb azt mondta, hogy csakis karira lesz a készülék a t-nél ez jó hír !!!!!!!!!!!!!!!!

na de a fontos kérdés, hogy melyik sw-vel adják ki és mit is teszteltek ilyen sokáig a T?

vagy csak ő is a régi bugos sw-t adja és mivel nem jöttek rá a hibára így egy kicsit olcsóbb lesz majd mit a többi, vagy olyan ugyanolyan árba lesz (Pan 99.990)!!!

ezekre volna jó válszt kapni de ezt majd akkör a jövő héten megkapjuk és lehet örömteli, boldogsággal a T-hez fáradni és sorbaállni a Kicsikéért" mindenkinek!!!!!!!!!
:)

csüt. dec. 08, 2005 19:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Jó hír: A KÉSZÜLÉK BENNE VAN A T KÉSZÜLÉKKATALÓGUSÁBAN és állítólag jövő héten jön!

A nokia n70??, és melyik készülékkatalógusban van benne ????

üdv :shock: :shock: :shock: :shock:

csüt. dec. 08, 2005 19:43
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 08, 2005 19:38
platina tag

Hozzászólás 
"- Phone reset when alarm activated during playing of Snakes game is now
fixed "

Nekem eez tetszik a legjobban! :) Ilyen hibát, ez már lassan tényleg kezd hasolnítani a BMW-hez... :P
Én még várok, s nem veszem meg a kicsikét. Majd ha már atombiztos lesz (ilyen nem lesz soha...) akkor megveszem, csak akkorra meg már biztos, hogy lesz vmi sokkal jobb, újabb, csilli-villibb, mittudoménmiértolyanjó telefon, és akkor megint csak várok, mint ahogy ezt teszem a 6630, a 6680, és most épp az N70 esetében is (ja, volt olyan terv is, hogy N90 v. N91, mint az az aláírásban látszott is egy darabig)

Szóval örömteli az új sw megjelenése, s persze várom az eredményeket! :)
Ja, még annyi, hogy bizony volt mit javítgatni a sw-en, hisz elég hosszú lett az a Changelog... :wink:

csüt. dec. 08, 2005 17:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most csináltam egyet, már 3.0546.2.3 van rajta, eddig nem hibázott, de hamarosan vissza kell adnom.
Majd a tulaj referál...

csüt. dec. 08, 2005 15:39
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
mclasky írta:
Sziasztok!

Koszonom a segitseget a diktofonnal kapcsolatban!

Lehet az N70-et webcam-kent hasznalni? Van erre lehetoseg ill. program?

Igen lehet. A programpár neve: Bluestreamer, és Softcam 1.52.

csüt. dec. 08, 2005 12:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Koszonom a segitseget a diktofonnal kapcsolatban!

Lehet az N70-et webcam-kent hasznalni? Van erre lehetoseg ill. program?

csüt. dec. 08, 2005 11:49
Profil Privát üzenet küldése YIM
gyémánt tag

Hozzászólás 
Smith írta:
...mert most sem fogja megtalálni a csengőhangot amit kiválasztok...
Ezt nem tudhatod, mint ahogy én sem tudom, mert nálam nem volt ilyen gond. Eltávolított memóriakártyával próbáltam ki, és mivel most átállt alap csengőhangra, ez azt jelenti, hogy foglalkoztak a dologgal.

szer. dec. 07, 2005 23:52
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Biztató hír N70 tulajoknak: kedvenc tellánk, ha nem találja az általunk kijelölt csengőhangot, az új szoftverrel automatikusan az alap csengőhanggal jelzi a hívást. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy megoldották a "nem csörög ki" problémát.

Hát ezzel valójában nem a problémát oldották meg hanem csak a probléma eltussolásának a hibáját javitották ki, mert most sem fogja megtalálni a csengőhangot amit kiválasztok, de legalább az alap hangot megtalálja és azzal jelez.

Röhej hogy még az is bugos benne ami valójában azért van benne hogy ha bugos lenne akkor is legalább ezzel kivédenék. De még a bugra sem sikerült bugmentesen felkészülni :D

szer. dec. 07, 2005 23:28
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Biztató hír N70 tulajoknak: kedvenc tellánk, ha nem találja az általunk kijelölt csengőhangot, az új szoftverrel automatikusan az alap csengőhanggal jelzi a hívást. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy megoldották a "nem csörög ki" problémát.
Hurrá, lehet hozni Ákoskához és hozzám őket :)

szer. dec. 07, 2005 22:53
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. dec. 07, 2005 22:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Mint már talán le is írtam, nálam az n80 a kialakítása miatt halálra van ítélve, hallottam rebesgetni az n81et ami kb ugyanazon tartalommal bír de block formában jön ki.Nos az talán igen de nekem ne m hiszem , hogy többet adna mint az n70.

szer. dec. 07, 2005 20:33
ezüst tag

Hozzászólás 
az a baj hogy 2006 év elején jön ki és félek hogy nem bírom kivárni és N70-est veszek de hátha De akkor meg azzal a telefonnal kell eljátszani a hibákat és az nem lenne túl jó!!!!! Szerintetek melyiket válasszam????hmmm amúgy :!: 500 euro között mozog az ára :!:

szer. dec. 07, 2005 19:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem értem miért nem tetszik nektek az N80-as, szerintem semmivel sem szebb az N70-es sőt a használhatóságot tekintve van némi hátránya is. Két hetes használat után, egy az egyben sem cserélném el a 6680-asomat N70-esre, (bár a RAM mérete irigylésre méltó, egyszer sem sikerült tele raknom) de a kivitelezése, gombjai és az összhatás lehangoló...
Nem szeretem a szétnyitható/bicska stb megoldásokat de az N80 elég célszerűen lett kialakítva, a használatához döntő részben nem kell szétcsúsztatni (ha csak valamit nagyon el nem baxtak a Nokiások).

szer. dec. 07, 2005 18:25
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nargoth írta:
Ugyan már Darth Smoke, nem akarod megkeresni a 3230 új SW-jének a ChangeLog-ját? :)
Azt tudom, hogy némában nem kattan már, mert pár napja raktam fel valakinek és nagyon mosolygott, amikor kipróbálta...

Na azzal az egyel nincs nekem semmi bajom :)

Szerk: némában az enyém nem pittyen most se.

szer. dec. 07, 2005 16:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Uzletvezeto (P. viszontelado) ismerosom szerint N70-ek rakasra allnak a kozponti szervizben ugyanezzel a problemaval, sot az o keszuleken is jelentkezett a problema.

Ez esetben marad az első stabil szoftig a 6630.

szer. dec. 07, 2005 16:49
arany tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Imici1972 írta:
De addigra már itt lesz az N80, akkor már azon fogsz gondolkozni

Hm, igen, nekem is ez a bajom. Várok, és várok a T-s N70-re, de nagyon jól jönne az N80 WiFi-je. Dehát a 6680 esetében is vártam az N70-re, most meg itt van az N70, és erősen gondolkodom az N80-on is... Soha nem lesz ennek vége. :cry:

Egy dolog vígasztalna meg, amit előre nem lehet tudni: hogy az N80 jóval drágább lesz, mint az N70.

Segítsetek dönteni: az N70-hez nincs valami cucc, amivel lehet WiFi-zni? Bár alighanem nincs, mert valaki kérdezte nem olyan rég, és nem kapott választ.

Hát igen. Én kérdeztem. Pont azért, mert tényleg elég jó lenne egy Wi-Fi hozzá. Mondjuk, ha most még nincs is, a jelenlegi trendek alapján ki kellene hozni egyet.

Amúgy mondjuk nálam az N80 nem játszik, mert szerintem nagyon ronda, de mondjuk egy E60-nal meg lehetne talán győzni, bár az meg már túl nagy nekem.

szer. dec. 07, 2005 16:44
Moderátor

Hozzászólás 
Nargoth írta:
Ugyan már Darth Smoke, nem akarod megkeresni a 3230 új SW-jének a ChangeLog-ját? :)
Azt tudom, hogy némában nem kattan már, mert pár napja raktam fel valakinek és nagyon mosolygott, amikor kipróbálta...

szer. dec. 07, 2005 16:10
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Alexfux írta:

Itt is gáz..... :twisted: Az N70 sokkal, de sokkal szebb.

szer. dec. 07, 2005 16:00
arany tag

Hozzászólás 

szer. dec. 07, 2005 15:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát akkor ez nagyon pöpecc :!: De csak az a baj hogy 2006 év elején jön ki és félek hogy nem bírom kivárni és N70-est veszek de hátha :idea: De akkor meg azzal a telefonnal kell eljátszani a hibákat és az nem lenne túl jó!!!!! Szerintetek melyiket válasszam????hmmm :shock: :shock: :shock: :shock:

szer. dec. 07, 2005 15:05
platina tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
[img]http://www.mobilkor.hu/ujsag/2005_09_07_00.html

így néz ki a nokia n80??????? :?: hát ez gáz :?:
[/quote]

Nézd meg inkább ezt az oldalt:

http://europe.nokia.com/nokia/0,,73864,00.html?name=n80

szer. dec. 07, 2005 14:47
ezüst tag

Hozzászólás 
[img]http://www.mobilkor.hu/ujsag/2005_09_07_00.html

így néz ki a nokia n80??????? :?: hát ez gáz :?: [/quote]

szer. dec. 07, 2005 14:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Nah látjátok nekem is ez a legnagyobb problémám , hogy nem tudom eldönteni melyik telo legyen N70 vs. N80 mert az a WiFi tényleg kéne :idea: :idea: :idea: De azt nem tom hogy mikor jönne ki az n80-as :arrow: Ti nem tudjátok???

szer. dec. 07, 2005 14:14
platina tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Imici1972 írta:

Hm, igen, nekem is ez a bajom. Várok, és várok a T-s N70-re, de nagyon jól jönne az N80 WiFi-je. Dehát a 6680 esetében is vártam az N70-re, most meg itt van az N70, és erősen gondolkodom az N80-on is... Soha nem lesz ennek vége. :cry:

Egy dolog vígasztalna meg, amit előre nem lehet tudni: hogy az N80 jóval drágább lesz, mint az N70.

Segítsetek dönteni: az N70-hez nincs valami cucc, amivel lehet WiFi-zni? Bár alighanem nincs, mert valaki kérdezte nem olyan rég, és nem kapott választ.

Én pont abban a cipőben járok, hogy gondolkodom az N80-ról. Az a 2G-ig bővíthető miniSD memória lehetőség, meg a WI-FI, meg még egy-két dolog nagyon elgondolkoztatott, de nekem is ez a bajom, hogy mikor lesz így új telefonom, hiszen folyamatosan jönnek ki az új csodák, és mire lőtávolba kerülne az N80, biztos lesz újabb, ami szebb, jobb karcsúmagasabb. De van időm dönteni, mert a Ténél még nincs az N70, így nem égető a döntés.

szer. dec. 07, 2005 13:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zooka írta:
Mikor lesz ez a szoft a nokia boltokba?

Gondolom egy alapos tesztelést követően, de nálam azonnal is ;)

szer. dec. 07, 2005 13:38
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:

szer. dec. 07, 2005 13:04
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Akoska írta:
"- If system loading prevents user defined ringtone play then fall back
now implemented to play backup ringtone"

Maybe. Mivel nem tudjuk pontosan, miért nem csörög, csak találgatni lehet, melyik lenne rá a megoldás...

Igazad van..... ez lesz az reméljük.

szer. dec. 07, 2005 12:48
arany tag

Hozzászólás 
"www.nokia.com no longer crashes browser application"

Na ez nem gyenge.... végre a asját oldaluktól nem fagy le, sikerült megoldani. SZÁÁÁÁÁÁNALMAS !!!!!!!!!

Ami le volt írva előző hsz-ban angolul, azt nem tudom kipróbálni mert éppen szervizben van a telefonom. :(

szer. dec. 07, 2005 12:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
"- If system loading prevents user defined ringtone play then fall back
now implemented to play backup ringtone"

Maybe. Mivel nem tudjuk pontosan, miért nem csörög, csak találgatni lehet, melyik lenne rá a megoldás...

szer. dec. 07, 2005 12:13
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Én nem tudom, nekem nincsen N70-em, de szerintem a legégetőbb problémák (mint pl. a nem csörgés) orvosolva lettek. Ez majd akkor derül ki, amikor valakinek felszottyan a telefonjára az új szoftver. Azért ne bízzuk el magunkat, biztosan marad még bug a következő verzióra... 8)
(by Darth Smoke)

Ti láttok benne olyan mondatot ami arra vonatkozna, hogy javították a nem csörgést :?:

szer. dec. 07, 2005 12:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Mikor lesz ez a szoft a nokia boltokba?

szer. dec. 07, 2005 11:36
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 73  Következő