|
Szerző |
Üzenet |
Enyac
ezüst tag
|
reklamhang írta: Ez a Takacs Anna a legnorm. lev.kepviselo. Van meg 2, dehat nem nagyon tudnak fogalmazni.
Természetesen nem a hölgyet kívántam megszólni, hiszen nem is ismerem. Arról meg tényleg nem tehet, hogy mit kap föntről...
|
szer. okt. 20, 2004 17:59 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Ez a Takacs Anna a legnorm. lev.kepviselo. Van meg 2, dehat nem nagyon tudnak fogalmazni.
|
szer. okt. 20, 2004 17:44 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Ez igaz, de én ebből nem kérek, köszönöm szépen... Egyébként egy ilyen jellegű válasz sokkal hihetőbb lenne számomra: "Pénzéhesek vagyunk, nem elég a profit, ezért most igyekszünk jobban kifacsarni az ügyfeleket. A "csúcslilásködösszínes-életfílinget" meg kell fizetni...
Két napja tesztelek egy piros SIM-et, eddig teljesen meg vagyok elégedve, még Pördeföldén is volt térerő (zsáktelepülés Zala közepén, magas dombok stb.)!
|
szer. okt. 20, 2004 15:16 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
|
szer. okt. 20, 2004 15:08 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Re: köszi
ihzg írta: ihzg írta: Enyac írta: Én írtam, de még nem válaszoltak... köszi, én nem akartam írni nekik, mert ekkora ****ség-nél nem tudom megőrizni hidegvérem Nem sietik el megválaszolni, hogy mi előnye lesz a 30/30-ból az ügyfeleknek. Pedig hosszú évek alatt eltanulták a vizfolyáshoz hasonló hazudozás művészetét
Ezt kaptam tőlük a 30/30-as kérdésre, elég semmitmondó:
"Köszönjük, hogy levelével megkereste Ügyfélszolgálatunkat, melyre válaszunkat az alábbiakban adjuk meg!
Vállalatunk az elmúlt időszakban olyan új konstrukciókat vezetett be, melyek kedvezőek, egyszerűek és ennek eredményeként a teljes magyarországi mobilpiacot átformálták. A változás újabb percdíj kedvezmények bevezetésével jár majd együtt. November 15-től - a bejelentett változásokkal egy időben - Arany-, és Platinakártyás előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei részére a Kapcsolat Program keretében új percdíj kedvezményeket kínál.
A számlázási egység módosítása a piacon megfigyelhető tendenciákat követi, mely a hazai mobilpiac egyik jellemzője. Egyértelműen elmondható, hogy az elmúlt időszakban a fél perc és a percalapú csomagok gyakoroltak nagyobb vonzerőt az ügyfelekre. A T-Mobile Magyarország Rt. fontosnak tartja, hogy ügyfeleinek továbbra is fenntartsa a választás lehetőségét. Így a jellemzően hosszabb hívásokat bonyolító havidíjas előfizetőknek lehetőségük van arra, hogy fél perc vagy az adott díjcsomag 25 százalékkal alacsonyabb percdíjú, de percalapú változatára térjenek át.
Cégünk meghatározó szerepet játszik az új szolgáltatások és konstrukciók bevezetésében. Ezt a szerepét, a minőség iránti elkötelezettségét, különös tekintettel az új technológiák és beszéden túlmutató megoldások terén a jövőben is fenn kívánja tartani. Annak érdekében, hogy ennek a célnak és ügyfeleink elvárásainak megfeleljünk mindent megteszünk, hogy a jövőben is versenyképes árakon kínáljuk szolgáltatásainkat.
Bízva abban, hogy a fentiek alapján megérti álláspontunkat, és a továbbiakban is elégedett előfizetőink között tarthatjuk számon,
tisztelettel:
Takács Anna
levelezési képviselő
|
szer. okt. 20, 2004 14:49 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Most küldte T-Mobile
Tisztelt Ügyfelünk!
Akár vásárolt már Webshop-unkban, akár még csak tervezte, bizonyára örömmel fogadja a hírt: Domino-egyenlegét már feltöltheti Interneten keresztül is otthon, vagy a világ bármely részén, kényelmesen, a számítógép elott ülve!
Az egyenlegtöltést pár egyszeru lépésben elvégezheti a www.egyenlegfeltoltes.hu vagy a www.dominofeltoltes.hu weboldalakon. Ehhez meg kell adnia a feltöltendo telefonszámot, ki kell választania a kívánt címletet illetve áfás számla igénye esetén ki kell töltenie a számla adatait. A feltöltés ellenértékét bankkártyával egyenlítheti ki és új Domino-egyenlege azonnal rendelkezésre áll.
Reméljük, hogy újdonságunk örömére szolgál; továbbra is törekszünk gyors és egyszeru megoldásokat találni annak érdekében, hogy a nap bármely szakában és minél több helyen feltölthesse Domino-egyenlegét. További részletekért kérjük látogasson el honlapunkra, a www.t-mobile.hu weboldalra.
Üdvözlettel:
T-Mobile
|
szer. okt. 20, 2004 13:47 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Asszittem valamit művelnek vele, pl. változás lesz.
|
szer. okt. 20, 2004 13:05 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
szer. okt. 20, 2004 13:03 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
:D:D
|
szer. okt. 20, 2004 12:32 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
|
szer. okt. 20, 2004 12:30 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Soma01 írta: Nekem sem jön be 1ik böngészővel sem, úgyhogy szerintem most épp Sz-a-r!
Én alapból csillagokat írok be... Megkímélem a rendszert.
|
szer. okt. 20, 2004 12:12 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem sem jön be 1ik böngészővel sem, úgyhogy szerintem most épp Sz-a-r!
|
szer. okt. 20, 2004 12:08 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
T-mobile akciós készülék oldal nálam olyan lassan jön be, hogy a képek timeout-tal kis piros X-ek maradnak.
Ennyien nézzük, vagy ennyire ****?
|
szer. okt. 20, 2004 8:47 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Biztosan sokat gyakorolták!
Steve
|
szer. okt. 20, 2004 7:28 |
|
|
ihzg
vas-tag
|
Re: köszi
ihzg írta: Enyac írta: Én írtam, de még nem válaszoltak... köszi, én nem akartam írni nekik, mert ekkora ****ség-nél nem tudom megőrizni hidegvérem
Nem sietik el megválaszolni, hogy mi előnye lesz a 30/30-ból az ügyfeleknek. Pedig hosszú évek alatt eltanulták a vizfolyáshoz hasonló hazudozás művészetét
|
szer. okt. 20, 2004 7:18 |
|
|
Vendég
|
Macika írta: Nézz el arra, hogy ott dolgozik-e még az a hölgy az üzletben!
Igen!! A helyet nem szívesen árulom el, nem szeretném, ha problémája lenne.
Amúgy tavaly januárban, amikor egy betörés során elvitték a feleségem telefonját a benne levő kormányzati (iskolai) kártyával, felhívtam a kiemelt ÜSZ-t. Elmeséltem, mi történt, és megkérdeztem, hogy a hűség hátralévő másfél évére nem kaphatnék-e méltányosságból egy másik készüléket. A hölgy - mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne - azt ajánlotta, hogy menjek el bármelyik boltba, vegyek egy Vitamax csomagot, dobjam ki (!) a kártyát és használjam ezt a készüléket...
|
kedd okt. 19, 2004 22:03 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Chevanton írta: Macika, tudom, Te sokat adsz a helyesírásra, gondolom csak elkerülte a figyelmedet, hogy a Délvidéket nagybetűvel kell írni. Egyébként örülök, hogy ezt a kifejezést használtad, ugyanis a Vajdaság kifejezés használata helytelen, ezt az elnevezést a szerbek használták a XIX. század közepétől "Szerb Vajdaság" néven, mondván, ez a szerbeké, így gyorsan felejtsük is el. A Délvidék is részben műszó, magában foglalja a Bánságot, Bácskát stb., de Trianon után már meghonosodott, mint a megszállt déli magyar területek összefoglaló neve.
Köszönöm, hogy szóltál, figyelni fogok rá!
|
kedd okt. 19, 2004 21:00 |
|
|
Chevanton
arany tag
|
Macika írta: Egy pre-paid konstrukcióban vásárolt készülék (köszönhetően a délvidéket olcsó telefonnal ellátó honfitársainknak)
Macika,
tudom, Te sokat adsz a helyesírásra, gondolom csak elkerülte a figyelmedet, hogy a Délvidéket nagybetűvel kell írni. Egyébként örülök, hogy ezt a kifejezést használtad, ugyanis a Vajdaság kifejezés használata helytelen, ezt az elnevezést a szerbek használták a XIX. század közepétől "Szerb Vajdaság" néven, mondván, ez a szerbeké, így gyorsan felejtsük is el. A Délvidék is részben műszó, magában foglalja a Bánságot, Bácskát stb., de Trianon után már meghonosodott, mint a megszállt déli magyar területek összefoglaló neve.
|
kedd okt. 19, 2004 20:52 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Silver írta: Tavaly vettem Dominoval egy Siemens S45i-t, (akkor még) Westel márkaboltban. A hölgy azonnal megkérdezte, hogy már meglévő kártyával szeretném-e használni és bee is tette; ezek szerint csak a viszonteladókra vonatkozik, amit Macika írt.
NEM!
Nézz el arra, hogy ott dolgozik-e még az a hölgy az üzletben!
|
kedd okt. 19, 2004 20:46 |
|
|
Vendég
|
Tavaly vettem Dominoval egy Siemens S45i-t, (akkor még) Westel márkaboltban. A hölgy azonnal megkérdezte, hogy már meglévő kártyával szeretném-e használni és bee is tette; ezek szerint csak a viszonteladókra vonatkozik, amit Macika írt.
|
kedd okt. 19, 2004 19:43 |
|
|
Bournie
arany tag
|
reklamhang írta: A Pannon es Vodafone SIM-re gondoltam.
Aham, és akkor minden egyes telefon hálózatra jelentkezéséről jelentést küld a Pannon meg a Voda a T-nek, amikor még a fekete listát se veszi át a Voda?
|
kedd okt. 19, 2004 15:35 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Az utóbbi ~10 hozzászólásban elhangzott pár dolog, ami nem úgy van.
Egy pre-paid konstrukcióban vásárolt készülék (köszönhetően a délvidéket olcsó telefonnal ellátó honfitársainknak) csak akkor képezi a viszonteladók hasznát (magyarul akkor kapja meg az eladásért járó jutalékot), ha a vásárlást követő 6 hét/2 hónap ideig AZZAL a kártyával használják, amivel értékesítették. Amennyiben nem, kifügg. vagy akár csak más azonos szolgáltatójú kártyával használják, akkor a viszonteladó megintcsak bukta a boltot (ezt hívják FRAUD-os telónak).
Ezért egyes viszonteladók magánakcióban elkezdték híresztelni ezt a letiltós/figyelős sztorit. Amiből semmi nem igaz, hiszen ha igaz lenne, akkor nem mehetnének a Voda hálózatában a lopott/letiltott Westel/Pannon telók gond nélkül, merthát az adatcsere kétirányú lenne.
Alapvető erkölcsi dolog, hogy a szabályokat be kell tartani. Aki nem tartja be, az ma még széles társadalmi elismerésnek örvendhet. Remélem (mert szeretném remélni) rövid időn belül változni fog a szemlélet.
Ez eddig volt a szolgáltató (jogos) elvárása.
A j(l)úzer viszont teljesen jogosan várhat(ná) el, hogy egy 24 hónapos hűségre vett telefon ellopása, vagy javíthatalan beázása, véletlen leejtése/összetörése után (mivel más lehetősége nincs) vehessen pre-paidben úgy készüléket, hogy az előfizetéses SIM-jével használja ÉS EZZEL NE OKOZZON KÁRT SENKINEK (főleg ne a viszonteladónak haszonkiesést). Mivel a hűség nélkül vásárolható készülékek ára horribilis, nem a köznapi ember pénztárcájához méretezett, ezért csak ez az egy megoldás marad.
Sajnos azonban ezt is szankcionálja a viszonteladóknak a szolgáltató, ismét visszautalva a pre-paid vásárlásból saját üzletet csináló mocskokra.
|
kedd okt. 19, 2004 15:30 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
A Pannon es Vodafone SIM-re gondoltam.
|
kedd okt. 19, 2004 15:03 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
elek_xx írta: Hát igen. Nemrég szólt egy ismerősöm, hogy állítsam át a T-Mobil kártyáját, mert hallotta hogy van olcsóbb díjcsomag is. Hát képzeljétek el, Domino SMS díjcsomagban volt már vagy másfél éve ) Persze SMS-t szerintem egyet nem írt életében És csak telefonált 95/70Ft-ért , meg vette a feltöltőkártyákat, mintha az autójába tankolna... Aztán egy évben egyszer elmenet a westel ródsóra és örült hogy ingyé láthatta Csonka Picit meg Bódi Gusztávot és csapatát )) Szóval ilyenek is vannak...
Gondolj bele, hogy nem kevesen vannak, akik még azt sem hallják, hogy van olcsóbb díjcsomag.
|
kedd okt. 19, 2004 14:57 |
|
|
elek_xx
ezüst tag
|
Hát igen. Nemrég szólt egy ismerősöm, hogy állítsam át a T-Mobil kártyáját, mert hallotta hogy van olcsóbb díjcsomag is.
Hát képzeljétek el, Domino SMS díjcsomagban volt már vagy másfél éve ) Persze SMS-t szerintem egyet nem írt életében
És csak telefonált 95/70Ft-ért , meg vette a feltöltőkártyákat, mintha az autójába tankolna...
Aztán egy évben egyszer elmenet a westel ródsóra és örült hogy ingyé láthatta Csonka Picit meg Bódi Gusztávot és csapatát ))
Szóval ilyenek is vannak...
|
kedd okt. 19, 2004 14:45 |
|
|
Vendég
|
Bournie írta: Hálón belül szerintem egyébként sem lenne sok értelme egy ilyen tiltásnak...
Egy időben hallottam olyat valakitől, hogy a nem a Domino csomagban vásárolt SIM használatakor is tiltanak. Szerettem volna cáfolni ezt a marhaságot.
|
kedd okt. 19, 2004 14:36 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Silver írta: reklamhang írta: egy uj telot, eletveszely kifuggetleniteni 1 heten belul Mármint más szolgáltató SIM-je vagy általában más SIM?
Ebből gondoltam, hogy más hálózatra gondol.
Hálón belül szerintem egyébként sem lenne sok értelme egy ilyen tiltásnak...
Miért ne használhatnám a régi kártyámat az új telefonommal, az új kártyát meg a régivel valamelyik családtag mondjuk...
(Ha ezt is tiltani akarnák, akkor nem csak T hanem sim lock is lenne rajta)
|
kedd okt. 19, 2004 14:33 |
|
|
Vendég
|
reklamhang írta: ha erzekeli mas SIM feljelentkezeset, fekete listara rakja azt az illetot, akinek a neven van a tel.
Mármint más szolgáltató SIM-je vagy általában más SIM?
|
kedd okt. 19, 2004 14:27 |
|
|
Bournie
arany tag
|
reklamhang írta: Az a vicc, hogy meg letezik 124 forintos percdij, elofizetesnel. Rosszabb mint a be be bee! Mas! Nem tudom, hogy tudja-e mar valaki, ezert leirom, a T-Mobile-nal amikor veszel egy uj telot, eletveszely kifuggetleniteni 1 heten belul, bar inkabb legyen az egy honap, biztos ami biztos, mert egy program figyeli a tel.feljelentkezeseit a T halozatara, es ha erzekeli mas SIM feljelentkezeset, fekete listara rakja azt az illetot, akinek a neven van a tel. tobbet soha nem vehet a T-Mobile-nal semmilyen telot. Es mondta a srac, hogy volt mar olyan, hogy az ipse akart venni Domino csomagot, es a rendszer v.utasitotta, pedig lejart az 1 ev, elofizetesest meg nem is vett meg. Ugyhogy erdemes ezzel vigyazni.
Hááát, ez érdekes...
Mert ugye, még az igazi fekete listán sem osztoznak a vodafone-nal pl.
Akkor meg hogyan kapnának erről adatokat.
|
kedd okt. 19, 2004 13:58 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Az a vicc, hogy meg letezik 124 forintos percdij, elofizetesnel. Rosszabb mint a be be bee! Mas! Nem tudom, hogy tudja-e mar valaki, ezert leirom, a T-Mobile-nal amikor veszel egy uj telot, eletveszely kifuggetleniteni 1 heten belul, bar inkabb legyen az egy honap, biztos ami biztos, mert egy program figyeli a tel.feljelentkezeseit a T halozatara, es ha erzekeli mas SIM feljelentkezeset, fekete listara rakja azt az illetot, akinek a neven van a tel. tobbet soha nem vehet a T-Mobile-nal semmilyen telot. Es mondta a srac, hogy volt mar olyan, hogy az ipse akart venni Domino csomagot, es a rendszer v.utasitotta, pedig lejart az 1 ev, elofizetesest meg nem is vett meg. Ugyhogy erdemes ezzel vigyazni.
|
kedd okt. 19, 2004 13:43 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Bocs, ezt egy kicsit félreértettem. Nem ingyenes.
http://www.emitel.hu/dijak.html
2.3.3 DIGIFON PLUSZ szolgáltatások
2.3.3.1 Hívószámkijelzés, üzenet vár
Hívószámkijelzés
Havi díj (minimum bérleti díj 3 hónap): bruttó 250Ft
Már csak azt nem értem, miért kell egyetlen árva HTML oldalba belezsúfolni mindent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára partycsoka kedd okt. 19, 2004 13:44-kor.
|
kedd okt. 19, 2004 13:42 |
|
|
Macika
Moderátor
|
skynet írta: a matávnál - ha hívószámkijelzésre alkalmas készüléket vásárolsz, és a vásárláskor jelzed ezen igényedet - is fél évig ingyenes, utána havi 200 forint. én meg is rendeltem, de le fogom mondani, mert apám sose nézi meg a nem fogadott hívások számait, úgyhogy teljesen felesleges (amikor hazamegyek, én szoktam kitörölgetni a nem fogadott hívásokat).
Ha Digifon szolgáltatáscsomagban fizetsz elő a számkijelzésre, akkor az egész csomag 150 Ft.
http://www.matav.hu/magyar/lakossagi/te ... zhang.html
|
kedd okt. 19, 2004 11:30 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Szatyi írta: Nem is értem, hogy simiconak nincs annyi ideje, hogy besétáljon egy olyan üzeltbe ahol mondjuk 1 db szerviz is működik, és onnan addig el nem jönni míg nem működik az MMS küldése... Hidd el, hogy az első időktől eltekintve olyan szinten kellene tartani minden szerviznek, hogy ha törik-ha szakad beállítsák!
Kedves Szatyi! Azért nem teszem ezt, mert nem csak 1 előfizetéssel van ez a gond. Másrészt vagyunk akkora kiemelt ügyfelek, hogy semmilyen ügy elintézéséhez nem kell kitennem a lábam az irodából, minden (a szerviz is) ide jön helybe. Harmadrészt meg a szerviz nem sokat tud segíteni, mert nem a készülékekkel (vagy azok beállításaival) van a gond, hanem a trémobil csodás rendszerével. Szatyi írta: A brekegő ügyben pedig szintén csak a készüléked megvizsgáltatását szeretném javasolni!
Ez sem jött be, ugyanis már a harmadik telefont használom ezzel az előfizuval. Egyszerűen **** itt a hálózat. Szatyi írta: Én csak egy oldalról tudom látni a dolgokat! Tessék nyugodtan átsétálni a vodához!
Ezzel nincs gond, mert mát több éve átvittem a családot hozzájuk és eddig semmi gond nem volt.
Egyébként reggel óta várom, hogy visszahívjon vmi különleges műszaki ember... hát eddig nem nagyon jelentkezett.
|
kedd okt. 19, 2004 10:19 |
|
|
ihzg
vas-tag
|
köszi
Enyac írta: Én írtam, de még nem válaszoltak...
köszi, én nem akartam írni nekik, mert ekkora ****ség-nél nem tudom megőrizni hidegvérem
|
kedd okt. 19, 2004 8:04 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Én írtam, de még nem válaszoltak...
|
kedd okt. 19, 2004 7:47 |
|
|
ihzg
vas-tag
|
level
Na valaki ír az üfsz-nek egy levelet, hogy vajon milyen előnyökkel és hátrányokkal jár nekünk ez a 30/30 alapú számlázás? És ha valami hátránnyal jár akkor feltételezem, hogy megpróbálják valahogyan kompenzálni...
|
kedd okt. 19, 2004 7:37 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Vezetekesnel fizetos?! Vegre egy dolog,amiben jobb (a szinten Matav tulajdonu) Emitel a Matavnal,mert naluk ez tuti,hogy ingyenes. Bar,ez sovany vigasz.
|
kedd okt. 19, 2004 4:51 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Tegnap este megrendeltem a GPRS WAP Plusz szolgáltatást az internetes ügyfélszolgálaton, ami csak nem akart működni még másfél óra múlva sem (olyan szinten nem, hogy a "G" betű sem jelent meg a sarokban; beállítások rendben vannak, kikapcsoltam a telót, mindent próbáltam), ezért fölhívtam őket. Akkor közölték velem, hogy "elakadt" valami parancs a számítógépes rendszerükben, maximum egy órán belül működni fog. Azóta eltelt 12 óra, de még mindig nem megy, ráadásul azóta az ügyfélszolgálatot sem lehet fölhívni, egyszer kicsöng, aztán elnémul... Más is tapasztalt ilyet?
Egyébként engem is felháborít ez a 30 másodperces számlázás, ha lejár a hűségszerződésem, én is váltok, sőt, ezentúl az eddig net miatt fönntartott Vitamax kártyámat fogom használni... Meg tájékoztatom az összes 30-as ismerősöm, elsőként a főnökömet (van vagy 20 előfizunk). Ez az "émelyítően édes vattacukordizájn" nekem amúgy sem jött be...
|
kedd okt. 19, 2004 4:40 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Landsmann írta: elek_xx írta: Előfizetés mellé +200 Ft/hó a hívószámkijelzés. Asszem ez minden más szolgáltatónál ingyenes Magyarországon. Söt, szerintem egész Európában Vezetékesnél is fizetni kell érte. De tény, hogy a mobilok közül csak itt.
Na igen, brutto 150 Ft-ért kapsz egy rakat digifon szolgáltatást, az ISDN-eseknek megy ingyér van.
|
hétf. okt. 18, 2004 22:34 |
|
|
Vendég
|
elek_xx írta: Előfizetés mellé +200 Ft/hó a hívószámkijelzés. Asszem ez minden más szolgáltatónál ingyenes Magyarországon. Söt, szerintem egész Európában
Vezetékesnél is fizetni kell érte. De tény, hogy a mobilok közül csak itt.
|
hétf. okt. 18, 2004 22:08 |
|
|
elek_xx
ezüst tag
|
Előfizetés mellé +200 Ft/hó a hívószámkijelzés.
Asszem ez minden más szolgáltatónál ingyenes Magyarországon. Söt, szerintem egész Európában
|
hétf. okt. 18, 2004 22:03 |
|
|
Szatyi
ezüst tag
|
simico írta: Na, most kicsit tele lett a hócipőm a trémobillal. Hihetetlen, hogy lassan 5 napja nem képesek megoldani, hogy lehessen küldeni és fogadni mms-eket. Mindenki szerint minden rendben, minden beállítás végig lett próbálva, központilag náluk minden jó, készülék(ek) jó(k), már sim is lett cserélve, mégse megy. Unom ezt a balfaszkodást. Meg az akadozó, el-elnémuló, brekegő beszédhívásokat is. Az elmúlt heteket "minőség kompromisszumok nélkül" helyett a "nagy rakás fos" jelzővel illetném. Azt hiszem kénytelen leszek a privát voda kártyámat használni a fontos céges ügyekhez is. Még jó, hogy épp mobil tender van
Nem is értem, hogy simiconak nincs annyi ideje, hogy besétáljon egy olyan üzeltbe ahol mondjuk 1 db szerviz is működik, és onnan addig el nem jönni míg nem működik az MMS küldése... Hidd el, hogy az első időktől eltekintve olyan szinten kellene tartani minden szerviznek, hogy ha törik-ha szakad beállítsák!
Mert szerintem mindent meg lehet oldani, csak kitartónak kell lenni!
A brekegő ügyben pedig szintén csak a készüléked megvizsgáltatását szeretném javasolni!
Én csak egy oldalról tudom látni a dolgokat! Tessék nyugodtan átsétálni a vodához! Aztán ha mondjuk meghibásodna a készüléketek akkor sírni. Nincs helyben javítás, nincs szociálisan érzékény javítás, nem a legjobb kölcsönkészülékellátás.
Nem voltam a vodánál közvéleménykutatásnál, de azt tudom, hogy a vodás készülékeket is hozzánk hordanák...
Operátor név ügyben! Én úgy tudom, hogy mindenki megkapta. Ha valaki nem érzékeli, az azért van mert a kártyája v. a telója nem tudja... Megoldás SIMcsere szép magenta szinű kártyára! )
Én amondó vagyok, hogy lehet mostmár választani, tessék kipróbálni mindet... aztán dönteni.
Sok olyat hallottam, hogy elmentek... aztán visszajöttek... Talán őket is meg kellene kérdezni.
Szatyi
|
hétf. okt. 18, 2004 21:48 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
Soma01 írta: Nem tudom mit ajánlottak neki, de amit írtál az a BYOP! Jól emlékszel, csak mire leírtad kicsit összekeverted, amúgy minden ok! A "Kedvezményes Vodafone díjcsomag" c. topicban van erről szó (épp most is).
valahogy így lenne:
30/15, 45/30 a brutto percdij halozaton belul, kivul, es csucsido/nem csucsidoben
Stimt, ez a helyes sorrend.
|
hétf. okt. 18, 2004 21:44 |
|
|
Soma01
platina tag
|
Nem tudom mit ajánlottak neki, de amit írtál az a BYOP! Jól emlékszel, csak mire leírtad kicsit összekeverted, amúgy minden ok! A "Kedvezményes Vodafone díjcsomag" c. topicban van erről szó (épp most is).
valahogy így lenne:
30/15, 45/30 a brutto percdij halozaton belul, kivul, es csucsido/nem csucsidoben
|
hétf. okt. 18, 2004 21:37 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
KaRFiol írta: csipuka írta: Egy cimboram a vodanal van es mar ajanlgatta a dolgozoi elofizut, eddig kacerkodtam is vele, de ez a huzasa a t-mobil-nak alaposan megkonnyitette a dolgom. Ez a VodaHome akar lenni?
Nem tudom mi a neve, csak a parametereit:
2500 havonta az elofizu, lebeszelheto es teljesen mp alapu.
30/45, 15/30 a brutto percdij halozaton belul/kivul, es csucsido, nem csucsidoben. (remelem jol emlexem az adatokra)
|
hétf. okt. 18, 2004 21:27 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Egyertelmu, hogy a relaxhoz akarjak terelni az elofizetoket ezzel. Mindenesetre igy a relaxok tenyleg kedvezobbek lesznek...
Az M dijcsomagok meg felejthetoek.
|
hétf. okt. 18, 2004 21:11 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Tavaly augusztusban es szeptemberben en a Pannonos ismeroseim kozott tartottam felvilagositast a Pannon 30mp-re valo atallasarol. Akkor kb. 20 ember hagyta ott oket nekem koszonhetoen,nagy reszuk a vodahoz ment at. Most nem nagyon tudok felvilagositast tartani,mert alig van T-Mobileos cimbim,de akinek van sok,az ne tartsa vissza az infot. En ugy tapasztaltam anno,hogy aki tudott a valtozasrol,az bizony,tobbnyire valtott es nem ult olbetett kezzel nezve azt,mikent nyulja le oket meg jobban a szolgaltatoja.
|
hétf. okt. 18, 2004 21:02 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
csipuka írta: Egy cimboram a vodanal van es mar ajanlgatta a dolgozoi elofizut, eddig kacerkodtam is vele, de ez a huzasa a t-mobil-nak alaposan megkonnyitette a dolgom.
Ez a VodaHome akar lenni?
|
hétf. okt. 18, 2004 20:54 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
Bagyu írta: Eccer csak betelik az a bizonyos pohár...
Ma 4 embert tájékoztattam a felhasználóbarát 30/30-as számlázásról. 3-an mondták, hogy akkor a T-mobile a leggyengébb láncszem és viszlát. A 4. megnézi, jó-e neki a relax...
Én bő kilenc év után hagyom ott a Westelt. Meg voltam velük elégedve, sok pénzt elköltöttem náluk, de ne nézzenek madárnak. Nem fáj a szívem a számhordozás miatt... Már jó ideje tesztelem a másik két szolgáltatót, nem gondoltam, hogy a teszteredményekre szükségem lesz...
|
hétf. okt. 18, 2004 20:53 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
Bagyu írta: Eccer csak betelik az a bizonyos pohár...
Ma 4 embert tájékoztattam a felhasználóbarát 30/30-as számlázásról. 3-an mondták, hogy akkor a T-mobile a leggyengébb láncszem és viszlát. A 4. megnézi, jó-e neki a relax...
Veletlenul olvastam bele a forumba, es elegge megdobbentett a 30/30-as szamlazas. 5 eve vagyok elofizeto a westel-nel es van 2 tarskartyam is. November elejen jar le a 2 eves husegszerzodesem, es ezek utan ugy latom, hogy bucsut veszek toluk, de ez nem lesz konnyes bucsu.
Egy cimboram a vodanal van es mar ajanlgatta a dolgozoi elofizut, eddig kacerkodtam is vele, de ez a huzasa a t-mobil-nak alaposan megkonnyitette a dolgom.
Az eddigi csekely szamhordozas SZVSZ betudhato a 2 eves husegnyilatkozatoknak. Nekem most jar le, viszem is a 3 elofizut + tartozik meg hozzam 3 domino (csaladban miden az en nevemen van). Ha lud hadd legyen kover.
Csipu, egy immar tajekozott (lassan ex)t-mobilos
|
hétf. okt. 18, 2004 20:42 |
|
|