|
Szerző |
Üzenet |
Arcsi
ezüst tag
|
hungazsi írta: hungazsi írta: Hello! Egy érdekes kérdésem lenne.Hogy tudok az mpxel gépen keresztül az internetre kapcsolódni? És mielőtt bármit mondanátok, számomra van értelme. Segítsetek pls, mert akkor egyszerre tudom tesómmal használni az msn-t és nagyon kéne!
Szia, én ha bedugom az usb-t, bármilyen oldalt meg tudok nyitni, szerintem automatikusan kapcsolódik. Én legalábbis nem állítgattam semmit. Msn-be is be tudtam jelentkezni
|
vas. dec. 04, 2005 23:05 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
NeoXon írta: Meg egy korabbi oprendszeren teszteltem, de ez mukodott nekem
Köszönöm, sajna valamilyen file-t nem talál. Memkarira másoltam, megpróbálom a telón is hátha az a baja.
A t9-el kapcsolatban lenne még kérdésem. Megcsináltam a cseh telepítést, és a registry módosítást is. Rendesen van ezután cseh és angol t9, a * gombbal feljön a magyar is. De írni nem tudok semmit, se számot, se betűt, semmilyen karaktert. A cseh, angol t9 megy rendesen. A hungarian dll-t a memóriakártyára másoltam, útvonal elvileg helyes. Van tippje valakinek?
|
vas. dec. 04, 2005 23:02 |
|
|
Papp Zoltan
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. jan. 06, 2005 9:43 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali!
Nem tudtok esetleg a Mellow Mosquito-hoz serialt?
Előre is köszi,
|
vas. dec. 04, 2005 22:04 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
hungazsi írta: Hello! Egy érdekes kérdésem lenne.Hogy tudok az mpxel gépen keresztül az internetre kapcsolódni? És mielőtt bármit mondanátok, számomra van értelme.
Segítsetek pls, mert akkor egyszerre tudom tesómmal használni az msn-t és nagyon kéne!
|
vas. dec. 04, 2005 19:40 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
kösszi a választ csak az a baj hogy a gépre raktam föl csak a mobilra nem a Smart M. mert a mobilon bétával nézem a cuccokat. akkor mit tegyek? rakjam mobilra is utána ha a kód megvan töröljem le?
|
vas. dec. 04, 2005 15:09 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re: xbar 2.0
azimi írta: Hali ismét!
Az xbar 2.0-ban hogy tudom kilöni a progikat? Most épp 79%-on fut a proci, és mire a forumon megtalálom, lemerül a telom:)
Köszi: Árpi
Nyomd meg a vissza nyilat
|
vas. dec. 04, 2005 8:50 |
|
|
azimi
ezüst tag
|
xbar 2.0
Hali ismét!
Az xbar 2.0-ban hogy tudom kilöni a progikat? Most épp 79%-on fut a proci, és mire a forumon megtalálom, lemerül a telom:)
Köszi: Árpi
|
vas. dec. 04, 2005 8:32 |
|
|
azimi
ezüst tag
|
MPx200-at vettem
Hello!
Most vettem a telom fél év garival 22.000-ért 2 akkuval. Még azt hiszem, hogy egy headsetet kell, hogy vegyek, igaz a régi nokia 3110-es headset zene hallagtásra megteszi, de sajna a mikrofonja nem müködik megfelelően:(
Most állok neki elolvasni a forumot, kemény 139 oldal:) Gratula hozzá!
Elmentettem a biztonság kedvéért, ki tudja mikor érek a végére.
A html oldalakat mentve tömörítéssel 10 MB, tömcsi nélkül 45 MB:)
Árpi
|
vas. dec. 04, 2005 8:26 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
Mheadwe írta: A Smart Movie Converterhez tudna nekem adni valaki egy unlock code-t vagy hogy hol tudok szerezni egyet?
ha a telón beregisztráltad a progit, akkor a telód tud neked kódot mondani a gépi konverterhez.
|
szomb. dec. 03, 2005 18:08 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
Hello!
Egy érdekes kérdésem lenne.Hogy tudok az mpxel gépen keresztül az internetre kapcsolódni? És mielőtt bármit mondanátok, számomra van értelme.
|
szomb. dec. 03, 2005 17:58 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
A Smart Movie Converterhez tudna nekem adni valaki egy unlock code-t vagy hogy hol tudok szerezni egyet?
|
szomb. dec. 03, 2005 12:25 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Arcsi írta: Még egy kérdés. Szeretnék valamilyen motoros játékot feltenni a telóra, most hogy ilyen xar idő lett, jobban hiányzik a kétkerekűm
Meg egy korabbi oprendszeren teszteltem, de ez mukodott nekem: http://spklub.dox.hu/
Itt ha betoltott a javas ftp kliens menj a kovetkezo konyvtarba: Jatekok-kategorizalva/Motoros/Motoracer v1.0.zip
Elvileg par pillanat mulva kesz is a feltoltes, es elerheto lesz.
|
szomb. dec. 03, 2005 0:02 |
|
|
-ap-
arany tag
|
Vagany írta: -ap- írta: Emberek! Ha megvan valakinek a 4 pólusú 2,5 ös jack dugó kiosztása légyszi írja le, vagy dobja el emailban. Nem találtam meg a korábbi hozzászólások között. Köszi Küldtem emilt, mellesleg nem egyszer szóba került itt a fórumon ez a téma
Tudom hogy volt, azért kerestem. De nem találtam
Köszi a mailt, ma este megcsinálom ,működnie kell.
Szerencsére tudom melyik a bal ill jobb cstorna, mert a levy meg a pravy kanál nem sokat mond.
|
pén. dec. 02, 2005 16:09 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
Vagany írta: Azért az e-mail címedet beírhattad volna a profilodba Nekem ezek vannak nemtom honnan és még ki se próbáltam.
Köszi, pótoltam a hiányosságot
Sajna az első szintén unable, a második meg cannot find file...
Köszi szépen azért, keresgélek még.
|
pén. dec. 02, 2005 14:34 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Arcsi írta: Még egy kérdés. Szeretnék valamilyen motoros játékot feltenni a telóra, most hogy ilyen xar idő lett, jobban hiányzik a kétkerekűm Letöltöttem egy párat, de sajna unable to install volt a végük. A teló nincs lockolva. Szóval ha valakinek van egy működő progija, elküldené mailben vagy linkelné? Köszi
Azért az e-mail címedet beírhattad volna a profilodba
Nekem ezek vannak nemtom honnan és még ki se próbáltam.
http://www.tar.hu/vagany/MotoRacer%20v.1.rar
http://www.tar.hu/vagany/Mottocross%20Spv%20Smartphone%20Retail.rar
|
pén. dec. 02, 2005 13:27 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
Még egy kérdés. Szeretnék valamilyen motoros játékot feltenni a telóra, most hogy ilyen xar idő lett, jobban hiányzik a kétkerekűm
Letöltöttem egy párat, de sajna unable to install volt a végük. A teló nincs lockolva. Szóval ha valakinek van egy működő progija, elküldené mailben vagy linkelné? Köszi
|
pén. dec. 02, 2005 10:54 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Arcsi írta: Vagany írta: Csak olvasni kéne, nem is volt messze. Ezt találtam a 136. oldalon: Köszi szépen, este kinéztem a szemem már, biztos átfutottam felette. Mindjárt kipróbálom
Remélem segít.
Ja és NeoXon-é az igazi érdem.
|
pén. dec. 02, 2005 10:47 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
Vagany írta: Csak olvasni kéne, nem is volt messze. Ezt találtam a 136. oldalon:
Köszi szépen, este kinéztem a szemem már, biztos átfutottam felette. Mindjárt kipróbálom
|
pén. dec. 02, 2005 9:56 |
|
|
Vagany
arany tag
|
Arcsi írta: Tudom hogy volt már róla szó a 100. oldal tájékán hogy magyar t9 kerüljön a telefonra. Letöltöttem onnan a cab file-t, és csak számokat tudok írni, pont úgy ahogy egy kollega is írta anno. Próbáltam kiokosodni a hozzászólásokból de nem jutottam előrébb. Ha valaki emlékszik még a megoldásra ossza meg velem pls! Csak olvasni kéne, nem is volt messze. Ezt találtam a 136. oldalon: NeoXon írta: Gondolom mas is utkozott mar abba a problemaba, hogy felrakja a forumon leirt modon a csehT9-es szotarat, aztan meghulyul a telefon, es csak szamokat hajlando kiirni akkor is, ha a registryt modositottad, es ujra is inditottad a telot. A problema csak mpxland2003.img (meret: 30 571 336 byte) ROM eseten jon elo, Super_MOTO_2.img (23 883 400 byte) ROM -nal nincs ez a gond. Olvasgattam a forumot, de nem talaltam ra megoldast - vagy nem neztem eleg figyelmesen - de most rajottem mi a problema okozoja Szoval az mpxland2003.img ROM (merete: 30 571 336 byte) alapbol application lockolva van, ezert nem engedi az oprendszer, hogy kulso progikat feltelepits ra. Emiatt a feltelepitett t9 dll-eket sem hajlando futtatni, es ettol hulyul meg a telefon. A megoldas ra a kovetkezo. 1.) Toltsd le az uj Mpx200 application unlocker-t http://neoxon.uw.hu/prg/mpx200/app-unlock.zip vagy ha nem megy, akkor http://www.spv-developers.com/forum/attachment.php?attachmentid=7&d=1108237494 (megjegyzes: az Alphaflux unlocker csak korabbi gyartmanyu mpx200-asok eseten mukodik, de ez minden telefonhoz jo) 2.) Futtasd a zip-ben talalhato checklock.exe -t a telefonon. Ha azt irja, hogy lockolva van a telefonod, akkor valoban az mpxland2003-as ROM van a telodon es a t9 szotar emiatt nem mukodik. 3.) Ha a telod lockolva van (a 2-es pont szerint megallapithatod), akkor a zip-ben levo ResetSecurity.exe ezt feloldja. 4.) Ezutan mar szabadon feltehetsz barmilyen progit a telefonra, tobbek kozt a t9 szotarat is. Bar ez a leiras mar korabban is szerepelt a forumon, azert leirom, hogy meglegyen egy helyen minden. A cseht9 telepitojet innen beszerezheted: http://neoxon.uw.hu/prg/mpx200/wm2003t9_install.zip5.) Miutan felraktad a telefonra, toltsd le a magyar T9 dll-t is tartalmazo filecsomagot innen: http://neoxon.uw.hu/prg/mpx200/T9LanguageDLLs.zip6.) Ez utobbi zipbol a T9HungarianLDB.dll file-t masold fel a telora valahova (lehet a memoriakartyara is, ekkor az utvonal pl. \Mounted Volume\T9\T9HungarianLdb.dll lesz) 7.) Registry editorral (pl. ajanlom a PHM Registry Editorat) szerkeszd at a kovetkezo kulcsokat: HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\LDBs\ Itt adj hozza Menu->New Value -val egy uj String-et Value name: 040E Value Data: \Mounted Volume\T9\T9HungarianLdb.dll (lehet mas, itt azt kell megadni, ahova a T9HungarianLDB.dll-t masoltad a telefonra a T9LanguageDLLs.zip -bol HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\MUI\ Modositsd a Languages->Values->Available kulcsot a kovetkezokepp: Value data: 0409,040E Ha hozzairsz meg egy 0405 -ot is vesszovel elvalasztva, akkor cseh T9-es szotarad is lesz. Ertelemszeruen ha a T9LanguageDLLs.zip -bol mas egyeb nyelvet is felmasolsz a telora, es megadod a fenti modon pl. 040A-ra a portugal eleresi utvonalat, majd az Available key-hez is megadod a 040A -t, akkor portugal T9 is lesz a telefonon. 8.) Inditsd ujra a telefont! 9.) SMS irasnal vagy barhol ahol T9-re van szukseged, hosszan nyomva a * gombot elo tudod hivni a T9 menut. Itt lehet nyelvet kivalasztani, melyet utana meg fog jegyezni alapertelmezett T9 nyelvkent, de ugyanitt kesobb is modositani tudod.
|
pén. dec. 02, 2005 8:51 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
Tudom hogy volt már róla szó a 100. oldal tájékán hogy magyar t9 kerüljön a telefonra. Letöltöttem onnan a cab file-t, és csak számokat tudok írni, pont úgy ahogy egy kollega is írta anno. Próbáltam kiokosodni a hozzászólásokból de nem jutottam előrébb. Ha valaki emlékszik még a megoldásra ossza meg velem pls!
|
csüt. dec. 01, 2005 22:02 |
|
|
Vagany
arany tag
|
-ap- írta: Emberek! Ha megvan valakinek a 4 pólusú 2,5 ös jack dugó kiosztása légyszi írja le, vagy dobja el emailban. Nem találtam meg a korábbi hozzászólások között. Köszi
Küldtem emilt, mellesleg nem egyszer szóba került itt a fórumon ez a téma
|
csüt. dec. 01, 2005 13:18 |
|
|
-ap-
arany tag
|
Emberek!
Ha megvan valakinek a 4 pólusú 2,5 ös jack dugó kiosztása légyszi írja le, vagy dobja el emailban. Nem találtam meg a korábbi hozzászólások között.
Köszi
|
csüt. dec. 01, 2005 11:05 |
|
|
NWA
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: magamon kívül...
|
Na, bocs, ha nem voltam egyértelmű. Közben megoldottam...
Erre gondoltam:
HKCU - Software - Microsoft - Shell - Start MRU (keys) - InitialOrder - Value data.
Na itt lehet módosítani a nyitóképernyő gyorsmenüjében található programok listáját.
|
szer. nov. 30, 2005 19:22 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
NWA írta: Sziasztok! Hát, elég rég csináltam már ilyet és nem tudom hol keressem a választ. Szóval, a nyitóképernyőn megjelenő programikonok cseréjéről lenne szü, mert uninstalláltam egy-két, már szükségtelen alkalmazást, de a nyitóképernyőn még látszanak az ikonok, amelyek már nem vezetnekk sehová... Mit kell beállítanom, hogy a jelenleg leggyakrabban használt programjaim ikonjai jelenjenek ott meg? Köszönöm.
Nem egyertelmu, hogy a nyitokepernyo mit jelent. Ha a Start menut, akkor kinsy mar leirta a megoldast. Ha a haziko gombot megnyomva a fokepernyot jelenti, akkor egyszeruen inditsd ujra a telod, igy kiveszi a mar torolt programok ikonjat, es egy alapsorrend lesz ott (ezt nem tudom pontosan mi hatarozza meg, valszeg egy registry key). Azutan mar abban a sorrendben jelennek meg az ikonok, amelyek a legutoljara lettek futtatva.
|
szer. nov. 30, 2005 18:07 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
NWA írta: Sziasztok! Hát, elég rég csináltam már ilyet és nem tudom hol keressem a választ. Szóval, a nyitóképernyőn megjelenő programikonok cseréjéről lenne szü, mert uninstalláltam egy-két, már szükségtelen alkalmazást, de a nyitóképernyőn még látszanak az ikonok, amelyek már nem vezetnekk sehová... Mit kell beállítanom, hogy a jelenleg leggyakrabban használt programjaim ikonjai jelenjenek ott meg? Köszönöm.
Start menü mod
Ez módosítja a programok sorrendjét a start menüben.
regedit, és a következő kulcs:
HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Shell/StartMenu
válszd ki 'Values'
válaszd ki 'Order'
A 'value data'-ban most már meg tudod változtani a link-ek sorrendjét a start menüben. A legegyszerűbb a link-ek nevét valamilyen file-kezelővel megkeresni (all explorer, smart explorer).
|
szer. nov. 30, 2005 17:42 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
Az sp task manager-t nem is merem, de file kezelő van a beépített, a CE total commander, a smartexplorer és a resco file explorer. gyere és töltsd le a http://spsector.uw.hu -ról.
|
szer. nov. 30, 2005 17:38 |
|
|
farkas007
ezüst tag
|
file manager
nekem sp task managerem van de ott nem tudom megnézni...
|
szer. nov. 30, 2005 15:54 |
|
|
Vagany
arany tag
|
Re: themes
farkas007 írta: ... a futtatást hogy csináljam? most lehet hogy nagyon hülyét kérdeztem...
A File Manager-ben ráállsz és megnyomod a nagy kék gombot .
|
szer. nov. 30, 2005 15:48 |
|
|
farkas007
ezüst tag
|
themes
hme formátum, bemásoltam a Home mappába, de a telefonon nem találom sehol... a futtatást hogy csináljam?
most lehet hogy nagyon hülyét kérdeztem...
|
szer. nov. 30, 2005 15:21 |
|
|
NWA
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: magamon kívül...
|
Sziasztok!
Hát, elég rég csináltam már ilyet és nem tudom hol keressem a választ. Szóval, a nyitóképernyőn megjelenő programikonok cseréjéről lenne szü, mert uninstalláltam egy-két, már szükségtelen alkalmazást, de a nyitóképernyőn még látszanak az ikonok, amelyek már nem vezetnekk sehová... Mit kell beállítanom, hogy a jelenleg leggyakrabban használt programjaim ikonjai jelenjenek ott meg?
Köszönöm.
|
szer. nov. 30, 2005 14:28 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
Ha a téma jpg+xml-ek együtt akkor az Application Data\home könyvtárba kell bemásolni, és a settings->homescreen menüpontban tudod, beállítani.- Ha .hme vagy .cab akkor csak le kell futtatni a telón és települ magától, amit a settings->remove programs menüben le is tudsz törölni. a jpg+xml kombót kézzel kell kiszedned az Application Data\home könyvtárból.
üdv.
|
szer. nov. 30, 2005 13:57 |
|
|
farkas007
ezüst tag
|
themes
üdv!
szeretném megtudni, hogy ha témát akarok cserélni a telón, akkor hova kell bemásolni a gépről és hogyan tudom beállítani.
köszi
|
szer. nov. 30, 2005 13:20 |
|
|
boti20
ezüst tag
|
Sziasztok!
Egy olyan progira lenne szükségem amivel tudok a telón netezve is letôlteni. Ja és hogy honnan lehet letölteni. Elôre is köszönöm!
|
szer. nov. 30, 2005 2:02 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Normogo írta: Sziasztok! Három kérdésem van, remélem, tudtok segíteni[...]
Az elso kettot megoldja a wm2003, en az mpxland2003 ROM-ot ajanlom. A masodik hibajat amugy egy kulon gsm fix is orvosolja, ha jol tudom, de ez az elobb emlitett romhoz nem kell, ott nem jon elo ez a hiba (legalabbis nekem meg sosem volt ilyen problemam, de hallottam mar rola, hogy masnak igen, tehat nem egyedi). Mellesleg a szaggatast videolejatszasnal okozhatja az is, hogy nem smartphone-ra optimalizalt bitrate-je van a lejatszando videonak. Javaslom, hogy pocketdivxencodert eressz ra a PC-n, tedd fel ugy, azt mar jobban fogja szeretni. De wm2003 amugy is gyorsabb mp3 es videolejatszasban.
Fulesben nem tudok segiteni, de gyanitom, hogy a gyari jobb az ilyesmiben. (En discmanhez akartam venni Saturnban fulhallgatot, de mind olyan hasznalhatatlan fos volt, hogy nem igaz. Vegul Sony marka boltban talaltam egy normalisat. Szoval fulhallgatot nagyon el lehet cseszni, ugyhogy erdemes rendeset venni belole)
|
hétf. nov. 28, 2005 19:08 |
|
|
Normogo
vas-tag
|
Sziasztok!
Három kérdésem van, remélem, tudtok segíteni:
-Pár hete vettem a telefont használtan, és a múlt héten figyelmeztettek az ismerőseim, hogy nem tudnak elérni. A telefon be volt kapcsolva, én tudtam rajta hívást kezdeményezni, térerő tehát rendben volt, viszont engem nem tudtak hívni. A telefon normal üzemmódban volt, nem volt lehalkítva, a hívásokat nem jelezte. A probléma megoldódott egy időre a telefon újraindításával, ekkor kiírta a nem fogadott hívásokat is, de azóta megint előjött a hiba, ismét megjavult minden egy restart után. Valaki már tapasztalt hasonló hibát? Hogyan lehetne kijavítani? 2002-es Windows van a telón, esetleg ha felteszem a 2003-ast az segíthet?
-A másik: a hétvégén feltettem a Beta Playert, beállítottam, hogy minden létező médiafájlt lejátsszon. Ennek ellenére néhány videofájl ikonja megmaradt mediaplayer ikonnak, ezeket a Beta Player nem látja, ha hozzá akarom adni a lejátszandó fájlok listájához, a fájlokat elindítva, pedig a Mediaplayer próbálja azokat lejátszani, de nem tudja, mert iszonyatosan szaggat. Erre van megoldás? Pl., kipróbálom, hogy ha átnevezem a fájlt látja-e a Beta Player, vagy a Media Playert le lehet valahogy szedni, úgyse kell már?
-Az utolsó, ha veszek hozzá fülhallgató gyári Motorolát vegyek, vagy az utángyártottak is elég jó minőségűek?
Köszönöm!
|
hétf. nov. 28, 2005 16:30 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
Fantomas: van egy angol nyelvű fórum ahol ezzel foglalkoztak: http://www.mobilegadgetnews.com/index.p ... topic=6080
Van benne egy kis biztosíték, az száll el, ki kell cserélni vagy rövidre zárni
Kis kézügyesség nem árt.
Vagy szerviz...
|
vas. nov. 27, 2005 20:41 |
|
|
cozy
vas-tag
|
Sziasztok!
Van valakinek esetleg egy feleslegessé vált mpx200 usb miniport dugója? (Az a kis fekete izé) Mert vevő lennék rá!
|
vas. nov. 27, 2005 17:37 |
|
|
NWA
arany tag
|
Re: Jeyo mobile extender 2.0 keygen
Köszönöm szépen
Működik!!!
|
vas. nov. 27, 2005 16:47 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
Jeyo mobile extender 2.0 keygen
|
vas. nov. 27, 2005 16:32 |
|
|
NWA
arany tag
|
kremo írta: Rolly írta: milyen progival??? mi a neve??? Jeyo mobil extender for outlook a progi neve, ezzel az outlookbe tudod menteni az smseid. de asszem van másik progi is erre.
Sziasztok!
Ehhez a progihoz (2.0 verzió) kellene nekem egy crack v. serial... Én sehol nem találok, a 14 napom pedig letelt
Ha ehhez a verzióhoz nincs, akkor érdekel egy korlátlanul működő alacsonyabb verziószámú is.
Köszi
|
vas. nov. 27, 2005 16:19 |
|
|
hungazsi
arany tag
|
Mi lenne velem ilyen emberek nélkül...
|
vas. nov. 27, 2005 11:15 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
hungazsi írta: Köszi Neoxon! Másik dolog: Hogy tudom használni azt a programot, amivel a beszélgetéseket tudom felvenni, ha engem hívnak?
RJV Sound Recorder-t egyszeruen csak elinditod, aztan a bal menu gombbal elinditod a felvetelt. Erdemes eloszor a Target Foldert beallitani a Mounted Volume-ra a Menu->Settings-ben, hogy ne a telo memoriajat foglalja. Ja, es a felvetel minoseget is egy erthetoseg/helyfoglalas szempontjabol optimalis ertekre. Sztem 22kHz, 16 bit Mono boven eleg, de valszeg 8 bit is eleg lenne.
A progi egyebkent legjobb ha folyamatosan fut a hatterben, igy telefonhivaskor, ha rogziteni akarod csak xbarban ramesz az RJV Sound Recorder ikonjara, nyomsz egy recordot, majd haziko gombbal visszatersz a fokepernyore, ahonnan indithatod a hivast. A vegen xbar-ral megint visszamesz a hangrogzitore es leallitod a felvetelt.
De meg jobb beallitani egy gyorsbillentyut ra, es akkor pl a 9-essel elindithatod a fokepernyorol. Ekkor is jo, ha rezidensen fut a hatterben, mert akkor gyorsabban megnyilik, es ugysem hasznal veszesen sok memoriat. SetSPMem.exe hasznalataval (leirast fentebb talalsz rola egy korabbi hozzaszolasomban) boven marad eleg memoria masokra.
Rezidensen futtatni csak akkor eri meg, ha sokszor kell felvetelt keszitened beszelgetesekrol, egyebkent eleg ha csak akkor inditod, amikor epp szukseged van ra.
Rjv tweaks-et sajnos nem hasznalom, ugyhogy abban nem tudok segiteni. De amugy legjobb sajat magad szerkeszteni a registry-t (persze csak ugy, ha ertesz hozza, es valahova felirod az eredeti erteket annak, amit atallitani keszulsz). Vannak ilyesmi leirasok itt a forumban is, meg google-on lehet rakeresni, hogy hogy kell csengohangot beallitani registryben, stb.
|
vas. nov. 27, 2005 11:06 |
|
|
hungazsi
arany tag
|
Köszi Neoxon!
Bevált a resource manageres megoldás.
Másik dolog: Hogy tudom használni azt a programot, amivel a beszélgetéseket tudom felvenni, ha engem hívnak?
Más: Feltelepítettem az rjv tweaks programot és átírtam benne pár dolgot, de nem tudok benne törölni, sőt ha letörlöm, akkor maradnak a dolgok. Hogy tudom kiküszöbölni ezt a problémát?
|
vas. nov. 27, 2005 9:39 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Re: Csatlakozási problémák
hungazsi írta: Sziasztok! Az a problémám, hogy amikor másolni akarok valamit a mobilra mindig azt jelzi ki a gép egy idő után, mintha nem is lenne csatlakozva, pedig én nem csináltam semmit. Ezután egy "kábel restart" kell és újra kell indítani a másolást. Mondjatok egy megoldást, vagy egy olyan programot, amivel legalább a másolást tudom folytatni!Segítsetek!
Legjobb persze kartyaolvasot hasznalni - 2 ezer kornyeken lehet mar kapni USB-set, alig nagyobb, mint egy pendrive, csak mivel a kartya szeles, ezert az is picivel szelesebb) - de van ra megoldas, csak maceras picit.
En ugy vettem eszre, hogy ha csinalsz valamit a telon, akkor nem engedi megszakitani a kapcsolatot. Pl. inditsd el a Resource managert (jelzolampa ikonja van asszem), amig az fut, nalam nem szokott szetkapcsolni. A problema sztem attol lehet, hogy automatikusan bontja a kapcsolatot egy ido utan, talan energiatakarekossagi okokbol. Ami azert nem logikus mondjuk, mert USB-n ugyis kap tapot a PC-rol... Ha netan tud valaki egy kis progit, ami rezidensen fut a hatterben es nem engedi, hogy bontson az USB kapcsolat, az engem is erdekelne.
Addig meg marad ez a gany megoldas
|
szomb. nov. 26, 2005 21:17 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
kinsy írta: NeoXon! Köszi a segítséget, de csak vagy 15 proggi volt rajta. Asszem az lehet a gond, hogy én a telepítés után mindig töröltem a \Storage\windows\AppMngr\ mappában lévő cuccokat, lévén temp file-ok, de közük lehet a uninstall-hoz is mert mikor fenn hagytam le tudtam törölni .
Ja vagy ugy Hat, akkor valoban ez a problema. Igen, a fentebb emlitett konyvtarban tarolja az uninstall infot a windows. Ha letorlod, akkor ne csodalkozz, hogy nem lehet torolni
Egyebkent 50 progi utan all az amit mondtam, vagyis ne lepodj meg, ha telon ures lesz a Remove Programs menupont. Ilyenkor PC-rol tudod active sync-ben uninstallalni a progikat, addig, amig 50 ala nem kerul.
|
szomb. nov. 26, 2005 21:13 |
|
|
hungazsi
arany tag
|
kinsy írta: hungazsi írta: Sziasztok! Az a problémám, hogy amikor másolni akarok valamit a mobilra mindig azt jelzi ki a gép egy idő után, mintha nem is lenne csatlakozva, pedig én nem csináltam semmit. Ezután egy "kábel restart" kell és újra kell indítani a másolást. Mondjatok egy megoldást, vagy egy olyan programot, amivel legalább a másolást tudom folytatni!Segítsetek! Ha ezt nagyobb file-ok (pl. filmek) másolásánál csinálja, és kártyára küldöd kábelen keresztül, akkor semmi gond hagyni kell úgy ahogy van, átmásolja majd rendesen hiba nélkül. . kb. 150 Megát 2 óra alatt tesz át
Szerintem nem érted, a gép nem érzékeli, hogy csatlakozva lenne a telefon, nem folytatja a másolást, nem csinál semmit, míg nem lépek közbe.
|
szomb. nov. 26, 2005 17:38 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
hungazsi írta: Sziasztok! Az a problémám, hogy amikor másolni akarok valamit a mobilra mindig azt jelzi ki a gép egy idő után, mintha nem is lenne csatlakozva, pedig én nem csináltam semmit. Ezután egy "kábel restart" kell és újra kell indítani a másolást. Mondjatok egy megoldást, vagy egy olyan programot, amivel legalább a másolást tudom folytatni!Segítsetek!
Ha ezt nagyobb file-ok (pl. filmek) másolásánál csinálja, és kártyára küldöd kábelen keresztül, akkor semmi gond hagyni kell úgy ahogy van, átmásolja majd rendesen hiba nélkül. . kb. 150 Megát 2 óra alatt tesz át
|
szomb. nov. 26, 2005 17:35 |
|
|
hungazsi
arany tag
|
Csatlakozási problémák
Sziasztok!
Az a problémám, hogy amikor másolni akarok valamit a mobilra mindig azt jelzi ki a gép egy idő után, mintha nem is lenne csatlakozva, pedig én nem csináltam semmit. Ezután egy "kábel restart" kell és újra kell indítani a másolást. Mondjatok egy megoldást, vagy egy olyan programot, amivel legalább a másolást tudom folytatni!Segítsetek!
|
szomb. nov. 26, 2005 16:53 |
|
|
Fantomas
vas-tag
|
Sziasztok!
Nagy gondom van: nem tudom tölteni az mpx200-as telómat se a saját töltőjével se adatkábellel. Az akksi jó, mert egy másik telóban lehet tölteni. A szinkronizálás is megy hiba nélkül az usb kábellel. Találkozott már valaki ilyennel hibával?
|
pén. nov. 25, 2005 23:07 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
Halihó tud valaki valamit a minimo smartphone-os verziójáról?
Erősen Firefox fanatic vagyok
Mozilla rox!
|
pén. nov. 25, 2005 19:59 |
|
|