Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 7:39

Hozzászólás a témához  [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 106  Következő
PANNON(Telenor)GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás Re: PANNON(Telenor)GYALÁZÓ
TargeT írta:
... Amikor olvastam a problémáról egy hírszájton, nálam volt térerő. Igaz hívást nem kezdeményeztem.

Aha. Szóval 20-as telefonod van. :shock: :D
Én észre sem vettem, mikor volt az a szünet. :|

kedd nov. 23, 2010 20:01
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Részleges kommunikációs leállás volt a Telenornál

Amikor olvastam a problémáról egy hírszájton, nálam volt térerő. Igaz hívást nem kezdeményeztem.

kedd nov. 23, 2010 19:49
a fórum lelke

club írta:
... Most bezzeg nem sietnek kiadni egy sajtóközleményt...

Azt mondta délután a rádió, hogy egy órás kimaradás volt a teljes hálózatban, és ezért elnézést kérnek. :huha:

kedd nov. 23, 2010 19:43
platina tag

Dannyboy írta:
Tapasztal még valaki ehhez hasonót?

Persze. Reggel óta alig lehet valakit felhívni, nekem minden harmadik-negyedik hívásom sikerül. Most bezzeg nem sietnek kiadni egy sajtóközleményt...

kedd nov. 23, 2010 14:13
gyémánt tag

Valami gáz van!

Nem tudok hívást indítani az összes telenoros kártyánkról, bejövő van. A cég honlapja timeout-ol, üszit nem tudom felhívni, vezetékesről nem tudom hívni, nagyjából semmit nem tudok csinálni.

Írtam nekik egy mailt, még nem pattant vissza. :)

Tapasztal még valaki ehhez hasonót?

Hely: Szentendre

Üdv.:
Dani

kedd nov. 23, 2010 11:56
gyémánt tag

Nem egészen pontosan értelek.
Én a mobiltelefonra megrendelhető internet csomagokról beszéltem. A honlapon nem szerepel a Mobil Online 5GB és 10GB, holott ezek szerepelnek a megrendelhető GPRS szolgáltatások között az érvényes Díjszabásban: http://www.telenor.hu/upload/letoltes/p ... 101107.pdf

Te pedig a külön megvásárolható mobilinternet tarifákat linkelted be.

szomb. nov. 20, 2010 16:46
Moderátor

A díjszabásban azért van benne, mert létező csomag, de nem minden újnak.
Amit Te írsz csomagokat, azok csak a mobiltelefonra ajánlott csomagok...
A többi itt látható.

szomb. nov. 20, 2010 0:27
gyémánt tag

Macika írta:
Nézd, most lusta vagyok keresni, de úgy tudom, ezek a dolgok le vannak írva jóelőre, elolvashatóan.
TUDOM, nem olvas el mindenki mindent. Jogos is.
De ha valaki előre megmondja, mik a játékszabályok, akkor azon játékszabályok nem ismerete esetén nem feltétlenül biztos, hogy a csalás a helyzetre a megfelelő szó... :)

Ebben igazad van.
Csakhogy!
A Telenor nagyon lazán kezeli azt, hogy mit hová ír le.
Pl. a honlap szerint telefonra a következő mobilinternet csomagok vannak: mobil online 50MB, 100MB, 500MB, 1GB, flexi, napijegy, start. A Díjszabásban benne van az 5GB és a 10GB is, tehát ezek is rendelhetők. Kérdem én, a felhasználó ezt honnan tudja, ha a honlapon nem szerepel?
Ezen kívül tudnék még másik példát is említeni, de nem teszem, mert már szerepelt ebben a topicban, mint ahogyan a fentebb említett dolog is, amiért elnézést kérek! Csak nem bírtam magamban tartani.

pén. nov. 19, 2010 14:26
Moderátor

asdf_ írta:
Direkte elore elolvastam, hogy milyen papirok kellenek lemondasnal es szerzodeskotesnel (sot, kinyomtattam, es pipaltam!, mas kerdes, hogy ebbol joparat meg sem tekintettek, pedig kellett volna :P). Arrol nem tehetek, hogy ha kulon rakeresek az ugyfelszintu jelszora, akkol az egyik aloldal bugyraban tenyleg le van irva, hogy ezt csak szemelyesen lehet. De nem tok evidens, hogy aki szerzodest kot, az egyben ugyfeljelszot is be akar allitani, mert anelkul meg a fu se no? Akkor meg miert nem arra az oldalra irjak az infot (edesdraga ugyfelunk, ha meghatalmazott jon szerzodest kotni, o nem adhat meg ugyfeljelszot), mert tok mashova?

Értem a felháborodásodat. Biztosan jogos is.

csüt. nov. 18, 2010 17:54
gyémánt tag

Direkte elore elolvastam, hogy milyen papirok kellenek lemondasnal es szerzodeskotesnel (sot, kinyomtattam, es pipaltam!, mas kerdes, hogy ebbol joparat meg sem tekintettek, pedig kellett volna :P). Arrol nem tehetek, hogy ha kulon rakeresek az ugyfelszintu jelszora, akkol az egyik aloldal bugyraban tenyleg le van irva, hogy ezt csak szemelyesen lehet. De nem tok evidens, hogy aki szerzodest kot, az egyben ugyfeljelszot is be akar allitani, mert anelkul meg a fu se no? Akkor meg miert nem arra az oldalra irjak az infot (edesdraga ugyfelunk, ha meghatalmazott jon szerzodest kotni, o nem adhat meg ugyfeljelszot), mert tok mashova?

csüt. nov. 18, 2010 17:27
Moderátor

asdf_ írta:
Ez egy negyfos "flotta" :) Sima mezei fapad publikus uzleti elofizetes. Meghatalmazas utjan en irattam at egyik cegrol a masikra, de ad1, amikor ott tolem kerdeztek, hogy mi legyen a jelszo, nem 4 jelszot kerdeztek, hanem 1-et, es ad2 egy szoval sem mondtak, hogy helloka, ez sima kartyaszintu jelszo lesz es ugyfelszintu jelszohoz ez es ez az ember igy es igy tud hozzajutni (igy tehat ugy gondolom, batran velelmezhettem azt, hogy ugyfelszintu jelszot adtam meg, plane ugye, hogy mindket ceg reszerol teljeskoru meghatalmazast villantottam).
A problemam az, hogy arra, hogy A ceg atadjon, B ceg atvegyen egy elofizetest, arra meg lehet hatalmazni engem, de arra, hogy en ugyfeljelszot adjak meg, na arra nem, arra csak es kizarolag a ceg reszerol alairasra jogosult szemely felel meg nekik es csak es kizarolag szemelyesen (nekem ez meg logikatlan is amugy). Tehat ennyi erovel fonox is mehetett volna atiratni es akkor lezongorazta volna ezt is, mert most ketszer mehetunk, egyszer mentem en, es most egyszer mehet o. Arra celoztam, hogy bizonyara egy videki cegvezeto k***a orulhet neki, hogy emiatt a kitetel miatt autokazhat 20-30-40 km-eket, hogy legyen ugyfelszintu jelszava, kabe legkissebb gondja is nagyobb ennel. Meg mazli, hogy pestiek vagyunk, de meg igy is nagy lesz az orom, amikor eloallok, hogy van egy futasa egy bemutatoterembe.

Értem.

Nézd, most lusta vagyok keresni, de úgy tudom, ezek a dolgok le vannak írva jóelőre, elolvashatóan.
TUDOM, nem olvas el mindenki mindent. Jogos is.
De ha valaki előre megmondja, mik a játékszabályok, akkor azon játékszabályok nem ismerete esetén nem feltétlenül biztos, hogy a csalás a helyzetre a megfelelő szó... :)

csüt. nov. 18, 2010 17:21
gyémánt tag

Ez egy negyfos "flotta" :) Sima mezei fapad publikus uzleti elofizetes. Meghatalmazas utjan en irattam at egyik cegrol a masikra, de ad1, amikor ott tolem kerdeztek, hogy mi legyen a jelszo, nem 4 jelszot kerdeztek, hanem 1-et, es ad2 egy szoval sem mondtak, hogy helloka, ez sima kartyaszintu jelszo lesz es ugyfelszintu jelszohoz ez es ez az ember igy es igy tud hozzajutni (igy tehat ugy gondolom, batran velelmezhettem azt, hogy ugyfelszintu jelszot adtam meg, plane ugye, hogy mindket ceg reszerol teljeskoru meghatalmazast villantottam).
A problemam az, hogy arra, hogy A ceg atadjon, B ceg atvegyen egy elofizetest, arra meg lehet hatalmazni engem, de arra, hogy en ugyfeljelszot adjak meg, na arra nem, arra csak es kizarolag a ceg reszerol alairasra jogosult szemely felel meg nekik es csak es kizarolag szemelyesen (nekem ez meg logikatlan is amugy). Tehat ennyi erovel fonox is mehetett volna atiratni es akkor lezongorazta volna ezt is, mert most ketszer mehetunk, egyszer mentem en, es most egyszer mehet o. Arra celoztam, hogy bizonyara egy videki cegvezeto k***a orulhet neki, hogy emiatt a kitetel miatt autokazhat 20-30-40 km-eket, hogy legyen ugyfelszintu jelszava, kabe legkissebb gondja is nagyobb ennel. Meg mazli, hogy pestiek vagyunk, de meg igy is nagy lesz az orom, amikor eloallok, hogy van egy futasa egy bemutatoterembe.

csüt. nov. 18, 2010 16:50
Moderátor

asdf_ írta:
Kaptam sms-t, hogy aktivaltak a net start csomagot? Nem. Kaptam sms-t, hogy atkerultem az uj cegre? Nem. Akkor meg? ;) Kiegeszito info: a netcsomagot az atiras es keszulekvasarlas (meg a regi cegre) soran aktivaltak.

Update update: elozoleg egy 500 megasat aktivaltak, most egy 200 megasat (fo az egysegesseg :P) tegnaptol. Sms persze nem jott rola meg veletlenul sem.

Update update update: ugyfelszintu jelszot meghatalmazas utjan nem lehet beallitani, a cegvezeto/alairasra jogosult bandukoljon be szemelyesen az ugyifogyira (csak es kizarolag igy lehet). Zsenialis, egy videki cegvezeto biztos k-ra orulhet neki (t-nel kuldenek papirt, vissza kell kuldeni es kesz vagyunk).

Tetszik-nem tetszik, minden flottánál van egy ember, aki jogosul ügyintézésre.
Ezért (is) kapják a kedvezményt a flották, mert 300 ember helyett egyetlennel kell csak foglalkozni.

Én úgy csináltam minden flottatagomnál, hogy megkapták a lehető legnagyobb jogot a Telenor online-ban, intézzék a saját dolgaikat maguk, saját szájízük szerint.
Csak akkor zargassanak engem, ha ők kevesek hozzá.
Tehát nem a Telenor a hunyó, hanem a flotta kezelésével megbízott személy.

csüt. nov. 18, 2010 15:49
gyémánt tag

Kaptam sms-t, hogy aktivaltak a net start csomagot? Nem. Kaptam sms-t, hogy atkerultem az uj cegre? Nem. Akkor meg? ;) Kiegeszito info: a netcsomagot az atiras es keszulekvasarlas (meg a regi cegre) soran aktivaltak.

Update update: elozoleg egy 500 megasat aktivaltak, most egy 200 megasat (fo az egysegesseg :P) tegnaptol. Sms persze nem jott rola meg veletlenul sem.

Update update update: ugyfelszintu jelszot meghatalmazas utjan nem lehet beallitani, a cegvezeto/alairasra jogosult bandukoljon be szemelyesen az ugyifogyira (csak es kizarolag igy lehet). Zsenialis, egy videki cegvezeto biztos k-ra orulhet neki (t-nel kuldenek papirt, vissza kell kuldeni es kesz vagyunk).

csüt. nov. 18, 2010 9:57
gyémánt tag

asdf_ írta:
mar csak arra vagyok kivancsi, hogy a regi elofizetore kapott netes probahonap atkerult az ujra, vagy tegnap es ma mar net start alapon neteztunk, mert ha igen, abbol csunya balhe lesz.
Már miért kerülne át? Új előfizető - új élet.

csüt. nov. 18, 2010 9:54
gyémánt tag

update: a dragalatos ugyfelszolgalatos ugyfelszintu jelszo helyett kartyaszintu jelszonak allitotta be, az altalam megadott jelszot, igy enelkul nem tudjak megmondani az ugyfelszamomat. Ugyfelszintu jelszo viszont amugy is kene, tehat meghatalmazas, es ismet mehetek be hozzajuk, hogy megcsinaljak azt, amit elcsesztek.
Ja, es termeszetesen ahogy atkerultek az uj elofizetore a sim-ek, mindegyiknel aktivaltak a hangpostat es a hivasvarakoztatast. Ezt kikapcsoltattam, majd amikor elbucsusztam, a telefonos ugyintezo gyorsan meg figyelmembe ajanlotta a hivasertesito szolgaltatast, gyorsan leraztam.

Kezdem erteni azokat, akik szapuljak az ugyfelszolgalatokat, nekem ugyan ritkan van dolgom veluk, de pannonnal most mar tobbedszer is csak az jon ki belole, hogy mindig valami szopas van vele.
(mar csak arra vagyok kivancsi, hogy a regi elofizetore kapott netes probahonap atkerult az ujra, vagy tegnap es ma mar net start alapon neteztunk, mert ha igen, abbol csunya balhe lesz).

csüt. nov. 18, 2010 9:48
gyémánt tag

asdf_ írta:
Tok mas:
...
Felhivom oket, hogy mondjak mar meg az ugyfelszamomat, mert regisztralnek. Nezzem meg a szamlan (meg jo, hogy azzal kezdtem, hogy most kerult at egyik elofizetorol a masikra az elofizukat, tehat nyilvan nincs meg szamlam), vagy a szerzodesen, -es itt volt reszemrol egy dobbent csond- mert o nem tudja megmondani. Erted, arrol a szamrol hivom, amirol szo van, van ugyfelszintu jelszavam, de ok nem tudjak megmondani a sajat elofizetojuk ugyfelazonositojat.
(jo, holnapig raer, nem dol ossze a vilag, de azert akkor is lol -es remelem tenyleg szerzodeskoteskor kaptunk ugyfelszamot, nem pedig most, amikor realizalodott az egesz)

A szerzodesen termeszetesen nincs ugyfelszam. Miert is nem lepodom meg ezen... :roll:

csüt. nov. 18, 2010 8:47
gyémánt tag

Macika írta:
Nekem az a véleményem, hogy HA ELŐRE közlik, írásban, hogy csak akkor áll AZONNAL meg a számláló, ha kézzel bontom a kapcsolatot, és leírják, hogy egyéb esetben marad még akármennyi (de meghatározott maximumú!) ideig, akkor nem érheti szó a szolgáltató házának elejét.

Igen, igy is lehetne.

szer. nov. 17, 2010 21:49
Moderátor

asdf_ írta:
Laci_L írta:
Ettől függetlenül az lenne e korrekt, ha sűrűbben figyelné a kapcsolatot, és lekapcsolná a szolgáltató, ha megszakadt.

Igy igaz, ha max 5 percet mehetne uresben, akkor szerintem a kutyanak nem lenne vele semmi baja... A 30 perc nem korrekt, ennyi.

Nekem az a véleményem, hogy HA ELŐRE közlik, írásban, hogy csak akkor áll AZONNAL meg a számláló, ha kézzel bontom a kapcsolatot, és leírják, hogy egyéb esetben marad még akármennyi (de meghatározott maximumú!) ideig, akkor nem érheti szó a szolgáltató házának elejét.

szer. nov. 17, 2010 20:59
gyémánt tag

Azonnal, lasd akksilemerulos esetek, 10 secen belul megkapod a foglalt hangot hivokent, ha a hivott lemerul.

szer. nov. 17, 2010 20:55
a fórum lelke

asdf_ írta:
... Igy igaz, ha max 5 percet mehetne uresben, akkor szerintem a kutyanak nem lenne vele semmi baja... A 30 perc nem korrekt, ennyi.

Jut eszembe: a mobil telefonnál tök ugyanez a helyzet. Az mennyi idő múlva bont? :shock:

szer. nov. 17, 2010 20:42
gyémánt tag

Tok mas:
Egyik cegrol atvittuk a masikra az elofizetesunket. Am ez maga a valojaban nem ott szerzodeskoteskor tortenik meg, hanem egyszercsakmajd (mondjuk mar ezen is csodalkoztam). Most latom, hogy atkerult (masfel het, nokomment), mert a regi elofizuhoz a pannonline-on mar nem latok semmit. Ujra kell regisztralnom magam a pannonline-on az uj ceggel (ha az osszes szamot atvittuk akkor miert amugy? :P). Ehhez viszont ugyfelszamot ker. Felhivom oket, hogy mondjak mar meg az ugyfelszamomat, mert regisztralnek. Nezzem meg a szamlan (meg jo, hogy azzal kezdtem, hogy most kerult at egyik elofizetorol a masikra az elofizukat, tehat nyilvan nincs meg szamlam), vagy a szerzodesen, -es itt volt reszemrol egy dobbent csond- mert o nem tudja megmondani. Erted, arrol a szamrol hivom, amirol szo van, van ugyfelszintu jelszavam, de ok nem tudjak megmondani a sajat elofizetojuk ugyfelazonositojat.
(jo, holnapig raer, nem dol ossze a vilag, de azert akkor is lol -es remelem tenyleg szerzodeskoteskor kaptunk ugyfelszamot, nem pedig most, amikor realizalodott az egesz)

szer. nov. 17, 2010 20:39
gyémánt tag

Ez az, amit en LAC update neven ismerek es 1-2-3 orankent tortenik meg?

szer. nov. 17, 2010 20:21
a fórum lelke

Lehetne a 30 percnél kisebb, de az van, hogy még a beállított 30 se annyi, hanem mikor mennyi.

"a neve elhallgatását kérő illetékes lapunknak elmondta, a jelenség voltaképpen természetesnek tekinthető. Legalábbis abban az értelemben, hogy ha egy mobilinternetes eszköznek minden előzetes jelzés nélkül megszűnik a tápellátása, ezzel együtt a rádiós hálózati kapcsolata, erről a hálózat nem szerez azonnal tudomást, csak az úgynevezett Periodic Routing Area Upgrade után, melynek időtartama paraméterezhető. Ám mivel a hálózati erőforrásokkal takarékosan kell bánni, akár több óra is lehet, míg a modem állapota "befrissül"."

szer. nov. 17, 2010 20:19
gyémánt tag

Laci_L írta:
Ettől függetlenül az lenne e korrekt, ha sűrűbben figyelné a kapcsolatot, és lekapcsolná a szolgáltató, ha megszakadt.

Igy igaz, ha max 5 percet mehetne uresben, akkor szerintem a kutyanak nem lenne vele semmi baja... A 30 perc nem korrekt, ennyi.

szer. nov. 17, 2010 20:16
a fórum lelke

joc_ írta:
... és pl. a vonaton ha lefedetlen területre érsz vele ... nem biztos hogy pár percen belül újra lefedett területre érsz.

Vagy igen. Ha a kapcsolat megszakadásánál azonnal lekapcsolna, akkor meg az lenne a baj hogy miért kapcsol le. :shock:
Nyilván az sem jó, ha fél óránként néz a kapcsolatra, de biztos hogy lehet egy optimumot találni (szvsz néhány perc).

szer. nov. 17, 2010 20:14
gyémánt tag

Laci_L írta:
Idézet:
... Elmegy a térerő, ahogy Vizsla írta pl. lefedetlen területre érsz...
De hát azt szvsz lehet látni.
Igen, és pl. a vonaton ha lefedetlen területre érsz vele, megkéred a mozdonyvezetőt hogy lesz szíves neked visszatolatni a még lefedett területre? És nem, nem biztos hogy pár percen belül újra lefedett területre érsz.

szer. nov. 17, 2010 20:02
a fórum lelke

TargeT írta:
... Elmegy a térerő, ahogy Vizsla írta pl. lefedetlen területre érsz...

De hát azt szvsz lehet látni. Ha meg nem figyeli, akkor tudnia kell, hogy ketyeg az óra. Egy folyamatos használatnál legfeljebb egy-két perc eshet ki. Vagy annyi sem.

szer. nov. 17, 2010 19:46
a fórum lelke

Ezzel a túlszámlázós dologgal két probléma van. Az egyik, hogy tőled függetlenül, a legjobb szándékod mellett is létrejöhet. Elmegy a térerő, ahogy Vizsla írta pl. lefedetlen területre érsz.
A másik meg, hogy a 30 perc se harminc, hanem sokszor ennél jóval több.
Értem én azt is, hogy az egész a jelenlegi technikai megvalósítás alapján ilyen nagyjából. Ezzel együtt meg nem jó.
Úgyhogy a Laci_L féle számítógép kikapcsolás erre nem igazán jó példa.

szer. nov. 17, 2010 19:05
gyémánt tag

Laci_L írta:
integral írta:
Használat nélkül is számláz a Telenor ...

Ha a használati utasításban benne van, hogy hogyan kell kilépni, akkor kár siránkozni. Ha nincs, akkor lehet reklamálni. Akár életszerű a dolog, akár nem.

Ha egy autóból kiszállsz, a motort leállítod. Nem várod el, hogy magától leálljon. Az ablakot sem húzza fel minden kocsi a bezárás után. Mégsem jut eszébe reklamálni senkinek. :o
A villany sem alszik el magától, ha elmész otthonról. :)

Igen, es lefedetlen szolgaltatasi teruletre nem erhetsz (majd ott donthetsz ugy, hogy f*szom az egeszbe es lezarod a notebook tetejet), az akkumulatorod nem merulhet le, veletlen nem huzodhat ki a stick, nem fagyhat le a gep stb stb stb. Ne mondjatok, hogy ezek nem eletszeruek.
De igazabol a problema azzal volt ha jol remlik, hogy aszf szerint 30 perc (miert 30? 10 vagy 15 nem lenne epp eleg?) nemforgalmazas utan kattan a szamlazogep, ennek ellenere a hwsw-nek 34 perc mulva allt meg a szamlazas. Akkormegugye jogos a beugatas. Na meg persze azt se mondja nekem senki, hogy ezt csak es kizarolag igy lehetett megoldani, mert a vegen meg el is hiszem :D Most, hogy balhe volt belole, tennek ra egy kisebb osszeget, hogy par het, es csodak csodajara megoldhato lesz az eddig megoldhatatlan.

szer. nov. 17, 2010 17:23
a fórum lelke

Macika írta:
... Milyen igaz.

:D
Még egy idevágó példa: a PC-t sem úgy kapcsolja ki senki, hogy zutty, kihúzza a hálózati dugót. Ott is megvan az előírt sorrend.
A laptopnál meg szóba sem jön az ilyesmi.

szer. nov. 17, 2010 16:55
a fórum lelke

Lehet, hogy igaz, de a szokásos gyakorlattól távol áll.
Ez olyan, mintha lefedetlen területre érve egy folyamatban lévő hívás tovább számlázódna, mert nem a piros gombbal szakítottad meg a hívást, s majd a rendszer bontaná 180 perc után automatikusan a hívást.
Az egész csomagkapcsolt adatforgalom perc alapú számlázását még csírájában el kellett volna fojtani, mikor a Westel bevezette dominos ügyfeleknél, hogy 15 percenként 10kB-ra kerekíti a GPRS-adathívásokat.
De hát M.o.-on mit ér a hatóság... EU-s politikusok kellenek ahhoz, hogy a magyar ügyfél másodperc alapú számlázást és belföldi előfizetőnek küldhető SMS-nél olcsóbb díjszabást kapjon úgy, hogy mindkét esetben roamingolnia kell... Agyrém!

szer. nov. 17, 2010 16:48
Moderátor

Laci_L írta:
integral írta:

Ha a használati utasításban benne van, hogy hogyan kell kilépni, akkor kár siránkozni. Ha nincs, akkor lehet reklamálni. Akár életszerű a dolog, akár nem.

Ha egy autóból kiszállsz, a motort leállítod. Nem várod el, hogy magától leálljon. Az ablakot sem húzza fel minden kocsi a bezárás után. Mégsem jut eszébe reklamálni senkinek. :o

Milyen igaz.

szer. nov. 17, 2010 16:37
a fórum lelke

integral írta:

szer. nov. 17, 2010 16:29
gyémánt tag

Használat nélkül is számláz a Telenor

http://index.hu/tech/cellanaplo/2010/11 ... a_telenor/

szer. nov. 17, 2010 12:36
arany tag

Idén már nem jön Iphone4 a Telenor-hoz:

Nem jön Iphone 4 a Telenorhoz:

http://www.hwsw.hu/hirek/45661/telenor- ... lefon.html

kedd nov. 16, 2010 13:05
gyémánt tag

Mi az a Telenor@wap? A szolgáltatások között találtam a Telenor online-ba belépve, miután már a Mobil Online Startot már töröltem.

kedd nov. 16, 2010 12:17
gyémánt tag

Faradjanak az off-ba az urak.

vas. nov. 07, 2010 20:17
gyémánt tag

Laci_L írta:
Trabi TM írta:
Hát én annyira nem, mert nem tudom elképzelni egyik cégről sem, hogy benyelje azt az összeget, azok fogják kifizetni, akik használják a szolgáltatásokat... ;-)

Pontosan így van. Ez talmi öröm, mondhatnám káröröm. Ez nem megfingatás, hanem primitív pénzbeszedés, a gazdaságpolitika helyett. Csak ez gyorsabb és egyszerűbb (és még van akinek tetszik is), amíg tart. Utána lesz az igazi pofáraesés.
Lehet piszkálni őket, de helyette nincs más hazai műszaki megoldás. Bőgatyában, árvalányhajas kalappal nem lehet 3G-t szolgáltatni, legfeljebb büszkének lenni. De az kevés.

Valami miatt mégis itt vannak az országban. Ja igen, a szép profit miatt. Ha nem így lenne bezárna a bazár, aztán viszontlátásra.
De nem a különadós mondatom volt a gyalázkodásom fő vonulata.

vas. nov. 07, 2010 20:05
gyémánt tag

A bankok már meg is tették.

szomb. nov. 06, 2010 19:59
a fórum lelke

... Úgy ahogy már mondtam. A távközlési szolgáltatók (meg a többiek is) szép csöndben visszaveszik a különadót. És kitől: hát bizony az emberektől, kitől mástól. :cry:
Ebben az adóban az volt a rafinált, hogy nem közvetlenül emeltek adót, árat, stb. (ami azonnal értehető, és lehet miatta hőbörögni), hanem így kerülő úton. Az eredmény ugyanaz, és voltak akik még kárörvendek is az elején. Most már azok is kezdik kapisgálni, hogy át vannak verve. Meg még lesznek is bőven.
Ne legyek vátesz, hogy beváljon a jóslat.

szomb. nov. 06, 2010 19:12
gyémánt tag

Macika írta:
asdf_ írta:
Tovabbi ertesitesig igen.
BTW a probahonap utan lemondtam az S-t, csak kep nelkul ferek bele a 20 megaba, az meg ugy nemgyerebe.

Jó, tudom, 500 mega lesz 1990-ért, na de akkor is...

A T-nél van 690 Ft-ért 40 MB-os csomag (még a Dominósoknak is). A Vodánál 50 MB-ig ingyen van...

Nooormális???

Ezt olvastam az elobb egy forumon:

Idézet:
Képzeljétek azt álmodtam, hogy hétfőtől az egyik szolgáltató aki kötődik Norvégiához húz egy nagyot. Álmaimban azt találta ki, hogy bevezet egy 990 Ft-os csomagot, amiben lesz 100 vagy 200Mega Net akár szélessávon, akár sima EDGE-vel, de amint ezt a mennyiséget elértük, visszacsökkent (belassít) sebességbe kb sima EDGE szintre, de nincs büntető fizetni való.

Mivel vasarnaptol szunik meg a masik ket regi csomag, meg akar igaz is lehet ;) (egy ezrest mondjuk meg mindig nem szannek ra, de legalabb eljutottunk a total kizart, hogy en ezert ennyi penzt adjakbol a legalabb egy pillanatra elgondolkoztam rajta-ig)

szomb. nov. 06, 2010 17:27
a fórum lelke

Laci_L írta:
Bőgatyában, árvalányhajas kalappal nem lehet 3G-t szolgáltatni...

Pedig az lenne csak az igazi Pannon GSM :!: :lol:

pén. nov. 05, 2010 17:18
a fórum lelke

Trabi TM írta:
integral írta:
Na emiatt is örülök, hogy megfingatják ezeket a cégeket a különadóval.

Hát én annyira nem, mert nem tudom elképzelni egyik cégről sem, hogy benyelje azt az összeget, azok fogják kifizetni, akik használják a szolgáltatásokat... ;-)

Pontosan így van. Ez talmi öröm, mondhatnám káröröm. Ez nem megfingatás, hanem primitív pénzbeszedés, a gazdaságpolitika helyett. Csak ez gyorsabb és egyszerűbb (és még van akinek tetszik is), amíg tart. Utána lesz az igazi pofáraesés.
Lehet piszkálni őket, de helyette nincs más hazai műszaki megoldás. Bőgatyában, árvalányhajas kalappal nem lehet 3G-t szolgáltatni, legfeljebb büszkének lenni. De az kevés.

pén. nov. 05, 2010 15:20
a fórum lelke

integral írta:

pén. nov. 05, 2010 14:12
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Miután látszólag különvált a telenor-djuice, a korábbról kiindulóan elért bónuszaimat a djuice csomagban a különválás után nem tette elérhetővé. Azt hittem hogy hibás az online felület, de nem.

Nem elég az életkor alapján diszkrimináció (több vagyok mint 26), meg a sorozatos tarifaemelés, még a bónuszaimat is megvonták, amit végig djuice-osként értem el és online látogatásaim során kb 2 hónappal ezelőtt még igénybevehető lett volna.

Berágtam erre a galeríre sok év után véglegesen, így hát átváltottam Praktikumra 900 Ft-os csomagváltási díjért, mert ott aktív marad az igényelhető bónuszom az ügyfélszolgálatos tájékoztatás szerint.

Ha már Praktikumra váltottam, megrendeltem a vezetékeshívó szolgáltatást. Majd megnéztem hogy tényleg megjelenik-e a bónuszom... És valóban.

Gondoltam kiválasztom az egyik opciót, a Praktikum hétvégét.
Erre jön a felirat, hogy a vezetékes hívóval, a kettő együtt nem járja.

Idézet:
Az Ön által megrendelni kívánt Vezetékes-hívó szolgáltatás nem használható együtt a PáratlanSzám, Praktikum Hétvége, Praktikum hálózaton belüli csomag illetve Praktikum csúcsidőn kívüli csomag szolgáltatásokkal. Így amennyiben Ön rendelkezik az utóbbi szolgáltatások valamelyikével, azt a Vezetékes-hívó aktiválása során automatikusan töröljük. A törlés a szolgáltatásoktól függően azonnal vagy cikluszáráskor történik meg. Ezt követi a Vezetékes-hívó aktiválása.

Jó, mi? Kókány cég ez is.

Így maradtam a vezetékeshívónál, a bónuszomat meg nem tudtam igénybevenni.

És én is megfingatom őket. Használom az 5 ft-os vezetékeshívójukat meg a kártyás oldalról ingyenes családicsomagot. A havi költésem náluk 800 Ft-ra vagy még kevesebbre fog redukálódni a korábbi évek 3-4000 Ft-járól.
Felőlem játszhatunk ilyet. Én is jól járok, spórolok némi pénzt.

pén. nov. 05, 2010 9:06
Moderátor

Laci_L írta:
Macika írta:
... Legyen 10-12 Ft-os percdíj másodperc alapon ...

Hol van ilyen? :shock:
Mert nekem 41 Ft / perc a Telenor (bár a vonalas csak 5 Ft / perc). Keveset használom (kb 2000-3000 / hó), az előfizetés nem éri meg. Vagy van valami, amiről nem hallottam?

250-en vagyunk a munkahelyem flottájában.
Ezt az árat sikerül kikunyizni a szolgáltatótól ennyi előfizetőre. Igaz, nekünk nem jár a vonalas 5 Ft...

Szerintem több, mint korrekt! Tehát egyáltalán nem érdekel, milyen áron vannak készülékek.
Hívni naponta többször hívok, így a percdíj a LEGfontosabb. Készüléket pedig igen ritkán veszek (a szolgáltatónál 2004-ben utoljára, remélhetőleg így is marad még jó sokáig).

hétf. okt. 25, 2010 16:52
gyémánt tag

Macika írta:
Na igen, én ilyen árakból indultam ki.
Legyen 10-12 Ft-os percdíj másodperc alapon és akkor lesz.rom, hogy milyenek a készülékárak.
A hűségemet azzal értékeljék, hogy tartják a percdíjakat. Nekem az ér mindennél többet!

Önámítás azt hinni, hogy van olyan szolgáltató a Világon bárhol, amelyik 10-12 Ft-os mp-alapú percdíjakra 2évente ingyen telefonokat ad.
Vagy szép percdíj és megtartó üveggyöngy(készülék), vagy igen olcsó percdíj és maga a percdíj a megtartó erő.

És SZERINTEM ez így a korrekt...

Jogos a felvetés, jövő év júliusában visszatérhetünk a kérdésre, mert akkor járnak le a gigaflotta 2 éves szerződései és akkor tudom majd meg, hogy maradnak a készülékek listaáron, vagy adnak még rájuk kedvezményt. Amikor kötöttük, akkor minden készülék listaáron volt elérhető, ami teljesen jogos volt!

A saját flottám más tészta, mert ott ugyan 24Ft a percdíj, de kapok a készülékek árából pár ezer Ft kedvezményt is, és marad minden a régiben a +24 hónapért cserében, csak már egy új készülékkel szaladgálok. :)

hétf. okt. 25, 2010 15:40
gyémánt tag

Laci_L írta:
Mert nekem 41 Ft / perc a Telenor (bár a vonalas csak 5 Ft / perc). Keveset használom (kb 2000-3000 / hó), az előfizetés nem éri meg. Vagy van valami, amiről nem hallottam?

Igen nagy flottákban van ilyen, publikusan csak álom.

hétf. okt. 25, 2010 15:35
a fórum lelke

Macika írta:
... Legyen 10-12 Ft-os percdíj másodperc alapon ...

hétf. okt. 25, 2010 15:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 106  Következő