Szerző |
Üzenet |
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
KaRFiol írta: A mindig még mindig két rövid i-vel írandó. Nézd, egy ügyfél miatt nem fognak a kardjukba dőlni. Van, akit jobb szélnek ereszteni. ))
Javíííítottam.
|
csüt. ápr. 08, 2004 18:28 |
|
|
215
ezüst tag
Csatlakozott: szer. ápr. 07, 2004 10:55 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Északi Középhegység
|
Még most nem vagyok egy nagy ember, de különféle hazugságokat meg tudok cáfolni már helyből: pl a 0670 97%-os lefedettségét, bár most nem ez a téma.
Az az évjárat vagyok, aki '97-ben vásárolt pannont, amikor még nem volt praktikum, de két hónap múlva már igen. És ilyet ismerek [csak én] jónéhányat, akik szintén tudnak még ugyanannyit, akik már évek óta nem beszéltek annyit előfizetésen, hogy megérje nekik fenntartani a havi díjfizetést. Ezek szépen érdeklődtek időnként a cégnél, hogy lehet-e prepaidre váltani. Egy idő után megunták, hogy nem, aztán szépen felmondták a szerződéseiket, _praktikusan_ akkor, amikor lejárt az x éves hűség. Hogy ez miért éri meg nekik jobban, mintha ugyanaz az ember szépen a 0620-as kártyáikat töltené időnként, azt nem tudom megérteni. De nem is nekem kell megérteni, mindenki úgy balf..., ahogy akar.
|
csüt. ápr. 08, 2004 18:25 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Trabi TM írta: Ez idáig tiszta, de szerinted most jobb nekik, hogy se előfizum, se kártyásom nincs náluk? Ha engedtek volna váltani a kártyásom még valszeg. mindig meglenne, és tolnám rá a 3.6-osokat...
A mindig még mindig két rövid i-vel írandó.
Nézd, egy ügyfél miatt nem fognak a kardjukba dőlni. Van, akit jobb szélnek ereszteni. :)))
|
csüt. ápr. 08, 2004 18:12 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
KaRFiol írta: Szerintem csak tisztán anyagi megfontolásból nem engedélyezték a havidíjasról feltöltőkártyásra való váltást. Akit köt hűségnyilatkozat, az amúgy sem válthatott volna át, tehát csak a lejárt vagy ilyennel nem rendelkező előfizetőit érintette volna a dolog. A Pannon meg esetleg nem akarta, hogy lelépjenek.
Ez idáig tiszta, de szerinted most jobb nekik, hogy se előfizum, se kártyásom nincs náluk?
Ha engedtek volna váltani a kártyásom még valszeg. mindig meglenne, és tolnám rá a 3.6-osokat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Trabi TM csüt. ápr. 08, 2004 18:24-kor.
|
csüt. ápr. 08, 2004 18:04 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Szerintem csak tisztán anyagi megfontolásból nem engedélyezték a havidíjasról feltöltőkártyásra való váltást. Akit köt hűségnyilatkozat, az amúgy sem válthatott volna át, tehát csak a lejárt vagy ilyennel nem rendelkező előfizetőit érintette volna a dolog. A Pannon meg esetleg nem akarta, hogy lelépjenek.
|
csüt. ápr. 08, 2004 17:19 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
zocsa001 írta: Szerintem egyelőre valóban nem lehet.
Én is kezdek erre a következtetésre jutni, csak tavaly tavasszal beszéltem 2 pannonos taggal is akik a pesti központban dolgoztak, és mindketten (külön-külön) azt mondták, hogylehetséges, csak menjek be egy márkaboltba...
Lehet, hogy ők tudták rosszul, mert mindenhol máshol meg azt mondják, hogy nem lehet.
|
csüt. ápr. 08, 2004 12:05 |
|
|
Bretwalda76
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: online :)
|
Én is így jártam, amikor új volt a djuice akartam volna postpaid lenni, de csak akkor, ha megse jön be, vagy netán lesz céges (mint ahogy közben lett) akkor visszatehessem prepaidbe. Nekem is azt mondtak, hogy most nem lehet, talán majd később... pedig akkor váltottam volna
|
csüt. ápr. 08, 2004 11:52 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
Az egyik ismerősöm múlt héten volt valamelyik pannon kirendeltségen
ez ügyben,akkor azt mondták,hogy jelenleg nem lehetséges,de
majd május 1. után menjen vissza,mert akkor már menni fog.
Szerintem egyelőre valóban nem lehet.
Miért jó nekeik ha,felmondja az előfizut
|
csüt. ápr. 08, 2004 11:26 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
pampika írta: Na ná,hogy nem reklámozzák!A havi díjas ügyfél ott hagy náluk kötelező jelleggel havonta egy jó adag pénzt.A kártyás meg lehet,hogy egy évben csak egyszer tölti fel az egyenlegét,tehát jelentősen kevesebbet hoz a konyhára.Így nem nagyon rajonganak az ötletért,hogy így elveszíthetnek postpaides ügyfeleket
Azt nem is mondtam, hogy reklámozzák, de...
azért ha bemegyek egy márkaüzletbe akkor elvárom, hogy igazat mondjanak, és ha tetszik nekik, ha nem megcsinálják amit kérek (feltéve, hogytényleg lehetett váltani).
Egyébként velem így sem jártak jobban, mert így felmondtam a szerződést .
Döntsék el ők melyik lett volna nekik jobb: ha maradok pannonos csak pre, vagy így, hogy nem vagyok pannonos...
|
csüt. ápr. 08, 2004 11:03 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Idézet: Amikor bementem a márkaüzletbe ott kerek perec kijelentették, hogy nem lehetséges. Így nem csodálom, hogy senki nem él vele...
Na ná,hogy nem reklámozzák!A havi díjas ügyfél ott hagy náluk kötelező jelleggel havonta egy jó adag pénzt.A kártyás meg lehet,hogy egy évben csak egyszer tölti fel az egyenlegét,tehát jelentősen kevesebbet hoz a konyhára.Így nem nagyon rajonganak az ötletért,hogy így elveszíthetnek postpaides ügyfeleket
|
csüt. ápr. 08, 2004 10:42 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Nokian írta: Trabi TM! Köszi a választ!
Ezt eddig a Pannon miért nem tette meg? A technikai akadályok miatt, vagy anyagi megfontolásból?
Szerintem csak hozzá nem értés miatt.
A pesti központban beszéltem több emberrel is, akik szerint működik a dolog (már több mint 1 éve) csak még senki nem vette igénybe.
Amikor bementem a márkaüzletbe ott kerek perec kijelentették, hogy nem lehetséges. Így nem csodálom, hogy senki nem él vele...
Azt, hogy melyik igaz azt nem tudom.
|
csüt. ápr. 08, 2004 8:40 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Trabi TM! Köszi a választ!
Ezt eddig a Pannon miért nem tette meg? A technikai akadályok miatt, vagy anyagi megfontolásból?
|
csüt. ápr. 08, 2004 8:31 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Nokian írta: NA VÉGRE!!! Eddig ezt vajon miért nem lehetett?? A Vodánál és a Westelnél is lehetséges előfizuról kártyásra átlépni?
A vodánál ez már 4 éve lehetséges...
|
csüt. ápr. 08, 2004 8:27 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Rozso2 írta: Végre legalább ezt kikényszerítette a számhordozhatóság a szolgáltatóktól!
Pannon: Tájékoztatjuk továbbá tisztelt Elôfizetôinket, hogy az Igénybevételi díjat utólag fizetô (számlás) Elôfizetôink részére 2004. május 3-tól, a hívószám megtartásával biztosítjuk az Igénybevételi díjat elôre fizetô (kártyás) elôfizetésre történô áttérés lehetôségét.
Nem kell trükközni.
NA VÉGRE!!! Eddig ezt vajon miért nem lehetett??
A Vodánál és a Westelnél is lehetséges előfizuról kártyásra átlépni?
|
csüt. ápr. 08, 2004 8:13 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
Rozso2 írta: Végre legalább ezt kikényszerítette a számhordozhatóság a szolgáltatóktól! Pannon: Tájékoztatjuk továbbá tisztelt Elôfizetôinket, hogy az Igénybevételi díjat utólag fizetô (számlás) Elôfizetôink részére 2004. május 3-tól, a hívószám megtartásával biztosítjuk az Igénybevételi díjat elôre fizetô (kártyás) elôfizetésre történô áttérés lehetôségét. Nem kell trükközni.
Köszönöm az információt! Már éppen ideje volt... :evil:
|
szer. ápr. 07, 2004 22:35 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
A szolgáltatók részéről az alábbiak meglépése szükséges:
Westel:
Előfizetésről dominóra migrálás lehetővé tétele.
A hívószámkijelzés díjmentessé tétele az előfizusoknak.
Vodafone:
A 2500-as feltölővel egy év rendelkezésre állási idő biztosítása a vitamaxosoknak.
Hálózaton belüli átirányítások díjmentessé tétele az előfizusoknak.
Pannon GSM:
Döntsenek belátásuk szerint.
|
szer. ápr. 07, 2004 16:39 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
BraveStarr írta: Pont mint a Vodánál a 70Ft-os telók! Ha azokat állandóan lehetett volna kapni, sokkal több előfizetőjük lehetne.... Sok ember szeme előtt csak az ár lebeg... hogy utána mi lesz, az akkor nem számít.
A karácsonyi szezont kivéve mindig volt ilyen telefonunk: a 4-ből legalább 1 fajta (most pl 3 falytám van) ...
Az más kérdés, hogy megnézem, hogy ki jön be a boltba, és hogy adok-e neki, vagy azt mondom, hogy nincs...
|
szer. ápr. 07, 2004 13:57 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
215 írta: A minap hallottam egy w-disztribútortól ezeket: a Domino értékesítés a tavalyihoz képest a felére csökkent, az előfizetéseké viszont a duplájára nőtt. Hmmmm. Kértem aztán, hogy próbáljon már meg engem egy w-előfizetésre rábeszélni, hogy milyen érveket hozna fel, de kitért a válasz elől. Viszont amiket előtte mondott, azon csodálkozom, mert ha valamelyik, akkor egy publikus díjcsomagú w-előfizetés aztán igazán nem a legkedvezőbb. Esetleg a ZZ [...Top]. Bár mondjuk a sok 0 ft-os telefon, valaminek kell vele lenni, ha a Pannon is elkezdte, bár erős a kategória-különbség a kínálatban.
"Bár mondjuk a sok 0 ft-os telefon..." Na itt a lényeg!!!!
Pont mint a Vodánál a 70Ft-os telók! Ha azokat állandóan lehetett volna kapni, sokkal több előfizetőjük lehetne....
Sok ember szeme előtt csak az ár lebeg... hogy utána mi lesz, az akkor nem számít.
|
szer. ápr. 07, 2004 12:41 |
|
|
215
ezüst tag
Csatlakozott: szer. ápr. 07, 2004 10:55 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Északi Középhegység
|
A minap hallottam egy w-disztribútortól ezeket: a Domino értékesítés a tavalyihoz képest a felére csökkent, az előfizetéseké viszont a duplájára nőtt. Hmmmm.
Kértem aztán, hogy próbáljon már meg engem egy w-előfizetésre rábeszélni, hogy milyen érveket hozna fel, de kitért a válasz elől.
Viszont amiket előtte mondott, azon csodálkozom, mert ha valamelyik, akkor egy publikus díjcsomagú w-előfizetés aztán igazán nem a legkedvezőbb. Esetleg a ZZ [...Top].
Bár mondjuk a sok 0 ft-os telefon, valaminek kell vele lenni, ha a Pannon is elkezdte, bár erős a kategória-különbség a kínálatban.
|
szer. ápr. 07, 2004 11:08 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nézd az ő szemszögéből:
Nem írt hülyeséget a linkre,mert arról IS van szó a közleményében.És azt se mondhatja senki,hogy nem rakta ki a netre,mert ott van.Az már más kérdés,hogy ez így mennyire etikus
|
szer. ápr. 07, 2004 10:03 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Mondjuk nem verték vmi nagy dobra. Jól elrejtették az SMS tartalomszolgáltatás közleményben. Érthető.
Megteheti, hogy a főoldalon a linkre csak az SMS tartalomszolgátatást írja ki mikor más is van benne? Lehet, hogy vki ezért el sem olvassa.
|
szer. ápr. 07, 2004 9:53 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Végre legalább ezt kikényszerítette a számhordozhatóság a szolgáltatóktól!
Pannon:
Tájékoztatjuk továbbá tisztelt Elôfizetôinket, hogy az Igénybevételi díjat utólag fizetô (számlás) Elôfizetôink részére 2004. május 3-tól, a hívószám megtartásával biztosítjuk az Igénybevételi díjat elôre fizetô (kártyás) elôfizetésre történô áttérés lehetôségét.
Nem kell trükközni.
|
szer. ápr. 07, 2004 9:46 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
vocsok írta: azt, hogy több előfizetés esetén van kedvezmény és ezt külön kérni kell
Na,jó tudni....kedvesek
|
hétf. ápr. 05, 2004 8:49 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Azért erről a Westel féle közlésről tudnék mesélni
Egyetlen előnyös dolgot sem publikált nagyhangon.
Pl: - azt, hogy több előfizetés esetén van kedvezmény és ezt külön kérni kell.
- volt idő, amikor a 4. és 5. társkártya igénylésekor szinte bármelyik drága telefont ingyen adták.
és még sok ilyen volt, van
|
hétf. ápr. 05, 2004 5:29 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Én a Westelben annyit tisztelek hogy legalább elmondja és kiírja az újságokban míg a Vodától egyáltalán a Pannontól meg csak annyi jelenik meg ilyen esetben hogy megváltozott a díjszabás és meg lehet nézni itt és itt.
|
hétf. ápr. 05, 2004 3:57 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Norbi írta: Ezt nagyon remélem, mert ha az eddigi tendenciát nézem, akkor a Westelnek jó esélye van elveszíteni egy nyolcadik évébe lépett főkártyát, öt társkártyával együtt. Mert az a legnagyobb pofátlanság, hogy a számhordozhatóság előtt több mint 6 Ft-tal emelik a ZöldZóna percdíját!
Én két év után ott hagytam őket (már vagy 4 éve)
|
vas. ápr. 04, 2004 9:18 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
pampika írta: Mert van még rá 1 hónapjuk,jön a "té-mobájlosodás" és hátha észbe kapnak,hogy itt sok ügyfelet lehet bukni..
Ezt nagyon remélem, mert ha az eddigi tendenciát nézem, akkor a Westelnek jó esélye van elveszíteni egy nyolcadik évébe lépett főkártyát, öt társkártyával együtt.
Mert az a legnagyobb pofátlanság, hogy a számhordozhatóság előtt több mint 6 Ft-tal emelik a ZöldZóna percdíját!
|
vas. ápr. 04, 2004 8:03 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Hacsak addig ki nem hoz a másik két szolgáltató valami hasonlóan normális csomagot.Mert van még rá 1 hónapjuk,jön a "té-mobájlosodás" és hátha észbe kapnak,hogy itt sok ügyfelet lehet bukni..
És hátha a voda is észbe kap,hogy neki van egy jó csomagja,a cégek ráröppennek és akkor talán nem az eddigi üszivel kéne őket "kiszolgálnia" ... és így talán a népnek is csurran-cseppen 1 kis üszi-fejlődés
|
szomb. ápr. 03, 2004 20:25 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
csendes írta: Biztos, hogy majd lesz neheztelés is a számhordozás miatt, mert pl. azok a cégek és vállalkozások akik érzékenyek a telefonálás költségeit is illetően, igencsak neheztelnek azokra akikről kiderül, hogy számaik bizony már másik szolgáltatónál vannak. Az áldott jó jogainkkal és szabadságunkkal való élni tudás nem fog nekünk kevesebb költséget jelenteni. Vegyünk két azonos nagyságú céget, az egyik Westeles a másik Pannonos, az első a számait hordozza a Pannonhoz, a második a Westelhez. Mi változik? Semmi! Ami jött a réven az elment a vámon és fordítva. A megoldást az azonos percdíjú csomagok jelenthetik, amikkel bármelyik hálóba azonos percdíjakkal beszélhetünk, ezt a Vodafone nagyon hamar felismerte és alkalmazza is, bárcsak sok más egyebet is ilyen jól felismerne és alkalmzna!
Látod látod. Ezért váltok a voda üzleti csomagjára... Csúcsidőben mindenkit 32 forintért hívok és qrvára nem érdekel, hogy a többi marha esetleg a pannonnál vagy a westelnél van .
Egyébként ahogy írtad a költségérzékeny cégek (ha van egy kis eszük) akkor szintén a voda üzleti csomagját választják...
|
szomb. ápr. 03, 2004 8:44 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Biztos, hogy majd lesz neheztelés is a számhordozás miatt, mert pl. azok a cégek és vállalkozások akik érzékenyek a telefonálás költségeit is illetően, igencsak neheztelnek azokra akikről kiderül, hogy számaik bizony már másik szolgáltatónál vannak.
Az áldott jó jogainkkal és szabadságunkkal való élni tudás nem fog nekünk kevesebb költséget jelenteni.
Vegyünk két azonos nagyságú céget, az egyik Westeles a másik Pannonos, az első a számait hordozza a Pannonhoz, a második a Westelhez. Mi változik? Semmi! Ami jött a réven az elment a vámon és fordítva.
A megoldást az azonos percdíjú csomagok jelenthetik, amikkel bármelyik hálóba azonos percdíjakkal beszélhetünk, ezt a Vodafone nagyon hamar felismerte és alkalmazza is, bárcsak sok más egyebet is ilyen jól felismerne és alkalmzna!
|
pén. ápr. 02, 2004 22:38 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
A vodánál is így van ha tőlük akarsz elmenni.
|
pén. ápr. 02, 2004 19:25 |
|
|
Gabo600
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: a monitor előtt, amúgy Somogy megye
|
Néztem a pannongsm. hu-n a számhordozásos regisztrációs oldalt, érdekes optimizmusuk van.
A számhordozás okánál ki lehet választani különféle okokat, mint pl. lefedettség rossz, üf szolg rossz,hangminőség rossz,számlapanasz, stb.
De csak egyet lehet kiválasztani, többet nem.
Van aki többet szeretne kiválasztani.
|
pén. ápr. 02, 2004 19:17 |
|
|
Gabo600
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: a monitor előtt, amúgy Somogy megye
|
partycsoka írta: Szintén a Figyelőben olvastam, hogy a mobilok mellett a 40-es, 80-as és 90-es számok is hordozhatóak lesznek, de nem igazán értem, hogy ez konkrétan mit takar, mert nem volt kifejtve, csak pár sor volt róla írva.
Ez azt takarja, hogy ezeknél is voltak a körzetszám után számmezők a szolgáltatóknak, pl 06-(40)(80)-620-xxx pannonos volt 06-(40)(80)-630-xxx westeles, 06-80-660-xxx még amikor volt akkor westel450 es volt,
el voltak osztva ugyanúgy mintha körzetszámmal lennének elosztva, de itt azt nem lehetett megoldani, mert egy kékszám körzet van, egy zöldszám körzet van, ezért.
|
pén. ápr. 02, 2004 19:13 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
Macika írta: Nem hiszem. Most is csak akkor kérnek, ha 1. nagy értékű készüléket veszel (szinte) ingyen, 2. egynél több előfizetést veszel egyszerre (készülék nélkül)
Igen,csak ha áthordozom a vodához a westeles(lejárt hűségű)
előfizumat,akkor vehetek akciósan telót,ilyenkor az általad említett
1.pont esete áll fent
Remélem nem így lesz.
|
pén. ápr. 02, 2004 9:47 |
|
|
BNM
arany tag
|
Szerintem meg fog szűnni ez a kaució...
|
pén. ápr. 02, 2004 9:46 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
zocsa001 írta: Kíváncsi leszek,hogy fognak-e kauciót kérni magánszemélyektől
Nem hiszem.
Most is csak akkor kérnek, ha
1. nagy értékű készüléket veszel (szinte) ingyen,
2. egynél több előfizetést veszel egyszerre (készülék nélkül)
|
pén. ápr. 02, 2004 9:39 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
Kíváncsi leszek,hogy fognak-e kauciót kérni magánszemélyektől
|
pén. ápr. 02, 2004 9:24 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tuvok írta: Szerintem elég sok esélye van! A környezetemből is mennek át a Westelhez!!!(főleg a sok westeles családtag miatt) Én is Westeles vagyok,de sohasem bántam meg.
Lesz az a vándorlás ide és oda is. Én pl. 2 cérgől is tudok aki a Westel-TŐL megy át a Vodához, az új Business dijcsomag miatt.
|
pén. ápr. 02, 2004 9:16 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
.:Jeff:. írta: "ismét többet szabad nekik, kevesebb lett a kötöttség"
És ez így is van rendjén...
Ha így kiragadod a fél mondatot, akkor ez OK. Én azonban azt akartam az egész mondattal érzékeltetni, hogy csak látszat-dolog, ugyanis semmivel nem lett kevesebb a kötöttség, illetve csak akkor, ha vállalod, hogy anyagilag rosszabul jársz (a magas konvertálási díj miatt).
Valaki meg azért akar szolgáltatót váltani, mert olcsóbb a másik, nem?
|
pén. ápr. 02, 2004 8:47 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Szintén a Figyelőben olvastam, hogy a mobilok mellett a 40-es, 80-as és 90-es számok is hordozhatóak lesznek, de nem igazán értem, hogy ez konkrétan mit takar, mert nem volt kifejtve, csak pár sor volt róla írva.
|
pén. ápr. 02, 2004 5:59 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
csendes írta: A Vodafone viszont a 3000Ft-os feltöltősre is adhatna egy év egyenlegfelhasználási lehetőséget.
Ezt szerintem is sokan díjaznák. De a Vodának ez csak jó, hisz az ügyfélnek legalább 3 havonta töltenie kell, így 4*2500Ft-ot minimum eldumál egy évben.
|
pén. ápr. 02, 2004 0:02 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
"ismét többet szabad nekik, kevesebb lett a kötöttség"
És ez így is van rendjén...
|
csüt. ápr. 01, 2004 18:18 |
|
|
csendes
arany tag
|
A Westel (T-Mobile) az előfizusok megtartása érdekében bevezethetné a kártyás ügyfelek részére a feltöltős csomagra való váltás lehetőségét.
A Vodafone viszont a 3000Ft-os feltöltősre is adhatna egy év egyenlegfelhasználási lehetőséget.
Az első a maradásra a második a váltásra akarna engem rábírni.
|
csüt. ápr. 01, 2004 18:00 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hát bizony. Lehetünk is feszültek a Pannontól.
Mert ugye az elmúlt évekig elmondhattuk, hogy egyik kutya, másik eb.
De most már elég hosszú ideje kilóg a sorból a Pannon. Nagyon sajnálom.
Mivel 9 éves a feleségem előfizuja és kizárt, hogy számot cseréljen, ezért by-by szása. Talán egyszer megváltózik, akkor vissza lehet jönni.
Annyi esze lehetne a Pannonnak meg a Westelnek, hogy legalább most engedje az előfizuról a prepaidre migrálásat.
|
csüt. ápr. 01, 2004 17:54 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Szerintem az egész számhordozhatóság egy szelep, amivel leeresztik a felgyülemlett feszültséget az mobilos társadalomban. Hiszen szolgáltatót csak az válthat, aki épp nem hűséges (kényszerűségből).
Tehát világos, hogy a pre-paidosoknál lenne(!) várható igazi vándorlás.
Ám egészen biztosan lesz egy olyan regisztrációs díj kitalálva, ami önmagában értelmetlenné és megtérülhetetlenné teszi a váltást.
De az emberek lenyugszanak (legalább átmenetileg), hogy ismét többet szabad nekik, kevesebb lett a kötöttség.
|
csüt. ápr. 01, 2004 17:40 |
|
|
vocsok
platina tag
|
Azt nem írták.
Eléggé sablonos volt a levél, valszeg sok régi ügyfélnek kiküldték.
Forgalmam alig van, viszon 10 éves az előfizum.
|
csüt. ápr. 01, 2004 17:17 |
|
|
BNM
arany tag
|
vocsok írta: Kapállódzik a Westel: 1 hete kaptam levelet, hogy már 18 hónap után is vehetek hűségre telefont.
Listaáron vagy olcsóbban
|
csüt. ápr. 01, 2004 16:55 |
|
|
vocsok
platina tag
|
Kapállódzik a Westel:
1 hete kaptam levelet, hogy már 18 hónap után is vehetek hűségre telefont.
Ma meg küldtek egy vadiúj SIM kártyát, hogy nagyobb memória, meg ilyenek...
|
csüt. ápr. 01, 2004 16:53 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Ha jól emlékszem, a Figyelőben olvastam, hogy a Westelnél az ingyenes telefonszámon kívül majd kóddal is le lehet kérdezni, hogy a hívandó telefonszám hordozott-e vagy sem.
Tehát, gyakorlatilag hasonlóan megy majd az egyenleg lekérdezéshez.
|
csüt. ápr. 01, 2004 9:43 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Szerintem elég sok esélye van! A környezetemből is mennek át a Westelhez!!!(főleg a sok westeles családtag miatt) Én is Westeles vagyok,de sohasem bántam meg.
|
csüt. ápr. 01, 2004 9:40 |
|
|