|
Akkufresh (akku restaurátor) vélemények, tapasztalatok
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
coltnavy írta: Félre ne értsetek, nem akarom kétségbevonni a szaktudásotokat. De én nem tudom, hogy hogyan működik az a csiszolóvászonvarázslat. Dee ha azt vesszük, azt sem értem, hogy hogyan hall engem egy ember Amerikában, mikor én csak egy műanyagdarabba beszélek egy előzőleges számkombináció megadása után? Ígérem a próba után nem fogok srni, max tapasztalatot megosztani. Majd megpróbálom kultúráltan. Én nem ragaszkodnék hozzá (mármint hogy írj.)
Vajon miért baj, hogy nem hiszem el, hogy az ember a karjának a gyors csapkodásával nem lehet képes repülésre?
Egészen biztos, hogy ki kell próbálni, hogy megtudhassam BIZONYOSAN, hogy nem lehetséges?
Ha visszaolvastál VOLNA, mielőtt beleszóltál volna a témába, akkor láttad volna, hogy alávetették már sugárbiológiai vizsgálatnak. És semmiféle sugárzást nem tudtak kimutatni.
Akkor mivel tudna hatni más tárgyakra???
|
szomb. dec. 09, 2006 15:25 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Ha ennyi felesleges pénzed van, egész nyugodtan
Én inkább elhiszem annak, aki szakmailag is hozzáértő.
|
szomb. dec. 09, 2006 15:16 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Ehhh... Csak az orrotokig gondolkodtok. Minden emberben termelődik salakanyag. Azzal mi van? Hátha azt is a mobiltelefónia szolgálatába lehetne állítani? Pl.: lenyeled a smirglipapírt és feldugod a mobiltelefont. Már fel is va(n)gy töltődve... Kishitűek pffff...
...én kérek elnézést...
|
szomb. dec. 09, 2006 13:15 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Tedd nyugodtan. De utána ne itt sírj, hogy ablakon kidobott pénz volt.
Ha visszaolvasnál, látnád, hogy voltak, akik kipróbálták.
A topicból az is kiderül, hogy a li-ion akksiban nem termelődik salakanyag. Márpedig az akkufresh állítólag ezt a salakanyagot bontja le és állítja újra körforgásba.
|
szomb. dec. 09, 2006 12:51 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
blueye írta: Czumy írta: Nem akartam személyeskedni, elnézésedet kérem! Remélem, nincs harag! OK, OFF lezárva.
Nem akartok ehhez csatlakozni
|
szomb. dec. 09, 2006 0:41 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Horse írta: Vajon anno hány embert akasztottak fel, míg bebizonyosodott, hogy pl. az uránium mily' meglepő tulajdonságokkal rendelkezik ? ...
Egyesek szerint "egyszerű", mások szerint "bonyolult, nehéz" eset vagyok... de se így, se úgy nem értem, mit is akartál mondani... Kifejtenéd bővebben, hogy mit is akar ez jelenteni??
|
pén. dec. 08, 2006 21:43 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Horse írta: /gondolom, unalmas itt az élet nélkülem /
igen, meg coltnavy nélkül is! Már csak 6230 kolléga hiányzik...
Nézd, a mások átverésére szakosodott cégeket (legyen az akár vallási köntösbe bújtatva, mint pl. a h gyüli, vagy a dianetika) nem lehet elég szigorúan büntetni.
|
pén. dec. 08, 2006 16:55 |
|
|
Horse
ezüst tag
|
T68m írta: Horse írta: Vajon anno hány embert akasztottak fel, míg bebizonyosodott, hogy pl. az uránium mily' meglepő tulajdonságokkal rendelkezik ? ... oh, Horse, olyan jó, hogy itt vagy és (ilyen idevágót)írtál! remélem vettél már néhányat, csak, hogy saját magad is kipróbálhasd!
El kell, hogy keserítselek, sokáig szoktam várni az ilyen nagyberuházásokkal , de addig sem akasztom fel egyik oldal egyik képviselőjét sem Ha pedig gondolkodnál is kicsit, mielőtt reflexből reagálsz, lehet, hogy értetted volna, hogy miért is idevágó az írásom Talán még hajszálnyival jobban is, mint az, hogy én mennyire hiányoztam neked ;D Bár ez nagyon megható
/gondolom, unalmas itt az élet nélkülem /
|
pén. dec. 08, 2006 14:31 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Horse írta: Vajon anno hány embert akasztottak fel, míg bebizonyosodott, hogy pl. az uránium mily' meglepõ tulajdonságokkal rendelkezik ? ...
oh, Horse, olyan jó, hogy itt vagy és (ilyen idevágót)írtál!
remélem vettél már néhányat, csak, hogy saját magad is kipróbálhasd!
|
pén. dec. 08, 2006 14:00 |
|
|
Horse
ezüst tag
|
Vajon anno hány embert akasztottak fel, míg bebizonyosodott, hogy pl. az uránium mily' meglepő tulajdonságokkal rendelkezik ? ...
|
pén. dec. 08, 2006 13:57 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Czumy írta: Nem akartam személyeskedni, elnézésedet kérem! Remélem, nincs harag!
OK, OFF lezárva.
|
csüt. dec. 07, 2006 21:56 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
blueye írta: OFF Nem, dehogy bántottál meg. Én jót akartam neked, inkább naív voltam, mert azt gondoltam, hogy elolvasod újra amit írtál és nem vagdalkozni kezdesz.
Se "kicsi", se "pacifista" nem vagyok. Se más, bár ez nem tudom hogyan került ide. De azt nem szeretem, hogy egy nick mögül (ennyi hozzászólással a hátad mögött) akasztásról írsz, egy olyan dolog kapcsán, ami nem ilyen súlyú. Gondolom elkaptak a mostanában dúló indulatok. De a személyeskedésről ennyit, maradjunk a témánál.
ON Természetesen megakadályoznám ezt a csalást, megfelelően, tehát pénzügyileg lehetetleníteném el őket, nem engedném, hogy egy ilyen szakmai, de közönségnek szóló rendezvényen helyet bérelhessenek, stb.
Nem akartam személyeskedni, elnézésedet kérem! Remélem, nincs harag!
Az indulatok lehet, hogy picit magukkal ragadtak, csak én úgy látom, hogy a törvény betűje, a különböző hatóságok tehetetlenek (ilyen joggyakorlat és jogszabályok, kiskapuk mellett nem is csoda), meg nem is nagyon érdekli őket az ilyen kisstílű csaló... Az adóforintjaimon pedig ne az ilyen mocskokat etessék a sitten, hanem az árvákat a gyermekotthonban, vagy a kórházaknak adjanak többet a költségvetésből! Az élősködőknek nincs kegyelem!!
Vélemény 2.:
Lehet, inkább a tökeit kellene satuba fogni és körbekergetni a belvárosban!
|
csüt. dec. 07, 2006 21:28 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Czumy írta: Megbántottalak?? Mi a bajod egyébként? Te ilyen kis pacifista vagy biztos... Vagy valami más. Ami nem zavar, természetesen. DE! Áruld már, Te mégis mit kezdenél ezzel a csaló bandával?!
OFF
Nem, dehogy bántottál meg. Én jót akartam neked, inkább naív voltam, mert azt gondoltam, hogy elolvasod újra amit írtál és nem vagdalkozni kezdesz.
Se "kicsi", se "pacifista" nem vagyok. Se más, bár ez nem tudom hogyan került ide. De azt nem szeretem, hogy egy nick mögül (ennyi hozzászólással a hátad mögött) akasztásról írsz, egy olyan dolog kapcsán, ami nem ilyen súlyú. Gondolom elkaptak a mostanában dúló indulatok. De a személyeskedésről ennyit, maradjunk a témánál.
ON
Természetesen megakadályoznám ezt a csalást, megfelelően, tehát pénzügyileg lehetetleníteném el őket, nem engedném, hogy egy ilyen szakmai, de közönségnek szóló rendezvényen helyet bérelhessenek, stb.
|
csüt. dec. 07, 2006 7:40 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
blueye írta: Czumy írta: Nem erős, hanem HATÁSOS!! Főleg, ha egy ilyen esemény nyilvános megkövezéssel párosul!! Ez a saját véleményem. Az ilyen nyerészkedő tetvek miatt tart ott ez az ország, ahol... Ez így már tényleg OFF. Megbántottalak?? Mi a bajod egyébként? Te ilyen kis pacifista vagy biztos... Vagy valami más. Ami nem zavar, természetesen. DE! Áruld már, Te mégis mit kezdenél ezzel a csaló bandával?! Adjunk barackot a buksijukra, kócoljuk össze a hajukat és mondjuk meg nekik, hogy "Ejnye-bejnye, ilyet nem szabad!" és kész?! blueye írta: Nem örülnék ha a te kezedbe hatalom kerülne.
Nekem nincsenek hatalmi törekvéseim, de élvezném a helyzetet, az biztos! Legalább végre rend és fegyelem lenne ebben a k*rva országban és visszaköltözhetnénk Európába!
T68m: jó a kérdés?!
|
szer. dec. 06, 2006 22:46 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
pampika írta: Ti, mint szaksajtó, nem kérhetnétek vmi vizsgálatot, ami bizonyítaná, hogy ez a cucc átverés??
Mivel egész oldalas hirdetésban reklámoz a Telecomban, szerintem nem.
|
szer. dec. 06, 2006 21:29 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
pampika írta: Ti, mint szaksajtó, nem kérhetnétek vmi vizsgálatot, ami bizonyítaná, hogy ez a cucc átverés??
meg kellene vizsgálni egy termék gyártásának/forgalombahozatalának szabályait, előírásait. Ott keresni okot a felülvizsgálatra, betiltásra. Azt nem fogod tudni bizonyítani, hogy nem működik - hacsak jogszabályi rendelkezés nem írja elő ennek az ellenkezőjét, azaz, hogy a gyártójának/forgalombahozójának kellene bizonyítani a termék használhatóságát.
|
szer. dec. 06, 2006 20:50 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Ti, mint szaksajtó, nem kérhetnétek vmi vizsgálatot, ami bizonyítaná, hogy ez a cucc átverés??
|
szer. dec. 06, 2006 20:18 |
|
|
Rusi
platina tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:49 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Bárhol felbukkanhatok
|
Mi is kaptunk belőle egy pakkot a Mobil Show kiállításon. Igazából nem álltunk neki azonnal röhögni, hanem fapofával megvártuk a csávó beszédének a végét (szerencsére csak alapmódban nyomta és nem állt neki 20 percig a vulkánokról, meg ilyesmiről beszélni). Aztán szolidan röhögtünk egyet, egyben nekünk sem tetszik, hogy ezek még léteznek, mert tudjuk, hogy baromi nagy átverés.
Még nem tudjuk mit kezdünk az ajándék pakkal, lehet, hogy tényleg dörzspapírként végzi
|
szer. dec. 06, 2006 20:02 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
Miért,nincsenek tévedésbe ejtve akik azthiszik egy matricátol javul a telefonjuk?
Ugyanakkor annyi szakértőt veszel meg egy aljárásban amennyit nem szélgyelsz,hogy bizonyítsd az nem ugy van hanem emígy.
És igen,aztán ha felmentik,aki feljelentette (majd egyszer) az felelne hamis vád miatt.
Mindenféle szityiszutyi,multilevel marketingnek álcázott pilótajátékok működnek,főleg internetes "virtuális webshop" és hasonló fedőszövegekkel.
|
szer. dec. 06, 2006 18:17 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
MH kedvéért rövid jogi összefoglaló:
Csalás
btk 318. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el.
Hamis vád
btk 233. § (1) Aki
a) a hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol,
kérdés, van-e kedved feljelenteni őket?
MH: konkrétan mire gondolsz:
"A pilótajátékok is hiába vannak törvényileg betiltva és komoly büntetéssel fenyegetve a btk-ban,máig élnek és virulnak..csak már nem pilótajátéknak hívják õket"???
|
szer. dec. 06, 2006 17:58 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
Elvileg a fogyasztóvédők erre vannak.Csak elég nehéz egy szubjektív dolgot bebizonyítani,hogy nem hatásos.
Ezek a világító "élet" kristályok,meg fene tudja milyen hókuszpókuszok mind ugyanez..nem lehet betilatni mert a "hívő" közönség (és persze az érekeltek!) azonnal tiltakoznak az eljárás ellen,hiába nélkülöz minden tudományos alapot a téma.
Sőt még az sem bizonyítható,(ha nincs is alapja,mert esetleg nem ismeri még a tudomány),hogy esetleg működik.(De ha az nem,akkor ugyebár az ellenkezője sem!!)
Elvileg fel lehetne minden ilyet jelenteni a rendőrségen is csalásért,csakhát,ha elég sok süsü hisz valamiben akkor az szinte önmagát "igazolja",afféle 1984 szerű "duplagondolos szubjektív valósággá" válik.
A pilótajátékok is hiába vannak törvényileg betiltva és komoly büntetéssel fenyegetve a btk-ban,máig élnek és virulnak..csak már nem pilótajátéknak hívják őket...kb ennyi a történet.
|
szer. dec. 06, 2006 17:45 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Bog írta: Macika, örömmel néztem volna végig a Mobil Show-n, ahogyan érvekkel lealázod a fószert, aki szerény becslésem szerint legalább 500 emberre sózta rá ezt a smirglipapírt. Volt egyébként hasonló próbálkozó, aki technológia érdeklődéssel és egészséges szkeptikussággal próbált érvelni, de a csávó leoltotta azzal, hogy ő nem ért hozzá, csak azt tudja, hogy eddig mindig mindenkinél minden telefonnál tökéletesen bevált, úgyhogy ki kell próbálni. Ja, 30 napos pénzvisszafizetési garancia is van ám!:-) Sajnos nem tudtam kimenni, egész hétvégén dolgoztam
Pedig ha kint lette mvolna, tuti, hogy megizzasztottam volna a sza.rcsimbókot...
|
szer. dec. 06, 2006 2:05 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Az ilyet nem lehet valahol bejelenteni? Valami szakhatóságnál, aki végre arra kényszerítené őket, hogy bizonyítsák be, hogy a cuccuk működik. És mivel ilyet nem tudnának, így kapnának jó nagy büntit és be is tiltanák. És aztán kéne verni nagy kampányt, hogy mindenkit jól átvertek és mindenki menjen visszakérni a pénzét. Akkor aztán azt is megbánnák, hogy a gondolat kipattant a fejükből!
Úúúgy teccene
|
szer. dec. 06, 2006 1:45 |
|
|
Bog
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. jún. 19, 2004 10:42 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: mobilarena HQ:-)
|
Macika írta: Na várj, Te úgy gondolkozol, hogy MENET/HASZNÁLAT KÖZBEN javítja ez a **** az akksi hatásfokát. Ők meg úgy, hogy VISSZAFORDÍTJA a már elgyengült akksit is jó irányba és ÚJRA menni fog közel annyit, mint újkorában!
Na, itt az igazi átverés. Nem elégszenek meg kis átveréssel, nagy kell nekik...
Macika, örömmel néztem volna végig a Mobil Show-n, ahogyan érvekkel lealázod a fószert, aki szerény becslésem szerint legalább 500 emberre sózta rá ezt a smirglipapírt. Volt egyébként hasonló próbálkozó, aki technológia érdeklődéssel és egészséges szkeptikussággal próbált érvelni, de a csávó leoltotta azzal, hogy ő nem ért hozzá, csak azt tudja, hogy eddig mindig mindenkinél minden telefonnál tökéletesen bevált, úgyhogy ki kell próbálni. Ja, 30 napos pénzvisszafizetési garancia is van ám!:-)
|
szer. dec. 06, 2006 1:41 |
|
|
Macika
Moderátor
|
MotoHacker írta: Jó,hogy felhoztátok ezt a topicot!! Iszonyúan röhögtem végig,meg jó volt olvasni kinek milyen volt itt régen a stílusa. Az meg ugye csak poén,hogy skynet tényleg nobel díjas???:D
Mindenesetre,ha ekkora esemény ez,hogy akurefresh,tudok én csinálni igazi "aksi restaurátort",természetesen annak sajnos érintkeznie kell az aksival,tehát nem úgy működik,hogy bent van az aksi a telefonban és "menet közben javít".
A telefon aksit egyébként a minél jobb térerő (és kisebb adóteljesítmény) kíméli,továbbá a minél kevesebb "nyomkodás"(képernyő világítás) és a minél gyorsabb felkapás,ha hívnak,tehát kevesebbet cseng(szól hangosan és rezeg) ez ismét pozitívan hat az akku képességeire.
Mivel ezek a tényezők(főleg a térerő,de a többi is) kontrollálhatatlanul és "véletlenszerűen" változnak,nem sok kell belemagyaráni ezt-azt. Na várj, Te úgy gondolkozol, hogy MENET/HASZNÁLAT KÖZBEN javítja ez a **** az akksi hatásfokát.
Ők meg úgy, hogy VISSZAFORDÍTJA a már elgyengült akksit is jó irányba és ÚJRA menni fog közel annyit, mint újkorában!
Na, itt az igazi átverés.
Nem elégszenek meg kis átveréssel, nagy kell nekik...
|
szer. dec. 06, 2006 1:26 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
|
Jó,hogy felhoztátok ezt a topicot!! Iszonyúan röhögtem végig,meg jó volt olvasni kinek milyen volt itt régen a stílusa.
Az meg ugye csak poén,hogy skynet tényleg nobel díjas???:D
Mindenesetre,ha ekkora esemény ez,hogy akurefresh,tudok én csinálni igazi "aksi restaurátort",természetesen annak sajnos érintkeznie kell az aksival,tehát nem úgy működik,hogy bent van az aksi a telefonban és "menet közben javít".
A telefon aksit egyébként a minél jobb térerő (és kisebb adóteljesítmény) kíméli,továbbá a minél kevesebb "nyomkodás"(képernyő világítás) és a minél gyorsabb felkapás,ha hívnak,tehát kevesebbet cseng(szól hangosan és rezeg) ez ismét pozitívan hat az akku képességeire.
Mivel ezek a tényezők(főleg a térerő,de a többi is) kontrollálhatatlanul és "véletlenszerűen" változnak,nem sok kell belemagyaráni ezt-azt.
|
kedd dec. 05, 2006 23:57 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
ha már off:
blueye írta: Czumy írta: Nem erõs, hanem HATÁSOS!! Fõleg, ha egy ilyen esemény nyilvános megkövezéssel párosul!! Ez a saját véleményem. Az ilyen nyerészkedõ tetvek miatt tart ott ez az ország, ahol... Ez így már tényleg OFF. Nem örülnék ha a te kezedbe hatalom kerülne.
bezzeg, most milyen jó kezekben is van!
|
kedd dec. 05, 2006 23:30 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Czumy írta: Nem erős, hanem HATÁSOS!! Főleg, ha egy ilyen esemény nyilvános megkövezéssel párosul!! Ez a saját véleményem. Az ilyen nyerészkedő tetvek miatt tart ott ez az ország, ahol...
Ez így már tényleg OFF.
Nem örülnék ha a te kezedbe hatalom kerülne.
|
kedd dec. 05, 2006 22:59 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Ez elég gyenge példa megint. A K750 és a W800 között nem volt akkora árkülönbség, mintha megvetted vonlna boltban az 512-es kártyát meg a HPM-70-et. Ezenkívül a honlapon ha nincs így kerek-perec leírva, de bárki aki megnézi a specifikáciükat tudhatja, hogy a két telefon egyezik. Az meg egy dolog hogy valami ér-e annyit, mint amennyiért adják, és más hogy a specifikációkban közölt funkciónak a legkisebb mértében sem tesz eleget. Nem egészen ugyanaz.
Guni
|
kedd dec. 05, 2006 22:38 |
|
|
Macika
Moderátor
|
coltnavy írta: Szerencsére nem vettem belőle. Viszont azt jobb, ha tudjátok, márpedig tudjátok, hogy nem ő /akkufreshes ember/ az egyetlen, aki ezt teszi. Csak hajlamosak vagyunk bedőlni a szemfényvesztésnek. És akkor gondolok itt az "ugyanabban a kaszniban eladott más szofttal rendelkező" telefonokra, amiket megvetetnek velünk újként. Különbség csak annyi, hogy valóban kaptál egy "új" telefont, csak éppen ugyanazt vetették meg veled, amilyen már volt, mert kihasználták az ember birtoklási, hatalomvágyási ösztönét. Szerintem ez ugyanakkor abűncselekmény, mint egy nemlétező technológiát eladni. Amúgy ha ennyire biztos, hogy szélhámos a figura, akkor hogyhogy hivatalosan árulhatja a smirglipapírját? Kicsit gyanús volt, hogy nem mert az emberek szemébe nézni, vagy ha mégis, akkor hirtelen elnézett, de akkor nem gyanakodtam. Mellément.
Abszolút nem erről van szó. A készülékek variálása egészen más, SEMMI átverés nincs a dologban.
Amit ígérnek, AZT TUDJA IS a készülék.
Míg ennél a **** ESETLEG placebo hatás léphet fel, na meg páran csak azért hangoztatják, hogy náluk működött, hogy ne kelljen bevallani, milyen szinten megvezették őket, A SAJÁT BUTASÁGUK áldozatai lettek!
Mert igen, ez hiányzik ma legjobban az emberekből, hogy beismerjék, tévedtek...
|
kedd dec. 05, 2006 22:31 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Nem teljesen ugyanaz, mivel ha veszel egy telefont, amit új modell számmal adnak, de hasonló tudással az előzőhöz képest, akkor a pénzedért kaptál egy működő telefont (attól függetlenül, hogy az mennyiben tér el az előzőtől). Viszont ha veszel egy akkufresh-t, akkor kidobod a pénzed az ablakon, mert cserébe kapsz egy darab papírt, ami nem végzi el azt a feladatot, amiért vetted.
És mindezt miért adhatja el? Mert gondolom, nem túl szigorú a szabályozás, így állítólagos bizonyítványokkal és "labor tesztekkel" is lehet bizonyítani, hogy ez a valami működne. Hidd el, nem egy ember írt már nekik a fórumról, hogy ugyan adjanak már kicsit bővebb tájékoztatást a cuccról. Vagy nem is válaszoltak, vagy küldtek vmi homályos, scan-elt papírt, amit állítólag vmi német intézet adott ki róla.
|
kedd dec. 05, 2006 22:21 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
blueye írta: Czumy írta: Van a számára 2 méter hajókötelem és segítek kiválasztani a lámpavasat is... Ez azért erős. Gondolkodjál a leírt szavak súlyán. Szerintem. Nem erős, hanem HATÁSOS!! Főleg, ha egy ilyen esemény nyilvános megkövezéssel párosul!! Ez a saját véleményem. Az ilyen nyerészkedő tetvek miatt tart ott ez az ország, ahol... Pampika "me'mondta a őszintét, szóva' óvassad a szemmeddel": pampika írta: Ha csak ezt a topicot visszaolvasod, kiderül, hogy többszörösen meg van cáfolva, észérvekkel, hogy nem működHET. Már csak az akksik működési elvéből adódóan sem. Ettől függetlenül ezt nem olyan sok ember tudja, így könnyen rájuk lehet sózni ezt a baromságot. És ehhez kell az öltönyöny manus meg a körítés meg a szakszavak. Ha az egységsugarú júzer nem érti, de elhiszi, már meg is vette, hiszen az eladó biztos tudja, miről beszél
Aki szánt szándékkal, a saját pénzéhségének csillapítására másokat félrevezetve, mások "tudatlanságát" kihasználva akar meggazdagodni, nem érdemel kevesebbet/jobbat!! Az adóforintokból nem akarnám évekig etetni (amíg a sitten ül) az ilyet.
|
kedd dec. 05, 2006 20:59 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Szerintem csak elkellene őket küldeni vulkanikus kőzetet bányászni.
|
kedd dec. 05, 2006 12:42 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
skynet írta: blueye írta: Czumy írta: Van a számára 2 méter hajókötelem és segítek kiválasztani a lámpavasat is... Ez azért erõs. Gondolkodjál a leírt szavak súlyán. Szerintem. a lámpavas biztos lehet vagy 100 kg, de a 2 méter hajókötél nem annyira súlyos...
elég súlyos az is. Nézek itthon valami könnyebbet, ha csak az a gond a fellógatásukkal!
|
kedd dec. 05, 2006 12:11 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Így van. És van miből sokat költeni marketingre nekik, hiszen sokan megveszik.
Egyébként az öltönyös emberek fizetéséről: kb. ha 3 alkalmazottal dolgozik a "cég", akkor sokat mondtam.
Üdv!
|
kedd dec. 05, 2006 12:01 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
coltnavy írta: Kérdés: Az nem lehetséges, hogy van olyan akkufresh, ami valóban működik?
Ha csak ezt a topicot visszaolvasod, kiderül, hogy többszörösen meg van cáfolva, észérvekkel, hogy nem működHET. Már csak az akksik működési elvéből adódóan sem.
Ettől függetlenül ezt nem olyan sok ember tudja, így könnyen rájuk lehet sózni ezt a baromságot. És ehhez kell az öltönyöny manus meg a körítés meg a szakszavak. Ha az egységsugarú júzer nem érti, de elhiszi, már meg is vette, hiszen az eladó biztos tudja, miről beszél
|
kedd dec. 05, 2006 11:51 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
skynet írta: blueye írta: Czumy írta: Van a számára 2 méter hajókötelem és segítek kiválasztani a lámpavasat is... Ez azért erős. Gondolkodjál a leírt szavak súlyán. Szerintem. a lámpavas biztos lehet vagy 100 kg, de a 2 méter hajókötél nem annyira súlyos...
Ezt most én komolyan gondoltam, manapság túl hamar szabadulnak el az indulatok, még akkor is ha ez "csak" egy fórum és vszínűleg nem komolyan gondolta Czumy.
|
kedd dec. 05, 2006 11:18 |
|
|
Bog
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. jún. 19, 2004 10:42 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: mobilarena HQ:-)
|
Ez a tag pont a mi standunk mellett nyomta a vakert a Mobil Show-n. Polacsekkel betegre röhögtük magunkat, nanotechnológiás vulkáni kőzetes kerámia-ionizálótól kezdve minden volt ott.
Akkora tömeg volt nála folyamatosan, hogy félelmetes.
A lényeg, hogy természetesen beszereztünk egy "demo" csomagot, úgyhogy ki fogjuk próbálni, aztán majd jól megírjuk, hogy mit tapasztaltunk.
|
kedd dec. 05, 2006 9:37 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Czumy írta: Van a számára 2 méter hajókötelem és segítek kiválasztani a lámpavasat is...
Ez azért erős. Gondolkodjál a leírt szavak súlyán. Szerintem.
|
kedd dec. 05, 2006 8:47 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
coltnavy írta: a figura nagyon mókásan adta elő a dolgokat, amolyan Rodolfós stílusban. Tisztára ugyanazok a mozdulatok. És közben gondosan ügyelt a szakkifejezések használatára. Vagyis mikor behelyezte az akkufresht az akkcsi alá, akkor előszeretettel használta a "telepítés, installálás" szót, és gyakran kihangsúlyozta, hogy ez egy vulkanikus bizgerenytyű melyet alá is támasztott azzal, hogy egy nejlonzacskóban szénporhoz hasonló anyagot rázogatott a fény felé tartva. És azt mondta, hogy a boltban 2 ezer ft, de ő 1500-ért adja.
Tolvajos-lehúzós-jólátverős. Szerintem.
Van a számára 2 méter hajókötelem és segítek kiválasztani a lámpavasat is...
|
kedd dec. 05, 2006 8:14 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
coltnavy írta: csak nem tudom elképzelni, hogy egy kis zsivány banda ennyire jólszervezett lenne.
Pedig el kell képzelned.
Ez pont a marketingről szól, látod már te is meginogtál.
|
kedd dec. 05, 2006 7:47 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Lipi írta: blueye írta: pg írta: Fantasztikus Accufresh akció a Photohall-ban! Mindössze 2990 Ft! Rohanjunk.... A Photohall ehhez adja a nevét Biztos ki lett próbálva - álltaluk, vagy nem... Miért lenne más a Photo Hall, mint a többi cég?
Azért nem ugyanaz a cég, mint a piacon elektromos cuccot áruló szaki.
|
pén. nov. 10, 2006 15:30 |
|
|
Lipi
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 03, 2005 12:48 Hozzászólások: 338 Tartózkodási hely: Budapest
|
blueye írta: pg írta: Fantasztikus Accufresh akció a Photohall-ban! Mindössze 2990 Ft! Rohanjunk.... A Photohall ehhez adja a nevét
Biztos ki lett próbálva - álltaluk, vagy nem...
Miért lenne más a Photo Hall, mint a többi cég?
|
pén. nov. 10, 2006 14:44 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Bizony! Benne van a katalógusban is (szórólap), meg a boltban is ki van rakva, egy dvd tokba csomagolva.
|
pén. nov. 10, 2006 14:38 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
pg írta: Fantasztikus Accufresh akció a Photohall-ban! Mindössze 2990 Ft! Rohanjunk....
A Photohall ehhez adja a nevét
|
pén. nov. 10, 2006 13:54 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
Fantasztikus Accufresh akció a Photohall-ban!
Mindössze 2990 Ft!
Rohanjunk....
|
pén. nov. 10, 2006 12:56 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
McLaca írta: Volt egy nagyon konkrét mondata is az egyiknek, miszerint az átlagos emberek (tehát kb. 70%) 2-2,5 évente lecserélik elektronikai eszközeiket (ahelyett, hogy mentegetnék azok akkujait), és ez az átlag korántsem elhanyagolandó tényező egy befektetés esetén.
Ebben van a lényeg. Ha működne is ez az izé, akkor sem lenne benne fantázia, hiszen emberünk szerint 9-20 USD közötti áron lehet adni, ami egy másik akku ára. De ugye akkut se nagyon vesznek az emberek, mert alsó kategóriában közel ennyiért kapnak új telefont is...
|
szer. ápr. 26, 2006 23:09 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Bakker hát ez kész! Ez tényleg azt hitte, hogy a TVshop-ban van! Ez a legjobb: -Én kiszállok! -Nagyon jó! LOL!
Guni
|
szer. ápr. 26, 2006 21:13 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Persze, nyilván a gazdasági nagykutyák tapasztalatát (majdnem) senki sem vonja kétségbe.
Volt egy nagyon konkrét mondata is az egyiknek, miszerint az átlagos emberek (tehát kb. 70%) 2-2,5 évente lecserélik elektronikai eszközeiket (ahelyett, hogy mentegetnék azok akkujait), és ez az átlag korántsem elhanyagolandó tényező egy befektetés esetén.
Üdv!
|
szer. ápr. 26, 2006 21:11 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Macika írta: Azért a pénzembereknek nem azért van pénzük, mert hülyék, hidd el. Érzik azok, mibe érdemes fektetni, és mi az ami kamu!
Szerintem ilyen eloadasmoddal akar egy mukodo perpetuum mobilet is felkinalhatott volna, azzal is elhajtjak
|
szer. ápr. 26, 2006 20:50 |
|
|