Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 3:32

Hozzászólás a témához  [ 481 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Pannon Happy tarifacsomag 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Nokian írta:
Van egy amolyan "céges" pletyka ("menekülnének a svédek") a Pannon-t illetően. Valaki tud valamit?

Nem svédek, hanem norvégok... :wink:

kedd jún. 01, 2004 18:26
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Komolyan mondom, ég az arcomon a bőr, hogy pannonos vagyok. Három hét van még a nyolcadik évemből náluk, de azt kell, hogy mondjam, megkönnyítik a választást. Bár nekem ettől sem olcsóbb sem drágább nem lesz a percdíjam, hogy kihozzák az újabbnál újabb remek csomagokat, de ezt a dilettantizmust látva erősen meg lehet kérdőjelezni, hogy ésszerű tervezés, gazdálkodás és munka folyik-e náluk? És vajon mi vár még a régi előfizetőkre?

Két első gondolatom volt az ügyben:
1. Lehet-e vele sms-t küldeni, vagy opciós díjat kell utána fizetni? Ez egy elég húzós, high-tech szolgáltatás itt, 2004 derekán. Bár a múltkor, amikor a hangpostám elbarmolása után [általuk, ugye] nem tudtam sms-t küldeni, és a műférfi felháborodva elküldött, hogy "még meg sem rendeltem", nos ez már előre vetített valamit ebből a kiváló tarifacsomagból és egyáltalán, a felfogásból.

2. Azt feltételezik, hogy ha valaki ilyet vásárol, az egyből vált egy másik csomagra, és ez legalább biztos 900 forint. Remek, legalább van valami csírája az előre[cső]látásnak.

kedd jún. 01, 2004 18:22
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
pg írta:
A Pannonnak tényleg nagytakarítást kellene már csinálni a csomagok között, félig fedik egymást, nincsenek célcsoportok, csak szenvednek, és hajigálják ki az újakat. (Bee-t megszüntetni, Classic-ot, Pro-t megszüntetni, Happy-ből Praktikumot csinálni, de így sem az igazi, mert a Djuice és a Happy jellege hasonlít. A Djuice-ot is meg lehet szüntetni. :-) Nem is tudom, minek kellett. Barmok. Miért nem volt elég a Praktikum. (Minden új vezér létrehoz egy kártyás márkat, vagy mi megy itt?)

A Bee szerintem is felesleges, úgy, ahogy van. Megbuktak vele.
A Praktikumból a Classic-ot tán meg lehetne tartani, de a Pro-nak nem sok értelmét nem látom...

Nekem szimpatikus a (kártyás) djuice, jó, hogy behozták! Használom is rendesen...

pg írta:
Nincs valami olyan statisztika, hogy melyik csomagot hányan használják?

Erre én is kíváncsi lennék!

Én sem értem, hogy ez miért lett Pannon Happy (Ja, és ez nem elírás, sajnos, lásd pgsm.hu és a happy.pdf file), és miért nem Praktikum Happy... Bennem ez azt a benyomást kelti, hogy nem igazán tudják, hogy most mit is akarnak. Van egy amolyan "céges" pletyka ("menekülnének a norvégok") a Pannon-t illetően. Valaki tud valamit?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Czumy kedd jún. 01, 2004 18:33-kor.

kedd jún. 01, 2004 18:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
pg írta:
A Pannonnak tényleg nagytakarítást kellene már csinálni a csomagok között, félig fedik egymást, nincsenek célcsoportok, csak szenvednek, és hajigálják ki az újakat. (Bee-t megszüntetni, Classic-ot, Pro-t megszüntetni, Happy-ből Praktikumot csinálni, de így sem az igazi, mert a Djuice és a Happy jellege hasonlít. A Djuice-ot is meg lehet szüntetni. :-) Nem is tudom, minek kellett. Barmok. Miért nem volt elég a Praktikum. (Minden új vezér létrehoz egy kártyás márkat, vagy mi megy itt?)

A Bee szerintem is felesleges, úgy, ahogy van. Megbuktak vele.
A Praktikumból a Classic-ot tán meg lehetne tartani, de a Pro-nak nem sok értelmét nem látom...

Nekem szimpatikus a (kártyás) djuice, jó, hogy behozták!

pg írta:

Erre én is kíváncsi lennék!

kedd jún. 01, 2004 18:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Ezek is érdekesek:

A tarifacsomag nem tartalmazza és nem is vehetőek igénybe hozzá az alábbi szolgáltatások:

Adathívás és GPRS alapú Internet szolgáltatások
MMS és MMS Album
Fax és adat hívások
Hangposta :?: :?: :?:
Roaming
PáratlanSzám
SMS 80 csomag

Ezt nem értem én sem. Ez a kettő maradhatott volna simán... :?

kedd jún. 01, 2004 18:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Néhány nappal ezelőtti a hír:

http://www.gsmport.hu/index.php?page=ar ... 372823-947

Gyermeknap: ingyenes vidámparki játékok a Pannon GSM jóvoltából

Ingyen játékokkal és különleges programokkal várja ma, gyermeknapon az ország mindhárom állandó vidámparkja - a debreceni, a pécsi és a budapesti - a kicsiket és az őket kísérő felnőtteket. A vidámparkok rendezvényeinek támogatója a Pannon GSM, amelynek közreműködésével a gyerekek több millió forint értékben játszhatnak ingyen a nap folyamán.

„A magyar családokban szerencsére minden nap gyermeknap, a Pannon GSM ugyanakkor olyan ajándékkal kedveskedik május utolsó vasárnapja ünnepeltjeinek, ami igazán emlékezetessé teheti számukra ezt az alkalmat" - mondta Somlyai Dóra, a távközlési társaság kommunikációs igazgatója. Mindhárom vidámpark vasárnap a nyitástól várja e különleges ajándékkal kis vendégeit.

---------------------------------------------------

És végül mindenki Happy lett! :D :D :D

kedd jún. 01, 2004 17:01
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Nem vagyok benne biztos, hogy felfogom, ezzel mit akar a Pannon??
Jelenleg a VitaMAX City 48 es 19Ft-os percidjakat kinal minden mobil halozatba az azonos idoszakokban, bar teny hogy az sms 30 Ft es a vezetekes hivasa is draga.. De elegalabb minden szolgaltatas elerheto..
Az teljesen meglepett, hogy meg a hangposta sincs a szolgaltatasok kozott, bar azt ugyis lemondja majdnem mindenki..
Ezt a csomagot szertinem a Nokia 1100, 2100 vagy 2300-assal fogja hirdetni.. ;)))) Mindegyiknek az SMS a legfejlettebb szolgaltatasa.. ;))

akkor már csak az a kérdés, hogy réges-régen a 3210-3310 tömeghisztériatelefonokhoz, miért nem szabtak testre (, írtóbutára) egy szolgáltatáscsomagot? :?:
ez a lépés nagyon maradi magatartást feltételez. :( bár, mint mondtam 2-nak nekem még meg is felelne... (csak az a GPRS W@P)

Gabesz

kedd jún. 01, 2004 14:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem vagyok benne biztos, hogy felfogom, ezzel mit akar a Pannon??
Jelenleg a VitaMAX City 48 es 19Ft-os percidjakat kinal minden mobil halozatba az azonos idoszakokban, bar teny hogy az sms 30 Ft es a vezetekes hivasa is draga.. De elegalabb minden szolgaltatas elerheto..
Az teljesen meglepett, hogy meg a hangposta sincs a szolgaltatasok kozott, bar azt ugyis lemondja majdnem mindenki..
Ezt a csomagot szertinem a Nokia 1100, 2100 vagy 2300-assal fogja hirdetni.. ;)))) Mindegyiknek az SMS a legfejlettebb szolgaltatasa.. ;))

kedd jún. 01, 2004 14:23
platina tag

Hozzászólás 
Tényleg az a kérdéses, hogy kinek is hozták ki ezt a csomagot. Mert ha csak a számokat nézem, nem rossz. 18 után, meg ha sok a vezetékes a City-nél jobb. De a Jokert valahogy még mindig nem tudja egyértelműen legyőzni. (a Joker egyedül SZINTE helyettesít egy City-t ÉS egy Happyt. A 30 mp-es számlázási egységet is figyelembe véve, persze.)

A korlátozások alapján lehetne "nyugdíjascsomag", mert hát ők kevésbé MMs, meg WAP-oznak, de a percdíjak alapján nekik nem jó, mert nekik olyan kellene, ami EGÉSZ NAP olcsó, hiszen nekik már nincs csúcsidő, meg munkaidő. Valami olyasmit lehetett volna, hogy mondjuk 25 Ft/perc 60 mp alapon, MINDIG és MINDENHOVÁ, ÉS akkor semmi MMS, WAP, GPRS, hangposta, roaming. Na, ez lehetett volna a jó nyugdíjascsomag.

Na jó, kicsit emelni kellett volna, olyan 30 Ft/percig, mert sokan megvették volna második csomagnak. (Bár a Pannon helyzetét elnézve az a sok előfizető sem lett volna baj.)

Maradna két csomag.... :-))) Nem semmi.

Bár a Westel, bocs, T-Mobile is kidobhatná ennyi erővel a Domino SMS-t, Egyenlítőt, sőt talán a sima Dominot is.

A Voda is megszünteti a Fiestát...

kedd jún. 01, 2004 13:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
szal, mitõl is happy?

és miért a korlátozás, vki, pgsm new tud róla valamit?

egyébként a duo töltögetése tényleg jó ötlet, nekem is esezmbe jutott. /Mert ugye enélkül csak az egyenlitõ M jöhetne szóba, az ötödik perc után/

csak a kérdés: mit csináljak a duo-n lévõ pénzzel? váltsak jokerre? :)))))

kedd jún. 01, 2004 12:34
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Aki kibirja, hogy 18 oraig nem hiv senkit (mertugye manapsag 69 ft/perc az nem versenykepes ar), az jutalmul 18 ora utan 19 Ft/perc aron hivhat "barkit". Galla Miklos fel is hivta a "barkit" :-)
Aztan MMS es WAP meg minek, vegul is 2004 van, amikor az emberek nemcsak SMS-ezni es telefonalni akarnak, hanem szorakozni is.
Ujitas Pannon modra, s ezt en mondom aki 1996-ot kotodok hozzajuk...

kedd jún. 01, 2004 12:34
arany tag

Hozzászólás 
kukacwap írta:
Áh. Ezt élő ember meg nem magyarázza, hogy a lehetőséget miért kell megvonni az embertől!

Főleg azokat, amelyek bevételt jelentenének nekik ugye... W@P, MMS.

Gabesz

kedd jún. 01, 2004 11:38
Hozzászólás 
Hát, ezt a bránerséget bazz. Egyszerűen hihetetlen. Komolyan mondom vicc amit csiná. Már csak a TV-s reklámra vagyok kiváncsi. De komolyan az vagyok. Majd reklámozzák, hogy milyen király, hogy du. lehet 19-ért pofázni, utána meg átváltasz a másik csatornára, ott meg megy a Horizont perfect reklám, hogy telefonálj 30 HUF-ért előfizuval. Istenem, ezek a a Pannon emberei begurulnak Budaörsre, összeszedik a legnagyobb fejeseket és együtt elmennek a sarki kocsmába, berúgnak és visszamennek dolgozni? Vagy hogy jut ilyen az eszükbe??? Áh. Ezt élő ember meg nem magyarázza, hogy a lehetőséget miért kell megvonni az embertől!

kedd jún. 01, 2004 11:20
arany tag

Hozzászólás 
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=25541

A Pannon GSM június 1-től új, kártyás előfizetést kínál azon ügyfeleinek, akik számára a mobiltelefon elsősorban a munkaidőn kívüli jóízű, alapos beszélgetések és a barátokkal, ismerősökkel való folyamatos kapcsolattartás eszköze.
hirdetés

A hívásiránytól független percdíjakat, valamint rendkívül kedvező csúcsidőn kívüli tarifákat nyújtó Pannon Happy egyszerű és könnyen átlátható megoldás a csúcsidőn kívül sokat telefonáló előfizetőknek. A tarifacsomagot azok számára dolgozta ki a mobilszolgáltató, akik telefonjukat nem digitális infokommunikációs központnak, hanem a gyakori beszélgetések használati eszközének tekintik.

A Happy tarifacsomag felhasználói csúcsidőben bruttó 69 forintos, majd délután 6 órától kezdve, illetve hétvégén csupán 19 forintos percdíjjal hívhatnak minden magyarországi telefonszámot. Ez az utóbbi összeg érvényes a szöveges üzenetek (SMS) belföldi irányú küldésére is. Ezek az eleve kedvező költségek azonban még tovább csökkenthetők a megszokott módon az akár 25 százalékos kedvezményt biztosító, nagyobb értékű feltöltőjegyekkel.

A Pannon Happy számos olyan fontos kényelmi szolgáltatással bír, amit a Pannon GSM többi csomagjánál már megszokhattunk, így többek között elérhető róla a nemzetközi hívásokat kedvezőbb áron biztosító PluszNulla, a Pannon GSM SMS-alapú információs szolgáltatása, a PannonIndex, vagy a mindennapos tranzakciókat leegyszerűsítő Mobil Bankfiók. A Pannon Happy csomagnak ugyanakkor nem része az MMS-küldési, vagy WAP-böngészési lehetőség.

Erre csak egy valami jut eszembe. LOL!!!!! :twisted:

kedd jún. 01, 2004 10:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
balage20 írta:
Praktikum Happy csomag:

A számlázás 1 perc alapú

csúcsidőben 69 Ft (bruttó) bármit hivsz (belföld) 07:00-18:00-ig
csúcsidőn kivül 19 Ft (bruttó) bármit hivsz (belföld) 18:00-07:00-ig
hétvége 19 Ft (bruttó) bármit hivsz (belföld) 00:00-24:00-ig
SMS küldés 19 Ft (bruttó) (belföld)

@Balage20:

Köszönjük az infót :wink:

kedd jún. 01, 2004 10:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
:mrgreen:

kedd jún. 01, 2004 10:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én is így számoltam :)
Közben becsúszik egypár aprónetes hívás... :)

kedd jún. 01, 2004 10:17
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Váltok Happyre, váltok Duóra, és a nagyfeltöltővel feltöltött Happyvel hívom a Duómat. :)

Igen, ezen én is gondolkoztam már... :lol:
14400-as feltöltőkártyával 18600 Ft-ot lehet feltölteni a Duo-ra! :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sverige kedd jún. 01, 2004 12:35-kor.

kedd jún. 01, 2004 10:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Váltok Happyre, váltok Duóra, és a nagyfeltöltővel feltöltött Happyvel hívom a Duómat. :)

kedd jún. 01, 2004 10:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én sem látom értelmét a korlátozásoknak! Micsoda egy hülyeség! :!: :shock:

Ettől függetlenül, biztos lesz jópár emberke, aki ilyet fog venni, mert valóban megéri csúcsidőn kívül. De lényegesen, kevesebben lesznek, mintha korlátozások nélkül jönne ki a csomag.

kedd jún. 01, 2004 10:05
platina tag

Hozzászólás 
Délutántól legyen Happy! - új díjcsomag a Pannon GSM-től

A Pannon GSM június 1-től új, kártyás előfizetést kínál azon ügyfeleinek, akik számára a mobiltelefon elsősorban a munkaidőn kívüli jóízű, alapos beszélgetések és a barátokkal, ismerősökkel való folyamatos kapcsolattartás eszköze.

A hívásiránytól független percdíjakat, valamint rendkívül kedvező csúcsidőn kívüli tarifákat nyújtó Pannon Happy egyszerű és könnyen átlátható megoldás a csúcsidőn kívül sokat telefonáló előfizetőknek. A tarifacsomagot azok számára dolgozta ki a mobilszolgáltató, akik telefonjukat nem digitális infokommunikációs központnak, hanem a gyakori beszélgetések használati eszközének tekintik.

A Pannon GSM hagyományosan élen jár a hívásiránytól független, egységes percdíjú előfizetések terén, és ez a Pannon Happy esetében sincs másképp. Csúcsidőben bruttó 69 forintos, majd délután 6 órától kezdve, illetve hétvégén csupán 19 forintos percdíjjal hívható minden magyarországi telefonszám. Ez az utóbbi összeg érvényes a szöveges üzenetek (SMS) belföldi irányú küldésére is. Ezek az eleve kedvező költségek azonban még tovább csökkenthetők a megszokott módon az akár 25 százalék kedvezményt biztosító, nagyobb értékű feltöltőjegyekkel.

A Pannon Happy számos olyan fontos kényelmi szolgáltatással bír, amit a Pannon GSM többi csomagjánál már megszokhattunk, így többek között elérhető róla a nemzetközi hívásokat kedvezőbb áron biztosító PluszNulla, a Pannon GSM SMS-alapú információs szolgáltatása, a PannonIndex, vagy a mindennapos tranzakciókat leegyszerűsítő Mobil Bankfiók - azaz csupa olyan megoldás, amely akkor is hasznos lehet a felhasználók számára, ha nem divatcikként vagy üzleti eszközként tekintenek készülékükre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A Pannon Happy csomagnak ugyanakkor nem része az MMS-küldési, vagy WAP-böngészési lehetőség.

˝A Pannon Happy ideális választás azok számára, akik elsősorban a munkaidő leteltével veszik kézbe mobiltelefonjukat˝ - mondta az új tarifacsomagról Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója. ˝Egységes díjrendszerével kiszámítható, kedvező percdíjaival pedig egy vonzó, gazdaságos kommunikációs megoldás˝.
http://www.mobilvilag.hu/newsread.php?id=01204306044009

kedd jún. 01, 2004 9:28
arany tag

Hozzászólás 
Bournie írta:
csab2 írta:
Hát én teljesen kész vagyok! Azért nem reagáltam eddig erre a nevetséges tarifára, mert meg akartam várni a hivatalos infókat. Ez a csomag ma 2004-ben egyszerűen elképesztő! Hogy lehet kidobni egy tarifacsomagot wap, hangposta, roaming, MMS nélkül????? Le vagyok döbbenve! Ezek nem normálisak! Kidobnak egy csomagot, ami tök jó ha az SMS és a nem csúcsidejű beszélgetések díját nézzük. De könyörgöm, a felsorolt szolgáltatások nélkül??? Tudom, hogy rengetegen nem használják a wapot, azt sem tudják, mi az. Az is tény, hogy rengetegen nem roamingolnak, mert nem utaznak külföldre. Azt is elfogadom, hogy a hangpostát is sokan kikapcsolják (köztük én is). Az MMS is drága. De könyörgöm, azért a lehetőséget miért kell megvonni? Maga a szolgáltatás aktiválása is pénzbe kerül, ami nem térül meg, vagy mi? Nem értem. Egyszerűen nem értem ezt a logikát! :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil:

Egyetlen logikára tudok gondolni, mégpedig arra, hogy akik igazán használják is a telefonjukat, figyelnek a költségekre, stb. azoknak ne legyen jó ez a csomag második kártyának... magyarul akik igazán benne vannak a témában, és alaposan spórolnának is vele, azok ne tegyék bele estére és hétvégére ezt a kártyát a telefonjukba, mert akkor nem tudnak egyéb szolgáltatást használni... Persze ez is erőltetett és viszonylag könnyen kikerülhető is, de talán ez az egyetlen ami még valamennyire indokolhatja...

A Jokerről történő váltást még az egyenlegem miatt el kell halasztanom, addig még változhat is a világ... :-D Ami viszont tényleg mellett szól, hogy szinte tökéletes bulikártya, a Pannonos előfizusomat átirányítom, és hawaii. Viszont a GPRS W@pot igazán tartalmazhatná!!! Legalább csak azt, naaaaah Pannon! ;-)

Gabesz

kedd jún. 01, 2004 9:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bournie írta:
Amúgy más...
Prepaid-ben mostmár van Praktikum, Bee, Djuice, ezt a csomagot meg behozták Pannon Happy néven... ennyi brandet... ennek is mi értelme... :)

Semmi. Én eltörölném a Bee és Praktikum márkaneveket, és csak lenne Simán Pannon Happy, Pannon djuice, Pannon Perfekt, stb.

kedd jún. 01, 2004 9:13
arany tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Érdekesség 2:

Operát használok. A Pannon oldalán ha a Happyre kattintok, a bejövő oldal címe (az ablak címe): "Pannon GSM - Praktikum Pro - ideális nappali percdíjak, kézben tarttott költségek - Opera"
Ez csak valami hiba, vagy előrevetíti a Pro kinyírását?

Szerintem csak simán a Pro oldalának szerkezetét klónozták és elfelejtették átírni... :)

Amúgy más...
Prepaid-ben mostmár van Praktikum, Bee, Djuice, ezt a csomagot meg behozták Pannon Happy néven... ennyi brandet... ennek is mi értelme... :)

kedd jún. 01, 2004 9:03
platina tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Érdekesség 2:

Operát használok. A Pannon oldalán ha a Happyre kattintok, a bejövő oldal címe (az ablak címe): "Pannon GSM - Praktikum Pro - ideális nappali percdíjak, kézben tarttott költségek - Opera"

Tényleg! Internet Explorer-nél is ez van a fejlécben!

kedd jún. 01, 2004 9:00
arany tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Hát én teljesen kész vagyok! Azért nem reagáltam eddig erre a nevetséges tarifára, mert meg akartam várni a hivatalos infókat. Ez a csomag ma 2004-ben egyszerűen elképesztő! Hogy lehet kidobni egy tarifacsomagot wap, hangposta, roaming, MMS nélkül????? Le vagyok döbbenve! Ezek nem normálisak! Kidobnak egy csomagot, ami tök jó ha az SMS és a nem csúcsidejű beszélgetések díját nézzük. De könyörgöm, a felsorolt szolgáltatások nélkül??? Tudom, hogy rengetegen nem használják a wapot, azt sem tudják, mi az. Az is tény, hogy rengetegen nem roamingolnak, mert nem utaznak külföldre. Azt is elfogadom, hogy a hangpostát is sokan kikapcsolják (köztük én is). Az MMS is drága. De könyörgöm, azért a lehetőséget miért kell megvonni? Maga a szolgáltatás aktiválása is pénzbe kerül, ami nem térül meg, vagy mi? Nem értem. Egyszerűen nem értem ezt a logikát! :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil:

Egyetlen logikára tudok gondolni, mégpedig arra, hogy akik igazán használják is a telefonjukat, figyelnek a költségekre, stb. azoknak ne legyen jó ez a csomag második kártyának... magyarul akik igazán benne vannak a témában, és alaposan spórolnának is vele, azok ne tegyék bele estére és hétvégére ezt a kártyát a telefonjukba, mert akkor nem tudnak egyéb szolgáltatást használni... Persze ez is erőltetett és viszonylag könnyen kikerülhető is, de talán ez az egyetlen ami még valamennyire indokolhatja...

kedd jún. 01, 2004 8:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekesség 1:

Elolvastátok a Pannon honlapján a Happy csomag szmájlijának a száját? Ez olvasható: "Mitől happy?"
TÉNYLEG. MITŐL IS????

Érdekesség 2:

kedd jún. 01, 2004 8:57
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd jún. 01, 2004 8:44
arany tag

Hozzászólás 
Bournie írta:
Sverige írta:
Ezek is érdekesek:

A tarifacsomag nem tartalmazza és nem is vehetőek igénybe hozzá az alábbi szolgáltatások:

MMS és MMS Album
Fax és adat hívások
Roaming
PáratlanSzám
SMS 80 csomag

LOL :lol:

Csodálkozom,hogy sms-t lehet vele küldeni :!: :D

kedd jún. 01, 2004 8:30
arany tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Ezek is érdekesek:

MMS és MMS Album
Fax és adat hívások
Roaming
PáratlanSzám
SMS 80 csomag

LOL :lol:

kedd jún. 01, 2004 8:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érthetetlenek ezek a korlátozások. Mintha ez egy kegy lenne, hogy ő ezt nyujtja nekünk, pedig mi fizetünk érte. És a Happysek is fizetnének. Miért nem kell neki a pénz?

kedd jún. 01, 2004 8:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
http://www.pgsm.hu/kozlemenyek/happy.pdf
http://www.pgsm.hu/tarifacsomagok/kartyas/prakhappy.php

kedd jún. 01, 2004 8:23
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Vajon a nagyfeltöltő kedvezmény él rá? :)

Az - ezek után már meglepő módon - de él. A tarifák mellett ott vannak a nagyobb feltöltőkkel érvényes "percdíjak" is.

kedd jún. 01, 2004 8:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vajon a nagyfeltöltő kedvezmény él rá? :)

kedd jún. 01, 2004 8:18
platina tag

Hozzászólás 
Ezek is érdekesek:

MMS és MMS Album
Fax és adat hívások
Roaming
PáratlanSzám
SMS 80 csomag

kedd jún. 01, 2004 8:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem is lehet rá ingyen váltani. 900Ft
Bár én biztos nem váltok... Kép

kedd jún. 01, 2004 7:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fent van a honlapjukon is!

kedd jún. 01, 2004 7:44
vas-tag

Hozzászólás 
A mai Népszabadságban hivatalosan közzé tették a csomagot.
Mindenben azonos TrabiTM leírásával.
Nevettséges ez a "roaminghívás szolgáltatás nem vehető igénybe" dolog.
Viszont SMS ésd hívásfogadás működik külföldön is, mert ezt nem írják le.
De ennek a csomagnak mi a lényege?
Erre nem fognak a Pannonhoz vándorolni az ügyfelek.
Ez a válasz a Voda mp.-es Vitamax csomagjára? :D
Na nem bántam meg, hogy átjöttem a Vitamaxra, maradjanak meg a hülye 8mp nállunk 1 perces PR marketingnél...

kedd jún. 01, 2004 7:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Egy kis információ a Happy csomagról: a számlázás 1 perc alapú.

csúcsidőben 69 Ft (bruttó) bármit hivsz (belföld) 07:00-18:00-ig
csúcsidőn kivül 19 Ft (bruttó) bármit hivsz (belföld) 18:00-07:00-ig
hétvége 19 Ft (bruttó) bármit hivsz (belföld) 00:00-24:00-ig
SMS küldés 19 Ft (bruttó) (belföld)

(...) Külföldön egyelőre NEM HASZNÁLHATÓ!, a kártyás csomag ára 1900 Huf lesz, amiből 490 Huf lebeszélhető, és június 1-től lesz kapható a Pannonnál...

Ez érdekes. Kíváncsi leszek, kiknek is szánják... :?: :?:

Trufa írta:
Én is olvastam, a pannon hírlevelét, és ami még gáz benne, hogy nem rendelhető hozzá GPRS és MMS szolgáltatás.

És ezt miért is nem lehet megrendelni?? Nem semmi kis csomagocska lesz ez...

hétf. máj. 31, 2004 22:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
skinner írta:
Há én nem is ismerlek pedig. Akkor én vagyok az üdítő kivétel. :D

Ezért tettem idézőjelbe.

Jajólvan. :D

hétf. máj. 31, 2004 22:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zozo írta:
Hogyha már két kártyát használsz, mindkettő pannon legyen :idea:

Elképzelem, ahogy ezt egy pannonos tanácskozáson felvetette valaki! :P

hétf. máj. 31, 2004 19:08
arany tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
Még fél nap és lehull a fátyol.
Kiváncsi vagyok mivel indokoláják ezeket a korlátozásokat!

Szerintem ezért:
Zozo írta:
Csúcson kívüli díja és az sms díja jó, tovább egy nagy 0. Szerintem direkt második kártyának tervezték, se mms, se gprs, se roaming :roll:

Hogyha már két kártyát használsz, mindkettő pannon legyen :idea:

hétf. máj. 31, 2004 18:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:

Ismerjük már a Pannont. Szép, hangzatos marketing szöveggel bármit képesek bemagyarázni.

hétf. máj. 31, 2004 18:01
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. máj. 31, 2004 17:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
grafikus írta:
Ez most egy másik vicc?? :roll: 2 órával hosszabb csúcsidő és persze drágább és csak 6 ft-sl olcsóbb sms és csúcs időn kívüli pecdíj szerintem nem jobb mint a djuice.Et a csomag most minek kellett??????????

Valóban. Ha innen nézzük, akkor tényleg nem nagy szám. Én a Vitamax City-hez hasonlítottam, mert ott van szintén 19 Ft-os percdíj.

De a honlapon még mindig nincs semmi róla...

Na igen, ilyen alapon mondhatnánk, hogy a City milyen k@k@, mert vezetékesre elég drága.
Divat lett fényezni a vodát és szidni a pannont, a kettő között lehet az igazság.

Az mindenestre már időszerű volt, hogy az 5900 Ft-os "kezdőcsomagot" csökkentsék, de szerintem elkéstek vele. A többinél is be kéne vezetni, hogy vonzóbbá tegyék. Vagy legalább a 3600 Ft-on felüli rész 2300 Ft-ját pl. 1000 Ft-ra.

hétf. máj. 31, 2004 16:59
Moderátor

Hozzászólás 
skinner írta:

Ezért tettem idézőjelbe.

hétf. máj. 31, 2004 13:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
skinner írta:
Meggylé írta:
A szolgáltató cserével jár a sim csere is.
Sőt, ha nem váltasz szolgáltatót, csak előfizus-feltöltős váltást csinálsz, akkor is van sim csere.

Nanemondd előfizuról praktira váltásnál megmaradt az ősrégi simkártyám. Hehe.

Tényleg úgy szokott lenni, Te vagy az első, akinek az „ismerettségi körömben” nem cseréltek SIM-et.

hétf. máj. 31, 2004 11:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amiről eddig nem volt szó, az az, hogy a City után a Happyvel is 19Ft-ért hívhatod mindhárom mobilhálózatot, szemben a "jobb veled a világ"-gal, ahol még mindig maximum hálón belül dumálhatsz ennyiért és akkor is este 10 után, amikor a fél ország alszik. Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy a Pannon és a Vodafone ad bónuszt is, akkor most ismét el van verve a T-Mobile elég alaposan. De amíg sokan bedőlnek a közelmúltban reklámozott "ha neked sok westeles ismerősöd van, akkor neked csak is a westel jó" szövegnek, addig a T-Mobile sem fog nagyon engedni az árakból. Kíváncsi vagyok, mi lesz abból a Domino Xtrából. Bár a csillagozott 30Ft-ból lehet következtetni arra, hogy lesz valami csavar benne. :?

hétf. máj. 31, 2004 10:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
skinner írta:
Meggylé írta:
Sőt, ha nem váltasz szolgáltatót, csak előfizus-feltöltős váltást csinálsz, akkor is van sim csere.

Tényleg úgy szokott lenni, Te vagy az első, akinek az „ismerettségi körömben” nem cseréltek SIM-et.

Egyszer faggattam a netes Üfsz.-ot, és azt mondták, hogy pre->post váltás esetén nem szükséges a SIM-csere. Így tehát a másik irány esetén sem cserélnek.

hétf. máj. 31, 2004 7:38
Moderátor

Hozzászólás 
skinner írta:
Meggylé írta:

hétf. máj. 31, 2004 0:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 481 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő