|
Szerző |
Üzenet |
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
OPi írta: A Nokia 6630 lehetséges utódja
Photoshop rulez!
De szép munka... És ötletes!
|
pén. márc. 17, 2006 12:53 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
|
pén. márc. 17, 2006 8:04 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Gondolom nem okoz különösebb nehézséget Nokia HW beszerzése a megfelelő SX4 smart cardokkal - ilyet a cityn többet is láttam hirdetni.
Csak 2 dolog ezzel kapcsolatban
- ez nagyon drága befektetés (ez persze senkit nem érdekel)
- a 60 euro túl sok a műtétért. Egyszerűen a piacon ennél kevesebbért cserélhető a szerkezet kártyafüggetlenre.
Már nagyon messze van az az idő, amikor 1-1 2110/5110/6110 nyitásáért vagyonokat lehetett elkérni, mert a telefonok is nagyon drágák voltak.
Részemről nagyon sok embert ismerek, aki szeretné függetleníttetni a telefonját, de 60 eurót a büdös életben nem szán a célra.
Boltosok meg pláne...
|
szer. márc. 15, 2006 23:07 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
m.joco írta: Macika írta: Erősen állítólag az szerintem meg nem akitől idéztem, az is tudja már az igazat Bocsi, de a titokzatoskodással nálam sokra nem lehet menni.
Az állítólag számomra egyet jelent a nem-mel.
|
szer. márc. 15, 2006 22:18 |
|
|
m.joco
arany tag
|
Macika írta: Erősen állítólag az
szerintem meg nem
akitől idéztem, az is tudja már az igazat
|
szer. márc. 15, 2006 21:57 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
m.joco írta: Akoska írta: Másrészt 60 euró nagyon sok. . pedig nem sokkal olcsobban csinálják kishazánkban állítólag... Erősen állítólag az.
Nem győzöm elégszer leírni, hogy ameddig valaki ide nem írja, hogy neki eredetileg szolgáltatófüggő volt a mobilja és most bármilyen kártyával tudja használni, épp most, hogy szoftvert frissítettett rajta, addig a legjobb tudomásom szerinti verzió számomra a mérvadó, nevezetesen, hogy eddig még nem sikerült senkinek kinyitnia BB5-öt.
Illetve egyből pontosítanék is, köztudott dolog, hogy 2 db chip kibányászásával, kiforrasztásával ls újra cserélésével LEHET függetleníteni a BB5-ösöket is.
Csakhát ez a módszer egyrészt módfelett rizikós, másrészt csak igazán vérprofi hardveresek tudják megcsinálni.
|
szer. márc. 15, 2006 20:55 |
|
|
m.joco
arany tag
|
Akoska írta: Másrészt 60 euró nagyon sok. .
pedig nem sokkal olcsobban csinálják kishazánkban állítólag...
|
szer. márc. 15, 2006 20:36 |
|
|
ujratoltve
ezüst tag
|
Hello!
Olyat szeretnek meg kerdezni hogy azt hol lehet kikapcsolni hogy sms irásnál a ŐŰ betűt irok akkor ne ket sms be akarja elküldeni! egyszerüen nem talaloma bealításokban! Köszi
|
szer. márc. 15, 2006 8:26 |
|
|
ujratoltve
ezüst tag
|
Vettem egy hasznat 6630 at! Azt azt szeretnem megkerdezi hogy tudom teljesen vissza állítani a gyari állapotot hogy ne legyenek rajta telepített dolgok se a kartyan se a mobilon! köszi!
|
hétf. márc. 13, 2006 10:23 |
|
|
Macika
Moderátor
|
pgman írta: Ehhez csak annyit, hogy ezt én is meg tudom csinálni(így utólag megnézve tényleg elég tudatlanul hathatott a kérdés). A kérdés arra irányult, hogy ha egyszerűbben akarom bluetoothon arra van-e lehetőség. De amint látom nincs. Szerintem a kábelnél kevés egyszerűbb dolog van. És főleg nem a Bluetooth az...
Ráadásul a kábel sebessége is minimum a 4x-es...
Valószínűleg azért így oldották meg, mert a BT/Infra átviteli képessége nem teszi lehetővé a teljes körű, külső drive-kénti használatot.
|
vas. márc. 12, 2006 15:02 |
|
|
pgman
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. okt. 31, 2005 15:11 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: Right here, right now. (Budapest)
|
Macika írta: pgman írta: Hello! Telepitőfájlokat hogyan lehet küldeni másik telefonra bluetoothon anélkül, hogy átnevezném? Azt mondja, hogy nem küldhetők védett objektumok. Átnevezéssel átmegy, de a másik telefon (w800) meg nem tudja módositani a kiterjesztést. A W800-hoz adott USB kábellel azt csinálsz PC-vel a fájlokkal, amit akarsz, arra nevezed őket át, amire csak akarod...
Ehhez csak annyit, hogy ezt én is meg tudom csinálni(így utólag megnézve tényleg elég tudatlanul hathatott a kérdés). A kérdés arra irányult, hogy ha egyszerűbben akarom bluetoothon arra van-e lehetőség. De amint látom nincs.
|
vas. márc. 12, 2006 11:38 |
|
|
szilaj alias nokya
arany tag
Csatlakozott: hétf. nov. 01, 2004 20:29 Hozzászólások: 376 Tartózkodási hely: Találd ki...
|
Al Bundy írta: szilaj alias nokya írta: Egy kis érdekesség: Mi az f...? E' meg hogy? Progi?
Egyik sem...
Memóraikártyára van beállítva az üzenetküldésem, mert a telómemóriát fogta az 1200 sms-em...
Szóval kaptam egy smst, de a kártya nem volt bent, és kiírta, hogy a telómemóriába fogja menteni, de én nem nyomtam neki OK-ot, hanem sunyi módon visszaraktam bele a kártyát,és megnyomtam a piros gombot. Majd megnyitva az smst ez a látvány fogadot...
A képen semmi trükk nincs, és semmilyen program sem futott rajta az üzeneteken kívül...
***Kipróbáltam újra és megint "működik"***
|
vas. márc. 12, 2006 9:21 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Ez valami JAVA-s levelező?
|
vas. márc. 12, 2006 2:03 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
szilaj alias nokya írta: Egy kis érdekesség:
Mi az f...?
E' meg hogy?
Progi?
|
vas. márc. 12, 2006 1:37 |
|
|
szilaj alias nokya
arany tag
Csatlakozott: hétf. nov. 01, 2004 20:29 Hozzászólások: 376 Tartózkodási hely: Találd ki...
|
Egy kis érdekesség:
|
vas. márc. 12, 2006 0:39 |
|
|
Macika
Moderátor
|
pgman írta: Hello! Telepitőfájlokat hogyan lehet küldeni másik telefonra bluetoothon anélkül, hogy átnevezném? Azt mondja, hogy nem küldhetők védett objektumok. Átnevezéssel átmegy, de a másik telefon (w800) meg nem tudja módositani a kiterjesztést. A W800-hoz adott USB kábellel azt csinálsz PC-vel a fájlokkal, amit akarsz, arra nevezed őket át, amire csak akarod...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. márc. 12, 2006 0:42-kor.
|
szomb. márc. 11, 2006 22:15 |
|
|
pgman
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. okt. 31, 2005 15:11 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: Right here, right now. (Budapest)
|
Hello!
Telepitőfájlokat hogyan lehet küldeni másik telefonra bluetoothon anélkül, hogy átnevezném?
Azt mondja, hogy nem küldhetők védett objektumok.
Átnevezéssel átmegy, de a másik telefon (w800) meg nem tudja módositani a kiterjesztést.
|
szomb. márc. 11, 2006 20:39 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Piwi írta: üdv. bocs,nem hülyeségeket akarok irni,mint ahogy Macika fogalmazta,csak olvastam hogy páran érdeklödtek az unlockról,gondoltam segithetek nekik,na meg nem utolsó sorban magamnak is...azért irtam hogy állitólag mert nem biztos a dolog,addig meg nem irhatom máshogy.jövö hétvégén viszi fel ismerösöm a telot Pestre.ha nem tudják megcsinalni akkor megkapja a gyerek játszani.jah,az ismerösöm nem a haverom tesójának a sógorának a szomszéjának a fia.üdv Most lehetnék nagyon beképzelt, mondhatnám, hogy nem azt szoktam meg, hogy kétségbe vonják az állításomat.
Sebaj, tartozik az ördögnek egy úttal az ismerősöd.
|
szomb. márc. 11, 2006 13:08 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Piwi írta: (...) ha nem tudják megcsinalni akkor megkapja a gyerek játszani. (...)
A 6630-t, játszani?
A gyerek?
Azért mert lock-olva van??
Mert?!
Szerintem inkább fel se jöjjön vele Pestre, egyből adhatja is a lurkó kezébe!
|
pén. márc. 10, 2006 20:19 |
|
|
Piwi
arany tag
Csatlakozott: csüt. aug. 18, 2005 17:23 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Baranya
|
üdv. bocs,nem hülyeségeket akarok irni,mint ahogy Macika fogalmazta,csak olvastam hogy páran érdeklödtek az unlockról,gondoltam segithetek nekik,na meg nem utolsó sorban magamnak is...azért irtam hogy állitólag mert nem biztos a dolog,addig meg nem irhatom máshogy.jövö hétvégén viszi fel ismerösöm a telot Pestre.ha nem tudják megcsinalni akkor megkapja a gyerek játszani.jah,az ismerösöm nem a haverom tesójának a sógorának a szomszéjának a fia.üdv
|
pén. márc. 10, 2006 11:38 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Piwi írta: Üdv. Nekem az egyik ismerösöm ajánlotta Pesten a nyugatitól nem messze lévő Hörzby Gsm üzletet,ott állitólag tudnak 6630-t nyitni..Ismeri valaki ezt az üzletet? 6230 lesz az szerintem.
Mindenki, aki azt hiszi, hogy lehet nyitni a 6630-at (meg a többi BB5-öst), annak ajánlom figyelmébe a GSMCity mértékadó fórumának olvasgatását (talán nem véletlen, hogy mindenki, aki a mobilos szakmában 'számít', az tag ott).
Nem hülyeséget kell terjeszteni, hanem olvasgatni. Sokat.
(Egyébként ÁLLÍTÓLAG (nincs megerősítve) Dejan >1 éve tudja nyitni a BB5-öt partial flash módszerével. Nincs is más teendő, mint szétszedni a telefont, kivenni a panelt belőle, összegyűjteni 10 db ilyen pucér panelt, mellécsomagolni 10 db 100 €-s bankjegyet és postára adni Dejan címére. Állítólag (ha nem nyúlják le az ilyenformán egyésnegyedmillió Ft-ot érő csomagocskát sem oda, sem vissza), tök jó a dolog. Már csak arra kell később vigyázni, hogy szoftfrissítés ne történjen utána, mert akkor visszazár a drága. És akkor volt egy 100 € + postaköltség + kishaszon árú buktánk...
|
pén. márc. 10, 2006 3:22 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Piwi írta: Üdv. Nekem az egyik ismerösöm ajánlotta Pesten a nyugatitól nem messze lévő Hörzby Gsm üzletet,ott állitólag tudnak 6630-t nyitni..Ismeri valaki ezt az üzletet?
Ez is egy a sok "kapualj GSM" közül... De ettől függetlenül lehetnek megbízhatóak, vevőorientáltak.
Mit jelent az, hogy "állítólag"? (Találkoztál valakivel, aki beszélt már olyas valakivel, akinek egy barátjának a szomszédjának nyitották ki a 6630-t?
Mennyiért vállalja a dolgot?)
Gondolom, nem csak egy ezres a tarifa, mint mondjuk egy 6210 esetén...
Majd jön Macika és elmondja a véleményét a nyitásról...
|
csüt. márc. 09, 2006 21:36 |
|
|
Piwi
arany tag
Csatlakozott: csüt. aug. 18, 2005 17:23 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Baranya
|
Üdv. Nekem az egyik ismerösöm ajánlotta Pesten a nyugatitól nem messze lévő Hörzby Gsm üzletet,ott állitólag tudnak 6630-t nyitni..Ismeri valaki ezt az üzletet?
|
csüt. márc. 09, 2006 19:27 |
|
|
Atos
arany tag
|
Czumy írta: Kinek mennyire stabil a 6630-as hátlapja?? Nekem is lötyög egy kb 1 mm-es úton. Ha leveszem a hátlapot, alatta a kamera körüli rész is lötyög, szerintem az lehet a ludas... Czumy írta: Galériában: ... kissé pixeles lesz. ... Másnak is? Nálam is. Czumy írta: ...csak én lennék színvak?
Nem hinném... Nálam sem változik semmi. (vagy csak én is színvak vagyok )
|
csüt. márc. 09, 2006 10:11 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
3 kérdésem lenne a tulajdonosokhoz:
Kinek mennyire stabil a 6630-as hátlapja??
Ami a kezemben volt, az kb. 1 hetes darab volt: kisujjal a kamera-keret alsó pereménél felfelé megtolva (finoman!!) lejött a hátlap!! Volt, hogy magától lerázódott az övrecsatolt Nokiás bőrtokban (a tulajdonos elmondása szerint) a hátlap: rendesen felfekszik a készülékházra, a pöckök nincsenek letörve, de nagyon-nagyon könnyen kicsúszik a helyéről
Galériában: amikor teljes képernyőre teszek egy általam készített képet, akkor az kissé pixeles lesz. Ha rá zoom-olok (25%-os nagyítás), majd vissza eredeti méretre, a kép, mondhatni, kisímul! Másnak is?
A témákban, amikor a színpalettában színt váltok, nem látok semmi különbséget a menüben. Mindegy, hogy a választott szín kék, bíbor, szürke. Vagy csak én lennék színvak? (hasonlók a tünetek a 6670-em esetében is)
|
szer. márc. 08, 2006 23:32 |
|
|
Macika
Moderátor
|
ujratoltve írta: A remény hal meg utoljára amugy volt egy forrásom BY NOKIA de lekapcsolták a gyereket mar nem Nokiás.
Neki ment! Mi ment neki?
Csak nem a nyitás?
Mert akkor csak egy széles mosolyt tudok elereszteni.
Egy szolgáltató hálózatára lezárt készüléket HIVATALOSAN kinyitni csak az a szolgáltató tud, amelynek a hálózati zárja szerepel a készüléken. A Nokia csak erre adja ki a feloldókódot, ill. programSMS-t.
A Nokia Magyarország nem ad ki olyan szervizkészüléket a külső szervizeknek (az összes MobilASK szerviz ilyen), amellyel lehetséges lenne bármilyen Nokia tílusú készülék függetlenítése, még a legrégebbi DCT-3-as modelleké sem. A gyári Phoenix szoftver egyszerűen nem is tartalmaz hálózati zár-piszkálási lehetőséget!
A központi Nokia szervizben sem foglalkozik senki ilyennel, hiszen minden egyes művelet logolva van, a seggedbe is benéznek, amikor belépsz, mellesleg BB5-öt ott sem tudnak nyitni.
A BB5 nyitása csak hivatalos úton történhet, jó pénzért, a Nokia központtól lekért kód (SMS) alapján.
A forrásod tuti, hogy nem csinált ilyet, mert még azelőtt rúgták volna ki, mielőtt kézhez kapta volna a nyitókódot.
Fű alatt egyszerűen nem megy.
Az lehet, hogy DCT3-4-eseket nyitogatott (de azt sem Nokiás cuccal).
|
kedd márc. 07, 2006 2:33 |
|
|
ujratoltve
ezüst tag
|
A remény hal meg utoljára amugy volt egy forrásom BY NOKIA de lekapcsolták a gyereket mar nem Nokiás.
Neki ment!
|
kedd márc. 07, 2006 0:31 |
|
|
Macika
Moderátor
|
ujratoltve írta: Macika írta: ujratoltve írta: jolvan már nem kell bántano siettem a gépeléssel! angolul meg nem tusok Nem bántásból írtam. Hanem azért, mert vannak olyanok, akik egyszerűen nem képesek befogadni azt az info-t, hogy BB5-öt nyitni NEM LEHET! Egyelőre legalábbis És már lassan-lassan 2 éve... Vágom én hogy nem lehet nyitni legalabb is meg itthon nem tudjak minde sarkon! De ott van az MÉG szocska lehet holnap mar tudjak vagy HOLNAPUTÁN! Mert semmi sem tart örökké! Ez nem úgy működik, hogy itthon majd csak x hónapos késéssel, ez a mentalitás már régi.
Egyrészt több hacker is van, akinek magyar az anyanyelve, tehát itthon megy valami mindennél hamarabb, másrészt, ha valami technika megjelenik valahol a Földön, az hozzánk max. az óraeltolódással késve érkezik el.
Megnyugtatlak, NYITNI a BB5-ösöket SEHOL a Földön nem tudják még! (nem beleszámolva természetesen a hivatalos utat.)
Semmi nem tart örökké, de már majdnem 2 éve bírja. Egyetlen védelem nem bírta ennyi ideig.
Ebben benne van az is, hog yakár holnap reggelre menni fog, de az is benne van, hogy még 1 évig semmi.
Egyébként a sorrend úgy szokott menni, hogy
1. először felröppen a hír, valakinek sikerült kinyitni.
2. jó pénzért VALAKI már csinálja, a neten lehet neki utalni pénzt (jó sokat) és ő megoldja.
3. egy szűk kör hozzájut - még mindig jó pénzért - a kódszámoló cucchoz, akik lehúzzák a piacról a hasznot.
4. belekerül a kint lévő hardware-cuccokba a lehetőség.
5. végül kikerül teljesen free-ben az egész cucc, onnantól jön a minden sarkon egy doboz kóláért a kódolás.
A BB5-ösökkel még nem jutottunk el az 1. pontig sem.
|
hétf. márc. 06, 2006 23:12 |
|
|
ujratoltve
ezüst tag
|
Macika írta: ujratoltve írta: jolvan már nem kell bántano siettem a gépeléssel! angolul meg nem tusok Nem bántásból írtam. Hanem azért, mert vannak olyanok, akik egyszerűen nem képesek befogadni azt az info-t, hogy BB5-öt nyitni NEM LEHET! Egyelőre legalábbis És már lassan-lassan 2 éve...
Vágom én hogy nem lehet nyitni legalabb is meg itthon nem tudjak minde sarkon! De ott van az MÉG szocska lehet holnap mar tudjak vagy HOLNAPUTÁN! Mert semmi sem tart örökké!
|
hétf. márc. 06, 2006 22:32 |
|
|
Atos
arany tag
|
Macika írta: A helyes eljárás: Le kell formázni a telóban az új kártyát (ezzel rákerülnek olyan fájlok, amiket másolással nemlehetne átvinni. Majd átmásolni mindent, ügyelve arra, hogy rendszerfájlokat ne írjunk felül. 3650-esen így működött..
Köszönöm a választ!
Még egy barátom kérdését tolmácsolnám: a jegyzetek hol tárolódnak? Szinkronizálásnál valami hiba lépett fel a mentéskor, így nem mentek át a gépére. Köszi előre is!
|
hétf. márc. 06, 2006 16:29 |
|
|
Macika
Moderátor
|
damagepy írta: Atos írta: Felteszem újra a kérdésem: ha kicserélem az MMC-t egy nagyobbra, akkor át tudom rá menteni a régiről a telepített dolgokat, vagy mindent újra fel kell tenni? Szerintem igen, bár lehet, hogy csak memkártyaolvasóval. Azzal simán látni pl. total commanderrel minden konyvtarat es filet, le lehet menteni aztan visszatenni. Még nem próbáltam, de majd kipróbálom. Leszedek mindent, törlöm, aztan ugyanarra vissza. De mivel max a telepitett dolgok hivatkozasai vannak mentve a C-n, így elvileg mukodnie kéne ha minden ugyanugy rajta van az uj kártyán is. A helyes eljárás:
Le kell formázni a telóban az új kártyát (ezzel rákerülnek olyan fájlok, amiket másolással nemlehetne átvinni.
Majd átmásolni mindent, ügyelve arra, hogy rendszerfájlokat ne írjunk felül.
3650-esen így működött..
|
hétf. márc. 06, 2006 15:40 |
|
|
damagepy
vas-tag
|
Atos írta: Felteszem újra a kérdésem: ha kicserélem az MMC-t egy nagyobbra, akkor át tudom rá menteni a régiről a telepített dolgokat, vagy mindent újra fel kell tenni?
Szerintem igen, bár lehet, hogy csak memkártyaolvasóval. Azzal simán látni pl. total commanderrel minden konyvtarat es filet, le lehet menteni aztan visszatenni. Még nem próbáltam, de majd kipróbálom. Leszedek mindent, törlöm, aztan ugyanarra vissza. De mivel max a telepitett dolgok hivatkozasai vannak mentve a C-n, így elvileg mukodnie kéne ha minden ugyanugy rajta van az uj kártyán is.
|
hétf. márc. 06, 2006 10:01 |
|
|
Atos
arany tag
|
Felteszem újra a kérdésem: ha kicserélem az MMC-t egy nagyobbra, akkor át tudom rá menteni a régiről a telepített dolgokat, vagy mindent újra fel kell tenni?
|
hétf. márc. 06, 2006 9:27 |
|
|
damagepy
vas-tag
|
Macika írta: Hanem azért, mert vannak olyanok, akik egyszerűen nem képesek befogadni azt az info-t, hogy BB5-öt nyitni NEM LEHET! Egyelőre legalábbis És már lassan-lassan 2 éve...
Akkor jajj de jó, hogy függetlenül vettem (Nokiától)
|
vas. márc. 05, 2006 13:36 |
|
|
Macika
Moderátor
|
ujratoltve írta: jolvan már nem kell bántano siettem a gépeléssel! angolul meg nem tusok Nem bántásból írtam.
Hanem azért, mert vannak olyanok, akik egyszerűen nem képesek befogadni azt az info-t, hogy BB5-öt nyitni NEM LEHET! Egyelőre legalábbis
És már lassan-lassan 2 éve...
|
vas. márc. 05, 2006 4:46 |
|
|
ujratoltve
ezüst tag
|
jolvan már nem kell bántano siettem a gépeléssel! angolul meg nem tusok
|
vas. márc. 05, 2006 4:32 |
|
|
Macika
Moderátor
|
ujratoltve írta: hello! Én szat vagyok angolbol de hatha segitettem ezzel a függetlenitésnek de nem biztso! Ehh, nemcsak az angollal lesz itt gond
Amit leírtál, az a UFS boxok (Twister, Tornado, N-box, Megafenetudjaméghogyhívjákbox) HWK hardver nélküli HWK-aktivizálásáról szól.
A végeredmény (ha végimenNE a fake aktiválás) egy BB5-öt és új SE-ket is flashelni (utóbbiakat nyitni is) képes HW cucc lenne.
A BB5 nyitásához ennek hótt semmi köze nincs.
|
szomb. márc. 04, 2006 20:47 |
|
|
broderrees
ezüst tag
|
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok -e olyan programot (ami működik is), ami megoldja, hogy hívásnál a hívó képét nagyba tegye ki a képernyőre. Az FsCaller-t próbáltam, de az egyik csak 15 napi működik (nem is tudom miért ), a másik meg nem hajlandó kirakni a képet... Előre is kössz a segítséget!
|
szomb. márc. 04, 2006 17:32 |
|
|
Stefan
ezüst tag
|
damagepy írta: Idézet: Másold az mp3-at a Sounds/Digital mappába, akkor ki tudod választani! Hiaba masolom be memkartyan vagy memoriaban is oda, ,nem engedi beallitani csengohangkent. Egyszeruen a bal gombos menuben nem jelenik meg az az opcio. De majd rakeresek melyik fileban van benne a link a csengohanghoz, hatha at tudom irni a mutatót másra.
Menü-Üzemmodok-Általános-Testreszabás-Csengöhang- (kiválasztod).
|
szomb. márc. 04, 2006 10:42 |
|
|
ujratoltve
ezüst tag
|
hello!
Én szat vagyok angolbol de hatha segitettem ezzel a függetlenitésnek de nem biztso!
1. download soft here
http://www.gsmdevice.org/share/nokia/DctxBB5_V14a.rar
http://www.gsmdevice.org/share/nokia/Diags_V20.rar
http://www.gsmdevice.org/share/nokia/HWK.rar
2. Unzip soft in a new folder with RAR3.3 and run soft Diags V20
3. Connect ABB and press ' connect ' then press' Build serial Nr '
4. load file 'ABB.uec', enter serial number ' 50826 ', then unconnect usb cable and connect again
5. press' connect ' then press ' Boot UFS and Get Info' and ' Initialise UFx NVM '
6. press ' Activate Licences ' load the file ABB.OUT
7. run HWK soft, enter the strings as follow:
Ericsson: 011E4F5303F5FCCC2D
Nokia: 0587DCD79C815FF878
Moto_Acer: 060300BAE424A34C44
Samsung: 0CEB58E6E6036814B2
Siemens: 0D48686A1C7E6B691D
Nok_hwk: 1E8ACF587A50188903
SE_hwk: 1D74F76D1E41974001
Sam_hwk: 1CFEA04B30C065E134
SETOOL2: 02FA309FDA31DCA9F1
8. All ok, now your ABB can support new soft and these phones:
Nokia:
BB5 6630, 6680, 6681, 6682, n70
New SonyEricsson
Features:
F-series: F500c, F500i
K-series: K700c, K700i, K500i, K506c,K508, K600, K300, k750
D-series : D750
S-series: S700, S700a, S700c, S700i, S710a, S710c, S710i
V-series: V600.V800
Z-series: Z1010a, Z1010c, Z1010i,Z1010, Z1020, Z500a, Z500i, Z500, Z800i
LG
U8110, U8120, U8130, U8138, U8180
Sharp
801/802sh. 902sh
All cable schematic here:
http://www.alpha-blackbox.org/forum...p?p=331#post331
szomb. márc. 04, 2006 10:29 |
|
|
damagepy
vas-tag
|
Idézet: Másold az mp3-at a Sounds/Digital mappába, akkor ki tudod választani!
Hiaba masolom be memkartyan vagy memoriaban is oda, ,nem engedi beallitani csengohangkent. Egyszeruen a bal gombos menuben nem jelenik meg az az opcio. De majd rakeresek melyik fileban van benne a link a csengohanghoz, hatha at tudom irni a mutatót másra.
|
pén. márc. 03, 2006 22:04 |
|
|
Atos
arany tag
|
Re: 6630?
damagepy írta: - hogyan lehet csengőhangot állitani rajta? Másold az mp3-at a Sounds/Digital mappába, akkor ki tudod választani! damagepy írta: JA, és van hozzá valami jó, fullos (vagy tört) MP3 player? Az ultraMP3 nem eszi meg a keygen-es kódot.
Először telepítsd fel ezt: UltraMP3_128.SIS, regeld a keygen.exe használatával, aztán telepítsd rá a UltraMP3_S60_lcg.sis-t.
Én is kérdeznék valamit: akarok bele egy nagyobb MMC-t, de amit kinéztem, arra azt írja a bolt árlistája, hogy: Red. Size Multimedia Card 512 MB, Oem.
Ez vajon jó lehet, vagy mindenképen olyat keressek, hogy RS-DV-MMC?
Esetleg tud valaki ajánlani Bp-i boltot, ahol olcsón lehet kapni?
És még egy kérdés: ha kicserélem az MMC-t egy nagyobbra, akkor elég, ha kártyaolvasóval átmásolom a régi tartalmát a számítógépre és onnan vissza az újra, vagy így nem fognak működni a programok (rejtett system file-okat másolja vajon ilyenkor?)?
Esetleg ha a PCSuite-al készítek biztonsági mentést a régiről és azt visszaállítom az újra az segíthet?
Előre is köszi a válaszokat!
|
pén. márc. 03, 2006 16:27 |
|
|
damagepy
vas-tag
|
6630?
1 hete vettem egy ilyen kütyüt. A kérdésem az lenne:
- hogyan lehet csengőhangot állitani rajta? csak a gyári van, ,menüből se hol se lehet, mp3-t selehet beállitani. Azaz eddig mindössze egyszer sikerult, amikor a bal menuben felajánlotta az egyiknél, hogy beállítás csengőhangként. Azóta megint egyik mp3-nál (és ugyanannál se) ajánlja fel.
- ha egy progi ugy lefagy rajta hogy meg a feladatkezelővel (menugomb nyomva tartva, majd a task kivfalasztasa utan C gomb) se lehet kilőni akor csak a reset segit vagy van valami más mód rá? Sok progi (pl jatek) nem is fayg le, de pl nem lehet belőle kilépni.
- van valami progi amivel a telepitett progik uninstallását egyszerubben meg lehet oldani? 20-30 programnál már elég lassu a listábol kiválasztani a törlendőt a kezelőben (a témák is telepitett programnak számitanak, van vagy 7-8 játék plusz pár alkalmazás, van olyan játék amit 4 részletben kellett telepiteni és mindegyik részlete megjelenik, szal eléggé sokat kell lapozni)
AMugy meg vagyok vele elégedve, jól bír mindent, kábelre rádugva 3-4 mp mulva már lehet rá másolni, vagy ha nincs kábel akkor memkártyaolvasóval is rá tudok másolni bármit. JA, és van hozzá valami jó, fullos (vagy tört) MP3 player? Az ultraMP3 nem eszi meg a keygen-es kódot.
|
pén. márc. 03, 2006 15:23 |
|
|
Stefan
ezüst tag
|
Üdv!
Má bocsi hogy megint az összehasonlitással jövök... de érdekelne hogy a 6270-esnek fizikailag, milliméterben nagyobb vagy ugyanakkora a kijelzöje mint a 6630-nak.? A 6270-es alakja kb. ugyan akkora, vagy kicsit keskenyebb mint a 6630 de képekröl itélve, nagyobbnak látszik a kijelzöje...!
Valaki tudna olyan helyet ahol milliméterben mutatják a kijelzöket? Mert a pixel számok nem mindig mérvadóak a nagyságra csak a minöségre.
|
pén. márc. 03, 2006 15:09 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Akoska írta: Hát nem is tudom.
Egyfelől fura, hogy BB5nek mondja a 3230-at, pedig nem az, a 6270-est viszont nem is említi.
Másrészt 60 euró nagyon sok. Ha eladom a függő telefonomat és veszek valahol függetlent, még akkor sem kell >15e forintot áldoznom. Éppígy nem fogja megérni eladás miatt így (=ennyiért) függetleníteni a telefont.
Vagyis bár még rejtély a BB5 legtöbbünk számára, ezek az árak akkor sem jók, ráadásul erre még a pénz kiutalása is rakódik.
Az 1-5 napos kód érkezési idő pedig elárulja, hogy nem kalkulált, hanem adatbázisból lopott kódokról van szó.
A skynet által belinkelt képen sem kalkulált, hanem a Nokiától, pénzért, hivatalosan lekért kód látszik. Kalkulálás egyelőre tényleg felejtős... Ja és ne feledjük, hogy teljesen szükségtelen a típusra is rákérdezni, az IMEI-ből azt tudni lehet. Na nem mindenkinek, de ha valaki olyan helyen van, ahol NCK-hoz tud férni, akkor ott már a típus sem gond.
Szerintem fake-gyanús a dolog.
Lehet, hogy csak IMEI-ket gyűjt...
|
szer. márc. 01, 2006 17:02 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Hát nem is tudom.
Egyfelől fura, hogy BB5nek mondja a 3230-at, pedig nem az, a 6270-est viszont nem is említi.
Másrészt 60 euró nagyon sok. Ha eladom a függő telefonomat és veszek valahol függetlent, még akkor sem kell >15e forintot áldoznom.
Éppígy nem fogja megérni eladás miatt így (=ennyiért) függetleníteni a telefont.
Vagyis bár még rejtély a BB5 legtöbbünk számára, ezek az árak akkor sem jók, ráadásul erre még a pénz kiutalása is rakódik.
Az 1-5 napos kód érkezési idő pedig elárulja, hogy nem kalkulált, hanem adatbázisból lopott kódokról van szó.
A skynet által belinkelt képen sem kalkulált, hanem a Nokiától, pénzért, hivatalosan lekért kód látszik.
Kalkulálás egyelőre tényleg felejtős...
|
szer. márc. 01, 2006 13:27 |
|
|
ujratoltve
ezüst tag
|
nem tunik megbizhatonak inkabb valami olyan kellene ahol magyar HUF ban lehet redezni
mert most ha ez nem megy akkor mi van 60 euro bukott
|
szer. márc. 01, 2006 13:27 |
|
|
ujratoltve
ezüst tag
|
Esetelg alakult mar valami az Unlock-kal kapcsolatban? Mert én is rajta vagyok az ugyon. Nemeteknél Ostrakoknal mar tudnak fügetleniteni! Ithhon tud valaki valamiről?
|
szer. márc. 01, 2006 12:50 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
"Az én bajomra senki nem tud orvosságot? Nekem is 5.03.08 van fenn..."
Ha a vonalbontásnak az a tünete, hogy beszélgetés, vagy tárcsázás közben jön két csippanás és bontódik a vonal, akkor az nem a telefonod hibája.
Mi is ezzel szívunk..
A céges előfizukat átváltottuk Vodáról Pannonra, azóta mindegyik készülékünkön előjött ez a jelenség. A Pannon mindent tagad, de ugyanaz a mobil Vodás kártyával hibátlanul működik, Pannonos kártyával bontogat..
Egyszerűen **** a Pannon..
|
hétf. feb. 27, 2006 9:35 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Teljes mértékben kizárt, hogy Darth Smoke ne írta volna bele EBBE a topikba egyszer már amit kérsz...
|
vas. feb. 26, 2006 21:45 |
|
|