Szerző |
Üzenet |
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Macika írta: Wagner ur írta: Macika írta: HBH-662-t használok, elmegy 3-4 napot és kezel akár 3 telefont is. Annak a kijelzöje mire jó? Bwoay már bogarat ültetett a fülembe. Egyrészt (a legfontosabb) jelzi az akku tötöttségét (3 fokozatban), így nem fordulhat elő, hogy hétfő reggel elindulsz 2 óra múlva lemerülő fülessel. Másrészt nem kell a füleden hordani mindig, lehet (a hozzá adott) nyakbaakasztót használni, és úgy van értelme annak, hogy jelzi a beérkező hívó számát (T610-től felfelé pedig a nevét is, amennyiben benne van a telefonkönyvben). Na meg jelzi a párosítottságot is.
Nem tudom, miben tér el a HBM-30 és ennek a prot.-ja, de az előbbi kiírja R520-al a nevet is, DE(!!!!) ékezet nélkül.
(aki az utóbbi jelenségnek a magyarázatát tudja, meséljen!)
|
pén. jún. 30, 2006 9:35 |
|
|
vamosip
arany tag
Csatlakozott: szomb. okt. 01, 2005 19:49 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Katica1 írta: Nekem tökéletesen működik egy Nokia HDW-2 meg egy MSI bluetooth párossal. Én is MSN-hez használom. Annyit nézzél még meg, hogy a Vezérlőpult->Hangok és audióeszközök->Audió menüpontban a Hanglejátszás és a Hangrögzítés alapértelmezett eszköze átvált-e bluetooth eszközre, ha összepárosítod az eszközeidet. Illetve a bluetooth beállításainál a headset menünél szerepel-e a headset-ed. Na meg persze, hogy automata csatlakozás engedélyezve van-e. Én ha bekapcsolom a headset-et, akkor automatikusan átteszi a hangot meg a mikrofont rá.
Ez működik az XP beépített driverével is vagy csak a sajátjával (widcomm) ?
|
pén. jún. 30, 2006 7:22 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Cheesy írta: Sziasztok! Most találtam rá erre a fórumra és látom, hogy nem én vagyok (voltam) egyedül, a Bluetooth kulcs problémával. Nálam pl. következő volt a helyzet:
Mielőtt megvettem a 6131-esemet 2 hete, már előtte vettem egy 3500HUF-os kulcsot, mert itthon már volt 2 Samsung teló, ami tudta ezt a funkciót és akkor több legyet egy csapásra. Hát tévedtem... Mert ez a kulcs BlueSoleil programmal működött. A Samukkal semmi gond nem volt, tökéletesen együttműködtek. Örültem is, hogy olcsón megúsztam. A Nokia 6131 már nem ette meg! (...)
Nem bonyolítottad túl egy kicsit??
Cellink BTA-3000, USB/Bluetooth 1.1 adapter - bruttó 3000 Ft a Speedshopnál
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.ph ... ev&elotag=
Ezekkel tuti, hogy működik: Nokia 6310/6310i/6230/6230i/6630/6670/9300 és persze 6131 (ezekkel próbáltam ki eddig)! (WinXP alatt használtam/használom, a driver-t sem kellett feltennem, a PC Suite-ot kivéve)
|
csüt. jún. 29, 2006 23:04 |
|
|
Katica1
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Gép előtt
|
Rian írta: Hali!
Ha van egy Bluetooth-os headsetem, akkor azt hogyan tudom csatlakoztatni a számítógépemhez, mint hangeszköz? Pl Skype-hoz kellene, vagy MSN-hez. Párosítottam a géppel, de semmi nem történt.
Nekem tökéletesen működik egy Nokia HDW-2 meg egy MSI bluetooth párossal. Én is MSN-hez használom. Annyit nézzél még meg, hogy a Vezérlőpult->Hangok és audióeszközök->Audió menűpontban a Hanglejátszás és a Hangrögzítés alapértelmezett eszköze átvált-e bluetooth eszközre, ha összepárosítod az eszközeidet. Illetve a bluetooth beállításainál a headset menünél szerepel-e a headset-ed. Na meg persze, hogy automata csatlakozás engedélyezve van-e. Én ha bekapcsolom a headset-et, akkor automatikusan átteszi a hangot meg a mikrofont rá.
|
csüt. jún. 29, 2006 17:36 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Cheesy írta: Sziasztok! Most találtam rá erre a fórumra és látom, hogy nem én vagyok (voltam) egyedül, a Bluetooth kulcs problémával. Nálam pl. következő volt a helyzet:
Mielőtt megvettem a 6131-esemet 2 hete, már előtte vettem egy 3500HUF-os kulcsot, mert itthon már volt 2 Samsung teló, ami tudta ezt a funkciót és akkor több legyet egy csapásra. Hát tévedtem... Mert ez a kulcs BlueSoleil programmal működött. A Samukkal semmi gond nem volt, tökéletesen együttműködtek. Örültem is, hogy olcsón megúsztam. A Nokia 6131 már nem ette meg! Eldugott külföldi pro forumokon találtam infókat valami olyasmiről, hogy a Nokiak csak egy bizonyos Cambridge Silicon Radio (CSR) gyártmányú chippel ellátott bluetooth kulcsokat fogadják el. Na, elkezdtem keresgélni a neten, hol lehet ilyet kapni Abszurdisztánban. Találtam is 1 (egy) -bár szvsz van több is - gyártót (xMicro), aki ilyet gyárt és ajánlja is a Nokiakhoz. Végül, mivel úgyis mennem kellett Debrecenbe, nagyváros révén reméltem csak találok ilyet. Bementem a T-Pontba a plázában, kivártam a fél órát és elintéztek 2 perc alatt, hogy ők nem foglalkoznak szervizes gondokkal, keressek egyet. (Rendesek voltak, adtak 3 címet is) Ezt a 3 címet végigjárva (nem volt sehol olyan kulcs ami nem BlueSoleil-es) az utsóban megadták a Nokia Márkaszervíz címét. El is látogattam. ''Kissé'' kellemetlen volt, hogy ebben a körzetben csak ők forgalmaznak ilyet és végül 6.500HUF-ot kellett egy rohadt kulcsért fizetnem. Hiába no, márkakereskedés. De úgy vagyok vele, hogy ez legalább a jövőben is elég lesz mindenhez, nem fogyóeszköz.
Install:
SP2-es XP-m van, a CD-t NEM KELL használni. Alapból felismert mindent. Egyébként ezt is mondta a srác a kereskedésben, hogy nála is így működik, ha használjuk a CD-t is, akkor elronthatjuk a dolgokat. A registryben meg ki szeret turkálni ugyebár? BlueSoleil-es kulcsot használok (kicsi kék és villog). Eddig nem volt készülék, amivel ne ment volna a megfelelő módokon, amit a készülékek tudnak.
Most kihegyezem egy 6131-re a dolgot, hátha jön valaki ilyen telóval hozzám. Eddig az összes Nokia ment a BuleSoleillel.
A másik kulcsom (a laptopon) egy EPoX, azzal sem volt gondom még.
|
csüt. jún. 29, 2006 16:22 |
|
|
vamosip
arany tag
Csatlakozott: szomb. okt. 01, 2005 19:49 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Czumy írta: A Nokia HS-26W-ről valakinek vannak gyakorlati tapasztalai?
Szia!
Nekem ilyen van pár hónapja, eddig 2x volt töltve, igaz csak kocsiban használom, de ott is csak hetente 1-2x 1-2 órát.
Nokia 6230i, 6230, 6280-al használtam, nem volt gondom.
|
csüt. jún. 29, 2006 15:25 |
|
|
Cheesy
vas-tag
Csatlakozott: csüt. jún. 29, 2006 12:10 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra és látom, hogy nem én vagyok (voltam) egyedül, a Bluetooth kulcs problémával. Nálam pl. következő volt a helyzet:
Mielőtt megvettem a 6131-esemet 2 hete, már előtte vettem egy 3500HUF-os kulcsot, mert itthon már volt 2 Samsung teló, ami tudta ezt a funkciót és akkor több legyet egy csapásra. Hát tévedtem...
Mert ez a kulcs BlueSoleil programmal működött. A Samukkal semmi gond nem volt, tökéletesen együttműködtek. Örültem is, hogy olcsón megúsztam. A Nokia 6131 már nem ette meg!
Eldugott külföldi pro forumokon találtam infókat valami olyasmiről, hogy a Nokiak csak egy bizonyos Cambridge Silicon Radio (CSR) gyártmányú chippel ellátott bluetooth kulcsokat fogadják el. Na, elkezdtem keresgélni a neten, hol lehet ilyet kapni Abszurdisztánban. Találtam is 1 (egy) -bár szvsz van több is - gyártót (xMicro), aki ilyet gyárt és ajánlja is a Nokiakhoz. Végül, mivel úgyis mennem kellett Debrecenbe, nagyváros révén reméltem csak találok ilyet.
Bementem a T-Pontba a plázában, kivártam a fél órát és elintéztek 2 perc alatt, hogy ők nem foglalkoznak szervizes gondokkal, keressek egyet. (Rendesek voltak, adtak 3 címet is)
Ezt a 3 címet végigjárva (nem volt sehol olyan kulcs ami nem BlueSoleil-es) az utsóban megadták a Nokia Márkaszervíz címét. El is látogattam.
''Kissé'' kellemetlen volt, hogy ebben a körzetben csak ők forgalmaznak ilyet és végül 6.500HUF-ot kellett egy rohadt kulcsért fizetnem. Hiába no, márkakereskedés. De úgy vagyok vele, hogy ez legalább a jövőben is elég lesz mindenhez, nem fogyóeszköz.
Install:
SP2-es XP-m van, a CD-t NEM KELL használni. Alapból felismert mindent. Egyébként ezt is mondta a srác a kereskedésben, hogy nála is így működik, ha használjuk a CD-t is, akkor elronthatjuk a dolgokat. A registryben meg ki szeret turkálni ugyebár?
|
csüt. jún. 29, 2006 12:17 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Hali!
Ha van egy Bluetooth-os headsetem, akkor azt hogyan tudom csatlakoztatni a számítógépemhez, mint hangeszköz? Pl Skype-hoz kellene, vagy MSN-hez. Párosítottam a géppel, de semmi nem történt.
|
szer. jún. 28, 2006 19:53 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
A Nokia HS-26W-ről valakinek vannak gyakorlati tapasztalai?
|
csüt. jún. 08, 2006 6:23 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
A Motorola HS820 egy tuti kis bt headset, ugye? Mert a kötsög trémobil nem képes a webshopjában normális nevén nevezni a tartozékokat és a "CFLN1472"-ről személyesen megtekintve derült ki, hogy rendes neve HS820...
|
kedd ápr. 18, 2006 18:37 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Micuir írta: Macika írta: Micuir írta: "Van egy Motorola V550, egy V360 és egy HS801-es headset." Húúú, ha most nem én lennék, de le b.nám az illetőt, hogy nem figyelt! Nem tudok többet mondani, minthogy menni kéne a dolognak. Egyelőre ötletem sincs, miért nem megy. Majd írok a Motorolának és meg fogják válaszolni a következőképpen: a.) Ez így van jól. b.) Nem tudják, mert nincs tesztkészülékük.
Tudtak meglepetés okozni: "A hiba pontos okát kollégáink személyes bevizsgálás után tudják meghatározni".
|
kedd ápr. 18, 2006 18:25 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Macika írta: Micuir írta: "Van egy Motorola V550, egy V360 és egy HS801-es headset." Húúú, ha most nem én lennék, de le b.nám az illetőt, hogy nem figyelt! Nem tudok többet mondani, minthogy menni kéne a dolognak. Egyelőre ötletem sincs, miért nem megy.
Majd írok a Motorolának és meg fogják válaszolni a következőképpen:
a.) Ez így van jól. b.) Nem tudják, mert nincs tesztkészülékük.
|
vas. ápr. 16, 2006 21:36 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Micuir írta: "Van egy Motorola V550, egy V360 és egy HS801-es headset." Húúú, ha most nem én lennék, de le b.nám az illetőt, hogy nem figyelt!
Nem tudok többet mondani, minthogy menni kéne a dolognak. Egyelőre ötletem sincs, miért nem megy.
|
vas. ápr. 16, 2006 19:04 |
|
|
Micuir
arany tag
|
Macika írta: Micuir írta: El, sőt, be sincs kapcsolva. Most próbáltam ki újra. Na, akkor játsszuk ki a kártyáidat. Milyen készülékekről és milyen BT-fülesről van szó pontosan?
"Van egy Motorola V550, egy V360 és egy HS801-es headset."
|
vas. ápr. 16, 2006 16:15 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Micuir írta: El, sőt, be sincs kapcsolva. Most próbáltam ki újra. Na, akkor játsszuk ki a kártyáidat.
Milyen készülékekről és milyen BT-fülesről van szó pontosan?
|
vas. ápr. 16, 2006 15:20 |
|
|
Micuir
arany tag
|
Macika írta: Micuir írta: Macika írta: Szerintem nem kellene újra párosítani, elég ha a telefonról kezdeményezed az újbóli összekapcsolódást. Pont ez a gáz! Ha ezt próbálom, akkor azt írja ki a telefon: "Nem lehet kapcsolódni". És újra párosítani kell. Na, az viszont nem helyes! Elengedte a másik teló már a fülest, amivel párosítani akarod??
El, sőt, be sincs kapcsolva. Most próbáltam ki újra.
|
vas. ápr. 16, 2006 15:15 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Hümmm... Pedig mennie kell. Ugyanebbe a "szisztémába" utazik bronzi is. Mivel egyszerre egyidőben még várakozó állásponton sem lehet két telefont egy BT eszközre akasztani, úgy oldottam meg, hogy V3 párosítva autós készlettel, V3i headsettel. Autóba be, gyújtás ráad, V3 csatlakozik kihangosítóra, headset gomb megnyom, csatlakozik V3i-re. Előtte mindkét telefon "be lett mutatva" mindegyik cuccnak.
|
vas. ápr. 16, 2006 7:07 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Micuir írta: Macika írta: Szerintem nem kellene újra párosítani, elég ha a telefonról kezdeményezed az újbóli összekapcsolódást. Pont ez a gáz! Ha ezt próbálom, akkor azt írja ki a telefon: "Nem lehet kapcsolódni". És újra párosítani kell. Na, az viszont nem helyes!
Elengedte a másik teló már a fülest, amivel párosítani akarod??
|
vas. ápr. 16, 2006 0:44 |
|
|
Micuir
arany tag
|
Macika írta: Micuir írta: Van egy Motorola V550, egy V360 és egy HS801-es headset. Ha a headsetet párosítom az egyik telefonnal, utána a másikkal is párosítanom kell, hiába párosítottam vele már korábban. Tehát nem tudom megcsinálni azt, hogy egyszeri párosítással használom mindkettővel (nem egyszerre, hanem külön-külön). Ez a headset vagy a telefonok hibája? Szerintem nem kellene újra párosítani, elég ha a telefonról kezdeményezed az újbóli összekapcsolódást.
Pont ez a gáz! Ha ezt próbálom, akkor azt írja ki a telefon: "Nem lehet kapcsolódni". És újra párosítani kell.
|
szomb. ápr. 15, 2006 20:42 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Micuir írta: Van egy Motorola V550, egy V360 és egy HS801-es headset. Ha a headsetet párosítom az egyik telefonnal, utána a másikkal is párosítanom kell, hiába párosítottam vele már korábban. Tehát nem tudom megcsinálni azt, hogy egyszeri párosítással használom mindkettővel (nem egyszerre, hanem külön-külön). Ez a headset vagy a telefonok hibája? Szerintem nem kellene újra párosítani, elég ha a telefonról kezdeményezed az újbóli összekapcsolódást.
|
szomb. ápr. 15, 2006 20:34 |
|
|
Micuir
arany tag
|
Van egy Motorola V550, egy V360 és egy HS801-es headset. Ha a headsetet párosítom az egyik telefonnal, utána a másikkal is párosítanom kell, hiába párosítottam vele már korábban. Tehát nem tudom megcsinálni azt, hogy egyszeri párosítással használom mindkettővel (nem egyszerre, hanem külön-külön). Ez a headset vagy a telefonok hibája?
|
szomb. ápr. 15, 2006 20:31 |
|
|
arnd
gyémánt tag
|
Na, hogy jót is írjak vettem egy moto H700-at.
Bexart a HS850-em és egy hét a bevizsgálás, gondoltam addig sincs kedvem madzagozni. Nagyon jó, egy kicsit feminim kivitelű de még azért elmegy. Nagyon könnyű sokkal kisebb mint a 850-es, jobbak a gombjai, a leszakadó kis szilikon gumi harang már nincs rajta az egész teljesen jól átgondolt eszköz lett. A "sok" színű LED -es visszajelző is ötletes. Szóval az eddigi legjobb headset már csak a második (HS850)
|
szer. ápr. 12, 2006 19:16 |
|
|
arnd
gyémánt tag
|
Vettem egy X-micro Bluetooth Stereo Media Phone Kit-et. Véleményem röviden róla, hogy annak sem ajánlom akit utálok. Nem akar automatikusan csatlakozni (elsődlegesen PC/Skype célokra vettem). Bekapcsolás után kb.: fél perc mire csatlakozik mindenféle klikkelgetés, gomb nyomkodás után. (ezzel szemben a moci hs850-esemet csak "kinyitom" és már csatlakozott is). Csatlakozás után OK de... bejövő hívás esetén a zöld gomb hatástalan, nem különben a piros is. Hívni a zöld gombal lehet aki éppen ki van jelölve, de "lerakni" már nem megy a pirossal... hangerő szab. műxik (legalább). Winamp-al jól műxik (úgy-ahogy) léptetés stop/play bár ez azért nem teljesen porbléma mentes. Van úgy, hogy többször kell nyomni a gombot stb...
Ja és a lényeg a hangminősége kritikán aluli. A füles hangzása leginkább a sokol rádiók mono fülhalgatójára emlékeztett (kis túlzással), ráadásul olyan rövid a zsinórja, hogy nem tudom sehova sem csiptetni a kis dobozkáját (mit tegyek itthon poloban ücsörgök, nem ingben). És max hangerőn valami kis "digitális motoszkálás" mindig zörög. Na minden esetre kipróbálom egy friss xp-n is hátha jobb lesz a szitu de persze a hangminőség felejtős zene halgatásra. Persze spéci 4 érintkezős 3,5-ös jack dugója van tehát valami jobb fülest rákötni sem lesz egyszerű de valahogy majd megoldom.
Ja és a lényeg nem volt kapható sehol csak a Mustárban.....
|
csüt. márc. 30, 2006 21:09 |
|
|
Atos
arany tag
|
NOKIA HDW-3-al másnak se megy a hanghívás vagy csak én vagyok béna?
10-ből 10-szer nincs találat
|
csüt. márc. 30, 2006 8:30 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Soockit írta: Macika írta: T610-től felfelé pedig a nevét is, amennyiben benne van a telefonkönyvben
Ez minden telefonnal igaz, vagy csak a Sony Ericsson telefonokkal? A számot minden telóval, a neveket eddig csak SE-vel láttam kírva.
Motorolával még nem párosítottam...
|
csüt. márc. 30, 2006 0:44 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Volt régebben szó egy bt-n keresztül pc-t irányítani képes JAVA progiról, akkor gondolom ez is felejtős...
|
szer. márc. 29, 2006 23:58 |
|
|
zsmadar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 191 Tartózkodási hely: Debrecen, Budapest
|
Macika írta: Raven_ írta: Meg lehet oldani valahogy, hogy a pc-n levő bt-dongle a 6310i számára headsetnek "mutassa magát", azaz a pc hangszóróján (illetve mikrofonján, de ez annyira nem fontos) keresztül működjön a beszélgetés? Sajnos nem. A 6310i a következő BT-funkciókat tudja: - Bluetooth Dial Up Networking Service - Bluetooth Serial Port Service - Bluetooth Object Push Service - Bluetooth Fax Service Neked a Bluetooth Fax Service-re lenne szükséged.
Biztos erre gondoltál, nem az Audio Gateway-re?
|
szer. márc. 29, 2006 22:47 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
Macika írta: T610-től felfelé pedig a nevét is, amennyiben benne van a telefonkönyvben
Ez minden telefonnal igaz, vagy csak a Sony Ericsson telefonokkal?
|
szer. márc. 29, 2006 22:44 |
|
|
zsmadar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 191 Tartózkodási hely: Debrecen, Budapest
|
Raven_ írta: Meg lehet oldani valahogy, hogy a pc-n levő bt-dongle a 6310i számára headsetnek "mutassa magát", azaz a pc hangszóróján (illetve mikrofonján, de ez annyira nem fontos) keresztül működjön a beszélgetés?
Ezt speciel nem próbáltam, de a PDA-t már igen. A beszélgetés mindkét irányba létrejött.
|
szer. márc. 29, 2006 22:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Raven_ írta: Meg lehet oldani valahogy, hogy a pc-n levő bt-dongle a 6310i számára headsetnek "mutassa magát", azaz a pc hangszóróján (illetve mikrofonján, de ez annyira nem fontos) keresztül működjön a beszélgetés? Sajnos nem.
A 6310i a következő BT-funkciókat tudja:
- Bluetooth Dial Up Networking Service
- Bluetooth Serial Port Service
- Bluetooth Object Push Service
- Bluetooth Fax Service
Neked a Bluetooth Headset vagy AV Service-re lenne szükséged.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szer. márc. 29, 2006 22:56-kor.
|
szer. márc. 29, 2006 22:28 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Meg lehet oldani valahogy, hogy a pc-n levő bt-dongle a 6310i számára headsetnek "mutassa magát", azaz a pc hangszóróján (illetve mikrofonján, de ez annyira nem fontos) keresztül működjön a beszélgetés?
|
szer. márc. 29, 2006 22:06 |
|
|
mefisto
ezüst tag
|
Ok kösz szépen mindent!!!!
|
szer. márc. 08, 2006 16:09 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
mefisto írta: Kösz szépen.Van pár homályos dolog.Pl mi az az xp sp2,dongle?
xp = Windows XP operációs rendszer
sp2 = Service Pack 2 (for Windows XP OS) = 2-es szervizcsomag Windows Xp-hez
dongle -> az valami USB kulcs szerűség, pl. lehet egy BT dongle is
|
szer. márc. 08, 2006 15:57 |
|
|
mefisto
ezüst tag
|
[quote="pampika"]Elvileg csak annyi, hogy bedugod a gépbe és megy. Ehhez ajánlott xp sp2-t használni, az már elég jól támogatja a dongle-ket. Vagy ha nem, akkor saját meghajtó progija.[/quote]
Kösz szépen.Van pár homályos dolog.Pl mi az az xp sp2,dongle?
|
szer. márc. 08, 2006 15:40 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Elvileg csak annyi, hogy bedugod a gépbe és megy. Ehhez ajánlott xp sp2-t használni, az már elég jól támogatja a dongle-ket. Vagy ha nem, akkor saját meghajtó progija.
|
szer. márc. 08, 2006 14:56 |
|
|
mefisto
ezüst tag
|
Szasztok!!
Bocsi,ha elsőre hülye kérdésnek tűnik,de nem igazán vagyok jártas a témában .Szóval arról lenne szó,hogy ha veszek egy "kékfog" adaptert a gépemhez,akkor azt hogyan tudom használni?Simán csak csatlakoztatom USB-n keresztűl,és már kész is,vagy bonyolúlt telepítőprogikat kell elindítani ahhoz hogy működjön,és össze tudjam párosítani a telómmal (K700i)?
Előre is kösz ha vki segít!!
|
szer. márc. 08, 2006 14:49 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
Sziasztok,
A kocsiba Nokia BT kihangosítót nézegettem.
Amit eddig teccik: ck-1w és a ck-7w.
Nekem elsőre csak az a különbség, hogy a ck-7w-hez nem csak BT-n keresztül lehet kapcsolódni, hanem kábelen keresztül.
Mivel egy Nokia 6230-as és egy SE K700 van a családban, ezért csak a BT-s kapcsolat ami érdekel.
A kérdésem az, hogy mivel később jött ki a ck-7w mint a ck-1w ezért tud valami extrát, ami hasznos lehet? Amiért érdemes azt a 9 ropit ráfizetni a 7w-re (most 25-ért van a MM-ben), csak a kábeles kapcsolatért nem fizetnék ennyit. Információim szerint mindkettő jól kezeli a fent említett telefonokat, és ha nincs probléma az 1w-vel akkor azt választanám.
Tanács, gyakorlati tapasztalat?
Köszi:
Csipu
|
hétf. márc. 06, 2006 20:29 |
|
|
tlala
ezüst tag
|
Sziasztok,
SOS segítséget kérnék.
Feleségem a munkája miatt sokat telefonál, és persze állandóan vezetés közben - ezt szeretném megszüntetni.
Szülinapjára szeretném meglepni egy BT kihangosítóval és hozzá való telóval, mivel ismerem, hogy soha nem dugna be semmilyen fülest, ott felejtené a hagyományos kihangosítóban a telót, stb.
Segítenétek, hogy a két kiszemelt teló közül - SE700i és Motorola L7 - melyiket vegyem és milyen BT kihangosítóval?
Az lenne a cél, hogy a telefonját elő se kelljen vennie a táskából, még ha emiatt naponként tölteni is kell a telefont...
Előre is nagyon köszi minden tanácsot!
lala
|
szer. feb. 15, 2006 10:00 |
|
|
bwoay
arany tag
|
Macika írta: jelzi a beérkező hívó számát (T610-től felfelé pedig a nevét is, amennyiben benne van a telefonkönyvben).
mennyire biztos az, hogy csak T610-től tudja ezt?
miféle technikai korlát lehet a korábbi telefonok esetében?
mert marhára tetszik a 662,
de ha nekem számokat fog írni a T39-el
(amivel gondolom ki is próbáltad),
akkor az nem kóser,
elvégre nem vágyom a régi motorola féle
"üzenetet kaptam +36702105043-tól" feelingre.
|
kedd jan. 31, 2006 21:58 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Hát ez lehet, hogy túl bonyis... Olyat keresnék, ami full duplexes kihangosító, és jelzi, hogy ki hív. Tudtok valamilyen típust ajánlani V3-hoz?
|
hétf. jan. 30, 2006 20:29 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Ja már fent van a gyorsbolt honlapon: 49901 Ft
|
hétf. jan. 30, 2006 20:20 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Ára?
|
hétf. jan. 30, 2006 20:18 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
Olvasd el ezt, talán segít a döntésben:
http://mobilarena.hu/c.php?mod=20&id=995
(by Darth Smoke)
|
hétf. jan. 30, 2006 20:14 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Egy ilyet derítettem fel. Mi a véleményetek róla? Parrot 3200 LS COLOR
|
hétf. jan. 30, 2006 20:02 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Oks, köszi, kipróbálom
|
hétf. jan. 30, 2006 12:00 |
|
|
madarasz
ezüst tag
|
Darth Smoke írta: Nekem simán ment a dolog. IVT BlueSoleil BT stack van az adapteremhez, a kezelőprogram szépen felismeri, majd el kell rajta indítani a "Headset" nevű szolgáltatást. Ekkor a füles elkezd pittyegni, meg kell rajta nyomni egy gombot és utána headsetként működik. Ennyi. Szerintem... (by Darth Smoke)
Fordítva is megy. Ha már párosítva vannak, elég megnyomni a headset gombját, akkor is kapcsolódik.
|
hétf. jan. 30, 2006 9:50 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
pampika írta: Sikerült összehozni vkinek a Logitech freedomot a számítógéppel? Telcsivel megy, de a gép csak berakja az ismert BT eszközök közé, de amúgy semmi
Nekem simán ment a dolog. IVT BlueSoleil BT stack van az adapteremhez, a kezelőprogram szépen felismeri, majd el kell rajta indítani a "Headset" nevű szolgáltatást. Ekkor a füles elkezd pittyegni, meg kell rajta nyomni egy gombot és utána headsetként működik.
Ennyi. Szerintem...
(by Darth Smoke)
|
hétf. jan. 30, 2006 8:42 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Sikerült összehozni vkinek a Logitech freedomot a számítógéppel? Telcsivel megy, de a gép csak berakja az ismert BT eszközök közé, de amúgy semmi
|
hétf. jan. 30, 2006 0:46 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Trabi TM írta: És nem utolsósorban a melletted ülő is látja, hogy kivel beszélsz Most elbizonytalanodtam. Ez elönyös vagy sem?
|
szer. jan. 25, 2006 1:47 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
És nem utolsósorban a melletted ülő is látja, hogy kivel beszélsz
|
kedd jan. 17, 2006 0:38 |
|
|