|
Szerző |
Üzenet |
asdf_
gyémánt tag
|
Re: Apró kérdések topicja
Szinten az adok veszek topikban olvasottak kapcsan Nekem csak kitoltottek a samsung garijegyet, azt hali. Ezaltal annak, aminek allitolag ket evnek kene lennie, az nalam csak egy ev (galaxy3). Anno kerestem, de nem talaltam, ir errol a pannon barhol barmit, hogy ok ket evet adnak ra? Mert akkor mennek asztalt verni (nehezites a dologban, hogy a viszontelado mar bezarta magat).
|
szomb. jún. 25, 2011 21:32 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
asdf_ írta: C5, de mar kesz (kollegam megcsinalta, ove) Koszi. Gyorsboltbol volt bontott kettofeler' Na, akkor OK!
|
pén. jún. 17, 2011 16:02 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
C5, de mar kesz (kollegam megcsinalta, ove) Koszi. Gyorsboltbol volt bontott kettofeler'
|
pén. jún. 17, 2011 13:56 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
asdf_ írta: Leesett telefon: a kijelzo bal oldala tok sotet, a jobb oldala majdnem full feher, kicsit eltero szinu oszlopokbol all. Kijelzocsere es jo lesz? szerk: kijelzocsere, es jo lesz Igen. Meg tudod csinálni? Ha nem, hozd el, szerzek Neked nagykerből. Milyen teló?
|
pén. jún. 17, 2011 13:35 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Leesett telefon: a kijelzo bal oldala tok sotet, a jobb oldala majdnem full feher, kicsit eltero szinu oszlopokbol all. Kijelzocsere es jo lesz? szerk: kijelzocsere, es jo lesz
|
pén. jún. 17, 2011 8:07 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
O, ertem, jo munkahoz ido kell Koszi. szerk: mar mukodik.
|
szer. jún. 15, 2011 8:52 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: A kiszamlazatlan hivasok listaja csak nekem tunt el a pannonline-on? Jó két hete 'frissítik' a rendszert, persze kizárólag a még teljesebb körű kiszolgálásunk érdekében...
|
kedd jún. 14, 2011 23:31 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
A kiszamlazatlan hivasok listaja csak nekem tunt el a pannonline-on?
|
kedd jún. 14, 2011 21:53 |
|
|
Mezőb
vas-tag
|
Sziasztok! Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. A kérdésem a következő lenne: Motorola Z3 telefonhoz van e olyan program, amivel pl. szöveges fájlokat, txt formátumot meg lehet nyitni a telon? Köszi4
|
kedd jún. 07, 2011 20:08 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
rittinger zoltán írta: Arról halvány gőzöm sincs hogy mi az az eq de gps-hez léteznek ilyen olyan helyzetpontosító alkalmazások,mint pl a gps aidsEQ: amit irtak masok. Kulonosebben nem volt gaz ujra beallitani, ami inkabb cseszte a csoromet, hogy tovabbra sem sikerult megcsinalni, hogy a -virtualis- potmeter folott vagy 1 centivel irja azt a nyomorult erteket amire tolom, mert tovabbra is epp eltakarom az ujjammal. Megnezem a gps programot, igazabol az a gaz, hogy frissites elott az octy-fele gps opt-tal hasznaltam a gps-t, es azzal tokeletesen mukodott. Most meg **** se, 5 perc utan van hold, akar online vagyok, akar nem :/ Es ha mar benne vagyok a 2.2-es android fikazasaban, aki ilyen halalsotetre allitotta az olvasott levelek feladojat meg subjectjet a default mailkliensben -nem a gmail!-, azt is tokonrugnam. Ja, meg ha mar mailkliens, a szinkronizalas kikapcsolasaval hasznaltam eddig a telefont, leven nem volt rajta net elofizu, es az apndroid csak annyit csinal, hogy atirja az apn-t, a telefon ettol persze meg probal netre menni, csak lepattan, hangszoro mellett folyamatosan ment a tattara tattara tattara, szoval kikapcsoltam a francba, hogy ne zabalja az akksit tokfoloslegesen. Ennek ellenere a felkonfiguralt exchange fiokom push modban egybol visitott, ha email jott. Na, ez is elveszett, hiaba log a neten vagy wlanon, amig manualice ra nem nyomok a frissitesre, addig kikapcsolt szinkornizalas mellett cseszik szolni, hogy mail jott. Szoval egyelore alaposan tele van a tokom az egesszel, tobb kara volt, mint haszna. Aztan persze, hogy ebbol mennyit koszonhetek a telenoros fw-nek, az mas kerdes...
|
kedd máj. 24, 2011 20:52 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11975 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
rittinger zoltán írta: ... Arról halvány gőzöm sincs hogy mi az az eq ... Az Equalizer (röviden EQ) a teljes hallható hangtartomány különböző frekvenciáinak kiemelésére, illetve tompítására szolgál. Azaz frekvenciacsoprtokra osztják a hang spektrumot, és ezeknek az erősítését külön-külön önállóan szabályozzák. Még a legegyszerűbb lejátszókban is általában benne van (pl Winamp > sávkiegyenlítő néven).
|
kedd máj. 24, 2011 19:04 |
|
|
Macika
Moderátor
|
rittinger zoltán írta: Arról halvány gőzöm sincs hogy mi az az eq de gps-hez léteznek ilyen olyan helyzetpontosító alkalmazások,mint pl a gps aidsEqualizer, azaz hangkiegyenlítés. Ha jól sejtem...
|
kedd máj. 24, 2011 18:44 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
asdf_ írta: asdf_ írta: Az mar csak kulon orom, hogy az olyan rendkivul egyszeru dolgot, minthogy a kezdokepernyoimen es a programlistaban mi es milyen sorrendben volt, azt nem sikerult megtartani igy ezeket rendezhetem ujra. Nem ertem, miert olyan hatalmasan bonyolult dolog ezeket megtartani... A rohadekja, az eq beallitasom is ugrott Ami viszont szomoru, hogy a gps is, olyan, mintha cseszne agps-t hasznalni, hiaba van online, ugy 5 perc mulva vannak holdak, de nem 30 sec alatt, mint ahogy kene :/ Arról halvány gőzöm sincs hogy mi az az eq de gps-hez léteznek ilyen olyan helyzetpontosító alkalmazások,mint pl a gps aids
|
kedd máj. 24, 2011 16:32 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
asdf_ írta: Az mar csak kulon orom, hogy az olyan rendkivul egyszeru dolgot, minthogy a kezdokepernyoimen es a programlistaban mi es milyen sorrendben volt, azt nem sikerult megtartani igy ezeket rendezhetem ujra. Nem ertem, miert olyan hatalmasan bonyolult dolog ezeket megtartani... A rohadekja, az eq beallitasom is ugrott Ami viszont szomoru, hogy a gps is, olyan, mintha cseszne agps-t hasznalni, hiaba van online, ugy 5 perc mulva vannak holdak, de nem 30 sec alatt, mint ahogy kene :/
|
hétf. máj. 23, 2011 21:09 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: Azt tudtam, hogy jött egy első szállítmány, egy bátortalan mennyiségű, ami pár nap alatt elfogyott (az még talán(?) 2.1-gyel) és azóta nem volt semmi. Ezek szerint érkezett új szállítmány és az már 2.2. Igen, az első adag 2.1-es volt, a mostani már 2.2... evbalazs írta: (Trabi Vodánál ez hogy van?) A voda saját szervizesei javítják a ZTE-ket, ha az adott hibához van cserealkatrész, akkor javítják, ha nincs, akkor cserélik az egész telót. 2 év a jótállás. Csak pesten van voda szerviz, de bármelyik voda boltban leadhatod, felküldik oda.
|
pén. máj. 20, 2011 10:46 |
|
|
Macika
Moderátor
|
evbalazs írta: Félreértettél, értem mi a cseregarancia. A miért ZTE arra vonatkozott, hogy miért tartod egyértelműen a legjobbnak a Bladet a 3 telefon közül? Illetve nekem olyan infóm volt, hogy Telenornál csak első évben foglalkoznak vele gariban, aztán pedig csak egy pesti szervizben lehet megcsináltatni, ezek szerint kicseréltetni. Vagy akkor ez az infó rossz? (Trabi Vodánál ez hogy van?) Illetve a fő kérdés, ha most 2.1-es még a szoftver, akkor hogyan tudom frissíteni, ill. honnan tudom, hogy van rá új verzió? Legjobb tudomásom szerint nincs Magyarországon ZTE szerviz és szerződött szervizpartner sincsen. Ha lenne, akkor a 4,5 hónapos, zörgős hangszórójú ZTE Blade-t a T-mobile nem cserélte volna szőrén, hanem valószínűleg javította/-tatta volna. A Telenoros értesülésed szerintem téves, aki informált, az keverte a jótállási feltételeket. Ez le van írva a Telenor oldalán. Azért tartom a legjobb vételnek a ZTE-t, mert magasan a legjobb (480x800 pixeles) kijelzője van, kiváló WLAN és GPS-vételt tud és jó minőségű a zenehallgatás is rajta. Ár-teljesítmény viszonyban verhetetlen. Szerintem. A 2.1-es sem szitokszó ám, nagyon jól képes működni vele is. Igaz, nem telepíthetsz rá 165 programot, de úgysincs annyira szükség. A 2.2 elérkezéséről pedig biztosan fogsz értesülni, ha figyeled a mobil-fórumokat, hamarabb fogod onnan tudni, mint egy telenornál dolgozó illető.
|
csüt. máj. 19, 2011 21:26 |
|
|
evbalazs
arany tag
Csatlakozott: szer. ápr. 28, 2004 15:20 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Győr
|
Macika írta: evbalazs írta: Szia Macika!
Köszi a gyors választ. Miért a ZTE? Mind a 2 évben a cseregarancia érvényes vagy csak az 1.-ben? Telenornál venném, mert ott van flotta., ott van már 2.2 vagy ott csak később? Bocs, úgy gondoltam, érthető, mi a cseregarancia. Teszemazt, zörög a hangszóród. Mi van egy Samsungnál? Beviszed, bevizsgálják, tényleg zörög, szétszedik, kicserélik a hangszórót, összeszerelik, visszaadják készen. Mi van a ZTE-nél? Megnézik, valóban zörög, hibás készülék be a dobozába, megy a ládába, polcról egy 0 km-es új készülék levesz, ügyfélnek átad, ennyi. Félreértettél, értem mi a cseregarancia. A miért ZTE arra vonatkozott, hogy miért tartod egyértelműen a legjobbnak a Bladet a 3 telefon közül? Illetve nekem olyan infóm volt, hogy Telenornál csak első évben foglalkoznak vele gariban, aztán pedig csak egy pesti szervizben lehet megcsináltatni, ezek szerint kicseréltetni. Vagy akkor ez az infó rossz? (Trabi Vodánál ez hogy van?) Illetve a fő kérdés, ha most 2.1-es még a szoftver, akkor hogyan tudom frissíteni, ill. honnan tudom, hogy van rá új verzió?
|
csüt. máj. 19, 2011 20:44 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11975 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Macika írta: ... Jó ez a szőke néni, sikered lesz ezzel az avatarral... Már jó régen ilyen.
|
csüt. máj. 19, 2011 19:17 |
|
|
Macika
Moderátor
|
tubybb írta: Helló! Sikerült beszereznem egy Ericcson A2618-as telefont. Szeretném használni, de westel vagy voda lock-os lehet. Valaki még emlékszik, hogyan lehet ezt a telefont függetleníteni?
Köszönöm a választ! Jó ez a szőke néni, sikered lesz ezzel az avatarral... Én úgy tudom, csak box-szal megy a nyitása. Elég hozzá egy USB-Smart is, de az a minimum.
|
csüt. máj. 19, 2011 18:32 |
|
|
tubybb
gyémánt tag
Csatlakozott: vas. feb. 05, 2006 19:53 Hozzászólások: 1170 Tartózkodási hely: Győr
|
Helló! Sikerült beszereznem egy Ericcson A2618-as telefont. Szeretném használni, de westel vagy voda lock-os lehet. Valaki még emlékszik, hogyan lehet ezt a telefont függetleníteni?
Köszönöm a választ!
|
csüt. máj. 19, 2011 18:01 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Trabi TM írta: Macika írta: Nem írsz szolgáltatót. A T-mobile már 2.2-vel forgalmazza az új ZTE-ket A voda is, és a galaxy minit is 2.2-vel adják már... Köszi, nem tudtam, hogy van a Vodánál újra ZTE. Azt tudtam, hogy jött egy első szállítmány, egy bátortalan mennyiségű, ami pár nap alatt elfogyott (az még talán(?) 2.1-gyel) és azóta nem volt semmi. Ezek szerint érkezett új szállítmány és az már 2.2.
|
csüt. máj. 19, 2011 15:33 |
|
|
Macika
Moderátor
|
evbalazs írta: Szia Macika!
Köszi a gyors választ. Miért a ZTE? Mind a 2 évben a cseregarancia érvényes vagy csak az 1.-ben? Telenornál venném, mert ott van flotta., ott van már 2.2 vagy ott csak később? Bocs, úgy gondoltam, érthető, mi a cseregarancia. Teszemazt, zörög a hangszóród. Mi van egy Samsungnál? Beviszed, bevizsgálják, tényleg zörög, szétszedik, kicserélik a hangszórót, összeszerelik, visszaadják készen. Mi van a ZTE-nél? Megnézik, valóban zörög, hibás készülék be a dobozába, megy a ládába, polcról egy 0 km-es új készülék levesz, ügyfélnek átad, ennyi.
|
csüt. máj. 19, 2011 15:31 |
|
|
evbalazs
arany tag
Csatlakozott: szer. ápr. 28, 2004 15:20 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Győr
|
Hívtam ügyfélszolgálatot, ők azt mondták, hogy 2.1-es jelenleg, azt nem tudta megmondani, hogy mikor lesz új. Ha egy készülékre kiadták másik 2 szolgáltatónál, akkor Telenornak is ki kell adnia a 2.2-t vagy lehet, hogy jódarabig még semmi? 2.2-ről elég sok jót olvastam, hogy sokkal jobb, mint a 2.1... Ha megveszem 2.1-gyel, akkor honnan tudom meg, ha kijön a 2.2 és hogy lehet rá frissíteni?
|
csüt. máj. 19, 2011 13:50 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
evbalazs írta: Telenornál venném, mert ott van flotta., ott van már 2.2 vagy ott csak később? 1 hete még nem azzal adták, azóta nem tudom...
|
csüt. máj. 19, 2011 13:40 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Macika írta: Nem írsz szolgáltatót. A T-mobile már 2.2-vel forgalmazza az új ZTE-ket A voda is, és a galaxy minit is 2.2-vel adják már...
|
csüt. máj. 19, 2011 13:40 |
|
|
evbalazs
arany tag
|
Szia Macika!
Köszi a gyors választ. Miért a ZTE? Mind a 2 évben a cseregarancia érvényes vagy csak az 1.-ben? Telenornál venném, mert ott van flotta., ott van már 2.2 vagy ott csak később?
|
csüt. máj. 19, 2011 13:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
evbalazs írta: Sziasztok. Én is megadnám magam az android nevű rendszer csábításának, jelenleg 3-féle telefonban gondolkodom (viszonylag emberi áron szeretnék wifi-s, gps-es telefont): -LG Optimus One -Samsung Galaxy Mini -ZTE Blade Számítana még, hogy Győrben vagy környéken legyen szerviz (azt tom, hogy Samsungnak van, LG-nek állítólag van, ZTE elvileg csak Pesten). Másik kérdés még: android 2.1-eseket lehet frissíteni 2.2-2.3-asra vagy egyelőre (örökre) ez kell, hogy fennmaradjon? Ti melyiket választanátok/melyiket nem és miért? Egyértelműen a ZTE Blade a három közül!!! A ZTE-nek nincs szervize Magyarországon, mindegyik szolgáltató cseregaranciával "javít". Beviszed a hibást, ellenőrzik, hogy tényleg hibás-e, majd nyomják a kezedbe az új készüléket. Nem írsz szolgáltatót. A T-mobile már 2.2-vel forgalmazza az új ZTE-ket, de a honlapjukról letölthető a 2.2-es frissítés a régebben vásárolt készülékekhez is. 2.3 nem lesz egyhamar egyik felsorolt modellre sem, de igazán én még hibátlanul, stabilan, megbízhatóan működő 2.3-at nem láttam olyan készüléken, ami nem gyárilag azzal jött ki.
|
csüt. máj. 19, 2011 13:21 |
|
|
evbalazs
arany tag
|
Sziasztok. Én is megadnám magam az android nevű rendszer csábításának, jelenleg 3-féle telefonban gondolkodom (viszonylag emberi áron szeretnék wifi-s, gps-es telefont): -LG Optimus One -Samsung Galaxy Mini -ZTE Blade Számítana még, hogy Győrben vagy környéken legyen szerviz (azt tom, hogy Samsungnak van, LG-nek állítólag van, ZTE elvileg csak Pesten). Másik kérdés még: android 2.1-eseket lehet frissíteni 2.2-2.3-asra vagy egyelőre (örökre) ez kell, hogy fennmaradjon? Ti melyiket választanátok/melyiket nem és miért?
|
csüt. máj. 19, 2011 12:45 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Igen, rakas helyen elony a tapi meg a nagy kepernyo, de mondjuk az elozo hivas ujboli tarcsazasat (ket zold gomb), vagy a vezetes kozbeni vakon tarcsazast (lenyil, kezdobetu, jobbranyil, masodik betu, odanez, hogy stimmel-e, zold gomb) sajna soha nem fogja visszaadni (a bluetooth-os magyar hangtarcsazasrol nem is beszelve).
|
kedd máj. 17, 2011 11:43 |
|
|
levike7
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 558 Tartózkodási hely: Szeged
|
asdf_ írta: Koszi, idokozben egy masodik gepen is probalkoztam, ott az 1.5-os kies nem ajanlott fel fw upgrade-et,... Tegnap bontottam ki a Galaxy3-at, feltettem a Kiest, fw update, majd kb 3-3,5 óra múlva már újra be tudtam kapcsolni a telefont, mert folyton elhasalt... Nem kicsit voltam mérges... Aztán másik gép, másik OS, másik Kies, és 3. alkalommal megvolt! Mostmár működik, és lassan próbálok hozzászokni az Androidhoz... Azért a ~8 év hagyományos nyomógomb után most nagyon fura ez a tapicskolás...
|
hétf. máj. 16, 2011 22:17 |
|
|
Macika
Moderátor
|
anett89 írta: Kérem segítsen Valaki! SAMSUNG SGH X450 mobilom nagyon halk amikor telefonálok vele. Akit én hívok nagyon-nagyon halkan hall engem, viszont én tökéletesen hallom őt. Mi lehet a gond? A mikrofon a flip becsukását tompító két gumi közül a jobboldali alatt van, abban kell lennie egy kis lyuknak. Nézd meg, szabadon van-e a lyuk, szerintem az lesz a megoldás.
|
hétf. máj. 16, 2011 12:13 |
|
|
anett89
vas-tag
|
Kérem segítsen Valaki! SAMSUNG SGH X450 mobilom nagyon halk amikor telefonálok vele. Akit én hívok nagyon-nagyon halkan hall engem, viszont én tökéletesen hallom őt. Mi lehet a gond?
|
hétf. máj. 16, 2011 10:47 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Es az odin letolti nekem a hivatalos szolgaltatoi romot? (mondjuk most mar mindegy, 2.3 ugyse lesz galaxy 3-ra ) És nincs is értelme felrakni rá...
|
vas. máj. 15, 2011 12:53 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
asdf_ írta: Ismerem, de szandekosan hagytam ki a fozott romokat, igertek a gyarit, igaz, kicsit tovabb tartott Ezek garantáltan gyári romok,nem főzöttek,nem tudom honnan vetted azt? asdf_ írta: A gyarit. Ugy nezett ki az alkalmazasok sorrendje, hogy a gyariak abc-ben, majd pedig amiket en telepitettem fel, azok telepitesi sorrendben. Ezt par darabtol eltekintve nem is modositottam, tudtam, hogy melyik hanyas kepernyon kb. merre van. Most viszont az osszes programot abc-be rakta, magyarul egyik sincs ott, ahol volt. 80-90 programnal ez meg mar nekem tobb, mint kellemetlen. Szoval kb. hasonlo, mintha a szamitogeped desktopjan a valamilyen logika menten elhelyezett programokat, mappakat, shortcutokat valaki szepen abc-be rendezne. Nem elvezetes... Akkor nem vagyunk hasonlóak,én jobban szeretem az abc sorrendbe rakottat,launcher pro-t használok függőleges görgetős a menüje,nekem így sokkal kényelmesebb elérni bármit a menüből,de ha csoportba akarod rendezni és a kezdőképernyőről gyorsan el akarod érni a kedvenc programjaidat akkor szerezd be a simi foldert. https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
|
vas. máj. 15, 2011 12:44 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
rittinger zoltán írta: asdf_ írta: Es az odin letolti nekem a hivatalos szolgaltatoi romot? (mondjuk most mar mindegy, 2.3 ugyse lesz galaxy 3-ra ) Nem,de ezt ismered? http://www.samfirmware.com/ Ismerem, de szandekosan hagytam ki a fozott romokat, igertek a gyarit, igaz, kicsit tovabb tartott rittinger zoltán írta: Te most akkor végül is milyen launchert használsz?Nincs galaxy 3-asom de szvsz ott sem lehet másképpen,még a gyári tw launcherben is van lehetőség abc,telepítési sorrendben illetve tetszőleges sorrendben elrendezni a programokat a menüben. A gyarit. Ugy nezett ki az alkalmazasok sorrendje, hogy a gyariak abc-ben, majd pedig amiket en telepitettem fel, azok telepitesi sorrendben. Ezt par darabtol eltekintve nem is modositottam, tudtam, hogy melyik hanyas kepernyon kb. merre van. Most viszont az osszes programot abc-be rakta, magyarul egyik sincs ott, ahol volt. 80-90 programnal ez meg mar nekem tobb, mint kellemetlen. Szoval kb. hasonlo, mintha a szamitogeped desktopjan a valamilyen logika menten elhelyezett programokat, mappakat, shortcutokat valaki szepen abc-be rendezne. Nem elvezetes...
|
vas. máj. 15, 2011 12:18 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
asdf_ írta: Es az odin letolti nekem a hivatalos szolgaltatoi romot? (mondjuk most mar mindegy, 2.3 ugyse lesz galaxy 3-ra ) Nem,de ezt ismered? http://www.samfirmware.com/asdf_ írta: Na ezaz, a fokepernyon nekem egy rakas widget volt (gyorstarcsa, shortcutok, egyebek), ebbol semmi nem maradt, a programok meg megvannak, csak abc sorrendbe van rakva az osszes, en meg hulye vizualis memorias vagyok, szoval nekem a harmadik kepernyo jobb also, meg a negyedik kepernyo bal felso sarka az X meg az Y program, es most igy 100 programot rendezhetek ujra az eredeti sorrendjebe. Ez meg nem fel perc, hanem fel ora lesz (ha egyaltalan sikerul). Te most akkor végül is milyen launchert használsz?Nincs galaxy 3-asom de szvsz ott sem lehet másképpen,még a gyári tw launcherben is van lehetőség abc,telepítési sorrendben illetve tetszőleges sorrendben elrendezni a programokat a menüben.
|
vas. máj. 15, 2011 12:00 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
rittinger zoltán írta: A kies rajta van a nem ajánlott programok listáján,jobban teszed ha messzire elkerülöd.Romcserére ott van az odin,egyéb szinkronizációs dolgokra meg nem egy alternatíva van a kiesre. Es az odin letolti nekem a hivatalos szolgaltatoi romot? (mondjuk most mar mindegy, 2.3 ugyse lesz galaxy 3-ra ) rittinger zoltán írta: asdf_ írta: Az mar csak kulon orom, hogy az olyan rendkivul egyszeru dolgot, minthogy a kezdokepernyoimen es a programlistaban mi es milyen sorrendben volt, azt nem sikerult megtartani igy ezeket rendezhetem ujra. Nem ertem, miert olyan hatalmasan bonyolult dolog ezeket megtartani... Ez sem bonyolult,kezdőképernyőn csak a widgeteket nem lehet menteni,minden mást igen.Mint ahogy a programjaidat is simán visszaállíthatod durván fél perc alatt. Na ezaz, a fokepernyon nekem egy rakas widget volt (gyorstarcsa, shortcutok, egyebek), ebbol semmi nem maradt, a programok meg megvannak, csak abc sorrendbe van rakva az osszes, en meg hulye vizualis memorias vagyok, szoval nekem a harmadik kepernyo jobb also, meg a negyedik kepernyo bal felso sarka az X meg az Y program, es most igy 100 programot rendezhetek ujra az eredeti sorrendjebe. Ez meg nem fel perc, hanem fel ora lesz (ha egyaltalan sikerul).
|
vas. máj. 15, 2011 11:27 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
asdf_ írta: Koszi, idokozben egy masodik gepen is probalkoztam, ott az 1.5-os kies nem ajanlott fel fw upgrade-et, igy updateltem azt 2.0-ra, az install persze jol elhasalt, mig vegul ugyanazon gepen levo tesztrendszerre (masik hdd, masik oprendszer install) felraktam a 2.0-as kiest (azt is csak masodjara, mert elsore .net hianya miatt kiirta, hogy a .net 3.5 telepitese sokaig is eltarthat, mikozben kiirta, hogy epp a .net 4.0-at tolti le, amit en egy end taskkal jutalmaztam, leven xp-re nem rakunk .net 4.0-at, mert boot utan fel percig nincs halozat miatta), szoval arra .net 3.5 install, majd kies 2.0, mig vegul vegre -ugy 3 ora szopas utan- 2.2-es android kerult a galaxy3-amra. Nem kicsit van tele a tokom a kiessel A kies rajta van a nem ajánlott programok listáján,jobban teszed ha messzire elkerülöd.Romcserére ott van az odin,egyéb szinkronizációs dolgokra meg nem egy alternatíva van a kiesre. asdf_ írta: Az mar csak kulon orom, hogy az olyan rendkivul egyszeru dolgot, minthogy a kezdokepernyoimen es a programlistaban mi es milyen sorrendben volt, azt nem sikerult megtartani igy ezeket rendezhetem ujra. Nem ertem, miert olyan hatalmasan bonyolult dolog ezeket megtartani... Ez sem bonyolult,kezdőképernyőn csak a widgeteket nem lehet menteni,minden mást igen.Mint ahogy a programjaidat is simán visszaállíthatod durván fél perc alatt.
|
vas. máj. 15, 2011 11:12 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Koszi, idokozben egy masodik gepen is probalkoztam, ott az 1.5-os kies nem ajanlott fel fw upgrade-et, igy updateltem azt 2.0-ra, az install persze jol elhasalt, mig vegul ugyanazon gepen levo tesztrendszerre (masik hdd, masik oprendszer install) felraktam a 2.0-as kiest (azt is csak masodjara, mert elsore .net hianya miatt kiirta, hogy a .net 3.5 telepitese sokaig is eltarthat, mikozben kiirta, hogy epp a .net 4.0-at tolti le, amit en egy end taskkal jutalmaztam, leven xp-re nem rakunk .net 4.0-at, mert boot utan fel percig nincs halozat miatta), szoval arra .net 3.5 install, majd kies 2.0, mig vegul vegre -ugy 3 ora szopas utan- 2.2-es android kerult a galaxy3-amra. Nem kicsit van tele a tokom a kiessel Az mar csak kulon orom, hogy az olyan rendkivul egyszeru dolgot, minthogy a kezdokepernyoimen es a programlistaban mi es milyen sorrendben volt, azt nem sikerult megtartani igy ezeket rendezhetem ujra. Nem ertem, miert olyan hatalmasan bonyolult dolog ezeket megtartani...
|
vas. máj. 15, 2011 10:55 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Lehet ezen a fos kiesen kivul valam massal is frisstieni a galaxy 3-amat a hivatalos szolgaltatoi fw-vel? Mar masodszor hal meg ez a **** fw update kozben. (es amugy a masodik probalkozaskor ujra letoltotte a teljes fw-t a netrol, ehhez kulon gratulalok). ODIN-nal lehet. A szervizben is azzal csinálják.
|
vas. máj. 15, 2011 0:36 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Lehet ezen a fos kiesen kivul valam massal is frisstieni a galaxy 3-amat a hivatalos szolgaltatoi fw-vel? Mar masodszor hal meg ez a **** fw update kozben. (es amugy a masodik probalkozaskor ujra letoltotte a teljes fw-t a netrol, ehhez kulon gratulalok).
|
szomb. máj. 14, 2011 19:52 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
Északi főisten barátunk biztosan megoldja a magyar nyelvet.
|
szomb. ápr. 23, 2011 20:52 |
|
|
Macika
Moderátor
|
.Tian. írta: .Tian. írta: Samsung Galaxy S2 - külföldi szolgáltatónál (T-Mobile Austria) mi az esélye annak, hogy lesz magyar nyelv a készülékben?
Az Android 2.3-ról azt olvastam vhol, hogy lesz benne magyar nyelv. Ha mégsem lenne benne, megoldható a magyarosítás?
Köszönöm a segítséget! Próbálom nyomon követni a készüllékkel kapcsolatos infókat és a mellékelt videó alapján reménykedhetek, hogy benne lesz "gyárilag" a magyar nyelv? http://www.youtube.com/watch?v=HXvFf1Kt1JM&feature=player_detailpageHa azonos lesz a nyelvkiosztás, mint az SGS1-nél, akkor nem lesz benne. De minimális okossággal lehet rá tenni házilag, remélhetőleg. Ha nem zárják el a PC-átírás lehetőségét.
|
szomb. ápr. 23, 2011 11:57 |
|
|
.Tian.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 110 Tartózkodási hely: Magyarország
|
.Tian. írta: Samsung Galaxy S2 - külföldi szolgáltatónál (T-Mobile Austria) mi az esélye annak, hogy lesz magyar nyelv a készülékben?
Az Android 2.3-ról azt olvastam vhol, hogy lesz benne magyar nyelv. Ha mégsem lenne benne, megoldható a magyarosítás?
Köszönöm a segítséget! Próbálom nyomon követni a készüllékkel kapcsolatos infókat és a mellékelt videó alapján reménykedhetek, hogy benne lesz "gyárilag" a magyar nyelv? http://www.youtube.com/watch?v=HXvFf1Kt1JM&feature=player_detailpage
|
szomb. ápr. 23, 2011 9:21 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Letoltottem a service manualt (tudom, azelott kellett volna, mielott kerdezek ), siman kulon nyakon vannak a gombok szalagkabellel, uj rom meg nincs (pannonos). Szoval nem ertem. Na mindegy, koszi, majd meglassuk be akarom-e lakni ujra a telefont vagy sem emiatt... (mindenesetre a minosegellenorzest csokoltatom, mert a gyarbol igy jott ki, nem pedig idovel elgyengult a nyomogomb)
|
szer. ápr. 13, 2011 8:19 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Galaxy 3-amon a hangero le gombnak nincs nyomasi ellenallasa, ha megnyomom mukodik, de nem az igazi. Erdeklodve bevittem egy Samu szervizbe, azt mondtak, hogy elotte mentsek mindent Ezt most csak - elovigyazatossagbol mondtak - akar kell, akar nem flashelik - vagy alaplapcsere, mert oda nem sullyednek, hogy kiforrasztjak a nyomogombot es beleraknak egy masikat? Nem forrasztgatnak. Panelcsere és annyi. De ha már ott van, előírás, hogy felmászik rá a legfrissebb ROM is valószínűleg. Akkor meg adatvesztés.
|
kedd ápr. 12, 2011 22:33 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Galaxy 3-amon a hangero le gombnak nincs nyomasi ellenallasa, ha megnyomom mukodik, de nem az igazi. Erdeklodve bevittem egy Samu szervizbe, azt mondtak, hogy elotte mentsek mindent Ezt most csak - elovigyazatossagbol mondtak - akar kell, akar nem flashelik - vagy alaplapcsere, mert oda nem sullyednek, hogy kiforrasztjak a nyomogombot es beleraknak egy masikat?
|
kedd ápr. 12, 2011 20:55 |
|
|
BndsFr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 127 Tartózkodási hely: Budapest
|
Androidra - illetve Win XP-re - tudtok olyan programot, amivel a telefonkönyvet lehet szerkeszteni? Valami olyanra gondoltam, mint a PCSuite vagy Oxygene Phone manager a régebbi időkben. S60v3fp2-ről migrálok Androidra (ZTE Blade), nem túl sok sikerrel egyelőre (nem a rendszerekkel van baj). A spritesoftware egyelőre bezárt, nem tudom mennyire volt sikeres a ténykedés vele. Amit próbáltam az a MobilEdit és a MobileGO, de vagy ügyetlen vagyok, vagy kriksz krakszok jelentek meg az ékezetes betűk helyén. Ti hogyan csináltátok? Amit szeretnék átmenteni az a telefonkönyv, jó lenne ha az üzenetek is jönnének (eredeti dátummal), és a naptár, de ez nem fontos (bár gyanítom ez lenne a legkönnyebb). szerk: időközben félig megoldottam ezen leírás alapján a telefonkönyvet. Itt már csak az a kérdés, hogy hogyan lehet a vezetéknév-keresztnév sorrendet megcserélni (most pont fordítva van)
|
kedd ápr. 12, 2011 17:17 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Hat, sajna billentyuzni sem nagyon engedett. Sikerult egy masik telefonra BT-n szinkronizalni (bar februari mentes volt rola), ezen felbuzdulva probaltam egy ovi backupot, de az mar nem akart osszejonni. Haromgomb lett a vege, de ott is elhasalt. Hol a temabol hianyzik valami, ha eljutottam a menuben odaig, akkor nincs kamera, ovi, meg hasonlok, csak a felirat van, ikonja nincs, most csinaltam meg egyet, most mar hely es az ido beallitasnal elfekszik, azt mondja, hogy megtelt a memoria Ugyhogy ennek kakukk, megy a szervizbe. Koszi a helpet.
|
pén. ápr. 08, 2011 18:53 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Érdemes. Az csak jó, ha nincs rajta semmi értékes adat, mivel ilyenkor már necces a mentés.
Próbáld (már ha enged gépelni) a *#7370# kódot, ha az nem segít, akkor a 4 gombos resetet.
|
csüt. ápr. 07, 2011 22:55 |
|
|