Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 18:47

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
reaxol írta:
Vizsla írta:
A hangpostára való átirányítás azért nem törölhető közvetlenül a készülékről, mert alapesetben aktiválva van az OCCF (Operator Controlled Call Forwarding) szolgáltatás:
- 25 másodperces nincs válasz
- foglaltság
- nem elérhető
esetén a hívások a +36709090999-re (gy.k. hangposta) futnak be.

Ha ezt a 1270-es ügyintéző kikapcsolja (esetleg te egy viszonteladónál írásban kéred), akkor a későbbiekben te magad módosítgathatod az átirányításokat a telefonodon:

- eddig is átirányíthattad a hívásokat bármilyen számra. De a törlés funkció pusztán csak arra szolgált, hogy újra a hangpostára futottak be a hívások foglalt, nem elérhető és 25 másodperces nincs válasz esetén.

Csak a havi díjas előfizetők vannak megbélyegezve azzal, hogy a Net-Rendelőn ezeket nem módosíthatják, tehát szükség van a 1270-re.

Egy fontos megjegyzés: ha a 18. ügyintéző a 1270-en/10. eladó végre felfogja, mit is kérsz tőle (eszébe jut, hogy hoppá, valami OCCF szócska mintha rémelne az oktatásról), és sikerül törölnie ezt, a későbbiekben amint a telefonodon beállítod bármely átirányítási fajtára, hogy a +36709090999 legyen a célszám, onnantól újból aktiválódik az OCCF. És a kálvária kezdődhet elölről a kikapcsolásért.

Javaslom, háláljátok meg a Vodafone Mailért cserébe, hogy a 1270-en törlitek az OCCF-et.

Kitartás!

Ui: erről már egyszer meséltem, kár, hogy nem sokan emlékeznek :(

Szia Vizsla!

A 1270es ügyintézők tudják mi az az OCCF, csak a marketing álláspontja alapján OCCF nélkül nem működhet a Vodamail. Na aki olyan rendes, hogy leveszi és ez új progi észreveszi, nemcsak visszarakja az OCCFet, de tárolja, hogy ki volt aki levette a Vodamail mellől az OCCFet, a jófej ügyintézőt meg úgy p.ánrúgják, hogy elszáll. Szerintem ezért kockáztatják kevesen azt, hogy ha az ügyfél szépen kéri akkor leszedik az OCCFet, így is szivnak mostanában az ügyintézők az új főnökök miatt, nem fognak maguknak még problémákat generálni.

Reklamálni meg az okos marketingeseknél tessék, akik kitalálták!

Sajnos bejött. Egy hét alatt kétszer is kértem hogy vegyék le az átirányítás és mind a kétszer visszaaktívállódott két nap után. Harmadszori, vagy inkább sokadi 1270 hívás után már azt mondták, hogy nem vehetik le róla átirányítást ráadásul a rendszer automatikusan is visszaaktiválja. Régen volt rá lehetőség de most már nem tehetik meg. Annyit mondott még, hogy a régi régebben történt módosításokat nem bántják. Hiszi a piszi. Ezeknek már semmit.

Más. Most már én is beállhatok a számlapanaszosok sorába. Még véletlenül sem tuták a lemondott számom 5 napra eső havidíját kiszámlázni, könnyebb volt egy teljes hónapot levonni, aztán majd egy hónap múlva talán jóváírják. :twisted:

csüt. aug. 24, 2006 22:49
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Menj el a CD-üzletbe, vedd meg, olcsóbb lesz. A játékot meg rendeld meg a neten online, az is olcsóbb...
Sajnos a 3G-ben iszonyat lehúzós a Voda szerintem is.

Köszi a tanácsot... már ezentúl én is ezt fogom tenni, sokkal jobban járok. Csakhát először vissza kéne kapnom a telefont. :(

csüt. aug. 24, 2006 13:35
Moderátor

Hozzászólás 
petne írta:
Hát jó lett volna egy kis zenét letölteni vagy játékot, mivel sajnos a v630-on csak demó van. Tudom, hogy nem nagy igény, de hamár vettem egy telefont az legyen normális, ezért érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, viszont nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle... ha tudtam volna le se adtam volna.
Menj el a CD-üzletbe, vedd meg, olcsóbb lesz. A játékot meg rendeld meg a neten online, az is olcsóbb...
Sajnos a 3G-ben iszonyat lehúzós a Voda szerintem is.

csüt. aug. 24, 2006 13:23
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
petne! Csak pusztán érdeklődés szintjén kérdezem, hogy mi az a szolgáltatás a Multimédia Maxi csomagból, amit szerettél volna használni?

Az online videótartalmak nézegetésével inkább ne próbálkozz, mert egyedülálló vodás szolgáltatásként kiszámlázzák az adatforgalmat is, és ez egy közepes minőségű videónál meghaladhatja az 1MB/perc-et is. Szóval, ha számlás előfizető vagy, akkor hónap végén nagyon meglepődhetsz. :?

Hát jó lett volna egy kis zenét letölteni vagy játékot, mivel sajnos a v630-on csak demó van. Tudom, hogy nem nagy igény, de hamár vettem egy telefont az legyen normális, ezért érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, viszont nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle... ha tudtam volna le se adtam volna.

csüt. aug. 24, 2006 13:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
petne! Csak pusztán érdeklődés szintjén kérdezem, hogy mi az a szolgáltatás a Multimédia Maxi csomagból, amit szerettél volna használni?

Az online videótartalmak nézegetésével inkább ne próbálkozz, mert egyedülálló vodás szolgáltatásként kiszámlázzák az adatforgalmat is, és ez egy közepes minőségű videónál meghaladhatja az 1MB/perc-et is. Szóval, ha számlás előfizető vagy, akkor hónap végén nagyon meglepődhetsz. :?

csüt. aug. 24, 2006 11:34
arany tag

Hozzászólás 
Már leírtam egy másik topikba részlegesen a Vodafone-nal jelenleg is tartó történetemet, de beírom ide elejétől a végéig, mivel újdonság is lett.

2006. augusztus 2-án vásároltam egy Sony Ericsson V630i 3G-s készüléket 2 éves hűséggel. Még aznap megrendeltem hozzá a Multimédia Maxi csomagot, ami ugyebár több extra 3G szolgáltatást tartalmaz. Viszont ezeket nem tudtam használni, ugyanis nem jött be a 3G-s Vodafone Live wapoldal. Felhívtam az Ügyfélszolgálatot a 1270-őn és azt a tájékoztatást kaptam, hogy vigyem be, mert itt a készülékkel van a gond. Be is vittem a Westendben lévő márkaüzletbe, akik szintén azt mondták, hogy a készülékkel lehet a gond és nyugodtan adjam le 2 hét alatt megfordul.
Pár nap múlva jött egy telefon - ugyanis e-mailben is jeleztem a problémámat - hogy a készülékkel semmi gond nincs, hanem hogy a wapoldal nem ismerte fel a telefont, ezért nem jelent meg a 3G-s tartalom. Utána itt a fórumon való keresgélés után megtaláltam, hogy egyik V630i készülékkel se ment abban az időszakban. Kérdezem én, hogy miért adnak el egy ilyen készüléket, ami még be sincs állítva a központba?
A kolléga még azt is mondta a telefonba, hogy ezáltal hamar meg fogom kapni a készüléket, mivel nincs is baja. Már több mint 2 hét eltelt a leadás óta és semmi változás. Ez idő alatt többszőr hívtam az ügyfélszolgálatot és e-mailt is írtam, de senki se tud nekem segíteni abban, hogy minél hamarabb visszakapjam a készüléket. Tegnap esti telefonálásom alatt felcsillant a remény, ugyanis az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy az IMEI szám alapján meg tudják nekem nézni, hogy hol tart a készülékem és hívjam nappal Őket. Ez ma reggel meg is történt, csak az a gond, hogy mindenki sík hülyének nézett, hogy én honnan vettem, hogy az ügyfélszolgálat rendelkezik ilyen információval. Leírtam a tegnapi munkatárs nevét is, erre azt mondta, hogy ilyen nevű nem dolgozik az ügyfélszolgálaton. :)
A hosszan tartó vitatkozás után végülis kompenzációként 1200 forint jóváírást kaptam azért, mert nem tudom használni a Multimédia Maxi csomagot.
11 óra után jött a hívás a Vodafone-tól, hogy utánanéztek a készülékemnek és alaposan átvizsgálta a szerviz, de nem talált hibát. Hát mondom neki, hogy persze, mert nem a készülékkel van a baj, ez már rég kiderült. Kérdezem, hogy mikor kaphatom vissza? Erre azt felelte, hogy várjam az sms-t a Westendtől. Na mondom magamba ezek nem normálisak...

csüt. aug. 24, 2006 10:36
írásjog megvonva

Hozzászólás 
norbi.v8 írta:
Tudtátok, hogy augusztus 14-től a vitamax joker számlázási egysége 30mp-ről 1 percre növekedett? Még egy húzásuk van...

WRITE ONLY?

pén. aug. 18, 2006 12:11
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudtátok, hogy augusztus 14-től a vitamax joker számlázási egysége 30mp-ről 1 percre növekedett? Még egy húzásuk van...

pén. aug. 18, 2006 11:49
platina tag

Hozzászólás 
thundermix írta:
hogyan lehet lemondani a vodamailt legegyszerubben? van valami sms kod, vagy 1270? En nem fizetek egy fityinget sem egy ekkora rakas semmiert.

Update: Kozben rajottem: Net-Rendelo.

...vagy XMAIL sms-ben a 1270-re! Nekem működött! ;)

pén. aug. 18, 2006 10:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
hogyan lehet lemondani a vodamailt legegyszerubben? van valami sms kod, vagy 1270? En nem fizetek egy fityinget sem egy ekkora rakas semmiert.

Update: Kozben rajottem: Net-Rendelo.

pén. aug. 18, 2006 10:05
írásjog megvonva

Hozzászólás 
joc_ írta:
mz írta:
Ezzel az a gaz,hogy nem hasznaltam Outlook-ot, NOD32 es az Ad-aware is fent volt a gepen. Tehat,a kemprogi verzionak nem sok eselye van.
Ellenben ha azzal a feladóval bárkinek írtál valaha levelet, és a partnereid bármelyikének gépén előfordult ilyen vírus vagy spyprogram, akkor származhat onnan is.

De már írtam, hogy olyan e-mail címre is áradtak a SPAM-ek, amit soha nem használtam, nem küldtem róla levelet, nem tudta a címet senki, csak terveztem a használatba vételt, ám a SPAM áradat ezt meghiúsította és inkább lemondtam az egészet a francba.

Mellesleg akinek Vitamax Jokere van, az már napok óra perc alapon dumál...

pén. aug. 18, 2006 7:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én nem úgy vettem észre mintha tudnák. Sőt az e-mailesek sem.

Ez mekkora baromság, hogy OCCF nélkül nem működhet a vodamail!

Akkor meg technikai panaszként kell bejelentni, hogy képtelen a user beálíltani, hogy ne fusson hangpostára a hívás.

Egyébként én nem arról beszélek, hogy szüntessék meg a hangpostát. Hisz tök jó dolog, hogy felolvassa az automsta a mailekrt. Az zavar, hogy a hanghívások is oda futnak be. Gondolom a többség is erre gondol, és nem a hangposta megszüntetésére.

pén. aug. 18, 2006 5:33
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A hangpostára való átirányítás azért nem törölhető közvetlenül a készülékről, mert alapesetben aktiválva van az OCCF (Operator Controlled Call Forwarding) szolgáltatás:
- foglaltság
- nem elérhető

Ha ezt a 1270-es ügyintéző kikapcsolja (esetleg te egy viszonteladónál írásban kéred), akkor a későbbiekben te magad módosítgathatod az átirányításokat a telefonodon:

- eddig is átirányíthattad a hívásokat bármilyen számra. De a törlés funkció pusztán csak arra szolgált, hogy újra a hangpostára futottak be a hívások foglalt, nem elérhető és 25 másodperces nincs válasz esetén.

Csak a havi díjas előfizetők vannak megbélyegezve azzal, hogy a Net-Rendelőn ezeket nem módosíthatják, tehát szükség van a 1270-re.

Egy fontos megjegyzés: ha a 18. ügyintéző a 1270-en/10. eladó végre felfogja, mit is kérsz tőle (eszébe jut, hogy hoppá, valami OCCF szócska mintha rémelne az oktatásról), és sikerül törölnie ezt, a későbbiekben amint a telefonodon beállítod bármely átirányítási fajtára, hogy a +36709090999 legyen a célszám, onnantól újból aktiválódik az OCCF. És a kálvária kezdődhet elölről a kikapcsolásért.

Javaslom, háláljátok meg a Vodafone Mailért cserébe, hogy a 1270-en törlitek az OCCF-et.

Kitartás!

Szia Vizsla!

A 1270es ügyintézők tudják mi az az OCCF, csak a marketing álláspontja alapján OCCF nélkül nem működhet a Vodamail. Na aki olyan rendes, hogy leveszi és ez új progi észreveszi, nemcsak visszarakja az OCCFet, de tárolja, hogy ki volt aki levette a Vodamail mellől az OCCFet, a jófej ügyintézőt meg úgy p.ánrúgják, hogy elszáll. Szerintem ezért kockáztatják kevesen azt, hogy ha az ügyfél szépen kéri akkor leszedik az OCCFet, így is szivnak mostanában az ügyintézők az új főnökök miatt, nem fognak maguknak még problémákat generálni.

Reklamálni meg az okos marketingeseknél tessék, akik kitalálták!

csüt. aug. 17, 2006 22:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
- foglaltság
- nem elérhető

Kitartás!

csüt. aug. 17, 2006 20:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
joc_ írta:
mz írta:
Ezzel az a gaz,hogy nem hasznaltam Outlook-ot, NOD32 es az Ad-aware is fent volt a gepen. Tehat,a kemprogi verzionak nem sok eselye van.
Ellenben ha azzal a feladóval bárkinek írtál valaha levelet, és a partnereid bármelyikének gépén elõfordult ilyen vírus vagy spyprogram, akkor származhat onnan is.

így van! Ezt látszik alátámasztani az is, hogy én egyik vodamail-es címemre se kapok spam-et, igaz nem is használom levelezésre. Fax miatt kell.

csüt. aug. 17, 2006 19:30
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Ellenben ha azzal a feladóval bárkinek írtál valaha levelet, és a partnereid bármelyikének gépén előfordult ilyen vírus vagy spyprogram, akkor származhat onnan is.

csüt. aug. 17, 2006 19:23
platina tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Nem tudom, honnan megy nektek a sok emilszemét, de én egy éve használom a vodamailt, és egy darab, ismétlem egyetlen garab szemét nem jött. Szerintem aki nem adta ki az emilcímét és mégis kap szemetet, annak egy kémvírus alapos munkát végzett az outlookjában, és onnan tudhatták meg az emilcímet.

Én is elég hosszú ideig használtam/használom a vodás mailemet és szintén nem adtam meg public helyen a címet, csak magán levelezésre használtam. Sőt még Outlookot sem használok, hanem The Bat-et, mert nem igazán bízom az MS termékekben. Emelett természetesen antivírus és spy irtó is van a gépen. Szóval feltevésed nálam nem érvényesül.

csüt. aug. 17, 2006 19:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
lebowsky00 írta:
Én próbáltam kikapcsolni a hangposta átirányítást, de először csak visszakapcsolták, mostmár meg meg is tagadja a törlést. Kipróbálom ezt a másik számot.
Törölni nem engedi, de más számot, mint pl azt amit fentebb írtam természetesen engedi.

csüt. aug. 17, 2006 18:52
írásjog megvonva

Hozzászólás 

csüt. aug. 17, 2006 17:40
platina tag

Hozzászólás 
Ha sikerült, tedd közzé nekünk is.

csüt. aug. 17, 2006 17:11
Hozzászólás 
Nem tudom, honnan megy nektek a sok emilszemét, de én egy éve használom a vodamailt, és egy darab, ismétlem egyetlen garab szemét nem jött. Szerintem aki nem adta ki az emilcímét és mégis kap szemetet, annak egy kémvírus alapos munkát végzett az outlookjában, és onnan tudhatták meg az emilcímet.
A 200 forintot eléggé gusztustalannak tartom, hisz azzal nem tudják behozni a veszteséget, amitől elesnek pl nálam is, aki sem mms-t, sem sms-t nem küldök az emilkliens miatt. Engem nem fog földhözvágni, mert még így is jól járok. Kicsit bosszantó, az igaz. De ha azt vesszük, hogy annyi üzenetet küldök emilre amennyit akarok, és annyit fogadok amennyit akarok akkor már megéri. Hisz a 200 mega nehezen fogy el az 5 kilóbyteos levelektől :)
Én próbáltam kikapcsolni a hangposta átirányítást, de először csak visszakapcsolták, mostmár meg meg is tagadja a törlést. Kipróbálom ezt a másik számot.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég csüt. aug. 17, 2006 17:12-kor.

csüt. aug. 17, 2006 17:03
platina tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
zocsa001 írta:
Ha visszakapcsolják a hangpostát akkor véget ért a mail pályafutása
nálam,még azt a 2x200 ft-ot (2 sim) kibírtam volna,de így már nem kell.
Nemtom mér vagytok oda a hangposta miatt.
Át kell állítani az átirányításoknál a +36709090999 (hangposta) számról a +36709090998 (hívásértesítö) számra, aztán kész. A hangposta meg hadd legyen aktív, sosem fut bele senki így...

Na!! Hát ez a szám kellett volna nekem tegnap. Akkor nem szívtam volna annyit a 1270-el, hogy irányítsák át ők. Én hiába kerestem a voda lapján nem találtam ezt a számot. :twisted: :twisted:

csüt. aug. 17, 2006 15:19
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Zsombe írta:
Egye ezt csak viccnek szántad? Féleg, hogy a fizetéses rendszer bevezetésével sem lesz színvonalas a Vodafone mail szolgáltatása. Azt hiszem teljes mértékben áttérek Gmail-re, már így is a mailek 90%-a arra jön. Na meg a vodás postafiókot elárasztják a spam-ek :(.

Persze, hogy annak. Majd a "szupersztárok" letesztelik a minőséget, mint a 3G-nél a kimondhatatlan nevű Mónika.
A Gmail nagyon jó, a SPAM szűrő is elég jól működik, csak nagyon ritkán fordul elő, hogy egy szemét átcsúszik rajta.

csüt. aug. 17, 2006 13:21
arany tag

Hozzászólás 
zocsa001 írta:
Nemtom mér vagytok oda a hangposta miatt.
Át kell állítani az átirányításoknál a +36709090999 (hangposta) számról a +36709090998 (hívásértesítö) számra, aztán kész. A hangposta meg hadd legyen aktív, sosem fut bele senki így...

csüt. aug. 17, 2006 13:11
platina tag

Hozzászólás 
mz írta:
Azért, mert rövidesen a havi 198Ft-ért egy komplex és exkluzív szolgáltatást kaphat a kedves ügyfél. :)

Egye ezt csak viccnek szántad? Féleg, hogy a fizetéses rendszer bevezetésével sem lesz színvonalas a Vodafone mail szolgáltatása. Azt hiszem teljes mértékben áttérek Gmail-re, már így is a mailek 90%-a arra jön. Na meg a vodás postafiókot elárasztják a spam-ek :(.

csüt. aug. 17, 2006 11:31
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 

csüt. aug. 17, 2006 9:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Azért, mert rövidesen a havi 198Ft-ért egy komplex és exkluzív szolgáltatást kaphat a kedves ügyfél. :)

csüt. aug. 17, 2006 9:50
ezüst tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Es miert jo ez a vodanak h kotelezoen jar a hangposta a mail melle? A sz*patason kivul? :)

Mert mikor bekapcsol a hangposta a Vodának az bevétel. És mostanában ahogy hallottam a Vodának az egyetlen célja a bevételnövelés, az ügyfél az már egy ideje le van...

csüt. aug. 17, 2006 9:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Es miert jo ez a vodanak h kotelezoen jar a hangposta a mail melle? A sz*patason kivul? :)

csüt. aug. 17, 2006 9:36
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is megvan az egyik számomon már lassan két éve, de amikor a másk számra is kértem az átirányítás levételét (5 telefonomba került) elintézni.
Erre a kért számra megcsinálták az enyémre meg visszarakták. Azt hittem felrobbanok. :twisted: :twisted: Akkor lehet, hogy az amdocs volt? Pedig ez így nem nagyon tetszik nekem. :cry:

csüt. aug. 17, 2006 8:51
arany tag

Hozzászólás 
Rossz hír, hogy elindított a Vodafone egy olyan alkalmazást az Amdocsban ami ellenőrzi, hogy a Vodafone Mail mellett fent van-e a hangposta és hangposta átirányítás szolgáltatás. Minden kártyát átnéz és akinél hibát tapasztal(azaz, hogy nincs fent)annak felrakja. Szoval infóim szerint ennek az "aranyéletnek" lassan vége, hogy mail hangposta nélkül... :(

csüt. aug. 17, 2006 8:39
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Van köztetek olyan, akinek elő email cím mellett sikerült kikapcsoltatni a hangpostáját?

Szintén sikerült kb. 3éve,azóta csak mail van.

csüt. aug. 17, 2006 8:32
platina tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Van köztetek olyan, akinek elő email cím mellett sikerült kikapcsoltatni a hangpostáját?

Nekem sikerült... Évek óta nincs hangpostám

Steve

szer. aug. 16, 2006 16:41
platina tag

Hozzászólás 

szer. aug. 16, 2006 16:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Amikor anno használtam, én nem töltöttem le.

szer. aug. 16, 2006 9:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Jelenleg ugyanis csak úgy áradnak a spamek és az az 5 MB-os postafiók már igen kicsi...

Ti nem töltitek le a leveleket ámítógépre, otthagyjátok a leveleket a szolgáltató szerverén?
Engem abszolút nem hat meg, hogy mekkora a postafiók az egyes (általam használt) szolgáltatóknál, mert nap végén az otthoni gépemre úgyis leszedem a leveleket. A nagy csatolmányos leveleket meg úgyis a guglis címre küldetem.

szer. aug. 16, 2006 9:21
arany tag

Hozzászólás 
Ez utóbbi két tény azt jelenti, hogy valszeg a vodás magyar számokra mág csak egy SPAM robot ált rá (állítólag a Spamok 90%-a 3-4 robottól származik).

Idő kérdése és sorra kerültök vagy halvány esélyvan, hogy a számotok olyan amit kisebb valószinűségel pörget ki a masina. 8)

kedd aug. 15, 2006 23:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
Ez érdekes! Nekem a múlt hétig évek óta volt 2 vodamail-fiókom és soha nem kaptam spamot.

Nekem meg most is van a céges előfizun, ugyanis kötelező, de még nem jött arra sem SPAM, pedig használva is van rendesen, hétköznap napi 15-20 mail megy át rajta ki-be...

kedd aug. 15, 2006 22:47
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Nekem is megérne ennyit, ha HASZNÁLHATÓ lenne.
Jelenleg ugyanis csak úgy áradnak a spamek és az az 5 MB-os postafiók már igen kicsi...

Ez érdekes! Nekem a múlt hétig évek óta volt 2 vodamail-fiókom és soha nem kaptam spamot. A prímpostás címemre viszont napi 10 jön!

kedd aug. 15, 2006 20:43
arany tag

Hozzászólás 
Érdekes kérdés még, hogy a 3G multimédiás csomagok leírása szerint a csomagokhoz automatikusan aktiválják a vodafone mailt.
Kérdés, hogy ez akkor egy automatikus +200 Ft-ot jelent-e. :)

kedd aug. 15, 2006 15:52
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Nálam is ugyanez volt, csak épp nem változtattam jelszót. Olyan címre áradtak a SPAM-ek, amelyet soha nem is használtam (csak tervben lett volna), nem küldtem róla soha leveleket.
Amíg meg nem oldják normálisan a SPAM szűrést és nem növelik meg a postafiókot minimum 25, de inkább 50 MB-ra, addig ez az egész szolgáltatás egy kalap sz*rt sem ér. Pláne úgy, hogy még fizetni is kell érte.

kedd aug. 15, 2006 14:56
Moderátor

Hozzászólás 
Soockit írta:
...tapasztaltam, hogy az összes fiók tele van csurdultig (5 MB) SPAM-mel. Honnan szerezték meg akkor az e-mail címeket amikor soha nem használtam mondom sehol.
Nagyon egyszerű. Kipörgették.
Mailcímek milliárdjait állítják elő brute force módon erre programozott számítógépekkel.
Szereznek egy domaint, majd elkezdik generálni a neveket a @ elé.

A feladót is így gyártják hozzá. Napi 24 órában, az év 365 napján.

kedd aug. 15, 2006 14:51
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:

Nevetségesnek tartom, hogy ezt a telefonszám@vodafone.hu címet erőlteti a Vodafone. Persze ez neki nagyon egyszerű. ezt már egyszer leírtam, hogy milyen problémát vet fel.
Csak egyszer valakinek venni a fáradságot, hogy írjon egy programot ami végig pásztázza a telefonszámokat és megszerzi az összes létező e-mail címeket és még a telefonszámokat is.
A másik dolog, hogy nekem volt egy flottám aminél minden előfizetésnél megkértem a Vodafone Mail-t, de csak 2-3 előfieztésnél használták. Viszont amikor egyszer kiváncsiságból 1 év után ránéztem a fiókokra, életemben másodszor, elsőnek amikor megigényeltem akkor megváltoztattam a jelszót és utána soha többet. Második belépénél tapasztaltam, hogy az összes fiók tele van csurdultig (5 MB) SPAM-mel. Honnan szerezték meg akkor az e-mail címeket amikor soha nem használtam mondom sehol.

kedd aug. 15, 2006 14:35
platina tag

Hozzászólás 
mz írta:

nem értem most ez a 200ft mire jó... ha már kicsengetek havi 3k-t a 200MBos adatcsomagér akkor is kell ez a plusz 200Ft?

kedd aug. 15, 2006 9:51
írásjog megvonva

Hozzászólás 

kedd aug. 15, 2006 9:31
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Már fent van a Vodafone Mail fizetőssé tételéről szóló közlemény.
http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _08_11.pdf

Az egyetlen szolgáltatás, amit irígylek a Vodafone-osoktól. Nekem még ennyit is megérni, a FAX szám miatt. Ha azt nézzük nem is olyan sok, a T-mobile-nál kétszer ennyibe kerül a FAX szám. És akkor még plusz költség amikor meg akarod kapni a FAX-ot.

kedd aug. 15, 2006 9:28
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Már fent van a Vodafone Mail fizetőssé tételéről szóló közlemény.
http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _08_11.pdf

kedd aug. 15, 2006 9:00
Moderátor

Hozzászólás 
maroga írta:
...Egyszerűen csak nem túl ügyfélbarát ez a módszer.
De mennyi olyan dolog van a Vodánál, ami jogszerű (csak azért, mert leírták jóelőre), ám mégis elűzi az ügyfeleket!

hétf. aug. 14, 2006 22:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Egyetértünk, T68m!

hétf. aug. 14, 2006 19:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
maroga írta:
Most kerültem újra netközelbe. A történetemhez csak annyit akarok hozzáfûzni Vizsla felé, hogy azért nem kérdeztem elõre, mert nem tanácsot kértem, hanem leírtam hogy hogyan jártam, hátha más tanul belõle.
Természetesen kaptam jó ötleteket a megoldáshoz -amit köszönök-, de meg tudom oldani a problémát, csak egy kicsit csodálkoztam azon, hogy ilyen nehéz megoldani a számhordozást. Végülis az általuk megadott idõben az általuk megadott összeget átutalta a bankom, mégsem lehet hordozni a számom a 3-4 napon kívül. Mielõtt valaki nekem esne, hogy a szerzõdésnek megfelõen jártak el, meg biztosan át akartam verni szegény vodát, stb., leszögezném, hogy tudom, szabályosan jártak el. Egyszerûen csak nem túl ügyfélbarát ez a módszer.

igazad van.

Azonban ennek az igazi felelőse az, aki így találta ki a számhordozást, lovat adva a szolgáltatók alá!

(mindhárom ugyanígy jár el)

hétf. aug. 14, 2006 19:26
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 152  Következő