|
Szerző |
Üzenet |
kinsy
ezüst tag
|
NeoXon! Köszi a segítséget, de csak vagy 15 proggi volt rajta. Asszem az lehet a gond, hogy én a telepítés után mindig töröltem a \Storage\windows\AppMngr\ mappában lévő cuccokat, lévén temp file-ok, de közük lehet a uninstall-hoz is mert mikor fenn hagytam le tudtam törölni .
|
pén. nov. 25, 2005 12:53 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
Arcsi írta: dr.zsoo köszi a serialt! kinsy jó ötlet az fórum offline-ban, de sajna nekem 404-es hibát ad. boti: szerintem az ebay-en nézz körül, láttam 1400, 1600 akkukat is. Itthon a www.speedshop.hu és a www.gigatel.hu oldalakon találtam sok cuccot hozzá.
Fos uw. Itt a javított link:
http://kinsy.uw.hu/ftmpx2001-78.rar
http://kinsy.uw.hu/ftmpx20079-137.rar
|
pén. nov. 25, 2005 12:47 |
|
|
Soltee
arany tag
|
Hát az a gond, hogy mpx220-on nem működik ez a memória dolog.
Alapba 2 mega a storage memory 768 kb-ot rendez át.
A telepítési memória hiába 32 Mb, ahoz nem nyúl hozzá.
Mheadwe:
Az sp task manager progival néztem meg a fájlokat és a startup-ból töröltem dolgokat. pl.: mpx220-on összecsukott állapotban is lehet fényképezni. ez az ArcCallerID.lnk erre nincs szükségem töröltem és még párat, de 10 mega fölé nem megy.
mpx220-on nem a storage memoryból hanem a device memoryból kéne lopni.
|
csüt. nov. 24, 2005 20:21 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
Már hívtam egyszer de most is felhívtham (hátha) s megoldódott egy fájl nem volt meg a rendszerükben , elég érdekes ezt először mért nem vágták le köszzi a segítséget.Akkor ezek szerint a wap is az ő hibájuk lesz ? ott is beálításokkal nem stimmel szerinte csak az baj hogy azt kéri hogy kapcsoljam ki az airplane modo-t ami be sincs kapcsolva!ott mi lehet a hiba?
|
csüt. nov. 24, 2005 16:06 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Mheadwe írta: Már több mint egy hónapja megvan a teló de még azóte se tudok sms-t küldeni ezt itt fönt meg vagy 4-5 oldallal előrébb írtam be, KÉREM ha valaki tud segítsen mert így elég idegesítő hogy nem tudok írni sms-t meg se wap... biztos van köztetek aki tudna segíteni, az írjon lécci!
Melyik szolgaltatonal vagy? Most hallottam, hogy pgsm-nel fordult mar elo olyan, hogy tarifacsomag valtas utan "elfelejtettek" bekapcsolni az sms szolgaltatast. Persze gondolom kerested mar ezugyben a szolgaltatot es nem ott van a problema.
De kicsi ra az esely, hogy a telefon beallitasai nem jok, ugyanis en mindenfele beallitas nelkul egybol tudtam kuldeni, csak beraktam a sim kartyat. Pedig a telefon nem hazai szolgaltatotol van, hanem Spanyolorszagbol rendeltem ebay-en.
|
csüt. nov. 24, 2005 15:38 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
Mheadwe írta: Ha el szeretnék küldeni 1 sms-t akkor ezt írja ki: Errors The following errors ossurred while sending and receiving mail: Messege undeliverable. You must first subscribe to the SMS feature through your carrier. Valaki le tudná írni mit kell beálítanom?
Már több mint egy hónapja megvan a teló de még azóte se tudok sms-t küldeni ezt itt fönt meg vagy 4-5 oldallal előrébb írtam be, KÉREM ha valaki tud segítsen mert így elég idegesítő hogy nem tudok írni sms-t meg se wap... biztos van köztetek aki tudna segíteni, az írjon lécci!
|
csüt. nov. 24, 2005 13:32 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
Soltee írta: Tényleg, nem tudja Valaki, hogy a nevek milyen progit takarnak? Pl.: NK.exe; cdial.exe; device.exe; telshell.exe stb........ 17-et tölt be alapba. Ebből állítom 7 felesleges. Párat már töröltem a Startup-ból így már 10 Mb körüli szabad, de sztem 13-15-ig fel lehetne tornázni. Jelentősen begyorsul a teló! Hát még a futatott progik.
Pontosan miket töröltél és honnan ez engem is érdekelne( kéna az a sok hely : ) )
|
csüt. nov. 24, 2005 11:55 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
hivas felvetele
Nem tudom hanyan olvasnak Modaco forumot, mindenesetre engem meglepett, hogy ott nem talaltak megoldast a telefonbeszelgetesek rogzitesere. Aki esetleg hasonlo cipoben jar, annak ajanlom az RJV Sound Recordert. Akar 16 bit Stereo 44 kHz minosegben is lehet felvetelt kesziteni, bar termeszetesen tok felesleges, mert a mikrofon meg a gsm tobb zajt pakol ra, mintsem hogy megerje cd minosegben rogziteni a beszelgetest. De egy 16 bit Mono 22 kHz boven eleg a rogziteshez (sot, meg 8 bit is). A hivo es a hivott felet is felveszi, es nem kell kihangositani sem hozza.
Igazabol meg is lepodtem, hogy van ez a megoldas, mivel tobbek kozt a Microsoft szerint sincs lehetoseg arra, hogy beszelgetest rogzitsen egy Microsoft Smartphone, mivel a gsm resz "fuggetlen" az OS-tol, vagyis a beszelgetes kozben a hivott fel hangjat a telefon hardvere szolaltatja meg a hangszoron. En nem ertek hozza, lehet hogy igy van, viszont a fenti szoftver akkor is mukodik
Bocs, ha egy trivialis dolgot arultam most el ezzel a hozzaszolasommal, mindenesetre en orultem, hogy raleltem erre a mar regota keresett progira.
|
szer. nov. 23, 2005 22:41 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Soltee írta: Tényleg, nem tudja Valaki, hogy a nevek milyen progit takarnak? Pl.: NK.exe; cdial.exe; device.exe; telshell.exe stb........ 17-et tölt be alapba. Ebből állítom 7 felesleges. Párat már töröltem a Startup-ból így már 10 Mb körüli szabad, de sztem 13-15-ig fel lehetne tornázni. Jelentősen begyorsul a teló! Hát még a futatott progik.
Nem tudom ki mennyire figyelt, de kb. egy oldallal ezelott Pedro ketfele megoldast is felkinalt a keves programmemoria kikuszobolesere.
Itt az egyik: http://rapidshare.de/files/7804177/mem.rar.html - ez a SetSPMem.exe nevu progi. Csinalsz egy shortcutot, es bemasolod a \Strogage\windows\StartUp mappaba, igy automatikusan elindul majd. Kb. 6 kbyte az egesz progi, es azt csinalja, hogy a Storage Memorybol (ami nem tudom egesz pontosan mire jo, valszeg a programok futtatasahoz virtualis memoriat biztosit, ahova kitehet ideiglenes file-okat) lekorlatozza 10 megarol 2-re. Cserebe a program memory megnovekszik 8 megaval. Nalam rendszer inditas utan kb. 20,2 mega memoria van szabadon (xbar szerint 24% foglalt), de atlagban is 16-18. Ha opera fut, akkor kb. 13-15.
Ha valamiert tobb Storage Memory-re lenne szukseg, akkor a 50#"\Storage\Program Files\SetSPMem\SetSPMem.exe" 5000 szerepeljen a startupban elhelyezett shortcut-ban (a shortcut file neve pl. legyen \Strogage\windows\StartUp\SetSPMem.lnk). Itt az elejen levo 50# helyen tetszoleges szam allhat, a vegen az 5000 helyen pedig egy szam, amely a Storage Memory-nak meghagyott tarhely merete kbyte-ban.
2000-nel kisebb erteket hiaba adsz meg, a SetSPMem.exe legalabb ennyit mindig le fog foglalni. A legegyszerubb az, ha nem adsz meg semmit parameternek (vagyis csak siman File Managerbol csinalsz egy shortcutot a SetSPMem.exe-re es beteszed a startupba), akkor alapbol ugy allokalja a memoriat, hogy a minimum 2 mega maradjon Storage-nek, a maradek program memoria lesz.
Ha visszaolvastok, Pedro adott egy masik megoldast is: http://motofan.ru/board/index.php?act=Attach&type=post&id=5408 - StorageMem.exe, ezzel a progival meg jobban le lehet csokkenteni a Storage Memory-t, asszem talan 900 kbyte-ig, igy a maximalis program memoria elerheti a 22 megat is. Viszont nehany program, pl. a Clearvue igenyli, hogy legyen legalabb 2 mega storage memory, es emiatt nem fog mukodni. SetSPMem.exe -vel idaig minden fontos progi mukodott nalam, raadasul a megnovekedett program memoria miatt valamelyest gyorsabban, es foleg stabilabban (pl. Operanak jot tesz a tobb szabad memoria).
Hatranya ennek a proginak, hogy nem lehet parancssorbol felparameterezni, tehat ha beteszed a startupba, akkor telo bekapcsolaskor mindig feljon egy ablak, ahol kiirja, hogy mit fog allokalni program memorianak es mennyi marad storage memorianak. Ebbol a szempontbol szerintem jobb a fenti megoldas, mert az teljesen transzparens modon intezi a memoria kiboviteset.
Szoval mielott szabotazsba kezdenetek a rendszerprogramok futasat illetoen, ajanlom, hogy olvassatok forumot!
|
szer. nov. 23, 2005 21:28 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
kinsy írta: Szopok ezzel a telóval...
Felraktam a wm2003-at(supermoto2) és egy idő után megszűnt az uninstall, azaz nem tudtam programot törölni, csak telepíteni. Na mondom fos ez a supermoto, felrakom az mpx-land-ot, ez már a telepítés másnapján ezt csinálta. el vok keseredve. Hely van a gépen 3,41 MB.
Valaki esetleg járt már így? Ha igen mi a megoldás?
köszi.hali.kinsy.
Csak amiatt felesleges volt feltenned uj ROM-ot, de egyebkent mpxland valoban jobb, ugyhogy jol tetted
Torolni akkor nem tudsz, ha a feltelepitett programok szama eler egy felso hatart. Ez azt hiszem 50. Azert meglepodtem, hogy mar masnapra elerted ezt a hatart, jo sok progit hasznalhatsz te akkor
A megoldas az, hogy activesync-el a geprol kiveszed a pipat a torlendo programok elol. Ha ujra lemesz 50 ala, akkor mar telorol is fogod tudni uninstallalni. De geprol mindig fogod tudni, az a biztos.
Egyebkent valszeg az lehet a gond, hogy az a registry bejegyzes, amely a feltelepitett programok listajat tarolja nem tud 50-nel tobbet eltarolni es emiatt a tulcsordulas miatt nem jelenik meg az uninstall menu. Nem egy kritikus bug, de mindenesetre bug.
Egyebkent nekem azt csinalja most batyam telojan a windows, hogy a settings->phone settings menu, ahol pl. az External LCD Style-t lehet allitani 1->3 -ig, na abban a menuben semmi nem ir ki, csak negy darab szamot egymas ala. Persze ugyanugy be tudom allitani, hogy 2-es style legyen, ha a masodik (vagy harmadik, nem tom mar hanyadik a sorban) szamot atirom 2-re... Mindenesetre fura, hogy nincs menu
Az en telomon ugyanez a ROM van, es nincs ilyen gond.
Viszont nalam masik gond van: hiaba allitom be a bekapcsolas es kikapcsolas hangot az RJV Tone Customizer-rel (vagy registryben a Control Panel->Sounds->Shutdown->Sound kulcsot), akkor is az alaphangot jatssza be. Sot, egy ideig csengohanggal is ezt csinalta, mindig a default.wav-ot jatszotta, hiaba irtam at. Aztan ma egyszercsak megjavult a csengohang, de a ki-bekapcsolas hangok azota sem jok. Az sms hang meg mindig jol mukodik.
Ja, egyebkent .wma hangokat hasznalnek az SD kartyarol.
|
szer. nov. 23, 2005 21:18 |
|
|
Soltee
arany tag
|
Tényleg, nem tudja Valaki, hogy a nevek milyen progit takarnak?
Pl.: NK.exe; cdial.exe; device.exe; telshell.exe stb........
17-et tölt be alapba. Ebből állítom 7 felesleges.
Párat már töröltem a Startup-ból így már 10 Mb körüli szabad, de sztem 13-15-ig fel lehetne tornázni.
Jelentősen begyorsul a teló! Hát még a futatott progik.
|
szer. nov. 23, 2005 19:16 |
|
|
tobci
ezüst tag
|
boti20 írta: Ismeri valaki a Gobliiins illetve a Flight of the amazon queen nevű játékokakat....
Ezek még régi lucasarts-os játékok voltak anno a 386-os korban, mint a Day of The Tentacle vagy az Indiana Jones...
A futtatásukhoz egy virtual machine program kell a neve: SCUMMVM.
Le lehet tölteni a Smartphone Sector-ról vagy a lucasarts oldaláról is.
Smartphone-hoz szedd le a ScummVM-et, tedd fel a telefonra, és másold fel a játékokat valahova.
Aztán indítsd a ScummVM-et, keresd ki a játékot ahova felmásoltad "Add Game".
Egy egérszerűséget kell irányítani a 4-6-2-8 gombokkal. Ok a jobboldali softkey.
A könyvtárban ahova tetted nyomj choose-t vagy valami ilyesmi, ekkor kérdezhet a Midi vagy hangbeállításról, de ez nem biztos. Hagyj mindent alapbeállításon, nyomj ok-t.
Ekkor a listához hozzáadódott a játék, ott válaszd ki és "Play Game".
Ezután hasít a játék, ami ugyan olyan mint gépen, zene meg hang is lesz.
Játék közben * vagy 0 gomb hoz be valami menüt, amivel ki lehet lépni.
www.scummvm.org/
Röviden ennyi, ha van kérdés, írjatok...
|
szer. nov. 23, 2005 12:12 |
|
|
boti20
ezüst tag
|
Sziasztok!
Ismeri valaki a Gobliiins illetve a Flight of the amazon queen nevű játékokakat. A Smartphone sector oldaláról töltöttem le. Az lenne a kérdésem futnak-e ezek MPX200-on, és ha igen hogyan kell ezen játékokat telepíteni?
|
szer. nov. 23, 2005 11:25 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
dr.zsoo köszi a serialt!
kinsy jó ötlet az fórum offline-ban, de sajna nekem 404-es hibát ad.
boti: szerintem az ebay-en nézz körül, láttam 1400, 1600 akkukat is. Itthon a www.speedshop.hu és a www.gigatel.hu oldalakon találtam sok cuccot hozzá.
|
szer. nov. 23, 2005 9:59 |
|
|
boti20
ezüst tag
|
Sziasztok !
Tudja valaki, hol vehetnék legolcsóbban a telóhoz egy új aksit, és mennyiért?
|
szer. nov. 23, 2005 7:15 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
Szopok ezzel a telóval...
Felraktam a wm2003-at(supermoto2) és egy idő után megszűnt az uninstall, azaz nem tudtam programot törölni, csak telepíteni. Na mondom fos ez a supermoto, felrakom az mpx-land-ot, ez már a telepítés másnapján ezt csinálta. el vok keseredve. Hely van a gépen 3,41 MB.
Valaki esetleg járt már így? Ha igen mi a megoldás?
köszi.hali.kinsy.
|
kedd nov. 22, 2005 22:18 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
Ha valakit érdekel a fórum offline módban, csak html kóddal az innen tudja letölteni:
http://kinsy.uw.hu/ftmpx2001-78.rar
http://kinsy.uw.hu/ftmpx20079-137.rar
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kinsy pén. nov. 25, 2005 12:45-kor.
|
kedd nov. 22, 2005 22:14 |
|
|
Soltee
arany tag
|
Ja igen! És legtöbbször engem is azért dob le a netről, mert annyi memóriát használ, vagy már annyira kevés, hogy egyszerüen bezárja.
|
kedd nov. 22, 2005 22:00 |
|
|
Soltee
arany tag
|
dr.zsoo írta: Hogy akarsz felmenni a NET-re? modemként v a telefonnal? Nekem soxor visszadob az explorer, az opera meg soha! Megoldás: Az opera-t kell használni:-)
CodeWallet Pro 4.0 kódja van meg az 1. v 2. oldalon, én tettem fel.
dr.zsoo
Hát ez az! Vagy nem találok az 5-öshöz kódot, vagy a kódhoz nem találok 4-es verziót.
Esetleg Valaki nem tudja reg.ben hol lehetne picit még karcsúsitani a betöltött programokon? Nem hiszem el hogy a 22 Mb memóriából jó esetben is csak 8 Mb marad. feltétlen szükség van az összes start progira?
|
kedd nov. 22, 2005 21:57 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
Tehát akkor a beállításokkal ( elvileg ) nincs gond csak az expoler ****?De ezt csinálja az msn-is meg akármelyik oldal megnyitásakor is...
|
kedd nov. 22, 2005 18:43 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Hogy akarsz felmenni a NET-re? modemként v a telefonnal? Nekem soxor visszadob az explorer, az opera meg soha! Megoldás: Az opera-t kell használni:-)
CodeWallet Pro 4.0 kódja van meg az 1. v 2. oldalon, én tettem fel.
dr.zsoo
|
kedd nov. 22, 2005 16:19 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
Sziasztok, nah rájöttem hogy az nem lehet a hiba mert be se volt kapcsolva de akkor ez mit jelenthet: Unable to connect. Please verify that airplane mode is off and you have network coverge, then try again.?ezt akkor írja ki ha fel szeretnék lépni valamilyen oldalra, kérlek segítsetek mert előfizettem erre azt nem lenne jó ha nem tudnám használni!
|
kedd nov. 22, 2005 14:02 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
Sziasztok, hogy lehet airplan modot kikapcsolni? Fontos lenne mert e miatt nem enged fellépni a netre, kérlek válaszoljon aki tudja!
|
kedd nov. 22, 2005 12:38 |
|
|
hillmann
vas-tag
Csatlakozott: hétf. nov. 07, 2005 17:37 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Mecsekalja
|
működik, szuper, habár nekem a 4.8 van meg.
köszönöm kremo a gyors intézkedést
|
hétf. nov. 21, 2005 22:05 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
hillmann:
Mobipocket Reader Pro v4.7 Build 408
Key: 512U205N
|
hétf. nov. 21, 2005 17:48 |
|
|
hillmann
vas-tag
Csatlakozott: hétf. nov. 07, 2005 17:37 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Mecsekalja
|
Köszönöm a segítséget, nagy nehezen sikerült fellépnem az oldalra (vmi gond volt a linkkel?) de letöltöttem a progit meg még egy-két más hasznosat is.
Lenne még pár kérdésem:
Feltelepítettem az Orneta Reader olvasóprogit, de vmit biztosan rosszul csinálok mert nem akarja olvasni a .prc fájlokat. Addig jut el, hogy a képernyő bal alsó sarkán kiírja hogy page 1 of 1 de ezenkívül semmit.
A Mobipocket Reader ugyanezt a fájlt megnyitja, tehát a fájl hibátlan, jól lett konvertálva.
Viszont a Mobipocket Readerhez meg egy kis "okosságra" lenne szükségem ugyanúgy mint az RCX Lextionary-hoz...
Minden segítséget előre is köszönök...
|
hétf. nov. 21, 2005 17:30 |
|
|
-ap-
arany tag
|
Hi Mindenki!
Újra itt.
Először is gratula a T9 magyarítóinak, szép munka, és ezúton én is köszönöm. Persze nekem is meg kellett másznom a magam kálváriáját a telepítésnél.
A fő szívást az okozta hogy a Mobil Registry Editor nem tudott új stringet meg key-t csinálni, ezért az utolsó két lépést ki kellett hagynom. Az eredmény az lett, hogy csak számokat tudtam írni a telón pl sz sms-ben.
Aztán sikerült letöltenem olyan Mobil Registry Editor-t , amiben volt NEW parancs is, és onnantól minden ment simán.
NA, most veletek is volt már úgy, hogy nem tudtatok új stringet csinálni, csupán a meglévőket változtatni, vagy én csináltam valamit valamikor rosszul?
|
hétf. nov. 21, 2005 15:39 |
|
|
lgeza
arany tag
|
boti20:
Én nem próbáltam ki, de elvileg mennie kell!
Nekem ilyen nevű van fenn:
Smartphone GPRS Trasffic Monitor v2.5, egy fehér alapon kék G betű az ikonja. Ennél a Menü->Options->Monitor Connection: Itt fel van sorolva minden ami van: USB,INfra, beállított kapcsolatok. Amit mérni akarok az elé pipa, de én csak a T-mobile Internet-et akarom mérni, ezért ezt pipáltam, de ezt nagyon korrektül méri. Abból az Efficiaakármiből telepítettem én is.
|
hétf. nov. 21, 2005 8:48 |
|
|
boti20
ezüst tag
|
Sziasztok !
Pedro! Bocsi, hogy ezzel zavarlak, de írd már le légyszives hanyadik oldalon írtál a Effiacasoft GPRS Traffic Monitor beállításaival kapcsolatban.
Nekem - nem tudom emlékszel-e rá - az a problémám, hogy nem méri az adatforgalmat, ha a számgépen keresztül netezek.
Válaszodat előre is köszönöm!
|
vas. nov. 20, 2005 14:45 |
|
|
boti20
ezüst tag
|
Sziasztok!
Erről "http://spsector.uw.hu/news.php" az oldalról töltöttem le a Cunter Strike progit. Telepítést követően el is indul, bejön a menürendszer, de ezt követően lefagy.
Van valaki akinek fut ez a progi a telóján? Mi lehet a gond?
Válaszotokat előre is köszönöm!
|
vas. nov. 20, 2005 14:09 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Re: backup
tigris írta: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shell\CumulativeCallTimers
Ohhooo, ezt kerestem. Nagy vagy!!!
|
pén. nov. 18, 2005 23:38 |
|
|
tigris
ezüst tag
|
NeoXon írta: Kiirtam most kis papircetlire, mielott ujratettem a ROM-ot, de ha valakinek van esetleg otlete, hogy ilyesmit hol tarol a Windows, akkor ossza meg plz. Bar gondolom ehhez mar komolyabban turkalni kell az OS-ben, ugyhogy lehet, hogy felejtos.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shell\CumulativeCallTimers
|
pén. nov. 18, 2005 17:13 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itt van a program.
letöltés
Ez a verzió már a Clearvue-nak is tetszik .
|
pén. nov. 18, 2005 14:34 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Vagany írta: pedro írta: Ja és reverzibilis a dolog, egy újraindítással visszaáll minden az eredeti állapotra. Ez nagyon jó, köszönjük! Kár, hogy nem lehet automatikusan indítani (a progi ugyan elindul, de nem aktiválja automatikusan az új beállításokat)
Erre is van megoldás, még ma
felrakom, ez a verzió automatikusan megtartja a beállításokat, csak be kell tenni a startup mappába és betöltődik.
Egyébként vannak olyan esetek,
amikor nem árt ha a storage
mem biztosított, ezért jó hogy visszaállítható az egész. Ilyen pl. a Clervue programok futtatása.
Aki valamilyen javulást tapasztalt a program használata során, írja le észrevételeit. Kösz.
|
pén. nov. 18, 2005 14:01 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pedro írta: Ja és reverzibilis a dolog, egy újraindítással visszaáll minden az eredeti állapotra.
Ez nagyon jó, köszönjük! Kár, hogy nem lehet automatikusan indítani (a progi ugyan elindul, de nem aktiválja automatikusan az új beállításokat)
|
pén. nov. 18, 2005 13:05 |
|
|
Bran
vas-tag
|
Hi!
Tudnatok segiteni, hogyan lehet felvenni a teloval egy beszelgetest? Van erre valami program, vagy alapbol megoldhato?
Elore is tnx
|
pén. nov. 18, 2005 12:49 |
|
|
pedro
arany tag
|
Ja és reverzibilis a dolog, egy újraindítással visszaáll minden az eredeti állapotra.
|
pén. nov. 18, 2005 11:05 |
|
|
pedro
arany tag
|
Supermoto 2 mpx200as tulajok figyelmébe ajánlom a StorageMem nevű progit. Ennek segítségével a storage memóriából 11MB-t szabadíthatunk fel a program memória javára. Ezáltal a multitask alkalmazások gyorsabban futnak, kevesebbet fagy a teló, és az opera is stabilabb.
innen
|
pén. nov. 18, 2005 10:59 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Vagany írta: NeoXon írta: ...Vajon ezeket az infokat hol tarolja az oprendszer? Rakerestem windows commanderrel ugy, hogy a file-okon belul "incoming call" meg "all calls" sztringre kerestem, de igy nem talalt semmit. Gondolom nem simple text-ben tarolja. Call History, Menu, View Timers
Ugy ertettem, hogy a telefonon milyen formaban tarolja el ezeket az adatokat, mert Master Reset utan (vagy ROM csere utan) elvesznek. Viszont jo lenne, ha ki lehetne menteni. Sprite Backup nem menti ki ezeket.
Kiirtam most kis papircetlire, mielott ujratettem a ROM-ot, de ha valakinek van esetleg otlete, hogy ilyesmit hol tarol a Windows, akkor ossza meg plz. Bar gondolom ehhez mar komolyabban turkalni kell az OS-ben, ugyhogy lehet, hogy felejtos.
|
csüt. nov. 17, 2005 22:49 |
|
|
bfeco
arany tag
Csatlakozott: csüt. jún. 30, 2005 14:19 Hozzászólások: 119 Tartózkodási hely: Debrecen
|
john30 írta: Tegnap végre sikerült... Supermoto2+T9 magyarul+ArcSoftMMS magyarul....
1 gondom van: -MMSnél mindent beállítottam,ahogy kell. -küldeni nem tudtam -fogadni sem,csak smst kaptam,hogy a pgsm....stb.nél megnézhetem,jelszó,stb.
Pannonos vagyok,és T-mobilba próbáltam küldeni/fogadni. (minden beállítás okés,gprs wap okés)
Nektek müxik az MMS???
Nekem ugyanez van fenn, bár magyar T9 nincs. Küldeni lehet, bár olykor csak másodjára/harmadjára sikerül, de fogadni csak! akkor tud, ha a teló bekapcsolása után elindítod (és háttérben hagyod futni) az MMS Composert, ellenkező estben csak az sms jön
|
csüt. nov. 17, 2005 16:36 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
A Codewallet pro-hoz keresnék kódot, ha van valakinek kérem ossza meg velem! Most vettem csak észre hogy trial
|
csüt. nov. 17, 2005 13:41 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
NeoXon írta: ...Vajon ezeket az infokat hol tarolja az oprendszer? Rakerestem windows commanderrel ugy, hogy a file-okon belul "incoming call" meg "all calls" sztringre kerestem, de igy nem talalt semmit. Gondolom nem simple text-ben tarolja.
Call History, Menu, View Timers
|
csüt. nov. 17, 2005 9:00 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
hillmann! a http://spsector.uw.hu/news.php -n találod meg a sprite backup-ot, meg egy csomó más okosságot is.
|
csüt. nov. 17, 2005 7:29 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
hillmann írta: Sziasztok! Nem tud vki egy lelőhelyet sprite backup for smartphone-hoz? Amit le tudtam vadászni az sajnos ppc-re való így nem akar települni a telóra...A másik kérdésem lenne, hogy elég ellentmondásos infókat olvastam a fórumon a backupról, mármint hogy cakk-pakk mindent ment a telepített szoftvereket is??? Tehát egy master reset után a backup file visszamásolásával helyreállítható-e az egész rendszer (mint a pda-knál)?
Szerintem igen, bar meg en sem csinaltam. Viszont ez a backup gondolom nem menti el a call historyt meg a hivasidotartamokat. Pedig neha hasznos, ha tudom, hogy osszesen hany orat beszeltem, mert igy latom mire eleg az egyenlegem (prepaid). Vajon ezeket az infokat hol tarolja az oprendszer? Rakerestem windows commanderrel ugy, hogy a file-okon belul "incoming call" meg "all calls" sztringre kerestem, de igy nem talalt semmit. Gondolom nem simple text-ben tarolja.
|
szer. nov. 16, 2005 23:43 |
|
|
hillmann
vas-tag
|
backup
Sziasztok!
Nem tud vki egy lelőhelyet sprite backup for smartphone-hoz? Amit le tudtam vadászni az sajnos ppc-re való így nem akar települni a telóra...A másik kérdésem lenne, hogy elég ellentmondásos infókat olvastam a fórumon a backupról, mármint hogy cakk-pakk mindent ment a telepített szoftvereket is??? Tehát egy master reset után a backup file visszamásolásával helyreállítható-e az egész rendszer (mint a pda-knál)?
|
szer. nov. 16, 2005 19:43 |
|
|
total_eclipse
ezüst tag
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2005 21:11 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re: mpxland vs supermoto2
NeoXon írta: Most mpxland2003 -as romot hasznalok, eddig elegedetten. Ugy vettem eszre, hogy ezzel application unlockolas utan minden progit fel lehet tenni, ami ARM procis wm2003-ra lett irva. Supermoto2 alatt volt egy olyan bug, hogy sok progit nem engedett memoriakartyara telepiteni, mert azt irta, hogy "unable to install at this location", pedig volt eleg hely. Tobbek kozott nekem az Opera is ezt csinalta. Mpxland2003-on pedig application unlock utan gond nelkul felment az Opera.
Ezt az "unable to install at this location"-t nekem is kiírja néha a Supermoto2. Úgy tűnik, teljesen véletlenszerűen csinálja, régebben egyáltalán nem volt ilyen probléma, mostanában egyre többször. Még akkor is, ha több, mint 100 Mega szabad hely van az SD-n. A jó (?) az, hogy ilyenkor a telefonra sem engedi feltelepíteni az adott progit... Hard Reset után viszont gond nélkül felmegy. Az SM2 hibája lehet?
|
szer. nov. 16, 2005 19:36 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tegnap végre sikerült...
Supermoto2+T9 magyarul+ArcSoftMMS magyarul....
1 gondom van:
-MMSnél mindent beállítottam,ahogy kell.
-küldeni nem tudtam
-fogadni sem,csak smst kaptam,hogy a pgsm....stb.nél megnézhetem,jelszó,stb.
Pannonos vagyok,és T-mobilba próbáltam küldeni/fogadni.
(minden beállítás okés,gprs wap okés)
Nektek müxik az MMS???
|
szer. nov. 16, 2005 15:19 |
|
|
hillmann
vas-tag
|
ftp
Sziasztok!
Watta köszi a segítséget, így már működik nálam is az ftp. Bocs a kicsit megkésett reagálásért de - a munkán túl - minden energiával a fórum átolvasásán ügyködtem. Mostanra sikerült átolvasnom, ki is jegyzeteltem sok hasznosat! (de azért kérdéseim még lesznek...)
|
szer. nov. 16, 2005 10:56 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
mpxland vs supermoto2
Nem emlekszem, hogy korabban volt-e osszehasonlitas az egyes ROM verziok kozott.
Nekem fel evig Supermoto2 volt fenn, mig meguntam a hulye bekapcsolas bugjait, meg az utobbi idoben a csengohang visszavaltott default.wav-ra es nem hallottam meg ha csorog.
Most mpxland2003 -as romot hasznalok, eddig elegedetten. Ugy vettem eszre, hogy ezzel application unlockolas utan minden progit fel lehet tenni, ami ARM procis wm2003-ra lett irva. Supermoto2 alatt volt egy olyan bug, hogy sok progit nem engedett memoriakartyara telepiteni, mert azt irta, hogy "unable to install at this location", pedig volt eleg hely. Tobbek kozott nekem az Opera is ezt csinalta. Mpxland2003-on pedig application unlock utan gond nelkul felment az Opera.
Masik dolog, hogy ugy vettem eszre gyorsabb lett az oprendszer. Nem sokkal, de azert erezheto. Pl. ha mp3-akat jatszok le windows media playerben, akkor a kijelzo ki-be hajtasatol nem akad meg a zene. Korabban Supermoto2-vel elegge akadozott. Meg neha a wma csengohang is csak ugy akadozva kezdodott el, aztan par masodperc mulva jo lett. Mpxland alatt ez is ugy tunik megjavult.
Ezenkivul a start menu is gyorsabban bejon, meg ugy az egesz kezeles mintha folyekonyabb lenne. De ez amiatt is lehet, hogy meg nem tettem fel olyan sok programot (5-6-ot csak)
Az akksi is mintha lassabban merulne, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Egyreszt azert, mert meg csak 1 hete tettem fel es nem merult le annyiszor, hogy ebbol kovetkeztetest levonjak, masreszt meg nem tettem fel meg minden szukseges progit, emiatt kevesebbet is hasznalom a telefont. Jovo heten lesz idom, es felcuccolok ra mindent, aztan csinalok par akksi meritos tesztet.
|
kedd nov. 15, 2005 23:20 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Sikerült a magyar T9 nekem is, köszönet érte az alkotóknak. Kérdésem az lenne hogy a létező un T9 editorral lehet e szerkeszteni a magyar T9 adatbázist, ugyanis udb kiterjesztésű file-t kér.
köszi
dr.zsoo
|
kedd nov. 15, 2005 17:40 |
|
|