Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 22:55

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Klasszul beégette ma magát a Voda. Még decemberben, amikor kiderült ,hogy nem csökkentik az áraikat 5%-kal az ÁFA-csökkentés hatására, írtam egy mailt, hogy miért nem? Erre nemrég felhívtak, hogy aktuális-e még a kérdésem? Mondtam, hogy nem.
Ma meg kapok egy fejléces levelet, amelyben leírják, hogy: "Hivatkozva a 2005 december 19.-én érkezett levelére az alábbiakban küldjük válaszunkat. ... A levélben feltett kérdésekre X. Y. munkatársunk válaszolt 2006 július hónapban. Bízunk abban, hogy segítségére lehettünk, bla-bla."

Ez mire volt jó?

hétf. júl. 17, 2006 16:22
Profil Privát üzenet küldése
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Nagyon szemét leszek, ha ma írok egy levelet az NHH-nak, hogy a Vodafone nem tartotta be a saját ÁSZF-jében lévő 15 napos válaszadási határidőt? Lejárt tegnap ugyanis a 15 nap... :evil:

hétf. júl. 17, 2006 9:48
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Alternatíva
-Vitamaxban: Vitamax Joker Plusz, így csúcsidőn kívül normális díjért is lehet beszélni.

Csúcsidőben meg jóval drágábban. Az "átlátható" tarifatáblázatról nem is beszélve...

Idézet:
-Előfizuban: Például egy -30%-os Vodafone 200-800, 13.30-15.23Ft/perc díjért a csomagban foglalt percekig vagy egy Vodafone Bonusz.

A -30% micsoda?

Idézet:
Persze, aki nem telefonál havonta el cirka 2,5 ezret, annak megfelelhet az Uno Plusz is kombinálva valamivel. De nem kell azt várni, hogy havi 1000 Ft telefonálásért cserébe majd bármelyik szolgáltató is extra szuper díjakat fog kínálni.

Nekem nagyon is megfelel az Uno+, nem én várom itt a szuper díjakat, nem én neveztem értelmetlennek díjcsomagokat. Meg még elég sok átlag embernek megfelel, aki nem sz.rakodik több kártyával meg a csúcsidő végének figyelésével :)

hétf. júl. 17, 2006 9:47
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Micuir írta:
Ugyan már! A Duo miatt a hívóim fizetik a havi számlám felét! Havi 3600- 4800.- Ft-os jóváírásaim vannak!

Én azt a 4 csomagot úgy értettem, hogy a nagy többségnek nem hiszem, hogy megfelel. Ha neked jó, akkor használd.

vas. júl. 16, 2006 11:56
arany tag

Hozzászólás 
simico írta:
mz írta:
Uno, Uno+, Duo, Joker: ez a 4 mehetne akár a levesbe is, semmi értelmük nincs

Ugyan miért nincs értelme az Uno plusznak?

Ugyan már! A Duo miatt a hívóim fizetik a havi számlám felét! Havi 3600- 4800.- Ft-os jóváírásaim vannak!

szomb. júl. 15, 2006 19:26
Moderátor

Hozzászólás 
New-man írta:
És kb. 2-szer annyit fizetnek érte, mint mi:

példa: SE K750i + Vodafone 200 min.költsége 2 évre
nálunk: ~147.000 Ft,
a németeknél: ~270.000 Ft
Magyarázhatod ezt azoknak, akik csak az 1 €-s készülékárat látják és acsarkodva követelik, hogy itthon is legyen annyi, persze az itthoni percdíjak meghagyása mellett... :)

szomb. júl. 15, 2006 18:40
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
mz írta:
Trabi TM írta:
mz írta:

Az derék...
Az 5-600 perces csomagokban 40-50 Ft percdíj :) , a kicsiknél meg 80Ft... :shock:

Erre mondom azt (demagógia vagy sem), hogy német fizu mellett nyugodt szívvel fizetnék akár 2-szer annyit is érte.

És kb. 2-szer annyit fizetnek érte, mint mi:

példa: SE K750i + Vodafone 200 min.költsége 2 évre
nálunk: ~147.000 Ft,
a németeknél: ~270.000 Ft

szomb. júl. 15, 2006 17:30
arany tag

Hozzászólás 
New-man írta:
savaria írta:
Vizsla írta:
Augusztus 14-étől 1 perces egységekben számlázzák a Jokert. Hogy ez mire volt jó...

Az nem lehetséges hogy a sok bonuszos és egyéb speckó tarifából adodo "bevételkiesést" igy probálja kompenzálni a voda?

vagy a most csökkentett telefonárakat...

SZVSZ (azaz IMHO 8)) nekem az a megérzésem, hogy a Voda kifuttatja a régebbi készülékeit.

szomb. júl. 15, 2006 16:30
írásjog megvonva

Hozzászólás 
simico írta:
mz írta:

Alternatíva
-Vitamaxban: Vitamax Joker Plusz, így csúcsidőn kívül normális díjért is lehet beszélni.
-Előfizuban: Például egy -30%-os Vodafone 200-800, 13.30-15.23Ft/perc díjért a csomagban foglalt percekig vagy egy Vodafone Bonusz.

Persze, aki nem telefonál havonta el cirka 2,5 ezret, annak megfelelhet az Uno Plusz is kombinálva valamivel. De nem kell azt várni, hogy havi 1000 Ft telefonálásért cserébe majd bármelyik szolgáltató is extra szuper díjakat fog kínálni.

szomb. júl. 15, 2006 12:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:

szomb. júl. 15, 2006 9:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Erre mondom azt (demagógia vagy sem), hogy német fizu mellett nyugodt szívvel fizetnék akár 2-szer annyit is érte.

Német fizu mellett lehet, hogy én sem bánnám a dupla percdíjakat, de az itt sosem lesz, így kár is róla beszélni... :cry:

szomb. júl. 15, 2006 9:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
mz írta:

Az derék...
Az 5-600 perces csomagokban 40-50 Ft percdíj :) , a kicsiknél meg 80Ft... :shock:

szomb. júl. 15, 2006 8:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:

Az derék...

szomb. júl. 15, 2006 8:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
savaria írta:
Csak kiváncsiságból kérdem: a németeknél milyen percdijak vannak?

Például:
T-Mobile
Vodafone

szomb. júl. 15, 2006 8:38
arany tag

Hozzászólás 
Csak kiváncsiságból kérdem: a németeknél milyen percdijak vannak?

szomb. júl. 15, 2006 8:33
Moderátor

Hozzászólás 
New-man írta:
savaria írta:
Vizsla írta:
Augusztus 14-étől 1 perces egységekben számlázzák a Jokert. Hogy ez mire volt jó...
Az nem lehetséges hogy a sok bonuszos és egyéb speckó tarifából adodo "bevételkiesést" igy probálja kompenzálni a voda?
És milyen messze van még pedig a németországi 1 €-s telefonár.

(Igaz, szerencsére a percdíjak is...)

szomb. júl. 15, 2006 1:38
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
savaria írta:
Vizsla írta:

pén. júl. 14, 2006 23:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én úgy vélem, hogy akik vodafonesok, azoknak nagyobb része tudatosan használ egy adott tarifát, mint ahogy ez a konkurencia ügyfeleiről elmondható. Ebből kifolyólag, akik használták a Jokert, a Joker Plusz helyett, azok főként az smsre, és a csúcson kívüli dumára mentek.
Aki csak smsezett, annak ez nem okoz problémát, aki meg telefonált, az így járt, vagy vált joker pluszra. Aki meg egyszer beleváltott, és a továbbiak nem érdeklik, az meg megérdemli. És persze a szokásos válasz is ide tartozik: a mocskok, hogy már megint emelniük kellett....

pén. júl. 14, 2006 23:03
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:

pén. júl. 14, 2006 22:51
arany tag

Hozzászólás 
A nem mp alapú tarifákat így is föl lehet fogni:
x Ft félperc alapon ~= x ft mp alapon + x/4 Ft kapcsolási díj
x Ft perc alapon ~= x ft mp alapon + x/2 Ft kapcsolási díj

azaz a Joker esetén ez a virtuális kapcsolási díj a duplájára nő (max. 18,75 Ft-ról 37,5 Ft-ra; min. 4,5 Ft-ról 9 Ft-ra)

pén. júl. 14, 2006 22:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Kár érte.
Ha most is pre-paiddel nyomnám, akkor már csak a Joker Plusz maradna, amit még talán használnék is, esetleg (este) a Cityt vagy esetleg a mp. alapú Vitamaxot.
Uno, Uno+, Duo, Joker: ez a 4 mehetne akár a levesbe is, semmi értelmük nincs (illetve utóbbinak rövidesen nem lesz). Ha már mindenképp perc alap, akkor egy -30%-os Vodafone 200 és meg van oldva a probléma.
Van egy jó barátom, ő utál telefonálni, csak smsezik. Őt hidegen fogja hagyni ez az emelés.

pén. júl. 14, 2006 22:23
arany tag

Hozzászólás 
most igen, de korábban ha nem
pl. nem szoktam csak úgy a neten megadni az adataimat nyereményakcióban, ha mégis és valaki felhív, hogy van egy kedvező ajánlata - anélkül, hogy tudnám mi az a Bonusz - nem hiszem hogy nagyon érdekelne

ezzel szemben:
terminal fórum: van egy jó tarifa - hogyan lehet megszerezni? egyből érdekel... 8)

pén. júl. 14, 2006 22:01
írásjog megvonva

Hozzászólás 
New-man írta:
A Voda is ezt kezdi alkalmazni lásd kedvezményes díjcsomagok...

Na, azért nem egészen! Ők egy elég komoly internetes reklámkampányt tettek mögé...

pén. júl. 14, 2006 21:51
arany tag

Hozzászólás 
OFF
feltöltési perc jóváírás:
Vizsla írta:
Szóval ez afféle kevezmény a szemfüleseknek. "A többieket meg továbbfejjük, és röhögjünk együtt rajtuk"-hozzáállás.

Ha azt nézzük, ezzel mindenki "jól" jár, legalábbis elégedett:

1. aki nem foglalkozik a tatifákkal, annak nem is hiányzik ez a kedvezmény
2. nekünk meg jól esik a mp elszámolással belföldi irányba lebeszélhető bónusz
3. a cég is jól jár: az ügyfelek elégedettek, no meg nem kell aggódnia a haszon miatt (kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad)

ON
A Voda is ezt kezdi alkalmazni lásd kedvezményes díjcsomagok...

pén. júl. 14, 2006 21:40
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Kár érte.
Ha most is pre-paiddel nyomnám, akkor már csak a Joker Plusz maradna, amit még talán használnék is, esetleg (este) a Cityt vagy esetleg a mp. alapú Vitamaxot.
Uno, Uno+, Duo, Joker: ez a 4 mehetne akár a levesbe is, semmi értelmük nincs (illetve utóbbinak rövidesen nem lesz). Ha már mindenképp perc alap, akkor egy -30%-os Vodafone 200 és meg van oldva a probléma.

pén. júl. 14, 2006 21:28
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Landsmann írta:
Mostmár megy a 1270 is.
De nem ennek kéne bejönnie, ami most megy (amikor írtál, akkor írtam be, hogy mi hallható).

Tudom,. én is meghallgattam, de a 1270-et. Aztán később próbáltam, akkor már ment, arra írtam hogy mostmár megy.

pén. júl. 14, 2006 21:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
savaria írta:
Ezt honnan tudod? A voda oldalán nincs kint, vagy tévednék?

Valamelyik napilap, az oldalra többnyire késve teszik csak ki.
Íme

pén. júl. 14, 2006 20:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Mostmár megy a 1270 is.
De nem ennek kéne bejönnie, ami most megy (amikor írtál, akkor írtam be, hogy mi hallható).

pén. júl. 14, 2006 20:50
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Pannonról hívva a pesti számot, bejelentkezik az automata, a magyar menüt választva egyből jelzi, hogy ügyintéző jön, csak hát a várakozási időre több, mint 8 percet mond. Pedig nem szokott...

Mostmár megy a 1270 is.

pén. júl. 14, 2006 20:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Huhh, nagy gáz lehet a kapacitással :D. A 1270 most bejött, de ugyanaz a szöveg, mint előbb a pannonról hívott pesti számon: a szokásos 1270-es női hang, de tök fiatalon szólal meg, majd a magyar nyelvü menüt választva egyből ügyintézőhöz lehet jutni.

pén. júl. 14, 2006 20:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Pannonról hívva a pesti számot, bejelentkezik az automata, a magyar menüt választva egyből jelzi, hogy ügyintéző jön, csak hát a várakozási időre több, mint 8 percet mond. Pedig nem szokott...

pén. júl. 14, 2006 20:29
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Mi a jó élet van?

1270 hívásra "A hívott szám jelenleg nem elérhető" hallható (előtte keresz a hálózat a hívott számot). Vagy épp kiírja, hogy hálózati hiba.
0612881270: létrejön a hívás, 5 másodpercig síri csend, majd szakadás.
Pedig ez nem AMDOCS, ez pusztán csak vodafone.

Tényleg. Ezt írja ki a teló: "Nincs kapcsolat. Ügyfélszolgálat"

pén. júl. 14, 2006 20:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mi a jó élet van?

1270 hívására "A hívott szám jelenleg nem elérhető" hallható (előtte keresi a hálózat a hívott számot). Vagy épp kiírja, hogy "Hálózati hiba".
0612881270: létrejön a hívás, 5 másodpercig síri csend, majd szakadás.
Pedig ez nem AMDOCS, ez pusztán csak vodafone.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla pén. júl. 14, 2006 20:21-kor.

pén. júl. 14, 2006 20:07
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Tudomásul veszik, hogy magyar anyanyelvű vagy, értetted, hogy mik a feltételek, elfogadtad, döntöttél. Szintén tudomásul veszik, hogy azért mondtad le, mert NINCS rá tovább szükséged.

Még mindig itt tartunk, már ne haragudj! Akkor milyen dolog olyan feltételt rámerőltetni, ami nincs leirva? Márpedig ne gyere azzal, hogy ez logikus? Hiszen ugyanez a szitu az előfizetőkre vonatkoztatva levan irva. Márpedig ha NINCS LEIRVA az ellenkezője vagy a tagadása, akkor nem vonatkozhat rám. Értve?

Én tudok olvasni magyart és érteni is azt! De csak amit leirnak. Ami nincs leirva az nincs. Azt nem hajthatják be rajtam!!!

pén. júl. 14, 2006 15:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyébként ehhez a szolgáltatás lemondásos történethez tartozik amit a pannon művel: hóközben megrendelhetsz bármit, amit aktiválnak egyből, de ha lemondod, az rejtélyes módon csak számlazáráskor teljesül. Tarifát is válthatsz bármikor, de a számlázásban csak a következő ciklustól érvényesül. Vajh', miért...

mati88 - ez ellen mért nem szólalsz fel? Még támogatnám is :D.

pén. júl. 14, 2006 14:22
Moderátor

Hozzászólás 
mati88 írta:
Ne haragudj, de ha nem irták bele, miközben a másik előfizetői körre érvényes egy szabály, akkor semmi indok nincs arra, hogy megkülönböztessék ezt az előfizetői csoportot.

Ráadásul, ha érvényesnek veszem azt, hogy egész hónapot ki kell fizetni, akkor viszont a lemondó SMS-től függetlenül tegyék lehetővé a hónapban való használatot, tehát csak fordulónapkor kapcsolják ki. Viszont, ha megakadályozzák a használatot, még akkor is ha te kérted, ugyanis ez sem volt leirva, tehát hogy azonnal kikapcsolják, akkor a fennmaradó időszaki díj visszajár. Főleg mivel érdekmúlás miatt lett lemondva. Többet nem lett megrendelve.

De az, hogy neked mi a véleményed, az teljesen irreleváns, főleg ha nincs teljesen végig gondolva. Bocsika.
Nos.
Senki nem kényszerített rá, hogy lemond. Ha lemondod, nem fognak futárt küldeni Hozzád, aki megsimogatja a fejedet, és elmagyarázza, hogy mit jelent az a szó, hogy lemond.
Tudomásul veszik, hogy magyar anyanyelvű vagy, értetted, hogy mik a feltételek, elfogadtad, döntöttél. Szintén tudomásul veszik, hogy azért mondtad le, mert NINCS rá tovább szükséged.
Hiszen viccből nem szokik illlyet csinálni jaz emberfija.
A szövegben szerepel, hogy a hívásdíjat UTÓLAG fizetőkre vonatkozik ami...
Nekem (és szerintem minden gondolkodónak) ebből az jön le, hogy a hívásdíjat ELŐRE fizetőkre nem vonatkozik ez.

Ha egy kedvezmény csak a balkezesekre vonatkozik, akkor én - jobbkezesként - nem verhetem az asztalt, mert nekem is két kezem van és az egyik - csakúgy, mint a balkezeseknél - bal...

pén. júl. 14, 2006 14:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
egy ideig. aztán az értelmesebbek tarifát, vagy éppen szolgáltatót váltanak. elég vicces ez a 75 forint percalapon.
Miért is? A Westel Domino Basickel értékesíti az üzletekben a SIM-eket és a készülékes csomagokat. Ez az egyik legdrágább tarifája (79 és 59 Ft percenként, perc alapon). És szerinted hány %-uk áll neki tarifát váltani? Csekély.

A Voda is egy drágaságot favorizál, az Unot: 39 Ft, percenként, perc alapon. És csak ez vehető. Ráadásul egyből tarifát váltani meg nem is igazán lehet. Úgyhogy ismét sokan maradnak ebben.

Tehát: aki olcsóbban akar telefonálni, annak kell némi bonyodalom az első pár napban, akit meg nem érdekel, azon meg jól megszedi magát a szolgáltató. Az ilyeneken meg akkor igazán busás a haszon, ha még azt is hiszi, hogy röviden kell beszélnie, mert sokba kerül, és akkor olcsóbb lesz - a dolog vissza is üt: nem elég, hogy magas a tarifa, de még perc alapú is :twisted: .

A westeles feltöltés után járó percjóváírás, meg lemerem fogadni, csak a terminálosok kedvéért van :D. Mert sehol sincs publikálva, és azt hiszem, nem is kürtölik szét smsben. Arról nem tudok, hogy ha él az akció, az értékesítés során tájékoztatja-e az eladó az előfizetőt erről. Szóval ez afféle kevezmény a szemfüleseknek. "A többieket meg továbbfejjük, és röhögjünk együtt rajtuk"-hozzáállás.

pén. júl. 14, 2006 13:42
írásjog megvonva

Hozzászólás 
savaria írta:

Valamelyik napilap, az oldalra többnyire késve teszik csak ki.

pén. júl. 14, 2006 13:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Újság

pén. júl. 14, 2006 13:32
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:

pén. júl. 14, 2006 13:30
írásjog megvonva

Hozzászólás 
skynet írta:
egy ideig. aztán az értelmesebbek tarifát, vagy éppen szolgáltatót váltanak. elég vicces ez a 75 forint percalapon.

...vagy épp a City 96Ft-ja vezetékesre.
Úgy tűnik, szépen lassan már csak a Vitamax és a Vitamax Joker Plusz lesz az, ami még használható valamire. A választék is szűkül: 1, 60 és 120/180-as számlázási egység lesz pre-paidben ezután.
Ennek tükrében a Bonusz vagy a -30%-os Vodafone 200-800 elég jó.

pén. júl. 14, 2006 13:23
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Több bevétel.

pén. júl. 14, 2006 13:05
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. júl. 14, 2006 13:00
platina tag

Hozzászólás 
hello, az miert van hogy a telefon hivaskor azzal jon hogy 'ez a szolgaltatas nem elerheto'? kikapcs bekapcs utan oke tehat nincs tiltva a kimenom (azt maskepp is jelezne :D ). ez szerintetek a telefon hibaja vagy a voda szenved?

pén. júl. 14, 2006 9:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
mati88 írta:
T68m! Hanyagoljuk. Becsüllek, tisztellek, de ezt nagyon nehéz így megmagyarázni, élõ szóban megértenéd szerintem. Már ha akarnád!

érdekes, én pont ezt gondolom rólad!

aztán nekem tényleg teljesen mind1, hogy te vagy Macika mit bótoltok a vodával!

csüt. júl. 13, 2006 20:59
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m! Hanyagoljuk. Becsüllek, tisztellek, de ezt nagyon nehéz így megmagyarázni, élő szóban megértenéd szerintem. Már ha akarnád!

csüt. júl. 13, 2006 19:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
mati88 írta:
Nyugi! A buszos hasonlat az nem teljesen jó, de ha már ezt használod, akkor másként nézd. Jelzek a buszon, hogy le akarok szálni, vagy akár a megállóban leszállok. Azonban meggondolom magam és mégis folytatom az utam. Kell új jegyet vennem? Nem!!!

Benne van az ÁSZF-be, hogy rögtön lekapcsolják? Nincs. De lekapcsolták. Kértem kapcsolják vissza akkor hónap végéig. Azt csak újra díj ellenében teszik.

Magyarországon minden állapolgárt megillet az egyenlõ bánásmód, tehát ha nem nevesítették ennek a szolgáltatásnak a különbözõ kezelését a post és a pre részére, akkor nyilván a felhasználó számára a kedvezõbbet kell alkalmazni. Én csak ezért lobbiztam.

Gondolod, hogy a voda visszaadta volna, ha nincs igazam????

a buszos hasonlat teljesen jó, ugyanis amikor jeleztél és ők vissza is jeleztek, hogy kikapcsolták, akkor a buszod már elment!

Miért is kéne külön írni, hogy rögtön lekapcsolják? Épp ellenkezőleg, akkor kéne ezt írásba foglalni, ha nem rögtön kapcsolnák le. Nem te vagy az első a fórumon aki odaképzel nem ott lévő dolgokat egy szerződésbe. Ami nincs beleírva, az nincs. Ilyen egyszerű.

"Magyarországon minden állapolgárt megillet az egyenlõ bánásmód" - ezt egy kicsit cizellált légy szíves! A pongyola megfogalmazás a félreértések melegágya.

Egyébként meg hol különböztettek meg téged? Az egyik post, a másik prepaides. A te logikádból kiindulva már a post és pre megkülönböztetés sem egyenlő bánásmód. Hát, még a különböző díjcsomagok...

"Gondolod, hogy a voda visszaadta volna", ha jól tudom nem adta vissza, hanem a félreértés kompenzálásaként ajánlott fel összeget. Én nem tettem volna. Örülj neki!

csüt. júl. 13, 2006 19:17
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nyugi! A buszos hasonlat az nem teljesen jó, de ha már ezt használod, akkor másként nézd. Jelzek a buszon, hogy le akarok szálni, vagy akár a megállóban leszállok. Azonban meggondolom magam és mégis folytatom az utam. Kell új jegyet vennem? Nem!!!

Benne van az ÁSZF-be, hogy rögtön lekapcsolják? Nincs. De lekapcsolták. Kértem kapcsolják vissza akkor hónap végéig. Azt csak újra díj ellenében teszik.

Magyarországon minden állapolgárt megillet az egyenlő bánásmód, tehát ha nem nevesítették ennek a szolgáltatásnak a különböző kezelését a post és a pre részére, akkor nyilván a felhasználó számára a kedvezőbbet kell alkalmazni. Én csak ezért lobbiztam.

Gondolod, hogy a voda visszaadta volna, ha nincs igazam????

csüt. júl. 13, 2006 18:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
mati88 írta:
Ne haragudj, de ha nem irták bele, miközben a másik elõfizetõi körre érvényes egy szabály, akkor semmi indok nincs arra, hogy megkülönböztessék ezt az elõfizetõi csoportot.

Ráadásul, ha érvényesnek veszem azt, hogy egész hónapot ki kell fizetni, akkor viszont a lemondó SMS-tõl függetlenül tegyék lehetõvé a hónapban való használatot, tehát csak fordulónapkor kapcsolják ki. Viszont, ha megakadályozzák a használatot, még akkor is ha te kérted, ugyanis ez sem volt leirva, tehát hogy azonnal kikapcsolják, akkor a fennmaradó idõszaki díj visszajár. Fõleg mivel érdekmúlás miatt lett lemondva. Többet nem lett megrendelve.

De az, hogy neked mi a véleményed, az teljesen irreleváns, fõleg ha nincs teljesen végig gondolva. Bocsika.

éppenséggel a te véleményed irreveláns, hisz az ászf és a jogszabályok a mérvadóak.

Ha te lemondtad, akkor lemondtad, ugyanúgy, mintha leszállnál a buszról. Hogy közben meggondoltad magad és a következővel tovább akarod folytatni az utat, az már a te dolgod, kezelj új jegyet!

Miért kéne a hónap végéig használatot biztosítani? Ha addig akarod használni, akkor, majd hónap végén mondd le! Itt legfeljebb arra panaszkodhatnál, hogy miért nincs időzített szolgáltatás megrendelés/lemondási lehetőség. Mondjuk ez máshol sincs. Ha nem tetszik válassz más szolgáltatót!

csüt. júl. 13, 2006 18:00
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ne haragudj, de ha nem irták bele, miközben a másik előfizetői körre érvényes egy szabály, akkor semmi indok nincs arra, hogy megkülönböztessék ezt az előfizetői csoportot.

Ráadásul, ha érvényesnek veszem azt, hogy egész hónapot ki kell fizetni, akkor viszont a lemondó SMS-től függetlenül tegyék lehetővé a hónapban való használatot, tehát csak fordulónapkor kapcsolják ki. Viszont, ha megakadályozzák a használatot, még akkor is ha te kérted, ugyanis ez sem volt leirva, tehát hogy azonnal kikapcsolják, akkor a fennmaradó időszaki díj visszajár. Főleg mivel érdekmúlás miatt lett lemondva. Többet nem lett megrendelve.

De az, hogy neked mi a véleményed, az teljesen irreleváns, főleg ha nincs teljesen végig gondolva. Bocsika.

csüt. júl. 13, 2006 17:29
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 152  Következő