Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 15:33

Hozzászólás a témához  [ 740 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Következő
Sagem My-V55 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás samat
Igen nekem is lett egy ilyen semmilyen feliratú menü, azzal a legelső menüt lehet kiválasztani :)

hétf. júl. 26, 2004 11:17
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vettem én is egy ilyet telefont. 7650-es után! :?
Hogí lehet a jávás cuccokat feltenni rá? 7650-en csak átkellett küldeni.

szomb. júl. 24, 2004 13:59
vas-tag

Hozzászólás 
Van esetleg vkinek angol-magyar, ill magyar angól szótára java-ra?
Ha igen, akkor megköszönném, mert sehol nem találok ilyet.
Előre is köszi

szomb. júl. 24, 2004 13:50
vas-tag

Hozzászólás 
OK! már megy.
Csak egy IrCOMM2k-t kellett telepíteni, és a virtuális com portot megadni a telmem-nek.
Ezek utrán teljesen jól működik infrával is.
Nekem a jobb és bal gombhoz rendelt több funkció után a beállítások menüben lett egy plusz menü, aminek igazából semmilyen neve nincs, viszont benne a gombokhoz rendelt funkciók vannak.

szomb. júl. 24, 2004 10:04
vas-tag

Hozzászólás 
samat: te mivel használod ezt a progit?
Ir vagy kábel?
Mert nekem infrával az istenért nem hajlandó felcsatlakozni.
Van valami különleges beállítás?
Regisztráltad is ezt a progit, ha igen akkor esetleg szúrhatnál be egy kódot.
Köszi.

pén. júl. 23, 2004 20:16
vas-tag

Hozzászólás 
Akkor egy kis tapasztalat a telefonhoz.. Keressétek meg a Telmem nevezetű szoftvert, eddigi tapasztalat le lehet cserélni vele mindhárom gyorsbillentyűt pl a vodafon live helyett be lehet tenni akár több menüt is Pl nekem IR, vibra, naptár van betéve helyette.. A program még ezen kívül sokkal többet is tud, csak fel kéne fedezni.
Link : http://defjam.uw.hu/telmem.zip
A burkolat recsegését nagyon egyszerűen meg lehet szüntetni, egy picike zsír és az előlap tartófülét középen meg kell kenni, s a többi fület is érdemes, máris jobb :) És nem recseg. Pixelhiba nekem is van de nem tudom érdemes e szőrözni vele...

A telmem mel kapcsolatos új dolgokat írjátok már meg.. Köszi

Leírás: 1) Gyorsbillentyűk beállítása
Elindítod a TelMem-et. Itt ajánlott a 3.7-es, de régebbi is jó. Itt a főképernyőn a Hotkeys gombra, vagy a menüben a Tools / Phone's hotkeys / New hotkeys pontra kell kattintani. Ekkor bejön egy ablak. Itt két választási lehetőséged van: I want to select one function for each of the hotkeys, vagy A menu of several functions should appear. Az első, csak egy funkciót rak rá a kiválasztott gombra, viszont a második egy kisebb menü-t. Ha az elsőt választottad, akkor csak rá kell klikkelni a kiválasztott funcióra (ezek, az ablak kettes keretében találhatók), és megnyomni a kívánt gombot az ablak alján. A kiválsztott pont szine megváltozik.
Ha a második lehetőséget választod, akkor akár mindet kijelölheted egy billentyűre. De ha az egyikre -amelyik neked a legszimpatikusabb- duplán kattintasz, akkor ezt a pontot kínálja fel elsőnek majd a telefonod, ha megnyomod a beállított gombot. A billentyű-hozzárendelés, mint az első pontnál...

csüt. júl. 22, 2004 10:56
vas-tag

Hozzászólás Ébresztő beállítása
Septerra: A telefon ébresztője helyett vigyél fel Új eseményt a naptárba, és ismétlődésnek beállíthatsz csak munkanapokat. :P Így legakább az ébresztő ikonja sem rondítja el a képernyőt. :wink:

szer. júl. 21, 2004 8:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Tenyleg! :)
Koszi

hétf. júl. 19, 2004 20:40
platina tag

Hozzászólás 
insert írta:
Egyenként kell küldözgetnem a fényképeket, vagy ki lehet jelölni valahogy többet is egyszerre? Mármint a számitogépre infrán át. Infrán keresztül láthato a telefon mint mappa/könyvtár vagy ehez már szervizkábel kell?

Van egy My Pictures and and Sounds 7.06 nevű progi a planetsagem oldalon, azzal minden megy, mint a karikacsapás.

Az SMS-elkkel kapcsolatban:

a telefonban én sem találtam lehetőséget a beállításra, de a hozzá adott wellphone progival lehet állítani az sms mentési helyet. (először kártya aztán telefon és fordítva, illetve csak kártya/telefon lehetőségek vannak).

Sulla

hétf. júl. 19, 2004 19:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem hiszem, meg boven volt hely a kartyan. :\

hétf. júl. 19, 2004 15:13
vas-tag

Hozzászólás 
Egyenként kell küldözgetnem a fényképeket, vagy ki lehet jelölni valahogy többet is egyszerre? Mármint a számitogépre infrán át. Infrán keresztül láthato a telefon mint mappa/könyvtár vagy ehez már szervizkábel kell?

hétf. júl. 19, 2004 14:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
guzu írta:
Hi.

Mitol fugg, hogy a V55 a sajat memoriajaba, vagy a SIMre menti a bejovo sms-eket? Van 12 uzim, ebbol 10 a kartyan, 2 a teloban.
Semmi beallitast nem talaltam ra. Csak en vagyok lamer? :>

guzu

Úgy vettem észre, hogy amíg van hely a kártyán, addig oda, utána pedig a telefon memóriába.
Beállítási lehetőséget nem találtam én sem, de nem is kerestem...

hétf. júl. 19, 2004 14:33
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi.

Mitol fugg, hogy a V55 a sajat memoriajaba, vagy a SIMre menti a bejovo sms-eket? Van 12 uzim, ebbol 10 a kartyan, 2 a teloban.
Semmi beallitast nem talaltam ra. Csak en vagyok lamer? :>

guzu

hétf. júl. 19, 2004 14:17
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Kb. 500 java játékot találtok a

http://se.trg.ru/ weboldalon (megnézheted a játékok leírását és a wap linket is megtalálod!)

Az oldal angol (és orosz nyelvû), ha nem angol nyelven jelentkezne be, akkor kattints a képernyõ jobb felsõ részén lévõ EN szövegû linkre!
Itt rengeteg javas (csak ezeket töltsd le!) játékot találsz (a SE-on futók jók a V55-höz is!!). A More info/comments/WAP links szövegû linkre kattintva elolvashatod azt a WAP címet, amit a telódba wapozásnál (pld. könyvjelzõ szerkesztésben) beírhatsz és már megy is a játék letöltése a telódba!
Jó játékot!
nemo (mekcsei)

hétf. júl. 19, 2004 10:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Van egy ingyen letoltheto sakkprogi (ChessMaster) a wap.my-juju.com cimen, nagyon profi. Nekem Alca 735i van es az SE verziot toltottem le, remelem nektek is fut majd. Regizni kell (wapon is lehet) es naponta 5 javat, midit, stb. lehet leszedni.

vas. júl. 18, 2004 11:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hát működni működik a sakkprogi, de így félálomban sem kellett 3 perc, hogy kikapjon :twisted: 8)

szomb. júl. 17, 2004 22:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
vgavga írta:
http://www.dimok87.nm.ru/games/java.wml

Ilyenkor nem ártana az orosztudás :twisted:

szomb. júl. 17, 2004 22:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Akit érdekel a Sagem MyV55 nézzen be erre a forumba is:

http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... Y-V-55.asp

Játékosoknak: Itt találtan rengeteg és sok nagyon jó ingyen gamest!!!:

http://www.dimok87.nm.ru/games/java.wml

Kiprobáltam néhány gamest! super!!! a nagyobb méretüekre mentem ugy 30kb fölött gondolva azok nem annyira gagyik!)))
Találtam egy jo és müködõ sakk progit amit már régen kerestem!-/a 6.csoportban- Spruce chess
néhány kisebb:Bowling; solitaire; Fluxion overdrive; régi pc-seknek: Pipedream!
Verekedõs!:Dragon fury-nagyon klassz! Szép és NEM pici figurák! AJÁNLOM!2.csop-ban!
És egy érdekes és szép kivitel:Pang Generic! 4.csop méret:100KB!!!
Többet még nem probáltam.

szomb. júl. 17, 2004 22:43
arany tag

Hozzászólás 
Septerra: Az alap képeket és csengőhangokat nem lehet törölni, ébresztőt nem lehet így beállítani. :(
Dontcry: Szerintem egyszerűen hibás volt az a telefon. Vidd el garanciális javításra, és megcsinálják(?).

szer. júl. 14, 2004 20:07
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én is vettem egyet ebből a telcsiből.Nagyon jó kis készülék, de egy siemens után hiányzik pár dolog, ami ott megoldható volt.

pl. azt hogy lehet megoldani, hogy az ébresztés hétfőtől-péntekig működjön, és nekem ne kelljen minden pénteken kikapcsolni.

A készülékben lévő képeket és csengőhangokat ki lehet valahogy varázsolni, mert ennyire nincs szükség, illetve ne foglalják a helyet a sajátok elől!

A barátnőm mc60-asából a felesleget nagyon könnyen ki lehet törölni, erre
itt nincs lehetőség?

Ha valaki tud megoldást a törlésre, annak naygon örülnék.

Köszönöm

Bye

szer. júl. 14, 2004 18:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm a választ, nem nyugodtam meg tőle! :cry:
Írok a Sagemnek, majd beszámolok.
Sajnos kifogunk futni a 72 órából, azért bizakodok. :roll:

Igen, a kilenc ikon alatt van egy szürke vodás szmötyi.
Vizsla neked nincs? :?

Ja ez az egész az Europarkban volt...
Ő, mámint az üzletvezető többet kibontott!!!! És megnézegette őket!?
Mi előtte nem nézhettük meg, mert nem szabad kibontani... :)
Nem találtak már csak steril csomagot?
Fura az egész! :shock:

kedd júl. 13, 2004 10:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
dontcry írta:
Trabi, ha olvasod, tudsz valamit?

Olvasom 8)

Szvsz a Sagemet lenne érdemes megkérdezni, hogy igaz-e a dolog. Amik nálam vannak sagemek, most 2-t is kibontottam, teljesen normális kijelzőjük van, ugyanolyan éles, mint az enyém, ami még az első szériából van...

kedd júl. 13, 2004 8:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
dontcry írta:
Alig látszik az ikonok mögött a voda jele...
Nagyon tompa.
Mé'? A 9 ikon mögött kéne lennie egy vodás aposztrófnak? Mert olyan nekem sincs :? ...

kedd júl. 13, 2004 5:11
ezüst tag

Hozzászólás 
dontcry írta:
Help! Szombat este vettünk egyet a haverom barátnöjÉnek, a pixelek rendben voltak. De! A kijelzö telitettsÉge, szinei sokkal tompábbak voltak mint az Én egy hÉttel ez elött vett 55-ömnek!!! Nagy tanakodás a boltban, hívják az üzletvezetöt, jön is, majd mondja a következöket: Tud róla, az újabb sorozat más gyártótól kapta a kijelzöket, És sajnos nem olyan szÉp mint volt! Ezt a sagem írta neki mailben az ö kÉrdÉsÉre! Mert ö is csodálkozott, És sokat felbontott!!! Mi igaz ebböl? Tudtok valamit?

Érdekelne, hogy mi igaz ebből?
Ha így van, akkor úgy jártunk mint az előttem író.
Esetleg vettünk egy sz*r telcsit? Holnap du. jár le a 72 óra!
Trabi, ha olvasod, tudsz valamit?
Valaki tud valamit?
Próbálkozzak a Sagemnél?
Ha így van, akkor már nem olyan jó vétel a teló, ennek a kijelzője kb.T610 szinten van. Alig látszik az ikonok mögött a voda jele...
Nagyon tompa.

hétf. júl. 12, 2004 23:55
platina tag

Hozzászólás 
dontcry írta:
Help! Szombat este vettünk egyet a haverom barátnöjÉnek, a pixelek rendben voltak. De! A kijelzö telitettsÉge, szinei sokkal tompábbak voltak mint az Én egy hÉttel ez elött vett 55-ömnek!!! Nagy tanakodás a boltban, hívják az üzletvezetöt, jön is, majd mondja a következöket: Tud róla, az újabb sorozat más gyártótól kapta a kijelzöket, És sajnos nem olyan szÉp mint volt! Ezt a sagem írta neki mailben az ö kÉrdÉsÉre! Mert ö is csodálkozott, És sokat felbontott!!! Mi igaz ebböl? Tudtok valamit?

Sajnos ez ugyanigy volt a siemens me45-os sorozattal is amibe belefutottam, illetve a tesom. Az o telcsijenek kijelzoje sokkal halvanyabban volt megvilagitva :evil:
Szerintem az ilyen koltseg csokkentes mar pofatlansag, mert nem ugyanaz az elvezeti erteke igy amiert te megakarod venni mint amit adott esetben akarnak adni neked 1 ilyen ertekcsokkent teloval :x
Akkor lenne elfogadhato, ha erre felhivnak a figyelmet.

hétf. júl. 12, 2004 18:54
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 12, 2004 10:30
arany tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
http://www.gsmport.hu/smyv55.php

Jól megdícsérik a telefont,bár hogy a live jót tett neki az erős kijelentés.És a két kép amit csináltak szörnyű (szvsz).

De túlzásoktól mentes, reális leírás.

hétf. júl. 12, 2004 10:09
platina tag

Hozzászólás 
http://www.gsmport.hu/smyv55.php

Jól megdícsérik a telefont,bár hogy a live jót tett neki az erős kijelentés.És a két kép amit csináltak szörnyű (szvsz).

hétf. júl. 12, 2004 10:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Még egy dolog!

A teljesen felesleges live-os(máshol is elérhető) könyvjelzőket nem lehet deletelni! Én úgy oldottam meg, hogy mindegyik elé beírtam egy számot, ezek után már betűrendben jelennek meg a szám mögött, a live-os k.j.-zők előtt! Így már nem zavaróak.
Sőt fontossági sorrendet lehet csinálni 9-ig nekik(pl.1-es csop. nekem: 1 cib,1 erni,1 mailbox), azért csak 9-ig, mert a 10-et már 1-esnek az elejére sorolja, 1 aztán 0, megbontva!
Nekem is vannak dolgaim... :D

szomb. júl. 10, 2004 10:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudtommal utána un.csepptöltéssel csorog a hami neki, bár ezt a telefon már nem jelzi!

A saját kérdésem:nekem 1 nap alatt lemerül, ez normális?? :roll:
Feltöltve a saját rendszere 4.17-4.16 v mutat.

Tapasztalatok, amit még nem láttam leírva:
A wap böngészőben mikor a küldés nem akar átváltani fogadásra, bátran lehet nyomni neki egy no gombot(ami egyébként a kilépést szolgálja), és újra rá okéjzni!
Ami nem tetszik, az oldalak beleturkálva a telóba elveszik a jobboldali gomb vissza funk.-ját, ilyenkor zöld->prew.->ok-val lehet visszalépni egyet.
A wap amúgy naon gyors! Speedtest nappal Bp. 5.51 kb/s!
Viszont a kép, hang letöltés kissé körülményes szvsz..
Naon jó, hogy a hangok, képek között is lehet keresni k.betűvel.
A kijelző a napon nem látszik.
Az SE javak többsége tényleg megy rajta tök frankón! pl.:SC-PT, éjszaki rep.irányító,stb.
Az ébresztő egyszerre csak 25mp-ig megy, nekem ez kevés!
Az amr hangok királyak, nagyon hangosak, szöveggel vannak, én már csak ilyet töltök rá! A midikből még nem találtam igazán rávalót, szinte mind halk.
Nekem a képeim tök jók, a széle is elég éles, nincs az a homály amit a tesztben, meg az ide rakot képeken láttam!
Most ennyi jutott az eszembe...[/i]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dontcry szomb. júl. 10, 2004 10:42-kor.

pén. júl. 09, 2004 23:16
arany tag

Hozzászólás 
Erről nincs egységes vélemény, mindenki mást mond.
Az én véleményem (én így csináltam): hagyd rajta nyugodtan először 14 óráig, attól semmi baja sem lesz. Utána pedig töltsd úgy, ahogy akarod, nem számít. 3-4 töltés után érezhetően tovább bírja majd.

pén. júl. 09, 2004 23:05
vas-tag

Hozzászólás 
Most akkor elég lesz a 10 óra? Mármint az első töltéshez, utána már maradhat a 4 óra? Csak azért kérdezem mert nem szeretném már az elején elcseszni, az akksiját a telómnak. :?

Mondjuk a User Guide azt írja, hogy: "Az akkumulátor teljesen feltöltődését követően a töltés automatikusan abbamarad."

pén. júl. 09, 2004 22:48
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Ajánlatos tovább tölteni... mondjuk a lítium nem szereti a sok töltést!!!a 10 óra az működőképes... én is addig töltöttem.

pén. júl. 09, 2004 20:17
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Megvettem a telót! Csak annyi kérdésem lenne, hogy meg kell-e formázni az akksit, mert az eladó azt mondta, hogy meg kell, 14 órát kell tölteni, viszont a könyvbe meg azt írják, hogy első töltés négy óra? Most akkor 14 vagy 4 óra? Előre is köszi a választ!

pén. júl. 09, 2004 18:53
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
verti írta:
Ha valaki szeretne myv-55 öt venni és nem kap az látogasson el a keletihez az arzenál üzletházba! A speedshopba ma 3 at is láttam!!!!!!

Igen, tegnap óta újra szállítja a voda a sagemet 8) most majdenm mindenhol kapható...

pén. júl. 09, 2004 8:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha valaki szeretne myv-55 öt venni és nem kap az látogasson el a keletihez az arzenál üzletházba! A speedshopba ma 3 at is láttam!!!!!!

csüt. júl. 08, 2004 19:23
vas-tag

Hozzászólás 
verti írta:
Honnan sikerült rátölteni?

tudnál mondani valami wap-címet?

előre is köszi

Helló!
Ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalakat:
http://www.alvilag.hu/colorize/
http://mobil.redirectme.net
http://tagtag.com
Ezeken találsz megoldást a wapos ill. saját gépről töltésre.

Még egy megjegyzés: az előzőekben említett progik biztosan mennek a többi kérdéses,mivel erre a telóra még nem nagyon írtak.Én majd 3 mb-t wapozgattam mire ezeket begyűjtöttem.Sajnos előre nem tudtam megállapítani,hogy melyik nem fog menni,így jó sokat feleslegesen töltöttem le.

Engem érdekelne,hogyan lehetne kikapcsolni a képernyővédőt?

Üdv: Gábor

csüt. júl. 08, 2004 11:50
platina tag

Hozzászólás 
insert írta:
insert írta:
vizsla1 írta:
Hol tudnék ehhez a készülékhez a legolcsóbban USB-s, vagy soros infrás kábelt venni? Speedshopnál van most olcsóbb?
Ez engem is érdekelne. És örülnék ha valaki elmondaná miben tud többet az usb-s kábel? Köszi.
Nincs különbség, vagy nincs tapasztalat??

Én elég sokat keresgéltem, végül 5990-ért a Speedshopban vettem egy USB-st, akkor akciós volt, lehet még most is az. Kifogástalanul működik immár egy hónapja.

S

csüt. júl. 08, 2004 9:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Légyszi mondjátok meg hol lehet találni a neten ehhez a telefonhoz
NAGYON RÉSZLETES angol nyelvű leírást a jellemzőkről, adatokról
ANGOL nyelvű használati utasítást PDF formátumban?!?!?! Köszike

csüt. júl. 08, 2004 8:09
vas-tag

Hozzászólás 
insert írta:
vizsla1 írta:
Hol tudnék ehhez a készülékhez a legolcsóbban USB-s, vagy soros infrás kábelt venni? Speedshopnál van most olcsóbb?
Ez engem is érdekelne. És örülnék ha valaki elmondaná miben tud többet az usb-s kábel? Köszi.
Nincs különbség, vagy nincs tapasztalat??

csüt. júl. 08, 2004 0:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Honnan sikerült rátölteni?

tudnál mondani valami wap-címet?

előre is köszi

szer. júl. 07, 2004 20:05
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Az alábbi progik biztosan mennek a telón,mert már rátöltöttem (főleg Mot.T720 és SE T610 progik):
Játékok:
Air gunner,Blockbuster,Conquest 1773,Dark Emperor,Defender,Detonate,FruitMachine,Higrway Racer,MDoom,MotoGP,Street Fighter,Pursuit Squad,Racing Fever2,Reversi,Spruce Chess,Tom and Jerry,Videopoker,Worms.
Alkalmazások:
Calculator,jBrowser,JustYak,Mail4ME,SPruce stopper,Worldtime.

Még nem volt időm mindet végigpróbálni,csak megnéztem,hogy fut-e.

hétf. júl. 05, 2004 5:43
vas-tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

hétf. júl. 05, 2004 0:19
a fórum lelke

Hozzászólás 

vas. júl. 04, 2004 20:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
dredd63 írta:
Hali!

A V55 mindenféle segédprogram nélkül kommunikál az XP infra küldő programjával :!: :!: Képek, hangok mennek fel a telefonra :!:

(Lehet, hogy ez már tudott dolog volt, nekem nem :lol: )

Üdv

Ja egyszer valahol már írtam, de jobb 2-szer mint egyszersem... :D

vas. júl. 04, 2004 12:09
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

A V55 mindenféle segédprogram nélkül kommunikál az XP infra küldő programjával :!: :!: Képek, hangok mennek fel a telefonra :!:

(Lehet, hogy ez már tudott dolog volt, nekem nem :lol: )

Üdv

vas. júl. 04, 2004 11:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
dontcry írta:
Aki megy venni, és nem tudja hogy nézze meg:
bár fentebb már írták, de mégegyszer ok->*(lenyomva tart)->lcd teszt->fekete képernyő
Már a számla elkészítése előtt szóljatok, mert az eladó magának előzi meg a papírmunkát ha sz*r a telcsi!
De a Mammutban már megfogja nézni valószínű magától, most hogy már megmutattam neki hogy kell! :)

A MOM-parkban nem biztos hogy sikerrel jár majd az, aki ott akarja ezt megvenni, és előtte pixel-hibákra hivatkozik. Főként, ha az üzletvezető-helyettes srác ott van...

vas. júl. 04, 2004 7:59
arany tag

Hozzászólás 
Egyetlen érdekessége a dolognak, hogy a Fujitsu a Siemens-szel is szövetségben áll (Fujitsu Siemens). Csak mondjuk nem telókat, hanem számítógépeket gyártanak. :?

szomb. júl. 03, 2004 21:49
arany tag

Hozzászólás 
Az Ázsiából származó alkatrészek híre igaz! :?
Mellesleg a myX-6-nak is a kijelzője már a Sharptól származott. :wink:
Egyébként a Sagemtől mostmár egyre jobb telókat lehet majd várni, hisz évelején egyesült a Fujitsu japán céggel úgy mint a Sony meg az Ericcson.
FujitsuSagem lesz majd a nevük, és 2005-től kezdenek telókat piacra dobni. Főleg 3G-ket! :D

szomb. júl. 03, 2004 21:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Most vettem meg a telcsit! Teszt holnap vagy holnapután, most megy belé az áram.
Akit érdekel annak írom hogy a Mammutban vettem ma du.! :D
Több is volt! Ezért az elsőt kicseréltettem a pixelhibák miatt. Az alján túl sok volt egy foltban a fehér, a fekete képernyős tesztnél.
A másodikon középen van 3-4 hibás pixel.
De nekem ez már jó, mert csak hosszas szemlélődés után lehet észrevenni, és csak fekete képernyőnél!
Aki megy venni, és nem tudja hogy nézze meg:
bár fentebb már írták, de mégegyszer ok->*(lenyomva tart)->lcd teszt->fekete képernyő
Már a számla elkészítése előtt szóljatok, mert az eladó magának előzi meg a papírmunkát ha sz*r a telcsi!
De a Mammutban már megfogja nézni valószínű magától, most hogy már megmutattam neki hogy kell! :) Amúgy tök rendik voltak.
Még egy: a 1270 szerint nincs egy darab Sagem se a márkaboltokban, majd jövőhét keddtől!? :shock:
A Sharp és a Sagem között ingadoztam érthető modón, de 12e-t nem érnek meg a Sagem részben rosszab, részben jobb tulajdonságai!
Még akkor sem, ha hozzáadjuk a picit jobb minőségét, és a megbizhatóságát. A Sagemre is van 1év gari.

szomb. júl. 03, 2004 18:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 740 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Következő