Szerző |
Üzenet |
samat
vas-tag
|
samat
Igen nekem is lett egy ilyen semmilyen feliratú menü, azzal a legelső menüt lehet kiválasztani
|
hétf. júl. 26, 2004 11:17 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Vettem én is egy ilyet telefont. 7650-es után!
Hogí lehet a jávás cuccokat feltenni rá? 7650-en csak átkellett küldeni.
|
szomb. júl. 24, 2004 13:59 |
|
|
Zo Lee
vas-tag
|
Van esetleg vkinek angol-magyar, ill magyar angól szótára java-ra?
Ha igen, akkor megköszönném, mert sehol nem találok ilyet.
Előre is köszi
|
szomb. júl. 24, 2004 13:50 |
|
|
Zo Lee
vas-tag
|
OK! már megy.
Csak egy IrCOMM2k-t kellett telepíteni, és a virtuális com portot megadni a telmem-nek.
Ezek utrán teljesen jól működik infrával is.
Nekem a jobb és bal gombhoz rendelt több funkció után a beállítások menüben lett egy plusz menü, aminek igazából semmilyen neve nincs, viszont benne a gombokhoz rendelt funkciók vannak.
|
szomb. júl. 24, 2004 10:04 |
|
|
Zo Lee
vas-tag
|
samat: te mivel használod ezt a progit?
Ir vagy kábel?
Mert nekem infrával az istenért nem hajlandó felcsatlakozni.
Van valami különleges beállítás?
Regisztráltad is ezt a progit, ha igen akkor esetleg szúrhatnál be egy kódot.
Köszi.
|
pén. júl. 23, 2004 20:16 |
|
|
samat
vas-tag
|
Akkor egy kis tapasztalat a telefonhoz.. Keressétek meg a Telmem nevezetű szoftvert, eddigi tapasztalat le lehet cserélni vele mindhárom gyorsbillentyűt pl a vodafon live helyett be lehet tenni akár több menüt is Pl nekem IR, vibra, naptár van betéve helyette.. A program még ezen kívül sokkal többet is tud, csak fel kéne fedezni.
Link : http://defjam.uw.hu/telmem.zip
A burkolat recsegését nagyon egyszerűen meg lehet szüntetni, egy picike zsír és az előlap tartófülét középen meg kell kenni, s a többi fület is érdemes, máris jobb És nem recseg. Pixelhiba nekem is van de nem tudom érdemes e szőrözni vele...
A telmem mel kapcsolatos új dolgokat írjátok már meg.. Köszi
Leírás: 1) Gyorsbillentyűk beállítása
Elindítod a TelMem-et. Itt ajánlott a 3.7-es, de régebbi is jó. Itt a főképernyőn a Hotkeys gombra, vagy a menüben a Tools / Phone's hotkeys / New hotkeys pontra kell kattintani. Ekkor bejön egy ablak. Itt két választási lehetőséged van: I want to select one function for each of the hotkeys, vagy A menu of several functions should appear. Az első, csak egy funkciót rak rá a kiválasztott gombra, viszont a második egy kisebb menü-t. Ha az elsőt választottad, akkor csak rá kell klikkelni a kiválasztott funcióra (ezek, az ablak kettes keretében találhatók), és megnyomni a kívánt gombot az ablak alján. A kiválsztott pont szine megváltozik.
Ha a második lehetőséget választod, akkor akár mindet kijelölheted egy billentyűre. De ha az egyikre -amelyik neked a legszimpatikusabb- duplán kattintasz, akkor ezt a pontot kínálja fel elsőnek majd a telefonod, ha megnyomod a beállított gombot. A billentyű-hozzárendelés, mint az első pontnál...
|
csüt. júl. 22, 2004 10:56 |
|
|
Egmont
vas-tag
|
Ébresztő beállítása
Septerra: A telefon ébresztője helyett vigyél fel Új eseményt a naptárba, és ismétlődésnek beállíthatsz csak munkanapokat. Így legakább az ébresztő ikonja sem rondítja el a képernyőt.
|
szer. júl. 21, 2004 8:20 |
|
|
guzu
ezüst tag
|
Tenyleg!
Koszi
|
hétf. júl. 19, 2004 20:40 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
insert írta: Egyenként kell küldözgetnem a fényképeket, vagy ki lehet jelölni valahogy többet is egyszerre? Mármint a számitogépre infrán át. Infrán keresztül láthato a telefon mint mappa/könyvtár vagy ehez már szervizkábel kell?
Van egy My Pictures and and Sounds 7.06 nevű progi a planetsagem oldalon, azzal minden megy, mint a karikacsapás.
Az SMS-elkkel kapcsolatban:
a telefonban én sem találtam lehetőséget a beállításra, de a hozzá adott wellphone progival lehet állítani az sms mentési helyet. (először kártya aztán telefon és fordítva, illetve csak kártya/telefon lehetőségek vannak).
Sulla
|
hétf. júl. 19, 2004 19:00 |
|
|
guzu
ezüst tag
|
Nem hiszem, meg boven volt hely a kartyan. :\
|
hétf. júl. 19, 2004 15:13 |
|
|
insert
vas-tag
|
Egyenként kell küldözgetnem a fényképeket, vagy ki lehet jelölni valahogy többet is egyszerre? Mármint a számitogépre infrán át. Infrán keresztül láthato a telefon mint mappa/könyvtár vagy ehez már szervizkábel kell?
|
hétf. júl. 19, 2004 14:48 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
guzu írta: Hi.
Mitol fugg, hogy a V55 a sajat memoriajaba, vagy a SIMre menti a bejovo sms-eket? Van 12 uzim, ebbol 10 a kartyan, 2 a teloban. Semmi beallitast nem talaltam ra. Csak en vagyok lamer? :>
guzu
Úgy vettem észre, hogy amíg van hely a kártyán, addig oda, utána pedig a telefon memóriába.
Beállítási lehetőséget nem találtam én sem, de nem is kerestem...
|
hétf. júl. 19, 2004 14:33 |
|
|
guzu
ezüst tag
|
Hi.
Mitol fugg, hogy a V55 a sajat memoriajaba, vagy a SIMre menti a bejovo sms-eket? Van 12 uzim, ebbol 10 a kartyan, 2 a teloban.
Semmi beallitast nem talaltam ra. Csak en vagyok lamer? :>
guzu
|
hétf. júl. 19, 2004 14:17 |
|
|
mekcsei
vas-tag
|
Sziasztok!
Kb. 500 java játékot találtok a
http://se.trg.ru/ weboldalon (megnézheted a játékok leírását és a wap linket is megtalálod!)
Az oldal angol (és orosz nyelvû), ha nem angol nyelven jelentkezne be, akkor kattints a képernyõ jobb felsõ részén lévõ EN szövegû linkre!
Itt rengeteg javas (csak ezeket töltsd le!) játékot találsz (a SE-on futók jók a V55-höz is!!). A More info/comments/WAP links szövegû linkre kattintva elolvashatod azt a WAP címet, amit a telódba wapozásnál (pld. könyvjelzõ szerkesztésben) beírhatsz és már megy is a játék letöltése a telódba!
Jó játékot!
nemo (mekcsei)
|
hétf. júl. 19, 2004 10:06 |
|
|
zoz
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 26, 2004 17:39 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Van egy ingyen letoltheto sakkprogi (ChessMaster) a wap.my-juju.com cimen, nagyon profi. Nekem Alca 735i van es az SE verziot toltottem le, remelem nektek is fut majd. Regizni kell (wapon is lehet) es naponta 5 javat, midit, stb. lehet leszedni.
|
vas. júl. 18, 2004 11:27 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Hát működni működik a sakkprogi, de így félálomban sem kellett 3 perc, hogy kikapjon
|
szomb. júl. 17, 2004 22:59 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
vgavga írta: http://www.dimok87.nm.ru/games/java.wml
Ilyenkor nem ártana az orosztudás
|
szomb. júl. 17, 2004 22:49 |
|
|
vgavga
ezüst tag
|
Hali!
Akit érdekel a Sagem MyV55 nézzen be erre a forumba is:
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... Y-V-55.asp
Játékosoknak: Itt találtan rengeteg és sok nagyon jó ingyen gamest!!!:
http://www.dimok87.nm.ru/games/java.wml
Kiprobáltam néhány gamest! super!!! a nagyobb méretüekre mentem ugy 30kb fölött gondolva azok nem annyira gagyik!)))
Találtam egy jo és müködõ sakk progit amit már régen kerestem!-/a 6.csoportban- Spruce chess
néhány kisebb:Bowling; solitaire; Fluxion overdrive; régi pc-seknek: Pipedream!
Verekedõs!:Dragon fury-nagyon klassz! Szép és NEM pici figurák! AJÁNLOM!2.csop-ban!
És egy érdekes és szép kivitel:Pang Generic! 4.csop méret:100KB!!!
Többet még nem probáltam.
|
szomb. júl. 17, 2004 22:43 |
|
|
Venemo
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 20:01 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Somogy
|
Septerra: Az alap képeket és csengőhangokat nem lehet törölni, ébresztőt nem lehet így beállítani.
Dontcry: Szerintem egyszerűen hibás volt az a telefon. Vidd el garanciális javításra, és megcsinálják(?).
|
szer. júl. 14, 2004 20:07 |
|
|
septerra
vas-tag
|
Sziasztok!
Én is vettem egyet ebből a telcsiből.Nagyon jó kis készülék, de egy siemens után hiányzik pár dolog, ami ott megoldható volt.
pl. azt hogy lehet megoldani, hogy az ébresztés hétfőtől-péntekig működjön, és nekem ne kelljen minden pénteken kikapcsolni.
A készülékben lévő képeket és csengőhangokat ki lehet valahogy varázsolni, mert ennyire nincs szükség, illetve ne foglalják a helyet a sajátok elől!
A barátnőm mc60-asából a felesleget nagyon könnyen ki lehet törölni, erre
itt nincs lehetőség?
Ha valaki tud megoldást a törlésre, annak naygon örülnék.
Köszönöm
Bye
|
szer. júl. 14, 2004 18:41 |
|
|
dontcry
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. júl. 01, 2004 21:41 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Rákospalota
|
Köszönöm a választ, nem nyugodtam meg tőle!
Írok a Sagemnek, majd beszámolok.
Sajnos kifogunk futni a 72 órából, azért bizakodok.
Igen, a kilenc ikon alatt van egy szürke vodás szmötyi.
Vizsla neked nincs?
Ja ez az egész az Europarkban volt...
Ő, mámint az üzletvezető többet kibontott!!!! És megnézegette őket!?
Mi előtte nem nézhettük meg, mert nem szabad kibontani...
Nem találtak már csak steril csomagot?
Fura az egész!
|
kedd júl. 13, 2004 10:13 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
dontcry írta: Trabi, ha olvasod, tudsz valamit?
Olvasom
Szvsz a Sagemet lenne érdemes megkérdezni, hogy igaz-e a dolog. Amik nálam vannak sagemek, most 2-t is kibontottam, teljesen normális kijelzőjük van, ugyanolyan éles, mint az enyém, ami még az első szériából van...
|
kedd júl. 13, 2004 8:38 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
dontcry írta: Alig látszik az ikonok mögött a voda jele... Nagyon tompa. Mé'? A 9 ikon mögött kéne lennie egy vodás aposztrófnak? Mert olyan nekem sincs ...
|
kedd júl. 13, 2004 5:11 |
|
|
dontcry
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. júl. 01, 2004 21:41 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Rákospalota
|
dontcry írta: Help! Szombat este vettünk egyet a haverom barátnöjÉnek, a pixelek rendben voltak. De! A kijelzö telitettsÉge, szinei sokkal tompábbak voltak mint az Én egy hÉttel ez elött vett 55-ömnek!!! Nagy tanakodás a boltban, hívják az üzletvezetöt, jön is, majd mondja a következöket: Tud róla, az újabb sorozat más gyártótól kapta a kijelzöket, És sajnos nem olyan szÉp mint volt! Ezt a sagem írta neki mailben az ö kÉrdÉsÉre! Mert ö is csodálkozott, És sokat felbontott!!! Mi igaz ebböl? Tudtok valamit?
Érdekelne, hogy mi igaz ebből?
Ha így van, akkor úgy jártunk mint az előttem író.
Esetleg vettünk egy sz*r telcsit? Holnap du. jár le a 72 óra!
Trabi, ha olvasod, tudsz valamit?
Valaki tud valamit?
Próbálkozzak a Sagemnél?
Ha így van, akkor már nem olyan jó vétel a teló, ennek a kijelzője kb.T610 szinten van. Alig látszik az ikonok mögött a voda jele...
Nagyon tompa.
|
hétf. júl. 12, 2004 23:55 |
|
|
Tim_
platina tag
|
dontcry írta: Help! Szombat este vettünk egyet a haverom barátnöjÉnek, a pixelek rendben voltak. De! A kijelzö telitettsÉge, szinei sokkal tompábbak voltak mint az Én egy hÉttel ez elött vett 55-ömnek!!! Nagy tanakodás a boltban, hívják az üzletvezetöt, jön is, majd mondja a következöket: Tud róla, az újabb sorozat más gyártótól kapta a kijelzöket, És sajnos nem olyan szÉp mint volt! Ezt a sagem írta neki mailben az ö kÉrdÉsÉre! Mert ö is csodálkozott, És sokat felbontott!!! Mi igaz ebböl? Tudtok valamit?
Sajnos ez ugyanigy volt a siemens me45-os sorozattal is amibe belefutottam, illetve a tesom. Az o telcsijenek kijelzoje sokkal halvanyabban volt megvilagitva
Szerintem az ilyen koltseg csokkentes mar pofatlansag, mert nem ugyanaz az elvezeti erteke igy amiert te megakarod venni mint amit adott esetben akarnak adni neked 1 ilyen ertekcsokkent teloval
Akkor lenne elfogadhato, ha erre felhivnak a figyelmet.
|
hétf. júl. 12, 2004 18:54 |
|
|
dontcry
ezüst tag
|
Help! Szombat este vettünk egyet a haverom barátnöjÉnek, a pixelek rendben voltak. De! A kijelzö telitettsÉge, szinei sokkal tompábbak voltak mint az Én egy hÉttel ez elött vett 55-ömnek!!! Nagy tanakodás a boltban, hívják az üzletvezetöt, jön is, majd mondja a következöket: Tud róla, az újabb sorozat más gyártótól kapta a kijelzöket, És sajnos nem olyan szÉp mint volt! Ezt a sagem írta neki mailben az ö kÉrdÉsÉre! Mert ö is csodálkozott, És sokat felbontott!!! Mi igaz ebböl? Tudtok valamit?
|
hétf. júl. 12, 2004 10:30 |
|
|
Rapidus
arany tag
|
Bibby írta: http://www.gsmport.hu/smyv55.php
Jól megdícsérik a telefont,bár hogy a live jót tett neki az erős kijelentés.És a két kép amit csináltak szörnyű (szvsz).
De túlzásoktól mentes, reális leírás.
|
hétf. júl. 12, 2004 10:09 |
|
|
Bibby
platina tag
|
http://www.gsmport.hu/smyv55.php
Jól megdícsérik a telefont,bár hogy a live jót tett neki az erős kijelentés.És a két kép amit csináltak szörnyű (szvsz).
|
hétf. júl. 12, 2004 10:06 |
|
|
dontcry
ezüst tag
|
Még egy dolog!
A teljesen felesleges live-os(máshol is elérhető) könyvjelzőket nem lehet deletelni! Én úgy oldottam meg, hogy mindegyik elé beírtam egy számot, ezek után már betűrendben jelennek meg a szám mögött, a live-os k.j.-zők előtt! Így már nem zavaróak.
Sőt fontossági sorrendet lehet csinálni 9-ig nekik(pl.1-es csop. nekem: 1 cib,1 erni,1 mailbox), azért csak 9-ig, mert a 10-et már 1-esnek az elejére sorolja, 1 aztán 0, megbontva!
Nekem is vannak dolgaim...
|
szomb. júl. 10, 2004 10:20 |
|
|
dontcry
ezüst tag
|
Tudtommal utána un.csepptöltéssel csorog a hami neki, bár ezt a telefon már nem jelzi!
A saját kérdésem:nekem 1 nap alatt lemerül, ez normális??
Feltöltve a saját rendszere 4.17-4.16 v mutat.
Tapasztalatok, amit még nem láttam leírva:
A wap böngészőben mikor a küldés nem akar átváltani fogadásra, bátran lehet nyomni neki egy no gombot(ami egyébként a kilépést szolgálja), és újra rá okéjzni!
Ami nem tetszik, az oldalak beleturkálva a telóba elveszik a jobboldali gomb vissza funk.-ját, ilyenkor zöld->prew.->ok-val lehet visszalépni egyet.
A wap amúgy naon gyors! Speedtest nappal Bp. 5.51 kb/s!
Viszont a kép, hang letöltés kissé körülményes szvsz..
Naon jó, hogy a hangok, képek között is lehet keresni k.betűvel.
A kijelző a napon nem látszik.
Az SE javak többsége tényleg megy rajta tök frankón! pl.:SC-PT, éjszaki rep.irányító,stb.
Az ébresztő egyszerre csak 25mp-ig megy, nekem ez kevés!
Az amr hangok királyak, nagyon hangosak, szöveggel vannak, én már csak ilyet töltök rá! A midikből még nem találtam igazán rávalót, szinte mind halk.
Nekem a képeim tök jók, a széle is elég éles, nincs az a homály amit a tesztben, meg az ide rakot képeken láttam!
Most ennyi jutott az eszembe...[/i]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dontcry szomb. júl. 10, 2004 10:42-kor.
|
pén. júl. 09, 2004 23:16 |
|
|
Rapidus
arany tag
|
Erről nincs egységes vélemény, mindenki mást mond.
Az én véleményem (én így csináltam): hagyd rajta nyugodtan először 14 óráig, attól semmi baja sem lesz. Utána pedig töltsd úgy, ahogy akarod, nem számít. 3-4 töltés után érezhetően tovább bírja majd.
|
pén. júl. 09, 2004 23:05 |
|
|
corleone
vas-tag
Csatlakozott: vas. jún. 27, 2004 15:14 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Most akkor elég lesz a 10 óra? Mármint az első töltéshez, utána már maradhat a 4 óra? Csak azért kérdezem mert nem szeretném már az elején elcseszni, az akksiját a telómnak.
Mondjuk a User Guide azt írja, hogy: "Az akkumulátor teljesen feltöltődését követően a töltés automatikusan abbamarad."
|
pén. júl. 09, 2004 22:48 |
|
|
verti
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 13, 2004 16:17 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: bp
|
Ajánlatos tovább tölteni... mondjuk a lítium nem szereti a sok töltést!!!a 10 óra az működőképes... én is addig töltöttem.
|
pén. júl. 09, 2004 20:17 |
|
|
corleone
vas-tag
Csatlakozott: vas. jún. 27, 2004 15:14 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Sziasztok! Megvettem a telót! Csak annyi kérdésem lenne, hogy meg kell-e formázni az akksit, mert az eladó azt mondta, hogy meg kell, 14 órát kell tölteni, viszont a könyvbe meg azt írják, hogy első töltés négy óra? Most akkor 14 vagy 4 óra? Előre is köszi a választ!
|
pén. júl. 09, 2004 18:53 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
verti írta: Ha valaki szeretne myv-55 öt venni és nem kap az látogasson el a keletihez az arzenál üzletházba! A speedshopba ma 3 at is láttam!!!!!!
Igen, tegnap óta újra szállítja a voda a sagemet most majdenm mindenhol kapható...
|
pén. júl. 09, 2004 8:21 |
|
|
verti
ezüst tag
|
Ha valaki szeretne myv-55 öt venni és nem kap az látogasson el a keletihez az arzenál üzletházba! A speedshopba ma 3 at is láttam!!!!!!
|
csüt. júl. 08, 2004 19:23 |
|
|
e_g
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Budapest
|
verti írta: Honnan sikerült rátölteni?
tudnál mondani valami wap-címet?
előre is köszi
Helló!
Ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalakat:
http://www.alvilag.hu/colorize/
http://mobil.redirectme.net
http://tagtag.com
Ezeken találsz megoldást a wapos ill. saját gépről töltésre.
Még egy megjegyzés: az előzőekben említett progik biztosan mennek a többi kérdéses,mivel erre a telóra még nem nagyon írtak.Én majd 3 mb-t wapozgattam mire ezeket begyűjtöttem.Sajnos előre nem tudtam megállapítani,hogy melyik nem fog menni,így jó sokat feleslegesen töltöttem le.
Engem érdekelne,hogyan lehetne kikapcsolni a képernyővédőt?
Üdv: Gábor
|
csüt. júl. 08, 2004 11:50 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
insert írta: insert írta: vizsla1 írta: Hol tudnék ehhez a készülékhez a legolcsóbban USB-s, vagy soros infrás kábelt venni? Speedshopnál van most olcsóbb? Ez engem is érdekelne. És örülnék ha valaki elmondaná miben tud többet az usb-s kábel? Köszi. Nincs különbség, vagy nincs tapasztalat??
Én elég sokat keresgéltem, végül 5990-ért a Speedshopban vettem egy USB-st, akkor akciós volt, lehet még most is az. Kifogástalanul működik immár egy hónapja.
S
|
csüt. júl. 08, 2004 9:14 |
|
|
exidee
ezüst tag
|
Légyszi mondjátok meg hol lehet találni a neten ehhez a telefonhoz
NAGYON RÉSZLETES angol nyelvű leírást a jellemzőkről, adatokról
ANGOL nyelvű használati utasítást PDF formátumban?!?!?! Köszike
|
csüt. júl. 08, 2004 8:09 |
|
|
insert
vas-tag
|
insert írta: vizsla1 írta: Hol tudnék ehhez a készülékhez a legolcsóbban USB-s, vagy soros infrás kábelt venni? Speedshopnál van most olcsóbb? Ez engem is érdekelne. És örülnék ha valaki elmondaná miben tud többet az usb-s kábel? Köszi. Nincs különbség, vagy nincs tapasztalat??
|
csüt. júl. 08, 2004 0:22 |
|
|
verti
ezüst tag
|
Honnan sikerült rátölteni?
tudnál mondani valami wap-címet?
előre is köszi
|
szer. júl. 07, 2004 20:05 |
|
|
e_g
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Az alábbi progik biztosan mennek a telón,mert már rátöltöttem (főleg Mot.T720 és SE T610 progik):
Játékok:
Air gunner,Blockbuster,Conquest 1773,Dark Emperor,Defender,Detonate,FruitMachine,Higrway Racer,MDoom,MotoGP,Street Fighter,Pursuit Squad,Racing Fever2,Reversi,Spruce Chess,Tom and Jerry,Videopoker,Worms.
Alkalmazások:
Calculator,jBrowser,JustYak,Mail4ME,SPruce stopper,Worldtime.
Még nem volt időm mindet végigpróbálni,csak megnéztem,hogy fut-e.
|
hétf. júl. 05, 2004 5:43 |
|
|
insert
vas-tag
|
vizsla1 írta: Hol tudnék ehhez a készülékhez a legolcsóbban USB-s, vagy soros infrás kábelt venni? Speedshopnál van most olcsóbb? Ez engem is érdekelne. És örülnék ha valaki elmondaná miben tud többet az usb-s kábel? Köszi.
|
hétf. júl. 05, 2004 0:19 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Hol tudnék ehhez a készülékhez a legolcsóbban USB-s, vagy soros infrás kábelt venni? Speedshopnál van most olcsóbb?
|
vas. júl. 04, 2004 20:20 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
dredd63 írta: Hali! A V55 mindenféle segédprogram nélkül kommunikál az XP infra küldő programjával Képek, hangok mennek fel a telefonra (Lehet, hogy ez már tudott dolog volt, nekem nem ) Üdv
Ja egyszer valahol már írtam, de jobb 2-szer mint egyszersem...
|
vas. júl. 04, 2004 12:09 |
|
|
dredd63
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali!
A V55 mindenféle segédprogram nélkül kommunikál az XP infra küldő programjával Képek, hangok mennek fel a telefonra
(Lehet, hogy ez már tudott dolog volt, nekem nem )
Üdv
|
vas. júl. 04, 2004 11:57 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
dontcry írta: Aki megy venni, és nem tudja hogy nézze meg: bár fentebb már írták, de mégegyszer ok->*(lenyomva tart)->lcd teszt->fekete képernyő Már a számla elkészítése előtt szóljatok, mert az eladó magának előzi meg a papírmunkát ha sz*r a telcsi! De a Mammutban már megfogja nézni valószínű magától, most hogy már megmutattam neki hogy kell!
A MOM-parkban nem biztos hogy sikerrel jár majd az, aki ott akarja ezt megvenni, és előtte pixel-hibákra hivatkozik. Főként, ha az üzletvezető-helyettes srác ott van...
|
vas. júl. 04, 2004 7:59 |
|
|
mobilegames
arany tag
|
Egyetlen érdekessége a dolognak, hogy a Fujitsu a Siemens-szel is szövetségben áll (Fujitsu Siemens). Csak mondjuk nem telókat, hanem számítógépeket gyártanak.
|
szomb. júl. 03, 2004 21:49 |
|
|
mobilegames
arany tag
|
Az Ázsiából származó alkatrészek híre igaz!
Mellesleg a myX-6-nak is a kijelzője már a Sharptól származott.
Egyébként a Sagemtől mostmár egyre jobb telókat lehet majd várni, hisz évelején egyesült a Fujitsu japán céggel úgy mint a Sony meg az Ericcson.
FujitsuSagem lesz majd a nevük, és 2005-től kezdenek telókat piacra dobni. Főleg 3G-ket!
|
szomb. júl. 03, 2004 21:47 |
|
|
dontcry
ezüst tag
|
Most vettem meg a telcsit! Teszt holnap vagy holnapután, most megy belé az áram.
Akit érdekel annak írom hogy a Mammutban vettem ma du.!
Több is volt! Ezért az elsőt kicseréltettem a pixelhibák miatt. Az alján túl sok volt egy foltban a fehér, a fekete képernyős tesztnél.
A másodikon középen van 3-4 hibás pixel.
De nekem ez már jó, mert csak hosszas szemlélődés után lehet észrevenni, és csak fekete képernyőnél!
Aki megy venni, és nem tudja hogy nézze meg:
bár fentebb már írták, de mégegyszer ok->*(lenyomva tart)->lcd teszt->fekete képernyő
Már a számla elkészítése előtt szóljatok, mert az eladó magának előzi meg a papírmunkát ha sz*r a telcsi!
De a Mammutban már megfogja nézni valószínű magától, most hogy már megmutattam neki hogy kell! Amúgy tök rendik voltak.
Még egy: a 1270 szerint nincs egy darab Sagem se a márkaboltokban, majd jövőhét keddtől!?
A Sharp és a Sagem között ingadoztam érthető modón, de 12e-t nem érnek meg a Sagem részben rosszab, részben jobb tulajdonságai!
Még akkor sem, ha hozzáadjuk a picit jobb minőségét, és a megbizhatóságát. A Sagemre is van 1év gari.
|
szomb. júl. 03, 2004 18:18 |
|
|