Szerző |
Üzenet |
tacpeter
vas-tag
|
Ja, más téma. Egy haverommal vita tárgyába keveredett az, hogy ez a BB5-ös Nokia 6300 függetleníthető? Aki ért a témához, egy rövid igen vagy nem választ beírhatna. Mert neten az emberek fele azt mondja, hogy igen, a másik nem. Ez elég értelmes fórum, valaki mondja már meg mi az igazság.
|
szomb. júl. 07, 2007 17:55 |
|
|
tacpeter
vas-tag
|
Nem a CK-7W-vel van a baj, hanem a telefonnal. Érdekes módon 6630-cal tökéletes. 6310i-vel tökéletes. Még Sony Ericsson T630-cal is jó. Csak pont azzal, ami most nekem van 6300-al ****. Darabos a hang. Tehát ha én folyamatosan beszélek az autóban, és ha a hívott telefonjának mikrofonjába bármilyen zaj (háttérzaj, vagy pl. közbeszólás...) kerül, akkor az én hangomat lenémítja, és a hívott fél már nem is hall engem, csak ha az ő oldalán újra csend van. Ilyet a régi telefonjaimmal nem csinált.
|
szomb. júl. 07, 2007 17:50 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
tacpeter írta: Nokia CK-7W Az igen érdekes...
Ezek szerint az sem megbízható.
A 6233-at mindig kipróbálom minden BT-kihengosítóval, ha van lehetőségem rá, eddig nem tapasztaltam ilyet, most azon töröm az agyamat, hogy volt-e közöttük 7W.
|
szomb. júl. 07, 2007 15:51 |
|
|
tacpeter
vas-tag
|
Macika írta: tacpeter írta: Szenvedek a bluetooth headsettel/autós kihangosítóval. Gondolom más is ismeri a hibát, hogy bluetoothon keresztül beszélni katasztrófa vele, mert nem értik a túloldalon, mit beszélek. Darabosak a szavaim és még sorolhatnám. 1 módon használható, ha mindkét oldalon néma csend van a háttérben. De hát autóban menetközben így használhatatlan. Akinek 5.00-s szoft van rajta, ki tudná próbálni bluetooth headsettel vagy kihangosítóval, hogy értik-e a túloldalon minden szavát? Előre is kösz! tac Milyen az autódba szerelt Bluetooth kihangosító? Nokia?
Nokia CK-7W
|
szomb. júl. 07, 2007 14:50 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
tacpeter írta: Szenvedek a bluetooth headsettel/autós kihangosítóval. Gondolom más is ismeri a hibát, hogy bluetoothon keresztül beszélni katasztrófa vele, mert nem értik a túloldalon, mit beszélek. Darabosak a szavaim és még sorolhatnám. 1 módon használható, ha mindkét oldalon néma csend van a háttérben. De hát autóban menetközben így használhatatlan. Akinek 5.00-s szoft van rajta, ki tudná próbálni bluetooth headsettel vagy kihangosítóval, hogy értik-e a túloldalon minden szavát? Előre is kösz! tac Milyen az autódba szerelt Bluetooth kihangosító? Nokia?
|
szomb. júl. 07, 2007 2:20 |
|
|
tacpeter
vas-tag
|
Szenvedek a bluetooth headsettel/autós kihangosítóval. Gondolom más is ismeri a hibát, hogy bluetoothon keresztül beszélni katasztrófa vele, mert nem értik a túloldalon, mit beszélek. Darabosak a szavaim és még sorolhatnám. 1 módon használható, ha mindkét oldalon néma csend van a háttérben. De hát autóban menetközben így használhatatlan. Akinek 5.00-s szoft van rajta, ki tudná próbálni bluetooth headsettel vagy kihangosítóval, hogy értik-e a túloldalon minden szavát? Előre is kösz! tac
|
szomb. júl. 07, 2007 0:47 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Üzleti vagy nem üzleti, tök mindegy. Akkor sem volt objektív. A platinakártyát meg ne hasonlítsuk a D-kategóriához, mert platinás tudtommal csak X idő lehetsz, miközben megfelelő tarifa-választással a Vodánál akár az első naptól lehetsz D-kategóriás. Tehát ha van potenciális előfizető, aki kiadna egy drágább csomagért 10-20 ezer forintot havonta, annak lehet (a hangsúly a „lehet” szócskán van), hogy a Voda 12.990,- forintos ajánlata adott esetben jobb lehet, mint a T-mobilnál a 19.980,- ezres. Ennyi. Szerintem elvárható egy ilyen mobilportáltól, hogy ha már külön cikket írnak kimondottan a 6300 árzuhanásairól, akkor legalább rendesen és objektíven világosítsák fel az embereket. Ennyi.
|
pén. júl. 06, 2007 19:23 |
|
|
viraxo
arany tag
|
Mondjuk a T-Mobile-nál mindenkinek ennyi és a Vodás D-nek megfelelő platinakártyás kategóriában pedig még olcsóbb! Én nem ézem, hogy itt bármilyen Voda ellenes reklám folyna! Ne láss rémeket... Üzleti telefon... ugyan már! Szép, minőségi készülék és mielőtt lement volna az ára, már akkor is tömegével adtunk el belőle - nem üzleti ügyfeleknek is!
|
pén. júl. 06, 2007 17:52 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Kicsit az a benyomásom, mint ha a terminal.hu oldalt szponzorálná a T-mobile. A „Nyomott áron a Nokia 6300” cikkben szépen leírják, hogy milyen frankó dolog, hogy a T-mobile 19.980,- forintért adja a telefont, miközben a Vodánál kemény 39.990,- lepedőt kell érte kicsengetni. Úgy gondolom, hogy illene fair play-t játszani és objektívan feltárni a tényeket. Azt nem ártott volna a cikkben megjegyezni, hogy a Vodánál D-kategóriában a telefon már csak 12.990,- forintba kerül, ami lényegesen alacsonyabb ár a T-mobile áránál. Már csak azért is érdemes lett volna ezt megemlíteni a cikkben, mert a 6300 elsősorban üzleti telefon és a megcélzott vásárlói kör egy része biztos lazán beletartozhatna a D-kategóriába. Na de utóbbitól függetlenül nem tartom rendben, ha itt azt a benyomást próbálná valaki kelteni, hogy a T-mobile fillérekért herdál el egy üzleti telefont, miközben pl. a Vodánál horribilis összegeket kell érte fizetni. Ez azért nincs így rendben, mert ez nem felel meg a valóságnak. Maradjunk tárgyilagosak.
|
pén. júl. 06, 2007 17:27 |
|
|
S5600
arany tag
|
Nokia ügyfélszolga nem tudja megmondani, hogy mikor lesz elérhető az 5,00 verzió a neten keresztüli frissítésben.
|
pén. júl. 06, 2007 9:49 |
|
|
Rosep
ezüst tag
|
Kollégám vett egyet a pannonnál, 05.00-s szoftver van rajta ápr. 25.-ei dátummal... Eddig úgy tűnik a kártyát is komálja.
|
pén. júl. 06, 2007 5:54 |
|
|
dzsoltike
arany tag
|
Most látom, hogy három nap után végre lecserélték a 6120 classic képét 6300-ra. Ezért korábbi hozzászólásom aktualitását vesztette.
Pedig már majdnem bementem a Lurdyba, hogy egy olyan telefont kérek, ami akkor a képeken volt
|
pén. júl. 06, 2007 5:23 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
dzsoltike írta: Miért, mennyit akartál rendelni? Neked nem elég egy belőle? Nem elég, árulni szerettem volna, de azt hiszem, már nem szeretném... pampika írta: @Trabi: nem tudod, másnak is volt ilyen baja (akár vodán belül, akár más helyen), vagy csak te kaptál ilyen tisztelet példányokat?
Nem tudom, az elsőre teljesen gyanútlanul azt hittem, hogy csak véletlen hiba, a másodikat meg csak most kaptam, de ezek után rákérdezek asszem a többi boltra is, hogy csak engem szívatnak, vagy máshol is ez van...
|
csüt. júl. 05, 2007 9:51 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Trabi vodás viszonteladó, így gyanítható, hogy a boltban szeretnének venni ilyen telefont is, bár ezekszerint erre kicsi az esélyük a továbbiakban
@Trabi: nem tudod, másnak is volt ilyen baja (akár vodán belül, akár más helyen), vagy csak te kaptál ilyen tisztelet példányokat?
|
csüt. júl. 05, 2007 9:15 |
|
|
dzsoltike
arany tag
|
Miért, mennyit akartál rendelni?
Neked nem elég egy belőle?
|
csüt. júl. 05, 2007 9:09 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Hát nem tudom, hogy ezt viccnek szánja-e a Nokia, vagy teljesen komolyan gondolják, rendeltem még egyet, ugyanaz a hiba...
http://trabitm.uw.hu/kep/6300_1.jpg
http://trabitm.uw.hu/kep/6300_2.jpg
Asszem többet nem rendelek ebből...
|
csüt. júl. 05, 2007 8:37 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
Akkor nem értem mi a bibi..
|
kedd júl. 03, 2007 15:21 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
bebar írta: És tölti is? Mert Én is raktam bele egy ilyen akksit, a 1112-es Nokiáét, és nem támogatott töltő, vagy valami hasonlót ír ki, és cseszik is tölteni!
Igen, azóta is azzal az akksival van használva.
|
kedd júl. 03, 2007 14:29 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
Macika írta: simico írta: S5600 írta: BL-5C aksit is bele lehet tenni, kis farigcsálással. Az 900mAh. Picit erősebb. Láttam egyet, aki megcsinálta és működik vele. Még farigcsálni sem kell hozzá Kicsit nehezebben megy rá a hátlap, de rá lehet passzírozni. Mellesleg egy viccnek érzem, hogy 5C helyett a gynegusz 4C akksival adták ki ezt a telefont... azon a fél milliméteren nem múlt volna a telefon vastagsága. De hát nokija, mit is várnánk tőlük... 40 mAh-nyi különbség 1-2 óra plusz...
És tölti is?
Mert Én is raktam bele egy ilyen akksit, a 1112-es Nokiáét,
és nem támogatott töltő, vagy valami hasonlót ír ki, és cseszik is tölteni!
|
kedd júl. 03, 2007 14:00 |
|
|
dzsoltike
arany tag
|
|
kedd júl. 03, 2007 13:48 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
AndrySoft írta: De nehogy kicserélje valaki, mert akkor "illegállis beavatkozás" felkiálltással visszadobják a garis telót...
Nem állt szándékomban, megy vissza a teló hozzájuk, hátha a szervizben sem láttak még ilyet...
|
hétf. júl. 02, 2007 18:30 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Trabi TM írta: Lipi írta: Őőőő... izé! Ez most mi? Nem értem. Mit nem értesz? Ott lóg ki a csavar feje a fekete, és az ezüst rész között, de eredetileg nem így tervezték, ez általában belső használatra alkalmazott csavar...
Biztos nem ismerik a Nokiánál a süllyesztett fejü csavart. De nehogy kicserélje valaki, mert akkor "illegállis beavatkozás" felkiálltással visszadobják a garis telót...
|
hétf. júl. 02, 2007 18:29 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Lipi írta: Őőőő... izé! Ez most mi? Nem értem.
Mit nem értesz? Ott lóg ki a csavar feje a fekete, és az ezüst rész között, de eredetileg nem így tervezték, ez általában belső használatra alkalmazott csavar...
|
hétf. júl. 02, 2007 16:05 |
|
|
Lipi
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 03, 2005 12:48 Hozzászólások: 338 Tartózkodási hely: Budapest
|
Trabi TM írta: Minőségi összeszerelés a Nokiától: http://trabitm.uw.hu/kep/6300.jpgÚgy néz ki az ultra vékony telók összeszerelésén még kicsit javítani kell nekik, hogy a csavar ne a ház 2 fele közé kerüljön... Mondanom sem kell, teljesen új a teló, így jött ki a MO-i gyárból...
Őőőő... izé! Ez most mi? Nem értem.
|
hétf. júl. 02, 2007 12:18 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
Több fórumon is megerősítették, hogy kijött a V5.00 szoftververzió. NSU-n még nincs (magyar product code-hoz).
Kérem, ha valakinek van infója ezzel kapcsolatban, akkor jelezze! Ha találok changelogot, akkor megosztom veletek.
(Smoke)
|
szomb. jún. 30, 2007 16:06 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Trabi TM írta: Minőségi összeszerelés a Nokiától: http://trabitm.uw.hu/kep/6300.jpgÚgy néz ki az ultra vékony telók összeszerelésén még kicsit javítani kell nekik, hogy a csavar ne a ház 2 fele közé kerüljön... Mondanom sem kell, teljesen új a teló, így jött ki a MO-i gyárból...
De, hogy ez senkinek nem tűnt fel az összerakáskor...
|
szomb. jún. 30, 2007 14:36 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Minőségi összeszerelés a Nokiától:
http://trabitm.uw.hu/kep/6300.jpg
Úgy néz ki az ultra vékony telók összeszerelésén még kicsit javítani kell nekik, hogy a csavar ne a ház 2 fele közé kerüljön...
Mondanom sem kell, teljesen új a teló, így jött ki a MO-i gyárból...
|
szomb. jún. 30, 2007 13:39 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Lipi írta: Czumy írta: CSAK itt vásárolj, mert itt biztos, hogy legális forrásból érkezett a telefon: MediaMarkt, ElectroWorld, Saturn, Photo Hall, Metro, Auchan, Tesco, Cora... Egy GSM üzletben (nem webáruház) néztem ki a készüléket, elvileg "megbízható" forrásból származik. Az igaz, hogy olcsóbb mint a felsorolt üzletekben de nem szeretnék vele befürödni, annyit nem ér az árkülönbözet. Ezért gondoltam, hogy "lekáderezem" a készüléket.
Én, ha Nokiát veszek, és nem bombabiztos helyről, akkor mindig rákérdezek a Nokia boltban az IMEI alapján, ők meg megmondják, hogy mely piacra is készült a teló, és hogy érvényes-e a garija.
|
pén. jún. 29, 2007 15:07 |
|
|
Lipi
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 03, 2005 12:48 Hozzászólások: 338 Tartózkodási hely: Budapest
|
Czumy írta: CSAK itt vásárolj, mert itt biztos, hogy legális forrásból érkezett a telefon: MediaMarkt, ElectroWorld, Saturn, Photo Hall, Metro, Auchan, Tesco, Cora...
Egy GSM üzletben (nem webáruház) néztem ki a készüléket, elvileg "megbízható" forrásból származik. Az igaz, hogy olcsóbb mint a felsorolt üzletekben de nem szeretnék vele befürödni, annyit nem ér az árkülönbözet. Ezért gondoltam, hogy "lekáderezem" a készüléket.
|
pén. jún. 29, 2007 12:33 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Hát, nem biztos, hogy sokat érsz vele, ha eredeti.. Az én Nokia Márkaboltban vett 6233-amat lazán visszaadták, hogy illegállis beavatkozás történt benne, és bizonyítékként bemutattak egy képet, amelyen egy profi módon kiszedett (vagy be sem tett) 12lábú BGA alkatrész helye látszott. Kérdem én: 1. minek venném meg 1.5x drágábban a telót, ha a garis javítás helyett én akarnék beletúrkálni? 2. Honnan volna nekem egy profi hőlégfúvós pákám és BGA kiszedő szerszámom? 3. Ha volna is, miért ne forrasztottam volna vissza, ha olyan überfaszán ki tudtam szedni???
Ezek után a garijegyet egy laza mozdulattal áthúzták, úgyhogy a garinak annyi. Jobban jártam volna egy 2/3-ba kerülő "fekete" telóval. Ha nem romlik el, spóroltam az áron. Ha elromlik, kifizetem a külömbségből a javítást...
|
csüt. jún. 28, 2007 22:32 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Lipi írta: Azt hiszem rászántam magam egy Nokia 6300 vásárlására. Azt szeretném megkérdezni, hogy kitől és milyen formában tudhatom meg, hogy a készülék legálisan került-e be az országba és, hogy a garanciájával minden rendben lesz? Előre is köszönöm a válaszokat!
CSAK itt vásárolj, mert itt biztos, hogy legális forrásból érkezett a telefon: MediaMarkt, ElectroWorld, Saturn, Photo Hall, Metro, Auchan, Tesco, Cora...
|
csüt. jún. 28, 2007 19:46 |
|
|
KrE
gyémánt tag
|
Lipi írta: Azt hiszem rászántam magam egy Nokia 6300 vásárlására. Azt szeretném megkérdezni, hogy kitől és milyen formában tudhatom meg, hogy a készülék legálisan került-e be az országba és, hogy a garanciájával minden rendben lesz? Előre is köszönöm a válaszokat!
Megkérdezed a Nokiásoktól az IMEI alapján.
|
csüt. jún. 28, 2007 18:10 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
Hol szeretnéd megvásárolni attól függ.
|
csüt. jún. 28, 2007 14:13 |
|
|
Lipi
arany tag
|
Azt hiszem rászántam magam egy Nokia 6300 vásárlására. Azt szeretném megkérdezni, hogy kitől és milyen formában tudhatom meg, hogy a készülék legálisan került-e be az országba és, hogy a garanciájával minden rendben lesz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
|
csüt. jún. 28, 2007 13:00 |
|
|
Rosep
ezüst tag
|
Csatlakozom az előttem szólóhoz, csak májusban. Semmi gondom nincs vele. Egy 1 gigás kártya állandóan benne van.
|
szer. jún. 27, 2007 20:31 |
|
|
S5600
arany tag
|
phonefreak írta: Nem tudja senki?
Én függetlent vettem áprilisban, gyártási dátuma is áprilisi.
Semmi gond nem volt a memkártyával.
|
szer. jún. 27, 2007 17:19 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
phonefreak írta: Sziasztok!
Látom, hogy már a Vodánál is kapható a 6300 – D kategóriában ráadásul 12ezer forintért. Van valakinek tapasztalata a Vodás készülékkel? Ha jól látom a honlapon, akkor nem Live-os a menüje. Ezt meg tudja valaki erősíteni? Úgy hallottam, hogy az első szériával valami komolyabb gond volt, nem ismerte fel a memóriakártyát vagy valami ilyesmi. Tudja valaki, hogy a Vodás készülékek esetleg már újabb gyártmányúak?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem tudja senki?
|
szer. jún. 27, 2007 15:55 |
|
|
S5600
arany tag
|
hello mi a legújabb szoftver hozzá? nekem 4,7 van rajta. érdemes update-elni?
|
kedd jún. 26, 2007 8:56 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Sziasztok!
Látom, hogy már a Vodánál is kapható a 6300 – D kategóriában ráadásul 12ezer forintért. Van valakinek tapasztalata a Vodás készülékkel? Ha jól látom a honlapon, akkor nem Live-os a menüje. Ezt meg tudja valaki erősíteni? Úgy hallottam, hogy az első szériával valami komolyabb gond volt, nem ismerte fel a memóriakártyát vagy valami ilyesmi. Tudja valaki, hogy a Vodás készülékek esetleg már újabb gyártmányúak?
A válaszokat előre is köszönöm.
|
csüt. jún. 21, 2007 9:18 |
|
|
petrav
vas-tag
|
Re: Telefontok
jokers5 írta: Eléggé durva ár és még hozzájön a ptk is. Gondolom vmi éhez BT.
Ennyiért adok EREDET GYÁRI bőrtokot.
Magánakció.
A bőrtokkal szemben nagy előnye, hogy ez a tok diszkrét, nem rejti el a telefont, és Magyarországon egyelőre egyedi.
|
csüt. jún. 14, 2007 11:59 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
petrav írta: Minőségi műanyag telefontokot tudok javasolni, akit esetleg érdekel: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=28243731Én ilyet vettem, és imádom, ahogy mutat a telefonon! stalker5000 írta: Tudja valaki hol lehet kifejezetten nokia 6300-hoz bőrtokot kapni? Köszi a segítséget.
Eléggé durva ár és még hozzájön a ptk is.
Gondolom vmi éhez BT.
Ennyiért adok EREDET GYÁRI bőrtokot.
|
csüt. jún. 14, 2007 11:52 |
|
|
petrav
vas-tag
|
Minőségi műanyag telefontokot tudok javasolni, akit esetleg érdekel:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=28243731
Én ilyet vettem, és imádom, ahogy mutat a telefonon!
stalker5000 írta: Tudja valaki hol lehet kifejezetten nokia 6300-hoz bőrtokot kapni? Köszi a segítséget.
|
csüt. jún. 14, 2007 11:21 |
|
|
Boci10
vas-tag
|
Persze, hogy van, más telóról tudok küldeni.
|
vas. jún. 10, 2007 9:30 |
|
|
jokers5
platina tag
|
Boci10 írta: MediaMarktban vettem független telo. Anyu kártyája is Vodás, enyém is, az övéröl tudok küldeni, az enyémröl nem.
Van az egyenlegeden credit?
|
vas. jún. 10, 2007 9:22 |
|
|
Boci10
vas-tag
|
MediaMarktban vettem független telo. Anyu kártyája is Vodás, enyém is, az övéröl tudok küldeni, az enyémröl nem.
|
vas. jún. 10, 2007 7:54 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Boci10 írta: Sziasztok! Ma vettem egy 6300-t, de üzenetet nem tudok vele küldeni, mert az írja ki, hogy a SIM kártya megtagadja az üzenetküldést. Mit lehet ezzel csinálni????? Melyik szolgáltatónál, milyen konstrukcióban vetted a készüléket. Vagy hiénaGSM-nél vásároltad csak készülékként?
|
vas. jún. 10, 2007 0:54 |
|
|
jokers5
platina tag
|
Mit ír ki?
Ezt vhogyan nem értem.
Aktív a SIM kártyád?
|
szomb. jún. 09, 2007 22:44 |
|
|
Boci10
vas-tag
|
Sziasztok! Ma vettem egy 6300-t, de üzenetet nem tudok vele küldeni, mert az írja ki, hogy a SIM kártya megtagadja az üzenetküldést.
Mit lehet ezzel csinálni?????
|
szomb. jún. 09, 2007 22:36 |
|
|
Macika
Moderátor
|
simico írta: Macika írta: 40 mAh-nyi különbség 1-2 óra plusz... Tudok mutatni neked több tucatnyi embert, akinek az a néhány óra plusz is sokat számít OK, megértem. Ha valakinek annyi hiányzik ahhoz, hogy hazaérjen és út közben végig elérhető maradjon, akkor aláírom.
Szerintem viszont, amikor valaki nagyobb akksiról beszél, akkor általában legalább még EGY plusz napot szeretne...
|
szomb. jún. 09, 2007 12:26 |
|
|
jokers5
platina tag
|
2500ft gyári
|
szomb. jún. 09, 2007 12:17 |
|
|