Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 4:54

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Amennyiben a 4 közül bármely (általában az 1.) lakat le van zárva, akkor igen. Ha mind a 4 nyitott, akkor no problem ;)

Köszi az infót mind az 5 lakat nyitva van úgyhogy: :D Összességében annyira tetszik ez a teló (S55-ről váltottam. Nem volt türelmem kivárni a Siemens 65-ös szériát és a K700i nagyon megtetszett. Ráadásul sok jót olvastam róla mindenfelé.), hogy veszek egy harmadikat is a lányomnak. :roll:

csüt. szept. 09, 2004 16:09
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
vaspista írta:
Sziasztok!
Tudna valaki mondani K700-ra amőba játékot?

ha tudod, h máshol ezt "Gomoku"-nak hívják, akkor nem nehéz találni, pl itt egy nagyon egyszerű, de jól működő http://bgdsoft.nm.ru/j2me.htm

csüt. szept. 09, 2004 14:28
ezüst tag

Hozzászólás 
A kétmásodperces hiba sajna fenn áll nálam is. A headsetet megnézem ha hazaértem,de ez már ezek szerint ki lett tárgyalva. Olvasva a hszokat: nekem nyitva vannak a kis lakatok, vagyis az enyém független? Nem mintha zavarna.

Ja, még egy gyors tapasztalat. A csengőhanok baromi hangosak. A t610essel össze se lehet hasonlítani,üvölt a zsebemből ha hívnak. A másik dolog meg, hogy a tennis játék remek!

csüt. szept. 09, 2004 14:25
Hozzászólás 
A kártyás-számlás átváltás végre megesett egy bemutatóteremben. Tegnap azért nem ment, mert érdekes módon, kártyás előfizetésből számlásba addig nem lehet átmenni, míg a Mobilposta szolgáltatás le nincs mondva. Érdekes. :?
A jó kis mail címem oda van. Azt már mégegyszer nem fogom tudni regisztrálni.
De a készülékhez csak holnap tudok hozzájutni, már alig várom.

csüt. szept. 09, 2004 13:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amennyiben a 4 közül bármely (általában az 1.) lakat le van zárva, akkor igen. Ha mind a 4 nyitott, akkor no problem ;)

csüt. szept. 09, 2004 13:53
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Racecam írta:
Meg még nálam az 5. Kiterjesz. SIM-zár. Mindegyik mögött lakat és 5-ös szám. Na ezt ha valaki tudja, hogyan kell értelmezni, legyen olyan jó és mondja el.

Máris.

Nagyon egyszerű: amilyen számot látsz a lakat mögött, annyiszor próbálhatod meg a telóba baírni az adott feloldó kódot (NCK, PCK, SPCK, stb.)
Ún. "4lock"-ra vágott telóknál ez a szám minden lakat mögött 0, így már csak zsinórral javítható, vagy úgy sem (T39,R520)

Öööö... akkor most az enyém szolgáltatófüggő vagy sem? :? (Töltsön el jó érzés, ha látod, hogy nálad butább embernek elméjében egy pislákoló fényt sikerül ideiglenesen fellobbantanod.)

csüt. szept. 09, 2004 13:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Racecam írta:
Meg még nálam az 5. Kiterjesz. SIM-zár. Mindegyik mögött lakat és 5-ös szám. Na ezt ha valaki tudja, hogyan kell értelmezni, legyen olyan jó és mondja el.

Máris.

Nagyon egyszerű: amilyen számot látsz a lakat mögött, annyiszor próbálhatod meg a telóba baírni az adott feloldó kódot (NCK, PCK, SPCK, stb.)
Ún. "4lock"-ra vágott telóknál ez a szám minden lakat mögött 0, így már csak zsinórral javítható, vagy úgy sem (T39,R520)

csüt. szept. 09, 2004 12:54
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Racecam : Na végre sikerült infrán, de a kékfogon sehogye tudom rávenni

Ha valakinek sikerül lécci irja meg hogyan.

csüt. szept. 09, 2004 12:51
ezüst tag

Hozzászólás 
putyputy írta:
Racecam írta:
_Laca írta:
Racecam írta:
Az lenne a kérésem, ha valaki fel tudná tenni valahová az eredeti cuccokat, hogy letölthessem azt nagyon megköszönném.

Ha más nem, elküldöm email-ben.

Nagyon megköszönném! Most láttam, hogy a játékokból is csak a tenisz maradt meg, az üzenetsablonok is eltűntek (már ha egyáltalán voltak benne, nem néztem meg).
dombyy! Itt van egy http://fma.sourceforge.net/index2.htm én használom van néhány gyermekbetegsége a programnak, de másikat, jobbat nem ismerek. (Sokkal gyorsabban tölt USB kábelen keresztül mint a gyári szoftver)

Racecam nálad melyik verzió működik ? Letöltöttem a legújjabbat (0.1.1.16) és nem csinál semmit.

Ugyanez, de én adatkábellel használom. Simán felismeri a telót és működik. Sajnos van néhány hibája pl.: nem látja a mappákban a te általad létrehozott almappákat, néha lefagy ...stb.

csüt. szept. 09, 2004 12:10
Moderátor

Hozzászólás 
BoGar írta:
T-mobile-os topikban kérdeztem, de talán ti is tudtok segíteni. Aktíváltam a Koktél csomagot, de azóta nem tudok Wapozni vele.

1230-at fel kell hívni, hogy megnézzék. Addig nekem sem ment.

csüt. szept. 09, 2004 10:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kíváncsi vagyok hogy a Voda szoftverben mikor lesz valami javulás..
Nekem R2A041 Live! szoftom van.. :(

csüt. szept. 09, 2004 10:01
vas-tag

Hozzászólás 
Racecam írta:
_Laca írta:
Racecam írta:
Az lenne a kérésem, ha valaki fel tudná tenni valahová az eredeti cuccokat, hogy letölthessem azt nagyon megköszönném.

Ha más nem, elküldöm email-ben.

Nagyon megköszönném! Most láttam, hogy a játékokból is csak a tenisz maradt meg, az üzenetsablonok is eltűntek (már ha egyáltalán voltak benne, nem néztem meg).
dombyy! Itt van egy http://fma.sourceforge.net/index2.htm én használom van néhány gyermekbetegsége a programnak, de másikat, jobbat nem ismerek. (Sokkal gyorsabban tölt USB kábelen keresztül mint a gyári szoftver)

Racecam nálad melyik verzió működik ? Letöltöttem a legújjabbat (0.1.1.16) és nem csinál semmit.

csüt. szept. 09, 2004 9:51
vas-tag

Hozzászólás K 700 előlap leszedése
Szedte már le valaki az előlapot?
Ugyanis valami trutyi ment bele és ki kellene takarítanom.

csüt. szept. 09, 2004 9:08
arany tag

Hozzászólás 
T-mobile-os topikban kérdeztem, de talán ti is tudtok segíteni. Aktíváltam a Koktél csomagot, de azóta nem tudok Wapozni vele.

csüt. szept. 09, 2004 7:55
platina tag

Hozzászólás 
Itt a verzióm (gyári független készülék, postázva 2004.08.30), de a fene sem tudja mit kell itt nézni:
R2A041
prgCXC 125821_EU_1_C

LCD SW versions
Main display
Current: 200404231

Camera SW versions
Camera
Current: 3.9

ITP SW version
CXC 125 813 R1S

Customization
CDA102286/20 R2A
cxc 125822 R1A
EU_5

csüt. szept. 09, 2004 7:42
arany tag

Hozzászólás 
azt hiszem nem mukodik a bluetoothom.

Vagyi fogadni tudok vele, es az elmult egy honapban mindig rendben volt, de most eloszor en is akartam kuldeni egy kepet vele es nem ment.

Megtalalom a keszuleket, ahova kuldeni akarom, aztan Select gomb, aztan elkezdi kuldeni vagy csatlakozni, de nem tortenik semmi... a vege mindig az, hogy kikapcs/bekapcs, mert meg megszakitani sem engedni.

rossz a telefon, vagy en csinalok valamit rosszul? hogy lehet az, hogy fogadni azert tudok?

csüt. szept. 09, 2004 6:36
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Tudna valaki mondani K700-ra amőba játékot?

csüt. szept. 09, 2004 5:26
ezüst tag

Hozzászólás 
opi: szept 16-ra volt igéret az uj t meg voda swre ami az R2L! hogy mi lesz belöle majd meglátjuk!

szer. szept. 08, 2004 22:19
arany tag

Hozzászólás 
Leguan írta:
aki tud angolul itt megnézheti a R2L sw-t!
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=66330

"R2L001
...
Pocket PCs can no longer connect to the internet via bluetooth (still possible with IR)."

Hát ezt nem hiszem el! Mi ez? Új SonyEricsson marketinglépés? Nevetséges... Tudja valaki ellenőrizni ennek az információnak a hitelességét? (Az lesz a vége, hogy a soronkövetkező SE telefonok sem tudnak PPChez BTn kapcsolódva interneten lökni, én meg szépen megtartom a jó öreg T68i-met...)

szerk: az idézett forum 5. oldalán tisztázódik a helyzet: PPC2002 operációs rendszer bugról van szó, a hiba nem jelentkezik PPC2003 (a.k.a. WM2003) oprendszernél. Megoldás:

"The solution (which seems to work so far) is to add an extra AT command string - 'Z' in the 'Extra dial-string modem commands' dialog on the Pocket PC. " - Huhh :D Persze GPRS-ről van szó...

szer. szept. 08, 2004 21:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
BoGar írta:
Azt nem tudjátok, hogy az új T-s szoftver mikor jön ki?

engem is érdekelne

szer. szept. 08, 2004 20:43
Hozzászólás 
Én karnyújtásnyira vagyok egy ilyen telefontól. Adminisztrációs problémák miatt nincs még a kezemben. Történt ugyanis, hogy kártyás előfizetésemet, amire már van Partnerkedvezményem, számlássá kívánom alakítani, így választhatom ezt a típust. Mivel az ügyfélszolga szerint országos szinten egyik Pannon képviseleten sincs ilyen készülék, próbáljam meg valamelyik viszonteladót. Az előfizetés átalakítását ők is megcsinálhatják. Hívom délelőtt a püspökladányi viszonteladót, van nekik 1 db készülék. Nosza, kell, megyek, elintézzük a formaságokat.
Valamilyen okból kifolyólag a Privát előfizetésemet nem tudták Pannon 50-re cserélni, a rendszer nem engedte. Jó fél órás telefonálás után sem sikerült. Az a megoldás született, holnap irány Békéscsabára a területi képviseletre, ott megtudják csinálni a csomagváltást. De mivel nekik készülékük nincs, csak pénteken kapnak szállítmányt, (abban vagy lesz, vagy nem :evil: ) ezért ha sikerült a váltás, vissza Püspökladányba.
Kíváncsi vagyok mire jutok, mikor tudom a kezembe fogni a készüléket.
Azt mondják, ha pénze van az embernek, bármit megvehet. Ha ha, jó vicc, de nem igaz. :cry:
Megosztom majd tapasztalataimat, gondolom legkésőbb hétfőn hozzájutok, de ha van egy kis szerencsém, talán már holnap. Kedves és segítőkész volt a viszonteladó leányzó, pedig elég sokáig szenvedtünk és még egy fityinget sem hagytam ott. Talán holnap.

szer. szept. 08, 2004 20:35
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
_Laca írta:
2. ha a headset be van dugva, a csengés a telefonon, vagy a headset-ben szól? (mp3-al és midi-vel is próbáld ki, légyszi)

Na most már aztán tényleg harmadszor írom le,nem hiszem el hogy nem bökte ki a szemed.... :evil:
Ha bekapcsolod a hangfogadást akkor a hedsetben szól.Ennyi.Semmi köze nincs ahhoz hogy midi vagy mp3 a hang.

Nyugi Bibby! :wink:
Nem felejtettem el, hogy mit írtál, csak szeretném tisztázni a dolgot, mert a SonyEricsson szervizben ezt hibaként tartották számon, amikor kérdeztem őket. Van már egy pár ellentmondó dolog ezzel a telefonnal kapcsolatban (pl. 2mp-s hiba is).

szer. szept. 08, 2004 20:11
arany tag

Hozzászólás 
Azt nem tudjátok, hogy az új T-s szoftver mikor jön ki?

szer. szept. 08, 2004 19:22
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Racecam írta:
Egy elég láma kérdés: azt honnan tudhatom meg, hogy a teló szolgáltató függő? (Azon kívül, hogy mondjuk belerakok egy T-Mobilos, Vodafone-os kártyát? Mer az nincs.)

Bemész a szerviz menübe (kicsit fentebb leírtam hogyan)
/Szerviz információ/SIM-zár.

Itt kérdezem én is:
Mit jelent pontosan a négy zár?
1. Hálózati, 2. Alhálózati, 3. Szolgáltatói, 4. Vállalati

szer. szept. 08, 2004 19:17
platina tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
2. ha a headset be van dugva, a csengés a telefonon, vagy a headset-ben szól? (mp3-al és midi-vel is próbáld ki, légyszi)

Na most már aztán tényleg harmadszor írom le,nem hiszem el hogy nem bökte ki a szemed.... :evil:

Ha bekapcsolod a hangfogadást akkor a hedsetben szól.Ennyi.Semmi köze nincs ahhoz hogy midi vagy mp3 a hang.

szer. szept. 08, 2004 19:16
platina tag

Hozzászólás 
Racecam írta:
Egy elég láma kérdés: azt honnan tudhatom meg, hogy a teló szolgáltató függő? (Azon kívül, hogy mondjuk belerakok egy T-Mobilos, Vodafone-os kártyát? Mer az nincs.)

Bemész a szerviz menübe (kicsit fentebb leírtam hogyan)
/Szerviz információ/SIM-zár.

Itt kérdezem én is:
Mit jelent pontosan a négy zár?
1. Hálózati, 2. Alhálózati, 3. Szolgáltatói, 4. Vállalati

szer. szept. 08, 2004 18:58
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. szept. 08, 2004 18:46
platina tag

Hozzászólás 
Kedves Darius!
Üdv a csapatban!

1. tapasztaltad-e az un. 2mp-es hibát (amikor felveszed a hívást, 1-2másodpercig nem hallja a hangodat a hívó, viszont te hallasz közben)

Szinkronizáltad Outlook-al?

szer. szept. 08, 2004 18:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello! Nah, nekem is megvan a k700. Pannonos, sw version: R2L. Akinek kérdése van ne tartsa magában, ki vele.
Az első pár óra után egy t610es után: gyorsabb, a joy még egy kicsit vastag de majd megszokja az ujjam, 40mb eddig bőven elég, hangok nagyon szépen szólnak asztalra letéve még hangosabbak, legnagyobb hangerőn szinte üvölt a telefon, a rádió remek, a kamera szép, a keretek királyak, a fény nem dob nagyot a képminőségen,smst írni rendkívül kényelmes. Azt viszont hiányolom h a jobb oldali gomb gyorsmenüjéből kivették a jegyzetet,ezt mondjuk ellensúlyozza az, h mind a négy irányba hozzá lehet rendelni 1-1 funkcót a joyhoz.

Persze tudom h akinek már van ilyen telója azokat ezek a tapasztalatok nem nagyon érdeklik, de magamból kiindulva, remélem segítek a döntésében azoknak akik még vacilálnak.

Jah, és BTvel géppel stabilan kommunikál semmiféle szakadás ill fagyás nem tapasztalható,de majd holnap letesztelem további nokiákkal és se-okkal.

szer. szept. 08, 2004 17:38
platina tag

Hozzászólás 
mobilgame írta:
Hogy lehet egyáltalán megnézni a szftververziót? (Nem fogok visszalapozni, sem keresni, aki nem akarja/tudja megmondani az ne is írjon ezzel kapcsolatban).
Nálam a híváslistákban ha ráálok egy tételre, akkor kiírja hozzá tartozó dátumot és időpontot, az elmulasztott hívások listája ettől annyiban tér el, hogy ott az időpont előtt zárójelben ott van, hogy hányszor keresett.

Szerviz menü: >*<<*<* (ne foglalkozz azzal, mit csinál közben a tel)

Igen, így van. Közben kiderült, hogy az nem egy újdonság akar lenni, hanem egy hibajavítás. Ugyanis időnként nem írja ki az időpontot, csak a dátumot. Látszólag teljesen véletlenszerűen.
Én még nem láttam ilyet, de a barátom gyakran találkozik vele.

szer. szept. 08, 2004 14:16
ezüst tag

Hozzászólás 
szerintem a R2J-s sw el sem fog jutni hozzánk csak a R2L

szer. szept. 08, 2004 13:53
platina tag

Hozzászólás 
Hogy lehet egyáltalán megnézni a szftververziót? (Nem fogok visszalapozni, sem keresni, aki nem akarja/tudja megmondani az ne is írjon ezzel kapcsolatban).

Nálam a híváslistákban ha ráálok egy tételre, akkor kiírja hozzá tartozó dátumot és idõpontot, az elmulasztott hívások listája ettõl annyiban tér el, hogy ott az idõpont elõtt zárójelben ott van, hogy hányszor keresett.

szer. szept. 08, 2004 13:20
ezüst tag

Hozzászólás 
"R2J041
- Time of the last call now displayed in the missed calls list
Ez mi a francot jelent? Az utolsó hívás időpontját kiírja az almúlasztott
hívások listában? Ennek mi az értelme?"

Ennek látszólag semmi, de nem is így van.

szer. szept. 08, 2004 12:32
ezüst tag

Hozzászólás 
"Takarékra" állítva nem világít töltés közben és van SMS hang. De lehet, hogy Ök azt hiszik javították a 2mp hibát (ami náluk 1mp???) de ettől függetlenül ez még fenn áll. :cry: Ez azért is biztos mert én nem is tudtam mi ez a hiba, csak azt vettem észre, hogy felveszem a telefont, beleszólok és nincs válasz, csak hallgatunk mind a ketten. Ez azért elég zavaró volt a kezdetekben, de most már a zsebemben felveszem és mire a fülemhez ér jó lesz. 8)

szer. szept. 08, 2004 12:22
platina tag

Hozzászólás 
Olvasgattam a szoftver frissítések adatlapjait.
Találkoztam néhány érdekes bejegyzéssel:

R2J002
- Were available from SE Online Firmware Update (http://www.sonyericsson.com/updateservi ... ameset.htm)

Ez a lap, továbbra sem elérhető.

R2J041
- Time of the last call now displayed in the missed calls list

Ez mi a francot jelent? Az utolsó hívás időpontját kiírja az almúlasztott hívások listában? Ennek mi az értelme?
Akinek ilyen, vagy újabb szoftja van, kérem nézze meg.

R2L001
- One second delay before the person at the other end of the phone can hear you when answering a call bug fixed

Az 1mp-es (2mp-es) hibát elvileg javították. ?és mégis megvan?

Ezek után, már tényleg kíváncsi vagyok, hogy milyen az új szoft!

szer. szept. 08, 2004 12:09
Moderátor

Hozzászólás 
Racecam írta:
Sokáig keresgéltem visszafelé, de biztos nem elég sokáig mert nem találtam meg. :? Minden esetre kösz, hogy leírtad! Sejtettem, hogy ez lesz a válasz, mert az enyém is pont ezt csinálja R2L001 szofttal. :(
De úgy látom ez tipikus SE hiba. Éppen ezért az elég gáz, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. :oops:

Nagyon jó... na mindegy, nem hagyom őket békén amíg ki nem javítják. Vagy adjanak másik telefont.
Ha a világítást takarékosra állítod, akkor nem csinálja azokat a hülye hibákat?

szer. szept. 08, 2004 10:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Racecam írta:
Valaki esetleg leírná pontosan, mi is ez a 2mp hiba?

Ha visszább olvasol le van írva. De csak a Te kedvedért: a hívó fél nem hall téged 2 másodpercig, mikor felveszed a telt.

Sokáig keresgéltem visszafelé, de biztos nem elég sokáig mert nem találtam meg. :? Minden esetre kösz, hogy leírtad! Sejtettem, hogy ez lesz a válasz, mert az enyém is pont ezt csinálja R2L001 szofttal. :(
De úgy látom ez tipikus SE hiba. Éppen ezért az elég gáz, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. :oops:

szer. szept. 08, 2004 10:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Felhívtam a Pannon, Voda és T-Mobile ügyfélszolgálatát is, és átrágtam a honlapukat is de csak egyfüles kacat headset van náluk.. Kezdem feladni akárcsak a headsetem.. :cry: :cry: :cry:

szer. szept. 08, 2004 10:34
vas-tag

Hozzászólás 
oooops

szer. szept. 08, 2004 9:37
vas-tag

Hozzászólás 
[quote="An-Dante.."]Sziasztok, nem tudja valaki, hogy hol lehet eredeti kétfüles SonyEricsson [b]HPM-20[/b] fülest venni? Sajna én sikeresen leromboltam a sajátom.. :(
A SpeedShop-ban nincs, ott hibásan írták ki, hogy melyik headset való hozzá.. :cry:

[img]http://www.sonyericsson.com/images/spgc/GPD_12067high_27_0_4001.jpg[/img][/quote]

Ha jól emléxem a dunaplázában volt a TWestelnél

szer. szept. 08, 2004 9:36
Moderátor

Hozzászólás 
Racecam írta:

Ha visszább olvasol le van írva. De csak a Te kedvedért: a hívó fél nem hall téged 2 másodpercig, mikor felveszed a telt.

szer. szept. 08, 2004 9:11
ezüst tag

Hozzászólás 
aki tud angolul itt megnézheti a R2L sw-t!
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=66330

szer. szept. 08, 2004 8:55
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. szept. 08, 2004 0:18
Moderátor

Hozzászólás 
gab79 írta:
Gondolom, gyárit a T-nél nem tesznek rá. :wink: Sony szerviz úgy tudom csak a fővárosban van.(persze ez nem biztos).De ha igen, nekem sajnos nem csak úgy van ,hogy elugrálok pár száz km-et.

Így már értem. Szerintem várd meg a véleményket az új szoftról, hogy miket javítottak ki, aztán vidd be.

szer. szept. 08, 2004 0:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
gab79 írta:
És, ha nem?Egyáltalán megéri lecserélni?(a lóvé miatt)Vagy túl drága?

Pár ezer Ft. De tés szoftvert akarsz? Miért nem simát, ha nem garanciális?

Gondolom, gyárit a T-nél nem tesznek rá. :wink: Sony szerviz úgy tudom csak a fővárosban van.(persze ez nem biztos).De ha igen, nekem sajnos nem csak úgy van ,hogy elugrálok pár száz km-et.

kedd szept. 07, 2004 23:58
Moderátor

Hozzászólás 
gab79 írta:

Pár ezer Ft. De tés szoftvert akarsz? Miért nem simát, ha nem garanciális?

kedd szept. 07, 2004 23:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
gab79 írta:
.A másik meg a 2mp-es "nemhalljaamásikmitpofázok", de ebbe már nem megyek bele.Ja, amúgy mennyit kóstál egy szoftfrissítés?(T-mobile)

A 2mp-es dolog szofthiba. Ha garanciális, ingyenes a frissítés.

kedd szept. 07, 2004 23:43
Moderátor

Hozzászólás 
gab79 írta:
.A másik meg a 2mp-es "nemhalljaamásikmitpofázok", de ebbe már nem megyek bele.Ja, amúgy mennyit kóstál egy szoftfrissítés?(T-mobile)

A 2mp-es dolog szofthiba. Ha garanciális, ingyenes a frissítés.

kedd szept. 07, 2004 23:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
gab79 írta:
gáz.Amúgy ha kimegyek a verőfényes utcára ott tuti, de ha pici homály van...Nálatok is hasonló a dolog? tesóm Samsungja félhomályban sokkal jobb képet készít.

Így van, én is észleltem. Volt mellette egy Samsung E700-am, ami mesterséges fényben jóval szebb képeket csinált.

Ehh, azt hittem már, hogy mehetek vissza az üzletbe reklamálni.Kár, hogy nem figyeltek erre egy kicsit jobban.De amúgy ez egy nagyon tuti készülék.A másik meg a 2mp-es "nemhalljaamásikmitpofázok", de ebbe már nem megyek bele.Ja, amúgy mennyit kóstál egy szoftfrissítés?(T-mobile)

kedd szept. 07, 2004 23:32
Moderátor

Hozzászólás 
gab79 írta:
gáz.Amúgy ha kimegyek a verőfényes utcára ott tuti, de ha pici homály van...Nálatok is hasonló a dolog? tesóm Samsungja félhomályban sokkal jobb képet készít.

Így van, én is észleltem. Volt mellette egy Samsung E700-am, ami mesterséges fényben jóval szebb képeket csinált.

kedd szept. 07, 2004 23:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 94  Következő