Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 22:12

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha nem fingatják ki az ipsét, akkor az egész kormány meg szervei mehetnek a sóhivatalba...

kedd dec. 12, 2006 23:01
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
http://www.origo.hu/itthon/20061212tagad.html
Ezt pofátlan szemetet, valaki agyonüthetné...

Még az a szerencse, hogy a magyar államnak egy icike-picikét több pénze van erre a balhéra, mint a cég vagyonának százszorosa. Igaz, hogy állambácsi nyal a multiknak, de kötelessége megvédeni a fogyasztókat az ilyen nyomoroncoktól. Fenyegetőzik, de el fogja veszteni a pert, sőt még az is lehet, hogy európai szinten is hatalmasat bukik. A többszáz tonnányi cucc bizonyíték, nem "az égvilágon semmi". Senki nem gondolhatja komolyan, hogy csak úgy hobbiból cimkézgetik át a termékeket és Fisher bácsi csak munkahelyeket akart az országban teremteni karitatív célzattal. Felvásárolta a piacon lejárt termékeket és azzal játszhattak az amúgy felesleges dolgozók. Száztonnányi mennyiségekben.

kedd dec. 12, 2006 22:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.origo.hu/itthon/20061212tagad.html
Ezt pofátlan szemetet, valaki agyonüthetné...

kedd dec. 12, 2006 22:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nu, emberek, ezentúl ha gyalog elmész a "lakott terület vége" tábla mellett, a településről kifelé, akkor szépen előkapod a zsebedből a kukásmellényt, és magadra húzod.

Továbbá, ha buszon utazol, megkéred a sofőrbácsit szerezzen neked egy biztonsági övet. S ha már nem marad több ülőhely, mivel állva nem tudod magad becsatolni, beszaladsz a forgalmi ügyeletre, hogy indítsanak egy új járművet, mert már nem maradt szabd ülőhelyed, amin a biztonsági övet magadra tudnád csatolni.

Mikor tetszenek a metron is bevezetni a biztonsági övet? És a mozgólépcsőn? HÉV-en? Legfőképp a Combinon????

Ez a biztonsági öv marhaság. Elég sok járat van, ahol már csak állóhely van. Állni lehet, de ülni csak becsatoltan?

kedd dec. 12, 2006 20:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
tibuu írta:
Megváltozott az OTP internetes bank kezelői felülete. Pár perce frissitették.
Nem rossz, de érezhetően lassabb lett, pedig nem hiszem, hogy most sokmindenki nyüstölné...

Ismét a megújjult változat üzemel. Nem tűnik lassúnak most.

kedd dec. 12, 2006 20:38
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
Szóval most valóban nem tudhatjuk kedves cipészutáló fórumtársak, hogy azok a tetves cipészek vagy a büdös niggerek csinálták a balhét. Fehér magyar ember ilyet meg ugyebár nem csinálhat.

Nekem nincs bajom egyikkel sem.
Nekem a lusta, munkakerülő, közveszélyes, bandás egyedekkel van, mindkét táborból. Bár az afroamerikaiakból ugyanez Amerikára jellemző.

kedd dec. 12, 2006 20:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Aki a CIB-nél van, az sasolja majd meg a honlapot, mert január 1-től lesz némi áremelkedés itt-ott (köszönet vizslának, hogy felhívta rá a figyelmem), de még szerintem így sem lesz olyan vészes, mint a bizalmas pénzintézeté.
A legkellemetlenebb intézkedés az XL átutalási számlával rendelkezőket érinti majd: megszűnik az egyetlen olyan lehetőség, amivel átalánydíjért fiókban is ingyen lehet utalni. Eközben fizeti majd az ügyfél továbbra is ugyanazt az átalánydíjat.

kedd dec. 12, 2006 20:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nu, emberek, ezentúl ha gyalog elmész a "lakott terület vége" tábla mellett, a településről kifelé, akkor szépen előkapod a zsebedből a kukásmellényt, és magadra húzod.

Továbbá, ha buszon utazol, megkéred a sofőrbácsit szerezzen neked egy biztonsági övet. S ha már nem marad több ülőhely, mivel állva nem tudod magad becsatolni, beszaladsz a forgalmi ügyeletre, hogy indítsanak egy új járművet, mert már nem maradt szabd ülőhelyed, amin a biztonsági övet magadra tudnád csatolni.

Mikor tetszenek a metron is bevezetni a biztonsági övet? És a mozgólépcsőn? HÉV-en? Legfőképp a Combinon????

kedd dec. 12, 2006 18:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Eccerűen: ZSENIÁLIS emberke TÖKÉLETES munkája! Le a sapkával és nem csak a himnusz alatt... ;)

Más... Nesztek! :gigalol:

http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 944_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 959_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 991_rs.swf

Ezek már tavaly is slágerek voltak. :)

kedd dec. 12, 2006 17:23
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Már le sem szabad írni, kik voltak az elövetők. De csak a tudatlanok nem tudják....

Ha már cigányoztunk, akkor négerezzünk is egy jót, ugyanis Bicskén van egy menekültbefogadó tábor.
http://www.helsinki.hu/docs/bicskejelentes%202003julius.PDF

Szóval most valóban nem tudhatjuk kedves cipészutáló fórumtársak, hogy azok a tetves cipészek vagy a büdös niggerek csinálták a balhét. Fehér magyar ember ilyet meg ugyebár nem csinálhat.

kedd dec. 12, 2006 17:07
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
bebar írta:

hát ez valami kiaszott jó!!! :D

Ferikénkből ilyen jót nem lehetne összerántani! :D

kedd dec. 12, 2006 16:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eccerűen: ZSENIÁLIS emberke TÖKÉLETES munkája! Le a sapkával és nem csak a himnusz alatt... ;)

Más... Nesztek! :gigalol:

http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 944_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 959_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 991_rs.swf

kedd dec. 12, 2006 16:14
arany tag

Hozzászólás 
Ez a vasárnap.. ejnye! :D

http://www.youtube.com/watch?v=5jSOxAiETUo

kedd dec. 12, 2006 16:00
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Elég rendesen le lett alázva. Most próbálkoznak eltüntetni minden nyomot, de sokak emlékében megmaradt ez az "interjú". Itt Sváby végképp leírta magát, nem kell csodálkozni, hogy mindenki röhög rajta.

kedd dec. 12, 2006 15:38
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az ADSL megrendelve.
Most várok...

kedd dec. 12, 2006 15:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Felhívtam az IW-t, megvannak a leveleim, nem tudják miért kaptam azt a robotválaszt.

kedd dec. 12, 2006 14:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
A TV2 ügyvédje pénteken levélben kereste meg a Videobomb nevű videomegosztó portált üzemeltető Blogter Kft-t, közölte az Indexszel Miskolczy Csaba, a kft ügyvezető igazgatója (nicknevén prospero). A kereskedelmi csatorna hét műsorrészlet törlését kérte az ügyvezetőtől, köztük Sváby András emlékezetesen kínos szeptemberi interjúját Orbán Viktorral. A cég eleget tesz a TV2 kérésének (tehát az előbbi link valószínűleg nem fog sokáig élni).
Mint azt korábban megírtuk, a videomegosztó portál néhány hete azt javasolta a kereskedelmi csatornáknak, hogy együtt dolgozzák ki, milyen feltételekkel (pl. forrásmegjelölés, hossz) tölthetnének fel a felhasználók legálisan műsorrészleteket. "Remélem, a kölcsönös előnyök mentén sikerül megállapodnunk, és a jövőben nem lesz szükség újabb videók letörlésére. Úgy gondolom, az első lépést megtettük. Most várjuk a társaságok válaszát" - írta akkor Miskolczy a javaslatról szóló sajtóközleményben. Erre a megkeresésre sem az RTL Klub, sem a TV2 nem válaszolt.

Sváby bekaphassa... Orbán jól lealázta

kedd dec. 12, 2006 14:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az Interware törölte a levelemet, mert szerinte az SPAM :D.

A GMAIL-es címemről is elküldtem, azt is kitörölte :D.

kedd dec. 12, 2006 14:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi az infót, ez egyre szimpatikusabb! Asszem végre bye-bye chelloooo :D

kedd dec. 12, 2006 14:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Forgalomfüggetlen, 2 hónapja működnek, vírusszűrés bevezetése folyamatban, az 50 MB-os emailtárhelyet 1 gigára szándékoznak növelni.

Már küldöm is a felmondó mailt az IW-nek.

Ja és persze, továbbra is nagyon kedves volt a Hölgy.

A zene meg mintha mindig változna :).

Siiirály.

kedd dec. 12, 2006 14:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://hvg.hu/itthon/20061212_tomegvere ... .aspx?s=hk
Már le sem szabad írni, kik voltak az elövetők. De csak a tudatlanok nem tudják....

kedd dec. 12, 2006 14:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
A telefonos ügyfélszolgálatuk elég érdekes. Egyrészt egész jó zene megy, másrészt bemondja két perc után, hogy pillanatnyilag nincs szabad ügyintéző, a várakozósorban én vagyok az első. Majd a 4. perc előtt azt is bemondja, hogy továbbra is foglaltak, adjam meg nevem, ügyfélszámom a sípszó után... Na ekkor letettem, mivel nincs ügyfélszámom.

Szerintem korlátlan, de megkérdezem, amint elérem őket.

McLaca: ha otthagynád az IW-t, velük most beszéltem a felmondás a következő:

info kukac interware pont co pont hu -ra küldj egy mailt az IW-es címedről, ahol add meg a partnerazonosítód. És ha van be nem fizetett számlád, adhatsz nekik átutalásról pl. screenshotot. És persze mindenképp jelezd a mailben, hogy ISP-váltással fog történni.

kedd dec. 12, 2006 14:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem korlátos
http://www.icedsl.hu/egyeni

kedd dec. 12, 2006 14:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez az icedsl korlátos? Vmi miatt nem tudom megnézni az ÁSZF-jüket :? Szimpi áraik vannak :)

kedd dec. 12, 2006 13:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézet az ÁSZF-ükből:
Idézet:
Árprés: olyan versenykorlátozó helyzet, amelyben egy hatékonyan működő szolgáltató az árrés szűkösségéből következően nem képes a hálózati szolgáltatás igénybevételével a hálózati szolgáltatást nyújtó szolgáltató által, illetve általa irányított, őt irányító vagy vele közös irányítás alatt álló vállalkozás által az érintett piacon már nyújtott ráépülő előfizetői szolgáltatást a hálózati szolgáltatást nyújtó szolgáltató, illetve az általa irányított, őt irányító vagy vele közös irányítás alatt álló vállalkozás által kialakított árszinten gazdaságosan
nyújtani.
Minden elismerésem a jogászoké :D

kedd dec. 12, 2006 13:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tökre megörült a Hölgy, mikor telefonáltam az ügyfészolgálatra - ilyet se láttam még :D.

E-mailben jön a számla, és átutalással kell fizetni.

Ha kell modem, az 6000+futár.

A cég címe a BIX-en van. Éppúgy, mint az IW-é, és a vivaneté. (Ez az ÁSZF-ből derül ki).

Személyes értékesítés és ügyfélszoli nincs, ezért ilyen olcsók. Igazi Tele2 feeling :D.

Megyek, mondom is fel az IW-t, csak előbb utánakérdez a Hölgy a pénzügyeseknél, mi szokott lenni a fizetési határidő. Várom a visszahívását.

kedd dec. 12, 2006 13:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Fiúk, erről hallottatok már?

A T-Com oldalán találtam, az ADSL-partnerek közt (http://www.t-com.hu/egyeni/internet/adsl/fooldal.vm):

http://www.icedsl.hu/egyeni

kedd dec. 12, 2006 12:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az Interware.

kedd dec. 12, 2006 12:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
skynet írta:
ha tényleg annyira csúcsminőségű ISP az IW, akkor azt.
2,5 év alatt egyszer sem volt kimaradás, ill. a külföldi sávszélességgel sincs gond.
Szerintem maradok.

Üdv!
Én 6595-öt fizettem 512-esre.
Benyújtottam az ISP-váltásos felmondást a TVnet 5400-as 512-ese miatt.

Felmondás napja előtti délutánon jött egy e-mail, hogy szeretnék, ha maradnék, és határozatlan idejűként fizethetek 5988-at az 512-esért.

Hát maradtam, lánc nélkül.

De akkor is mérhetetlenül bosszant, hogy más ugyanezért 3360 Ft-ot fizet.

kedd dec. 12, 2006 11:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Azért ez durva. :shock:
Körbeástak egy Suzukit a Bazilikánál

Ha az én autómat ásták volna körbe, azt hiszem, az összes munkást elküldtem volna a jó édes anyukájukba.

egész nyáron és ősszel ezt csinálták pest belvárosában. Jó burkolatot feltörni, majd leaszfaltozni. Csak azért, hogy burkolatfelújítás címen jó pénzt zsebrevághassanak. A VII kerületben extraként már nem aszfaltot raknak vissza, hanem járólapot/követ. Nyilván ez a legfontosabb (ráadásul értékteremtő) beruházás egy nyakig eladósodott és állandó államháztartási hiánnyal rendelkező országnak.

kedd dec. 12, 2006 11:25
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
ha tényleg annyira csúcsminőségű ISP az IW, akkor azt.
2,5 év alatt egyszer sem volt kimaradás, ill. a külföldi sávszélességgel sincs gond.
Szerintem maradok.

Üdv!

kedd dec. 12, 2006 10:26
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Azért ez durva. :shock:
Körbeástak egy Suzukit a Bazilikánál

Ha az én autómat ásták volna körbe, azt hiszem, az összes munkást elküldtem volna a jó édes anyukájukba.

kedd dec. 12, 2006 10:23
írásjog megvonva

Hozzászólás 
McLaca írta:
plusz ISP-ként az IW csúcsminőségű (ha domainregisztrátorként nem is az :D)

Utóbbit megerősíthetem. :evil:
A többről nem tudok nyilatkozni.

Aki a CIB-nél van, az sasolja majd meg a honlapot, mert január 1-től lesz némi áremelkedés itt-ott (köszönet vizslának, hogy felhívta rá a figyelmem), de még szerintem így sem lesz olyan vészes, mint a bizalmas pénzintézeté.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mz kedd dec. 12, 2006 9:54-kor.

kedd dec. 12, 2006 9:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Májusban lesz 3 éve, hogy az IW előfizetője vagyok, jelenleg 9.590-et fizetünk az 1Mbites netért (ami meglehetősen drága), és bizony már el volt döntve, hogy májusban (addig van hűségünk) váltás lesz TVNet-re, mivel ott szolgáltatóváltással az 1Mbites net 6.780-ért elérhető lenne, ámde...
Tegnap kaptam egy levelet az IW-től, hogy hűséges előfizetőjükként karácsonyi kedvezményre van lehetőségem, vagy határozatlanra módosíthatom a szerződésemet havi 8.988-ért, vagy újabb egy év hűséggel 7.800-ért (ami a jelenlegi szereld magad ár), a hűség viszont most januárban indulna, nem májustól, tehát az eredeti, mostani hűségem megrövidülne.
Utóbbi ajánlat tetszik, bár még így is drágább lenne egy ezressel, mint a TVnet, de már januártól csökkenne a költségem, nem a 6. hónapban, elkerülöm a szerződés felmondást/új szerződéskötést, és a váltás maceráit, plusz ISP-ként az IW csúcsminőségű (ha domainregisztrátorként nem is az :D), a TVNetet meg nem ismerem, csak azt, hogy olcsó.
Egyébként az IW 7.188-ért adja az 1 Megát szolgáltatóváltással, szóval a váltóknak jár a legnagyobb kedvezmény (ez enyhén pofátlanság, de mindegy... :) ).

Ti mit választanátok?

Üdv!

kedd dec. 12, 2006 9:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Andrei írta:
Napi 18-20 óra aktív igénybevétel mellett maghalnak a gépek. Fujitsu-Siemens (Mitac), IBM, Toshiba, Asus. Eddig egy sem bírta másfél évnél tovább.
Ami mondjuk várható, egy laptop tervezésénél nem ez a fő szempont. Viszont nem értem, miért van szükség rá 18-20 órára? Ennyit utazol egy nap? Mert ha nem, akkor tényleg inkább az asztali kell. Ezért hagytam meg én is a régi gépemet is, az 1,5 éve 0-24-ig be van kapcsolva, és semmi baja...
Egyébként ha mégis kell ennyit használnod a laptopokat, próbálj valami speciális hűtést. Gondolom a meleg (vagy annak valamilyen "szövődménye", közvetve vagy közvetlenül) öli meg őket.

kedd dec. 12, 2006 9:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
CyberDragon írta:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=32893&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Mindjárt elsírom magam a röhögéstől :lol: :twisted: :D
Van fantáziája :roll:

-----
Üdv!
CyberDragon

Vazz, az emberi hülyeség nem semmi :-) Nekem a feltett kérdés csapta ki a biztit :-) Válaszoltam is neki, hogy elfoglalja magát.

kedd dec. 12, 2006 7:29
platina tag

Hozzászólás 
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=32893&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Mindjárt elsírom magam a röhögéstől :lol: :twisted: :D
Van fantáziája :roll:

-----
Üdv!
CyberDragon

kedd dec. 12, 2006 0:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt kinyomtattuk és kitettük a koliban a falra :) :
http://unciklo.pedia.ws/images/9/9d/Szeszes_italok.JPG

kedd dec. 12, 2006 0:10
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dehogynem, a kemény arcok ott szoktak előzgetni :roll:

kedd dec. 12, 2006 0:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Czumy írta:
...leállósávban, szembe a forgalommal...

Ez a kettő üti egymást, a leállósávban nincs forgalom, sem szembe, sem semerre... :twisted:

kedd dec. 12, 2006 0:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Látott már valaki autópályán a leállósávban, szembe a forgalommal bicikliző nagypapát?!?!?! :shock: :shock:
Ez az M5-ön, a Pest felé vezető oldalon megtörtént!

hétf. dec. 11, 2006 23:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
T-Kommunizmus/ T-COMmunizmus vége
http://www.youtube.com/watch?v=rqfQwW2qmxw

Hűűű, hát ez nagyon-nagyon :lol:
Nyomtátok a hétvégén a filmek elött, mi?! :D :D

hétf. dec. 11, 2006 23:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Hogy érted, hogy nem bírják a gyűrődést? Nem elég a teljesítmény?

Konkrétan egy ilyen gépet vettem (kivéve hogy 1GB RAM van benne a 256MB helyett). 140E Ft volt, még 15 hónap garival.

Napi 18-20 óra aktív igénybevétel mellett maghalnak a gépek. Fujitsu-Siemens (Mitac), IBM, Toshiba, Asus. Eddig egy sem bírta másfél évnél tovább.

hétf. dec. 11, 2006 21:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ha ez tényleg így van, akkor az amcsik nagyon hülyék. Mondjuk szerintem amúgy is.
http://hvg.hu/vilag/20061211_szexualis_ ... .aspx?s=hk

Na igen, remélem azért a kisfiú meg fogja úszni kisebb pénzbüntetéssel, vagy egy felfüggesztettel. :wink:

hétf. dec. 11, 2006 21:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
.gúnár. írta:
CineDOG írta:

Szép lenne. Kár, hogy nem igaz.

az eleje azért rendesen megdobogtatta a szíved, igaz? :D

Ó, hát persze! Csak a színvilág nem volt az igazi...

hétf. dec. 11, 2006 21:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha ez tényleg így van, akkor az amcsik nagyon hülyék. Mondjuk szerintem amúgy is.
http://hvg.hu/vilag/20061211_szexualis_ ... .aspx?s=hk

hétf. dec. 11, 2006 20:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
CineDOG írta:

Szép lenne. Kár, hogy nem igaz.

az eleje azért rendesen megdobogtatta a szíved, igaz? :D

hétf. dec. 11, 2006 19:04
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
csak kiderült, hogy a http://cukivagyok.hu se szól másról, csak a pénzrõl, de legalább (az elején) vicces volt. az új dal, a Lali, megvan valakinek?

mintha te nem fizetésért dolgoznál! :twisted:

annyira álszent dolog a pénzt minden rossz forrásának beállítani, mikor csak egy egyszerű összehasonlítási eszköz.

hétf. dec. 11, 2006 19:01
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Andrei írta:
Raven_ írta:
Ha már ilyen sokan notit vettek, én sem maradhattam ki. Az új kedvenc: IBM T41. :rulez:

Gratula. Én meg pont most váltok vissza asztalira a két lapival, mert nem bírják a gyűrődést. Majd jók lesznek preziket tartani.

Mellesleg mennyi volt?
Hogy érted, hogy nem bírják a gyűrődést? Nem elég a teljesítmény?

Konkrétan egy ilyen gépet vettem (kivéve hogy 1GB RAM van benne a 256MB helyett). 140E Ft volt, még 15 hónap garival.

hétf. dec. 11, 2006 17:53
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem ez soha nem is lesz adásban. :)

Tud valaki olyan lelőhelyet, ahol olyan igazi régimódi MAGYAR karácsonyi dalok tölthetők le? Kórussal és nem szintetizátorral? Persze zene legyen benne. :)

hétf. dec. 11, 2006 16:04
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 785  Következő