Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. dec. 30, 2024 21:01

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
[

Azt meg komolyan írtátok hogy szolg.független a pannonos változat?vagy csak a menüre értettétek?mert az azért nemsemmi lenne...

Nekem az! Másnak is az-e, vagy csak nekem volt ilyen szerencsém azt nem tom.

vas. aug. 29, 2004 19:37
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Hypp írta:
Z. írta:
Nekem van benne percjelzés...

A menüben járkálva találtad meg, vagy egyszerűen csak opció nélkül csipog percenként?

Elnézést, jobban megnéztem, nekem sincsen, valszeg a másik fél csippanását hallom...

vas. aug. 29, 2004 17:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Z. írta:

A menüben járkálva találtad meg, vagy egyszerűen csak opció nélkül csipog percenként?

vas. aug. 29, 2004 16:47
vas-tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Hypp írta:

Micsodaaa?? Nincs benne percjelző hangocska? T68i óta kivették volna belőle? Biztos vagy ebben?

Biztos. Kerestem. Nincs. Én is meglepődtem.

Nem a t68i óta volt ilyen, de talán a GH172 óta. :o)

vas. aug. 29, 2004 16:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt mondják a szines kijelző miatt zabálja az áramot.Nyugalomban napokig elvan.Pl:A napokban vidékre mentem,és elfelejtettem magammal vinnni a rádió előlapját,és a telefon rádióját halgattam,persze telfonáltam is közben,igy estére kb.negyedére csökkent az energia.Segithetnétek egy kicsit:A válasz adásnál mire használhatóak ezek a gombok?quote,list stb.Hogyan tudom megcsinálni,hogy a válaszomnál az idézet ablakba tényleg ott legyen,hogy ki miatt válaszoltam?

vas. aug. 29, 2004 10:53
Hozzászólás 
Az tényleg nem sok. De sok piszkálással a T68i sem bírja sokkal tovább. Akkor nekem bírni fogja 5 napig. No persze nem az első időkben, mert míg megismerkedik vele az ember, meg beállít rajta mindent ahogy szeretné, mindent kipróbál, addig tényleg hamar le merül az akku.

vas. aug. 29, 2004 9:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha sokat piszkálom 1,5 nap .elég kevés mi?

vas. aug. 29, 2004 0:03
Hozzászólás 
etw:

Itt a topicban elég eltérő időket olvashattunk az akku készenléti idejéről. Fél és 3 nap közötti idők. Neked meddig bírja?
Bízok benne hogy nem tart rövidebb ideig, vagy legalább nem sokkal mint a T68i-mnek. A topicban arra is írtak 1-2 napot, nekem elmegy 6-7 napig is, éjjel-nappal bekapcsolva. Sosincs kikapcsolva, olykor hónapokig se. Néha, ha lemerül az akksi, csak akkor. Ha olyan helyen vagyok, akkor a hívásszűrést használom. Nem nyomkodom a telefont állandóan, csak ha kell. Telefonálok, néha wap, e-mail, SMS, néha-néha fényképezés. Bár azt én is tapasztaltam, ha olyasmit csinálok amihez a kijelzőnek világítania kell, az piszkosul eszi az energiát.

szomb. aug. 28, 2004 20:36
Moderátor

Hozzászólás 
etw írta:
...

És még csodálkozol, hogy nem is köszöntek? Ki se kellett volna cserélniük.

szomb. aug. 28, 2004 20:15
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello Landsmann,Üdv mindenki!T.mobil a szolgáltató.Kössz,hogy válaszoltál,tényleg kicsi a világ.Eredetileg TM100-asom volt,mikor egy barátom megmutatta a K700-asát.Ég és föld mondhatom.Akkor vissza mentem a barátommal-aki ilyen dolgokban igen"gátlástalan",szerencsére azt nem verték nagydobra a Sharpnál,hogy csak egymással tudnak kommunikálni infrán idegen telefonnal,laptoppal nem.Ez jó vezérfonal volt,lényeg,hogy egy órás vitatkozás után sikerült elérnünk a két hónapos telcsit kicserélték a K700-ra azonos feltételek mellett..Még szinte el sem köszöntek mikor végeztűnk.Mindenesetre egy ideig nem megyek abba a szalonba.A képek meg tényleg jók amit megnéztem,majd próbálkozom többet hátha nekem is sikerűl.nem vagyok egy telefontudós.A héten viszont kb 10perces videót készitettem vele a kocsiból mikor vidékre mentem

szomb. aug. 28, 2004 20:07
Hozzászólás 
etw írta:
Hello mindenkinek!Új vagyok itt,ezért nézzétek el nekem,ha számotokra érdektelen dolgot irok.Tulajdonképpen csak Landsmann-t szerettem volna üdvözölni,most olvastam,hogy hol lakik.Nekem is vannak rokonaim Gyarmaton,meg Szeghalmon is.És ez olyan jó érzés volt fölfedezni ilyen messziről.Amúgy kb.két hete van K700-asom.Baromi jó buli volt hozzájutni,egész kis műsort csaptunk mire megkaptam.Egyenlőre tetszik,bár elég gyengusz képeket csinál,meg egy-két dolog nem tetszik benne,bár lehet,hogy én vagyok béna.

Szia! Én is üdvözöllek. Ugye nem is olyan nagy a világ? Az egyik haveromnak a gúnynevét az internetről tudtam meg egyszer. Regisztráltam annak idején az ingyensms.hu-n. Beartam a neveket, telefonszámokat. Egyszercsak az egyik mellé odabiggyesztette a becenevét. Nagyon meglepődött, mikor egyszer úgy szólítottam. Aztán elárulta hogy a munkatársai hívták így.
No, de vissza a témához. Melyik szólgáltatónál vetted a telefont? Milyen műsort kellett csinálnod hogy hozzájuss?

szomb. aug. 28, 2004 16:11
Moderátor

Hozzászólás 
Természetes fényben nagyon jó képeket csinál a teló :!:

szomb. aug. 28, 2004 10:13
arany tag

Hozzászólás 
etw írta:
Egyenlőre tetszik,bár elég gyengusz képeket csinál,meg egy-két dolog nem tetszik benne,bár lehet,hogy én vagyok béna.

Nem akarlak leszólni, de szerintem a K700 nem csinál gyenge képeket. Nézz be a Telefonnal készített képek! topikba. Van ott egy kép, amit én raktam be. Nézd meg, és dönsd el, hogy gyenge-e.

szomb. aug. 28, 2004 7:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
etw írta:
Amúgy kb.két hete van K700-asom.Baromi jó buli volt hozzájutni,egész kis műsort csaptunk mire megkaptam.

Miért kellett műsort csapni? Alkudoztál a márkaboltban? :lol: :lol:

szomb. aug. 28, 2004 7:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello mindenkinek!Új vagyok itt,ezért nézzétek el nekem,ha számotokra érdektelen dolgot irok.Tulajdonképpen csak Landsmann-t szerettem volna üdvözölni,most olvastam,hogy hol lakik.Nekem is vannak rokonaim Gyarmaton,meg Szeghalmon is.És ez olyan jó érzés volt fölfedezni ilyen messziről.Amúgy kb.két hete van K700-asom.Baromi jó buli volt hozzájutni,egész kis műsort csaptunk mire megkaptam.Egyenlőre tetszik,bár elég gyengusz képeket csinál,meg egy-két dolog nem tetszik benne,bár lehet,hogy én vagyok béna.

pén. aug. 27, 2004 23:03
Moderátor

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Eddig senki nem írta, de telefonálás közben lehet rögzíteni a beszélgetést? Ha igen, mindkét fél hangja hallatszik?
1-2 héten belül én is szándékozom vásárolni egy ilyet a Pannontól. Remélem abban kevesebb hiba lesz mint a T-Mobile-os és Vodás belepiszkált szoftveresekben.

Lehet rögzíteni, a memória erejéig. Mindkét fél hangja hallatszik. A szoftverhibák nem a bepiszkálás miatt vannak, független telóknál is van bőven.

pén. aug. 27, 2004 21:47
Hozzászólás 
Eddig senki nem írta, de telefonálás közben lehet rögzíteni a beszélgetést? Ha igen, mindkét fél hangja hallatszik?
1-2 héten belül én is szándékozom vásárolni egy ilyet a Pannontól. Remélem abban kevesebb hiba lesz mint a T-Mobile-os és Vodás belepiszkált szoftveresekben.

pén. aug. 27, 2004 21:46
platina tag

Hozzászólás 
Jobban belegondolva és több hét tapasztalat után rájöttem,nekem aztán nem is hiányzik az mp3 csengőhang...Mi a fenének?polifónikussal is olyan szépen elvagyok,sőt még azt nemis töltöttem rá,csak a gyáriakkal.

Azt meg komolyan írtátok hogy szolg.független a pannonos változat?vagy csak a menüre értettétek?mert az azért nemsemmi lenne...

Bibby írta:
Gondoltam ide is beírom ezt a programot amit ma találtam,egy egyszerű,apró kis "képszerkesztő",ami tulajdonképpen nem csinál mást,csak eltünteti/csökkenti a képzajt,ami valljuk be a telefonkameráknál eléggé jelen van.

http://www.imagenomic.com/download.asp

Szerintem nemrossz.

pén. aug. 27, 2004 20:33
arany tag

Hozzászólás Re: MP3 csengőhang
LSz75 írta:
Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy próbálta-e már valaki úgy becsapni a Live-os szoftvert, hogy mp3 fájl kiterjesztését megváltoztatta dm-re?

Sajnos nem lehet becsapni. Ezzel a trükkel legalábbis biztos nem. Azt írja ki hogy fogadás sikertelen...

csüt. aug. 26, 2004 20:48
platina tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Akkor én itt kimaradtam valamiből. Hogy is van ez?
Nekem még mindig a telefon cseng akkor is, ha nem MP3 van beállítva csengőhangnak. (egyébként a SE is hibaként tartja nyilván)

Állítsd be a hangfogadást és akkor headsetben cseng.

csüt. aug. 26, 2004 20:17
vas-tag

Hozzászólás MP3 csengőhang
Sziasztok!

Rendszeresen olvasom a hozzászólásokat itt a fórumon, mivel én is SE K700i használó vagyok, de ez az első alkalom, hogy írok is.

Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy próbálta-e már valaki úgy becsapni a Live-os szoftvert, hogy mp3 fájl kiterjesztését megváltoztatta dm-re? :?:
Sajnos én még BT/infra csatlakozás hiányában ezt nem tudtam megtenni, de elképzelhetőnek tartom, hogy az így felmásolt fájl esetleg megjelenik a választható csengőhangok között.

Ha jól emlékszem valaki korábban azt irta, hogy a vodás szofver csak a dm kiterjesztésű fájlokat hajlandó csengőhangnak használni.

Köszi.

csüt. aug. 26, 2004 20:12
platina tag

Hozzászólás 
tomsojer írta:
_Laca írta:
Pannon-osok! Milyen szoftververzió van nektek? megnézni: >*<<*<*

Ismét egy láma kérdés. Milyen állapotban kell a >*<<*<* mert ha alapállapoban csinálom akkor csak a menüben navigál.

Ne foglalkozz vele, hogy mit csinál közben a teló, csak nyomogasd ebben a sorrendben a gombokat, és megjelenik a szerviz menü!

csüt. aug. 26, 2004 19:48
platina tag

Hozzászólás 
Megvan valakinek a K700i TV-ben látható reklámja? Vagy linket tudtok hozzá?

Kösz!

Steve

csüt. aug. 26, 2004 19:17
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm a válaszokat,kiprobálom!

csüt. aug. 26, 2004 19:04
vas-tag

Hozzászólás 
craf7 írta:
Hello!

A pannonos szoft.: R2E011 prgCXC 12821_EU_1_C

Nektek is szogáltatófüggetlen a pannonos teló?

Ha esetleg szoft fissítést kérek a pannontól akkor már függő lesz vagy örüljek a szerencsémnek és húzzam meg magam ?

csüt. aug. 26, 2004 13:53
vas-tag

Hozzászólás 
_Laca írta:

Ismét egy láma kérdés. Milyen állapotban kell a >*<<*<* mert ha alapállapoban csinálom akkor csak a menüben navigál.

csüt. aug. 26, 2004 13:47
Moderátor

Hozzászólás 
<OFF>
Az alfa verzió belső tesztelésre készül, a béta pedig publikusra.
</OFF>

csüt. aug. 26, 2004 10:12
Moderátor

Hozzászólás 
BoGar írta:
...

Abból még a béta is használhatatlan, nem hogy az alfa...

csüt. aug. 26, 2004 9:02
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
_Laca írta:
...headset használatakor nem a headset cseng, hanem a külső hangszóró...

Mááár megbeszéltük....nincs semmiféle hiba.

Akkor én itt kimaradtam valamiből. Hogy is van ez?
Nekem még mindig a telefon cseng akkor is, ha nem MP3 van beállítva csengőhangnak. (egyébként a SE is hibaként tartja nyilván)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára _Laca csüt. aug. 26, 2004 12:09-kor.

csüt. aug. 26, 2004 8:59
arany tag

Hozzászólás 
OFF
Mirage írta:
BoGar írta:
Béta elött az Alfa van. Szoftverben is az a bétát megelöző, még nem igazán használható és ki nem adott verzió.

Érdekes én úgy tudtam, hogy az Alfa verzió már majdnem kész verzió, legalábbis mindig erre következtettem a verzió szám utáni -A- betűből.

Én mondjuk a számítógépprogramok irányából tudom ezt. Ott a Windowsból is először Alfa készül el, majd utána finomítják.

ON

csüt. aug. 26, 2004 8:52
arany tag

Hozzászólás 
BoGar írta:
Béta elött az Alfa van. Szoftverben is az a bétát megelöző, még nem igazán használható és ki nem adott verzió.

Érdekes én úgy tudtam, hogy az Alfa verzió már majdnem kész verzió, legalábbis mindig erre következtettem a verzió szám utáni -A- betűből. De legalább már ezt is tudom... De ami a lényeg, és ahonnan elindult a dolog, nem olyan rossz ez a szoft. Ahogyan _Laca is írta: a K700 használók 90%-nak az általunk ismert hibák fel sem tűnnek.

csüt. aug. 26, 2004 8:19
platina tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
craf7 írta:
...headset használatakor nem a headset cseng, hanem a külső hangszóró...

Mááár megbeszéltük....nincs semmiféle hiba.

csüt. aug. 26, 2004 7:37
vas-tag

Hozzászólás 
:)
Ez tényleg sok...
Még csak 1 napos, de
- a képek rendben vannak,
- takarékos módban nem világít töltés közben + nem tapasztaltam marhaságokat a működésben,
- nincs szundi az ismétlődő ébresztésnél...

a többit még figyelem.

üdv,

Craf7

szer. aug. 25, 2004 22:01
platina tag

Hozzászólás 
craf7 írta:
Hello!

Akkor már az is egy újabb szoft!
Abban benne vannak ezek a hibák?:
-headset használatakor nem a headset cseng, hanem a külső hangszóró
-időnként a kameraképek mappában az adott fájlnéven korábban tárolt képek látszódnak, nem pedig az új képek
-takarékos üzemmódban ésszerűtlenül működik a telefon. Gyakran nem jelzi az sms-eket sem.
-takarékos üzemmódban töltés közben folyamatosan világít
-hangparancsos hívás fogadás, elutasítás nem működik bluetooth headset-el
-szundi funkció nincs az ismétlődő riasztásnál
Az akkumulátor meddig bírja? (az R2L-ben elvileg már javítottak a készenléti időn)

További kérdésem, hogy tapasztalsz-e valamilyen funkció bővülést benne, amiket mi itt hiányolunk a listán?
Pl. perchang, emlékeztető megjelenítésekor nem lehet újra-figyelmeztetést kérni, elmulasztott emlékeztetők lista, ismétlődő feladatok rögzítése, csoportkezelés stb.

Bocsi a sok kérdésért, és előre is köszi a válaszodat!

szer. aug. 25, 2004 21:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Várj vele még 1-2 hetet, aztán nyomass rá egy új szoftot is.

Az lesz :lol:

szer. aug. 25, 2004 21:15
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

szer. aug. 25, 2004 21:14
platina tag

Hozzászólás 
VGAB írta:
_Laca írta:
:D Legfrisebb információim szertint, 1-2 héten belül megjelenik az új szoftver tés és vodás változata is! :D

Ezt kimondta az SE vagy a szolgáltatók?
Bárcsak így lenne :D

Hivatalos SE szerviz: EVIK (csak itt foglalkoznak K700-al)

szer. aug. 25, 2004 19:39
Moderátor

Hozzászólás 
VGAB írta:
_Laca írta:
:D Legfrisebb információim szertint, 1-2 héten belül megjelenik az új szoftver tés és vodás változata is! :D

Nekem a T-Mobile szerviz.

szer. aug. 25, 2004 19:15
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:

szer. aug. 25, 2004 19:14
arany tag

Hozzászólás 
Mirage írta:
_Laca írta:
Ez az első szoft, gyakorlatilag egy béta változat. Nincs még kiforrva, mert nagyon hirtelen adta ki a gyár.

Ez azért elég erőteljes kifejezés. A szoft-tal semmilyen a használatot komolyan befolyásoló vagy korlátozó probléma nincs. Ha ez szerinted gyakorlatilag béta, akkor híres-hírhedt régi Nokia szoft-ok, mik voltak?
Delta vagy Gamma, netán Omega verziók?? ;)

szer. aug. 25, 2004 14:46
platina tag

Hozzászólás 
Mirage írta:
_Laca írta:
Ez az első szoft, gyakorlatilag egy béta változat. Nincs még kiforrva, mert nagyon hirtelen adta ki a gyár.

Ez azért elég erőteljes kifejezés. A szoft-tal semmilyen a használatot komolyan befolyásoló vagy korlátozó probléma nincs. Ha ez szerinted gyakorlatilag béta, akkor híres-hírhedt régi Nokia szoft-ok, mik voltak?

Azok akik nem olvasnak fórumot, nem technokraták és nem tudnak az új szoftról el sem fogják vinni frissíteni a szervizbe... ugyanis szerintük a telónak semmi baja nincs. Én persze nem tartozok közéjük... :)

Ezt arra alapozom, hogy a márkaszervizesnek, akivel ma beszéltem ZK vagy valami hasonló típusjelű telefonja van, ami gyakorlatikag ugyanezt a (hibás) szoftvert tartalmazza. Azért hívtam őket, mert a HBH600-as bt headset-emmel nem megy a hanparancsos hívásfogadás. Mondta, hogy örüljek neki hogy csak az nem megy, mert neki a hanghívás sem megy. Várja ő is az új szoftot.
Gondolom, -a saját érdekében,- csak alaposan utánanézhetett.
Az mondjuk tényleg túlzás, hogy béta verzió. Igazából csak arról van szó, hogy nem "kiforrott". Az is igaz, hogy a tulajdonosok 90%-a még csak fel sem fedezi a hibák nagyrészét. Viszont akik nem voltak ilyen gyorsak, és csak ősszel vesznek ilyen kütyüt, akkor már jobb szofttal fogják kapni.
Kellett nekünk ilyen gyorsan tella! :D
Egyébként szerintem nekem volt elsőként az országban témobil akciós K700-am! Én már akkor kipróbáltam (és rá is csaptam), amikor még ára sem volt. Várnom kellett egy hetet, hogy megvehessem. Ez volt az a bizonyos, általam sokat emlegetett bolti látogatás, amikor 6230-asért mentem a boltba, és második helyen a 6600 volt. :D K700 lett belőle!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára _Laca szer. aug. 25, 2004 14:51-kor.

szer. aug. 25, 2004 14:44
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:

Azok akik nem olvasnak fórumot, nem technokraták és nem tudnak az új szoftról el sem fogják vinni frissíteni a szervizbe... ugyanis szerintük a telónak semmi baja nincs. Én persze nem tartozok közéjük... :)

szer. aug. 25, 2004 14:33
platina tag

Hozzászólás 

szer. aug. 25, 2004 14:02
platina tag

Hozzászólás 
OPi írta:
Lassan vihetem szervizbe, a pöcök lefele kezd behalni :-(

Várj vele még 1-2 hetet, aztán nyomass rá egy új szoftot is.
A SE hivatalos szervize megerősítette, hogy nagy megújulás várható az új szoftververziótól. Ez az első szoft, gyakorlatilag egy béta változat. Nincs még kiforrva, mert nagyon hirtelen adta ki a gyár.

szer. aug. 25, 2004 13:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lassan vihetem szervizbe, a pöcök lefele kezd behalni :-(

szer. aug. 25, 2004 12:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gezza írta:
Tamogatja egyebkent a telo wap bongeszoje valamennyire a Html szabvanyt? (Biztos kitargyaltatok mar ezt a temat, de most waprol vagyok es eleg korulmenyes lapozgatni /pl nincs ugras oldalakra vagy kereses/).

Ahol nincs frame, azok az oldalak elég jól jönnek be.

szer. aug. 25, 2004 12:49
arany tag

Hozzászólás 
kicsiG írta:
Csak annyit akartam mondani, hogy ez a K700-as végre egy jól sikerült mobil. Tavaly a T610 olyan lassú volt, mint a dög és a kamerájával csak foszöld kásás maszalgot tudtam rögzíteni a kijelzője napfényben használhatatlan volt. De a kópé Sony Ericsson ahelyett, hogy ahhooz írt volna egy normális szoftvert inkább kiadta a javítást egy új mobilba (T630) és annak a hibáit se szoftver upgradeben végezte el hanem akkor már inkább egy új modilba a K700-ba rakta.

Kollégámnak T630-a van és sikerült neki kiderítenie, hogy az optikája rossz. Ő valami optikákat rakott még pluszba elé, és sikerült vele éles, mondhatni tökéletes képeket készíteni.

szer. aug. 25, 2004 9:20
platina tag

Hozzászólás 

szer. aug. 25, 2004 8:38
Moderátor

Hozzászólás Re: aksi gond!
_Laca írta:
Elvileg nem kell inicializáló töltés a lithium celláknak, mégis elsőre sokkal több ideig töltött neked is, nem?

Nem, akkor is kb. 1,5 óra alatt maximumon volt.

kedd aug. 24, 2004 19:37
platina tag

Hozzászólás Re: aksi gond!
Odo írta:
_Laca írta:
Ahogy "érik" az akku, egyre többet fog bírni.
Li-Ion-os aksinál nem mondják a 14 órás töltést, de az én tapasztalatom: minden Li-ion aksit az első 3 alkalommal 10-14 órát töltöm! Eddig bevált. Pl. az ME45-öm, 2 év után is kibir 1 hetet alapos nyúzás mellett is!

Éppenhogy mondják, igaz az eladók. Azt a tendenciát vettem észre, hogy egyre többet mondanak :))) Mostanra már 18-20 óránál tartanak. Viszont mások azt mondják ez teljesen felesleges.

Azért írtam, hogy nálam ez bevált. Lehet, hogy semmi köze hozzá, de ha mégis, akkor szerintem megéri az a három töltés!
Elvileg nem kell inicializáló töltés a lithium celláknak, mégis elsőre sokkal több ideig töltött neked is, nem?

kedd aug. 24, 2004 19:36
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 94  Következő