Szerző |
Üzenet |
tomsojer
vas-tag
|
[
Azt meg komolyan írtátok hogy szolg.független a pannonos változat?vagy csak a menüre értettétek?mert az azért nemsemmi lenne...
Nekem az! Másnak is az-e, vagy csak nekem volt ilyen szerencsém azt nem tom.
|
vas. aug. 29, 2004 19:37 |
|
|
Z.
vas-tag
Csatlakozott: csüt. aug. 19, 2004 16:32 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hypp írta: Z. írta: Nekem van benne percjelzés... A menüben járkálva találtad meg, vagy egyszerűen csak opció nélkül csipog percenként?
Elnézést, jobban megnéztem, nekem sincsen, valszeg a másik fél csippanását hallom...
|
vas. aug. 29, 2004 17:25 |
|
|
Hypp
arany tag
|
Z. írta: Nekem van benne percjelzés...
A menüben járkálva találtad meg, vagy egyszerűen csak opció nélkül csipog percenként?
|
vas. aug. 29, 2004 16:47 |
|
|
Z.
vas-tag
Csatlakozott: csüt. aug. 19, 2004 16:32 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
blueye írta: Hypp írta:
Micsodaaa?? Nincs benne percjelző hangocska? T68i óta kivették volna belőle? Biztos vagy ebben?
Biztos. Kerestem. Nincs. Én is meglepődtem. Nem a t68i óta volt ilyen, de talán a GH172 óta. )
Nekem van benne percjelzés...
|
vas. aug. 29, 2004 16:23 |
|
|
etw
ezüst tag
Csatlakozott: pén. aug. 27, 2004 22:43 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Budapest
|
Azt mondják a szines kijelző miatt zabálja az áramot.Nyugalomban napokig elvan.Pl:A napokban vidékre mentem,és elfelejtettem magammal vinnni a rádió előlapját,és a telefon rádióját halgattam,persze telfonáltam is közben,igy estére kb.negyedére csökkent az energia.Segithetnétek egy kicsit:A válasz adásnál mire használhatóak ezek a gombok?quote,list stb.Hogyan tudom megcsinálni,hogy a válaszomnál az idézet ablakba tényleg ott legyen,hogy ki miatt válaszoltam?
|
vas. aug. 29, 2004 10:53 |
|
|
Vendég
|
Az tényleg nem sok. De sok piszkálással a T68i sem bírja sokkal tovább. Akkor nekem bírni fogja 5 napig. No persze nem az első időkben, mert míg megismerkedik vele az ember, meg beállít rajta mindent ahogy szeretné, mindent kipróbál, addig tényleg hamar le merül az akku.
|
vas. aug. 29, 2004 9:56 |
|
|
etw
ezüst tag
Csatlakozott: pén. aug. 27, 2004 22:43 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ha sokat piszkálom 1,5 nap .elég kevés mi?
|
vas. aug. 29, 2004 0:03 |
|
|
Vendég
|
etw:
Itt a topicban elég eltérő időket olvashattunk az akku készenléti idejéről. Fél és 3 nap közötti idők. Neked meddig bírja?
Bízok benne hogy nem tart rövidebb ideig, vagy legalább nem sokkal mint a T68i-mnek. A topicban arra is írtak 1-2 napot, nekem elmegy 6-7 napig is, éjjel-nappal bekapcsolva. Sosincs kikapcsolva, olykor hónapokig se. Néha, ha lemerül az akksi, csak akkor. Ha olyan helyen vagyok, akkor a hívásszűrést használom. Nem nyomkodom a telefont állandóan, csak ha kell. Telefonálok, néha wap, e-mail, SMS, néha-néha fényképezés. Bár azt én is tapasztaltam, ha olyasmit csinálok amihez a kijelzőnek világítania kell, az piszkosul eszi az energiát.
|
szomb. aug. 28, 2004 20:36 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
És még csodálkozol, hogy nem is köszöntek? Ki se kellett volna cserélniük.
|
szomb. aug. 28, 2004 20:15 |
|
|
etw
ezüst tag
|
Hello Landsmann,Üdv mindenki!T.mobil a szolgáltató.Kössz,hogy válaszoltál,tényleg kicsi a világ.Eredetileg TM100-asom volt,mikor egy barátom megmutatta a K700-asát.Ég és föld mondhatom.Akkor vissza mentem a barátommal-aki ilyen dolgokban igen"gátlástalan",szerencsére azt nem verték nagydobra a Sharpnál,hogy csak egymással tudnak kommunikálni infrán idegen telefonnal,laptoppal nem.Ez jó vezérfonal volt,lényeg,hogy egy órás vitatkozás után sikerült elérnünk a két hónapos telcsit kicserélték a K700-ra azonos feltételek mellett..Még szinte el sem köszöntek mikor végeztűnk.Mindenesetre egy ideig nem megyek abba a szalonba.A képek meg tényleg jók amit megnéztem,majd próbálkozom többet hátha nekem is sikerűl.nem vagyok egy telefontudós.A héten viszont kb 10perces videót készitettem vele a kocsiból mikor vidékre mentem
|
szomb. aug. 28, 2004 20:07 |
|
|
Vendég
|
etw írta: Hello mindenkinek!Új vagyok itt,ezért nézzétek el nekem,ha számotokra érdektelen dolgot irok.Tulajdonképpen csak Landsmann-t szerettem volna üdvözölni,most olvastam,hogy hol lakik.Nekem is vannak rokonaim Gyarmaton,meg Szeghalmon is.És ez olyan jó érzés volt fölfedezni ilyen messziről.Amúgy kb.két hete van K700-asom.Baromi jó buli volt hozzájutni,egész kis műsort csaptunk mire megkaptam.Egyenlőre tetszik,bár elég gyengusz képeket csinál,meg egy-két dolog nem tetszik benne,bár lehet,hogy én vagyok béna.
Szia! Én is üdvözöllek. Ugye nem is olyan nagy a világ? Az egyik haveromnak a gúnynevét az internetről tudtam meg egyszer. Regisztráltam annak idején az ingyensms.hu-n. Beartam a neveket, telefonszámokat. Egyszercsak az egyik mellé odabiggyesztette a becenevét. Nagyon meglepődött, mikor egyszer úgy szólítottam. Aztán elárulta hogy a munkatársai hívták így.
No, de vissza a témához. Melyik szólgáltatónál vetted a telefont? Milyen műsort kellett csinálnod hogy hozzájuss?
|
szomb. aug. 28, 2004 16:11 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Természetes fényben nagyon jó képeket csinál a teló
|
szomb. aug. 28, 2004 10:13 |
|
|
BoGar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Most épp itt. Vagy nem?
|
etw írta: Egyenlőre tetszik,bár elég gyengusz képeket csinál,meg egy-két dolog nem tetszik benne,bár lehet,hogy én vagyok béna.
Nem akarlak leszólni, de szerintem a K700 nem csinál gyenge képeket. Nézz be a Telefonnal készített képek! topikba. Van ott egy kép, amit én raktam be. Nézd meg, és dönsd el, hogy gyenge-e.
|
szomb. aug. 28, 2004 7:58 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
etw írta: Amúgy kb.két hete van K700-asom.Baromi jó buli volt hozzájutni,egész kis műsort csaptunk mire megkaptam.
Miért kellett műsort csapni? Alkudoztál a márkaboltban?
|
szomb. aug. 28, 2004 7:15 |
|
|
etw
ezüst tag
|
Hello mindenkinek!Új vagyok itt,ezért nézzétek el nekem,ha számotokra érdektelen dolgot irok.Tulajdonképpen csak Landsmann-t szerettem volna üdvözölni,most olvastam,hogy hol lakik.Nekem is vannak rokonaim Gyarmaton,meg Szeghalmon is.És ez olyan jó érzés volt fölfedezni ilyen messziről.Amúgy kb.két hete van K700-asom.Baromi jó buli volt hozzájutni,egész kis műsort csaptunk mire megkaptam.Egyenlőre tetszik,bár elég gyengusz képeket csinál,meg egy-két dolog nem tetszik benne,bár lehet,hogy én vagyok béna.
|
pén. aug. 27, 2004 23:03 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Landsmann írta: Eddig senki nem írta, de telefonálás közben lehet rögzíteni a beszélgetést? Ha igen, mindkét fél hangja hallatszik? 1-2 héten belül én is szándékozom vásárolni egy ilyet a Pannontól. Remélem abban kevesebb hiba lesz mint a T-Mobile-os és Vodás belepiszkált szoftveresekben.
Lehet rögzíteni, a memória erejéig. Mindkét fél hangja hallatszik. A szoftverhibák nem a bepiszkálás miatt vannak, független telóknál is van bőven.
|
pén. aug. 27, 2004 21:47 |
|
|
Vendég
|
Eddig senki nem írta, de telefonálás közben lehet rögzíteni a beszélgetést? Ha igen, mindkét fél hangja hallatszik?
1-2 héten belül én is szándékozom vásárolni egy ilyet a Pannontól. Remélem abban kevesebb hiba lesz mint a T-Mobile-os és Vodás belepiszkált szoftveresekben.
|
pén. aug. 27, 2004 21:46 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Jobban belegondolva és több hét tapasztalat után rájöttem,nekem aztán nem is hiányzik az mp3 csengőhang...Mi a fenének?polifónikussal is olyan szépen elvagyok,sőt még azt nemis töltöttem rá,csak a gyáriakkal.
Azt meg komolyan írtátok hogy szolg.független a pannonos változat?vagy csak a menüre értettétek?mert az azért nemsemmi lenne...
Bibby írta: Gondoltam ide is beírom ezt a programot amit ma találtam,egy egyszerű,apró kis "képszerkesztő",ami tulajdonképpen nem csinál mást,csak eltünteti/csökkenti a képzajt,ami valljuk be a telefonkameráknál eléggé jelen van. http://www.imagenomic.com/download.aspSzerintem nemrossz.
|
pén. aug. 27, 2004 20:33 |
|
|
Flanagan
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 29, 2004 17:02 Hozzászólások: 109 Tartózkodási hely: Győr
|
Re: MP3 csengőhang
LSz75 írta: Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy próbálta-e már valaki úgy becsapni a Live-os szoftvert, hogy mp3 fájl kiterjesztését megváltoztatta dm-re?
Sajnos nem lehet becsapni. Ezzel a trükkel legalábbis biztos nem. Azt írja ki hogy fogadás sikertelen...
|
csüt. aug. 26, 2004 20:48 |
|
|
Bibby
platina tag
|
_Laca írta: Akkor én itt kimaradtam valamiből. Hogy is van ez? Nekem még mindig a telefon cseng akkor is, ha nem MP3 van beállítva csengőhangnak. (egyébként a SE is hibaként tartja nyilván)
Állítsd be a hangfogadást és akkor headsetben cseng.
|
csüt. aug. 26, 2004 20:17 |
|
|
LSz75
vas-tag
|
MP3 csengőhang
Sziasztok!
Rendszeresen olvasom a hozzászólásokat itt a fórumon, mivel én is SE K700i használó vagyok, de ez az első alkalom, hogy írok is.
Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy próbálta-e már valaki úgy becsapni a Live-os szoftvert, hogy mp3 fájl kiterjesztését megváltoztatta dm-re?
Sajnos én még BT/infra csatlakozás hiányában ezt nem tudtam megtenni, de elképzelhetőnek tartom, hogy az így felmásolt fájl esetleg megjelenik a választható csengőhangok között.
Ha jól emlékszem valaki korábban azt irta, hogy a vodás szofver csak a dm kiterjesztésű fájlokat hajlandó csengőhangnak használni.
Köszi.
|
csüt. aug. 26, 2004 20:12 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
tomsojer írta: _Laca írta: Pannon-osok! Milyen szoftververzió van nektek? megnézni: >*<<*<* Ismét egy láma kérdés. Milyen állapotban kell a >*<<*<* mert ha alapállapoban csinálom akkor csak a menüben navigál.
Ne foglalkozz vele, hogy mit csinál közben a teló, csak nyomogasd ebben a sorrendben a gombokat, és megjelenik a szerviz menü!
|
csüt. aug. 26, 2004 19:48 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Megvan valakinek a K700i TV-ben látható reklámja? Vagy linket tudtok hozzá?
Kösz!
Steve
|
csüt. aug. 26, 2004 19:17 |
|
|
Szem
vas-tag
Csatlakozott: kedd aug. 24, 2004 18:58 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Köszönöm a válaszokat,kiprobálom!
|
csüt. aug. 26, 2004 19:04 |
|
|
tomsojer
vas-tag
|
craf7 írta: Hello!
A pannonos szoft.: R2E011 prgCXC 12821_EU_1_C
Nektek is szogáltatófüggetlen a pannonos teló?
Ha esetleg szoft fissítést kérek a pannontól akkor már függő lesz vagy örüljek a szerencsémnek és húzzam meg magam ?
|
csüt. aug. 26, 2004 13:53 |
|
|
tomsojer
vas-tag
|
_Laca írta: Pannon-osok! Milyen szoftververzió van nektek? megnézni: >*<<*<*
Ismét egy láma kérdés. Milyen állapotban kell a >*<<*<* mert ha alapállapoban csinálom akkor csak a menüben navigál.
|
csüt. aug. 26, 2004 13:47 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
<OFF>
Az alfa verzió belső tesztelésre készül, a béta pedig publikusra.
</OFF>
|
csüt. aug. 26, 2004 10:12 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Abból még a béta is használhatatlan, nem hogy az alfa...
|
csüt. aug. 26, 2004 9:02 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Bibby írta: _Laca írta: ...headset használatakor nem a headset cseng, hanem a külső hangszóró... Mááár megbeszéltük....nincs semmiféle hiba.
Akkor én itt kimaradtam valamiből. Hogy is van ez?
Nekem még mindig a telefon cseng akkor is, ha nem MP3 van beállítva csengőhangnak. (egyébként a SE is hibaként tartja nyilván)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára _Laca csüt. aug. 26, 2004 12:09-kor.
|
csüt. aug. 26, 2004 8:59 |
|
|
BoGar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Most épp itt. Vagy nem?
|
OFF
Mirage írta: BoGar írta: Béta elött az Alfa van. Szoftverben is az a bétát megelöző, még nem igazán használható és ki nem adott verzió. Érdekes én úgy tudtam, hogy az Alfa verzió már majdnem kész verzió, legalábbis mindig erre következtettem a verzió szám utáni -A- betűből.
Én mondjuk a számítógépprogramok irányából tudom ezt. Ott a Windowsból is először Alfa készül el, majd utána finomítják.
ON
|
csüt. aug. 26, 2004 8:52 |
|
|
Mirage
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 289 Tartózkodási hely: Moson megye
|
BoGar írta: Béta elött az Alfa van. Szoftverben is az a bétát megelöző, még nem igazán használható és ki nem adott verzió.
Érdekes én úgy tudtam, hogy az Alfa verzió már majdnem kész verzió, legalábbis mindig erre következtettem a verzió szám utáni -A- betűből. De legalább már ezt is tudom... De ami a lényeg, és ahonnan elindult a dolog, nem olyan rossz ez a szoft. Ahogyan _Laca is írta: a K700 használók 90%-nak az általunk ismert hibák fel sem tűnnek.
|
csüt. aug. 26, 2004 8:19 |
|
|
Bibby
platina tag
|
_Laca írta: craf7 írta: ...headset használatakor nem a headset cseng, hanem a külső hangszóró...
Mááár megbeszéltük....nincs semmiféle hiba.
|
csüt. aug. 26, 2004 7:37 |
|
|
craf7
vas-tag
|
Ez tényleg sok...
Még csak 1 napos, de
- a képek rendben vannak,
- takarékos módban nem világít töltés közben + nem tapasztaltam marhaságokat a működésben,
- nincs szundi az ismétlődő ébresztésnél...
a többit még figyelem.
üdv,
Craf7
|
szer. aug. 25, 2004 22:01 |
|
|
_Laca
platina tag
|
craf7 írta: Hello! A pannonos szoft.: R2E011 prgCXC 12821_EU_1_C
Akkor már az is egy újabb szoft!
Abban benne vannak ezek a hibák?:
-headset használatakor nem a headset cseng, hanem a külső hangszóró
-időnként a kameraképek mappában az adott fájlnéven korábban tárolt képek látszódnak, nem pedig az új képek
-takarékos üzemmódban ésszerűtlenül működik a telefon. Gyakran nem jelzi az sms-eket sem.
-takarékos üzemmódban töltés közben folyamatosan világít
-hangparancsos hívás fogadás, elutasítás nem működik bluetooth headset-el
-szundi funkció nincs az ismétlődő riasztásnál
Az akkumulátor meddig bírja? (az R2L-ben elvileg már javítottak a készenléti időn)
További kérdésem, hogy tapasztalsz-e valamilyen funkció bővülést benne, amiket mi itt hiányolunk a listán?
Pl. perchang, emlékeztető megjelenítésekor nem lehet újra-figyelmeztetést kérni, elmulasztott emlékeztetők lista, ismétlődő feladatok rögzítése, csoportkezelés stb.
Bocsi a sok kérdésért, és előre is köszi a válaszodat!
|
szer. aug. 25, 2004 21:47 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
_Laca írta: Várj vele még 1-2 hetet, aztán nyomass rá egy új szoftot is.
Az lesz
|
szer. aug. 25, 2004 21:15 |
|
|
craf7
vas-tag
|
Hello!
A pannonos szoft.: R2E011 prgCXC 12821_EU_1_C
|
szer. aug. 25, 2004 21:14 |
|
|
_Laca
platina tag
|
VGAB írta: _Laca írta: :D Legfrisebb információim szertint, 1-2 héten belül megjelenik az új szoftver tés és vodás változata is! Ezt kimondta az SE vagy a szolgáltatók? Bárcsak így lenne
Hivatalos SE szerviz: EVIK (csak itt foglalkoznak K700-al)
|
szer. aug. 25, 2004 19:39 |
|
|
Odo
Moderátor
|
VGAB írta: _Laca írta: :D Legfrisebb információim szertint, 1-2 héten belül megjelenik az új szoftver tés és vodás változata is! Ezt kimondta az SE vagy a szolgáltatók? Bárcsak így lenne
Nekem a T-Mobile szerviz.
|
szer. aug. 25, 2004 19:15 |
|
|
VGAB
ezüst tag
|
_Laca írta: :D Legfrisebb információim szertint, 1-2 héten belül megjelenik az új szoftver tés és vodás változata is!
Ezt kimondta az SE vagy a szolgáltatók?
Bárcsak így lenne
|
szer. aug. 25, 2004 19:14 |
|
|
BoGar
arany tag
|
Mirage írta: _Laca írta: Ez az első szoft, gyakorlatilag egy béta változat. Nincs még kiforrva, mert nagyon hirtelen adta ki a gyár. Ez azért elég erőteljes kifejezés. A szoft-tal semmilyen a használatot komolyan befolyásoló vagy korlátozó probléma nincs. Ha ez szerinted gyakorlatilag béta, akkor híres-hírhedt régi Nokia szoft-ok, mik voltak? Delta vagy Gamma, netán Omega verziók??
Béta elött az Alfa van. Szoftverben is az a bétát megelöző, még nem igazán használható és ki nem adott verzió.
|
szer. aug. 25, 2004 14:46 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Mirage írta: _Laca írta: Ez az első szoft, gyakorlatilag egy béta változat. Nincs még kiforrva, mert nagyon hirtelen adta ki a gyár. Ez azért elég erőteljes kifejezés. A szoft-tal semmilyen a használatot komolyan befolyásoló vagy korlátozó probléma nincs. Ha ez szerinted gyakorlatilag béta, akkor híres-hírhedt régi Nokia szoft-ok, mik voltak? Delta vagy Gamma, netán Omega verziók?? Azok akik nem olvasnak fórumot, nem technokraták és nem tudnak az új szoftról el sem fogják vinni frissíteni a szervizbe... ugyanis szerintük a telónak semmi baja nincs. Én persze nem tartozok közéjük...
Ezt arra alapozom, hogy a márkaszervizesnek, akivel ma beszéltem ZK vagy valami hasonló típusjelű telefonja van, ami gyakorlatikag ugyanezt a (hibás) szoftvert tartalmazza. Azért hívtam őket, mert a HBH600-as bt headset-emmel nem megy a hanparancsos hívásfogadás. Mondta, hogy örüljek neki hogy csak az nem megy, mert neki a hanghívás sem megy. Várja ő is az új szoftot.
Gondolom, -a saját érdekében,- csak alaposan utánanézhetett.
Az mondjuk tényleg túlzás, hogy béta verzió. Igazából csak arról van szó, hogy nem "kiforrott". Az is igaz, hogy a tulajdonosok 90%-a még csak fel sem fedezi a hibák nagyrészét. Viszont akik nem voltak ilyen gyorsak, és csak ősszel vesznek ilyen kütyüt, akkor már jobb szofttal fogják kapni.
Kellett nekünk ilyen gyorsan tella!
Egyébként szerintem nekem volt elsőként az országban témobil akciós K700-am! Én már akkor kipróbáltam (és rá is csaptam), amikor még ára sem volt. Várnom kellett egy hetet, hogy megvehessem. Ez volt az a bizonyos, általam sokat emlegetett bolti látogatás, amikor 6230-asért mentem a boltba, és második helyen a 6600 volt. K700 lett belőle!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára _Laca szer. aug. 25, 2004 14:51-kor.
|
szer. aug. 25, 2004 14:44 |
|
|
Mirage
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 289 Tartózkodási hely: Moson megye
|
_Laca írta: Ez az első szoft, gyakorlatilag egy béta változat. Nincs még kiforrva, mert nagyon hirtelen adta ki a gyár.
Ez azért elég erőteljes kifejezés. A szoft-tal semmilyen a használatot komolyan befolyásoló vagy korlátozó probléma nincs. Ha ez szerinted gyakorlatilag béta, akkor híres-hírhedt régi Nokia szoft-ok, mik voltak?
Delta vagy Gamma, netán Omega verziók??
Azok akik nem olvasnak fórumot, nem technokraták és nem tudnak az új szoftról el sem fogják vinni frissíteni a szervizbe... ugyanis szerintük a telónak semmi baja nincs. Én persze nem tartozok közéjük...
|
szer. aug. 25, 2004 14:33 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Pannon-osok! Milyen szoftververzió van nektek? megnézni: >*<<*<*
|
szer. aug. 25, 2004 14:02 |
|
|
_Laca
platina tag
|
OPi írta: Lassan vihetem szervizbe, a pöcök lefele kezd behalni
Várj vele még 1-2 hetet, aztán nyomass rá egy új szoftot is.
A SE hivatalos szervize megerősítette, hogy nagy megújulás várható az új szoftververziótól. Ez az első szoft, gyakorlatilag egy béta változat. Nincs még kiforrva, mert nagyon hirtelen adta ki a gyár.
|
szer. aug. 25, 2004 13:19 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Lassan vihetem szervizbe, a pöcök lefele kezd behalni
|
szer. aug. 25, 2004 12:50 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Gezza írta: Tamogatja egyebkent a telo wap bongeszoje valamennyire a Html szabvanyt? (Biztos kitargyaltatok mar ezt a temat, de most waprol vagyok es eleg korulmenyes lapozgatni /pl nincs ugras oldalakra vagy kereses/).
Ahol nincs frame, azok az oldalak elég jól jönnek be.
|
szer. aug. 25, 2004 12:49 |
|
|
BoGar
arany tag
|
kicsiG írta: Csak annyit akartam mondani, hogy ez a K700-as végre egy jól sikerült mobil. Tavaly a T610 olyan lassú volt, mint a dög és a kamerájával csak foszöld kásás maszalgot tudtam rögzíteni a kijelzője napfényben használhatatlan volt. De a kópé Sony Ericsson ahelyett, hogy ahhooz írt volna egy normális szoftvert inkább kiadta a javítást egy új mobilba (T630) és annak a hibáit se szoftver upgradeben végezte el hanem akkor már inkább egy új modilba a K700-ba rakta.
Kollégámnak T630-a van és sikerült neki kiderítenie, hogy az optikája rossz. Ő valami optikákat rakott még pluszba elé, és sikerült vele éles, mondhatni tökéletes képeket készíteni.
|
szer. aug. 25, 2004 9:20 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Legfrisebb információim szertint, 1-2 héten belül megjelenik az új szoftver tés és vodás változata is!
|
szer. aug. 25, 2004 8:38 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Re: aksi gond!
_Laca írta: Elvileg nem kell inicializáló töltés a lithium celláknak, mégis elsőre sokkal több ideig töltött neked is, nem?
Nem, akkor is kb. 1,5 óra alatt maximumon volt.
|
kedd aug. 24, 2004 19:37 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Re: aksi gond!
Odo írta: _Laca írta: Ahogy "érik" az akku, egyre többet fog bírni. Li-Ion-os aksinál nem mondják a 14 órás töltést, de az én tapasztalatom: minden Li-ion aksit az első 3 alkalommal 10-14 órát töltöm! Eddig bevált. Pl. az ME45-öm, 2 év után is kibir 1 hetet alapos nyúzás mellett is! Éppenhogy mondják, igaz az eladók. Azt a tendenciát vettem észre, hogy egyre többet mondanak )) Mostanra már 18-20 óránál tartanak. Viszont mások azt mondják ez teljesen felesleges.
Azért írtam, hogy nálam ez bevált. Lehet, hogy semmi köze hozzá, de ha mégis, akkor szerintem megéri az a három töltés!
Elvileg nem kell inicializáló töltés a lithium celláknak, mégis elsőre sokkal több ideig töltött neked is, nem?
|
kedd aug. 24, 2004 19:36 |
|
|