Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 19:41

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Azt hallottam, hogy a kormányzati percdíjak április végétől 30%-al mennek lejjebb.

Valaki meg tudja ezt erősíteni?

csüt. feb. 10, 2005 15:04
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
negyvenketto írta:
Hanem?

Ugyanolyan forgalmi korlátos díjak vonatkoznak rá,mint bármely publikus előfizura :cry:

csüt. feb. 10, 2005 13:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Hanem?
CineDOG írta:
Nem.

csüt. feb. 10, 2005 12:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem.

kedd feb. 08, 2005 9:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Köcce:)

:idea: Megvilágosodtam .

De komolyra fordítva a Marathonos csomagban nem korlátlan véletlenül a GPRS ?:)

Sverige írta:
negyvenketto írta:
Hahó!
Az a nagy kérdés, hogy most lehet-e valami olyan értelmes csomagba váltani, ahol nincs 200 Megás GPRS net korlát, hanem van benne vagy korlátlan, vagy 1 Giga.
Előre is kösz

A Vodánál gyakorlatilag nincs korlát, nyugodtan forgalmazhatsz akár 1 gigát is... havi 13000Ft-ért. :wink: Sőt 1 giga fölé is mehetsz +17000Ft/GB-ért. :twisted:

kedd feb. 08, 2005 9:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Esetleg valami régebbi nem publikus csomag. Pl. kormányzati.
Van akinek korlátlan, van akinek 1GB a net havi 3125-ért. Wappal együtt persze, ami korlátlan.

hétf. feb. 07, 2005 14:15
platina tag

Hozzászólás 
negyvenketto írta:
Hahó!
Az a nagy kérdés, hogy most lehet-e valami olyan értelmes csomagba váltani, ahol nincs 200 Megás GPRS net korlát, hanem van benne vagy korlátlan, vagy 1 Giga.
Előre is kösz

A Vodánál gyakorlatilag nincs korlát, nyugodtan forgalmazhatsz akár 1 gigát is... havi 13000Ft-ért. :wink: Sőt 1 giga fölé is mehetsz +17000Ft/GB-ért. :twisted:

hétf. feb. 07, 2005 13:52
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Hahó!

Előre is kösz

hétf. feb. 07, 2005 13:49
arany tag

Hozzászólás 
perill írta:
Sziasztok!

Automatán keresztül váltott át valaki bármelyik Roki csomagról valamelyik fix keretes díjcsomagra (90, 150, 500) a két opcióval (100 db SMS, valamint a esti és hétvégi 1000 perc + 1000 perc). úgy, hogy nem kapott erről a lehetőségről SMS-t?

Én Rock'n'Roll Extráról váltanék 90+2db opcióra, de még véletlenül sem kockáztatnám, hogy elbukom az ingyendumát, s az újba se vezetnek át.

Én Duett és korlátlan beszélgetésről váltottam Voda90+ esti és hétvégi opcióra (nekem SMS nem kell) és minden probléma nélkül ment...igaz, ügyintézőn keresztül.

szer. feb. 02, 2005 14:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintem mar akkor inkabb megeri az uszast gyakorolni a SWYOP miatt. :)

szer. feb. 02, 2005 14:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nos.
Minden igaz, ami írtam, kivéve: kezességvállalás nem kell. Ergo egy sima átiratás.

hétf. jan. 31, 2005 17:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Automatán keresztül váltott át valaki bármelyik Roki csomagról valamelyik fix keretes díjcsomagra (90, 150, 500) a két opcióval (100 db SMS, valamint a esti és hétvégi 1000 perc + 1000 perc). úgy, hogy nem kapott erről a lehetőségről SMS-t?

Én Rock'n'Roll Extráról váltanék 90+2db opcióra, de még véletlenül sem kockáztatnám, hogy elbukom az ingyendumát, s az újba se vezetnek át.

kedd jan. 25, 2005 16:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Irtam, hogy amint meg tudok valamit, annak ismereteben modositok a hirdetesen. Jelen pillanatban az Esti es hetvegi opcio nem publikus, s ez a SIM atvalthato abba. Ha meg kaphato reg.kartya, nem közületek akarok balekot fogni, aki jobban jarna, ha azzal ujat kötne, mint az Én hüseggel ellatott szerzödesem atirasara hasznalna fel, mivel egyreszt nem is lenne itt olyan szemely, masreszt nem szandekozok h*lyet csinalni magambol elöttetek.

kedd jan. 25, 2005 14:16
arany tag

Hozzászólás 
Hááát...ez így,ebben a formában meglehetősen kuszának tűnik.
Egy biztos -elvonatkoztatva a konkrét esettől- én nem vállalnék egy vadidegen emberért kezességet, bármilyen formában is.De,ezt nyilván majd Te mérlegeled és döntesz,vállalva az esetleges következményeket.
Ha viszont mégis lehet regkártyát kérni ismételten,akkor talán át kellene fogalmaznod azt a hirdetést.Szerintem.

kedd jan. 25, 2005 13:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
MEB írta:
vizsla1,

miről szól ez a kezességvállalós nyilatkozat?

Annyit tudok, amit leírtam. Ezt a kérdést én is feltettem neki, nem tudott rá semmi értelmeset mondani, csak hogy kell, meg ezen kívül mégegy spec. díjcsomaghoz. Eképzelhető, hogy a reg.kártyát ő így nevezi. Ezesetben vagy ő van lemaradva, mivel már nincs reg.kártya, vagy mi, és újra lehet kérni.
Csak azt kéne megtudni, ki legyen a kezes: én, aki most vagyok előfizető, vagy az, aki a regkártyát adta, hisz az ő szignójával ment át könnyített hitelbírálaton a szerződés megkötéskor, és ha lenne még reg.kártya, akkor is ő kellene hozzá az átíráshoz, nem pedig én, ha a BYOP-ot az új előfizető meg akarja tartani.

Ha új infoval (legyen az ellenkezője is a fentieknek) rendelkezem, szólok, s annak megfelelően korrigálom/törlöm a "hirdetést".

kedd jan. 25, 2005 12:35
arany tag

Hozzászólás 
squiddy írta:
MEB:
Téged is látni itt? :)

Naná! :lol:

vizsla1 kolléga mindig felvet érdekes gondolatokat,amiket nem tudok szó nélkül hagyni... :mrgreen:

kedd jan. 25, 2005 10:10
arany tag

Hozzászólás 
MEB:
Téged is látni itt? :)

kedd jan. 25, 2005 8:54
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1,

miről szól ez a kezességvállalós nyilatkozat?

hétf. jan. 24, 2005 22:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Igen. "Tutyi" :lol:. December ELSŐ felében kaptál erről infot? Januárban az ment, hogy a korábban kiadott reg.kártyákkal megköthesd a szerződést, de újat már nem kaptál.

Igen. A srác azt mondta, hogy a voda időről időre leállítja majd újraindítja a regkari osztogatását. Elemzi, hogy mennyire rentábilis, fizetnek-e a ügyfelek, stb........

hétf. jan. 24, 2005 21:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
Nem akarom az üzletedet rontani, de azt hiszem te vagy az, aki a legjobban tudja, hogy a BYOP nagy valószínűséggel NEM vihető tovább átírás után, kivéve ha az átvevőnek van regkártyája. Na most úgy lenne korrekt, ha leírnád, hogy igencsak kicsi az esélye annak, hogy megmaradhat a BYOP díjszabás.

Általában akkor fogok valamihez, ha azt előtte alaposan körüljárom. Ez most is megtörtént. Sőt, a kedvedért felhívtam a 1270-et: ott is elmondták, hogy megtartható a BYOP.
Csakhogy - s ez új info, ami valószínűleg a pár napon belül megjövő e-maibe is le lett volna írva - az átíráson kívül Nekem kell egy kezességvállalási nyilatkozat ínom, ami a BYOP-on kívül mégegy spec. díjcsomagra érvényes, egyéb esetben nem kell kezesség átíráskor.
Továbbá leírtam, hogy tisztában vagyok azzal, hogy már elég régóta nem kapható reg.kártya, amivel egyébként simán menne az átírás. Úgyhogy a hirdetés nem találomra lett feladva, hogy "hátha beveszi valemelyik idióta", mint ahogy Te azt elképzeled.

Ami pedig az Esti és hétvégi opciót illeti: írásban kaptam tájékoztatást arról, hogy az opciót igénybevehetem Voda 90-800-ra váltva. Azt pedig egy szóval sem írtam, hogy a BYOP-hoz jár.

Szóval minden, amit írtam igaz. Ami új info, az a kezességvállalás.

kerelyfe írta:
Ebben tutyi biztos vagy?
Decemberben még ment. És kaptam még szóróanyagot attól aki a regkarit adta, hogy szólhatok ismerősöknek.

Igen. "Tutyi" :lol:. December ELSŐ felében kaptál erről infot? Januárban az ment, hogy a korábban kiadott reg.kártyákkal megköthesd a szerződést, de újat már nem kaptál.

hétf. jan. 24, 2005 21:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
. Mivel BYOP-hoz már nem adnak reg.kártyát...

Ebben tutyi biztos vagy?
Decemberben még ment. És kaptam még szóróanyagot attól aki a regkarit adta, hogy szólhatok ismerősöknek.

hétf. jan. 24, 2005 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Félig OFF:
A bruttó 2500 Ft-os átírási díjért cserébe elvihető egy BYOP csomag, amit egyedi ajánlatként lehetőség van akár azonnal Voda 90,150,250,500,800 csomagok valamelyikére váltani az Esti és hétvégi opcióval együtt - ha mégsem tetszene a BYOP nyújtotta kedvezmény.
A kártya szépséghibája: még 21 hónap hűség van rá.
Érdeklődni a three@tvn.hu címen lehet.
ON

Valaki ilyenért üvöltva szokott rendre utasítani újoncokat, hogy ott az adok-veszek! Nem CDogra gondolok. Ja, hogy ez már szerepel ott? Akkor jó lenne kitörölni. Nemde? :wink:

hétf. jan. 24, 2005 20:57
platina tag

Hozzászólás 
Nem akarom az üzletedet rontani, de azt hiszem te vagy az, aki a legjobban tudja, hogy a BYOP nagy valószínűséggel NEM vihető tovább átírás után, kivéve ha az átvevőnek van regkártyája. Na most úgy lenne korrekt, ha leírnád, hogy igencsak kicsi az esélye annak, hogy megmaradhat a BYOP díjszabás.
Azt meg egyáltalán nem értem, miért hivatkozol a voda 90-800 csomaghoz járó ingyendumára, amikor az:
1. a te mostani csomagodhoz legjobb tudomásom szerint NEM jár;
2. bármilyen más csomaghoz ugyanúgy igényelhető majd mint a tiedhez.
VAGYIS iszonyú pofátlan módon akarsz minket hülyének nézni, akik ugyanúgy olvassuk a topicokat. Szerinted ki vesz meg 2500ért egy szinte esélytelen BYOP-ot, ami ha befullad, akkor egy szimpla voda 90-800 előfizu, 21 hónap hűséggel és még készülék sincs hozzá?! Hát mekkora lehúzás már ez?!
Véleményem szerint a csomagod úgy érne valamit, ha legalább 15-20ezer Ft-tal megtámogatnád és természetesen te állod az átírás díját, hiszen hűség nélkül maga a voda adja 1000Ft-tal alacsonyabb havidíjakon a voda 90-800 csomagokat. Az, hogy esetleg minimális esély van arra, hogy mégis meghagyják a BYOP díjszabást, csak egy kicsiny tényezője a dolognak...

hétf. jan. 24, 2005 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
MEB írta:
Cseppet sem csodálkoznék,ha most is ugyanez lesz majd a szitu... :mrgreen:

És az az elkeserítő, hogy nem kicsi a valószínűsége :twisted: .

hétf. jan. 24, 2005 20:00
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
A biztonsag kedvÉÉrt ujra rakÉrdeztem, max. 1 hÉt mulva jön a valasz . Kar, hogy BYOP-hoz nincs RÉszvÉteli feltÉteleket tartalmazo PDF. Abba mindent olyan jol le szoktak irni. MÉrget valoban nem vennÉk arra, amit irtak, Duettel is hasonlot jatszottak, mÉgis Án szivtam meg. Mivel nem adnak mar reg.kartyat, Értelemszerüen reg.kartya nÉlkül megy tovabb a BYOP az uj tulajnak. SZVSZ...

Cseppet sem csodálkoznék,ha most is ugyanez lesz majd a szitu... :mrgreen:

hétf. jan. 24, 2005 19:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Igen, a te neveden, tehát ha ő csinál egy 60E Ft-os szla, azt te fogod kifizetni...

Nem elajándékozva lesz a SIM, vagy egyszerűen más kezébe nyomva, hanem átírva, márkaboltban, 2500 pénzért. Az Új Tulaj átesik egy hitelbírálaton. Mivel BYOP-hoz már nem adnak reg.kártyát, s mivel azt a tájékoztatást adták írásban, hogy a BYOP csomag marad az átírás után, ezért tovább tudja használni.

Mit nem lehet ezen megérteni?

Idézet:
18. Az előfizetői szerződés átruházása
Az előfizetői jogviszony átíratható az Általános Szerződési Feltételek 4.4. pontja szerint. Utólag fizető Előfizetők esetében az átírás díjának összege 2.000,- Ft + ÁFA (2.500,- Ft ÁFA-val) előfizetésenként.
Abban az esetben, ha az átírás olyan gazdasági társaság nevére történik, melynek korábban a Vodafone Magyarország Rt-vel nem volt előfizetői szerződése, további egyszeri 8.000,- Ft + ÁFA (10.000,-Ft ÁFA-val) átírási díjat kell megfizetni.
Az átíráshoz kapcsolódó előfizetésenkénti, illetve egyszeri díjak megfizetésétől a Szolgáltató öröklés esetén történő átíráskor, illetve abban az esetben, ha az Előfizető olyan gazdasági társaság nevére íratja át az előfizetést, amelyben tulajdoni részesedése van, eltekinthet. A fenti díjakat az új Ügyfél a hitelképességi vizsgálatot követően köteles megfizetni.

hétf. jan. 24, 2005 19:37
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
A biztonsag kedvÉÉrt ujra rakÉrdeztem, max. 1 hÉt mulva jön a valasz :D. Kar, hogy BYOP-hoz nincs RÉszvÉteli feltÉteleket tartalmazo PDF. Abba mindent olyan jol le szoktak irni. MÉrget valoban nem vennÉk arra, amit irtak, Duettel is hasonlot jatszottak, mÉgis Án szivtam meg. Mivel nem adnak mar reg.kartyat, Értelemszerüen reg.kartya nÉlkül megy tovabb a BYOP az uj tulajnak. SZVSZ...

Igen, a te neveden, tehát ha ő csinál egy 60E Ft-os szla, azt te fogod kifizetni...

hétf. jan. 24, 2005 15:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
A biztonsag kedvÉÉrt ujra rakÉrdeztem, max. 1 hÉt mulva jön a valasz :D. Kar, hogy BYOP-hoz nincs RÉszvÉteli feltÉteleket tartalmazo PDF. Abba mindent olyan jol le szoktak irni. MÉrget valoban nem vennÉk arra, amit irtak, Duettel is hasonlot jatszottak, mÉgis Án szivtam meg. Mivel nem adnak mar reg.kartyat, Értelemszerüen reg.kartya nÉlkül megy tovabb a BYOP az uj tulajnak. SZVSZ...

hétf. jan. 24, 2005 15:51
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
1. Tudomasom szerint az ASZF 2500-at jelöl maganszemÉlyhez, És 10000-et cÉgekhez. 2. ÜgyfÉlszolgalati irasos tajÉkoztatas alapjan tarthatja meg. Amugy meg honnan szerezne reg.kartyat? Mar nem adnak. Tovabba ha mÉgsem tarthatna meg - amit kÉtlek - mÉg ott van az Esti És hÉtvÉgi opcio, amit egyelöre nem mindenki vehet igÉnybe.

Kíváncsiságból felhívtam az előbb a Vodánál dolgozó ismerősömet az átírás miatt,de ő nem tud róla,hogy továbbvihető lenne a Byop.Azzal pedig magam is tisztában vagyok,hogy regkártyát már nem lehet igényelni,ezért írtam róla múltidőben az előző postban.

hétf. jan. 24, 2005 14:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
1. Tudomasom szerint az ASZF 2500-at jelöl maganszemÉlyhez, És 10000-et cÉgekhez. 2. ÜgyfÉlszolgalati irasos tajÉkoztatas alapjan tarthatja meg. Amugy meg honnan szerezne reg.kartyat? Mar nem adnak. Tovabba ha mÉgsem tarthatna meg - amit kÉtlek - mÉg ott van az Esti És hÉtvÉgi opcio, amit egyelöre nem mindenki vehet igÉnybe.

hétf. jan. 24, 2005 13:28
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Félig OFF:
A bruttó 2500 Ft-os átírási díjért cserébe elvihető egy BYOP csomag, amit egyedi ajánlatként lehetőség van akár azonnal Voda 90,150,250,500,800 csomagok valamelyikére váltani az Esti és hétvégi opcióval együtt - ha mégsem tetszene a BYOP nyújtotta kedvezmény.
ON

1. a 2500 csak akkor igaz,ha már van a leendő vevőd nevén Vodás előfizetés.
2. Byopot csak regkártyával lehetett vásárolni vagy átiratni.Azaz a Te Byopodat csak valamely publikus előfizuként tudod továbbértékesíteni.

hétf. jan. 24, 2005 13:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Félig OFF:
ON

hétf. jan. 24, 2005 12:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én már kötöttem (meg persze még jópáran :) ).Tagdíj nincs a Marathonhoz,csak kapsz egy papírt,mely szerint levelező tagja lettél a clubnak -> jogosult vagy a csomagra.
A vodánál csak akkor kell 2 évet aláírnod,ha telcsit is veszel,amúgy nincs kötelező hűség.
A percdíjak:
csúcs(hk/hb): 39,6/26,4
kívül:26,4/13,2
havi 20 sms ingyen(amúgy 26,4 ft),100% ledumálható,másodperc alap,2500 havidíj.(a percdíjak bruttók)

Szerk.:igazad van Vizsla,thx :) javítottam :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pampika szomb. jan. 22, 2005 16:39-kor.

szomb. jan. 22, 2005 12:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lindy írta:
Sziasztok!!!

Én az után szeretnék érdeklődni, hogy kötött már vki szerződést a Marathon klubnál? Ha igen, akkor milyen kötelezettségeket kell vállalni és mennyi a tagdíj (már ha van)?

A választ előre is köszönöm!

Nincs tagdíj, és asszem két év, ha telóval veszed.

pén. jan. 21, 2005 22:03
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!!!

Én az után szeretnék érdeklődni, hogy kötött már vki szerződést a Marathon klubnál? Ha igen, akkor milyen kötelezettségeket kell vállalni és mennyi a tagdíj (már ha van)?

A választ előre is köszönöm!

pén. jan. 21, 2005 21:59
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Új vagyok ebben a fórumban és első kérdésem a Vodás ügyvédi csomaggal kapcsolatos. Tudja valaki, hogy ennek a csomagnak milyen bruttó percdíja és havi alapdíja van?

kedd jan. 18, 2005 16:45
ezüst tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Hb:30/15 voda
Hk:45/30 vonalas/mobil
8-20-ig

Köszönöm szépen! 8)

kedd jan. 18, 2005 12:45
platina tag

Hozzászólás 
Hb:30/15 voda
Hk:45/30 vonalas/mobil
8-20-ig

kedd jan. 18, 2005 11:26
ezüst tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Ugyan az mint a BYOP csak a végén kapsz 12% kedvezmény a számlából.Én így tudom

És annak mik a paraméterei?
Azt hittem Te tudod...

kedd jan. 18, 2005 11:24
platina tag

Hozzászólás 
Ugyan az mint a BYOP csak a végén kapsz 12% kedvezmény a számlából.Én így tudom

kedd jan. 18, 2005 10:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez a SWYOP álnéven működő csomag a Marathon sportklub csomagja.
Amikor az öbölátúszásról írtak, akkor írtak erről a csomagról is. Ebben a topikban.

kedd jan. 18, 2005 10:02
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
SWYOP van még. De megkötéskor nehogy ezt a nevet említsd az Ügyintézőnek!

Kerestem hátrébb, de nem találtam...
Ennek a SWYOPnak mik a paraméterei?
Úgy lrtem havidíj? mp alap? lebeszélhetőség?
percdíj voda csúcs/nem csúcs?
percdíj nem voda cs/ncs?
perdíj vezetékes cs/ncs?

Előre is köszi!

kedd jan. 18, 2005 9:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hát ez az! Ki gondolt a BYOP-ra 8)?

vas. jan. 16, 2005 20:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Kis-Kapin Ádám->Talán ha átolvasnád a topicot, elég sok információhoz hozzájuthatnál!

Naja, de hol van már a tavaly június???

vas. jan. 16, 2005 20:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kis-Kapin Ádám->Talán ha átolvasnád a topicot, elég sok információhoz hozzájuthatnál!

vas. jan. 16, 2005 20:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Öcsisajt!
Erről a csomagról már lemaradtál! NINCS!

vas. jan. 16, 2005 19:08
vas-tag

Hozzászólás Re: Kedvezményes Vodafone díjcsomag
[quote="mamakedvence"]Ha vodafone előfizetést szeretnél kötni, akkor írj egy mailt tudok egy jó tarifát. Előfiz:2500 lebeszélhető, mp alapú, 20 ingyen sms, percdíjak: hb 30/15, hk 45/30 sms 30Ft.[/quote]

Szia!!

Engem érdekelne ez a díjcsomag, hol , vagy kitől lehet többet megtudni?
ha tudtok többet erről a csomagról, tudnátok segíteni ilyet szerezni?
E.mailcímem: kis-kapinadam@freemail.hu
Előre is köszönöm segítségetetk!

vas. jan. 16, 2005 18:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
SWYOP van még. De megkötéskor nehogy ezt a nevet említsd az Ügyintézőnek!

pén. jan. 14, 2005 10:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

SYOP, vagy BYOP csomag van még, vagy csak dec. 31-ig lehetett hozzájutni?
(nem engem érdekel, csak érdeklődöm...)

pén. jan. 14, 2005 10:24
arany tag

Hozzászólás 
R 1 írta:
Szia R 1!

Neked milyen hívástarifáid vannak a kormicsomagban? Leirnád részletesen (mi a pontos neve a csomagnak, előfizu díj, percdíjak, kedvezmények)?

Csumi:Attka
R 1 írta:

Hali!

Csúcs bárhova 29 Ft csúcson kívül 23 Ft bárhova. Mp alapú. 20 sms. Nettó 1800 Ft havidíj, teljesen lebeszélhető. WAP korlátlan 375 Ft. Internet 3000 Ft 1 GB-ig.

Asszem ennyi.

Köszi szépen. Ez a csomag is nagyon jó.

Csumi:Attka

hétf. jan. 10, 2005 13:25
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 93  Következő