Szerző |
Üzenet |
Vizsla
a fórum lelke
|
Olyan állásajánlatot találtam, ahova kérnek egészségügyi kiskönyvet. Ezt hogyan tudom beszerezni, milyen orvos(ok)hoz kell elmennem, díjköteles-e, mennyi idő az egész?
Google csak gyermek-egészségügyi kiskönyvről dumál. Az meg Nekem nem jó...
|
pén. jan. 07, 2005 23:22 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Melyek azok a cégek, amik hostokat, hostesseket közvetítnek ki mobilos üzletekbe, vagy mobil-értékesítéssel is foglalkozó egyéb cégekhez?
|
pén. jan. 07, 2005 23:08 |
|
|
Vendég
|
Tud valaki ajánlani egy programot amivel DVD-ről le tudnám rántani az audio sávot és mp3-ba menteni? Netalán egy linket
|
pén. jan. 07, 2005 20:11 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Hat,en se,de en nemcsak a szomszedban...
|
pén. jan. 07, 2005 20:02 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
CineDOG írta: A klímát holnap délelőtt szerelik. Majd azzal adom el a lakást.
Mert ugye klímával többet ér, tehát több részvényt vehetsz érte!
Steve
|
pén. jan. 07, 2005 19:47 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
TV2 Aktív: rejtett riportot kell csinálni abból, hogy az emberek nem adják ki a lakásukat cigányoknak albérletbe. Míg egy fehér csajnak igen.
Ez nem csoda. Errefele sem szeretik a romákat a szomszédban látni.
|
pén. jan. 07, 2005 19:24 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Sajna nincs. En is a vonatrol lattam. Kb. 45 perccel ezelottig csak a 100% sotetkek/sarga/feher verziokat lattam,ill. vmelyik este egy sotetkek/feher/magenta kombinaciot. De ez a totalis magenta kisse durva. Fura,hogy a T-Mobile nev itthoni megjelenese elott nem nagyon mertek hozzanyulni a magenta szinhez Azota viszont egyre tobb ceg hirdetesen ott virit.
|
pén. jan. 07, 2005 18:26 |
|
|
Vendég
|
partycsoka írta: A Muveszetek Palotaja ezekben a percekben szep magenta szinben pompazik. Erdekes latvany. De csak addig,mig a rendszer automatikusan at nem valt masik szinre.
De sajnálom hogy erről a látványról lemaradtam... Esetleg kép róla?
|
pén. jan. 07, 2005 17:59 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
A Muveszetek Palotaja ezekben a percekben szep magenta szinben pompazik. Erdekes latvany. De csak addig,mig a rendszer automatikusan at nem valt masik szinre.
|
pén. jan. 07, 2005 17:53 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
@ -> Gratula! Akkor mostmár düböröghet a spy the ghost ezerrel
|
pén. jan. 07, 2005 17:31 |
|
|
Vendég
|
@ írta: Hi all,
Van itt valaki aki Pascal zseni és ráér pénteken 9 és 12 között? NAGYON fontos lenne.
Megvolt a vizsga! Sikerült!!!
Köszönöm mindenkinek, aki segített benne így vagy úgy!
|
pén. jan. 07, 2005 17:26 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Hát most nagyon elkeseredtem, nem hiszem el, miért kell ilyen drágán árulni azt a rohadt belépőt? Nomeg hány fogásos az az ebéd? Pedig nagyon szerettem volna ott lenni.
|
pén. jan. 07, 2005 16:47 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
tizedes írta: Sziasztok! Egy kis segítsÉget kÉrek,wapról írok,így nem tudok gyorsan keresni:-( HP IPAQ Pocket pcn lÉtezik magyar nyelv? S hogy tudom beállitani? 7wÉgÉre kölcsönadta a fönököm tesztelÉsre . . köszi
Létezik, de külön fel kell rakni és fizetős. Language extender a neve, van demója is, de én nem ajánlom. Sokszor hajlamos elcseszni a rendszert, megbízhatatlanabbá válik a rendszer, stb, sok embernek viszont nincs gondja vele.
|
pén. jan. 07, 2005 16:26 |
|
|
tizedes
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jún. 14, 2004 5:27 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Székefehérvár
|
Sziasztok! Egy kis segítsÉget kÉrek,wapról írok,így nem tudok gyorsan keresni:-( HP IPAQ Pocket pcn lÉtezik magyar nyelv? S hogy tudom beállitani? 7wÉgÉre kölcsönadta a fönököm tesztelÉsre . . köszi
|
pén. jan. 07, 2005 15:52 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
CineDOG írta: Megvan! Oké!
Azért vigyázz olyan oldalaknál, ahol form van (pl levelezõ, fórum), mert írás közbeni frissítéskor elvész a munkásság
|
pén. jan. 07, 2005 13:11 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ja, de mostmar duplán okos vagyok.
|
pén. jan. 07, 2005 10:47 |
|
|
alorinc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 411 Tartózkodási hely: Budapest
|
CineDOG írta: alorinc írta: CineDOG írta: www.sportingbet.hu hány százalékos az éves hozama az értékpapírjának? ez reszveny. Valtozo hozam. Tavaly tobb mint 400%! www.londonstockexchange.com
Nem akarlak megsérteni, de a részvény az értékpapír egy fajtája.
de látom a kiokosítás már megtörtént...
|
pén. jan. 07, 2005 10:36 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Megvan! Oké!
|
pén. jan. 07, 2005 9:54 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Van Operám is, és ott hol?
|
pén. jan. 07, 2005 9:46 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
CineDOG írta: Be lehet azt valahol állítani, hogy a böngésző mondjuk 2percenként frissítsen egy adott oldalt?
Opera tudja.
|
pén. jan. 07, 2005 9:46 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Be lehet azt valahol állítani, hogy a böngésző mondjuk 2percenként frissítsen egy adott oldalt?
|
pén. jan. 07, 2005 9:42 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
BrOnZ írta: csab2 írta: Tudtok nekem olyan magyar nyelvű oldalt ajánlani, ahol sok hasznos infót lehet találni CD-k grabb-eléséről? Pl. valamilyen fórum. Nem vagyok járatos a témában. Mobilos témában ugye ez a legjobb fórum. Digitális fényképezésről pedig az index (ha jól tudom). Szóval mp3-ban melyik a legjobb magyar nyelvű fórum? Fórum ügyben nem tudok segíteni, de MP3-ban talán igen. Mivel napi szinten foglalkozom hangokkal, szívesen segítek, ha tudok. Kérdezz nyugodtan!
Köszi szépen! Akkor a többi privátban.
|
pén. jan. 07, 2005 7:33 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
GazVezir írta: http://pcforum.hu/hirek/A-világ-legismertebb-hackere-ad-elő-az-IDC-biztonsági-konferenciáján.htm?qnid=9229
Arra lennék kíváncsi, hogy ezen a konferencián egy ilyen kisember mint én is jelen lehetek? Ez nagyon érdekelne, ugyanis ott lesz Kevin David Mitnick és hát, hogy őszínte legyek, minden vágyam, hogy találkozhassak vele vagy esetleg csak egy fényképet rögzítsek róla. Ilyesfajta információt nem találtam a weboldalon, hogy ki vehet részt és ki nem egy ilyen konferencián. A válaszokat előre is köszönöm, kéretik nem kiröhögni!
Persze,hogy ott lehetsz.Ha kifizeted a belépőt
Itt vannak az árak:
http://www.idchungary.hu/hungary/forum050202/k16.html
|
pén. jan. 07, 2005 1:18 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Idézet: A copy of your message is being returned to you due to difficulties encountered while attempting to deliver your mail. The following errors occurred during message delivery processing: <smtp [10.1.1.1] uszi-budapest@nhh.hu 29999>: RCPT To:<uszi-budapest@nhh.hu> | 550 <uszi-budapest@nhh.hu>... User unknown
Na ilyenkor mi a pálya? Más e-mail címük nincs .
Üzenet küldője: The Post Office <postmaster@hif.hu>
|
csüt. jan. 06, 2005 23:07 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
http://pcforum.hu/hirek/A-világ-legismertebb-hackere-ad-elő-az-IDC-biztonsági-konferenciáján.htm?qnid=9229
Arra lennék kíváncsi, hogy ezen a konferencián egy ilyen kisember mint én is jelen lehetek? Ez nagyon érdekelne, ugyanis ott lesz Kevin David Mitnick és hát, hogy őszínte legyek, minden vágyam, hogy találkozhassak vele vagy esetleg csak egy fényképet rögzítsek róla. Ilyesfajta információt nem találtam a weboldalon, hogy ki vehet részt és ki nem egy ilyen konferencián. A válaszokat előre is köszönöm, kéretik nem kiröhögni!
|
csüt. jan. 06, 2005 22:00 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
pampika írta: CineDOG írta: jaja! Eladom a lakasom is! De akkor hova rakod a klímát?
A klímát holnap délelőtt szerelik.
Majd azzal adom el a lakást.
|
csüt. jan. 06, 2005 19:43 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Kicsit nem értem a BM-et. Egyik oldalról a vodát választja, tőle vesz készüléket, előfizut, másik oldalról meg letiltja. Tényleg az volna a legjobb megoldás, ha a hívott számok alapján egy alközpontból a megfelelő SIM-ről/vezetékes szolgáltatótól indulna ki a hívás.
|
csüt. jan. 06, 2005 19:38 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
CineDOG írta: jaja! Eladom a lakasom is!
De akkor hova rakod a klímát?
|
csüt. jan. 06, 2005 16:57 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Steve_Hun írta: CineDOG írta: Ja. És legalább többet lehet venni. Ez eszembe sem jutott... Gondolj bele több ezer részvényed is lehet ... Sőt, ha elég sokat vásárolsz, akkor főrészvényessé is válhatsz! Steve
jaja! Eladom a lakasom is!
|
csüt. jan. 06, 2005 15:10 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
CineDOG írta: Ja. És legalább többet lehet venni.
Ez eszembe sem jutott... Gondolj bele több ezer részvényed is lehet ... Sőt, ha elég sokat vásárolsz, akkor főrészvényessé is válhatsz!
Steve
|
csüt. jan. 06, 2005 14:21 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Steve_Hun írta: CineDOG írta: Most is okosodtam. Az angol részvényárak nem fontban, hanem pennyben vannak megadva. Nézd a dolog jó oldalát: legalább kevesebbe kerül ! Steve
Ja. És legalább többet lehet venni.
|
csüt. jan. 06, 2005 13:02 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
partycsoka írta: http://www.origo.hu/itthon/20050106korlatozzak.html Korlátozzák a telefonhívásokat a rendőrségen A rendőrségen csak magas beosztású vezetők tárcsázhatják a 70-es előhívószámú készülékeket, mert a BM letiltotta a vonalas készülékekről ezt a körzetszámot. A rendőrök körében ugyanakkor elterjedtek a 70-es telefonok, az intézkedés óta egyes nyomozócsoportokat még közvetlen parancsnokaik sem képesek mozgósítani a Teve utcából - írja a Népszabadság. A rendőrségen kizárólag főosztályvezetők vagy ennél magasabb beosztású vezetők tárcsázhatják a 70-es előhívószámú készülékeket, mert a Belügyminisztérium távközlési szolgálatának kezdeményezésére a tárca közigazgatási államtitkára valamennyi vonalas készülékről letiltatta a 70-es körzetszámot. Ugyanakkor az elmúlt hónapokban sok rendőr vásárolt Vodafone-kártyát, és amióta a BM letiltotta a 70-es hívószámokat, parancsnokaik csak saját mobiltelefonjukról vagy feletteseik vezetékes készülékéről érhetik el őket. A Népszabadság úgy tudja, egyes nyomozócsoportokat az intézkedés óta - a főosztályvezető távollétében - még közvetlen parancsnokaik sem képesek mozgósítani a Teve utcából. Az ORFK és a BRFK központi ügyelete sem jogosult a 70-es előhívószámú készülékeket hívni. Az intézkedést a tárca illetékes szolgálata gazdaságossági megfontolásokkal indokolta. A telefonstop miatt értetlenségüket fejezték ki és tiltakoztak a rendőrségen működő szakszervezetek. Úgy látszik a Rendőrségnél is kapós a voda.
http://www.ma.hu/page/cikk/aa/0/109448/1
Ebben a cikkben van két érdekes félmondat is. Az egyik a számhordozásról, mi szerint aki hordozott vodás azt lehet ennek ellenére is hívni. A másik szerint meg szokás szerint személyes ellentétek okozzák ezt az egészet. Mindenesetre érdekes a döntés, és szerintem hűen tükrözi a a mai magyar rendőrség egészet. hihetetlen egy banda
|
csüt. jan. 06, 2005 10:27 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
CineDOG írta: Most is okosodtam. Az angol részvényárak nem fontban, hanem pennyben vannak megadva.
Nézd a dolog jó oldalát: legalább kevesebbe kerül !
Steve
|
csüt. jan. 06, 2005 9:47 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Most is okosodtam. Az angol részvényárak nem fontban, hanem pennyben vannak megadva.
|
csüt. jan. 06, 2005 9:40 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
http://www.origo.hu/itthon/20050106korlatozzak.html
Korlátozzák a telefonhívásokat a rendőrségen
A rendőrségen csak magas beosztású vezetők tárcsázhatják a 70-es előhívószámú készülékeket, mert a BM letiltotta a vonalas készülékekről ezt a körzetszámot. A rendőrök körében ugyanakkor elterjedtek a 70-es telefonok, az intézkedés óta egyes nyomozócsoportokat még közvetlen parancsnokaik sem képesek mozgósítani a Teve utcából - írja a Népszabadság.
A rendőrségen kizárólag főosztályvezetők vagy ennél magasabb beosztású vezetők tárcsázhatják a 70-es előhívószámú készülékeket, mert a Belügyminisztérium távközlési szolgálatának kezdeményezésére a tárca közigazgatási államtitkára valamennyi vonalas készülékről letiltatta a 70-es körzetszámot. Ugyanakkor az elmúlt hónapokban sok rendőr vásárolt Vodafone-kártyát, és amióta a BM letiltotta a 70-es hívószámokat, parancsnokaik csak saját mobiltelefonjukról vagy feletteseik vezetékes készülékéről érhetik el őket.
A Népszabadság úgy tudja, egyes nyomozócsoportokat az intézkedés óta - a főosztályvezető távollétében - még közvetlen parancsnokaik sem képesek mozgósítani a Teve utcából. Az ORFK és a BRFK központi ügyelete sem jogosult a 70-es előhívószámú készülékeket hívni.
Az intézkedést a tárca illetékes szolgálata gazdaságossági megfontolásokkal indokolta. A telefonstop miatt értetlenségüket fejezték ki és tiltakoztak a rendőrségen működő szakszervezetek.
Úgy látszik a Rendőrségnél is kapós a voda.
|
csüt. jan. 06, 2005 9:09 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
csab2 írta: Tudtok nekem olyan magyar nyelvű oldalt ajánlani, ahol sok hasznos infót lehet találni CD-k grabb-eléséről? Pl. valamilyen fórum. Nem vagyok járatos a témában. Mobilos témában ugye ez a legjobb fórum. Digitális fényképezésről pedig az index (ha jól tudom). Szóval mp3-ban melyik a legjobb magyar nyelvű fórum? Fórum ügyben nem tudok segíteni, de MP3-ban talán igen. Mivel napi szinten foglalkozom hangokkal, szívesen segítek, ha tudok. Kérdezz nyugodtan!
|
csüt. jan. 06, 2005 9:02 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
McLaca írta: Még valami: BrOnZ platina tag.... Tartózkodási hely: Stuhlweissenburg Ez tetszik! Tényleg ott "tartózkodsz"? A valódi német neve tényleg ez...
Üdv!
Ott bizony! Így igaz, tényleg ez volt a neve. Alig van távol Sóvártól...
|
csüt. jan. 06, 2005 8:16 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
@ írta: vizsla1 írta: Lesz még rajtad kívül más is abban a teremben, más gyakIV-ző? Bizony lesz, de ők is IV-sek, és csaodák nincsenek... :S
Akkor javaslom, hogy nézz utána annak, amit PÜ-ben küldtem...
|
szer. jan. 05, 2005 23:41 |
|
|
Vendég
|
vizsla1 írta: Lesz még rajtad kívül más is abban a teremben, más gyakIV-ző?
Bizony lesz, de ők is IV-sek, és csaodák nincsenek... :S
|
szer. jan. 05, 2005 23:39 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
CineDOG írta: Nézd meg a sportingbet weboldalát. És láthatod, hogy ebben nagy pénzek vannak. És biztos folytatódik a nemzetközi terjeszkedés is. 26 nyelvű az oldal. www.sportingbet.huNem kell azt nekem mondani. http://hu.sportingbet.com/c/investor/index.htmlK.Zolee írta: nana ez azert nem igy van. ad 1. a busznak elsobbsege van megallobol (obol) indulva ha indexelt koteles vagy elengedni. kresz szerint.
Nem kötekedésképpen, de ebben a helyzetben a busznak csak lakott területen belül van elsőbbsége. Kresz szerint.
|
szer. jan. 05, 2005 22:30 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Nézd meg a sportingbet weboldalát. És láthatod, hogy ebben nagy pénzek vannak. És biztos folytatódik a nemzetközi terjeszkedés is. 26 nyelvű az oldal.
www.sportingbet.hu
|
szer. jan. 05, 2005 22:24 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
CineDOG írta: Amúgy ugye ezt a táblázatot nézed? Share price performance. Szépen tudod ott mozgatni a kurzort, és napra kiír mindent. Hoppá, elnéztem a skálát. Igen. Valóban. 50 körül árfolyamról indult, és 185 környékén jár ma. Nos igen. Lehet gondolkodni, hogy folytatódik-e a trend vagy visszaesik. Érdemes lenne utánanézni, hogy október 17-e környékén mi történt, mert akkor ugrott meg az árfolyam. 1 hónappal később már 50%-os az emelkedés mértéke. Valóban nem mindennapi.
|
szer. jan. 05, 2005 22:19 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
@ írta: vizsla1 írta: Vizsga(gyakIV) a HSZK-ban lesz? Nem lapon? Bizony! HSZK-s Az a lényeg benne, hogy ha azért vágtak meg zh-n mert papíron nem tusz programozni, akkor itt tudsz javítani. Nos, engem nem azért vágtak meg, ezért kéne a segítség
Lesz még rajtad kívül más is abban a teremben, más gyakIV-ző?
|
szer. jan. 05, 2005 22:14 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Tudtok nekem olyan magyar nyelvű oldalt ajánlani, ahol sok hasznos infót lehet találni CD-k grabb-eléséről? Pl. valamilyen fórum. Nem vagyok járatos a témában. Mobilos témában ugye ez a legjobb fórum. Digitális fényképezésről pedig az index (ha jól tudom). Szóval mp3-ban melyik a legjobb magyar nyelvű fórum?
|
szer. jan. 05, 2005 22:12 |
|
|
Vendég
|
A kutyák etetésére visszatérve, a reggeli etetés hátrányaiban lehet valami. De ugyanilyen káros az esti etetés is. Tele gyomorral estére elfekszenek, jól elnyomja, nem tökéletes az emésztés. Ugyanez van az embernél is ha nemsokkal lefekvés előtt eszik. Szakkönyvek úgy írják, felnőtt kutyákat naponta egyszer, napközben kell etetni. Kölyökkutyákat napi 3-szor. Aztán ahogy nő, később napi 2-szer, majd 1-szer. Tehát nem szabad a napi 3 etetésről egyből napi 1-re átállni.
|
szer. jan. 05, 2005 22:07 |
|
|
Vendég
|
vizsla1 írta: Vizsga(gyakIV) a HSZK-ban lesz? Nem lapon?
Bizony! HSZK-s Az a lényeg benne, hogy ha azért vágtak meg zh-n mert papíron nem tusz programozni, akkor itt tudsz javítani. Nos, engem nem azért vágtak meg, ezért kéne a segítség
|
szer. jan. 05, 2005 22:03 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
McLaca írta: Igen, tudom, hogy nem Te kérdőjelezted meg, írtam is. A macska nem szokott szeretni, amúgy meg szereti a magasabb hőmérsékletű helyeket, azért bújik hozzád, hogy ne "fázzon" Üdv!
Én voltam, aki megkérdőjelezte.
A macska NEM csak a meleg miatt bújik az emberhez. Azért ezzel ne próbáljuk már kimagyarázni.
Egyébként az egyiptomiak nem tartották gonosznak a macskát, sőt templomokat emeltek neki. A sötét középkorban üldözték inkább őket, de akkor kit nem...
A kutya reggeli etetésére vonatkozó infót állatorvos mondta?
|
szer. jan. 05, 2005 22:01 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Vizsga(gyakIV) a HSZK-ban lesz? Nem lapon?
|
szer. jan. 05, 2005 21:58 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Azt hittem a CD az a Concorde Direkt.
Amúgy ugye ezt a táblázatot nézed? Share price performance
Szépen tudod ott mozgatni a kurzort, és napra kiír mindent.
|
szer. jan. 05, 2005 21:55 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
CineDOG írta: Mert a CD-nél hol látod a sportingbetet? Miért nem az angol tőzsde oldalát nézed?
CineDOG, te vagy a CD. :D:D
Ott nézem:
http://www.londonstockexchange.com/en-g ... 0951625SBT
|
szer. jan. 05, 2005 21:50 |
|
|