Szerző |
Üzenet |
Raul67
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Csak az asszony meg ne tudja
|
empty
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raul67 vas. dec. 12, 2004 20:41-kor.
|
csüt. dec. 09, 2004 12:32 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
McLaca írta: Lásd ügynök sztori. Kit a f...-t érdekel, kik jelentettek kikről? Mi történik attól, hogy megtudjuk, mi volt anno?
Ennek szerintem az lenne a lényege és az értelme, hogy a mai közéletből eltakarodjanak ezek az elemek. Ne olyanok döntsenek mások sorsáról, akik korábban besúgók, spiclik, stb, voltak. És csücsülnek még ilyenek szép számban a parlamentben, mindegyik pártban, állam- és közigazgatásban...
|
csüt. dec. 09, 2004 10:15 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
McLaca írta: Lásd ügynök sztori. Kit a f...-t érdekel, kik jelentettek kikről? Mi történik attól, hogy megtudjuk, mi volt anno?
Én inkább úgy fogalmaznék, főleg nem azokat kellene folyton előszedni, akiket beszerveztek, hanem akik beszerveztek. De ilyen emberek valahogy sohasem kerültek elő eddig. Ők vajon hova lettek? Nem hinném, hogy most egy gyárban dolgoznak a szerelősor mellett 3 műszakban...
Guni
|
csüt. dec. 09, 2004 4:09 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Hmmm... valami koprodukciós (amcsi-angol-német) gagyi film megy a TV2-őn, MO-n játszódik. Van benne minden, szocializmus (még ők is ezt látják...) , fertőző vírus, rendőrség, hülyeség, puszta télen, csikós gulyás, Zirc, Miskolc...
Üdv!
|
szer. dec. 08, 2004 23:38 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Ha senki nem ment volna el szavazni, akkor lett volna teljesen felesleges pénzkidobás, így legalább történt valami a pénzért, ha az totálisan haszontalan volt is. Tavasszal szerintem nem lesz semmi, ez aláírással kezdeményezett népszavazás volt és mivel a tömeg nem alkotott egyértelmű véleményt (aki maga kérte a lehetőséget), így ezt nem fogják ismételni. Én kizárólag azért mentem le, mert ha már fizettem érte, legalább bedobom azt a papírt az urnába. Egyébként ilyen pongyolán fogalmazott és húszértelmű kérdésekről hogy lehet szavaztatni? Ez szavazás lett volna:
Legyen-e kórházprivatizáció? IGEN/NEM
Legyen-e határon túli Magyaroknak kettős állampolgárság? IGEN/NEM
Ez így egyértelmű lett volna.
A megoldás az lenne, ha az egész kormány lemondana és eltakarodna a bús büdös p...ba, és nem belőlük építenék újra az újat... Mert ha a xart kicsit megkavarjuk, attól még xar marad. Jó lenne, ha a kormányunk valódi problémákkal foglalkozna, és nem a múlton csámcsogna 15 éve, mert ez nem fogja a haladást szolgálni. Lásd ügynök sztori. Kit a f...-t érdekel, kik jelentettek kikről? Mi történik attól, hogy megtudjuk, mi volt anno? 99%-ukat kényszerítették, és nyilván akiknek saját barátaikról kellett jelenteni, nem feketítették be őket/szándékosan ferdítettek, mert mégis csak a barátjuk volt... Elérünk azon túl valamit, hogy az ország 80%-ban primitív és buta népe megbélyegez ezzel egy halom embert anélkül, hogy a teljes igazságról fogalma lenne??
Áhhh.... hagyjuk, mert parttalan...
Hogy jó hír is legyen: ma meghozta a postás a zöld állami nyelvvizsgabizonyítványomat, meg belehajtva a nemzetközi ECL-t is. 2,5 hónapba tellett.
Üdv!
|
szer. dec. 08, 2004 22:43 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Rozso írta: A felező miért nem lakossági kereskedelmi díjcsomag???
Mert májuis 1-jével egyetemes díjcsomaggá változott. Erre ad a Matáv szociális kedvezményt, nincs már Minimál. Ebből következően nem értem mi a francért nem szűnteti meg a Bázist, s teszi át az embereket automaitkusan Csevegőbe? Válaszként csak azt tudnám mondani: a haszon kedvéért.
Azt sem értem, miért fizet a CC-s kollégáknak, ha eladnak egy Csevegőt, vagy egy Felezőt. Ezzel rosszabbul jár a Matáv, mert kevesebet tejel majd az ügyfél. Vagy ezt annak a reményében teszi, hogy ha sikerült eladni egy ilyen szolgáltatást egy ügyfélnek, akkor majd egy könnyebben meggyőzhető ügyfél lesz egy a későbbiekben értékesítendő csomagnál?
A Jusztra én is kíváncsi vagyok! Valaki írja meg!
|
szer. dec. 08, 2004 22:36 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Elfelejtettem megnezni a tv ugyvedjet. Mi volt pontosan a story? Mert tegnap az elozetesben eleg szukszavuan fogalmaztak. Erdekes,hogy sok ugy epp akkor oldodik meg,amikor a nagy nyilvanossag ele kerul. Nemelyik ceg azt hiszi magarol, hogy o a jotunder,akit dicsoiteni kell,amiert megoldotta a dolgot,holott elotte nagyivben tojt az egeszre.
|
szer. dec. 08, 2004 22:14 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
http://www.sajtoszoba.matav.hu/process? ... ce&id=2442
Idézet: Már idén kipróbálható a Szabadnap kedvezmény
A Matáv 2005. január 1-jétől bevezeti a Szabadnap kedvezményt, amely révén a lakossági kereskedelmi díjcsomagok előfizetői (Bázis, Csevegő, Sokatmondó) egy általuk választott hétköznapon ingyenesen telefonálhatnak csúcsidőn kívül (18 órától másnap reggel 07 óráig) helyi és helyközi I-es irányokba (településen belül, illetve azonos körzetszámhoz tartozó települések között). A Matáv - ünnepi meglepetésként - már 2004. december 10-től elérhetővé teszi a kedvezményt, és az év végéig a pénteki napokon ingyenesen próbálhatják ki a szolgáltatást a kereskedelmi díjcsomagok előfizetői, így ők többek között Szenteste és Szilveszterkor is ingyen telefonálhatnak. Januártól pedig az ügyfelek - telefonálási szokásaiknak megfelelően - maguk választhatják ki, hogy melyik hétköznapon kívánják az ingyenes telefonálási lehetőséget kihasználni.
A Szabadnap kedvezményt december 10-től a Bázis Plusz díjcsomag előfizetői is igénybe vehetik.
A felező miért nem lakossági kereskedelmi díjcsomag???
|
szer. dec. 08, 2004 21:40 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
És hűdefrappánsan meg is oldották az ügyet! Pont mire menni kellett a Pannonos csávónak a TV-be.
|
szer. dec. 08, 2004 20:36 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Vajon ez mennyibe került a Trének, illetve a vodának?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M62 szer. dec. 08, 2004 20:38-kor.
|
szer. dec. 08, 2004 20:36 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Juszt műsorában a Pannongyalázás megy.
|
szer. dec. 08, 2004 20:31 |
|
|
Vendég
|
Idézet: Az MPSZ sepsiszentgyörgyi elnöke, Gazda József "sajnálatosnak és felháborítónak" mondta a magyar választópolgárok urnák előtti magatartását. Véleménye szerint Magyarországon csak annyi magyar maradt, ahányan igennel szavaztak a kettős állampolgárság kérdésében.
Nah, ez a Gazda Józsi is tehet egy szívességet...
Szerintem meg csak annyi magyar van Mo.-n aki nem külföldre jár nyaralni... Nah, erre mit mond ez a hülye gyerek???
|
szer. dec. 08, 2004 20:30 |
|
|
Vendég
|
Most oplvasom a hvg-s cikket. Még nem értem el a végéig, de vagy ötször fel kellett állnom k. anyázni... Hogy megsértődtek ezek a 'románok'! Akkor sem lenne igazuk, ha az arány fordított lett volna, de hát könyörgöm! többségben voltak azok akik igennel szavaztak, akkor meg mirefel ez a nagy durcizás!
Tehet egy szívességet az összes román/székely vagy aminek nevezik magukat...
|
szer. dec. 08, 2004 20:27 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
LEtöltöttem a GTA-t DannyBoy linkjéről. Már az első pálya meg is van
Mindnekinek köszönöm a segítséget!
|
szer. dec. 08, 2004 20:22 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Sulla írta: Végre valaki, aki szopott már ilyennel.
Legszebb öröm a söröm után a káröröm...
|
szer. dec. 08, 2004 20:20 |
|
|
Vendég
|
@nyuszy:
Kikérem a hasonlatot a kultúr szurkolótársaim nevében is!
A 7650+1940 -nél a programot tudod használni amit adott itt a kolléga. Fontos, hogy ugye az apn-nél nem a netes, hanem wapos apn-t kell beírni a PDA csatijánál. Mert ugye Nokiáknál az apn-t a PDA-n kell konfigolni!
|
szer. dec. 08, 2004 20:20 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
Végre valaki, aki szopott már ilyennel. Namármost mindent így állítottam be, ahogy írtad (nálam a CID az 2-es, azt úgy), de a dial upp networkingnél nem hajlandó csatlakozni. EZwap nem talál semmit.
S
Nem innál velem egy sört Pesten? Fizetem!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla szer. dec. 08, 2004 20:21-kor.
|
szer. dec. 08, 2004 20:18 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Sulla írta: Sokat túrtam a netet, de sehol sem találtam megoldást a porblémámra. ...
Hasonló cipőben jártam én is, csak nálam Hp2210+T610 esete forgott fent. Nálam így megy:
networks-ben:
name: blue
modem: bluetooth dialup modem
number: *99***1# (az 1-es a CID szám)
username/password/domain: üres
Progi: Ezwap
tools->options:
connection: blue
connection type: gateway 10.9.8.7, port 9200
connectionless gateway: pipa
Nekem is csak a http://www.pdamania.hu -n talált leírások alapján sikerült összehoznom.
Egyetlen hátránya van csak a proginak, a képletöltéseket nem tudtam benne kikapcsolni.
|
szer. dec. 08, 2004 19:53 |
|
|
lester
ezüst tag
|
Én kérek elnézést!
|
szer. dec. 08, 2004 19:37 |
|
|
lester
ezüst tag
|
CineDOG írta: Azóta nem tudtál semmilyen Nokiás boltot felhívni, és megkérdezni? www.mobilask.hu
Nem is próbáltam, mert buta módon azt mertem feltételezni, hogy vannak itt olyan segítőkész emberek, akik tudják a választ és el is árulják!
TÉVEDTEM!
|
szer. dec. 08, 2004 19:35 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
Sokat túrtam a netet, de sehol sem találtam megoldást a porblémámra.
Adott egy HP 1940, meg egy Nokia 7650, meg egy vitamaxos GPRS Wap. A PDA-n szeretnék wapolni, bluetooth-on keresztül. Csinált már ilyet valaki? Ismer valaki olyat aki már csinált ilyet? Ismertek olyat, aki már hallotta valakiről, hogy csinált ilyet?
Minden megoldás érdekel.
Sulla
PÜ, vagy ez a topic, esetleg, ha más is látja értelmét, nyithatunk egy PDA + mobil topicot. Vagy valami, vagy bármi...
|
szer. dec. 08, 2004 19:19 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Bronzi teljes mértékben 1&ért Nyuszy barátunkkal... Én a levelesládából való kiemelést követően bontottam atomjaira a szavazati értesítőt, mert a "recycling system"-ben legalább értelme volt... Röviden és tömören: Rossz időben, rosszul feltett, rossz kérdés(ek)re NEM LEHET JÓ VÁLASZT ADNI. Pláne korrekt és tárgyilagos háttérinformáció nélkül. Ennyi.
|
szer. dec. 08, 2004 19:17 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Azóta nem tudtál semmilyen Nokiás boltot felhívni, és megkérdezni?
www.mobilask.hu
|
szer. dec. 08, 2004 18:39 |
|
|
lester
ezüst tag
|
Re. nokia 3660
Na mégegyszer: Megköszönném, ha valaki megírná PÜ-ben, hogy Nokia 3660-ra melyik a legfrissebb software!
|
szer. dec. 08, 2004 18:15 |
|
|
celofank
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 211 Tartózkodási hely: Miskolc
|
nyuszy írta: Mindazonáltal ha igazak a fent elmlített ( http://hvg.hu/vilag/20041207csalodottsag.aspx?s=hk) cikkben írtak, akkor nagyon-nagyon örülök, hogy nem mentem el szavazni, mert az ilyen emberekért egy lépést sem szeretnék tenni. Kábé a focimeccsek környékén dühöngő és romboló "drukkerekre" (állatokra) emlékeztetnek...
Ez tényleg nem semmi. A drukkeres hasonlat pedig tökéletes. Sajnos.
|
szer. dec. 08, 2004 16:15 |
|
|
M62
gyémánt tag
|
Egy én múlva biztos lesz majd más akció.
|
szer. dec. 08, 2004 16:06 |
|
|
alorinc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 411 Tartózkodási hely: Budapest
|
M62 írta: alorinc: veszel egy Voda-előfizetéses kártyát készülék és hűség nélkül, egy évig havonta 1000Ft-tal kevesebb lesz a számla.
Vodafone 150-nel így 3350Ft-ból kijössz, és ráadásul 150 percet beszélhetsz.
és mi van 1 év után?
|
szer. dec. 08, 2004 16:05 |
|
|
M62
gyémánt tag
|
alorinc: veszel egy Voda-előfizetéses kártyát készülék és hűség nélkül, egy évig havonta 1000Ft-tal kevesebb lesz a számla.
Vodafone 150-nel így 3350Ft-ból kijössz, és ráadásul 150 percet beszélhetsz.
|
szer. dec. 08, 2004 15:59 |
|
|
lester
ezüst tag
|
NOKIA 3660
Megköszönném, ha valaki megírná PÜ-ben, hogy Nokia 3660-ra melyik a legfrissebb software!
|
szer. dec. 08, 2004 13:53 |
|
|
Sulla
platina tag
|
alorinc írta: ajánljatok nekem egy ennél olcsóbb megoldást - ha van egyáltalán
havi 120 percet beszélek ebből 105 perccel csak egy számot hívok (a szám pannonos) havi 3800 Ft-ot költök így átlagban
Ne OFF-olj, ez egy OFF topic!
|
szer. dec. 08, 2004 12:45 |
|
|
alorinc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 411 Tartózkodási hely: Budapest
|
Fenti témában a véleményem megegyezik (89%-ban) az indexen olvasható "hülye kérdések órája" című irománnyal http://index.hu/velemeny/jegyzet/dec5/
....más
ajánljatok nekem egy ennél olcsóbb megoldást - ha van egyáltalán
havi 120 percet beszélek
ebből 105 perccel csak egy számot hívok (a szám pannonos)
havi 3800 Ft-ot költök így átlagban
|
szer. dec. 08, 2004 11:45 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
integral írta: Majd 50-100 év múlva talán eljutunk oda, hogy nem politikai alapon kell egy országot irányítani.
Talán eljutunk oda, hogy amint a bal kéz csinál valamit, nem csap rá a jobb, és amint a jobb kéz csinál valamit, nem csap rá a bal.
Mert a csak a pofánk jár, de a kezünk nemmel nem haladunk előre.
És most jóideje a Parlament csak a pofázások színtere.
Ha határon túli magyarok meg szépen kezdjék el utálni a magyar politikusokat. Jobbost és balost egyaránt.
NEM AZ EGYSZERI EMBER TEHET RÓLA, HOGY A SZAVAZÁS OLYAN LETT, AMILYEN.
|
szer. dec. 08, 2004 10:15 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
Ha már politizálunk én is kifejtem nézeteimet.
Az elõzõ válaszások alkalmával a médiának elég volt annyit mondania, hogy a két párt megosztja az országot, majd az egész ország ezt ismételte. Mondhatnám, hogy papagáj módjára, de a birka hogy lehetne papagáj?
Most csak annyit kellett mondaniuk, hogy alultájékozottság van, és most mindenki ezt szajkózza. Napi átlag 10 perc tévét nézek, az elmult két hétben, az alábbi csatornák közül: HírTv, M1, M2, TV2, RTL KLUB, legalább kettõben valamelyik politikust, vagy szakértõt láthattam, amint a témáról nyilatkozik. Hol itt az alultájékozottság???
Az viszont szomorú tény, hogy pártpolitikát csinálnak a kérdésbõl, és azt sugallják, hogy aki annak idején az x pártra rakta a voksát, annak most "kötelessége" az õ álláspontjuk szerint szavazni.
Véleményem szerint a mostani szavazás csak egy fõpróba volt az elkövetkezõ választások jelszavaihoz, ami jól látszik, hogy az alábbi mondatok az emberek kb. 50%-ának vérszemet okoz:
- "Neki több jut mint neked!"
- "A te zsebedbõl veszi ki a pénzt!"
- "Miatta leszel munkanélküli!"
- "Ebbõl három lélegeztetõgépet lehetett volna venni!"
|
szer. dec. 08, 2004 8:16 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Majd 50-100 év múlva talán eljutunk oda, hogy nem politikai alapon kell egy országot irányítani.
|
szer. dec. 08, 2004 8:09 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Na most akkor már én is hozzászólok a témához.
Nem mentem el szavazni. Két okból.
Egyrészt a gyakorlati lakhelyem és a szavazási helyem között kábé egy óra és egy ezresnyi benzin lett volna oda-vissza az út. Nekem ennyit nem ért meg ez a szavazás.
Másrészt pedig bár nem tartom magamat tájékozatlannak, jelen esetben a leghalványabb fogalmam sincs, mire lett volna helyes szavaznom. Mindkét kérdés olyan indulatokat váltott ki minden egyes állást foglaló személyből, hogy sehol nem találtam objektív információkat. Mivel mindkét oldalt utálom, ezért egyik kampánya alapján sem fogok szavazni, saját objektív véleményt meg egyszerűen képtelen voltam és vagyok alkotni.
Mindazonáltal ha igazak a fent elmlített ( http://hvg.hu/vilag/20041207csalodottsag.aspx?s=hk) cikkben írtak, akkor nagyon-nagyon örülök, hogy nem mentem el szavazni, mert az ilyen emberekért egy lépést sem szeretnék tenni. Kábé a focimeccsek környékén dühöngő és romboló "drukkerekre" (állatokra) emlékeztetnek...
|
szer. dec. 08, 2004 7:37 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Miért változtatjátok meg a neveteket (akit érint)? Mármint itt a fórumon.
Nem egyszerű beazonosítani, hogy ki is volt ő korábban, sőt... Lehet, hogy pont ez a cél?
|
szer. dec. 08, 2004 7:37 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Hát ezt nem tudom kihagyni... Bocs, ha nagy a kép vagy gubancos letölteni szóljatok kiveszem és csak linket hagyok rá, de ezt látni kell a köznek
|
szer. dec. 08, 2004 6:39 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
skynet írta: miért, lesz megint?!
A tisztelt kitalálókból kiindulva várható,hogy lesz újabb kör...
Mivel nem volt sikeres,így asszem 2 évig nem lehet ugyanilyen kérdéssel újabb referendumot kiírni.Bár gondolom,nem nehéz egy ugyanilyen témájú kérdésre újabb X ember aláírását összegyűjteni
|
szer. dec. 08, 2004 1:03 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
McLaca írta: Most az, hogy ki milyen megfontolásból szavazott a második kérdésre igennel vagy nemmel, teljesen lényegtelen. Egyrészt nyilvánvalóan megvan az indokuk, és akik azt mondják, hogy ezen szavazóknak nincs igazuk, mert a valóság ez és ez, gondoljanak abba bele, hogy korántsem biztos, hogy ők tudják jól az igazságot, ugyanúgy tévedhetnek és lehet a másik oldalnak igaza. Az éremnek mindig két oldala van!
Ezek szerint nekem igazam van
Én ugyanis el sem mentem szavazni...
Ha ezt tette volna az a jó 3 millió ember is, akik elmentek, akkor megkíméltek volna egy újabb tavaszi népszavazástól, és megkímélték volna az országot, újabb néhány milliárd forint kidobásától az ablakon...
|
szer. dec. 08, 2004 0:44 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Csak az ostoba, buta, unintelligens ember sértődik meg... Ezekszerint a határon túli "magyarság" gőgösen felhúzta az orrát, és inkább akar román lenni. Hát legyen. Elképesztő, hogy azt hiszik, egyéb problémánk sincs, csak azzal foglalkozni, hogy külön törvény legyen rájuk kiszabva azon dolgokra, amiket már ma is megtehetnek...
Tipikus magyarok... Eszetlenek, gőgösek...
Idézet: "Erdővidéki és csíki információk szerint a falvakban némelyek elkeseredésükben arra készülnek, hogy betörik majd a magyar rendszámú autók ablakait..." És mit várnak ettől? A bosszú a kicsinyes (és rendkívül primitív) ember ismérve. Ettől aztán majd sokkal jobban fognak kelleni nekünk... Tényleg igaz magyarok, elképesztően hülyék... (Lehet engem most aztán nagyon utálni!!)
Üdv!
|
kedd dec. 07, 2004 22:31 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
http://hvg.hu/vilag/20041207csalodottsag.aspx?s=hk
Ezt érdemes elolvasni.
Pár határon túli magyar legalább olyan barom, mint a mi politikusaink.
És amíg a vezetésünk ilyen köcsögökből áll, addig felesleges lenne mégegy szavazás, mert ennyien sem lennének rajta.
|
kedd dec. 07, 2004 21:28 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Na, politikai fórum lett az OFF-topicból...
Most az, hogy ki milyen megfontolásból szavazott a második kérdésre igennel vagy nemmel, teljesen lényegtelen. Egyrészt nyilvánvalóan megvan az indokuk, és akik azt mondják, hogy ezen szavazóknak nincs igazuk, mert a valóság ez és ez, gondoljanak abba bele, hogy korántsem biztos, hogy ők tudják jól az igazságot, ugyanúgy tévedhetnek és lehet a másik oldalnak igaza. Az éremnek mindig két oldala van!
Amiért eleve értelmetlen volt a szavazás: jelenleg is lehetőségük van a nem Magyarország területén élő magukat magyar nemzetiségűnek valló, magyar igazolvánnyal rendelkező egyéneknek a kettős állampolgárságra, és az azzal járó anyagi előnyökre. Vajon miért települ haza mostanság annyi diszidáns magyar Amerikából? Ugyan már, gondolkodjunk, mietlőtt az észt osztjuk!
No és az EU. 5 éven belül Románia is tagja lesz az EU-nak, alkalmasságától függetlenül, ugyanis az EU-nak nagyon kell az új piac, éles a verseny az amcsikkal. Onnantól pedig, hogy Románia EU-tag lesz, nem lesz értelme ilyenekről szavazgatni, lévén, hogy nem lesznek határok, az jön és az megy az EU-n belül, aki akar. A nem-mel nem nyerünk semmit, maximum pár évet, de ez sem igaz, mert már ma is lehetséges az egész hercehurca, viszont az igen-nel sem nyerünk semmit. Trianon, igen.... Nem tehetnek róla... De én sem.
Igyekeztem rávilágítani a dolgok mindkét oldalára, remélem sikerült, és senki nem veszi sértésnek, hogy támadhasson... Véleménye mindenkinek van, és mindenki úgy gondolja, hogy az úgy jó és helyes, ahogy ő gondolja. Aki itt a fórumon fröcsög a nem-mel szavazókra, ugyanazt az igazságérzetet fejezi ki, amit az ellenoldal. Kinek van igaza? Az nem fog itt eldőlni, maximum az, hogy melyik álláspontot támogatják vagy látják helyesnek többen, de attól az még nem válik helyessé - ahogy a másik sem... Bonyolult dolgok ezek, hagyjuk inkább...
Üdv!
|
kedd dec. 07, 2004 21:15 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Nem szűnne az meg, el lenne hordozva .
|
kedd dec. 07, 2004 19:58 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Ja,szep is lenne,ha Jusztek a T-Mobilerol keszitenenek valami leleplezo riportot,pl. a kozelmultban tortent szamlazasi egyseg valtozasrol,egybol megszunne a 30-as tel.szamuk.
|
kedd dec. 07, 2004 19:41 |
|
|
Raul67
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Csak az asszony meg ne tudja
|
Macika zavarhatlak egykét kérdéssel???
|
kedd dec. 07, 2004 19:24 |
|
|
Vendég
|
@Soma:
haragudhasz rám, ahogy érzed...
De tudod én ezekben a senkikben (mindenkit beleértve a Thürnertől a Csurkáig) én nem bízok meg! És ha felhatalmazást adok nekik, vagy kötelezem őket hogy legyen törvény, akkor bizony úgyis úgy alakítják a dolgokat, hogy nekik legyen jó!
egyébként majd egy generáció múlva meg úgyis más lesz az emberek érdeke... Szóval csak jó pár milliárd ment volna ki a fenébe, anélkül hogy bármi haszna is lenne... Ha a románok bekerülnek az EU-ba (mer' hát nincs olyan szerencsénk hogy kinn maradjanak) akkor meg lényegében azt mondanak magukra amit akarnak, de nem az én pénzemből kapják a nyugdíjukat!
|
kedd dec. 07, 2004 18:52 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Wekler cege 20 millat kapott,keves volt a multkori 270 milla. Szerinte a mostani 20-asban nincs semmi kivetnivalo. Egyedul indultak a palyazaton,igy ok nyertek. A munkahelyemen szoktuk nezegetni a Kozbeszerzesi ertesitot es direkt ugy vannak megfogalmazva egyes palyazatok,hogy csak par ceg marad fent a rostan,onnan meg mar nem nehez kivalasztani a nyertest...
|
kedd dec. 07, 2004 18:51 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
partycsoka írta: Holnap este, A TV ugyvedje.
Egy fazon elofizus tarifacsomagot valtott a Pannonnal,a Pannon viszont elfelejtett valtani. A vegeredmeny (ha jol remlik) 235 ezres szamla. Reszletek holnap este. Westikével kapcsolatban mikor lesz riport? Soha, mert minden ami ott GSM, mind westeles? .Nokia.: a kérdés mégegyszer: Idézet: Egyetért-e Ön azzal, hogy az egészségügyi közszolgáltató intézmények, kórházak maradjanak állami, önkormányzati tulajdonban, ezért az Országgyűlés semmisítse meg az ezzel ellentétes törvényt?
Ebben a kérdésben szó sincs arról, hogy a finanszírozás hogyan alakuljon, csak az ingatlanról. De lehet, hogy megint Én tévedek.
|
kedd dec. 07, 2004 18:47 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Holnap este, A TV ugyvedje.
Egy fazon elofizus tarifacsomagot valtott a Pannonnal,a Pannon viszont elfelejtett valtani. A vegeredmeny (ha jol remlik) 235 ezres szamla. Reszletek holnap este.
|
kedd dec. 07, 2004 18:29 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Soma01 írta: Aki a 2. kérdésben NEMmel szavazott az enyhén szólva tájékozatlan és nem tudja, ... nagyon haragszom a "nem-esekre"
Én meg az ilyen ... emberekre.
|
kedd dec. 07, 2004 17:08 |
|
|