Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 02, 2025 20:10

Hozzászólás a témához  [ 660 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Következő
Sharp GX15 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Olvastam végig a forumot, de úgy tünik rosszul tettem fel a kérdést. Mostmár semmilyen adatot nem tudok fogadni illetve küldeni. mostmár az 10kbytos képek se mennek át, és ezt nem értem.

pén. aug. 06, 2004 15:35
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
jkerekes írta:
A gépre először feltelepítettem a BT progiát, ott semmi beállítást nem kért csak a PIM-et kellett szinkronizálni, így már tudtam a telefonról a képeket lementeni a számítógépre. Utána raktam fel a Manager Handsettet, mivel a telefonra is akartam képeket tenni. A program elindításakor kiírta, hogy a "kapcsolat aktivitásahoz kattintson a középső gombra>Beállítások >Kapcsolatok>PC szoftver>Bluetooth pontokra", ezt megcsináltam és kiirta "Bluetooth deaktiválás", >igen, majd kiválasztottam a PC szoftveren belül a Bluetooth-t. Ezután kiirta a "Adatátvitel-t és innen nem mozdult tovább.

nos eloszor nekem is volt ilyen problemam.En azt csinaltam hogy felismertettem a BTvel a telefonomat es a "My Bluetooth Places"nel megjelent a "GX15 serial port" aminel ra kell menni hogy "connect" ezutan bekacsolni a >Beállítások >Kapcsolatok>PC szoftver>Bluetooth es utana elinditani a Handsetet es akkor fog futni! nekem ez kb 2 nap telt mig megcsinaltam de meg lehet hidd el csak portokat kell egyeztetni meg eloszor a BT sajat progijat kell beallitani rendesen es akkor menni fog! remelem tudtam segiteni, Sok Sikert! :)

pén. aug. 06, 2004 15:34
arany tag

Hozzászólás 
kosofka írta:
Új probléma lépett fel nekem. A Bluetooth tökéletesen müködött V525-tel képek, csengőhangok minden, de egyszer megprobáltunk 50kbyte felettit átküldeni és nem lehetett, azóta a két telefon nem tud komunikálni egymással, ez 3 V525-tel is így van. Tud valaki segiteni? Egyébként a telefon nagyon jó, a keresője kicsit lassú, de mobilok között szép képeket csinál. még 2 bajom van vele:Aksi kevés idejig bírja, nem értem miért nem lehet jobb aksikat belepakolni a mostani mobilokba, illetve a kijelzője kicsit fakó.
OFF: GX20-hoz milyen adatkábelt kell venni, ha szeretném a fényképeket feltölteni gépre.

kosofka! ha venned a faradtsagot es kicsit visszabb is olvasnad a forumot akkor rajonnel hogy en mar ezt leirtam hogy mibol mekkorat lehet rakni telora!

pén. aug. 06, 2004 15:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Új probléma lépett fel nekem. A Bluetooth tökéletesen müködött V525-tel képek, csengőhangok minden, de egyszer megprobáltunk 50kbyte felettit átküldeni és nem lehetett, azóta a két telefon nem tud komunikálni egymással, ez 3 V525-tel is így van. Tud valaki segiteni? Egyébként a telefon nagyon jó, a keresője kicsit lassú, de mobilok között szép képeket csinál. még 2 bajom van vele:Aksi kevés idejig bírja, nem értem miért nem lehet jobb aksikat belepakolni a mostani mobilokba, illetve a kijelzője kicsit fakó.
OFF: GX20-hoz milyen adatkábelt kell venni, ha szeretném a fényképeket feltölteni gépre.

pén. aug. 06, 2004 13:23
vas-tag

Hozzászólás 
A gépre először feltelepítettem a BT progiát, ott semmi beállítást nem kért csak a PIM-et kellett szinkronizálni, így már tudtam a telefonról a képeket lementeni a számítógépre. Utána raktam fel a Manager Handsettet, mivel a telefonra is akartam képeket tenni. A program elindításakor kiírta, hogy a "kapcsolat aktivitásahoz kattintson a középső gombra>Beállítások >Kapcsolatok>PC szoftver>Bluetooth pontokra", ezt megcsináltam és kiirta "Bluetooth deaktiválás", >igen, majd kiválasztottam a PC szoftveren belül a Bluetooth-t. Ezután kiirta a "Adatátvitel-t és innen nem mozdult tovább.

pén. aug. 06, 2004 6:41
arany tag

Hozzászólás 
jkerekes írta:
Sziasztok!
MSI Bluetooth Adapter-t vettem, amivel képeket szerettem volna a számítógépemre lementeni vagy a számítógépemrõl képeket,csengõhangokat a telefonra letölteni.A Bluetooth-t és a telefonom Bluetooth Handset Manager programot is feltelepítettem. A képeket a telefonomról le tudom menteni, de már telefonra semmit sem tudok feltölteni, vagyis a Manager programot nem tudom használni. Itt eljutok addig, hogy követem a program utasítását, hogy a telefonnál a beállítások menübe a PC szoftver kapcsolatot bekapcsolom, de ott kiirja az adatátvitel szöveget és itt megáll. Kérem, aki tud segítsen.
Üdv: Jani

Jani, csak akkor tudnek neked segiteni ha leirnad pontosan hogy mit es hogyan teszel mikor letoltesz gepre akarmit is. A Handset managerrel csinalod vagy a BT progijaval? ezt fontos lenne tudni, ja es meg annyit hogy a Handset be hogy van beallitva a port es hogy miek van feltelepitve mert az nagyon nem mind1!

pén. aug. 06, 2004 0:51
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
MSI Bluetooth Adapter-t vettem, amivel képeket szerettem volna a számítógépemre lementeni vagy a számítógépemrõl képeket,csengõhangokat a telefonra letölteni.A Bluetooth-t és a telefonom Bluetooth Handset Manager programot is feltelepítettem. A képeket a telefonomról le tudom menteni, de már telefonra semmit sem tudok feltölteni, vagyis a Manager programot nem tudom használni. Itt eljutok addig, hogy követem a program utasítását, hogy a telefonnál a beállítások menübe a PC szoftver kapcsolatot bekapcsolom, de ott kiirja az adatátvitel szöveget és itt megáll. Kérem, aki tud segítsen.
Üdv: Jani

pén. aug. 06, 2004 0:44
arany tag

Hozzászólás 
Tiszta **** amugy mar elnezest ez a SW buzeralas LIVE! meg T-Mobile anno 777 tiszta gyokerek......
de legalabb az ugyfeleket szolgalnak ezzel nem??? gondolok itt arra hogy ha pl voda azert rakna live! menut a telora hogy tobbet hozzon ki belole a gyari SWnel, nem pedig butitana rajta! ez jo nagy kalap ****!!! es mindenki megeszi... :evil: :evil:

csüt. aug. 05, 2004 0:53
arany tag

Hozzászólás 
Blake írta:
tompyka írta:
Azért, mert a Vodafone-nak nem érdeke.

Szerinted a Voda letiltatta ezt a funkciót?
De milyen érdekbe ütközne az ha a tella játszana wav-ot?

Mert pl. egy MOT v525-ös játszik mp3-at csengőhangként és az végül is ua. mintha wav, nem?

Az éreke az, hogy töltsd le a smaf formátomú hangokat a Live! ról.
A K700-ban sem lehet MP3-at kiválaszani csengőhangnak csak az eredeti SW-vel.

szer. aug. 04, 2004 14:02
arany tag

Hozzászólás 
Blake írta:
bloodaxe írta:
Remélem nem köveztek meg, és csak halkan mondom, de érdeklődtem, és azt az infót kaptam, hogy kb 2 hét és tudják függetleníteni, valamint a LIVE! -ot eltüntetni (amivel mondjuk nekem semmi bajom nincs ) :oops:

Na az engem is érdekelne, mert az asszonkám sokat jár külföldre és vennék neki is egyet, ha a külföldi kártyát is beszlopálná... a de-Liveosítás nem annyira kardinális, de ha valakinek meglesz akkor küldjön már ide egy menü-fotót háta annyira jól néz ki, hogy azt is megcsináltatnám!

Fentebb találsz egy ilyen képet amin LIVE! nélküli menü látható.

A kódolással kapcsolatban, mail-en, és telefonon is tartom a kapcsolatot a fickóval. Ha van valami értesíteni fog.
Akkor szólok én is nektek !

szer. aug. 04, 2004 13:35
arany tag

Hozzászólás 
bloodaxe írta:
Remélem nem köveztek meg, és csak halkan mondom, de érdeklődtem, és azt az infót kaptam, hogy kb 2 hét és tudják függetleníteni, valamint a LIVE! -ot eltüntetni (amivel mondjuk nekem semmi bajom nincs ) :oops:

Na az engem is érdekelne, mert az asszonkám sokat jár külföldre és vennék neki is egyet, ha a külföldi kártyát is beszlopálná... a de-Liveosítás nem annyira kardinális, de ha valakinek meglesz akkor küldjön már ide egy menü-fotót háta annyira jól néz ki, hogy azt is megcsináltatnám!

szer. aug. 04, 2004 13:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
bloodaxe:
Csak megerősíteni tudom az összes tapasztalatodat!
Még az utolsó mondatot is :)

Üdv

Ja, valaki írta, hogy 200 helyes sms memója van, de ezt a gép nem jelzi. Nem tom mi az igazság...

:D :D :D

Viszont ha tényleg van 200-nyi SMS memó akkor még egy nagy + a telcsi javára ! :D

szer. aug. 04, 2004 13:27
arany tag

Hozzászólás 
tompyka írta:

Szerinted a Voda letiltatta ezt a funkciót?
De milyen érdekbe ütközne az ha a tella játszana wav-ot?

Mert pl. egy MOT v525-ös játszik mp3-at csengőhangként és az végül is ua. mintha wav, nem?

szer. aug. 04, 2004 13:17
arany tag

Hozzászólás 

szer. aug. 04, 2004 13:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Na, végül senki nem tudja, hogy mért nem játszik le WAV-ot??

szer. aug. 04, 2004 12:57
arany tag

Hozzászólás 
tompyka írta:
Én mondtam, hogy 200 van és igaz is! :)
Kipróbáltam.

Heh! :-)
Egyébként hogy csináltad? Küldtél 200 sms-t magadnak? Vagy ilyen sokat kapsz? :-)

szer. aug. 04, 2004 12:39
arany tag

Hozzászólás 
Én mondtam, hogy 200 van és igaz is! :)
Kipróbáltam.

szer. aug. 04, 2004 12:30
arany tag

Hozzászólás 
bloodaxe:
Csak megerősíteni tudom az összes tapasztalatodat!
Még az utolsó mondatot is :)

Üdv

Ja, valaki írta, hogy 200 helyes sms memója van, de ezt a gép nem jelzi. Nem tom mi az igazság...

szer. aug. 04, 2004 10:21
arany tag

Hozzászólás 
racsi írta:
Idézet:
dredd írta:

Ma reggel meglepődve tapasztaltam, hogy a Live ikonosan jelenik meg, a lap felismeri a GX-15-öt.
Kellemes tapasztalat szintén, hogy így grafikusan is qrvagyors a wap

Sziasztok!

Én is megvettem a héten a GX15-öt, eddig nagyon jó. Viszont meglepő volt hogy, nem ikonosan jött be a Live! Felhívtam az ügyfélszolgátatot de nem tudtak semmit. aztán ma meglepve tapasztaltam az "eddig megszokott Live!" ikonosan jött be. A GX10i útán egy felüdülés hogy nem kell nyitogatni, és jobb a menüis +a szolgáltatások (elméletileg korlátlan Bluetooth, infra, 640*480, video), viszont a kijelző fakóbb, de napban tökéletesen látni! A híváslistát tényleg nem lehet csak egyesével törölni. És ami nagyon szokatlan a telefonszámhoz rendelt képek a saját képek menüben maradnak. A GX10i-ben külön mappát kaptak. De összességében nagyon jó telcsi!! Ezek után kiváncsi vagyok milyen lesz a GX25 "ha lesz"?

Az az elméletileg korlátlan infra, BT stb. Az gyakorlatilag is az ! Ma reggel kipróbáltam 3650-el, 7650-el, 3200-val, PC-vel oda vissza !
A pc-s soft is elég jónak tűnik (telcsin ki kell választani a pc soft menüt, majd hogy mivel csatlakozol és már fel is ismeri) le-fel töltés hiba nélkül működik video-kép, hang.

A wap szerintem elég gyors (3200- [EDGE] hez képest is) az x100-as bűn lassú volt a nokia mellett, de a sharp-nál nagyon kicsi a különbség.
a tételek mentése is sokkal jobban megoldott mint a gx10i-ben volt.

A telefonkönyvben végre van összes törlés ! (a gx10i-ben nem volt [vagy csak én voltam a béna], kicsit gáz volt a 80 nevet a boltban törölgetni )

A kamerának a hangját nem lehet kikapcsolni, viszont változtatni lehet. Van a rendes exponációs hang, valamint kettő másik ami ekhte SMS-hang :D:D

Fizikailag is nagyon jó. Kicsi (talán túlságossan is), könnyű vékony stb...

MMS-nek van memória, SMS-nek nincs (de ebből meg elég elfér a SIM-en)

Egy gáz van, hogy a benne lévő 3 játékot (demo verzió, de nagyon jók, és gyorsan futnak) nem tudtam kitörölni. mivel nem játszom így tök feleslegesen foglalják a helyet :?

Amúgy a telcsivel maradéktalanul meg vagyok elégedve ! amióta megvan folyton vigyorgok :D

szer. aug. 04, 2004 9:53
arany tag

Hozzászólás 
Naaaaaaaa!

kedd aug. 03, 2004 18:38
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Tud már valaki függetlenítési lehetőséget a telefonhoz ??

(bloodaxe@freemail.hu)

Köszi

kedd aug. 03, 2004 13:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
dredd írta:

Ma reggel meglepődve tapasztaltam, hogy a Live ikonosan jelenik meg, a lap felismeri a GX-15-öt.
Kellemes tapasztalat szintén, hogy így grafikusan is qrvagyors a wap

Sziasztok!

Én is megvettem a héten a GX15-öt, eddig nagyon jó. Viszont meglepő volt hogy, nem ikonosan jött be a Live! Felhívtam az ügyfélszolgátatot de nem tudtak semmit. aztán ma meglepve tapasztaltam az "eddig megszokott Live!" ikonosan jött be. A GX10i útán egy felüdülés hogy nem kell nyitogatni, és jobb a menüis +a szolgáltatások (elméletileg korlátlan Bluetooth, infra, 640*480, video), viszont a kijelző fakóbb, de napban tökéletesen látni! A híváslistát tényleg nem lehet csak egyesével törölni. És ami nagyon szokatlan a telefonszámhoz rendelt képek a saját képek menüben maradnak. A GX10i-ben külön mappát kaptak. De összességében nagyon jó telcsi!! Ezek után kiváncsi vagyok milyen lesz a GX25 "ha lesz"?

szomb. júl. 31, 2004 15:39
arany tag

Hozzászólás 
jkerekes:
sztem tök mindegy, mindegyikkel mennie kell. Bár nekem Tecom van, de sok X-micro-t eladtam és eddig senki sem panaszkodott.
A gyári cd-n van egy progi amivel le és fel is tudsz tölteni képet.

szomb. júl. 31, 2004 12:02
arany tag

Hozzászólás 
emef:

Nem kell hozzá ConnectME!
A gyári cd-n van egy GPRS manager sw, azzal kell csatlakozni.
Csak az apn-t kell megadnod: internet.vodafone.net v. vitamax.internet.vodafone.net

szomb. júl. 31, 2004 12:00
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy aki már használta a bluetooth-t milyen adapterrel tud kapcsolatot létesíteni, mivel én a telefonomról képeket szeretnék letölteni. Úgy olvastam, hogy nem mindegyik adapter jó hozzá.
Köszi a segítségeteket.

szomb. júl. 31, 2004 0:00
vas-tag

Hozzászólás Sharp GX 15
Sziasztok!

Végigolvastam a véleményeiteket és vettem én is egy GX15-öt.
Az eddig leírtakhoz hozzátenném,hogy a híváslistát (h.naplót) nem lehet
kiüríteni, csak ha egyesével tőrlöm ki a hívott, fogadott, n.fogadott számokat.Összes törlése nincs.Ez ami még nem tetszik, de amúgy nagyon jó.

Az USB-n van egy BT-adapterem, de a Connect Me-vel nem tudom modemként felismertetni a telefont, mert csak a soros p.-n keres modemet.Az XP telepítő varázslóban is csak a soros p. választható.

Aki tudja hogyan lehet USB-n BT-tal netezni,irja le legyen szíves! :?:

Előre is köszönöm! Kűldhet e-mail-t is!

emef@vipmail.hu

pén. júl. 30, 2004 21:42
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Kellemes tapasztalat szintén, hogy így grafikusan is qrvagyors a wap :!: :lol: :lol:

Üdv

pén. júl. 30, 2004 7:06
Moderátor

Hozzászólás 
.dredd. írta:
A GX-10 nem tud 640x480-at?

Üdv

Nem, csak CIF kamerája van

kedd júl. 27, 2004 21:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
tompyka írta:
Végre tele lett az sms memo: 197. Szerintem egy-két hosszabb sms miatt. Szóval 200.
Nem tudtok valami trükköt amivel ki lehet törölni a gyárilag felrakott játékokat. Tiszta gáz 2 demó folalja helyet, ráadásul az egyik nagyon gagyi is.

A GX-15-ön lett 200 sms? Mert akkor király, én azt hittem nincs neki sms memója.
A 2 demó szvsz is gáz, ez a kevesek egyike, ami szúrja az én szememet is.

Ja, igen, az 1,8 MB csak képek, hangok Java részére van, az MMS-ek pl. külön tárolódnak... ez pirospont.

Üdv

kedd júl. 27, 2004 21:43
arany tag

Hozzászólás 
Egymás mellé raktam a két telót. (10-15) a 10-esen valahogy tisztábbak a színek. A 15 valahogy olyan, mintha a fényképezőn nem lenne beállítva a fehéregyensúly. Kicsit sárgásabb, de nem zavaró.
Végre tele lett az sms memo: 197. Szerintem egy-két hosszabb sms miatt. Szóval 200.
Nem tudtok valami trükköt amivel ki lehet törölni a gyárilag felrakott játékokat. Tiszta gáz 2 demó folalja helyet, ráadásul az egyik nagyon gagyi is.

kedd júl. 27, 2004 21:36
arany tag

Hozzászólás 
racsi írta:
Sziasztok!

Ma végigolvastam az egész topicot, és nagyon gondolkozom a telcsin. Most GX10i-m van meg vagyok vele elégedve, de hiányzik belőle a BT, a 640*480-is néha jobb lenne, és már nagyon unom, hogy állandóan ki kell nyitni. Viszont szoft. frissítés után nekem is átneveződött 1-2 név fordítása igen érdekesen. Írtátok, hogy a kijelzője nem egy GX20-é, de élesek a szinek.
A kérdés csak az, hogy ugyanaz a képpernyő van benne mint a GX10i-ben vagy javítottak rajta? (az biztos, hogy mindkettő 120*160)

racsi:
élesek a színek, de a 120x160 miatt pixelesebb a display, mint pl. egy Sagem V55 (pedig az nem egy csúcsteló, bár naggyon jó:))... a GX-15 sem csúcsteló, mielőtt bárki is belekötne...). A pixelesség ellenére kitűnően olvasható és a fotók is jól jönnek rajta. Sajnos GX-10-et nem láttam, nem tudom a különbséget.
A GX-10 nem tud 640x480-at?

Üdv

kedd júl. 27, 2004 21:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ma végigolvastam az egész topicot, és nagyon gondolkozom a telcsin. Most GX10i-m van meg vagyok vele elégedve, de hiányzik belőle a BT, a 640*480-is néha jobb lenne, és már nagyon unom, hogy állandóan ki kell nyitni. Viszont szoft. frissítés után nekem is átneveződött 1-2 név fordítása igen érdekesen. Írtátok, hogy a kijelzője nem egy GX20-é, de élesek a szinek.
A kérdés csak az, hogy ugyanaz a képpernyő van benne mint a GX10i-ben vagy javítottak rajta? (az biztos, hogy mindkettő 120*160)

hétf. júl. 26, 2004 12:58
arany tag

Hozzászólás 
nekem spec.kene a gif hogy folyamatosan jatsza le de nem lehet sehol beallitani :(
az amr fileoakat nektek se engedi berakni cs.hangnak?
wav fileokat lejatszik nektek?

hétf. júl. 26, 2004 10:23
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
http://www.gsmport.hu/sharpgx15.php

hétf. júl. 26, 2004 6:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha mindenképp gifet rak be,akkor persze,játszania kéne végig rendesen.
De én eleve nem raknám be :)

vas. júl. 25, 2004 22:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
szerintem meg ha valaki beállítja, akkor játsza csak végtelenszer!

ha aksit akarok kimélni, akkor nem rakok fel mozgó képet!

(egyébként meg nem meríti annyira)

vas. júl. 25, 2004 22:14
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
h@mEd írta:
Toltottem fel BT-n gifeket. Ha berakom hatterkepnek akkor csak egyszer "jatsza le" a gifet utana az elso kepnel megall, ergo allo kep lesz a hatterben! :( Ez ROSSZ!!!

Én úgy vagyok vele,hogy inkább akksi idő legyen több,mint csillivilliség.Ha egyfolytában menne a gif,az szívná az akksit rendesen.

vas. júl. 25, 2004 22:07
arany tag

Hozzászólás 
Vettem hozzá Motorola HS-820 Bluetooth headsetet bruttó 18e HUF! Nagyon pöpecül megy vele és a headset is nagyon jó (kényelmes, kicsi, hosszú készenléti idő). Akinek ilyenre fáj a foga ajánlom neki. Ha megdob priviben egy maillal elárulom neki hol vettem (nem csinálok reklámot egyik cégnek sem).

vas. júl. 25, 2004 22:05
arany tag

Hozzászólás 
[quote="h@mEd"]" A digitális zoom sem az igazi, mivel a legkisebb felbontáson képes csak 4x-es nagyításra, közepes felbontáson csak 1x-es, míg a legnagyobb felbontáson nem is működik ez a funkció."

ez a fentebb talalhato tesztben olvashato.
szeretnem kijavitani draga okos cikkiro baratunkat ugyanis 4x-es zoom van legkisebb felbontasban es 2x-es zoom van kozepesben es legnagyobb felbontasban nem lehet zoomolni.
Csak a draga baratunk annyira jol szitualt volt hogy azt szamolta hanyszor tud zoomolni nem azt hogy hanyszorosan...mind1 nc.
aki hulye az ne foglalkozzon olyannal amihez nem ert. szvsz.
[quote]

Szerintem jó kis teszt, az általad említett dolog meg elírás, sajtóhiba! Írd meg a cikk írójának, biztos kijavítja!

vas. júl. 25, 2004 21:56
arany tag

Hozzászólás 
" A digitális zoom sem az igazi, mivel a legkisebb felbontáson képes csak 4x-es nagyításra, közepes felbontáson csak 1x-es, míg a legnagyobb felbontáson nem is működik ez a funkció."

ez a fentebb talalhato tesztben olvashato.
szeretnem kijavitani draga okos cikkiro baratunkat ugyanis 4x-es zoom van legkisebb felbontasban es 2x-es zoom van kozepesben es legnagyobb felbontasban nem lehet zoomolni.
Csak a draga baratunk annyira jol szitualt volt hogy azt szamolta hanyszor tud zoomolni nem azt hogy hanyszorosan...mind1 nc.
aki hulye az ne foglalkozzon olyannal amihez nem ert. szvsz.

Bela! igen tenyleg hangos a hangszoroja de nem fulrepeszto es neha rezonal is de ez nem tul nagy problema ha mar hallottal N6320ast akkor tudnod kell hogy ez ahhoz kepest semmi. Ja es nem is egy arkategoria a ket telefon...

pén. júl. 23, 2004 15:08
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egy rövid kérdésem lenne a tapasztalt GX-15-ösökhöz.

Ti nektek a legnagyobb hangerőnél /ami beszélgetésnél nem is fülrepesztő - néha szükséges/ nem szokot berezonálni a hangszóró?
Bizonyos csengőhangoknál ill. néha telefonálás közben.
Teszt: 1270 felhív, hangerő 5.
Bejelentkező szöveg tiszta vagy néha nektek is berezonál?

Előre is köszi!

Egy amatőr fórumos!

pén. júl. 23, 2004 14:59
arany tag

Hozzászólás 
Itt egy teszt a GX15-ről...

http://www.gsmport.hu/sharpgx15.php

pén. júl. 23, 2004 13:48
platina tag

Hozzászólás 
Barátnõmnek GX20-asa van, arról van némi tapasztalatom, de úgy tûnik, hogy a magyarítás megegyezik. Csak lestem párszor, amikor feltett egy kérdést, majd átkapcsoltam angolra, és tökéletesen érthetõ volt. Ja, hogy a lefordított szövegnek csak az eleje látszik, és pont a kérdés marad le ?!

csüt. júl. 22, 2004 12:55
arany tag

Hozzászólás 
mobilgame írta:
Lehet írni Java-ban képernyővédőt. Ezt fordították háttérképnek a szakemberek...

Egyébként a teló szoftvere az egyik leggyalázatosabb magyar fordítás a mobiltelefóbia történetében...

pl. tárcsázás után nem azt írja ki, hogy kapcsolódás... vagy ilyesmi, hanem azt, hogy riasztás... micsoda baromság...

csüt. júl. 22, 2004 12:49
platina tag

Hozzászólás 
Lehet írni Java-ban képernyõvédõt. Ezt fordították háttérképnek a szakemberek...

csüt. júl. 22, 2004 12:33
arany tag

Hozzászólás 
Toltottem fel BT-n gifeket. Ha berakom hatterkepnek akkor csak egyszer "jatsza le" a gifet utana az elso kepnel megall, ergo allo kep lesz a hatterben! :( Ez ROSSZ!!!

meg vlmi kepernyokimelot sikerult mar vlkinek tolteni??

meg a menuben a Java Jatekok - Hatterkep - Alkalm. beallitasa- bejon a 3 hulye jatek.... ezeket persze nem lehet berakni hatternek ami logikus is de hogy kerulne a java jatekokhoz alkalmazasos hatterkep?? voda hulye? vagy en vagyok az?

csüt. júl. 22, 2004 12:19
arany tag

Hozzászólás 
dredd63 írta:
Blake írta:
Bevalom férfiasan a mostani színes telcsik közül eddig a Alcatel OTE535 viszi a pálmát ilyen szempontból.

Az Alcatelek évek óta legendásan jó vételi érzékenységgel rendelkeznek!

Üdv

meg legendasan csunyak es sz*rok is voltak... szvsz. :)
szal nocomment ;) de ezt inkabb egy masik forumba szerintem.

miert nem jatsza le a gx15 a wavot???!!! elvileg le kene! csak nekem nem megy?!

szer. júl. 21, 2004 20:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
dredd63 írta:
Blake írta:
Bevalom férfiasan a mostani színes telcsik közül eddig a Alcatel OTE535 viszi a pálmát ilyen szempontból.

Üdv

persze, az alcatel, hogyne!

utoljára az alcatel DB, MAX és társainak volt térereje, no meg még mondjuk valamennyi a 301, 302, 303-as szériának. Mind külsõ antennások!

Ami utána jött az tragédia. Ahol a régiek és más telók javában ugatnak, ott már az új alcatelek hálót se találnak.

szer. júl. 21, 2004 17:05
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Blake írta:

Üdv

szer. júl. 21, 2004 15:41
arany tag

Hozzászólás 
Egyébként a vételi érzékenységével nem vagyok megelégedve még!
Kis térerőnél hamar eldobálja a hálót!

Bevalom férfiasan a mostani színes telcsik közül eddig a Alcatel OTE535 viszi a pálmát ilyen szempontból. Az már tényleg a legutolsó pillanatban dobta el magát, ez meg ugyanott sokkal hamarabb!

szer. júl. 21, 2004 15:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 660 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Következő