Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 23:26

Hozzászólás a témához  [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Következő
Bluetooth: headsetek, eszkozok velemenyek/tapasztalatok... 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Melyik a jobb, miért?
Motorola HS805
Sony Ericsson HBH-600

Nekem a motorola headset-jeivel eddig csak gondom volt (pedig már 3 fajta volt), de a HS805-öt még nem próbáltam (pedig van vagy 20 db a boltban :D ), a HBH-600-at viszont használom, eddig még semmi bajom nem volt vele, nálam kb 2 napot bír, ez normális használattal kb 5 napot jelenthet :)

Egyébként a HS805-nél jó ötlet, hogy egy erős AAA akkuval nagyon sokáig bírja (akár 2 hét :!: ), viszont kevésbé jó ötlet, hogy a súlya akkuval pont 3-szor annyi, mint pl a HBH-nak, ráadásul ha lemerül, akkor ki kell szedni az akku-t, és külön kell tölteni :(

Tehát attól függ, Neked melyik a fontosabb, a nagyon nagy készenléti idő, vagy kisebb súly, és nagyon stabil működés...

vas. okt. 30, 2005 21:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Melyik a jobb, miért?
Motorola HS805
Sony Ericsson HBH-600

vas. okt. 30, 2005 21:29
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
A logitech freedom headsetet csak ajánlani tudom minenkinek, nagyon jó cucc! K750-nel szépen megy együtt (nagyritkán kapcsolnak csak szét, akkor is egyből visszaépül a kapcsolat), és ha hívás jön és a telón veszem fel, akkor ott szól, ha a hedszeten, akkor ott. Sokáig bírja, napi 1-2 óra beszélgetéssel elmegy 2-3 napot is.

hétf. okt. 17, 2005 18:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, most végső elkeseredésemben fordulok Hozzátok, mert már több órája böngészem a netet és szinte semmi értelmeset nem találtam ebben a témában:

Szóval. A hamarosan megvásárlásra kerülendő Nokia N70-emhez szerettem volna stereo Bluetooth fejhallgatót találni, zenehallgatás céljából. Google segítségével több ilyet is felleltem, pl. a HP gyárt egy nagyon szép, PDA-val állítólag kiválóan szóló gépet mindössze 16 rongyért.
Csakhogy: A BT v1.1 és a BT v1.2 (ugye a BT 2.0 elvileg mindkettővel kompatibilis) csak egy ún. A2DP profil segítségével tud zenét normális minőségben mozgatni a teló (vagy PDA) és a füles között. A probléma ott kezdődik, hogy mindegyik stereo Bluetooth headset (még a Nokiáé is) támogatja ezt, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy az N70 (ellenben az N91-el) nem rendelkezik ezzel a BT profillal. Ezt lényegében sehol nem írják le, csak 1-2 külföldi oldalon ecsetelte valaki egy "nem vagyok benne biztos" kíséretében és a nokia.com-on a N70-nél nincs ott a HS-12W (ez az egyetlen stereo Nokia headset) a támogatott tartozékok között (az N91-nél ott van). Ez idáig úgy kb. tiszta is, de:
Én úgy tudom, hogy a BT 2.0 a nagyobb sávszél miatt már képes mindenféle minőségrontó tömörítést használó (pl. az említett A2DP) profil nélkül átvinni stereo zenét. Erről viszont sehol sincs semmilyen információ, még arról sincs, hogy akkor most a 2.0-ás BT egyáltalán milyen profilokat használ, hogy létezik-e a A2DP-nek 2.0-ás változata, vagy hogy egyáltalán milyen profilt használ a BT 2.0-a bármilyen hangátvitelre, legyen az mono, vagy stereo.
Ami biztos: BT 2.0-ás stereo fejhallgató egyelőre nem létezik, sőt még headsetet se láttam (mondjuk ezen nem is csodálkozok, mert egy mono headsetnek bőven elég a BT v1.2 is). A kérdés, hogy érdemes-e várni ilyen gépre (abban biztos vagyok, hogy lesz valamikor), fogom-e tudni egyáltalán használni az N70-el. Mert nagyon úgy tűnik, hogy a most forgalomban lévő BT 1.1-es és 1.2-es fejhallgatókat A2DP hiányában nem támogatja a készülék, vagyis igen, mert a fejhallgatók legtöbbje a headset és a headfree profilokat is ismeri, de akkor max. monoban és 11khz-en "élvezhetném" a zenét, merthogy ezek a profilok mindössze ennyit tudnak.

Ha valakinek bármilyen információja van a leírtakkal kapcsolatban, akkor nagyon megköszönném, ha segítene!

(Ja, még annyit fűznék így utólag hozzá, hogy ha valaki nem hallott az A2DP-ról, de az AVRCP- és GAVDP-profilokról igen, az ne lepődjön meg, mert ugyanarról van szó, ezek a profilok funkciójukban megegyeznek, csak más tömörítést használnak.)

hétf. okt. 17, 2005 16:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
...

Hanghívásra nem volt időm, SE BT telefon reménytelen.
Az előbbit csakazértis kipróbálom, amint lesz 10 percem foglalkozni vele.

hétf. szept. 19, 2005 7:43
Moderátor

Hozzászólás 
Bagyu írta:
-guru- írta:
Bagyu: Esetleg SonyEricssonnal nem tudod kipróbálni? Igazából a kompatibilitással kapcsolatban vannak aggályaim...

Sajnos nem tudom kipróbálni, nincs BT képes SE nálam és környezetemben. Futok még egy kört hátha...

Azért köszi! :D

pén. szept. 16, 2005 20:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
Bagyu: Esetleg SonyEricssonnal nem tudod kipróbálni? Igazából a kompatibilitással kapcsolatban vannak aggályaim...

Sajnos nem tudom kipróbálni, nincs BT képes SE nálam és környezetemben. Futok még egy kört hátha...

pén. szept. 16, 2005 19:57
Moderátor

Hozzászólás 

pén. szept. 16, 2005 19:51
platina tag

Hozzászólás 
toto42 írta:
vally írta:
Ellenben a logitech freedomról mi jót hallottatok?

Nem tudom, hogy Stefek neked válaszolt-e, én kb. 2 hete vettem egyet, azóta BT dongle-val, Nokia 6600-val és 6230-al használtam, és nagyon tetszik. 3-4 órát simán lehet vele beszélgetni, a hangminőség bőven kielégítő, és ugyan egy darabig eltartott amíg megszoktam, volt olyan is, amikor elfeledkeztem róla, hogy a fülemen van. Előtte egy HS-3W-t használtam, amivel állandóan gondom volt. Lefittyedt a fülhallgató, a zsinór állandóan beleakadt a biztonsági övbe, stb. Ehhez képes maga a kánaán :)

Mennyiért vetted? Köszönöm a beszámolót!

pén. szept. 16, 2005 13:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
Bagyu írta:
...

Milyen típusú telefonnal használod?
Hangtárcsázás megy vele?
Mennyire tűnik gagyinak az akasztója (nokiánál volt már könnyen eltörő)?

1. Általában N3230, de volt 6230i és 6680 is.
2. Jó kérdés, sosem használtam (de holnap délelőtt kipróbálom)
3. Rugalmas meleg műanyag, nem fog ez könnyen eltörni.

pén. szept. 16, 2005 11:46
Moderátor

Hozzászólás 
Bagyu írta:
Beszereztem egy HS-36W-t Mediamarktból és teljesen megfelelő a hang. Készenléti időről még nem tudok nyilatkozni, de kb. 2 óra beszéd után még semmi híre a töltés szükségének. Ja és szemüveggel is passzol.

Milyen típusú telefonnal használod?
Hangtárcsázás megy vele?
Mennyire tűnik gagyinak az akasztója (nokiánál volt már könnyen eltörő)?

pén. szept. 16, 2005 8:31
arany tag

Hozzászólás 
vally írta:

Nem tudom, hogy Stefek neked válaszolt-e, én kb. 2 hete vettem egyet, azóta BT dongle-val, Nokia 6600-val és 6230-al használtam, és nagyon tetszik. 3-4 órát simán lehet vele beszélgetni, a hangminőség bőven kielégítő, és ugyan egy darabig eltartott amíg megszoktam, volt olyan is, amikor elfeledkeztem róla, hogy a fülemen van. Előtte egy HS-3W-t használtam, amivel állandóan gondom volt. Lefittyedt a fülhallgató, a zsinór állandóan beleakadt a biztonsági övbe, stb. Ehhez képes maga a kánaán :)

kedd szept. 06, 2005 1:51
arany tag

Hozzászólás 
Silver írta:
Viszont vegyetek a Media Marktban Nokia CK-1W BT kihangosítót, mert nagyon megéri 14.990.-ért! Ma beszereltettem, vígan működik a Siemens S65-tel :)

Így van!
Nagyon frankó a hangminőség és a hangerő is!
Eredeti ára a gyorsboltban 24,9e!
Ennyiért bőven megéri, és a beszerelése is gyerekjáték - mármint nem a műszaki analfabétáknak!!!

hétf. szept. 05, 2005 8:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Beszereztem egy HS-36W-t Mediamarktból és teljesen megfelelő a hang. Készenléti időről még nem tudok nyilatkozni, de kb. 2 óra beszéd után még semmi híre a töltés szükségének. Ja és szemüveggel is passzol.

hétf. szept. 05, 2005 7:39
arany tag

Hozzászólás 
Cardo, szemüvegre vagy fülre akasztható, övre csíptethető műanyag tokkal
Kép
erről a tipusról van valakinek tapasztalata

pén. szept. 02, 2005 8:55
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Én is vettem egy motorola hs 801 az e-bay-en.
Szállitással eggyütt 5500ft volt.
A töltöje jó a v525-ösömhöz meg az e-398hoz ez pozitiv.
Amikor a fülemen van nem is érzem annyira jól illeszkedik.
Én nem vagyok a hangminöségével megelégedve a motorola tud ennél jobbat is.Néha berecseg de ha állitasz a hangerőn megjavul.
Az aksi nem nagyon kell tölteni.
Könnyü csatlakoztatni más telefonnal is.
Engem a formája fogott meg,csak néha este a kék kis led zavar mert vissza tükrözödik a fénye a kocsi tüktén és ablakain,
igy olyan mintha a távolból egy sziréna világitana.

pén. szept. 02, 2005 2:13
Hozzászólás 
Viszont vegyetek a Media Marktban Nokia CK-1W BT kihangosítót, mert nagyon megéri 14.990.-ért! Ma beszereltettem, vígan működik a Siemens S65-tel :)

csüt. szept. 01, 2005 21:43
vas-tag

Hozzászólás mp3 on bt headset
thomas77 írta:
mp3-at BT-os hedszettel?

szerintem szomorú, hogy a telefonnal fényképezhetünk, használhatjuk zeneszerkesztőnek, TV-zünk rajta, s térképen kereshetünk utcát, internetezhetünk, de zenelejátszónak megkötik a kezünk ilyen szempontból. Már nyomtató, BT-s kisautó, s fene tudja mennyi eszköz van hozzá, de ezt nem tudják megoldani. Vagy csak nekem van hülye igényem?
Ha zenét hallgatok discman-ről, nem hallom a csörgést. Ha telefonról hallgatom, a fejhallgató minőségét, illetve a vezetékmentességet veszítem el. Pedig a Sony ott van a technikában.

csüt. szept. 01, 2005 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
mp3-at BT-os hedszettel?
Lehetséges! Csak nagyon gyenge lesz a minősége, és mellesleg mono. Kb 2 percig fogod bírni, aztán kikapcsolod!
Ezekkel a hagyományos BT fülesekkel nem megoldható!
Legalábbis szerintem...
:?

csüt. szept. 01, 2005 20:32
vas-tag

Hozzászólás Motorola HT820
gyönyörű, sztereo, kék villogás, BT, ... csak a P800-mal nem sikerült használnom :(
- Samsung SGH-D500-zal a hívást fel tudtam venni,
- SE K700i-vel hallottam az egyenleg automatikus hangját.

szóval sajnos már nincs nálam.

FONTOS: a gyári csomagolásban is rossz töltő van! Ellenőrizzétek le, miniUSB-re emlékeztető Motorola töltő való hozzá!

Kérdés: SonyEricsson P800-am van, s szeretnék .mp3-at, ill. .ogg-t hallgatni rajta. A gyári madzagos fülhallgatón jól szól, de bluetooth-os megoldás érdekelne. A SE szerviz azt mondta, hogy hívást lehet, de zenét nem lehet BT-s fülhallgatóra eszközre kirakni :( Ez igaz??? :(

csüt. szept. 01, 2005 19:40
vas-tag

Hozzászólás Motorola HT820
gyönyörű, sztereo, kék villogás, BT, ... csak a P800-mal nem sikerült használnom :(
- Samsung SGH-D500-zal a hívást fel tudtam venni,
- SE K700i-vel hallottam az egyenleg automatikus hangját.

szóval sajnos már nincs nálam.

FONTOS: a gyári csomagolásban is rossz töltő van! Ellenőrizzétek le, miniUSB-re emlékeztető Motorola töltő való hozzá!

Kérdés: SonyEricsson P800-am van, s szeretnék .mp3-at, ill. .ogg-t hallgatni rajta. A gyári madzagos fülhallgatón jól szól, de bluetooth-os megoldás érdekelne. A SE szerviz azt mondta, hogy hívást lehet, de zenét nem lehet BT-s fülhallgatóra eszközre kirakni :( Ez igaz??? :(

csüt. szept. 01, 2005 19:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nokia HS-36W?
A Medium Márkában 9990.-
Most talán ezzel próbálkoznék! :)

szer. aug. 31, 2005 20:23
ezüst tag

Hozzászólás 
CELLINK helyett akkor melyik típust ajánlanátok az 9000-12000 Ft-os árkategóriában?

szer. aug. 31, 2005 19:33
platina tag

Hozzászólás 
mxiki írta:
Üdv!

CELLINK headset-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Pro & kontra...

****.

szer. aug. 31, 2005 12:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

CELLINK headset-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Pro & kontra...

kedd aug. 30, 2005 21:06
arany tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Zipike írta:
Áruld el légyszi hogy a GX15-öt hogy sikerült rávenni hogy megkérdezze hogy a fülesen vagy a telefonon akarsz beszélni ha jön egy hívás.

...

Felülvizsgáltam nézeteimet: Hívás közben Opciók->Utolsó menüpont. Tehát hívás fogadása után lehet ki/bekapcsolni a headsetet.

vas. aug. 07, 2005 14:44
ezüst tag

Hozzászólás 
hy skacok!

Tudnátok nekem mondani egy nagyon apró Bluetooth headsetet SE S700i hez, ami viszonylag rejtett is?? :?: :?:
fontos lenne a rejtettség.
előre is köszi a válaszokat.

csüt. júl. 28, 2005 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mostmár látom, csak én is közben írtam... Sajnos v550-hez nem értek. :oops:

szomb. júl. 23, 2005 15:15
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Nem a 6310essel van a baj. az egyik V550-es nem tud adatot fogadni. Csak az a baj, hogy amikor megvettem, akkor simán tudott, mert sok mindent BT-n keresztül küldtem át rá. Most meg nem fogadja. Nem értem.

szomb. júl. 23, 2005 13:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Próbálj meg egy naptárjegyzetet átküldeni. Az megy?
szerk.: Hányas szoft a 6310i?

szomb. júl. 23, 2005 13:01
arany tag

Hozzászólás 
Ez valszeg valami szoftverhiba lehet: két V550-esem van. Az egyik simán fogadja a névjegyet, a másik nem kapja meg.

Micuir írta:
Az történik, hogy a 6310i csak küldi, küldi az információt, de nem ér oda. Fordítva kb. 2 másodperc alatt ott van.

Raven_ írta:
Micuir írta:
Van valakinek elképzelése arról, miért van az, hogy a V550-ről BT-n keresztül simán átmegy a névjegy a 6310i-re fordítva viszont nem? Mindkét telefon látható módban van.

Pontosan hol akad el a dolog? Látják egymás, csak küldés közben hibát ír ki?

szomb. júl. 23, 2005 13:01
arany tag

Hozzászólás 
Az történik, hogy a 6310i csak küldi, küldi az információt, de nem ér oda. Fordítva kb. 2 másodperc alatt ott van.

Raven_ írta:
Micuir írta:
Van valakinek elképzelése arról, miért van az, hogy a V550-ről BT-n keresztül simán átmegy a névjegy a 6310i-re fordítva viszont nem? Mindkét telefon látható módban van.

szomb. júl. 23, 2005 12:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Micuir írta:

szomb. júl. 23, 2005 12:48
arany tag

Hozzászólás 

szomb. júl. 23, 2005 12:38
arany tag

Hozzászólás 
akinek van tapasztalata mindkét bt headsetben az elmondhatná milyen különbség van az SE HBH600 és a Motorola hs805 között, mert árban az SE 1/3szor drágább, de nem tudom megéri e az a plusz pénz ha minőségben jelentéktelen a különbség.

pén. júl. 22, 2005 11:06
arany tag

Hozzászólás 
SE HBH-65 fülesem van, de most meghülyült.
Bekapcsoláskor azonnal felfedezhető módba kapcsolódik, azaz zöld-pirosan villog de beszélni nem lehet rajta keresztül. (Ha hosszabban nyomom akkor kiadja a felfedezhető mód csípogását is.)

Próbáltam, hogy teljesen feltöltöm mert akkor emlékeim szerint bekapcsolja töltés után, de nem jött be (ill. lehet ki lett kapcsolva közben a hosszabító :?).
Próbáltam szinte minden kombinációt, a három gombal (be/ki kapcsoló, hallkítás, hangosítás) de nem akarja az igazságot. :(

Ha valakinek van ötlete ne tartsa magába, jöhet P.M-be is, megírom a sikeres megoldást.

Addig próbálom meríteni, hátha az helyrehozza.

MEGOLDVA.
Újra kellett prárosítani a telefonnal, háromnegyed év múltán elfelejtette.
Hozzá kell tenem előtte 1-2 nappal windows alatt lőttem be mikrofon/fejhalgatónak, lehet ez űtötte ki.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Merlin pén. júl. 22, 2005 12:03-kor.

szer. júl. 20, 2005 9:57
arany tag

Hozzászólás 
borbely írta:
udv
Vettem annak idejen egy Prodigi Bluetooth USB dongle-t, ami Windows XP alatt tokeletesen mukodott, de valami oknal fogva a Windows 2000 nem ismeri fel az eszközt, pedig van egy BlueSoleil nevu program is, a megfelelo driverekkel (termeszetesen win2K is) persze az eszkozhoz.
Volt masoknak is problemaja mar a win2k alatt Bluetooth eszkozokkel?

Eddig nekem semmilyen gond nem merült fel a win2k alatt, pedig egy Epox USB dongle-n keresztül netezek, PDA-t,telefont BT-n szinkronizálom, sőt a GPS is tökéletesen megy vele. Szvsz a te windowsoddal lehet valami gubanc.

hétf. júl. 18, 2005 22:47
Profil Privát üzenet küldése YIM
vas-tag

Hozzászólás 
udv
Vettem annak idejen egy Prodigi Bluetooth USB dongle-t, ami Windows XP alatt tokeletesen mukodott, de valami oknal fogva a Windows 2000 nem ismeri fel az eszközt, pedig van egy BlueSoleil nevu program is, a megfelelo driverekkel (termeszetesen win2K is) persze az eszkozhoz.
Volt masoknak is problemaja mar a win2k alatt Bluetooth eszkozokkel?

hétf. júl. 18, 2005 12:55
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Végül Motorola HS-820 lett a bizonytalanság vége. 6310i-vel használom és nagyon tetszik eddig (KOPP-KOPP), viszont nem kaptam hozzá semmi papírt mert OEM verzió, így nem tudom a villogások jelentéseit. Eltudná valaki mondani mi mit jelent? Köszi előre is.

Csumi:Attka

szer. júl. 13, 2005 8:39
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Cím:
GP márkabolt
1136, Budapest, Tátra u. 12/A
Telefon/Fax.: 06-1/329-33-96

1132, Budapest, Váci ut 60-62
Telefon/Fax.: 06-1/239-30-43

E-mail: info@gp.hu
Web: www.gp.hu

Nyitvatartás:
Hétfõ - Csütörtök: 9.00 - 17.00
Péntek: 9.00 - 16.00

950 AAA ára 488+Áfa :D
Nem érdekem, hogy reklámozzam őket, de mindig megszerezték ami kellett nekem! :wink:

Köszönöm!

pén. júl. 08, 2005 16:59
arany tag

Hozzászólás 
zsmadar írta:
-vadaszg- írta:
vettem ma egy Motorola HS830 Helmet headset-et:)
eddig nagyon bejön, elég jól néz ki:)
és lehet 2féle képpen használni,
1x a bukósisak adapterrel,
2.x: adtak hozzá ilyen nyakbaakasztó cuccot, és azzal is:)
igaz nem volt olcsó, de sztem a robogón jó használatot fog tenni...
próbálgattam, hogy 1xre 2 eszközzel párositom, eddig még nem annyira sikerült, de majd még megpróbálom

Húúú!!!
Ez a füles nekem is megfogta a fantáziámat, először a Motorrevüben akadt meg a szemem a headszetten, de oly csekély volt a cikk információtartalma, hogy nem mentem vele sokra, de sebaj.
Ha kérhetnélek később, ha már jobban összeismerkedtetek, lennél oly kedves, s írnál róla pár sort, elsősorban a menet közbeni használat során szerzett benyomások (pl: zajosság, könnyű kezelhetőség, stb.) érdekelnének.

Hali!

A most megjelent Telecomban van róla egy oldalas teszt.

Üdv

pén. júl. 08, 2005 7:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Cím:
GP márkabolt
1136, Budapest, Tátra u. 12/A
Telefon/Fax.: 06-1/329-33-96

1132, Budapest, Váci ut 60-62
Telefon/Fax.: 06-1/239-30-43

E-mail: info@gp.hu
Web: www.gp.hu

Nyitvatartás:
Hétfõ - Csütörtök: 9.00 - 17.00
Péntek: 9.00 - 16.00

950 AAA ára 488+Áfa :D
Nem érdekem, hogy reklámozzam őket, de mindig megszerezték ami kellett nekem! :wink:

pén. júl. 08, 2005 7:11
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Ha pedig növelni akarod a súlyát, akkor beleraksz egy GP-950-es akksit, (15,2 g) és lehúzza a füled! :lol:
Viszont gazdaságos lesz, és nagyon nagy a készenléti ideje! :wink:

Erről a 950-es GP-ről tudnál pár infót adni? Főleg beszerezhetőség és ár érdekelne. Köszi!

csüt. júl. 07, 2005 19:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tecom USB-BT eszkoz mindent tud. Kiprobaltam. Szepen megy Nokia Suite-tal, Puppetmaster, Skype, MSN, nyomtatas, szoval minden. De csak SP2-vel.
6110 HUF volt az APEH mellett, Kresz G. u. 17 koruli boltban.

csüt. júl. 07, 2005 17:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha pedig növelni akarod a súlyát, akkor beleraksz egy GP-950-es akksit, (15,2 g) és lehúzza a füled! :lol:
Viszont gazdaságos lesz, és nagyon nagy a készenléti ideje! :wink:

csüt. júl. 07, 2005 7:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Ezer éve nem írtam a fórumba, csak olvasgattam. Modhatni a Hírnetes időkben voltam aktív....Ki emlékszik arra már...

Én vettem egy HS-37W-t elemes(AAA) meg vagyok elégedve vele teljes mértékben.Egyszerű a kezelése,Kényelmes hosszú távon is.Talán lehetne a súlyán csökkenteni, ha megmérném, hogy milyen Márkájú AAA elem a könnyebb....Én főleg kocsiban használom, mert sokat megyek igaz BP-n belül napi 100km kb. Furcsa volt megszokni, hogy hogyan kell felrakni, de már megy 1kézzel is. A Jabrának van egy ugyan ilyen kütyüje csak a NOKIA felírat helyén Jabra van. Furcsa nem? :)

Üdv

szer. júl. 06, 2005 23:10
ezüst tag

Hozzászólás 
üdv mindenkinek!

Van-e valakinek tapasztalata a Siemens HHB-600 -as Bt.-s headsettel kapcsolatban?
Megköszönném!

szer. júl. 06, 2005 19:35
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Én most a HS-37W-t próbálnám meg. Nem tudom, mennyire kényelmes, de nagyon sokáig megy! (15 óra beszédidő AAA elemmel)
Az EW-ben 9900 Ft. volt 1-2 hete! :wink:

Thomas77!

Köszi az infót! Megnéztem képen nem tűnik rossznak, majd elmegyek felpróbálni, hogy milyen.

szer. júl. 06, 2005 12:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én most a HS-37W-t próbálnám meg. Nem tudom, mennyire kényelmes, de nagyon sokáig megy! (15 óra beszédidő AAA elemmel)
Az EW-ben 9900 Ft. volt 1-2 hete! :wink:

szer. júl. 06, 2005 12:27
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Jelen pillanatban melyik BT headsetet ajánljátok? Fontos, hogy kényelmes legyen, és sokat bírjon az akksija. N6310i-hez lenne.

szer. júl. 06, 2005 7:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Következő