Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 07, 2025 21:32

Hozzászólás a témához  [ 531 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Siemens C75/ME75 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
X65nél asszem ezeket a böngészős ikonokat a filerendszerből úgy lehetett eltüntetni h kitörölted a Config/Default mappában lévő vmi magic akármi nevű mappát és a benne lévő file-t

vas. nov. 27, 2005 23:12
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sheen írta:
Várj, tisztázzunk valamit. Ha mindezt megcsinálom, onnantól képes leszek almappákat létrehozni java alkalmazások alá is? (total commanderből most is képes vagyok de onnantól bedöglik az aktuális midlet.)

Na ez meg nem mondom, nem is egészen értem. CX65-ön lehetett almappákat csinálni és akár onnan futtani az alkamazást, bár a readmaniac-ot konkrétan nem használtam. De az ffs csere ezen nem hinném, hogy változtat. Egyébként szerintem annyira nem fontos, mert már alapból kezeli a txt-fájlokat, nem csak a böngészővel lehet megnyitni, mint a 45-55-ös szériánál.

Idézet:
Ugyanis S55-ön az intézőben gyönyörüen megoldható volt, itt viszont nincs intéző. Neked van vagy ez sem a vodás sw-től függ (ami nem létezik)?

Nekem nincs, bár ez talán inkább azzal lehet összefüggésben, hogy Motorola V550-em van... 8) Na de komolyra, az S45-S55-ben megismert intéző a 65-ös sorozatban az extrák utolsó menüpontja volt. Neked olyan nincs? Egyébként az én egykori CXT65-ösömből is hiányzott, a mai napig nem tudom, hogy hogyan és nem is jöttem rá, hogy hogyan lehetne beleaplikálni, pedig nemkeveset fogalakoztam vele, de senki mást nem találtam akinek ne lett volna benne.

Idézet:
Ezeket már régen beszereztem. Csak aztán a flasher megfogott. :)

Upgrade-hez nem szükséges mentés, nem lehet elrontani vele a telcsit és a garancia se vész el, így szükségtelen előtte a flasher használata.

Tartok tőle, hogy a readmaniac és hasonló problémák nem fognak megoldódni, mert szvsz azokat nem a vodás cuccok, hanem a két telefon közti 3 év jelenti.

Guni

u.i.: Elküldtem a cuccot.

vas. nov. 27, 2005 22:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Nos. Cserélgettem menü ikonokat. Az egyik main.fs cucca visszahozta a saját telefon menü helyére gyakorlatilag a régi intézőt. Mindent látok mindenbe belekavarhatok csak éppen feleslegesen.

A readmaniac pl már mappában látszik, létrehozhatok alá almappát is csakhogy ha megteszem a midlet bedöglik. A fájlokat sem a storage mappában hozza létre hanem valamiért a Data\System\java\22487\ és egyéb ilyenek alá. Fogalmam sincs miféle szisztéma szerint. A reader eddig mindig a saját almappájába, a storage mappába pakolt nem szanaszét. Ilyenektől szeretnék megszabadulni hogy használhatóvá váljon a teló.

Szóval haladok de csigalassan... nem tudom most sem, hogy lehet eltüntetni a képek menüből pl. a képgalériát? Semmi szükség olyan menükre szétszórva mindenfelé amik a netre csatlakoznának azonnal.

A kérdőjel persze szintén megvan a korábban emlitett menüben. Ha jön az fs akkor máris felpakolom hogy eltünjön. :)

vas. nov. 27, 2005 22:03
ezüst tag

Hozzászólás 
ariventa kukac freemail pont hu-ra jólesz. Köcce. :)

guni. írta:
Ugyanaz sw van a vodáson is, mint a gyárin, csak az ffs-ben van a különbség
Várj, tisztázzunk valamit. Ha mindezt megcsinálom, onnantól képes leszek almappákat létrehozni java alkalmazások alá is? (total commanderből most is képes vagyok de onnantól bedöglik az aktuális midlet.) Ugyanis S55-ön az intézőben gyönyörüen megoldható volt, itt viszont nincs intéző. Neked van vagy ez sem a vodás sw-től függ (ami nem létezik)?

guni. írta:
A magyar nyelvet is tartalmazó winswup-ot leszedheted a simensmania.cz-ről.
Ezeket már régen beszereztem. Csak aztán a flasher megfogott. :)

Na meglátjuk mi lesz ebből. Az intéző létezésére kiváncsi vagyok, remélem nem derül ki hogy az 5-ös szériával bezárólag megszünt a siemensekben.

vas. nov. 27, 2005 17:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sheen írta:
A C65-ös settings.fs-t szépen kérem. !-F

Akkor máshogy mondom: adj egy címet, ahova elküldhetem. 8)

Viszont amit írtál egy új információ! Tehát akkor innentől ne tessék szidni a vodás sw-t, mert nem is létezik. Ugyanaz sw van a vodáson is, mint a gyárin, csak az ffs-ben van a különbség, de azt simán tudod írni. Nekd is tudom javasolni, hogy tegyél rá egy CX65 ffs initet, amíg nem lesz C75-höz. Persze azért előtte mentsed le a rejtett mappákat és a data\system mappát is, meg minden fontos adatodat, mert ezutóbbiak el fognak veszni. A sw-t meg frissítsed 13-asra, hátha ott már jó a java. A magyar nyelvet is tartalmazó winswup-ot leszedheted a simensmania.cz-ről.

Guni

vas. nov. 27, 2005 16:44
ezüst tag

Hozzászólás 
A C65-ös settings.fs-t szépen kérem. !-F

A phone pilot olyasmi mint a word-ben a segéd, ez is cserélhető figura, alapállapotban egy lego-kéz ami integet + átmegy kérdőjelbe + felkiáltójelbe + egyéb perverz dolgokba. Gyakorlati jelentőségét nem látom de kiváncsi voltam rá, sikerült azóta aktiválnom is.

Telefon információk:
Product: C75
P.-Date: 2005-08-08
SW-Version: 11
Baseline: p65lfp2#main_1.0_V201.10.2
FFS-Version: C75_2_hu-VF-G_11_0464
Fri Jul 29 12:49:02
Variant: B 406
Std-Map/SW: 1/11
D-Map/Prov: 205/-
Lang./T9: lg4/0

vas. nov. 27, 2005 16:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most nézem, hogy nincs a simensmobile-on C75v sw!? Ha nyomsz neki egy *#06#-et, és tovább nyomod, akkor mit ír ki phone model-nek? Milyen variáns?

Guni

vas. nov. 27, 2005 15:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
A CX65.dox.hu-n lévő leírás nem a legjobb, nem értem, hogy Dabsol miért nem cseréli le, pedig már egy éve van jobb megoldás.

A legegyszerűbb: a cx65.dox.hu-n található mentés flexmenu könyvtárában található összes fájlt másold be. /a beálltások menüben lesz egy kérőjel a dynamic light helyén, de ha szépen megkérsz küldök neked C65-ös settings.fs-t amivel jó lesz/ Ha ezek megvannak, akkor tedd fel a menüt.

A java-s dologra nem tudok mit mondani, ugyanis azt még nem tudjuk, hogy egy gyári sw-es C75 mit mond rá. Milestone, Te nem tudod valahogy megpróbálni a px65-öt, meg a 3D rally-t?

Mi az a phone pilot?

Guni

vas. nov. 27, 2005 14:57
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Mire gondolsz? Nem lehet, hogy inkább Te rontottál el valamit?
Nem éppen erre gondoltam, de ez is benne van a pakliban. :wink:
Ha mindent kitörlök a config/japp/flexmenu-ből és csak egy main.fs-t helyezek el, akkor megborul egy rakás menü, pl a szervező is. Szóval ez a leirás már itt nem állja meg a helyét. Ha benne hagyom a dolgokat, pl organiser.fs, akkor már többé kevésbé müködnek a menük, kivéve a jobb felső, ami semmit nem csinál, sőt az ikonja is csak egy nyitott mappa nem több.

guni, egyszerüen lusta vagyok az új ikonokat összebarkóbázni a régi fs fájlokkal hogy müködőképes legyen, amikor ez live mentes telón simán menne.

Node a px65v4-en mit rontottam el? Az vagy megy, vagy nem megy, nem sokat tudsz vele csinálni. Tettem én már fel 56 ezer helyről letöltött px65v4-et (hátha hibás letöltés az egyik) sőt v3-at is, applications alá is meg a játékok alá is, mindenféle formában, könyvtárnévvel, nem megy, ennyi. Akármilyen megbizható a listaforrás, gyakorlatban nem állja meg a helyét, és ez nem kukacoskodás csupán tény. A C75 nem kompatibilis a px65v4-el, legalábbis azzal amin 11-es sw fut. Egyetlen oldalon sem találtam leirást hogy bárkinek ment volna, se lengyel se orosz se más oldalon.

A szoftver verzót azért kérdeztem mert a siemens 3d rally sem megy, az is "alkalmazás érvénytelen" üzenettel kacsint és ennyi.

Kérdés: a phone pilot cuccait a voda egy az egyben kitörölte, letöltöttem valahonnan, bemásoltam a phone pilot\list alá, de ugy sem megy, ezt pontosan hova hányfelé kell elhelyezni hogy fusson?

vas. nov. 27, 2005 14:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sheen írta:
Brandelt telónál ez nem 100%-ig igaz (próbáltam, ment, csak nem volt teljes a siker minden menünél.)

Mire gondolsz? Nem lehet, hogy inkább Te rontottál el valamit?

Guni

vas. nov. 27, 2005 0:07
ezüst tag

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
a menüje az izlés kérdése, másrészt meg lecserélhető.
Brandelt telónál ez nem 100%-ig igaz (próbáltam, ment, csak nem volt teljes a siker minden menünél.)
érdekes hogy a telefonokat manapság az alapján itélik meg milyen a kamera, milyen a menü, hányszoros a digitális zoom (sic), stb.

Ennél a siemensnél pl. elsőnek az fogott meg hogy végre kiirja az általam inditott hívások dátumát is. Klassz dolog a naptárban hogy a hét konkrét napjaira történő ismétlés beállítását már nem külön menü tartalmazza. Jó a kijelzője. Jó a joy (kivéve középre lenyomva). Ami borzasztó minőségü az a csengőhangja de legalább hangos, nem gond forgalomban is meghallani (persze ez csengőhang függő is részben). Ha küldeni akarok fájlokat infrán akkor kijelölhetem őket és egyszerre küldöm a kijelölteket, nem kell egyesével átszenvedni mint egy másik közkedvelt tipusnál. Stb, stb.

Úgy foglalnám össze hogy vannak nagy tudású és vannak jól felszerelt telefonok, és a kettő nem mindig jár együtt. Hiába tömnek bele egy telóba ezerféle funkciót ha a kezelése véget nem érő apró bosszúságokkal jár. Tudjon inkább kevesebbet de azt precizen. Minőség a mennyiség felett. :) Kár hogy még mindig live! van az enyémben, különben imádnám. Azt hiszem az S55-öm még használatban lesz egy darabig...

szomb. nov. 26, 2005 20:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
jaja. ha úgy tetszik tehetsz rá D500 menüt is :D

szomb. nov. 26, 2005 19:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Megvizsgáltam ezt a modellt. A kidolgozása meglepett, nagyon jól össze van rakva. A kijelző nagy, kategóriájához képest jó is. A joy és a menü viszont borzasztó.

na, ilyet is ritkán élünk meg: Odo Siemens-t dicsér. Amúgy a menüje az izlés kérdése, másrészt meg lecserélhető.

szomb. nov. 26, 2005 19:40
Moderátor

Hozzászólás 
Megvizsgáltam ezt a modellt. A kidolgozása meglepett, nagyon jól össze van rakva. A kijelző nagy, kategóriájához képest jó is. A joy és a menü viszont borzasztó.

szomb. nov. 26, 2005 19:07
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Ok csak gyanús hogy eddig senki nem adott jelet arról hogy neki ment volna. Töprengek még verzószámokon is, nem-e azzal akad. Enyémben 11-es (vodás) van. Leírom ismét az egészet nem-e félreértettem valamit:

1. px65v4 felrak, futtat, stb. (nálam már ez sem megy.)
2. rádug szervizkábel
3. flasher indit, piros gomb, telefon automatice kikapcsol, next, piros gomb, generate boot password. Itt jön a bfc vagy milyen ping hiba.

Eddig kb. ezek lennének a lépések?

Ott van még egy patched bootcore opció is. az mire való? a bootcore patcehlést a px65v4 csinálná java alól nem? szőrözök a részleteken jobbhíján, hátha kisül valami okosság.

pén. nov. 25, 2005 17:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát én nem hiszem hogy csak úgy "hasamra ütök" lista lenne.Már csak azért sem mert egy elég komoly fórumról van a lista. Szinte minen infót onnan szerzünk/szereztünk mi is (legalább is a nagy részét) és ha kamu lenne akkor javították volna ;)

Szerintem inkább nálad nem jó vmi. Pl ahogy írtad másik gép.

pén. nov. 25, 2005 16:34
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
S65-ről írta régebben valaki hogy a flasher sehogy se ment neki aztán amikor egy fujitsu siemens notebook vagy efféle gépen kipróbálta azon meg ment. Azt hiszem én is kipróbálom egy másik gépen is bár sok reményt nem fűzök hozzá. Soha nem hittem volna hogy egy siemens telefonnal ilyet teszek de azt hiszem fizetni fogok egy kis fusimunkáért valami szervizesnek hogy takaritsa ki a live menüt.

Mindenesetre érdekelne hogy az aki listába irta össze a szoftver kompatibilitást letesztelte-e, mert azon kivül hogy mindenhol olvasom: px65v4 müxik C75-re is (meg sem vettem volna ha nem látom hogy szinte minden kompatibilis vele), azt sehol nem találtam azóta sem hogy hogy bárki leigazolta volna ezt. Szerintem ez egy hasamra ütök "valszeg müxik" lista minden alap nélkül, ha valami stimmel is, az max mázli.

pén. nov. 25, 2005 15:34
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Ja, hát mondjuk ehhez szét kell szedni a telefont, és a kábelfejet is át kell kicsit alakítani. Egyébként hasonló a 65-ös széri "expert" módszeréhez.

Guni

Guni, ha jól értelmezem, van egy szmit4 nevű ürge abban a topicban, aki nem szedte szét a telefont, hanem a java segítségével nyitja ("c75 v11 i unlock via java", "ad calculate codes flasher tab check change mastercode press readand power on the phone wait some seconds. in log windows u see all mastercodes for this phone is resetting to 12345678
ex *#0000*12345678# without sim and phone will be unlocked too")

pén. nov. 25, 2005 2:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja, hát mondjuk ehhez szét kell szedni a telefont, és a kábelfejet is át kell kicsit alakítani. Egyébként hasonló a 65-ös széri "expert" módszeréhez.

Guni

pén. nov. 25, 2005 0:52
arany tag

Hozzászólás 
Na, C75 felszabadításban lehet, hogy valami érdekeset találtam...
Íme, guruk, csemegézzetek: http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=248431

csüt. nov. 24, 2005 23:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem ez csak valami elírás lehet. A Siemens-re nem jellemzőek az ilyen hülye korlátozások, szal szerintem tuti, hogy tud mp3 csengőhangot az sxg75 is.

Szerintem az ME75 is csak elírás lehet, szerintem az sem ismeri az mp3-at.

Guni

csüt. nov. 24, 2005 12:17
ezüst tag

Hozzászólás 
10 mega memóriával semmi értelme szvsz az mp3 lejátszásnak. Kis rövidke csengőhangnak való mp3-at kiválóan helyettesíti a wav, másra ugysem lenne jó. Én S75-re hajtok majd amint sikerül hozzájutnom egyhez. Érdekes pl hogy a specifikációk szerint az SXG75 és az S75 is lejátszik MP3-at, viszont az SXG75 nem képes csengőhangként kezelni, az S75 igen. Ilyenekre kiváncsi leszek majd hogy mennyi lesz a valóságalapjuk.

csüt. nov. 24, 2005 10:36
ezüst tag

Hozzászólás 
milestone írta:
A C75 a specifikációi szerint 750-es akkuval rendelkezik
Enyémben 750-es van.

milestone írta:
ma este kb. 1 órán keresztül próbálkoztam a hátlap levételével.
Kb olyasmi mint a Nokia 3310-esé. Benyomod a pöcköt, megtolod, lent van. Stopperrel még nem mértem mennyi ideig tart. :)

milestone írta:
A SIM-kártyát is ki kell húzni, semmi "kapaszkodó", amit meg lehetne fogni, vagy tolni, ráadásul - és ez a legrosszabb - útjában van valamilyen alkatrész, így kitolni se lehet ujjbeggyel, csak ha előzőleg finoman megemeled az elejét egy - mondjuk - pengével
Igazad van de szinte az összes siemens ilyen volt, nekem legalábbis az S45-S55-SL55-C75 mind ilyen körömmel alányúlok megtolom ujjbeggyel kint van. A sim cserét általában körömvágás elé kell beosztani, de hát nagyon jó szervezőfunkciós naptár van a siemensekben szóval nem gond az ütemezés :D

csüt. nov. 24, 2005 10:27
arany tag

Hozzászólás 
Frissítették az ME75 hivatalos oldalát (http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_120729_rArNrNrNrN_variation%253A-5_pageType%253ATechnical%2Bdata_imagePos%253A0,00.html#content) és meglepő módon most azt írják, hogy támogatja az MP3-at is, miközben a C75 nem, és ezek hát azonos belsővel rendelkeznek... Hiba történt?

Ugyanakkor a készülék bejelentése óta novemberre ígérik a piacon való megjelenést. Van még egy hét a hónapból és még sehol...

csüt. nov. 24, 2005 1:32
arany tag

Hozzászólás 
A C75 a specifikációi szerint 750-es akkuval rendelkezik, viszont a húgom készülékének akkuján azt írja, hogy 820-as. Most akkor melyik nem igaz?

Hogy valami rosszat is mondjak róla, a hátlap és a SIM rögzítése az kriminális, túl "jól", túl feszesre sikerült. Annyira, hogy ma este kb. 1 órán keresztül próbálkoztam a hátlap levételével. A SIM-kártyát is ki kell húzni, semmi "kapaszkodó", amit meg lehetne fogni, vagy tolni, ráadásul - és ez a legrosszabb - útjában van valamilyen alkatrész, így kitolni se lehet ujjbeggyel, csak ha előzőleg finoman megemeled az elejét egy - mondjuk - pengével és így már nem áll az útjában. Nagyon nem jól oldották meg. Nem lesz a kártyacserélgetősők kedvence. A hátlap rögzítése tekintetében a képek alapján az ME75-nél sokkal jobb a helyzet, hasonló a megoldás, mint az ME45-nél, csavarral.

csüt. nov. 24, 2005 1:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nézem, hogy hogy lehet törött link. Megnéztem és hiányzik majd 100 mega a weboldalamból. Szóltam nekik, állandóan azt írja a tárhelyem tele van, pedig nem használtam ki. Úgy látszik ez volt a megoldás, törölték a felét :(

Megpróbálom visszamásolgatni.

szer. nov. 23, 2005 13:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Anno a 65-ös sorozatnál volt egy olyan érthetetlen dolog, hogy ha csinálsz egy mappát a telefonon, és belemásolod a jad és jar fájlokat, akkor nem működik. Úgy működik, ha azt a könyvtárat másolod a telefonra, amiben a gépeden vannak. Nem értem mi a különbség, de ez van.

Guni

szer. nov. 23, 2005 11:10
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Nem, ezek a rejtett mappákban vannak. Tehát od tools letölt a cx65.dox.hu-ról.
Ah, egy kis barbatrükk. Köcce. :)

guni. írta:
Egyébként a px65v4-nek mi a baja?
Nem tudom.
data\java\jam\applications\px65v4\px65v4.jar
data\java\jam\applications\px65v4\px65v4.jad
"Alkalmazás érvénytelen".

szer. nov. 23, 2005 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem, ezek a rejtett mappákban vannak. Tehát od tools letölt a cx65.dox.hu-ról. Teló kikapcs-bekapcs. Od futtat, kiírja, hogy done. Ezután indítsad a Telfon Böngésző programot a számítógépeden és a data mellett ott lesz még egy config, meg egy cache mappa is.

Egyébként a px65v4-nek mi a baja?

Guni

kedd nov. 22, 2005 23:47
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
De Sheen-nek szerintem ez nem elég, mert ettől a patchek /miért már vannak???/ nem fognak felmenni.
Már vannak.

guni. írta:
elvileg a px65v4 működik ezzel is, bár nemrég valaki azt írta, hogy nekei nem megy, csak eltűnt mielőtt kideríthettük volna, hogy miért.
Én voltam az akinek nem ment. Nem tűntem el. :)

guni. írta:
agy kézzel kicseréled a nem megfelelő fájlokat a config\jappqflexmenu illetve a config\default mappákban.
Nincsenek ilyen mappák. :nemjottbe:
Valahogy igy néz ki a könyvtárszerkezetem:

Data \
- Animations
- Java
- Misc
- PhonePilots
- Pictures
- Skins
- Sms archive
- Sounds
- System
- Themes
- Videos

Itt csupán a System az érdekes, ebben van egy japp könyvtár ami semmi mást nem tartalmaz csupán egy wcinit fájlt. Config mappa csak az email könyvtárban van, flexmenu egyáltalán nem létezik. Nem véletlenül akarom kiirtani a live!-szutykot... ennek nagyon nem igy kellene kinéznie korábbi siemens tapasztalataim alapján.

kedd nov. 22, 2005 23:20
vas-tag

Hozzászólás 
Így most már nincs kérdőjel,minden tökéletes.Köszi a segítséget Guni.

kedd nov. 22, 2005 19:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
A CX65.dox.hu-n van fenn egy gyári cx65 mentése, annak az extras.fs file-ját használd és eltűnik a kérdőjel.

Függteleníteni szinte biztos, hogy csak boxal lehet, hiszen a 65-ös sorozatot is csak v25-ig lehet házilag nyitni.

Guni

kedd nov. 22, 2005 18:50
vas-tag

Hozzászólás 
A függetlenítés sajnos nekem sem sikerült ugyanis a px65v4 nem indul el az
alkalmazásokból, az nck által sem sikerült az unlock, úgy látszik a siemens
nem akar hasonlót elkövetni mint a cxt70-es sorozat kiadásánál jelentkező
sim lock hiánya,vagy esetleg a vodafone eszelt ki valamit nekem ugyanis
c75v készülékem van.A live-talanítás viszont sikerült infrán keresztül, a VNavigator SFE 0.1.8 programmal, az m75-ös készülék FFS-ét pakoltam rá
és az s65-ös menüikonjait , a dolog szépséghibája csak az hogy az extrák menü egy kérdőjellel kezdődik ,szerintem ez a bluetooth menüpontja az m75-nek ,de ezenkívül minden tökéltesen működik és sokkal szebb mint a
live-os teló volt. Most már csak a függetlenítést kellene megoldani valahogy.

kedd nov. 22, 2005 17:26
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
De Sheen-nek szerintem ez nem elég, mert ettől a patchek /miért már vannak???/ nem fognak felmenni. Neki azt tudom mondani, hogy a Live!.talanítás ugyanúgy működik, mint a 65-ösöknél, elvileg a px65v4 működik ezzel is, bár nemrég valaki azt írta, hogy nekei nem megy, csak eltűnt mielőtt kideríthettük volna, hogy miért.

Az FFS init-et nem tudom, nézd meg a siemensmania.cz-n, de amíg nem találsz nyugodtan használhatod a CX65-ét is, vagy kézzel kicseréled a nem megfelelő fájlokat a config\jappqflexmenu illetve a config\default mappákban. Az eredmény így is tökéletes lesz.

Guni

Node mi a helyzet a függetlenítéssel? Próbálta már valaki? Ugyanúgy megy, mint a CX65-nél (Speedshop-os 1979-es szervízkábel + sst vagy x65flasher)? Ott számított a fw-verzió is, nem? Ennél is így lehet? (elolvastam a CX65-ös topic 50 oldalából már 41-et, huh...)
A cx65.dox.hu-n a siemens service tool linkje törött, nem lehet letölteni, nincs meg valakinek?

kedd nov. 22, 2005 13:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
De Sheen-nek szerintem ez nem elég, mert ettől a patchek /miért már vannak???/ nem fognak felmenni. Neki azt tudom mondani, hogy a Live!.talanítás ugyanúgy működik, mint a 65-ösöknél, elvileg a px65v4 működik ezzel is, bár nemrég valaki azt írta, hogy nekei nem megy, csak eltűnt mielőtt kideríthettük volna, hogy miért.

Az FFS init-et nem tudom, nézd meg a siemensmania.cz-n, de amíg nem találsz nyugodtan használhatod a CX65-ét is, vagy kézzel kicseréled a nem megfelelő fájlokat a config\jappqflexmenu illetve a config\default mappákban. Az eredmény így is tökéletes lesz.

Guni

kedd nov. 22, 2005 12:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Sheen írta:
Sajna nem a függetlenítés a gond nálam, vodás vagyok évek óta és maradok is, függetlenítésre semmi szükségem, csak a live! eltörlésére.

Van már a CX75-höz is FFS-init, de ehhez még semmi, pedig nagyon kellene nekem is. :(
Esetleg valaki talált már a C75-höz :?: :?: :?:

kedd nov. 22, 2005 12:22
ezüst tag

Hozzászólás 
milestone írta:
Vett valaki mostanában T-s C75-öt? Nem lehetséges, hogy netán ez is független, mint korábban a CXT70-es volt? :wink:

Sajna nem a függetlenítés a gond nálam, vodás vagyok évek óta és maradok is, függetlenítésre semmi szükségem, csak a live! eltörlésére. Ezzel semmit nem lehet csinálni. Se patch-ek felrakása nem megy, se ikonok cseréje, sőt, egy nyavajás readmaniac vagy microreader se müködik, ugyanis eltünt az intéző a telóból és nem lehet java alkalmazás alá alkönyvtárakat létrehozni (a readerek abban dolgoznának). Szóval könyvet sem tudok olvasni rajta (egy nagyon primitiv módon igen de azt inkább hagyjuk). Röhejes az egész, total commanderrel nézve egyszerüen mintha nem is siemens lenne előttem a könyvtárszerkezet alapján.

Lényeg a lényeg: ha független live mentes telót veszek, azzal sem érek semmit amennyiben a flasher - stb. progik nem kompatibilisek vele. Kivárok, jobbhiján, előbb utóbb meglesznek erre a szériára is a megfelelő módszerek.

Felötlött viszont bennem a gondolat hogy usb-s szervizkábel beszerzése javitana-e a flasher gondjain. Jelenleg csak soros kábel van. Van ennek bármi jelentősége?

hétf. nov. 21, 2005 23:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
milestone írta:
milestone írta:
...Nincs valakinek infója arról, hogy az ME75 megjelenik-e a hazai mobilszolgáltatóknál és mikor? ...Az ME75 állítólag nov.-ben dobják piacra, ez alapján akár dec.-ben megjelenhet(ne).

Nos, felhívtam imént a Siemens márkaszervízt az ME75 hazai megjelenésével kapcsolatban és azt mondták, hogy náluk január előtt semmiképpen nem várható, viszont a hazai mobilszolgáltatóknál elképzelhető a karácsony előtti megjelenés :o
Meglepve kérdem, hát nem ők a hazai importőrök? De igen, ám hosszú a történet, maradjunk ennyiben...

Inkább a cx75-öt kérdezted volna :)

hétf. nov. 21, 2005 18:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
hol van pontosan az az nck generáló? nem nagyon találom...

http://rapidshare.de/files/6328849/gsmd ... s.rar.html

Guni

hétf. nov. 21, 2005 17:26
arany tag

Hozzászólás 
Vett valaki mostanában T-s C75-öt? Nem lehetséges, hogy netán ez is független, mint korábban a CXT70-es volt? :wink:

hétf. nov. 21, 2005 15:48
arany tag

Hozzászólás 
milestone írta:
...Nincs valakinek infója arról, hogy az ME75 megjelenik-e a hazai mobilszolgáltatóknál és mikor? ...Az ME75 állítólag nov.-ben dobják piacra, ez alapján akár dec.-ben megjelenhet(ne).

Nos, felhívtam imént a Siemens márkaszervízt az ME75 hazai megjelenésével kapcsolatban és azt mondták, hogy náluk január előtt semmiképpen nem várható, viszont a hazai mobilszolgáltatóknál elképzelhető a karácsony előtti megjelenés :o
Meglepve kérdem, hát nem ők a hazai importőrök? De igen, ám hosszú a történet, maradjunk ennyiben...

hétf. nov. 21, 2005 15:45
arany tag

Hozzászólás 
hol van pontosan az az nck generáló? nem nagyon találom...

hétf. nov. 21, 2005 15:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Én kipróbáltam a s65-ös forumban megadott kiszámolóprogramot, de úgy néz ki, hogy magyar szolgáltatókkal nem működik. Nekem T-mobilos cx70 -em van (igaz gyárilag független). Kipróbáltam pannonos c65-ön is de semmi.

hétf. nov. 21, 2005 13:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pedig eszerint működnie kellene a px65v4-nek. Utángyárotott kábeled van?Egyébként a 65-ös sorozathoz kiadtak egy nck generátort, az S65 topic valamelyik utolsó oldalán van belinkelve, azt is megpróbálhatod, persze csak modjával, mert ha ötször rosszul adod meg, akkor a telefon letilt.

vas. nov. 20, 2005 13:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Szereztem egy C75v-t. Semmi baj ezzel a telóval azon kívül hogy a vodás menü teljesen lehülyíti. Ez a második live! szoftverrel ellátott telóm de Siemensben az első amin ez van. Most értettem meg hogy akik igy ismerik meg a siemens telókat szoftveresen abszolút lehülyitve, azok az életben nem fogják megérteni mi a jó ezekben a telefonokban. Sajna tapasztalatom szerint nem müködnek az x65 szoftverek vele, se a px65v4 se az x65flasher verziók, tehát a rabtalanításra még várnom kell. Egyébként semmi gond vele, kivéve talán a midik hangminősége, de a hangerővel abszolút nincs baj.

Viszont képtelen vagyok felcsatlakozni vele a netre, fogalmam sincs mi lehet a gondja, a wap megy, a net nem megy, a connect me visszadobálja mindenféle hibaüzenetekkel. Modem driverre gondoltam hátha az a gond, node a Connect Me XP alatt futva annyira plug and play hogy lerakom az infra elé, Xp azt mondja C75, Connect Me azt mondja S45, egyéb beállítást nem fogad el, aztán meg nem müködik. Enyhén szólva kiakadtam ettől, hiszen elvileg még az S45 driverével is fel kellene mennie. Beállítási gondom valszeg nincs, hacsak nincs ennek a tipusnak valami speciális trükkje a korábbi siemensektől eltérően. Járt igy más is?

vas. nov. 20, 2005 11:22
arany tag

Hozzászólás 
Hogyan lehet megszabadítani a (T-s) C75-öst "rabláncaitól"? Próbálta már valaki? Pontosan milyen kábel szükségeltetik? Le tudná esetleg írni valaki (szájbarágósan, ha lehet, mint anno az ME45-ös esetében :))? Jelen esetben is megoldható garanciavesztés nélkül?
Köszönöm.

p.s.: Nincs valakinek infója arról, hogy az ME75 megjelenik-e a hazai mobilszolgáltatóknál és mikor? Ha jól tudom, a C75-öt augusztusban dobták piacra és szeptemberben jelent meg a V-nél, okt.-ben a P-nél és nov.-ben a T-nél. Az ME75 állítólag nov.-ben dobják piacra, ez alapján akár dec.-ben megjelenhet(ne).

szomb. nov. 19, 2005 19:32
arany tag

Hozzászólás 
milestone írta:
Nem tudja valaki: a Westeles C75 szoftvere "zónásított" vagy eredeti, mint a Pannoné?

Valamelyik fórumban olvastam, hogy szűz, mint a Pannonos.

szomb. nov. 19, 2005 19:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes, mindenestre én még nem láttam kínai Siemes-et, pedig volt már néhány.

Guni

pén. nov. 18, 2005 1:04
arany tag

Hozzászólás 
Érdekes, ha jól emlékszem, a húgomnak nemrég vásárolt (Pannonos) C75 dobozán, azt írta, hogy kínai gyártmány, viszont a készülék belsejében meg azt, hogy német. Most akkor melyik? (Ha a dobozt Kínában gyártották, az nem baj :))

pén. nov. 18, 2005 0:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen, persze. A következő hónapokban megjelenő telők szerintem mind teljesen Siemens-ek. /sajnos a legtöbbjén meg is látszik :-(/ Én úgy jövő március tájékán kezdek majd izgulni.

Guni

pén. nov. 18, 2005 0:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 531 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő