Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Lehet, hogy népszerűtlen leszek, de igazuk van. A ma világban sokan elfelejtik, hogy az e-mail nem szoftverterjesztésre, hanem kommunikációra van kitalálva.
|
szomb. nov. 13, 2004 14:16 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
[quote="Rozso"][/quote]
és mi van a kedves microsoft szerint, ha egy olyan user akar .exe filet küldeni, aki nem vágja, hogy vannak free ftp-szerverek, meg ilyesmi? egy mezei felhasználó el szeretne küldeni nekem egy exe-t, de nem szeretne vele p*csölni, hogy átnevezze meg ilyenek...
MÁJKROSZOFT..................................
|
szomb. nov. 13, 2004 14:03 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Ez hihetetlen!
Outlookal nem tudok küldeni és fogadni pl. *.exe fájlt.
Azt még megértem, hogy a biztonság érdekében letiltják ezt a funkciót alapértelmezésként, de NEM LEHET KIKAPCSOLNI.
Ismerősnek se tudok exe fájl küldeni Outlook 2003-al!
A súgó ezt javasolja írta: A Microsoft Outlook alapértelmezés szerint letiltja azokat a mellékleteket (például a .bat, .exe, .vbs, vagy .js fájlokat), amelyek esetleg vírust (vírus: Olyan számítógépes program vagy makró, amely a számítógépen található fájlokat úgy „fertőzi meg”, hogy azokba saját példányainak másolatát építi be. Ha a fertőzött fájl betöltődik a memóriába, a vírus újabb fájlokat fertőzhet meg. A vírusok gyakran ártalmas hatásúak.) tartalmaznak. Ezek a mellékletek nem láthatók és nem érhetők el. A Beérkezett üzenetek mappa Melléklet oszlopában látható a mellékletet jelző ikon, és az üzenet tetején lévő információs sávban láthatók a letiltott mellékletek. Ha az egér jobb gombjával az üzenetre kattintva megpróbáljuk megnyitni a mellékletet, a Mellékletek megtekintése parancs nem jelenik meg a helyi menüben. Ha másoktól származó (például .exe) fájlokat kell használnunk, kérjük meg a feladót, hogy a fájlokat olyan hálózati vagy webes megosztásra küldje, amelyhez hozzáféréssel rendelkezünk.
|
szomb. nov. 13, 2004 13:58 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
ez hogy lehet?
Idézet: AEomega
(m55 topicból kimásolva, 6.oldal közepe)
vicces
[rájöttem: az új fórum létrejötte óta nem volt hsz-e a usernek,ezért 0 a hsz-ek száma ]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cycy szomb. nov. 13, 2004 14:06-kor.
|
szomb. nov. 13, 2004 13:54 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Tuvok írta: Úgy néz ki nem rajtunk spórol a T-Mobile! Állítólag jövőre már nem ő támogatja a Vízilabda szövetséget! Ennek vajon van köze a spóroláshoz?
Mobilszolgáltató támogatja, ez biztos. Csak azt nem, hogy melyik.
|
szomb. nov. 13, 2004 13:48 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
CineDOG írta: A plazma az gáz nem?
Én is kb. ennyit tudok róla egy régen olvasott újságcikk nyomán.
Állítólag az 5-10 ével ezelőtti TV-k az igaziak, a maiak * * * * * ...
|
szomb. nov. 13, 2004 12:57 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Úgy néz ki nem rajtunk spórol a T-Mobile! Állítólag jövőre már nem ő támogatja a Vízilabda szövetséget! Ennek vajon van köze a spóroláshoz?
|
szomb. nov. 13, 2004 12:34 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Majdnem olyan szép karrier
|
szomb. nov. 13, 2004 10:48 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Silver írta: Rozso írta: Láttátok a domino day-t? Hát ez a Lilu! Szörnyű! Pl. amikor az elején közölte, hogy "lássuk a nagy műt"? A lilu úgy mosolygott és pattogott jobbra-balra, mint aki először lát ****-t. A helyszinen lévő nőből meg olyan érzelmeket váltott ki ez az egész, hogy néha majdnem sírt, néha meg úgy örült, mint egy ovodás az első kiskutyájának vagy mintha most tudta volna meg, hogy lottó-ötöse van. Ennél sokkal fontosabb dolgokat mindig csak fapofával mondanak be. vally írta: Én azt se tudom ki az a Lilu, de rákérdezhetek?
Nem talált. Lilu a Z+on majd a VIVÁ-n volt műsorvezető (megjegyzem: ott se volt egy észlény, de nagyságrendekkel jobb volt, mint ez az ovodás szint.)
Amúgy volt pár szép és érdekes dolog. Mikor pl. a viz alatt voltak a levegővel töltött dominók az asztallap alatt és azok nem lefelé, hanem felfelé dőltek el (húú ezt nehéz lehet elképzelni. Olyan minhta vízszintes tengelyre tükröznéd)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rozso szomb. nov. 13, 2004 10:49-kor.
|
szomb. nov. 13, 2004 10:45 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Én azt se tudom ki az a Lilu, de rákérdezhetek? Esetleg csak nem gigasztár a hölgy, aki valamelyik valóságsóval futott be?
|
szomb. nov. 13, 2004 10:35 |
|
|
Vendég
|
Rozso írta: Láttátok a domino day-t? Hát ez a Lilu! Szörnyű!
Pl. amikor az elején közölte, hogy "lássuk a nagy műt"?
|
szomb. nov. 13, 2004 10:23 |
|
|
vally
platina tag
|
Raven_ írta: vally írta:
Ha pesti vagy, fizikailag is oda tudom adni. Olvastam a mailedet, sajna nem vagyok Pesti De küldtem egy ftp-t, hátha az jó lesz!
Ottvan!
|
szomb. nov. 13, 2004 9:53 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
vally írta:
Ha pesti vagy, fizikailag is oda tudom adni.
Olvastam a mailedet, sajna nem vagyok Pesti
De küldtem egy ftp-t, hátha az jó lesz!
|
szomb. nov. 13, 2004 8:28 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Grga Pitic írta: Lehet próbálkozni ilyenekkel: drink jump lick tits ass sing a song love me shake drop clothes lay sleep spread push say welcome hello show me satöbbi. Régi ZX Spectrumos és C64-es szöveges kalandjátékok fílingjét érzem elegyedni a 21. század frivol interaktivitásával.
én azt írtam be, hogy "get naked". Azonnal vetkőzött...
|
szomb. nov. 13, 2004 0:27 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
CineDOG írta: Gondolom éjfélig volt érvényes a raklám, és a fórum órája siet ugyebár.
Nem. Már délután sem volt meg és hónapok óta ez a F1-es reklám volt.
|
pén. nov. 12, 2004 23:23 |
|
|
vally
platina tag
|
Raven_ írta: Kellene nekem 10 mega tárhely, ahová vally topictárs feltölthetne egy cuccot, amit én onnan letöltenék gépre, mert mailben nem jön át... Tudna valaki segíteni?
Ha pesti vagy, fizikailag is oda tudom adni.
|
pén. nov. 12, 2004 23:21 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Lilu tényleg gáz. Gondolom éjfélig volt érvényes a raklám, és a fórum órája siet ugyebár.
|
pén. nov. 12, 2004 23:21 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Láttátok?!
Eltünt a reklám a fórum tetejéről!
Láttátok a domino day-t? Hát ez a Lilu! Szörnyű!
|
pén. nov. 12, 2004 23:16 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
A plazma az gáz nem? Vagyis nincsenek benne pixelek mint az lcd tv-ben, amit szinte csak szemből lehet nézni.
|
pén. nov. 12, 2004 22:27 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Raven_ írta: Kellene nekem 10 mega tárhely, ahová vally topictárs feltölthetne egy cuccot, amit én onnan letöltenék gépre, mert mailben nem jön át... Tudna valaki segíteni?
www.atw.hu
500 mega es nincs meretkorlatozas.
|
pén. nov. 12, 2004 21:46 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Mi a különbség az LCD- és a plazma-TV között?
|
pén. nov. 12, 2004 21:44 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Kellene nekem 10 mega tárhely, ahová vally topictárs feltölthetne egy cuccot, amit én onnan letöltenék gépre, mert mailben nem jön át...
Tudna valaki segíteni?
|
pén. nov. 12, 2004 21:39 |
|
|
dynax5
ezüst tag
|
Hali!
Nem lesz nálam Off-abb senki: hol lehet olyan csokikrémet kapni mint ami a MCdonáldzban van a fagyin?
|
pén. nov. 12, 2004 21:33 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
nyuszy írta: full Acrobat...
Ezzel kapcsolatban küldtem neked mailt. Majd a mail miatt egy PÜ-t is. A PÜ eljutott Hozzád. Válasz viszont nem jött .
|
pén. nov. 12, 2004 20:08 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
mobilgame írta: Van szerencsém egy óriási vállalatnál (többezer felhasználó) rendszergazda (és minden IT rabszolga) munkakört betölteni.
Nekem is volt és van És például egy ofisz 2002->2003 váltás szvsz több szopást ad, mint ha eleve normális irodai csomagot használnánk (hogy egy Notes 5.x -> 6.x váltást már ne is említsek).
|
pén. nov. 12, 2004 19:32 |
|
|
vally
platina tag
|
Van valakinek RAR kódfeltörú progija? Ugynais valaki van olyan jófej, hogy pár albumot kódolva tesz fel emulére.
|
pén. nov. 12, 2004 19:23 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Hű, a kick és a fight sem semmi
|
pén. nov. 12, 2004 16:20 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Grga Pitic írta: Lehet próbálkozni ilyenekkel:
Kihagytad a kedvencemet: kiss
|
pén. nov. 12, 2004 15:48 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Lehet próbálkozni ilyenekkel:
drink
jump
lick tits
ass
sing a song
love me
shake
drop clothes
lay
sleep
spread
push
say welcome
hello
show me
satöbbi. Régi ZX Spectrumos és C64-es szöveges kalandjátékok fílingjét érzem elegyedni a 21. század frivol interaktivitásával.
|
pén. nov. 12, 2004 15:25 |
|
|
Cycy
platina tag
|
nekem eddig a beer meg fight-on kívül más nem jutott eszembe, de nagyon jól tolja/ják
|
pén. nov. 12, 2004 15:00 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Nem szokásom IT-biztonsággal foglalkozó témákat nem adott témakörbe tartozó fórumcsoportokban boncolgatni (Macika tudja, mennyire nem); de ez talán van annyira fontos, hogy itt is felhívjam mindenki figyelmét (különösen, ha OTP-s) a következőre:
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=12205711042114
|
pén. nov. 12, 2004 14:30 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
|
pén. nov. 12, 2004 13:58 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
Az M$ vs OO nem ilyen egyszerû, mint ahogy egyesek látják.
Van szerencsém egy óriási vállalatnál (többezer felhasználó) rendszergazda (és minden IT rabszolga) munkakört betölteni. Az irodai programcsomag választása vállalati stratégiai döntés. Ezt csak a vállalat egészére egységesen lehet alkalmazni, figyelembe véve a külsõ kapcsolatokat is.
Nem az a döntõ szempont, hogy ki mit akar, vagy mit képes megtanulni. Ezt a döntést a felsõvezetõk hozzák. Annyit hozzátennék, ha nálunk kellene átváltani OO-ra, azonnal kivenném az összes szabadságomat, kérnék 2 hónap fizetetlen szbit, és utána pár munkanap után dönteném el, hogy maradjak-e. A felhasználók olyan hülyék, amit egy nem ilyen területen dolgozó ember nem is hinne el.
Ha két alkalmazás nem tökéletesen azonos, akkor egy esetleges váltás esetén a felhasználók már elõre hisztiznek, a csere után meg (egyfajta sértõdött ellenállásként) nem hajlandóak még kattintani sem, hanem azonnal segítségér kajabálnak.
|
pén. nov. 12, 2004 13:47 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Bronz!
Az ofiszos hozzászólásoddal 100%-ig egyetértek!
Az elmúlt 15 év tapasztalata bőven bizonyította számomra, hogy
1. az m$ ofiszhoz meg vindózhoz pont ugyanolyan buták a lúzerek, mint bármi máshoz, ugyanúgy meg kell tanulniuk kezelni valamilyen szinten, mint bármi mást;
2. a bármi mást nem tart tovább megtanulniuk ugyanannyi ráfordítással (legalább ugyanolyan szinten), mint az m$ hülyeségeit;
3. ha valaki nem akar valami... hát az onnantól kezdve szívni fog vagy elmegy máshova dolgozni, ahol kívánságműsor van. Mert egy munkahely nem kívánságműsor, hogy de nekem ez+az a szoftver tetszik, ezért az legyen a szerveren meg a gépemen.
Önéletrajz: én jó ideje mindenhova pdf-ben küldöm. Ahonnan visszaírnak, hogy nem tudják megnyitni és/vagy küldjem m$ vödörben, oda én nem is akarok menni és ezért nem is küldöm újra
|
pén. nov. 12, 2004 13:17 |
|
|
Cycy
platina tag
|
skynet írta: (godnoolm midneki látott már ileyn testzet)
jah, akartam is írni ezt, csak nem tudtam példát
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cycy pén. nov. 12, 2004 13:20-kor.
|
pén. nov. 12, 2004 13:05 |
|
|
Cycy
platina tag
|
mobilgame írta: vally írta: Most is itt van dekorációnak egy AMD Athlon XP, ahol konkatktlakkal kellett kenegetni, akkor lett állítható a szorzója.
Jelentkezzen az a személy aki ezt a szót elsőre el tudta olvasni (negyedszeri olvasásra fedeztem csak fel az elírást).
én el tudtam olvasni, csak nem tudtam, mi akar lenni. aztán csak rájöttem:)
|
pén. nov. 12, 2004 12:48 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
mobilgame írta: vally írta: Most is itt van dekorációnak egy AMD Athlon XP, ahol konkatktlakkal kellett kenegetni, akkor lett állítható a szorzója.
Jelentkezzen az a személy aki ezt a szót elsőre el tudta olvasni (negyedszeri olvasásra fedeztem csak fel az elírást). Elolvasni el tudtam, csak kimondani nem
|
pén. nov. 12, 2004 12:48 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
vally írta: Most is itt van dekorációnak egy AMD Athlon XP, ahol konkatktlakkal kellett kenegetni, akkor lett állítható a szorzója.
Jelentkezzen az a személy aki ezt a szót elsõre el tudta olvasni (negyedszeri olvasásra fedeztem csak fel az elírást).
|
pén. nov. 12, 2004 12:37 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Ma este, 00:30, mtv:
Az utolsó tangó Párizsban
(Bertolucci)
mtv - értéket közvetít...
Lehet, hogy itt helytálló (időnként) a szlogen?
|
pén. nov. 12, 2004 11:33 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Most kaptam, IMHO qrvayóóóó!
"...Sokáig buta voltam, de aztán tettem egy 360 fokos fordulatot..."
|
pén. nov. 12, 2004 11:32 |
|
|
vally
platina tag
|
nn írta: http://www.blikk.hu/Archivum_cikk.php?cikk=13585&archiv=1&next=10
Figyelitek,már kezdődik a sztárcsinálási folyamat, majd meghívják a nemtom milyen sóba, kiderül a csirke neve, bemegy valami valóságsó sztároknak fenntartott részébe, esetleg meghívják a megasztár, vagy valami hasonlóan remek, színvonalas műsorba, lesz címlapsztori a blikkben, és a mainapban, kiderül, hogy megharapta az anyja mellbimbóját szopás közben, és hogy volt feka csaja még a gimiben, és máris megvan egy igazi gigasztár.
|
pén. nov. 12, 2004 10:50 |
|
|
vally
platina tag
|
vally írta: A P4-ek szorzója fix, a "alap" órajel a szorzóból, és FSb-ből jön össze, külön hogy lehe állítani? Annak idején a nem tokozott celeronoké is az volt, csak az említett "panelvágással" fel lehetett szabadítani. Gyanítom, hogy a P4-nél sincs másképp, csak utána kellene nézni. Nekem már nincs meg a "lehetőségem" hozzá.[/quote]
Azt hiszem, érgebben a tomshardwaren olvastam erről, talán a lábakat kellett öszekötögetni, de annyira bonyolult volt, hogy már a munkaórákat nézve is jobba megérte egy nagyobb
Bár most belegondolva, lehet, hogy a feszkónövelés lépése volt a lábösszekötögetés.
Most is itt van dekorációnak egy AMD Athlon XP, ahol konkatktlakkal kellett kenegetni, akkor lett állítható a szorzója.
Én még legóztam mikor Te paneltvágtál a cerkákon
|
pén. nov. 12, 2004 10:46 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Különbségek a hírekben.
Nálunk a Terminalnál régebben arról is statisztikát kellett készíteni, hogy az általunk megírt hírek máshol hol jelentek meg (hamarabb vagy később stb.). Na ez rengeteg hír átnyálazását jelentette havonta, nem nevesítenék egyetlen konkurenciát is, de egy tipikus esetre emlékszem.
Az egyik oldalon úgy jelent meg, hogy a Sony támogatja az új DVD-szabványt, a másik oldalon úgy, hogy az új DVD-szabványt nem támogatja a Sony, a harmadik címére meg már nem emlékszem, de az a kettő közé helyezte (valami ilyesmi volt, hogy a Sony nem döntött még, támogatja-e az új DVD-szabványt). Isteni volt Azóta minden fontosabb információt igyekszem több forrásból megerősíteni, ki tudja...
|
pén. nov. 12, 2004 10:38 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Grass írta: A két csatorna közt én más nem kis eltéréseket is felfedeztem, Tudom már tárgyaltuk, de egyszerűen melyik dimenzióban működnek???Arafatot az egyik 19-re másik 29-re datálta, jó bizonytalan, de legalább állapodnának meg egyben.
Ezek érdekes dolgok.Én multkor véletlenül egymás után láttam ugyan azt a hírt tv2,rtl,m1-féle híradóban.A 3 híradó 3 különböző adatokkal számolt be vmi balesetről.Aztán hugom nézte tovább asszem az aktívot,és ott még a tv2 magának is ellentmondott.Dehát hajrá pontosság!
De tegnap mondtak egy értelmes dolgot is: a mostani népszavazással kapcsolatban az emberek nagyon nagy százaléka nem tudja,valójában miről is fog szavazni.És a tudatlanokat a legkönnyebb irányítani(ld. parasztvakítás) és sokan direkte erre építenek.
|
pén. nov. 12, 2004 10:27 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
BrOnZ írta: Tessék! Csámcsogjatok:
Szeintem és a cégnél szerintünk is jópofa a reklám, de ismétlen szerintünk.
A két csatorna közül messze ez a legjobb. Vannak borzalmas átvezetőképek, ki a fenét érdekel, hogy egy bekapcsolatlan bőröndből a néni kiejti az összes ruhát?!
A két csatorna közt én más nem kis eltéréseket is felfedeztem, Tudom már tárgyaltuk, de egyszerűen melyik dimenzióban működnek???
Arafatot az egyik 19-re másik 29-re datálta, jó bizonytalan, de legalább állapodnának meg egyben.
Másodszor nemrégen volt egy sajnálatos baleset, melyben egy autó, kémcsöveket szállító kamionnal ütközött. 1 variáció: Az autó átment a szemközti sávba, majd frontálba kapott egy kamcsit. Kamionos súlyosan sérült, autós halálba szevasz. 2 variáció pár percre a másikon: a kamion rádült az autóra, majd a közös rész, a szgk vezetője meghalt, de itt a kamionsofőr könnyebben sérült. Most mi vaaan???
És tegnap is volt egy olyan elszólásuk... nem is nézek túlzottan már híreket, inkább olvasok innen-onnan.
Gabesz
|
pén. nov. 12, 2004 9:34 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Segítsen már légyszi aki tud!
A SHREK2 PC-s játékban mivel kell szereplőt váltani? Végignyomogattam mindent, de semmi.
|
pén. nov. 12, 2004 8:57 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Tessék! Csámcsogjatok:
- kutyás-rendõrös
- ex-vietnámi alakulatos
- felnövõs kisgyerekes
- nõneköltözõs
- besokallós menedzseres
- újranõsülõs csajozós
- kövéremberes
- káromkodós harlemos
- edzõnek szerzõdõ hozzánemértõs
- gettós tanáros szívbemarkolós
- kincsvadászós sivatagos
- aránytalanul leszámolós
- polgárjogis túlkapásos
- multicéges kijátszós
- nácis megjavulós
- nézhetetlen kamerarángatós beszaratós
- Börtönbõl megszökõs.
- Repülõs- Stewardesses megmenekülõs.
- Bézbóllozós-lelkifröccsös.
- Klausztrofób-szörnyet túlélõs.
- Szörnyeket elpusztító-de egy mégis maradós
- Zsaru-felfüggesztõs
- Sorozatgyilkos-szerelmes(!!)
- Amerika mindig gyõzõs
- gonoszufós - fölmegszállós
- jóufós
- Vértelen-csatázós
- Véres-csatázós
- Társértvisszamenõs kommandós
- Kutyás páncélos
- Betonkockás szabadulós
- Röpködõs karatés
- Félremûtõs gyilkosorvosos
- Fehératlátés hõszsarus
- Kiásós feltámasztós
- Tényfeltárós újságírós
- Hálóingben sikítozós
- Donorszerv-gyilkolós
- Hegymászós-lezuhanós
- Magánnyomozós-jócsajozós
- Földrengéses-jóbarátelvesztõs
- Eszmétletlenpilótás gépetletevõutasos és kétmásodpercnélbombátkikapcsolós
- Oljakútfúrós-Földetmegmentõs
- Fajgyûlölõs-De a végén néger gyõzõs
- lézerkardos, "apádvagyok"os sci-fi
- sok galaxisos, mégis mindenki humanoid-szerûs, ám kult sci-fi
- sok galaxisos, mégis mindenki humanoid-szerûs gyenge sci-fi
- sok galaxisos, változatos népességes, mégis unatkozós sci-fi
- Gyerekotthonfelejtõs rablóátverõs
- honkongis - helybõl 80 méter magasra ugrós
- gatyára öltözött rendõr - de gatyában stukkeros
- telefonos - zaklatós
- Lassú baltás elõl gyorsan menekülõs-mégis meghalós
- Ûr, vagy vízen járó hajót megtalálós-kísértetes (meghalós)
- Géppisztollyal éneklõs
- Különleges ügyosztályos-csupasz pisztolyos
- Autós gyorsulós-májeres
- Képregényhõsõs- denevéres
- Régi sorozat-felújítós
- repülõgépeltérítõs-összesterrorista meghalós
- repülõgépszárnyán verekedõs-
|
pén. nov. 12, 2004 8:55 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
|
pén. nov. 12, 2004 8:52 |
|
|
kisember
platina tag
|
nyuszy írta: Az egész ország errõl beszél, mindenki belefûzi a szövegébe, hogy "szerintem". Kell ennél jobb?
Bizony kell!!! A szerintem szó háromszori elsütése egy mondatban rombolja a kultúrális értékeket. Jónéhány évvel ezelõtt az emberek még míves nyelvezetû regényeket és verseket olvastak. Ma meg 4 szerintem van egy mondatban, kora délután az egyiken **** a másikon erõszakolós tóksó megy. Mindjárt itt a Milukás, és ha az elmúlt éveket veszem alapul, akkor nemsokára Mikulás szépségverseny, és ki tudja mi minden kerül a képernyõre, ami (200 télapó/nap 10/képernyõ) tökéletesen szertefoszlatja a Mikulás illúzióját egy kisgyerekben.
A TV-m több mint egy éve elromlott, nem csináltattam meg. Egyenlõre édesanyámnál lakom, ha nagyon tévzhetnékem van akkor átmegyek hozzá (átlag napi 20 perc). A múltkor lemaradtam Amelie csodálatos életérõl . Ha végre megveszem a lakásomat, akkor sem csináltatom meg a TV-t, és nem fizetek semmiféle mûsorért (hacsak a barátnõm nem tekinti ezt "válóoknak").
|
pén. nov. 12, 2004 8:08 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
nyuszy írta: Azt meg kifejezetten nevetséges megjegyzésnek tartom, hogy a Word felesleges dolgokkal van tele. Lehet, hogy neked felesleges, másnak meg az a legfontosabb. Hmmm... Vajon ki és mire használja a WORD-be ágyazott flippert, illetve az EXCEL alatt megbúvó 3D-s "repszimulátort"? Igen, nekem ezek tök feleslegesek, és aljasságnak tartom emiatt a dll-ek méreteit...
|
pén. nov. 12, 2004 7:45 |
|
|