Szerző |
Üzenet |
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
vally írta: Először is, ne haragudj, nem akratam a hozzáértésedet kétségevonni, sajnálom, hogy így vetted, tényleg nem ez volt a szándékom. Spongyát rá. Túl érzékeny vagyok. Mostanában egy cseppet emelkedtek a hullámok. Nincs miért excusalnod magad. "...Nem az a baj, hogy nyakig ér a ****, hanem az, hogy lögybölik..." vally írta: A P4-ek szorzója fix, a "alap" órajel a szorzóból, és FSb-ből jön össze, külön hogy lehe állítani? Annak idején a nem tokozott celeronoké is az volt, csak az említett "panelvágással" fel lehetett szabadítani. Gyanítom, hogy a P4-nél sincs másképp, csak utána kellene nézni. Nekem már nincs meg a "lehetőségem" hozzá.
|
pén. nov. 12, 2004 7:40 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Az RTL-es f*szi szerintem nagyon ötletes reklámot csinál. Egy jó reklámnak pont ez a célja, hogy ennyire figyelemfelkeltő legyen. Az egész ország erről beszél, mindenki belefűzi a szövegébe, hogy "szerintem". Kell ennél jobb?
(Más kérdés, hogy a beharangozott filmek minősége a mínusz végtelenhez tart.)
Az OOo meg tök jó cucc, de az átállás nem ilyen egyszerű. Én pl. állami cégnél dolgozom. A júzereink nagy része 40-50 éves korában látott először számítógépet. Örülök, ha a Windowst el tudja indítani. Az elmúlt években nagy nehezen megtanulta a Wordöt. Teljesen esélytelen lenne betanítani őket egy elég más logikájú szoftverre. A szakembereinket meg nem küldhetjük el!
Azt meg kifejezetten nevetséges megjegyzésnek tartom, hogy a Word felesleges dolgokkal van tele. Lehet, hogy neked felesleges, másnak meg az a legfontosabb. Pl. lehet, hogy benne van az OOo-ban, de én nem találtam meg a korrektúra funkciót. Az emberek 99%-a ezt valóban semmire nem használja, de számomra ennél jobb megoldás nem létezik arra, mikor többen javítgatunk egy szerződéstervezetet vagy árajánlatot. Megpróbáltam megnézni a súgóban, de az meg angolul van, ami alapvetően nem lenne baj, de fogalmam sincs, hogy lehet angolul a korrektúra. Ugyanez a probléma előjön máshol is, pl. fogalmam sincs, mi lehet az a "Bővítőmodul" vagy a "Szöveg-o-mata", mert ha rákattintok, nem derül ki - és egy angol nyelvű súgóból nem tudom kideríteni.
Aztán ott van még a kompatibilitás kérdése is. Tudom, hogy nem az OOo az egyetlen hibás ebben, de akkor is, ha én OOo-ban megcsinálok egy anyagot, aztán a nyomdában MSO-val megnézve telejsen máshogy néz ki, akkor mi van?
|
pén. nov. 12, 2004 6:50 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Sy írta: A Viasat inkább csak nyaljon sót, hogy nem vették meg a Futurama mind az 5 szériáját, csak az első két sorozatot (azt is össze-vissza adták le, hol Simpson néven volt feltüntetve az újságban, hol meg teljesen más helyett nyomták; most úgy kell összevadászni DC-ről).
A Viasat az egy külön világ! Amit a Star Trekkel művelt! Nem tudom ki hallotta vagy egyáltalán ki nézte a Star Trek Voyager-t ,de ha hallotta volna azt a borzalom 7. évad szinkront! (Legalább ST-ből mindegyik évadot megvették) A román Zone studio készítette! (Ez nem az O-Zone) Sajnos más csatornáknak még most is készít! Discovery Nat.Geo Reality Tv stb.
|
pén. nov. 12, 2004 5:00 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
CineDOG írta: Nekem tetszik.
szabad ország ez
|
pén. nov. 12, 2004 0:15 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nekem tetszik.
|
pén. nov. 12, 2004 0:02 |
|
|
nn
arany tag
|
|
csüt. nov. 11, 2004 23:57 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Szerinted?
Melyik pöcsarcú találta ki, hogy az RTL spotja annyira kafa, hogy flamet kell belőle csinálni? Nem találkozni olyan oldallal, ahol legalább egyszer nem sütik el ezt a bődületes baromságot a lepukkant, alkoholista színész után, aki azóta sztárként forog a partikon.
Miért cool az, hogy a csatorna által elképzelt ideális néző, az egész napos tévézéstől karikás szemmel tud csak bámulni?
Szerintünk k***a ****. Mi lesz, visszajön az 'én kérek elnézést' is?
májlsz.
|
csüt. nov. 11, 2004 23:39 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
BrOnZ írta: vally írta: Te hogy húznál fel egy procit 2.4-rol 3ghzre? Én az FSB-t növelném ;P Megteheted az "alap" órajel növelésével, illetve a szorzó változtatásával is. Ez utóbbi esetben az FSB maradhat, "csak" a proci ketyeg nagyobb órajelen. Emlékszel még az első celeronokra? Proci slot B oldal, 28 láb elvág szikével... Mellesleg: én bizony "ma" kezdtem... De mindenesetre nem ilyen stílusban. Csak jószándékú tanácsnak szántam. De bocs, ha a nálam okosabbak között meg mertem szólalni...
Először is, ne haragudj, nem akratam a hozzáértésedet kétségevonni, sajnálom, hogy így vetted, tényleg nem ez volt a szándékom.
A P4-ek szorzója fix, a "alap" órajel a szorzóból, és FSb-ből jön össze, külön hogy lehe állítani?
|
csüt. nov. 11, 2004 23:34 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
vizsla1 írta: Nem mintha oly sok közöm lenne hozzá, de hová tűnt T68m, Seri01, kisgergo, Placc (aki ugye tisztázhatná a PGSM BYOP-dolgot ) (egyelőre más nem jut eszembe)?
t68m él, ez biztos, Seri01-et pár napja láttam itt a fórumon, a többiek meg kérdőjel
Cycy
|
csüt. nov. 11, 2004 23:28 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Nem mintha oly sok közöm lenne hozzá, de hová tűnt T68m, Seri01, kisgergo, Placc (aki ugye tisztázhatná a PGSM BYOP-dolgot ) (egyelőre más nem jut eszembe)?
|
csüt. nov. 11, 2004 23:23 |
|
|
Cycy
platina tag
|
McLaca írta: Cycy: teljes mértékben egyetértek. (Dögöljön meg a UPC!)
Üdv!
nekem mondod? UPC direct alap csomag havidíja ~5000huf, és akkor még se HBO1, se HBO2, se SPORT1 és SPORT2...
az még plusz ennyi. azért kicsit el vannak szálvva a srácok a nagy választékuktól. az HBO sem olyan jó már sztem, mint régen volt, nehezen találok olyan filmet, amit szívesen megnéznék
Cycy
|
csüt. nov. 11, 2004 22:57 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
McLaca írta: Mostanában a Viasatot nézzük etsénként (21h után, a jó kis törvényszékis sorozatokaz )
A Viasat inkább csak nyaljon sót, hogy nem vették meg a Futurama mind az 5 szériáját, csak az első két sorozatot (azt is össze-vissza adták le, hol Simpson néven volt feltüntetve az újságban, hol meg teljesen más helyett nyomták; most úgy kell összevadászni DC-ről).
Én egyébként örültem, amikor 97-ben vagy 98-ban elindultak a kereskedelmi tévék, hogy majd lesz itt nagy választék. Hát lett is. Csak nem minőségbeli De ettől függetlenül nekem az agyatlan RTL-es csóka bejön, különösen a tankosromantikus meghatározás tetszik nagyon De tény, hogy a filmek legtöbbször igencsak gyatrák az RTL-en is...
A televíziózást meg nem kell leírni, csak ha az ember ahhoz szokott, hogy a számára érdekesnek tűnő filmeket még a mozibakerülésük előtt le tudja tölteni, akkor nem csoda, hogy film szempontjából nem tudnak újat mutatni (vagy legalábbis nehéz nekik - még az HBO-nak is). Egyébként egy ideje (mióta nincs, aki mással kötne le ) esténként, 10 óra utántól szinte mindig tévézem (ekkor jut rá idő), mert a NatGeo, a Spektrum és a Discovery combó mindig nyújt érdekes (számomra gyakran még szórakoztatónak is mondható) kikapcsolódást. Persze sok embert nem érdekel se a technika, se a tudomány, se az orvoslás, a második világháborús (vagy éppen a vietnami) események sem (ízlés szerint folytatható); nohát az ilyen tévéfüggőknek valók a kereskedelmi adók
|
csüt. nov. 11, 2004 22:49 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Xterm7 írta: ...egyertelmu, hogy minek nezik a tv nezoket (tudatlan, agyatlan valosagshow bamuloknak)... És sajnos nagy általánosságban azok is, máskülönben a BigBrádör 274 és ValóWörld 128 nem lenne kifizetődő, ahogy a szörvájvör és hasonlók sem. Mostanában a Viasatot nézzük etsénként (21h után, a jó kis törvényszékis sorozatokaz )
Cycy: teljes mértékben egyetértek. (Dögöljön meg a UPC!)
Üdv!
|
csüt. nov. 11, 2004 22:37 |
|
|
Cycy
platina tag
|
McLaca írta: {...}A miskolci képminőségről meg ne is beszéljünk, bár ez kizárólag a UPC és a hülye konvertereinek hibája, mert amikor párhuzamosan jött a kódolatlan hétvége, ott ok volt a képminőség, konverteren át meg sötét és remeg, csíkos, de még hogy! Üdv!
de cserébe legalább K..VA drága
|
csüt. nov. 11, 2004 22:11 |
|
|
Vendég
|
Van mit nézni... legalábbis SZERINTE!
Amúgy a dumája nem rossz, meg szerintem maga a csávó is jól játsza. Inkább csak azzal van a baj, hogy milyen filmeket konferálnak be és hogy azokat fényezik...
|
csüt. nov. 11, 2004 22:06 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Maga figura talan meg ok, de egyertelmu, hogy minek nezik a tv nezoket (tudatlan, agyatlan valosagshow bamuloknak).
Amugy rtl klub es tv2 "kanalisokat" sosem nezek.
|
csüt. nov. 11, 2004 21:31 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Én bírom az RTL-Klubos reklámember fejét, meg a tyúkját is.
Szerintem egyébként egy színész, nem 10-12 általánossal rendelkező ember (ahogy Szemlédi András sem az volt).
Régebben volt egy jó dumája:
"Spinés-kémes?" S közben ujjaival két jellegzetes helyen domborította a pólóját.
PS.: A kérdés az Alias című "kiváló" sorozatra utalt, ha jól emlékszem...
|
csüt. nov. 11, 2004 21:08 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
CineDOG írta: Ez van. Nekem van HBO-m is, de néha feleslegesnek érzem.... Hát... azért az HBO a "futottak még" kategória, ha nagyon akarom, tudok jó filmet nézni rajta, de sajnos mostanában szedik elő a régi vacak filmeket (a régi jók helyett). A miskolci képminőségről meg ne is beszéljünk, bár ez kizárólag a UPC és a hülye konvertereinek hibája, mert amikor párhuzamosan jött a kódolatlan hétvége, ott ok volt a képminőség, konverteren át meg sötét és remeg, csíkos, de még hogy!
Üdv!
|
csüt. nov. 11, 2004 20:34 |
|
|
Vendég
|
skynet írta: ja, nem gyenge, haverom elküldte az önéletrajzát egy konzultens cégnek PDF formátumban, erre azt válaszolták, hogy ugyan küldje már el valami kezelhetőbb formátumban... elküldte DOCban és megint PDFben, és adott egy linket, hogy onnan lehet letölteni az Adobe Reader nevű ingyenes programot... azóta nem válaszoltak (éljen a sértődés )
Viszont ma igencsak meglepődtem: a Lidl honlapján, az állásajánlatoknál szerepel, hogy PDF vagy Word DOC formátumban várják az önéletrajzot!
|
csüt. nov. 11, 2004 20:24 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ez van. Nekem van HBO-m is, de néha feleslegesnek érzem....
|
csüt. nov. 11, 2004 19:52 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
CineDOG írta: Mégis jó...
Hát,nem mindig.Nekem nagyon nem jön be ez az idióta,ugrabugri,értelmetlen reklámcsávó a csirkéjével együtt.Figyelemfelkeltő,az tuti,de kb. azt is tükrözi,hogy mit gondol a tv a nézőjéről.
Azt pedig kimondottan úútálom,amikor azt mondják,hogy " ha szereted a filmeket,akkor szereted a rtlklubbot" (vagy vmi ilyesmi).Ugyanis a tv-k film kínálata szégyenletes,szerintem.Agyon játszott,-2 színvonalú filmek (minden második premierként eladva..) és a néző totális madárnak nézése.Ha szórakoztató filmet akarok nézni,akkor kicsi a valószínűsége,hogy a tv elé ülök.
|
csüt. nov. 11, 2004 19:48 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Mégis jó...
|
csüt. nov. 11, 2004 19:20 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Lenyegeben ez is 10-12 altalanos szinten van.
|
csüt. nov. 11, 2004 19:18 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
|
csüt. nov. 11, 2004 19:14 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Bronz!
Te már túlképzett vagy!
Nézd meg a vastag arany nyakláncos, Mercis menőket. Nem kell ide diploma, csak a zavarosban kell halászgatni. Még a 8 általános is elég lehet.
|
csüt. nov. 11, 2004 18:35 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
skynet írta: 2. különben is, nem úgy van az, hogy elküldök valakit, aztán másnap jön másik... közben ki fogja elvégezni a munkájukat? 3. de a fő ok, amiért M$ van, az az, hogy nem tudnák megtanulni az újat (a könyvelőnek pl. emailt olvasni és mondjuk egy mellékletet kimenteni is gondot okoz). (jó, ezt a könyvelőt már rég ki kellett volna rúgni, de azért az se úgy működik, hogy "eeeee, nyanya, béna vagy nagyon, tűnj a p.csába!") Igen, tudom, persze... Meg azt is, hogy meg kell újulni. Meg hogy új dolgokat kell elsajátítani, hogy versenyképes maradj... Ehhez képest 4 diplomával és állandó megújulási energiával(sic!) én vagyok 50 évesen (...najó 49...) munkanélküli kényszervállalkozó... Fura ez a világ...
|
csüt. nov. 11, 2004 18:26 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
skynet írta: ja, nem gyenge, haverom elküldte az önéletrajzát egy konzultens cégnek PDF formátumban, erre azt válaszolták, hogy ugyan küldje már el valami kezelhetőbb formátumban... elküldte DOCban és megint PDFben, és adott egy linket, hogy onnan lehet letölteni az Adobe Reader nevű ingyenes programot... azóta nem válaszoltak (éljen a sértődés ) EZ jóóóóó!
|
csüt. nov. 11, 2004 18:21 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
skynet írta: simico írta: skynet írta: gépen, de vettünk mellé májkroszaft office-t is, mert az sokkal egyszerűbben kezelhető. Tedd hozzá, hogy szerinted. Mert mások szerint meg pont az Ooo sokkal könnyebben, egyszerűbben kezelhető. nem tudom, miért kéne hozzátennem. nem csak szerintem. a felhasználók véleményét is kikértem, és azt mondták, hogy ők nem tudják megtanulni az openoffice használatát. aki mindig is azt használt, vagy fiatal, és hozzá tud szokni az új (más), egyszerűbb (bonyolultabb) programokhoz, annak könnyebben kezelhető. megemlítendő még a felhasználók relatíve magas kora (50-esek), emiatt az átállásoktól való félelme is a korrektség kedvéért. Nos akkor a korrektség kedvéért: ne féljenek tőle, mint ahogyan én sem. Ha elfogadják, hogy nem csak az MS van a világon, és nem azt keresik minden SW-ben (...ha elfogadod, hogy egy ajtó balról is nyílhat nem csak jobbról, és nem állandóan a jobb oldalon keresed a kilincset...) akkor rá fognak jönni, hogy nem csak hogy nem egyszerűbb az office, hanem egy sereg dolgot jobban megcsináltak az OOo-ban.
Az sajnos egy más kérdés, hogy az OOo-nak kell full kompatibilásra törekednie, és nem a MS-nak. Persze, ha nyílttá tették volna a file formátumokat, akkor az OOo jó eséllyel kőrözné le a felesleges "modulokkal" teletűzdelt MS Office rendszert.
Aki azt mondja, hogy nem tudja megtanulni az OOo használatát, az nálam veheti a sátorfáját... Az, hogy nem tudja, vagy nem akarja megtanulni, két különböző dolog. Ez a legegyszerűbb: a partvonalról beszólni, és véleményt mondani egy SW "tanulhatóságáról" anélkül, hogy megpróbálná valaki. Arra kell figyelmeztetni az illetőt, hogy csak annyi időt szenteljen az OOo megismerésének, mint annak idején az office-nak.
Egy ismerősöm cégénél legyalulták az MS office-t és OOo alapú irodát csináltak. Akinek nem tetszett mehetett. Aki maradt, azt díjmentesen "átképezték". Az egész macera nem tartott tovább egy hónapnál.
|
csüt. nov. 11, 2004 17:18 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
vally írta: Te hogy húznál fel egy procit 2.4-rol 3ghzre? Én az FSB-t növelném ;P Megteheted az "alap" órajel növelésével, illetve a szorzó változtatásával is. Ez utóbbi esetben az FSB maradhat, "csak" a proci ketyeg nagyobb órajelen. Emlékszel még az első celeronokra? Proci slot B oldal, 28 láb elvág szikével...
Mellesleg: én bizony "ma" kezdtem... De mindenesetre nem ilyen stílusban. Csak jószándékú tanácsnak szántam. De bocs, ha a nálam okosabbak között meg mertem szólalni...
|
csüt. nov. 11, 2004 16:54 |
|
|
vally
platina tag
|
BrOnZ írta: vally írta: Cycy írta: mire nem elég a 2.4g, amire a 3 elég? Mondjuk divx kódolásnál akár órákat jelenthet minuszban. Azért ne higgyjük azt, hogy a proci órajele az egyetlen sebességet meghatározó tényező... Többre mész, ha az FSB (is) növelhető. A megnövelt "tempónak" meg ára van: a még eléggé elterjedt(sic!) PCI buszok túlhúzása, adatvesztéshez, instabilitáshoz vezethet. IMHO a 2.4 GHz és a 3 GHz clock közötti sebesség-különbséget észre sem veszed...
Azért én se ma kezdtem az ipart
Mellesleg Te hogy húznál fel egy procit 2.4-rol 3ghzre? Én az FSB-t növelném ;P
|
csüt. nov. 11, 2004 16:44 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
skynet írta: gépen, de vettünk mellé májkroszaft office-t is, mert az sokkal egyszerűbben kezelhető.
Tedd hozzá, hogy szerinted. Mert mások szerint meg pont az Ooo sokkal könnyebben, egyszerűbben kezelhető.
|
csüt. nov. 11, 2004 16:14 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
vally írta: Cycy írta: mire nem elég a 2.4g, amire a 3 elég? Mondjuk divx kódolásnál akár órákat jelenthet minuszban. Azért ne higgyjük azt, hogy a proci órajele az egyetlen sebességet meghatározó tényező... Többre mész, ha az FSB (is) növelhető. A megnövelt "tempónak" meg ára van: a még eléggé elterjedt(sic!) PCI buszok túlhúzása, adatvesztéshez, instabilitáshoz vezethet. IMHO a 2.4 GHz és a 3 GHz clock közötti sebesség-különbséget észre sem veszed...
|
csüt. nov. 11, 2004 15:13 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Soma01 írta: Neked nincs DC++-od? Vagy Emule? Elég hamar meglehet akár neked is a full Adobe Acrobat 6.0! Sajnos szekjuriti okokból ilyesmiket nem tudok használni Cycy írta: Jah, csak ugye nem mindenki tudhat magáénak ADSL-előfizetést, modemmel vagy gprs-el meg kicsit bonyolult 600megát lehúzni...
Ez nem lenne gond, jelenleg egy 1,5-es ADSL előtt ülök (remélem hamarosan 3 lesz már:)), csak a biztonsági előírások miatt ilyesmiket nem illik használni errefelé.
|
csüt. nov. 11, 2004 14:24 |
|
|
Cycy
platina tag
|
Soma01 írta: Neked nincs DC++-od? Vagy Emule? Elég hamar meglehet akár neked is a full Adobe Acrobat 6.0!
Jah, csak ugye nem mindenki tudhat magáénak ADSL-előfizetést, modemmel vagy gprs-el meg kicsit bonyolult 600megát lehúzni...
Cycy
|
csüt. nov. 11, 2004 14:23 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
nyuszy írta: Hmmmm, neked a full Acrobat van meg? Azzal ugye lehet szerkeszteni is a pdf-et, ha nincs levédve? Ha igen, nem tudnánk ezt valahogy megoldani?
Neked nincs DC++-od? Vagy Emule? Elég hamar meglehet akár neked is a full Adobe Acrobat 6.0!
|
csüt. nov. 11, 2004 14:03 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
skynet írta: az OpenOffice tud menteni PDF-be (wordból meg excelből is, nemtom te konkrétan mit akarsz PDF-be nyomtatni) Wooow, hogy mik nincsenek, ha az ember kilép a MS-környezetből Köszönöm szépen, letöltöttem, felraktam, megy, király vizsla1 írta: Van Adobe Acrobat 6.0 Proffessinal a gépemen, de 683 mega . Ha esetleg megfelel, küldd el mailbe, amit nyomtatni szeretnél, kinyomtatom, majd visszaküldöm, ha nem nagy. Amúgy nézz szét origo szoftverbázisán, biztos van valami ilyesmi. Keress rá pdfmaker-re.
Hmmmm, neked a full Acrobat van meg? Azzal ugye lehet szerkeszteni is a pdf-et, ha nincs levédve? Ha igen, nem tudnánk ezt valahogy megoldani?
A szoftverbázisos cuccokat próbáltam, többségük (nagyon) shareware, meg nem viszik a magyar ékezeteket. Azért köszi!
|
csüt. nov. 11, 2004 13:45 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
pampika írta: @Rozso: Van már NFS U 2 ? DC-n is?
DC-n nem tudom van-e, de ha van Schönhertzes vagy vmilyen koleszos haverod, akkor a midvnas-ról vagy a trash-ről leszedheted 1 perc alatt a 2CD-t.
Ja. Minek megvárni a hivtalos megjelenést?
|
csüt. nov. 11, 2004 11:38 |
|
|
KBalage
arany tag
|
Énis a képen figyeltem fel rá Megnéztem és van ottis... még jó hogy nov 15. a hivatalos rilíz
|
csüt. nov. 11, 2004 11:15 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
CineDOG írta: Gondolom valami kolesz háló.
Nálunk is a belső koli hálón van ilyen sebesség (átlag 5-10 között mozog). Bár haveromnál a schönherzbe a netről töltött cucc is igen jó sebességgel jön
@Rozso:
Van már NFS U 2 ? DC-n is?
|
csüt. nov. 11, 2004 10:55 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Gondolom valami kolesz háló.
|
csüt. nov. 11, 2004 10:32 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Nem szeretnéks senkit se elkeseríteni ezzel a sávszélesség növekedéssel, de még van mit behozni.
Én épp 9-10 Mega bájt/sec-al töltök le:
|
csüt. nov. 11, 2004 10:18 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
nyuszy írta: Sürgős segítségre lenne szükségem. Pdf-et kellene csinálnom, de elveszett a pdf printerem. Ha meglenne valakinek, küldje el nekem mailben legyenszíves! Előre is nagyon szépen köszönöm!
Van Adobe Acrobat 6.0 Proffessinal a gépemen, de 683 mega . Ha esetleg megfelel, küldd el mailbe, amit nyomtatni szeretnél, kinyomtatom, majd visszaküldöm, ha nem nagy. Amúgy nézz szét origo szoftverbázisán, biztos van valami ilyesmi. Keress rá pdfmaker-re.
|
csüt. nov. 11, 2004 10:04 |
|
|
vally
platina tag
|
Cycy írta: vally írta: CineDOG írta: Hogy tudom megnézni, hogy a Pentium4 2.4GHz-es laptop órajelét fel lehet-e húzni mondjuk 3GHz-re? És hogy tudom megtenni? Különben meg elég kevés 2.4 megy 3 gigán mire nem elég a 2.4g, amire a 3 elég?
Mondjuk divx kódolásnál akár órákat jelenthet minuszban.
|
csüt. nov. 11, 2004 9:46 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Csak úgy érdekelt...
|
csüt. nov. 11, 2004 9:44 |
|
|
Cycy
platina tag
|
vally írta: CineDOG írta: Hogy tudom megnézni, hogy a Pentium4 2.4GHz-es laptop órajelét fel lehet-e húzni mondjuk 3GHz-re? És hogy tudom megtenni? Különben meg elég kevés 2.4 megy 3 gigán
mire nem elég a 2.4g, amire a 3 elég?
|
csüt. nov. 11, 2004 9:39 |
|
|
vally
platina tag
|
CineDOG írta: Hogy tudom megnézni, hogy a Pentium4 2.4GHz-es laptop órajelét fel lehet-e húzni mondjuk 3GHz-re? És hogy tudom megtenni?
Különben meg elég kevés 2.4 megy 3 gigán
|
csüt. nov. 11, 2004 9:34 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
skynet írta: CineDOG írta: Hogy tudom megnézni, hogy a Pentium4 2.4GHz-es laptop órajelét fel lehet-e húzni mondjuk 3GHz-re? És hogy tudom megtenni? hopp, újra elolvastam a kérdést. 1. a laptopokban általában le van tiltva ez a funkció a BIOSban, pont azért mert 2. ha felhúzod, azt nem bírja a ventillátor, és a. kék képernyő, és újraindul a wingáz b. a vinyó (is) megsül esetleg
Aha, értem... akkor nem cseszegetem.
|
csüt. nov. 11, 2004 9:32 |
|
|
Cycy
platina tag
|
Rozso2 írta: Régebben volt ilyen külföldi ingyensms küldő és egész sokáig ment. Számot és szövget is lehetett beírni. Lehett vele szórakozni, de oda írta a végére a reklámot, így szerintem biztos gyanút fogott, ha valakit komolyan át akartak verni...
BIGFOOT sms volt a neve...
de az ékezetek nem mentek, uh. könnyen rá lehetett jönni, hogy csalás van:)
|
csüt. nov. 11, 2004 9:30 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Hogy tudom megnézni, hogy a Pentium4 2.4GHz-es laptop órajelét fel lehet-e húzni mondjuk 3GHz-re? És hogy tudom megtenni?
|
csüt. nov. 11, 2004 9:17 |
|
|
vally
platina tag
|
CineDOG írta: Pesten hogy vannak a bérek? Találkoztam tegnap egy ismerősömmel, és mesélte hogy munkát keres itt vidéken. Tescoban 3 műszakos munkarendre 60-65eFt, egy ékszerboltban bejelentetlenül, karácsonyig nonstop dolgozva, nyitástól zárásig 55eft. Ezek netto fizetések. Szégyenteljes.
Annyira nem vészes. Van egy ismerősöm, 17 éves talán, Tescoban árufeltölő, kevesebb mint napi 8 órában, és 60 körül keres.
A Mobilboltosok meg (kievsé kivétellel) nagy gazemberek
|
csüt. nov. 11, 2004 9:05 |
|
|