|
Szerző |
Üzenet |
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Ohh... Mr.3000 (=Meggylé)
Gratula!
De még mindig gyémánt tag vagy. Az idő teltével egyre nagyobb hsz-es emberek lesznek. Alakítani kellene a rangok ponthatárán vagy magasabb szinteket bevezetni. Inkább az első, mert mikor bevezették a rangokat még elég új volt a motor és a hsz-ek is alacsonyak voltak.
Amúgy szerintem kár, hogy engedi a motor a névváltoztatást. Szerintem zavaró. Bár én eddig csak két tagról tudok, aki használta voltna:
Nokian = Czumy
és
******4=Meggylé=Mr.3000 (Bár ez valszeg ideiglenes)
|
szomb. nov. 06, 2004 18:41 |
|
|
moikboy
arany tag
Csatlakozott: pén. jún. 25, 2004 17:17 Hozzászólások: 368 Tartózkodási hely: mindig egy lépéssel előtted
|
Hy,
ha megvan valakinek az IDA Interactive Assembler akkor a lécci szóljon,
nagyon fontos pls.
köszi!
|
szomb. nov. 06, 2004 18:38 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Landsmann írta: A moderátorok felé fordulva, a fórumnak nincs olyan beállítási lehetősége, hogy az újonnan regisztráltak csak bizonyos számú hozzászólás után tudnának új topicot indítani?
Sajnos nincs (pedig jó lenne).
|
szomb. nov. 06, 2004 18:04 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Új előlapt hogy sikerült kapnod?
|
szomb. nov. 06, 2004 17:44 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Punto83 írta: T-mob-nál vettem,tehát garival nem lehet probléma. Az akksis dolgot akkor rosszul tudtam
Az a lényeg,hogy gariban megcsinálták Nekem egyszer a 6610-esem járt 4 hónaposan szervizben.A telcsinek kb. a 60%-át cserélték ki...új előlap,új akksi,új memória + annyi IC és csatlakozó volt felsorolva,hogy a nagy rubrikába se fért bele
|
szomb. nov. 06, 2004 17:36 |
|
|
Punto83
platina tag
|
T-mob-nál vettem,tehát garival nem lehet probléma. Az akksis dolgot akkor rosszul tudtam
|
szomb. nov. 06, 2004 16:55 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Landsmann írta: Örvendetes hogy egyre többen vagyunk itt a fórumon. Egyre több az újonc is, akik gondolom más fórumokról származtak el és ragdtak meg itt. Viszont az már nem annyira örvendetes, hogy regisztráció után 3 perccel már a legtöbben nyitnak is egy topicot, aminek a témája megtalálható egy korábban nyitott topicban. 2 hét alatt, azt hiszem annyi 1-2 hozzászólásos topic nem volt lezárva emiatt, mint máskor fél év alatt. Ne értsetek félre, főleg az újoncok, én nem vagyok ellenük én is, a többiek is voltunk kezdők, sőt örülök hogy többen vagyunk, hiszen így jobban tudunk segíteni egymásnak, többen tudunk egy-egy témát megbeszélni. Viszont jó lenne valahogy gátat szabni az ilyen 1-2 hozzászólásos lezárásra kerülő topicoknak. A moderátorok felé fordulva, a fórumnak nincs olyan beállítási lehetősége, hogy az újonnan regisztráltak csak bizonyos számú hozzászólás után tudnának új topicot indítani? Gondolom a moderátorok sem örülnek az ilyen "értelmetlen" topicoknak.
Ha jól emlékszem ez már volt téma itt, szavazás is lett belőle. Legtöbben azt választották (köztük én is), hogy legyen bizonyos számú hsz-e az új embereknek, mielőtt topicot nyithatnának. Viszont az volt az akadálya, hogy komolyan bele kellett volna nyúlni a fórum forráskódjába. A többit nem részletezem...
|
szomb. nov. 06, 2004 16:53 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Punto83 írta: Az akksikra nem csak 3 nap garancia van?
Az azért eléggé gáz lenne Az egész telcsire érvényes az egy év gari (feltéve,hogy normális helyen veszed ).Nekem cseréltek már akksit 11 hónap után
jah, 1000.
|
szomb. nov. 06, 2004 16:49 |
|
|
Vendég
|
Örvendetes hogy egyre többen vagyunk itt a fórumon. Egyre több az újonc is, akik gondolom más fórumokról származtak el és ragdtak meg itt. Viszont az már nem annyira örvendetes, hogy regisztráció után 3 perccel már a legtöbben nyitnak is egy topicot, aminek a témája megtalálható egy korábban nyitott topicban. 2 hét alatt, azt hiszem annyi 1-2 hozzászólásos topic nem volt lezárva emiatt, mint máskor fél év alatt.
Ne értsetek félre, főleg az újoncok, én nem vagyok ellenük én is, a többiek is voltunk kezdők, sőt örülök hogy többen vagyunk, hiszen így jobban tudunk segíteni egymásnak, többen tudunk egy-egy témát megbeszélni. Viszont jó lenne valahogy gátat szabni az ilyen 1-2 hozzászólásos lezárásra kerülő topicoknak.
A moderátorok felé fordulva, a fórumnak nincs olyan beállítási lehetősége, hogy az újonnan regisztráltak csak bizonyos számú hozzászólás után tudnának új topicot indítani?
Gondolom a moderátorok sem örülnek az ilyen "értelmetlen" topicoknak.
|
szomb. nov. 06, 2004 16:41 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Beadtam szervizbe a telefonom (N6100), és a munkalapra azt írták,hogy "ALK:CSERE: MJOELNER" Ez mit jelent? Ja,és mondtam,hogy **** az akksim,rzt is kicserélik garanciában! Az akksikra nem csak 3 nap garancia van?
|
szomb. nov. 06, 2004 16:35 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
skynet írta: nektek is ki van halva a fórum? a Tartalomjegyzél -> mobil oldalon nekem ugyanaz az állapot van (utolsó hozzászóló, hozzászólások száma, stb) mint tegnap este. pl ez a topic is csak 83 oldal szerinte, pedig belelépve látszik, hogy már 84.
Próbáltad már a cachet törölni, oldalt frissíteni?
|
szomb. nov. 06, 2004 16:10 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
M62 írta: Szerintetek lejjebb megy még karácsony előtt a Nokia 6610i ára? Erősen viszket már, aminek viszketnie kell, de azért félek is, hogy nagyon ráb..szok. Elvileg a 6100-hoz, T630-hoz (T-Mobile), vagy a 6800-hoz, 5100-hoz (Pannon) képest szerintem reális az ára, s a 3200-hoz, Panasonic X400-hoz, GX15-höz képest sem rossz (voda). Vélemények? Bennfentes infók?
Lehet, hogy az ára nem rossz. Azonban a készülék az. SEMMI olyat nem találok benne, amiért érdemes lenne megvenni. Akkor már (és most jól figyeljetek! ilyet nem olvastatok tőlem eddig) inkább ezerszer egy T610 vagy T630.
A 6100-s egy nagyon aranyos kis - viszonylag buta - telefon, a piacon a legkisebb/legkönnyebb színes kijelzős modell.
Igaz, kamera nincs benne, de a 6610i kamerájában sincs sok köszönet elnézve a vele készült fotókat.
|
szomb. nov. 06, 2004 16:07 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Mitol fugg,hogy a lejaro Vitamax karikra mennyi bonuszt ad a voda,ha x napon belul feltoltod? Meg a nyaron jott az egyikre egy +2500Ft-os ajanlat,mig ma egy masik kartyara +1500Ft. Mindket kari csak egyszer lett megetetve egy 2500Ft-os toltessel. Mellesleg ezt a karit mar veszni hagyom. Eleg az elofizu melle a Joker Plusz es a jo oreg Party,utobbi szerintem rovidesen ugy is megy a levesbe.
|
szomb. nov. 06, 2004 16:04 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Macika írta: ...... Csakhát SE Chatboardot egy egész flottányit lehet venni az árából. .....
Viszont a Chatboard hivatalosan megszűnt létezni, azaz az új SE telók hivatalosan már nem támogatják (persze a T610 működik vele azt a kis hibát leszámítva, hogy az üzenet elején trükközni kell a kis/nagy betűkkel). Egyébként, ha már a "ritka" gyári tartozékoknál járunk, érdekelne, hogy valaki látott-e/használt-e már SE ChatPen-t (CHA-01 a száma, ha jól emlékszem)? Lehet(ett) azt egyáltalán valahol kapni? Mennyire használható? Ára? Vagy esetleg a Nokia változatot látta már valaki? Az használható SE telókkal? Röviden ennyi kérdésem lenne csak! Kösz a válaszokat!
Steve
|
szomb. nov. 06, 2004 16:04 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Szerintetek lejjebb megy még karácsony előtt a Nokia 6610i ára?
Erősen viszket már, aminek viszketnie kell, de azért félek is, hogy nagyon ráb..szok.
Elvileg a 6100-hoz, T630-hoz (T-Mobile), vagy a 6800-hoz, 5100-hoz (Pannon) képest szerintem reális az ára, s a 3200-hoz, Panasonic X400-hoz, GX15-höz képest sem rossz (voda).
Vélemények? Bennfentes infók?
|
szomb. nov. 06, 2004 15:38 |
|
|
Macika
Moderátor
|
pampika írta: vally írta: Erről hallottatok már? Jaja BT billentyűzet okostelcsikhez.Az újabbak támogatják a használatát,teljes qwerty bill. Nekem nagyon tetszik,csak gondolom az ára is szép lesz,nem csak a design
A Nokiát ismerve egy alsókategórás gyárilag független telcsi áráért lesz kapható. Egyébként nagyon nagy ötlet, szépen is használható.
Csakhát SE Chatboardot egy egész flottányit lehet venni az árából.
Az meg nem előny, hogy akár 10m-re is lehetsz a készüléktől, miközben írsz, mert a kijelzőt úgyis látnod kell.
|
szomb. nov. 06, 2004 13:18 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
vally, mi a helyzet az mp3-mal, amit pár napja beszéltünk? Fel tudnád tölteni az FTP-re?
|
szomb. nov. 06, 2004 12:49 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
vally írta: Erről hallottatok már?
Jaja BT billentyűzet okostelcsikhez.Az újabbak támogatják a használatát,teljes qwerty bill. Nekem nagyon tetszik,csak gondolom az ára is szép lesz,nem csak a design
|
szomb. nov. 06, 2004 12:45 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Erről hallottatok már?
|
szomb. nov. 06, 2004 12:43 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
pampika írta: Tegnap megjártuk a józsefvárosi piacot Hát nem semmi egy hely...ami viszont meglepett,hogy a telefon seftelősöknél olyan telcsik voltak...6670,7260,6260..ezeket még boltba se nagyon láttam,pedig most voltam az MM-ben is.
Külfödről lopják.
|
szomb. nov. 06, 2004 12:41 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Rozso2 írta: Azt írják a leírásban, hogy a (nokia) telefontöltőt húzzuk ki a konnektorból, mikor nem használjuk. Eddig így is tettem, de most kicsit átrendeztem a dolgokat és így a töltő mindig be van dugva (akkor is mikor nem töltöm a telót). A hosszabbító estére ki van kapcsolva, de amúgy mindig áram alatt van. Kérdés: -Tönkre fog így menni valszeg hamarabb, mint eldnám a telót (max 1 év) -Lakástűz? -Valaki használja így?
Nálunk a koleszban már harnadik éve szeptembertől júniusig egyfolytában be van dugva egy töltő. Semmi baja sem lett a 3 éve alatt.
Bezzeg a sajátot mindig kihúzom, az meg kontakthibás lett.
|
szomb. nov. 06, 2004 12:32 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Tegnap megjártuk a józsefvárosi piacot
Hát nem semmi egy hely...ami viszont meglepett,hogy a telefon seftelősöknél olyan telcsik voltak...6670,7260,6260..ezeket még boltba se nagyon láttam,pedig most voltam az MM-ben is.
|
szomb. nov. 06, 2004 12:30 |
|
|
vally
platina tag
|
Rozso2 írta: Azt írják a leírásban, hogy a (nokia) telefontöltőt húzzuk ki a konnektorból, mikor nem használjuk. Eddig így is tettem, de most kicsit átrendeztem a dolgokat és így a töltő mindig be van dugva (akkor is mikor nem töltöm a telót). A hosszabbító estére ki van kapcsolva, de amúgy mindig áram alatt van. Kérdés: -Tönkre fog így menni valszeg hamarabb, mint eldnám a telót (max 1 év) -Lakástűz? -Valaki használja így?
Nekem eddíg majdnem minden töltőm folyton be volt dugva, és semmi bajuk nem lett. Igaz, nokiám még nem volt,
|
szomb. nov. 06, 2004 11:33 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Rozso2 írta: Rozso2 írta: Most láttam egy plakátot, hogy van egy új amrikai film. (Kim Basinger) A címe: Mobil
6600 benne a "főszereplő".
Láttam már az előzetesét is a mozibna. Az tetszett benne, hogy a film közben lemerül a teló és a srác bemegy egy boltba és össze-vissza lövöldöz, hogy adjon neki valaki egy töltőt. Hehe. De legalább nem hazudnak és nem beszél az egész film alatt egy töltéssel, ami hazugság lenne.
|
szomb. nov. 06, 2004 11:06 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Azt írják a leírásban, hogy a (nokia) telefontöltőt húzzuk ki a konnektorból, mikor nem használjuk.
Eddig így is tettem, de most kicsit átrendeztem a dolgokat és így a töltő mindig be van dugva (akkor is mikor nem töltöm a telót). A hosszabbító estére ki van kapcsolva, de amúgy mindig áram alatt van.
Kérdés:
-Tönkre fog így menni valszeg hamarabb, mint eldnám a telót (max 1 év)
-Lakástűz?
-Valaki használja így?
|
szomb. nov. 06, 2004 10:53 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Tuvok írta: Na, ki volt a BME nyílt napon? Nekem nagyon tetszett!
Én voltam. Nekem is tetszett. De a kari előadások után a TTK-tól elment a kedvem, pedig a folyosón kiállított cuccok tetszettek. (pedig a mérnök-fizikus érdekelt, de sajna az előadó nem tudott semmi konkrét perspektívát adni az elhelyezkedéssel kapcs.)
Úgyhogy marad a VIK, az egy kicsit impresszívebb volt. (Arató dékán )
Hazahoztam kb fél kiló prospektust...
Más: direkt még reggel bekapcsoltam a BT-t a telómon, aztán el is felejtettem. Délben megnéztem, jött vagy 6 "szevasz", "helló" és hasonló üzenet. Utána én is nyomattam ezerrel, elküldtem vagy 20at ismeretleneknek
|
szomb. nov. 06, 2004 10:19 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Soma01: Az az igazság, hogy nem vagyok jártas a témában. Nemrég vettem egy Mp3-lejátszót, így mostanában kezdett el érdekelni a dolog. Két ingyenes progit használok a célra. Az egyik egy német, ha jól emlékszem ng23 a neve. A másik pedig valami FreeRip ha minden igaz. Majd kipróbálom amit tanácsoltál, de most nem vagyok gépközelben. Köszi!
|
pén. nov. 05, 2004 23:04 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
A filmben a legtutibb telefonnak nevezik. Lehet, hogy valamelyik szolgáltató jól beakciózza a film bemutatásakor?
A bemutató alapján jó filmnek igérkezik...
Szerintem mikor a melleket nézik a telefonon később lett odavágva. Ennyire nem jó a képe.
|
pén. nov. 05, 2004 22:35 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Andras01 írta: Westeléknél hogy van ez? Vesz/t/el egy MC60at 0 Ft Kezdőrészlettel. Lejár az 1 év nincs több részlet. Kaphatsz hűséghosszabbításért új telefont olcsóbban??? Hangsúlyozom, még csak egy év járt le a 2ből. Apámnak van így, de kéne új teló, de nem túl drágán. Új telefont erre az előfizetésre természetesen a 2 év hűség lejárta után lehet venni. A még fennálló hűségre lehetetlen újabb hűséget vállalni. Ugyanis akciós telefon mindig a hűségnyilatkozat időtartamára, nem pedig a részletfizetés tartamára vehető. Képzeld el, hogy mondjuk veszek egy 6600-t 2 év hűséggel akciósan, de nem részletre, vagyis a telóra már nincs több fizetnivaló. Majd egy hónap múlva megint bemegyek és további 2 év hűségre veszek egy 6230-at, szintén akciós áron. Amit kérdezel, az ugyanez a szitu, csak enyhébb. A részletfizetésnek tulajdonképp semmi köze az előfizetéshez/hűséghez, ez egy vásárlást könnyítő dolog. skynet írta: csab2 írta: A CD-k másolásvédelmét ki lehet-e valahogyan kerülni? Most vettem meg Gáspár Laci lemezét, amely sajnos el van látva másolásvédelemmel. Be akartam grabbelni mp3-ba, de kb. 10 másodpercenként elhallgat a zene. Tud valaki tanácsot adni? ElQre is kösz! biztosan van egyszerűbb megoldás, de ez tuti működik: beteszed egy discmanbe a cd-t, a kimenetet rákötöd a hangkártya bemenetére, és újradigitalizálod az egészet
Ez a brute force dolog természetesen működik, feltéve, hogy a discman lejátssza a CD-t! Persze 1:1 megoldás a digitális ki-ből a digitális be-be való átjátszás (a picit is komolyabb hangkártyákon van valamilyen dig. in)
Sajnos a PC-s drive is nagyban meghatározza, mit tudunk grabbelni és mit nem. Sem a Pio DVD olvasóm, sem az LG 4040 DVD íróm sem tudott mit kezdeni egy újonnan vett CD-vel.
Visszaraktam a gépbe a korábban nyugdíjazott Yamaha F1-es írót és akármelyik közönséges grabbelővel TÖKÉLETES másolatot készítettem, számonként, egyben, akárhogy.
Ebben a dologban azt hiszem a hardver éppoly fontos (ha nem fontosabb), mint a szoftver...
|
pén. nov. 05, 2004 22:18 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
csab2 írta: A CD-k másolásvédelmét ki lehet-e valahogyan kerülni? Most vettem meg Gáspár Laci lemezét, amely sajnos el van látva másolásvédelemmel. Be akartam grabbelni mp3-ba, de kb. 10 másodpercenként elhallgat a zene. Tud valaki tanácsot adni? ElQre is kösz!
Audiograbber-rel a beállításoknál az ASPI helyett az analógot pipáld ki. Amúgy hogyan próbáltad, ill. mivel eddig? Wav-ba se megy ezekszerint?
Ezzel is próbáld! http://www.jetaudio.com/index.asp ...ha kell hozzá valami okosság, akkor szólj!
|
pén. nov. 05, 2004 21:20 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
http://www.fibernet.hu/velemeny.htm
Aki Fibernetes, itt célozgathat arra, hogy esetleg nekik is kéne emelni a sávszélességet...
|
pén. nov. 05, 2004 20:32 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Ma jelent meg utoljára a Magyar Hírlap!
Az előzetes tervek szerint holnap még egy utolsó lapszámnak meg kellett volna jelennie, de a héten a kiadó és a szerkesztőség között sajnos elmérgesedett a viszony és a Ringier nem vállalta már a holnapi lapszám megjelentetését sem! Sajnos már egy hete ettől a naptól rettegtem és valahogy sejtettem, hogy ez lesz a vége. SZVSZ (és ezt több helyen is olvastam, úgyhogy lehet, hogy mások is így gondolják) a kiadó igazából nem is akart vevőt találni a lapra, hanem további piacot akart a Népszabadságnak! Én a Magyar Hírlapot talátam a legkorrektebb minőségi napilapnak. Próbáltak pártatlanok maradni, bár egy kicsit balliberális eszméket vallottak, de szerintem sohasem tolódtak el igazán egyik írásukban sem bizonyos politikai oldalak felé mint a Népszabadság, vagy a Magyar Nemzet (egyiket sem szeretem, mert túlságosan egyoldalúan tájékoztat). Nagyon féltem, hogy mostantól nem lesz mit olvasnom, csak a heti megjelenésű HVG, de valamelyik portálon a hírek között az szerepelt, hogy a Magyar Hírlap szerkesztősége egyben marad és már nyomdát is találtak, ennek köszönhetően pedig keddtől egy új lappal fognak megjelenni a piacon, de a régi értékek képviselésével! Én nagyon szeretném, ha sikerülne nekik!
Bocs a politikai off-ért, de úgy éreztem, hogy ezt le kell írnom!
Steve
Ja és a Magyar Hírlap munkatársai ha jól tudom holnap a Népszava, a Magyar Nemzet és az INDEX oldalain búcsúznak el az olvasóiktól és jelentetik meg a meg nem jelenhett cikkeket. (A Népszava biztos, mert azt több helyen is (többek között a Népszava honlapján) megemlítik, míg a másik kettőt csak az Index (de saját magukról valszeg ők sem írnak hazugságot)).
|
pén. nov. 05, 2004 18:57 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Na, ki volt a BME nyílt napon? Nekem nagyon tetszett!
|
pén. nov. 05, 2004 17:16 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Most láttam egy plakátot, hogy van egy új amrikai film. (Kim Basinger)
A címe: Mobil
6600 benne a "főszereplő".
Előzetes: http://dl.index.hu/trailer/Cellular-hi.avi
|
pén. nov. 05, 2004 16:47 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
.::FrEUnDeR::. írta: Nekem most Axelero ADSL Otthon van, 512/128, ebből lesz 1024/***!? Igen! Egészen pontosan: 1024/256 kbit/Sec
|
pén. nov. 05, 2004 15:46 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
csab2 írta: A CD-k másolásvédelmét ki lehet-e valahogyan kerülni? Most vettem meg Gáspár Laci lemezét, amely sajnos el van látva másolásvédelemmel. Be akartam grabbelni mp3-ba, de kb. 10 másodpercenként elhallgat a zene. Tud valaki tanácsot adni? ElQre is kösz! Adobe Audition v1.5 a te barátod!
|
pén. nov. 05, 2004 15:44 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Érdekes kérdés!
A Sound Forge 7.0, még van 7 nap belőle, de 20 Free MP3 mentést már elhasználtam, de van MP3 Plug-In kódom, azt hova kell beírni?
Thx
|
pén. nov. 05, 2004 15:37 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
A CD-k másolásvédelmét ki lehet-e valahogyan kerülni? Most vettem meg Gáspár Laci lemezét, amely sajnos el van látva másolásvédelemmel. Be akartam grabbelni mp3-ba, de kb. 10 másodpercenként elhallgat a zene. Tud valaki tanácsot adni? ElQre is kösz!
|
pén. nov. 05, 2004 15:10 |
|
|
iscsu
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A 12. nem a két ló közt, a 3-as alatt van?
|
pén. nov. 05, 2004 14:36 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Tényleg qrvajó ez a nagy akciózás... kár, hogy a kábelnet előfizetőket (és így engem) nem érinti Bár én sávszélnövelés helyett jobban örülnék a díjak csökkentésének (384kbps -> 9.900,- Ft).
|
pén. nov. 05, 2004 14:08 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
nyuszy írta: De jót találtam! A Word 2003 helyesírás-ellenőrzője nem ismeri a jogtiszta szót
....és kötőjellel?
Amúgy szerintem egybe kell írni! A "vegytiszta"-ból kiindúlva...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Soma01 pén. nov. 05, 2004 14:08-kor.
|
pén. nov. 05, 2004 14:02 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
skynet írta: .::FrEUnDeR::. írta: http://index.hu/tech/net/mega1105/ Ha ez igaz, akkor k***aóóó lesssz!!! már írta tegnap is valaki (nemtom melyik topicban) de ezzel nem azt akarom mondani, hogy baj, hogy te is ideírtad! amúgy szerintem is nagyon király lesz, lehet, hogy nem fogok mégse átmenni az 1 év lejárta után a csellótól adsl-re. tud valaki erre válaszolni: az előző váltásnál egy csomó modemet le kellett cserélni. most is kell majd, vagy az újak (motorola) már tudják a másfél megabitet?
Igazad van, de ide még nem linkelte be senki!
Nekem most Axelero ADSL Otthon van, 512/128, ebből lesz 1024/***!?
Mert én így értelmeztem.
Nálam SIEMENS XpressLink modem van, szerintem nem kell lecserélni, bár nem annyira értek hozzá...
|
pén. nov. 05, 2004 13:52 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
Steve_Hun írta: Macika írta: pg írta: Sony Ericsson T105 Használati útmutató 63 oldal: Ne irányítsa az infravörös sugarat senki szemébe, és bizonyosodjon meg arról, hogy nem zavar másik infravörös készüléket. Affene! Ez is biztos valami hardveres butítás, mi? Aztán miért lenne az? Infrafényel belevilágítani az ember szemébe pont olyan, mintha erős fényű zseblámpával világítanál bele, csak az infrafényt nem látod, de attól még káros lehet. A más infravörös készülékek zavarása pedig reális dolog, próbáld meg akkor távirányítani a TV-det, ha épp megy mellette ugyanabba az irányba a telód infrája is... @Macika Szerintem PG azért írta ezt a hsz-t, mert a SonyEricsson T105-ben baromira nincsen infra. Ezért tartotta érdekesnek a használati útmutató ezirányú fejtegetéseit.... Steve
Valóban ezért. A T105-ben nyoma nincs infrának. Csak látszik, hogy összeollózzák az útmutatókat. (Az meg túlzás volna, hogy tökáltalános infókat közölnek - mert a T105-tól elvonatkoztatva tényleg igaz az infrafigyelmeztetés, ezt nem is vitatom - hiszen ennyi erővel csinálhatnának pár ezer oldalas általános leírást mindenféle mobilhoz.)
|
pén. nov. 05, 2004 13:29 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
.::FrEUnDeR::. írta: http://index.hu/tech/net/mega1105/ Ha ez igaz, akkor k***aóóó lesssz!!!
Sajnos csak nektek.
Megkaptam a választ az Emiteltől. Náluk csak a nemrég leírt fantasztikus lehetőség elérhető. Valamint az, hogy új analóg vagy ISDN2 vonalra való ADSL szolgáltatás megrendelése (2 vagy 3 éves hűség vállalásával) esetén bruttó 12.500 Ft lebeszélhető kedvezményt adnak a belföldi hívásokból. (A kedvezmény 4 hónapon keresztül havi 3.125 Ft-os részletekben beszélhető le.)
De ez bolhafing, ha azt nézzük, hogy az Externetnél havi 7490Ft az ADSL, míg az Emitelnél 18750Ft.
Egyszerűen nem értem, hogy a Matáv miért szívatja a (szintén saját tulajdonában lévő) Emitel területén élőket. Már régóta az van, hogy az árakban még rosszabb a tulajdonos Matávnál is.
Nem lehet ez ellen valamit tenni? (pl. GVH) Mert már baromira cseszi az agyamat, hogy mindig csak szívatják az embert.
|
pén. nov. 05, 2004 13:20 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
http://index.hu/tech/net/mega1105/
Ha ez igaz, akkor k***a lesssz!!!
|
pén. nov. 05, 2004 12:34 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
De jót találtam! A Word 2003 helyesírás-ellenőrzője nem ismeri a jogtiszta szót
|
pén. nov. 05, 2004 12:15 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Íme a szrházi (Matáv tulajdonú) Emitel ADSL ajánlata 512kbps sebesség mellett.
ADSL magán I. 1 éves szerződés esetén:
Belépési díj: bruttó 12500Ft
Havidíj: bruttó 18750Ft
Ezzel szemben az Externet szintén 1 éves hűség mellett:
Belépési díj: 0Ft
Havidíj: bruttó 7490Ft
Kapja be az összes Emiteles barom (akik kitalálták ezeket a nagyon akciós árakat)!
|
pén. nov. 05, 2004 8:52 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
Macika írta: pg írta: Sony Ericsson T105 Használati útmutató 63 oldal: Ne irányítsa az infravörös sugarat senki szemébe, és bizonyosodjon meg arról, hogy nem zavar másik infravörös készüléket. Affene! Ez is biztos valami hardveres butítás, mi? Aztán miért lenne az? Infrafényel belevilágítani az ember szemébe pont olyan, mintha erős fényű zseblámpával világítanál bele, csak az infrafényt nem látod, de attól még káros lehet. A más infravörös készülékek zavarása pedig reális dolog, próbáld meg akkor távirányítani a TV-det, ha épp megy mellette ugyanabba az irányba a telód infrája is... @Macika Szerintem PG azért írta ezt a hsz-t, mert a SonyEricsson T105-ben baromira nincsen infra. Ezért tartotta érdekesnek a használati útmutató ezirányú fejtegetéseit.... De akkor jöjjön egy másik érdekes idézet a Sony Ericsson T610 Customised for Vodafone live! használati útmutatójából (98. oldal): Idézet: Megfelelőségi Nyilatkozat
A Sony Ericsson Hungary Kft, Budapest 1037 Budapest, Laborc u. 1, cégbejegyzési szám: 01-09-705521 kijelenti, hogy a T100 típusú készüléke megfelel a 31/1999 (IV.11.) GM-KHVM elektromágneses összeférhetőségről szóló együttes rendeletének. .....
Nagyon jó azt tudni T610 tulajként, hogy a T100 megfelel bizonyos követelményeknek! Maga a telóm már több mint egy éve nem Live!-os, hanem gyári menüs, de a "user's manual" maradt piros. Megtenné valaki, akinek "gyári" könyvecskéje van hozzá, hogy megnézi, hogy nálla is ennyire figyltek, vagy ezzel csak a Vodafone vásárlókat tűntették ki! Előre is kösz!
Steve
|
csüt. nov. 04, 2004 23:19 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Meggylé írta: Én is tudom, de mi alapján gyűjti?
Gondolom,a bolt dolga,hogy leadja az aktuális árlistát,Ha lusta és emiatt veszít vásárlót,hát magára vessen
|
csüt. nov. 04, 2004 20:19 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Én is tudom, de mi alapján gyűjti?
|
csüt. nov. 04, 2004 20:14 |
|
|