Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 17:57

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
poirot_:

Gondolj bele mi volt két évvel ezelött, milyen percdijak, előfizetési dijak, és szolgáltaások, és hogy mi van ma.
Azt, ha ez nem győzött volna meg, akkor arra, hogy két év múlva már valszeg lesz új szolgáltató, UMTS, de az is lehet, hogy a pannon fordít egyet, és ő lesz a legolcsóbb.

Az a relatíve kevés pénz, amit nyersz a telóval, mint elbukhatod ezeken.

szomb. okt. 23, 2004 18:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ne írj alá 2 évet egy telefonért, hogy majd később eladd. A 2 év alatt még bármilyen készülék bejöhet, ami megtetszhet neked, és csak szívni fogod a fogad.

Ha normális és segítőkész eladókat/üzletvezetőt szeretnél, menj a MOM-ba. És ott még ráadásul kevesen is vannak. A Westend tényleg fertelem.

szomb. okt. 23, 2004 17:36
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Gratulálok az úszáshoz! :) Én valószínűleg végigúszom holnap, de lassan fogok úszni, mert már elég régóta nem úsztam hosszabb távot!
Megvan már,hogy lesz a SWYOP-pal? Átmész más szolgáltatóhoz 30 napra? Eldöntötted már, hogy hová, milyen csomagba? Szvsz nekem Pannon 50 lesz, de ha mégis kártyásat választok akkor meg Happy v. Praktikum! A T-hez nem megyek... (pedig először hozzájuk akartam menni, aztán megnéztem a Pannon-t is, + vizsla is a P50-et ajánlotta...)

Köszi.
Ha kell, akkor mindenképpen hordozom a jó számomat. Szerintem feltöltőssel kevesebb lesz a macera, ezért én a Happy mellett döntöttem. T-t inkább kihagyom, elvből.
Vagy holnap, vagy kedden tudok menni a Vodához megkötni, és elindítani a dolgokat. Itt jegyezném meg, hogy számomra egyszerűen hihetetlen (nem a Ti szavaitokat kétségbe vonva), hogy nem lehet megoldani másképpen ezt a számmegtartást. Ezért mindenképpen úgy kezdem majd, hogy üzletvezetővel egy beszélgetés. Nekik is, és nekem is kevesebb macera, ha találunk valami félhivatalos megoldást. A West-Endbe megyek, ezért mindenképpen kipihentnek kell lennem, mert az ottani üszisektől kinyílik minden alkalommal a bicska a zsebemben. :evil:
Ma este még megálmodom, hogy aláírjak-e 2 évet egy telefonért :?: , amit eladnék. Segítsetek dönteni. Minden véleményt szívesen fogadok.

szomb. okt. 23, 2004 17:29
a fórum lelke

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla szomb. okt. 23, 2004 18:50-kor.

szomb. okt. 23, 2004 17:02
platina tag

Hozzászólás 
Gratulálok az úszáshoz! :) Én valószínűleg végigúszom holnap, de lassan fogok úszni, mert már elég régóta nem úsztam hosszabb távot!

Megvan már,hogy lesz a SWYOP-pal? Átmész más szolgáltatóhoz 30 napra? Eldöntötted már, hogy hová, milyen csomagba? Szvsz nekem Pannon 50 lesz, de ha mégis kártyásat választok akkor meg Happy v. Praktikum! A T-hez nem megyek... (pedig először hozzájuk akartam menni, aztán megnéztem a Pannon-t is, + vizsla is a P50-et ajánlotta...)

szomb. okt. 23, 2004 16:45
arany tag

Hozzászólás 
Na. Átúsztam... Nem a Balatont, csak a medencét. :) Összesen 24-szer. :oops: A Balcsi kb. 40 hossz. Tehát félút után megfulladtam volna. :D Fedetlen medencében lehetett művelni a dolgot, és rajtam kívül még 2 ember úszta a maratont. A levegő 11°C, a víz 26°C volt, úgyhogy nem fáztam. :)
Megkaptam mindent amit írtak, és nagyon rendesek voltak a szervezők. Ajánlgatták nagyon a Voda kedvezményt. Mikor mondtam, hogy nagyrészt ezért vagyok itt, megkérdezte kérek-e több vásárlásra jogosító lapot. Persze kértem még egyet. Mikor már jöttem el, mondta a Pasi, hogy ha kell ilyen lap még valakinek, akkor a központjukban a regisztrációs díj kifizetése után bárki kaphat még. Vagyis aki lusta, az is beszerezhet még ilyen lapot :!:
Ha időm engedi, amúgy is járok hétvégenként uszodába, úgyhogy nem volt drága nekem ez a majdnem 2 óra az életemből. :wink:

szomb. okt. 23, 2004 16:19
platina tag

Hozzászólás 
mamakedvence írta:
Nos 12% valóban 12%. Csak azok, akik ilyeneken flesselgetnek, nem jellemző, hogy annyit beszéljenek, hogy megérjen mondjuk 1 nap utánajárást. Bár, ha azt számoljuk, hogy a napjuk mennyit ér :)

Köszönöm, köszönöm! :idea:

szomb. okt. 23, 2004 9:00
arany tag

Hozzászólás 
mamakedvence írta:
poirot_ írta:
12% mégiscsak 12%. :D Neked mamakedvence, mint mindannyiunk által tisztelt olcsópercdíjakatmegvalósító gurunak, mi a véleményed a témáról? :)

Nos 12% valóban 12%. Csak azok, akik ilyeneken flesselgetnek, nem jellemző, hogy annyit beszéljenek, hogy megérjen mondjuk 1 nap utánajárást. Bár, ha azt számoljuk, hogy a napjuk mennyit ér :)

:shock:

pén. okt. 22, 2004 22:38
ezüst tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
12% mégiscsak 12%. :D Neked mamakedvence, mint mindannyiunk által tisztelt olcsópercdíjakatmegvalósító gurunak, mi a véleményed a témáról? :)

pén. okt. 22, 2004 20:42
arany tag

Hozzászólás 

pén. okt. 22, 2004 20:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Komolyan flesselgettek ezeken :)

pén. okt. 22, 2004 20:02
arany tag

Hozzászólás 
Hát... Nem vagyok benne biztos. :roll: Hétfőig még összeülök magammal egy párszor, megtárgyalni ezt a dilemmát. :D

pén. okt. 22, 2004 18:46
platina tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Soma01 írta:
Úgylátom jól jártam,hogy a BYOP megvételekot nem vettem 1ből telót is! :D

Igen. Én is így tettem anno. :D Most is csak azért írok alá 2 évet, hogy a kapott telefont eladjam. Vajon melyikkel járnék a legjobban?
Természetesen mindezekért az a minimum, hogy megpróbálom leúszni a távot. 8) :)

Megér az a maximálisan pártízezer forint annyit, hogy ne válthass mondjuk egy év mulva mikor feleannyi lesz a percdij?

pén. okt. 22, 2004 18:29
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:

Igen. Én is így tettem anno. :D Most is csak azért írok alá 2 évet, hogy a kapott telefont eladjam. Vajon melyikkel járnék a legjobban?
Természetesen mindezekért az a minimum, hogy megpróbálom leúszni a távot. 8) :)

pén. okt. 22, 2004 17:45
platina tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
vally írta:
BYOPom van, most nézegettem, hogy van m65 15kért, milyen jó lenne, de két év az nagyon sok. 2 év mulva valszeg lesz egy uj szolgáltató, talán 3g, illesmi, és én meg itt kell majd, hogy rohadjak :)

Vegyél SIM-ONLY-t, azzal nincs 2 év! Ha telót is kell akkor meg mindenhol van 2 év már előfizuval.

Csak neked nem esett le, hogy nincs hűségem, csak ha vennék telót?

pén. okt. 22, 2004 15:47
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:
BYOPom van, most nézegettem, hogy van m65 15kért, milyen jó lenne, de két év az nagyon sok. 2 év mulva valszeg lesz egy uj szolgáltató, talán 3g, illesmi, és én meg itt kell majd, hogy rohadjak :)

Vegyél SIM-ONLY-t, azzal nincs 2 év! Ha telót is kell akkor meg mindenhol van 2 év már előfizuval.

Gyertek minél többen és ússzatok is!! Amúgy a rendes Balaton/Öbölátúszások (nem a "fedettpályás") elég jók szoktak lenni. Jól elhüjéskedünk a haverokkal úszás előtt, közben, után... :lol:

Vizsla jól írta! Valószínűleg a Pannon50-nel játok majd a legjobban tényleg! De holnap még beugrok a Pannonhoz megdumálni a részleteket!

pén. okt. 22, 2004 14:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem panaszkodtam, jo az ami van. Amugy se elvezhetem mar sokaig a byop nyujtotta elönyöket, mert duettet szandekozom kötni. De meg nagyon gondolkodom rajta...

pén. okt. 22, 2004 8:22
arany tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Csendben figyelem az általatok megtárgyalt lehetőségeket. :)
Örülök, mert szombaton már mennem kell úszni.
Kiokoskodjátok addigra nekem a legköltséghatékonyabb megoldást. :lol:
Csak Soma01 és én vállaljuk be a macerát a 12%-os percdíjcsökkenésért? :)

Én is csendben vagyok, de eldöntöttem én is elmegyek úszni. Sajna a 2 évem csak márciusban jár le, de azért igényt tartok majd a díjcsomagra, max addig a barátnő fogja használni :)

pén. okt. 22, 2004 6:32
arany tag

Hozzászólás 
vally írta:
vizsla1 írta:
Ha nem lennek ket evre lekötve, vagy ha a Sagem MY-V55-öt 37500-nal dragabban el tudnam adni, követnelek Titeket :-).

Latod latod.

Szia!

Szintén zenész! :) Én is rettegek a 2 évtől!

Csumi:Attka

pén. okt. 22, 2004 5:15
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ha nem lennek ket evre lekötve, vagy ha a Sagem MY-V55-öt 37500-nal dragabban el tudnam adni, követnelek Titeket :-).

Latod latod.

csüt. okt. 21, 2004 22:10
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. okt. 21, 2004 21:48
arany tag

Hozzászólás 
Csendben figyelem az általatok megtárgyalt lehetőségeket. :)
Örülök, mert szombaton már mennem kell úszni.
Kiokoskodjátok addigra nekem a legköltséghatékonyabb megoldást. :lol:
Csak Soma01 és én vállaljuk be a macerát a 12%-os percdíjcsökkenésért? :)

csüt. okt. 21, 2004 21:30
platina tag

Hozzászólás 
ÍÍÍÍÍgy van, ráérek! De ezt már én is elismertem!

:evil:

Ugye legközelebb megpróbálsz majd valami építő jellegű hozzászólást is írni?? :wink:

csüt. okt. 21, 2004 17:30
platina tag

Hozzászólás 
Mondom én, hogy valaki itt _nagyon_ ráér... :D

csüt. okt. 21, 2004 16:14
platina tag

Hozzászólás 
Köszi vizsla!
Mostanra jutottam el én is idáig (a Pannonhoz) és erre gondoltam én is! Mot valami akció kereténen nem kell fizetni az előfizusoknak a SIM-ért! Csak kicsit tovább gondolva az is eszembe jutott,h. 2x1.800-at kell végül majd fizetnem, mert csak 30 nap után kérhetem majd a szám hordozását a Pannontól, DE addigra meg mér le fogják vonni a következő havidíjat is!! Igaz lebeszélhetem, de előre le lesz vonva!! Így hát Tovább kell maradni, addig amíg le nem beszélem a 2. havi előfizetési díjat is! Ez a gond az előfizuval. De lebeszélem valahogy.

Vagy gondolkozom még a Happy-n is:
Bournie írta:
Pro, Classic, Djuice: 5900/3600
Happy: 1900/490
Praktikum: 3900/2500

Az összesen 1900Ft de csak 490 beszélhető le, így 1410 a SIM kari. :evil:
Praktikumnál meg 1400 a SIM.

Feltöltőssel meg nem annyira kínlódnak ha el akar menni szvsz. Mert pl. előfizunál ha bejelentem,h. negyek akkor még a tényleges megszünésig telefonálok! Azt a tartozást ami a tényleges hordozásig felhalmózódik, azt nem tekintik úgy,h. amiatt nem engednek, mondván,h. TARTOZOM!? Vagy ne telefonáljak miután kifizettem a hóközi, addig felhalmozódott tartozást?

csüt. okt. 21, 2004 11:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ha ennyire az ingyenességre törekszel, miért nem egy Pannon 50-et választasz? A SIM-ért és a hívószámkijelzésért fizetni nem kell, s egy hó csak 1800 Ft.

Nem is rossz ötlet, a következő ilyen vásárlónak az előfizut javaslom :)

szer. okt. 20, 2004 23:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha ennyire az ingyenességre törekszel, miért nem egy Pannon 50-et választasz? A SIM-ért és a hívószámkijelzésért fizetni nem kell, s egy hó csak 1800 Ft.

szer. okt. 20, 2004 18:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Trabi!
Miért 2 hónapot írtál? Én csak úgy tudom a 2 hónapot elképzelni,h. a hordozások átfutási ideje MAX. 2hét, ez 2x van (mert el+vissza) az már 4 hét=1 hónap, + 30 nap "várakozás" a másik szolgáltatónál! Így gondolod?

Pontosan.
30 napot kell eltölteni az új szolgáltatónál, de előtte/utána 2-2 hét hordozási idő :wink:

szer. okt. 20, 2004 13:49
platina tag

Hozzászólás 
A kiadástól számítva 60 napig érvényes a papír!

Amúgy amit kigondoltam és poirot_ üsszefoglalta, az tényleg ját6ó út, 2x is rákérdeztm már! Amúgy a T-m-hez megyek majd mert ott a Domino SIM ingyen van, csak 4000-et rá kell rátöteni és azt+ ledumál6od! Nekem legalábbis ezt mondták,h. nem kell fizetnem azt 800 forintot sem a SIM ért! De gondolkodok még a Relax 100-on is (ott már van 800Ft a SIM-ért)!

Trabi!
Miért 2 hónapot írtál? Én csak úgy tudom a 2 hónapot elképzelni,h. a hordozások átfutási ideje MAX. 2hét, ez 2x van (mert el+vissza) az már 4 hét=1 hónap, + 30 nap "várakozás" a másik szolgáltatónál! Így gondolod?

szer. okt. 20, 2004 11:54
ezüst tag

Hozzászólás 
tudja vki, hogy az elofizura jogosito papir meddig hasznalhato majd fel? ez ev vege? koszi

kedd okt. 19, 2004 23:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem annyival egyszerűbb,hogy a karim (még) a t-mobnál van,szal csak egyszer kell hordoznom :D

kedd okt. 19, 2004 22:01
arany tag

Hozzászólás 
A régi, és jó számom megtartásáért bevállalnám a sok herce-hurcát. :roll: És persze nem utolsó sorban, folyamatosan klassz percdíjakon beszélek. Még a hordozás ideje alatt is :!: :)
A tanácsot köszönöm. Megfogadom. :wink:

kedd okt. 19, 2004 21:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Ez a megoldás nekem is szimpatikus. :) Táhát lépésenként:

1. SWYOP megvesz
2. régi király szám, más szolgáltatóhoz (feltöltősre) áthordoz
3. hordozási idő új szolgáltatónál türelmesen kivár
4. új szolgáltatótol, régi király szám Vodához visszahordoz, SWYOP új számra
5. régi király szám, újra vodánál, SWYOP csomagban, 2 évig élvez

Jó az eszmefuttatás? 8) :lol:

Ha van felesleges 2 hónapod, és sok türelmed a szolgáltatókhoz, akkor ez járható út, de mindkét esetben kérj hordozási engedélyt az átadó szolgáltatótól, a saját hajhullásod elkerülése érdekében :wink:

kedd okt. 19, 2004 21:52
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Az igaz,hogy futni kell 1 kört előtte és át kell menni az eredeti számoddal más szolgáltatóhoz, aztán vissza a Vodához, de megoldható!! :D
És a SIM-ONLY-nál nincs 2év hűség, csak telóval ott viszont CSAK 2 év!!
Én megteszem azt a kört a számom miatt! :!: Sőtt úgy akarom,hogy megveszem 1 új számmal a SWYOP-ot, mert így könnyebb a hitelbírálat és aztán viszem csak el a BYOP-os (eredeti,régi) számomat! Aztán a régi számomat ráhordozom az újonnan kapot SWYOP-osra!! 8) :)

Ez a megoldás nekem is szimpatikus. :) Táhát lépésenként:

1. SWYOP megvesz
2. régi király szám, más szolgáltatóhoz (feltöltősre) áthordoz
3. hordozási idő új szolgáltatónál türelmesen kivár
4. új szolgáltatótol, régi király szám Vodához visszahordoz, SWYOP új számra
5. régi király szám, újra vodánál, SWYOP csomagban, 2 évig élvez
Soma01

Jó az eszmefuttatás? :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poirot_ kedd okt. 19, 2004 21:53-kor.

kedd okt. 19, 2004 21:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
Melyik az a számmező, ha nem vagyok indiszkrét?

Soma01 Elküldve: 14 Okt. 2004 21:43

Őt kérdezd, honnan szedte, és mi ez a számmező :-).

kedd okt. 19, 2004 17:26
platina tag

Hozzászólás 
Mint mondtam SAJNOS ráérek, csak délutánonként dolgozok és az egész életőttöm szabad! (hidd el nem olyan jó és nem élvezem! 1 darabig elmegy de hosszú távon nem jó így munka nélkül)

Amúgy a képet ide is feltettem: http://soma01.fw.hu/DSC00070_allo.jpg

kedd okt. 19, 2004 15:08
platina tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
De nem azért csinálom mert akkora jólétben élek!!

Arra még nem gondoltál, hogy az utánajárás, ügyintézés mennyi energiát, időt igényel? :roll:

kedd okt. 19, 2004 15:01
platina tag

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
Soma01 írta:
...

Egyesek jólétükben már tényleg nem tudják, mihez kezdjenek. Te komolyan ennyire ráérsz?? :shock:

... sajnos rá. :cry:

De nem azért csinálom mert akkora jólétben élek!!

kedd okt. 19, 2004 14:59
platina tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
...

Egyesek jólétükben már tényleg nem tudják, mihez kezdjenek. Te komolyan ennyire ráérsz?? :shock:

kedd okt. 19, 2004 14:53
ezüst tag

Hozzászólás 
tenyleg, vajon azt meg lehet oldani, hogy a pedagogus elofizut attegyem erre? nekik mind1 lenne melyik tarifaert fizetem ki a penzt, nem?? 8)

kedd okt. 19, 2004 14:47
ezüst tag

Hozzászólás 
kaucionak mi lesz vajon a valoszinusege ennel a csomagnal? remelem kb annyi, mint ha BYOP-al vesz vki telefont :)
vki linkelt be kepet tegnap a tarifarol, de nekem nem jon be a tar.hu :( megtenne, hogy feltolti mashova, vagy mail-ben is elkuldhetne (mower@vipmail.hu) koszonom

kedd okt. 19, 2004 14:46
platina tag

Hozzászólás 
Nem vész el az a szám mindenképpen! Az igaz,hogy futni kell 1 kört előtte és át kell menni az eredeti számoddal más szolgáltatóhoz, aztán vissza a Vodához, de megoldható!! :D
És a SIM-ONLY-nál nincs 2év hűség, csak telóval ott viszont CSAK 2 év!!
Én megteszem azt a kört a számom miatt! :!: Sőtt úgy akarom,hogy megveszem 1 új számmal a SWYOP-ot, mert így könnyebb a hitelbírálat és aztán viszem csak el a BYOP-os (eredeti,régi) számomat! Aztán a régi számomat ráhordozom az újonnan kapot SWYOP-osra!! 8) :)

kedd okt. 19, 2004 14:31
arany tag

Hozzászólás 
Senkit sem riaszt el, hogy új számmal lehet csak igénybe venni a SWYOP-t :?: Mindenképpen elvész a király tel.számom, ha erre váltok! :cry:

kedd okt. 19, 2004 12:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Wow!Köszi a jóhírt!Én is írtam nekik,de én a csomag részleteire kérdeztem rá,csak sajna nem válaszoltak még(szombat óta...:? ),de nem akartam ennyire konkrétan rákérdezni az úszós dologra :D

(amúgy is pechem van,mert én tényleg akartam..de mint kiderült,most fedik a szolnoki uszodát,így a héten nincs nyitva,így a versenyen esélyes lettem volna az 'elindult...' címre,mivel azért annyira nem úszom sokat,hogy csak így belevágjak :( ),de most,hogy írták ezt neked,már reggeltem is :lol:

kedd okt. 19, 2004 11:44
ezüst tag

Hozzászólás 
mar kivancsi voltam, igy irtam a marathon kulbnak egy levelet tegnap este, hogy ha nem maszok bele a vizbe, akkor is jar-e a kedvezmenyes elofizu? :) ezt a valaszt kaptam par perce:

"...Ha regisztralod magad az oldalon, majd elmész a helyszinre,
befizeted a nevezesi dijat, akkor megkapod ezt az igazolast amely az
elofizetes vasarlasara jogosit. Nem kell mindenáron leúszni, sőt
regisztráltathatof közeli ismerőseidet is...,Ha nem megy nem kell mindenáron
leuszni a tavot..."

ez igy tetszik :)

kedd okt. 19, 2004 11:11
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
De szerintem meg igy sem fog menni, mert leirtak ide egy paran, hogy külön szammezö van fenntartva azok szamara, akik a "SWYOP"-ban vannak.

Na. Összerakjuk a puzzle-t. :) Melyik az a számmező, ha nem vagyok indiszkrét?

kedd okt. 19, 2004 9:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
De szerintem meg igy sem fog menni, mert leirtak ide egy paran, hogy külön szammezö van fenntartva azok szamara, akik a \"SWYOP\"-ban vannak.

kedd okt. 19, 2004 7:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alias Alien írta:
Megyek és átiratom a BYOP-omat erre. A 12% az 12% :D

Ez csak így egyszerűen nem fog menni. Talán előbb Vitamaxra. Akkor meg ha van hűség, akkor lelépési díjat kell csengetni.

kedd okt. 19, 2004 5:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Megyek és átiratom a BYOP-omat erre. A 12% az 12% :D

hétf. okt. 18, 2004 22:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Miből gondolod konkrétan,h. nem érvényesek 2500 után a percdíjak?

OKés,Karfiol leírásából már tisztább :)
Nemtom,vhogy nem állt össze bennem a kép (meg kissé ideges is voltam :( ),de most már (úgy) értem (ahogy kell :D ).
Esetleg arról nincs hír,hogy mi a helyzet a készüléknélküli hűséggel,meg az utólagos hordozással?
(reggel megyek úszni :lol: )

hétf. okt. 18, 2004 22:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 93  Következő