Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 21:02

Hozzászólás a témához  [ 481 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Pannon Happy tarifacsomag 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
Ha már a reklámoknál tartunk, mindig felmegy a pumpa bennem amikor meglátom a Miki egeres (Galla Miklós) reklámot. Azt az embert amúgy sem nézem sokba, de sikerült alul múlnia magát. Viszont a Faludi Gyurkás tetszik. Az valahogy olyan természetes. "Én izé, Faludi Gyurka vagyok"

szer. máj. 26, 2004 22:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Tudom magamról hogy rigolyás vagyok. Ha valamit megfogadok, abból ritkán engedek, még akkor is, ha ez anyagi hátránnyal jár, de nem hagyom magam. Emiatt lehet hogy gyagyásnak tartanak, de nem tűröm hogy átverjenek, még ha csak 4 Ft-ról is van szó. (ennyivel volt több egyszer a telefonszámlám mint kellet volna lenni, simán reklamáltam.)
Egyébként azokat a bizonyos elveket és okokat a Gátlástalanul pofátlan Vodafone reklámok topicban kifejtettem, most nem akarnám újra leírni. Egyébként nem voltam mindig ilyen, de a vezetékes telefonszolgáltató hozta ki belőlem (az ördögöt :twisted: ) ezt a tulajdonságot. Legyen akármelyik közüzemi szolgáltató, magyar spam küldő, stb, kultúrált formában, de elég keményen megkapják a beosztásukat. de muszáj is. Villany és gázszolgáltató rendszeresen át akar verni. Vízszámla a munkahelyemen 2 év óta sohasem stimmel. Rendszeresen túl van számlázva. Az említett két szolgáltató rendszeresen nagyobb összegű számlát küld mint amennyit a mérőórák mutatnak, ráadásul az előző havi kifizetett összeget újra kiszámlázzák. Nyeljem le, ne harcoljak? Ők úgy, akkor én is. Nálam a Vodafon legfőképp az agresszivitásával vívta ki azt hogy ezek közé került.
Egyébként az említett okokat, elveket a reklámos topicban egyetlen ember értette meg. Ő sem tudta a többieknek megmagyarázni.
Más az üzlet. Ott annyi a rigolyám, + szolgáltatást, szivességet nem teszek olyannak aki részolgált arra hogy kiessen a kosárból. Úgy is mondhatnám, annyit kap amennyi jár, egy porszemmel sem többet.

Nem néztem meg azt a topicot, nem vagyok olyan régóta fórumos, bár emlékszem rá, hogy volt lyen. Én a reklámjait pont emiatt szerettem, hogy végre felnyitotta az emberek szemét. Bár úgy látszik, ennél hatásosabbak voltak a giccses westeles-reklámok.

szer. máj. 26, 2004 22:09
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
vizsla1 írta:
A westeles ismerőseim ilyenek: még ha ingyen beszélhetnének a vodánál, és ezer hUF-okért a Westelnél, akkor sem mennének át a vodához.

Május 1 óta legalább 10 ilyen embert hoztam át a vodához a 30-as számával együtt :D .
Majdnem mindegyik a térerőre hivatkozott, de nálunk a boltba a voda pont fullon van mindig, a többi pedig 2-3 egység között. Mondtam nekik, hogy nézzenek rá a telefonjukra, és utána az én vodás telomra...
Egyből lekonyult fülük farkuk :D 8)

Kár ezt a térerő dolgot példaként emlegetned mert te is tudod, hogy mi a valóság. Addig amig a lefedettséget reklámozó plakáton apróbetűvel rajta lesz, hogy "külső antannával", addig lesznek a lefedettségre joggal panaszkodó emberek. Vannak emberek akik szerencsések a lefedettséget illetően. A fentiektől függetlenül a Vodafone dicséretesen fejleszt és biztos vagyok benne, hogy egyre több elégedett ügyfele lesz.

szer. máj. 26, 2004 22:03
Hozzászólás 
Tudom magamról hogy rigolyás vagyok. Ha valamit megfogadok, abból ritkán engedek, még akkor is, ha ez anyagi hátránnyal jár, de nem hagyom magam. Emiatt lehet hogy gyagyásnak tartanak, de nem tűröm hogy átverjenek, még ha csak 4 Ft-ról is van szó. (ennyivel volt több egyszer a telefonszámlám mint kellet volna lenni, simán reklamáltam.)
Egyébként azokat a bizonyos elveket és okokat a Gátlástalanul pofátlan Vodafone reklámok topicban kifejtettem, most nem akarnám újra leírni. Egyébként nem voltam mindig ilyen, de a vezetékes telefonszolgáltató hozta ki belőlem (az ördögöt :twisted: ) ezt a tulajdonságot. Legyen akármelyik közüzemi szolgáltató, magyar spam küldő, stb, kultúrált formában, de elég keményen megkapják a beosztásukat. de muszáj is. Villany és gázszolgáltató rendszeresen át akar verni. Vízszámla a munkahelyemen 2 év óta sohasem stimmel. Rendszeresen túl van számlázva. Az említett két szolgáltató rendszeresen nagyobb összegű számlát küld mint amennyit a mérőórák mutatnak, ráadásul az előző havi kifizetett összeget újra kiszámlázzák. Nyeljem le, ne harcoljak? Ők úgy, akkor én is. Nálam a Vodafon legfőképp az agresszivitásával vívta ki azt hogy ezek közé került.
Egyébként az említett okokat, elveket a reklámos topicban egyetlen ember értette meg. Ő sem tudta a többieknek megmagyarázni.
Más az üzlet. Ott annyi a rigolyám, + szolgáltatást, szivességet nem teszek olyannak aki részolgált arra hogy kiessen a kosárból. Úgy is mondhatnám, annyit kap amennyi jár, egy porszemmel sem többet.

szer. máj. 26, 2004 22:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
vizsla1 írta:
A westeles ismerőseim ilyenek: még ha ingyen beszélhetnének a vodánál, és ezer hUF-okért a Westelnél, akkor sem mennének át a vodához.

Május 1 óta legalább 10 ilyen embert hoztam át a vodához a 30-as számával együtt :D .
Majdnem mindegyik a térerőre hivatkozott, de nálunk a boltba a voda pont fullon van mindig, a többi pedig 2-3 egység között. Mondtam nekik, hogy nézzenek rá a telefonjukra, és utána az én vodás telomra...

Bárcsak ilyen emberek vennének engem is körül :-). De ezeknek csak beszélhet az ember... Nénike a villamoson igykezett a 4 db hívását rövidre fogni, és sikerült mindig fél perc alatt tartani. Pedig ha tudta volna, hogy ezzel semmit sem ér el...

Úgy volt, hogy a rokonomat át tudom hozni. De ő nem ér rá. Hétvégén sem. És ez a sz*rság meg csak úgy oldható meg, ha befárad egy üzletbe. Az pedig nem fog menni....

Elindítanék egy reklámot, hogy: "A legtöbb ismerősöd pannonos? A legtöbb ismerősöd westeles? Gyertek át együtt egyszerre a vodához, és hívjátok egymást éjjel-nappal akár 6 HUF-ért! Mobilozz inkább Velünk, de témyleg gazdaságosaban!" :-)

szer. máj. 26, 2004 21:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

szer. máj. 26, 2004 21:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
vizsla1 írta:
Landsmann írta:

Tehát ez a két csomag a kukába dobható...

Szerinted. Vannak akiknek nem csak az ár számít.

Akkor ki kell próbálni a szolgáltatást. És ha tényleg nem jön be (nemcsak az árra gondolok), akkor ez a SIM is a kukába dobható.[/quote]

Az ár mellett nem is a szolgáltatás minőségére (térerő, GPRS számlázás, stb) gondoltam. Elvekről van szó. Nekem nem tud olyan kecsegtető ajánlatot tenni a Vodafone hogy váltsak, vagy párhuzamosan használjam másik szolgáltatóval együtt.[/quote]

És miféle elvet vallasz, hogy a voda neked semmiért se felel meg? Haladni kéne ám a korral :-)...

szer. máj. 26, 2004 21:37
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Landsmann írta:
Az ár mellett nem is a szolgáltatás minőségére (térerő, GPRS számlázás, stb) gondoltam. Elvekről van szó. Nekem nem tud olyan kecsegtető ajánlatot tenni a Vodafone hogy váltsak, vagy párhuzamosan használjam másik szolgáltatóval együtt.

Ha nekem ilyen elveim lennének már rég tönkrementem volna :lol: :lol:
De Te tudod :wink:

Bizony, bizony! Alapszabály!
A jó üzletember nem tud senkivel úgy összeveszni, hogy egy következő jó üzletet ne volna hajlandó vele megkötni.

szer. máj. 26, 2004 21:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Az ár mellett nem is a szolgáltatás minőségére (térerő, GPRS számlázás, stb) gondoltam. Elvekről van szó. Nekem nem tud olyan kecsegtető ajánlatot tenni a Vodafone hogy váltsak, vagy párhuzamosan használjam másik szolgáltatóval együtt.

Ha nekem ilyen elveim lennének már rég tönkrementem volna :lol: :lol:
De Te tudod :wink:

szer. máj. 26, 2004 21:27
Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Landsmann írta:

Szerinted. Vannak akiknek nem csak az ár számít.[/quote]

Akkor ki kell próbálni a szolgáltatást. És ha tényleg nem jön be (nemcsak az árra gondolok), akkor ez a SIM is a kukába dobható.[/quote]

szer. máj. 26, 2004 21:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:

Tehát ez a két csomag a kukába dobható...[/quote]

Szerinted. Vannak akiknek nem csak az ár számít.[/quote]

Akkor ki kell próbálni a szolgáltatást. És ha tényleg nem jön be (nemcsak az árra gondolok), akkor ez a SIM is a kukába dobható.

szer. máj. 26, 2004 20:53
Hozzászólás 
Idézet:

Szerinted. Vannak akiknek nem csak az ár számít.

szer. máj. 26, 2004 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Infected írta:
Hi!

Én is használokm Classic-ot, mert 5éve leragadtam nála. Akkoriban másodpec alapon jó volt. (36/90Ft). Jó lenne, ha a Pannon legalább a Classic és Pro csomagoknál visszatérne a másodperces számlázásra.

Üdv

Ha változatlan áron kínálná, mp.alapon, akkor sem érné meg a VitaMAX "Regular"-hoz képest, aminek legalább még az árát (66/30) is garantálják. Tehát ez a két csomag a kukába dobható...

szer. máj. 26, 2004 18:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
integral írta:
McLaca írta:
Tényleg, a Pro vagy Classic csomagot használja még valaki? Vagy vesznek még ezekből? (Egy ismerősöm használ Classicot, de csak azért, mert minden feltöltésnél szinte rögtön ledumálja, nem marad lóvé a Perfektre váltáshoz, aztán meg 2 hétig csönd...:) )

Üdv!

És mért nem feltöltés után vált rögtön és kétszer annyit beszél utána mint amennyit egyébként az eredeti csomagban beszélne? :oops:

Mert ahogy feltöltött, rögtön azon jár az esze, kit miért akart már régóta felhívni, vagy kinek akart SMS-t írni, és nem jut eszébe előbb váltani... Egyébként egy nőről van szó, aki nem szőke... :lol:

Üdv!

szer. máj. 26, 2004 18:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Én is használokm Classic-ot, mert 5éve leragadtam nála. Akkoriban másodpec alapon jó volt. (36/90Ft). Jó lenne, ha a Pannon legalább a Classic és Pro csomagoknál visszatérne a másodperces számlázásra.

Üdv

szer. máj. 26, 2004 12:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólás 
Idézet:
Tényleg, a Pro vagy Classic csomagot használja még valaki?

Én használok Classicot. :shock: Igaz, kizárólag csak GPRS internetre! :lol: Arra meg mindegy hogy milyen tarifacsomag.

kedd máj. 25, 2004 21:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Mert az 72 órába telik, és az Neki meg biztos sok idő :-).

Jah, persze. :D :D
Én eddig 2x váltottam csomagot, és a váltás kb. 10-15 perc alatt megtörtént (még hétvégén is!)!

kedd máj. 25, 2004 21:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
integral írta:
McLaca írta:
Tényleg, a Pro vagy Classic csomagot használja még valaki? Vagy vesznek még ezekből? (Egy ismerősöm használ Classicot, de csak azért, mert minden feltöltésnél szinte rögtön ledumálja, nem marad lóvé a Perfektre váltáshoz, aztán meg 2 hétig csönd...:) )

Üdv!

És mért nem feltöltés után vált rögtön és kétszer annyit beszél utána mint amennyit egyébként az eredeti csomagban beszélne? :oops:

Mert az 72 órába telik, és az Neki meg biztos sok idő :-).

kedd máj. 25, 2004 21:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:

Üdv!

kedd máj. 25, 2004 18:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
kukacwap írta:
integral írta:
Még a végén sikerül nekik a Szervuszt és/vagy a Max-ot is beírniuk! :lol:

Jaja, pani megkönnyíti az előfizetőinek elvándorlását. 3 gombnyomásra átmehetsz bármlyik szolgáltatóhoz és még be se kell fáradni az új ügyfélszolgálathoz, csak a gép előtt kell kattintani :D
Sőt, akár reklámozhatnák is. Jah és persze az ő horror tarifacsomagjait ki is vehetnék, hogy könnyebb legyen a választás!

:)
Függetlenül az elég "érdekes" Pannon-féle díjszabástól, én velük jövök ki legjobban telefon+wap díjakat figyelembe véve. SMS-t azért nem, mert inkább telefonálok, de az sem rossz. Persze ehhez két kártya kell egy MultiSIM-ben :), mert így kényelmes. Ha nem lesz ez a Happy csomag 07-16 óráig 36-nál, 16-07 óráig meg 25 Ft-nál olcsóbb, vagy 60 másodpercnél kisebb számlázási egységű, akkor nekem nem sok vizet zavar.

Üdv!

kedd máj. 25, 2004 17:39
Hozzászólás 
Azt azért ugye tudjátok, ha egy szolgáltatást módosíttok a Pannonline-on, a lap tetején a A módosított szolgáltatás állapotot az elfogadom gombbal le kell okézni, különben nem fog történni semmi.

hétf. máj. 24, 2004 20:47
Hozzászólás 
integral írta:

Jaja, pani megkönnyíti az előfizetőinek elvándorlását. 3 gombnyomásra átmehetsz bármlyik szolgáltatóhoz és még be se kell fáradni az új ügyfélszolgálathoz, csak a gép előtt kell kattintani :D
Sőt, akár reklámozhatnák is. Jah és persze az ő horror tarifacsomagjait ki is vehetnék, hogy könnyebb legyen a választás!

hétf. máj. 24, 2004 15:45
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. máj. 24, 2004 15:40
Hozzászólás 
Minden meg van keveredve a pannonline-on mint a p*csa. Szóval, jó lesz ha rendbe rakják magukat. Egyébként akkor létezhet ilyen teljesen lebeszélhető horizont csomag ha kitették, hisz a többi is létezik (kormányzatis és a többi ami véletlenűl kikerűlt). Mondjuk egy teljesen lebeszélhető Perfektre beneveznék, az tuti :)

hétf. máj. 24, 2004 15:25
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is felajánlotta korábban ezeket a csomagokat (ill. volt egy valamilyen (Minimum?) teszt nevű csomag, majd u.úgy eltűntek és megjelent a Kormányzati. Pénteken átváltottam, még mindig ezt írja ki a PannOnline. A társkártyánál meg szintén szerepel választási lehetőségként a Korm. csomag. Bár nem hiszem, hogy ez menni fog, szerintem egyszerűen rendszerhiba. Csak nehogy véglegesen kidobjon az Optimumból, mert akkor dühös leszek.
De vigyázat, mert a szolgáltatások oldalon azt írja, hogy minden eddig megrendelt szolgáltatásom (P.Régió, P.Plusz, GPRS Start, stb.) deaktiválódik, amikor életbe lép számlázáráskor a Korm.csomag.
Nem is olyan jó csomag egyébként (www.kozbeszerzes.gov.hu):
NETTO:

Egyszeri csatlakozási díj: 2 400 Ft
Havi el ő fizetési díj: 1 850 Ft
Hálózaton belüli hívási díja (Ft/perc)
Csúcsid ő ben 28,00 Ft
Csúcsid ő n kívül 14,00 Ft
Hétvégén 10,00 Ft
Ügyfélszámon belüli hívás díja (Ft/perc)
csúcsid ő ben 14,00 Ft
csúcsid ő n kívül 14,00 Ft
hétvégén 10,00 Ft
Hangposta hívás díja (Ft/perc)
csúcsid ő ben 14,00 Ft
csúcsid ő n kívül 14,00 Ft
Hétvégén 10,00 Ft
Belföldi vezetékes hívás díja (Ft/perc)
csúcsid ő ben 28,00 Ft
csúcsid ő n kívül 16,00 Ft
hétvégén 16,00 Ft
Belföldi, más mobil hálózatba irányuló hívás díja (Ft/perc)
csúcsid ő ben 45,00 Ft
csúcsid ő n kívül 28,00 Ft
hétvégén 28,00 Ft
A díjcsomagban foglalt szolgáltatások
Hívástartás díjmentes
Hívásvárakoztatás díjmentes
Hívásátirányítás díjmentes
Hívófél-azonosítás díjmentes
Üzleti Hangposta, díjmentes
Üzenetküldés (SMS) díjmentes
Díjmentes szöveges üzenetek száma 40 db
További szöveges üzenetek küldésének díja
Pannon hálózatán belül 25 Ft
Egyéb belföldi hálózatba 30 Ft
Nemzetközi hálózatba 35 Ft
Konferenciahívás díjmentes

Nagyjából ilyen percdíjaim voltak vagy még jobbak helyenként mint ebben, annyi, hogy ezért különböző opciók havidíjait is fizetnem kell(ett?).
Egyébként korábban, egy hosszabb, díjreklamációs vita során kárpótlásként kértem erre a csomagra való áttérés lehetőségét és a csomag egyedi sajátosságaira (...) való hivatkozással visszautasították. A havidíj pont az Optimum fele, ami amúgy is lebeszélhető (az Opt. fele). Szóval nem nagy durranás. Ez az MGKI, az MGKII egy fokkal jobb, ráadásul a havidíj (1850) fele is lebeszélhető.

hétf. máj. 24, 2004 10:16
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is felajánlja ezt a díjcsomagot. Tudja valaki ennek milyen percdíjai vannak? Bár gondolom nem lenne hosszú életű, ha átváltanék erre :D

hétf. máj. 24, 2004 8:23

Hozzászólás Re: Praktikum Happy csomag???
Sverige írta:
A Pannonline-on (pre-paid-es regisztrációval) a tarifacsomagváltásnál megjelent egy "Happy" nevű tarifacsomag is...

Lehet, hogy új pre-paid csomag várható a Pannonnál? :D A honlapon még semmit nem találtam róla...

Vagy lehet, hogy "Bee Happy" lesz??? :lol: :lol: :lol:

Érdekes. Én is váltani akartam tarifacsomagot Pannonline-on. Az alábbiakból választhattam:

- Horizont Perfekt
- Lebeszélhető Horizont Perfekt
- Horizont Bónusz
- Lebeszélhető Horizont Bónusz
- djuice
- Horizont Extra
- Lebeszélhető Horizon Extra
- Horizont Plusz

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, az ügyintéző semmiről nem tudott. Aztán visszahívott, hogy lehetséges, hogy ez egy új tarifacsomag lesz, amire csak a régi ügyfelek válthatnak majd.

Másnap megint megnéztem a Pannonline-t, eltűntek ezek a választhatóságok, viszont megjelent a "Kormányzati költségvetési".
Hát arra váltottam :)

hétf. máj. 24, 2004 7:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni írta:
Idézet:
Ott van a Minimum tarifám, azt használom, pontosabban a havi 20 perc ingyenest, ami másodperc alapú.

Biztos ez? Mert az előfizus Djuice-nál nemrégen áttért a félperces számlázásra az ingyen 60 perc esetében is, ami tényleg már-már a pofátlanság határait súrolja. Szvsz töltsed le a legújabb üzletszabályzatot. Ha esetleg nem írtam újdonságot, akkor bocs...

Guni

Ezek a lezárt postpaid csomagok még mp. alapúak. Cserébe ha átiraják az előfizetést, az új tulaj már nem használhatja, horizon és djuice közül kell választania.

Partnerkártya sem létezik többé, vagyis nincs már társkártyás előfizetése a pannonnak.

hétf. máj. 24, 2004 6:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
Ott van a Minimum tarifám, azt használom, pontosabban a havi 20 perc ingyenest, ami másodperc alapú.

Biztos ez? Mert az előfizus Djuice-nál nemrégen áttért a félperces számlázásra az ingyen 60 perc esetében is, ami tényleg már-már a pofátlanság határait súrolja. Szvsz töltsed le a legújabb üzletszabályzatot. Ha esetleg nem írtam újdonságot, akkor bocs...

Guni

hétf. máj. 24, 2004 1:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Azért annyi SMS-t nem küldök hogy az SMS 80 nekem megérje. Sajnos a fel nem használt üzeneteket nem lehet átvinni a következő 30 napra. Akkor jó lenne, ha nem 30 napra szólna, hanem a "megvásárolt" SMS-ek elküldése után járna le...

Igen ám, de abban a Pannonnak akkor mi a poén, hogy az előre megvett 80 SMS-t ugyanannyi idő alatt küldöd el, mint normál esetben tennéd, csomag nélkül, csak olcsóbban? Akkor mindenki ezt használná. Ebben éppen az a bolt, hogy rákényszerítenek a határidővel a több SMS küldésére, illetve ha nem tartod fejben, mennyit küldtél, esetleg benne hagysz hó végén 10-15 db-ot és máris a Panni járt jól.

Üdv!

vas. máj. 23, 2004 21:54
Hozzászólás 
partycsoka írta:
Landsmann írta:
Privátot is használok, annak a 19 Ft-os SMS-ét sajnálnám eldobni, de egy új, másodperces számlázás oltárán valószínűleg feláldoznám.

Priváttal kapcsolatban csak azt tudom javasolni, mint vizsla1. Így nemcsak SMS-ezni tudnál olcsón, hanem a Privát tarifákhoz képest sokkal olcsóbban tudnál hívni bárkit csúcsidőn kívül és hétvégén 25Ft-ért. Egyedül hálón belül jó a Privát hétvégén a maga 20Ft-os percdíjával, de ez szerintem olyan kicsi előny, hogy ezért kár ebben a csomagban maradnod.

Ami pedig az e-mail illeti...
Hát, szerintem vedd ki a kezed a biliből, mert hülyék lennének visszaállni másodperc alapra az általad is említett Classic, Privát és Pro esetén. Amint egy másik topicban szó volt róla, csak 200 ezren használják a Djuice-t, ha a Perfektet is hozzátesszük, akkor is max. 1 millió ember lehet, aki a Perfektet és a Djuice-t használja. (Bár, szerintem ez az 1 millió is elég nagy túlzás, nem tudom, hogy pontosan most hányan vannak Perfektben.) A helyzet az, hogy sok embert marhára nem érdekel az, hogy egy 2-3 mp-es hívásért is (pl. hangpostára futásért) kifizet 40-60 vagy még több Ft-ot. Sokan viszont még a mai napig abban a hitben vannak, hogy a PGSM még mindig másodperc alapon számláz. 1-2 hónapja vmelyik topicba írtam, hogy a Postán sorban állva bejött néhány ember (kb. 20-25 év körüliek), majd elkérte az egyik a másik telefonszámát. Ezt követően elkezdtek beszélni arról, hogy milyen csomagban van és akkor mondott az egyik emberke egy olyat,amitől majdnem dobtam egy hátast:
"Én BEE-ben vagyok, az legalább másodperc alapú, szemben a jelenlegi sz*rokkal." Pedig ha tudná, hogy ez már rég nem így van... :lol: :lol: :lol:
Nem hiszem, hogy a leveleddel valamit is elfogsz érni, ez már a válaszként küldött sablonlevélből látszódik, de legalább megpróbáltad. Azért szerintem a sima Vitamaxra jön valami válaszlépés, mert úgy hallottam egyik cimbimtől, akinek van egy vodás haverja az egyik márkaüzletben, hogy kapós a másodperc alapú 66/30Ft-os Vitamax.
De ha most a számhordozhatóság bevezetésekor úgy akarnak a PGSM-nél új ügyfeleket szerezni, hogy kihoznak egy Horizont Perfektet 4 rugós havidíjjal, 30mp alapú számlázással, amiből egy árva Ft-ot sem lehet ledumálni, akkor szerintem a Vitamaxra való válaszlépésként nem kell tőlük túl sokat várni. Ilyen hozzáállás mellett azért néha csodálkozom, hogy hogyan jutott eszükbe a Djuice-t 49/25-ös tarifával kihozni, mert ez irreálisan alacsony a többi hulladék csomaghoz (Praktikum Privát, Praktikum Classic, Praktikum Pro, BEE Original, BEE Free) képest.
A Pannon helyében én azt tenném, amit írtál nekik a levélben, visszaállítanék minden csomagot mp alapúra vagy legalábbis a hulladékok közül néhányat. Másrészt tavaly szerintem az eddigi legszemetebb húzás volt tőlük, hogy mp alapról átálltak 30mp-re úgy, hogy közben ezzel arányosan "elfelejtettek" percdíjat csökkenteni és a vezetékest még meg is emelték. (Igaz, hogy volt hálón belül némi díjcsökkentés, de az egyenlő a 0-val.) Anno a Westel, most már T-Mobile megtette ezt a percdíjcsökkentést minden irányban, amikor a Dominoknál átálltak 30mp-re.

Tisztában vagyok vele hogy csak az éln levelem miatt nem fogják visszahozni a másodperceket, de legalább egyel több véleményt kaptak.
Engem viszont érdekel hogy a semmiért kifizetek 40-60 Ft-ot. Lehet hogy sóher vagyok, de a semmiért nem nagyon akarok fizetni, mégha nem sok összegről van is szó.
Mint az e-mailben is írtam, a Privátot egyáltalán nem használom hívásra mióta félperces lett. Ott van a Minimum tarifám, azt használom, pontosabban a havi 20 perc ingyenest, ami másodperc alapú. Általában elég is szokott lenni, ezért különösebben nem izgatott a többi Praktikum félpercesítése. Ha mégsem lenne elég, van egy Perfektem is, de így a 3 kártyát és 3 készüléket kényelmetlen használni. (A telefonomhoz nem használható több SIM-es átalakító) Viszont ha a Privát és a többi újra másodperces lenne, azt is használnám. Nem szoktam hosszadalmasan telefonálni, ezért nem olyan túl vészes az a 160 Ft csúcsidőben. Több kártyán megoszlik a díj, tudok variálni. Vodás nem leszek, ennek az okát egy másik topicban leírtam.
Szóval a Privátot inkább SMS-re használom, de nem annyit hogy az SMS 80 megérje, meg wapra. Wapra meg mindegy a tarifa, nincs különbség.
Azért én még bízok hogy vagy visszaállítják, vagy az a Happy tényleg valami másodperces lesz. Rosszabb nem lehet mint a Privát, legfeljebb nem lkesz hálón belül 20 Ft, hanem több.

vas. máj. 23, 2004 17:03
Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Landsmann írta:
Privátot is használok, annak a 19 Ft-os SMS-ét sajnálnám eldobni...

Pedig eldobhatnád :-). Két okból is: ott az SMS 80, illetve ott a számhordozás, és csinálhatsz belőle 18 HUF-os VitaMAX Jokert.

Azért annyi SMS-t nem küldök hogy az SMS 80 nekem megérje. Sajnos a fel nem használt üzeneteket nem lehet átvinni a következő 30 napra. Akkor jó lenne, ha nem 30 napra szólna, hanem a "megvásárolt" SMS-ek elküldése után járna le. Vodafone-os nem leszek, akármilyen kecsegtető ajánlattal jönnek, ennek az okát annak idején kifejtettem a Gátlástalanul pofátlan Vodafone reklámok-ban.

vas. máj. 23, 2004 16:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Privátot is használok, annak a 19 Ft-os SMS-ét sajnálnám eldobni, de egy új, másodperces számlázás oltárán valószínűleg feláldoznám.

Priváttal kapcsolatban csak azt tudom javasolni, mint vizsla1. Így nemcsak SMS-ezni tudnál olcsón, hanem a Privát tarifákhoz képest sokkal olcsóbban tudnál hívni bárkit csúcsidőn kívül és hétvégén 25Ft-ért. Egyedül hálón belül jó a Privát hétvégén a maga 20Ft-os percdíjával, de ez szerintem olyan kicsi előny, hogy ezért kár ebben a csomagban maradnod.

Ami pedig az e-mail illeti...
Hát, szerintem vedd ki a kezed a biliből, mert hülyék lennének visszaállni másodperc alapra az általad is említett Classic, Privát és Pro esetén. Amint egy másik topicban szó volt róla, csak 200 ezren használják a Djuice-t, ha a Perfektet is hozzátesszük, akkor is max. 1 millió ember lehet, aki a Perfektet és a Djuice-t használja. (Bár, szerintem ez az 1 millió is elég nagy túlzás, nem tudom, hogy pontosan most hányan vannak Perfektben.) A helyzet az, hogy sok embert marhára nem érdekel az, hogy egy 2-3 mp-es hívásért is (pl. hangpostára futásért) kifizet 40-60 vagy még több Ft-ot. Sokan viszont még a mai napig abban a hitben vannak, hogy a PGSM még mindig másodperc alapon számláz. 1-2 hónapja vmelyik topicba írtam, hogy a Postán sorban állva bejött néhány ember (kb. 20-25 év körüliek), majd elkérte az egyik a másik telefonszámát. Ezt követően elkezdtek beszélni arról, hogy milyen csomagban van és akkor mondott az egyik emberke egy olyat,amitől majdnem dobtam egy hátast:
"Én BEE-ben vagyok, az legalább másodperc alapú, szemben a jelenlegi sz*rokkal." Pedig ha tudná, hogy ez már rég nem így van... :lol: :lol: :lol:
Nem hiszem, hogy a leveleddel valamit is elfogsz érni, ez már a válaszként küldött sablonlevélből látszódik, de legalább megpróbáltad. Azért szerintem a sima Vitamaxra jön valami válaszlépés, mert úgy hallottam egyik cimbimtől, akinek van egy vodás haverja az egyik márkaüzletben, hogy kapós a másodperc alapú 66/30Ft-os Vitamax.
De ha most a számhordozhatóság bevezetésekor úgy akarnak a PGSM-nél új ügyfeleket szerezni, hogy kihoznak egy Horizont Perfektet 4 rugós havidíjjal, 30mp alapú számlázással, amiből egy árva Ft-ot sem lehet ledumálni, akkor szerintem a Vitamaxra való válaszlépésként nem kell tőlük túl sokat várni. Ilyen hozzáállás mellett azért néha csodálkozom, hogy hogyan jutott eszükbe a Djuice-t 49/25-ös tarifával kihozni, mert ez irreálisan alacsony a többi hulladék csomaghoz (Praktikum Privát, Praktikum Classic, Praktikum Pro, BEE Original, BEE Free) képest.
A Pannon helyében én azt tenném, amit írtál nekik a levélben, visszaállítanék minden csomagot mp alapúra vagy legalábbis a hulladékok közül néhányat. Másrészt tavaly szerintem az eddigi legszemetebb húzás volt tőlük, hogy mp alapról átálltak 30mp-re úgy, hogy közben ezzel arányosan "elfelejtettek" percdíjat csökkenteni és a vezetékest még meg is emelték. (Igaz, hogy volt hálón belül némi díjcsökkentés, de az egyenlő a 0-val.) Anno a Westel, most már T-Mobile megtette ezt a percdíjcsökkentést minden irányban, amikor a Dominoknál átálltak 30mp-re.

vas. máj. 23, 2004 10:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Privátot is használok, annak a 19 Ft-os SMS-ét sajnálnám eldobni...

Pedig eldobhatnád :-). Két okból is: ott az SMS 80, illetve ott a számhordozás, és csinálhatsz belőle 18 HUF-os VitaMAX Jokert.

vas. máj. 23, 2004 9:26
Hozzászólás 
Jó lenne egy tényleg másodperc alapú csomag, esetleg a régebbiek visszaállítása. Ezzel kapcsolatban írtam a Pannonnak:

Tisztelt Pannon GSM!

Az időalapú (másodperc, fél perc, perc) elszámolással kapcsolatban lenne egy
javaslatom. Az elmúlt évbena Pannon egyik legnagyobb erényét, a
másodpercalapú elszámolást szüntették meg. Vicces volt az ok, amivel
megindokolták. Történt ez úgy, hogy a megszüntetés előtt is még néhány
hónappal teljes gőzerővel reklámozták a másodperces elszámolást. Megértem
hogy a konkurencia mellé fel kellett zárkózni, (ami egy kicsit félre
sikerült) ezért bevezették a Perfekt csomagot. Nincs is ezzel semmi baj,
tényleg nagyon jó. A baj ott van, hogy nem maradt választási lehetőség. 1
perces elszámolással olcsóbb percdíjakon, vagy máspdperc alapon magasabb
percdíjakon telefonálni. Egyelőre a régi havidíjasoknál megmaradt a
másodperces szálmázás, (ki tudja meddig) de új előfizetőknek már nincs rá
lehetősége, kártyásoknak pedig teljesen megszűnt, vagy félperc vagy 1 perc
alapon történik a díjszámítás. Pedig van néhány tarifacsomag, ami
gyakorlatilag már semmire sem jó. Ilyen például a Privát a csúcsidős 160
Ft-os horror árral, vagy a Classic és a Pro.
Véleményem szerint sokan vannak olyanok, akik ritkán és keveset használják a
telefonjukat. Persze ilyenkor ha azt nézzük, nem olyan nagy összeg az a 160
Ft vagy az a 75 Ft percenként. Viszont ha azt nézzük hogy esetleg 5-10
másodpercért fizetünk 80 vagy éppen 38 Ft-ot, az már sok. Az említett
kártyás tarifáknál a Perfekt kivételével, szerintem szerencsés dolog lenne
visszaállítani a másodperces elszámolást. Úgy is olyan magas a percdíj, hogy
a röviden beszélőknél sem lenne ráfizetés, hiszen a kapcsolási díjat néhány
másodperc alatt kifizeti a magas díjjal. Igaz hogy a Privát már lezárt
csomag, na de ha a másodpercből lehetett félpercest csinálni, visszafelés
sem lehetetlen. Megmondom őszintén, mióta megszűnt a másodperces számlázás,
kártyásról egyáltalán nem telefonálok. A Minimum tarifacsomag ingyenes 20
percét kihasználom és sehova tovább. Azelőtt azért még a csillagászati árú
Priváttal is megeresztettem egy-egy telefonálást csúcsidőben, mert nem volt
olyan drága. De mostmár néhány másodpercért majdnem egy százast nem fogok
fizetni. Bizony sokan vannak így. Emiatt sokan váltottak Perfektre, de
nagyon sokan átvándoroltak a konkurens szolgáltatókhoz, ahol havidíjason ,
de másodperc alapon is jobban tudtak kijönni mint korábban.
Jó lenne ha a régi kártyáa csomagok visszakapnák a másodperces számlázást,
cserébe persze jóval többet fizetnek mint a Perfekt csomagban. Így rövidebb
hívásokat gyakrabban ejtenének meg, amivel sok kicsi sokra megy alapon,
nagyobb bevételhez juthatnának. Így a több rövid hívás nagyobb forgalmat
generálna mint a kevés félperces számlázás. Lehetne akár ugyanaz a nevú
tarifa másodperces alapon drágábban is, meg félperces alapon olcsóbban is.
Így mindenki eldöntheté melyik éri meg neki jobban. (Hosszabb távon nem
biztos hogy csak az előfizetőnek érné meg!)
Rá is férne már a cégre egy drasztikus pozitív jellegű újítás, hiszen a NHH
statisztikája és a különböző internetes fórumok hozzászólásából is jól
látszik hogy nagyon hosszú ideje folyamatosan, hónapról, hónapra csökken a
Pannon piaci részesedése, pozitív megítélése
Az utóbbi náhány év talán legjobb változása a GPRS internet és wap
szolgáltatások díjainak csökkentése volt. Beszédhívás terén viszont nem
igazán lettek az előfizetők elkényeztetve.
Remélem hamarosan valamilyen pozitív változást könyvelhetünk el.

Tisztelettel: X Y

Meg is jött a válasz nem soká. Igaz, gyakorlatilag nem ér semmit, mert egy sablonszöveg. Azért is írtam, mert lehet hogy csak ez az egy reklmaálás kell ahhoz, hogy tényleg foglalkozzanak a dologgal. Íme a válasz:

Tisztelt X Y Úr!

A Pannon GSM számára nagyon fontosak az ügyfelektől érkező visszajelzések, ezért köszönettel tartozunk Önnek, hogy a tarifacsomagjainkkal kapcsolatos észrevételét megosztotta velünk.

A Pannon GSM Rt. folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci igényeket és ennek megfelelően próbálja kialakítani szolgáltatásainak körét, akcióit és tarifacsomagjait. Munkánk során a lehetőségünkhöz mérten igyekszünk az Ön észrevételeit is felhasználni.

Levelét tájékoztatásul Marketing Igazgatóságunkra továbbítottuk.

Köszönjük jelentkezését.

Üdvözlettel

Pannon GSM
Internet Ügyfélszolgálat

Ha most a Happy tényleg másodperces csomag lesz, az nyílván nem az én levelemnek lesz köszönhető, de talán én is hozzájárultam egy picit hozzá. Bár én inkább a régiek visszaállítását favorizálnám, de ha új csomag lesz, úgy is jó. Privátot is használok, annak a 19 Ft-os SMS-ét sajnálnám eldobni, de egy új, másodperces számlázás oltárán valószínűleg feláldoznám.

vas. máj. 23, 2004 8:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Új díjcsomag? Megint a megszokotthoz közeli percdíjak lesznek, csak kicsit más elrendezésben. Az utóbbi időben nem bírt a Pannon egy értelmes díjcsomagot összerakni, amiben akár csak egyetlen díj is vonzó lett volna (talán D. Juci kivétel...)

Üdv!

szomb. máj. 22, 2004 23:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből a Happy-ből. De ha a Horizont Perfektet nézzük, akkor valószínűleg a sok hulladék csomag mellé csak egy újabb fog kijönni.
Én inkább rendbetenném a Bee Originalt, Bee Freet, Praktikum Privátot, Classicot, Prot, mert ezeknek az aztán végképp semmi értelme sincs. Utána pedig majd lehet kihozni új néven valamit. De valamilyen mp alapú válaszra én is számítok. Eltelt lassan 3/4-1 év, mióta a T-Mobile és majd ezt követően a Pannon is átállt mp alapról 30 vagy 60mp-re. Ez idő alatt szerintem már sokan belátták, hogy azért, mert látszólag olcsóbb a percdíj, még nem biztos, hogy összességében jobban fog kijönni vele az ember. A Vitamax 66/30Ft. Ha akar valamit a Pannon, akkor ez alá kellene mennie. Viszont ha alá megy, akkor már a Djuice-nak sem lesz semmi értelme.
Szerintem biztos, hogy nem Bee-vel hozzák ki, mert tavaly óta folyik a Bee leépítése, (véleményem szerint idén még kijön egy közlemény, hogy megszűntetik végleg ennek az értékesítését), másrészt pedig semmi értelme a pre-paideket 3 néven futtatni.

pén. máj. 21, 2004 22:22
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Ujra a régi csomagban van mindkét karim. :(

Majd akkor fog életbe lépni, amikor bevezetik :)

pén. máj. 21, 2004 16:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem.

pén. máj. 21, 2004 13:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meggylé írta:

És a 900 Huf-ot levonták legalább ???

:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: 8)

pén. máj. 21, 2004 12:57
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. máj. 21, 2004 12:56
arany tag

Hozzászólás 
Nos, kikerült a Happy a PannOnline-ból...

pén. máj. 21, 2004 12:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
BNM írta:
Biztos, hogy a Pannon ki fog dobni valami másodperces csomagot válaszul a Vitamaxra...
Az kicsit valószínűtlen, hogy az összeset visszaállítják másodpercesre...
Bár jó lenne... :roll:

BNM

Hát nem tudom, de a Vitamax Regular csomag lassan 5 éve van a vodánál, erre válaszul a pannon kivonta az összes másodperc alapu díjcsomagját...
Hol itt a válaszul??
Ez nem új díjcsomag, csak a percdíj ment lejjebb :wink:

pén. máj. 21, 2004 12:11
arany tag

Hozzászólás 
Biztos, hogy a Pannon ki fog dobni valami másodperces csomagot válaszul a Vitamaxra...
Az kicsit valószínűtlen, hogy az összeset visszaállítják másodpercesre...
Bár jó lenne... :roll:

BNM

pén. máj. 21, 2004 11:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Látom magam elött a Pannon reklámját:

Egy stopperóra ketyeg lassan, mellette egy mobil, közben megy a szöveg:
A Pannon GSM, a sok reklamációra való tekintettel minden tarifacsomagjára 2004.xx.xx., 0 órától visszaállítja a másodperc alapú számlázast, változatlan percdíjak mellett!

Mert a 8 másodperc legyen tényleg 8másodperc.

PGSM! Az élvonal!
:lol: :lol: :lol: aztán belelóg a kezem valamibe és felébredek...

pén. máj. 21, 2004 11:05
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Két napja beszéltem egy Pannon ügyfélszolgálatos hölgyel.
Ő pedzegetett egy másodperc alapú tarifát, bár a "még nem tudok semmi biztosat" szabványszöveg itt is megvolt.
Az előzmény, hogy a Pannon weboldalán a számhordozás oka egyéb menüpontjábaba beírtam, hogy váltani szeretnék, amit utólagos engedelmetekkel bemásolok ide:

"Tisztelt PGSM!
Váltásom fő oka, hogy Önök b ü n t e t i k, a hűséges számlás előfizetőket!
Előfizetőként (jelenleg Minimum) lényegesen roszabb percdíjakon beszélhetek, mint a kártyások. Normális percdíjakat, csak magas havidíj esetén biztosítanak. Ezért vagyok kénytelen másik szolgáltató kártyáját is használni, ami Önöknek havi több ezer Ft bevételkiesést okoz.
Jelenlegi számomat szinte kizárólag hívásfogadásra használom (ami számláim alacsony összegén meg is látszik) csak a "jól bejáratott" szám tartott eddig vissza a váltástól.
Ezeken kívül, tavaly nyáron százmilliókat költöttek - A MI PÉNZÜNKBŐL - a másodperc alapú számlázás reklámozására, röviddel utána bevezették a fél és egy perc alapot.
A régebbi, előfizetőknet nyújtott kedvezmények (1997-2000ig) teljesen eltűntek és megszűnt azaz ügyfélbarát szimpatikus szolgáltató akikkel 7 évvel ezelőtt szerződtem.
Egyelőre, csak kártyás csomagra szeretnék áttérni, de ha ezt az üzletpolitikát folytatják, kénytelen leszek szolgáltatót is váltani.
Tisztelettel:xxx"

A hölgyel bő 20 percet beszélgettünk, ügyesen megpróbált néhányszor zsákutcába vinni, de a 18-ik perc táján elismerte, hogy tulajdonképpen mindenben igazam van, azonban kérte, hogy maradjak továbbra is ügyfelük és itt említette, az esetleges mp alapú szolgáltatás visszaállítását, ugyanis - állítása szerint - sokan reklamáltak ez ügyben.

Üdv: Lator

pén. máj. 21, 2004 10:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megkérdeztem egy pannonos haveromat, Ők még nem kaptak infót, hogy lesz új díjcsomag, tehát 3-4 napon bellül nem várható, mert ennyivel előbb szokták megtudni... 8)

pén. máj. 21, 2004 10:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Nokian írta:
Bocs, asdf_ de még mindig nem értem, hogy miért kerülne kétszer 900 Ft-ba a tarifacsomag átváltása?

Ha azt nem érted, hogy miért kétszer, akkor azért mert két kártyáról volt szó... :wink:

Meggylé írta:
Mindenesetre már én is átváltottam mindkét karim.
Igaz, talán csak hétfőn derül ki, hogy mire.

:oops: Bocs, félre olvastam! Így már ok. Köszi Sverige! :oops:

pén. máj. 21, 2004 9:53
platina tag

Hozzászólás 
Nokian írta:
Bocs, asdf_ de még mindig nem értem, hogy miért kerülne kétszer 900 Ft-ba a tarifacsomag átváltása?

Ha azt nem érted, hogy miért kétszer, akkor azért mert két kártyáról volt szó... :wink:

Meggylé írta:
Mindenesetre már én is átváltottam mindkét karim.
Igaz, talán csak hétfőn derül ki, hogy mire.

pén. máj. 21, 2004 9:45
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Nokian írta:
asdf_ írta:
Hat, meg kell mondjam bator dolog 2*900 ft-ert atvaltani a nagy ismeretlenbe ;))) Nyugtazo sms-t kaptal amugy?

Miért 2*900 Ft??

Afaik prepaidnel 900 Ft a tarifacsomag-valtas

pén. máj. 21, 2004 9:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 481 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Következő