Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 05, 2025 1:06

Hozzászólás a témához  [ 558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő
Motorola E398 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
rondzsy írta:
Odo írta:
Pl a V300-al nagyon megszívtam. Az akkuja nagyon gyenge, menüje borzalmas, lefagyott sokszor, na meg volt vele 72 órás cserém is kijelző miatt.

Lehet, hogy egyel-kettővel megszívtátok, de attól még nem sz arok.
Én nagyon szerettem a V300-asom, és nem volt vele bajom. A menüjét is hamar megszoktam, igaz csak két hónapig volt meg. Ellopta egy kis köcsög. Remélem megdöglött azóta!

Meg imádtam még benne, hogy nem volt SMS memója, meg kézbesítési értesítést sem tudott.

Nah, picsit lehiggadva...
Igaz ami igaz. Én is utálban benne, h nincs SMS memóriája. Az értesítést három karakter beírásával megoldhattam volna ha nagyon akarom, de nem nagyon volt rá szükségem.
Nem tudom neked meddig bírta az aksija, nekem se bírta sokáig, mert egyfolytában nyitogattam és ****, szal többet nyomkodtam mint amennyit "pihent".
A kijelzőjét nagyon szeretettem, ezért is mondtam, h rosszabb kijelző nekem nem kell, megvártam az E398-at. És nem bántam meg. Lehet vannak benne idegesítő dolgok, de megszokhatóak. És szerintem, összeségében nagyon jó telefon. Nem kell tőle félni, mert tökéletes mobil nincs... és valószínüleg nem is lesz. Ennyiért meg főleg nem!

vas. júl. 25, 2004 16:48
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
rondzsy írta:
Odo írta:
Pl a V300-al nagyon megszívtam. Az akkuja nagyon gyenge, menüje borzalmas, lefagyott sokszor, na meg volt vele 72 órás cserém is kijelző miatt.

Én nagyon szerettem a V300-asom, és nem volt vele bajom. A menüjét is hamar megszoktam, igaz csak két hónapig volt meg. Ellopta egy kis köcsög. Remélem megdöglött azóta!

Meg imádtam még benne, hogy nem volt SMS memója, meg kézbesítési értesítést sem tudott.

vas. júl. 25, 2004 16:42
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:

vas. júl. 25, 2004 16:40
Moderátor

Hozzászólás 
rondzsy írta:
Igazán kiváncsi lennék, hogy miért szídják sokan a Motorolát. Miért féltek tőle? Mindenki úgy fél megvenni... Szerintem jó telók, főleg az újak.

vas. júl. 25, 2004 16:16
arany tag

Hozzászólás 
Igazán kiváncsi lennék, hogy miért szídják sokan a Motorolát. Miért féltek tőle? Mindenki úgy fél megvenni... Szerintem jó telók, főleg az újak.

vas. júl. 25, 2004 15:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Én is ma délután megyek megvenni. Kíváncsi vagyok rá. Eddig távol tartottam magam a motorolától, de a SE310-esem elkezdett vacakolni és most csak erre van pénzem (sajna a T630 drága, pedig az jobban tetszene).
Remélem sikerül kellemesen csalódnom a gépezetben.
A Bluetooth egyébként használható adatátvitelre két telefon között? PL egy Nokiával?

vas. júl. 25, 2004 15:17
arany tag

Hozzászólás 
Grinder írta:
Énis megvettem, eddíg teccik bár az kis vicces hogy kb 20 perc feltölteni egy mp3 albumot :evil: , nálatok is ilyen lassú? Nokia után a menü-t télleg szokni kell, az automatikus bill. zárat nem találtam még meg. :?: Amikor olyan kedve van a java-s alkalmazásokra simán kiírja, hogy alkalmazáshiba, ha ujra rányomok elindul. Amúgy faja, főleg ennyiért

Automata bill.zár nincs a telcsiben.
Még nem tettem rá egy egész albumot, de nekem 7-8 fájlt olyan 8-10 perc alatt felmásolta simán.
Az elején nekem is bajom volt a Java-val, vagyis csak a Photo-s progival, de azóta műxik.

vas. júl. 25, 2004 14:37
vas-tag

Hozzászólás 
Énis megvettem, eddíg teccik bár az kis vicces hogy kb 20 perc feltölteni egy mp3 albumot :evil: , nálatok is ilyen lassú? Nokia után a menü-t télleg szokni kell, az automatikus bill. zárat nem találtam még meg. :?: Amikor olyan kedve van a java-s alkalmazásokra simán kiírja, hogy alkalmazáshiba, ha ujra rányomok elindul. Amúgy faja, főleg ennyiért

vas. júl. 25, 2004 14:33
Moderátor

Hozzászólás 
stukka írta:
Odo: valszeg XP-t hasznalsz, mert 98 es 2000 alatt nem valszthato :( , de imaging segitsegevel sikerult a konverzio. igy mar valoban beolvassa! csak az az erdekes, hogy pl. az X450-es samsung siman megjelenitette az eredeti kepet.

Igaz, XP-t használok :) Bocsi a fals infó miatt :oops: Az Samsung, ez meg Moto :)
Azért érdekes, hogy nem szereti az eredetit, jelezni kéne nekik.

vas. júl. 25, 2004 12:51
arany tag

Hozzászólás 
stukka írta:
vocsok: feltettem, viszont valoban nem data-ra volt allitva a kapcsolat! igy mar mukodik, kosz a tippet :lol:

Nekem is köszi. :) Nekem se ment eddig...

vas. júl. 25, 2004 12:51
ezüst tag

Hozzászólás 
vocsok: feltettem, viszont valoban nem data-ra volt allitva a kapcsolat! igy mar mukodik, kosz a tippet :lol:

Odo: valszeg XP-t hasznalsz, mert 98 es 2000 alatt nem valszthato :( , de imaging segitsegevel sikerult a konverzio. igy mar valoban beolvassa! csak az az erdekes, hogy pl. az X450-es samsung siman megjelenitette az eredeti kepet.

vas. júl. 25, 2004 12:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
stukka írta:
Ja es a masik:

nektek mar sikerult hasznalni a mobile Phone Tools-t? nekem csak homokorazik, de nem ismeri fel a telefont, mig masolni siman tudok ra.

v525-tel igen. Nem egy leányálom azt használni. Évekig tart, amíg felismeri, a képek átkülédése is tök lassú, mikor kiírja, hogy át van küldve, s uána egy másikat át akarok nyomatni, kiír egy hibaüzenetet, hogy még nincs kész. Meg néha rájön az 5 perc, s azt írja ki, hogy nincs csatlakoztatva eszköz.

vas. júl. 25, 2004 12:37
Moderátor

Hozzászólás 
stukka írta:
De akkor nem jpg-kent lesz mentve, hanem bmp nem? En amugy Xn-view-el mentettem maskent, akkor irta ezt ki.

Kiválaszthatod a kép formátumát mentés előtt.

vas. júl. 25, 2004 12:37
platina tag

Hozzászólás 
A drivert feltetted?
Az USB beállításnál( telefon) modemet kell beállítani, mert egyébként csak a kártyát látja a PC.

vas. júl. 25, 2004 12:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja es a masik:

nektek mar sikerult hasznalni a mobile Phone Tools-t? nekem csak homokorazik, de nem ismeri fel a telefont, mig masolni siman tudok ra.

vas. júl. 25, 2004 12:34
platina tag

Hozzászólás 
A hozzáadott szoftver így csinálja: amint egy ékezetes karaktert írsz, azonnal 160 helyett 70 karaktert mutat.
Még nem próbáltam, hogy mit küld el így valójában.

vas. júl. 25, 2004 12:33
ezüst tag

Hozzászólás 
De akkor nem jpg-kent lesz mentve, hanem bmp nem? En amugy Xn-view-el mentettem maskent, akkor irta ezt ki.

A Nokia Multimedia Converter Pro2-vel 3gp-t (video codec: H 263, audio: amr nb) es mpegable X4 live-val mp4-et. (video codec: mp4, audio: amr nb). Amugy, ha az mpegable-val audiora AAC-t allitottam be, ugy hangot nem adott.

vas. júl. 25, 2004 12:32
arany tag

Hozzászólás 
vocsok írta:
És az unikód?
Ugyanis nem küldi el hosszú ékezettel a karaktareket.
Ez nem lenne baj, de a Westel honlapján szerepel ez és ráadásul hü-lyén néz ki, hogy íráskor megengedi, de küldéskor átkonvertálja nem ékezetesre.

És mivan ha itt is úgy oldanák meg az ékezeteket, mint mondjuk a Nokia 3410-esben? Ha van a szövegben ékezet, és hosszabbat írsz mint 70 karakter akkor azt már két üzenetben küldi el. Persze ezt nem írja ki semmi, csak a kézikönyvben van benne. És akkor nézed, hogy miért ennyi a számla/miért fogyott ennyi pénz a kártyádról...

vas. júl. 25, 2004 12:30
platina tag

Hozzászólás 
És az unikód?
Ugyanis nem küldi el hosszú ékezettel a karaktareket.
Ez nem lenne baj, de a Westel honlapján szerepel ez és ráadásul hü-lyén néz ki, hogy íráskor megengedi, de küldéskor átkonvertálja nem ékezetesre.

vas. júl. 25, 2004 12:26
arany tag

Hozzászólás 
vocsok írta:
Amit eddig nem találtam (nem tudom, hol kell beállítani):
- Unikódos SMS küldés
- SMS értesítés
- Hány SMS-t fűz össze? (Szerkesztéskor 450-ről indul a számláló)

SMS értesítés: Amikor megírod az üzeneted, és kiválasztod, h kinek küldöd el, alatta van egy olyan, h Fogadás. Ha azt bekapcsolod, akkor kapsz értesítést. Ezt minden üzenetnél bekell kapcsolni, csak akkor kapsz.
SMS összefűzés: Ha kiszámolod elvileg 2 teljes SMS-t láncol össze és akkor marad még 130 karabter, szal majdnem 3 teljes. Ha összefűz SMS-eket, akkor a telcsi küldés előtt felteszi a kérdést, h 2 oldalas az üzenet és, h tényleg elakarod-e most küldeni.
Unikódos SMS-t szerintem nem tud, de nekem végülis tök mindegy. Így is eltudják olvasni, h mit akarok. :) És én ékezettel kapom a válaszolok, szóval nem érint a dolog. :)

vas. júl. 25, 2004 12:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
vocsok írta:
- Unikódos SMS küldés
- SMS értesítés

v525-nél az sms elküldése előtt volt egy olyan kiírás, hogy címzettek száma, és üzenetek száma. Ha 1 címzett vna, és 2 üzenet, akkor valószínűleg 2 sms-t fűzött össze :wink: .
SMS értesítés v525-ön sem volt, egy egyszerű "-" jellel (az SMS tényleges szövege előtt) oldottam meg, de ekkor gondok voltak az összefűzött sms-ek elküldésekor.
Unicode-ot a v525 sem tudott (hála az égnek). A GSM ac-s ékezetes magánhangzók pedig nem jelentek meg a karakterkiosztásnál.

vas. júl. 25, 2004 12:19
platina tag

Hozzászólás 
- Unikódos SMS küldés
- SMS értesítés

vas. júl. 25, 2004 12:10
arany tag

Hozzászólás 
stukka írta:
A kovetkezo bajaim lennenek a telefonnal:
- megprobaltam 1 hatterkepet feltolteni, de a 17.1 kb-os kepre azt allitotta, hogy tul nagy!!! (mikozben nem egy 100k-s kepet siman megjelenit)

Ilyen problémám nekem is volt, de aztán megoldottam.
A képet, amit ráakarsz menteni és azt írja ki rá, hogy túl nagy, azt nyisd meg egy képszerkesztőben. Egyszerű Paint is megteszi. Nem kell semmit csinálni a képpel, csak megnyitod és Mentés másként... Nekem ettől megoldódott. Több képnél is volt ilyen, nem tudom miért, de az eredetit nem szerette...
Nekem semmi bajom a telóval...
A videó lejátszást nem tudtam még kipróbálni. Milyen formátumot játszik le?

vas. júl. 25, 2004 12:04
ezüst tag

Hozzászólás 
A kovetkezo bajaim lennenek a telefonnal:

- 3gp videot konvertaltam, de hiaba viszem le a bitratat alacsony szintre, mindig akad!! ez nagyon idegesito. (pl a k700 siman viszi)
- a javat termeszetesen csak letolteni lehet! hiaba masolom a cserelheto kartyara, azt nem hasznalja.
- megprobaltam 1 hatterkepet feltolteni, de a 17.1 kb-os kepre azt allitotta, hogy tul nagy!!! (mikozben nem egy 100k-s kepet siman megjelenit)
- a menuje termeszetesen logikatlan motorola, idegesito tulajdonsagokkal

egyelore csalodott vagyok, csak abban bizom, hogy a soft frissites javit valamit a telefon mukodesen.

vas. júl. 25, 2004 11:57
Moderátor

Hozzászólás 
Kinézetére lehet mondani pár dolgot, de hogy T610 koppintás lenne, azt nem.

vas. júl. 25, 2004 0:40
Moderátor

Hozzászólás 
vocsok írta:
Hát egy gond van a hozzáadott szoftverrel:
Névjegyzék szerkesztésénél:
Ha a névben akár csak 1 nem angol karakter van, akkor a teljes nevet lekorlátozva 12 karakterre küldi át a telefonnak.
Hogy ez most a telefon hibája-e, nem tudom.

Is-is. Valószínűleg nem tudja a készülék a Unicode karakterek támogatását, így olyan, mintha a SIM-re írnál ékezetes neveket.
De ne feledjük, amerikai a modell, már az is nagy szó, hogy a piros/zöld gomb a "helyére" került!!!

Mondjuk eléggé feltűnően T610 koppintás kinézetre (ami nem feltétlenül baj!), a menüje (számomra) továbbra is kiábrándító, mint minden Moto-nak.
Na persze ez kb. 10 mp nyomkodás után tűnt ilyennek, de ismerem magamat annyira makacsnak, hogy ez már így is marad...

vas. júl. 25, 2004 0:36
Moderátor

Hozzászólás 
rondzsy írta:
csendes írta:
Odo írta:
67 ezer mégegyszer már nem lesz, hiszen zuhannak az árak.
Szerintem amig a T-Mobile-nál kapható lesz addig az ára ennyi marad, utána meg majd lesz más tipus.

Sajna nem marad ennyi. Bevezető ár. Mindenhol írják, és valahol láttam, h kb. 5 hétig lehet majd ilyen áron kapni.

Persze, majd hülyék lesznek azt mondani, hogy ennyi marad. Így rohan mindenki, hogy megvegye.

szomb. júl. 24, 2004 21:37
arany tag

Hozzászólás 
csendes írta:
Odo írta:
Szerintem amig a T-Mobile-nál kapható lesz addig az ára ennyi marad, utána meg majd lesz más tipus.

Sajna nem marad ennyi. Bevezető ár. Mindenhol írják, és valahol láttam, h kb. 5 hétig lehet majd ilyen áron kapni.

szomb. júl. 24, 2004 21:28
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:

Kérésem: Nézzétek már meg a cd-n milyen modem driverek vannak rajta. Ha már nincs infra jó lenne tudni, hogy bluetooth-szal tudom-e használni a GPRS netet vele.

szomb. júl. 24, 2004 21:23
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:

Lehet, de akkor is csak (sajna) bevezető árak ezek...

szomb. júl. 24, 2004 20:51
Moderátor

Hozzászólás 

szomb. júl. 24, 2004 20:38
arany tag

Hozzászólás 
epyc írta:
Meddig lesz ez akcióban vajon? :mrgreen:

epyc

A T-Mobile-nál ez két új Motorola csak bevező ár. Kb. 5 hétig kerül majd ennyibe, utána valszeg visszaáll az eredeti akciós ár. (67 ezer köröl)

szomb. júl. 24, 2004 20:35
arany tag

Hozzászólás 
Meddig lesz ez akcióban vajon? :mrgreen:

epyc

szomb. júl. 24, 2004 11:16
platina tag

Hozzászólás 
Bizony drága kint: 400€
(A 6320 ára: 370€)

Az aksija mégsem olyan jó:
Volt reggel egy rövid hívásom és egyből 1/3 -ára esett a mutatója :-(

szomb. júl. 24, 2004 11:05
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
epyc írta:
Most sokan nem fognak velem egyet érteni, de ha ez a gyártó ennyiért ki tud hozni egy ilyen készüléket, akkor mi a ló****ért kell annyit fizetni a nokija 6230-ért?!
Hogy üzleti e az e398 kinézete? http://www.mobile-review.com/review/mot ... 8-en.shtml <- aki erre azt mondja hogy nem, annak akkor nem tudom mi az üzleti és az elegáns...

epyc

Nem a gyártó hozta ki ennyiért, hanem a T-Mobile akciózza. Listaára ennek is magas.

De gondolom a T-Mobile nem annyiért veszi, mint a nokiát.

szomb. júl. 24, 2004 11:03
Moderátor

Hozzászólás 
epyc írta:
Most sokan nem fognak velem egyet érteni, de ha ez a gyártó ennyiért ki tud hozni egy ilyen készüléket, akkor mi a ló****ért kell annyit fizetni a nokija 6230-ért?!
Hogy üzleti e az e398 kinézete? http://www.mobile-review.com/review/mot ... 8-en.shtml <- aki erre azt mondja hogy nem, annak akkor nem tudom mi az üzleti és az elegáns...

epyc

Nem a gyártó hozta ki ennyiért, hanem a T-Mobile akciózza. Listaára ennek is magas.

szomb. júl. 24, 2004 11:00
arany tag

Hozzászólás 
A legutolsó motorolám egy v50-es volt. Akkor egy életre csalódtam a motorolában a (számomra) használhatatlan menürendszer miatt. De ez megtört a v300 és e feletti szériákkal. Egy v600 aston martin van most tulajdonomban, de abszolúte meg vagyok vele elégedve. Olyannyira hogy most egy e398-ba is befektetek :) Kellemesen csalódtam az új motorolákban, az e398 meg egyenesen zseniális ebben az árban. Most sokan nem fognak velem egyet érteni, de ha ez a gyártó ennyiért ki tud hozni egy ilyen készüléket, akkor mi a lóf@szért kell annyit fizetni a nokija 6230-ért?!

epyc

szomb. júl. 24, 2004 10:56
platina tag

Hozzászólás 
Ami az aksit illeti: 2 nap minimális használat után még maximumot mutat.
Egyébként nagyon jó a telefon (eddig). Ugyanis én nagyon kritikus vagyok és csak a hibákat szoktam emlegetni. Mindig vadásztam a profi üzleti telefonokra és ez igen jól megközelíti. Még akkor is igaz ez, ha az árától eltekintek. (Ilyen olcsón meg pláne!).
A hozzáadott szoftver is kiváló (eltekintve a nem angol karakterektől), összehasonlítva más telefonok gyári szoftveréhez képest igazán jól használható. A multimédiás képességeket nem néztem részletesen.
Ami a "csúnya kinézetét" illeti: amióta megvan próbálom felfedezni, de nem értem,mi benne a csúnya? Nem egy díjnyertes alkotás, de jó a fogása, masszív, mi kell még?

szomb. júl. 24, 2004 6:50
arany tag

Hozzászólás 
vocsok írta:
Ha a névben akár csak 1 nem angol karakter van, akkor a teljes nevet lekorlátozva 12 karakterre küldi át a telefonnak.
Hogy ez most a telefon hibája-e, nem tudom. Eléggé idegesítő.
A telefonon persze bármilyen karaktert be lehet írni.

Szerintem az a mobile PhoneTools egy nagy **** alapból. :))
Az MP3 Maker se túl sokat ér így korlátozva...

pén. júl. 23, 2004 20:20
platina tag

Hozzászólás 
Hogy ez most a telefon hibája-e, nem tudom. Eléggé idegesítő.
A telefonon persze bármilyen karaktert be lehet írni.

pén. júl. 23, 2004 20:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt nézzétek meg légyszi, hogy normális használat mellett mennyi ideig bírja az akku(remélem erre csak a jövő hét vége felé tudtok válaszolni-ha most elkezditek mérni :lol: 8) )

csüt. júl. 22, 2004 15:29
arany tag

Hozzászólás 
maszattodor írta:
rondzsy írta:
Tévedtem, a telcsi tud egyszerre rezegni és csengeni. Van benne egy "Vibe Sync" funkció, mely a zenére és a csengo˝hangra rezeg. Nem olyan igazi ero˝s rezgés, de érezheto˝. Természetes ha a Rezeg & Cseng üzemmódban van, akkor a csengés elo˝tt ero˝s rezgés van....

Az a finom rezgés nem olyan, mint az alcaetleken, vagy a régebbi Sony J7-nél, amikos a hangszórót rezegtetik? Ha igen, akkor jajjjjjjj annak a kis hangszórónak egy idô után. Legalábbis a Sonynál ez típushiba volt.

Én is azt hittem. :) De most kiváncsiságból kikapcsoltam a Sync-t. És nem volt. :) Szóval nem típushiba, hanem a Sync csinálja... :)

csüt. júl. 22, 2004 14:25
ezüst tag

Hozzászólás 
rondzsy írta:
Tévedtem, a telcsi tud egyszerre rezegni és csengeni. Van benne egy "Vibe Sync" funkció, mely a zenére és a csengo˝hangra rezeg. Nem olyan igazi ero˝s rezgés, de érezheto˝. Természetes ha a Rezeg & Cseng üzemmódban van, akkor a csengés elo˝tt ero˝s rezgés van....

Az a finom rezgés nem olyan, mint az alcaetleken, vagy a régebbi Sony J7-nél, amikos a hangszórót rezegtetik? Ha igen, akkor jajjjjjjj annak a kis hangszórónak egy idô után. Legalábbis a Sonynál ez típushiba volt.

csüt. júl. 22, 2004 14:23
arany tag

Hozzászólás 
Tévedtem, a telcsi tud egyszerre rezegni és csengeni. Van benne egy "Vibe Sync" funkció, mely a zenére és a csengőhangra rezeg. Nem olyan igazi erős rezgés, de érezhető. Természetes ha a Rezeg & Cseng üzemmódban van, akkor a csengés előtt erős rezgés van....

csüt. júl. 22, 2004 14:13
arany tag

Hozzászólás 
maszattodor írta:
Engem az érdekel, hogy kompatibilis-e vajon a teló V szériához való játékokkal? Magyarul rátölthetôek-e?

Mivel a V300-asomat ellopták, én nem tudok erre válaszolni. De szerintem, mér ne lehetne. :) Bár lehet tévedek...

csüt. júl. 22, 2004 14:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Engem az érdekel, hogy kompatibilis-e vajon a teló V szériához való játékokkal? Magyarul rátölthetôek-e?

csüt. júl. 22, 2004 14:00
arany tag

Hozzászólás 
Timoti írta:
Néhány komment:
Mp3 -at nem csak a jávás mp3 lejátszó játszik le!
Menü/hangok -- átváltod a tároló eszközt a transflashra -- és rögtön elérhetőek az mp3-ak is (192-256ost is simán lejátszik, VBR-t nem).

Automatikus billzár is van.

T.

Igen, ott is elérhető, de sokkal bonyolultabb ott szerintem.
Hol van autobillentyűzár??

csüt. júl. 22, 2004 12:23
vas-tag

Hozzászólás 
Néhány komment:

- USB adatkábel
- 64 Mb SD kompatibilis TRANSFLASH kártya (évvégére 512 Mb -1 GB lesz a plafon)
- headset
- Készülék
Ezzel a tudással verhetetlen árban.

Mp3 -at nem csak a jávás mp3 lejátszó játszik le!
Menü/hangok -- átváltod a tároló eszközt a transflashra -- és rögtön elérhetőek az mp3-ak is (192-256ost is simán lejátszik, VBR-t nem).

Ha PC-re rádugod a telefont és megnézed a megjelenő USB meghajtót, szépen látszik az előre definiált könyvtárstruktura ahova AKARMIT be tudsz másolni (kép, játék, stb...). Egyszerűen át kell állítani a telefont , hogy ne a saját memóriáját, hanem a kártyát kezelje.

Automatikus billzár is van.

A motorola telefonok menüje teljesen testreszbaható + gyorsbillentyűket lehet mindenhez rendelni (akár a billentyű záráshoz is).

T.

csüt. júl. 22, 2004 12:14
arany tag

Hozzászólás 
Mobilio írta:
az engem is nagyon érdekelne, hogy mennyi sms-t tud tárolni a telcsi

Nincs kedvem tovább kérni magamnak az ingyenes sms-eket, hogy mennyit tud tárolni. Eddig 50 sms van. :)

csüt. júl. 22, 2004 11:34
arany tag

Hozzászólás 
bilesaron írta:
Rondzsy!
Sikerült már megnézned a kijelzőt napon? :)

Igen, megnéztem. Szerintem jól látható, de szerintem senki nem fog a napon telcsizni... főleg ilyen melegben. :))

csüt. júl. 22, 2004 11:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő