Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 22:53

Hozzászólás a témához  [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Következő
Bluetooth: headsetek, eszkozok velemenyek/tapasztalatok... 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én most a HS-37W-t próbálnám meg. Nem tudom, mennyire kényelmes, de nagyon sokáig megy! (15 óra beszédidő AAA elemmel)
Az EW-ben 9900 Ft. volt 1-2 hete! :wink:

szer. júl. 06, 2005 12:27
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Jelen pillanatban melyik BT headsetet ajánljátok? Fontos, hogy kényelmes legyen, és sokat bírjon az akksija. N6310i-hez lenne.

Csumi:Attka

szer. júl. 06, 2005 7:54
arany tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Start->Vezérlőpult->Hangok és audioeszközök->Audio->Hanglejátszás ill. Hangrögzítés legördülő listában kiválaszthatod a Bluetooth Audio-t?

ilyenem nincs :( :hm:

hétf. jún. 13, 2005 23:16
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Start->Vezérlőpult->Hangok és audioeszközök->Audio->Hanglejátszás ill. Hangrögzítés legördülő listában kiválaszthatod a Bluetooth Audio-t?

hétf. jún. 13, 2005 20:33
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
-vadaszg- írta:
és te hogy csináltad?
nekem is felismeri hands free head set, de nem tom hol lehetne kiválasztani, hogy ezen keresztül szóljön dolog...

A BT software-ben van benne ez az opció, rákattintok, hogy headsetként használja az eszközt, és onnantól kezdve annak használja...

hétf. jún. 13, 2005 20:22
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
-vadaszg- írta:
plz segítsetek, összepárositottam a motorola hs830-at a notebookommal, de nem tudom használni, kiírja hogy Connected, hogyan tudom használni, mikrofonként/fejhallgatóként?
sehol nem látok beállítási lehetőséget, plz segítsetek...

előre is thx,

vadaszg

A gépen lévő BT software-nek kell támogatnia ezt a funkciót.
Pl, az én BT softomnál csak ki kell válasszam, hogy innentől kezdve az a BT csatorna a fejhalgató/hangszóró, és már azon is szól.
Ha nem tud ilyet, akkor próbáld meg frissíteni a softot, ha még utána sem, akkor szvsz sehogy nem fogod összekapcsolni...

és te hogy csináltad?
nekem is felismeri hands free head set, de nem tom hol lehetne kiválasztani, hogy ezen keresztül szóljön dolog...

hétf. jún. 13, 2005 20:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Garf. írta:
Csak azért mert én elolvastam és nincsen benne!!!!
Amúgy kösz a félre vezetést, és az épitő hozzásolásodat csak igy tovább. Remélem neked is igy segitenek majd!!!!

Na végigolvastam, és tényleg az MP3-hoz külön nem emelték ki, csak a rádió hallgatáshoz. Sorry...
(Akkor lehet a BT headset leírásában olvastam :? , de valamelyik leírásban benne volt...)

Mindenesetre a lényege még mindig az a dolognak, hogy ez így normális :!: Főleg ha nem is gyári SE headseted van, de még a gyáriakkal sem megy...

hétf. jún. 13, 2005 12:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Garf. írta:
Amúgy kösz a félre vezetést, és az épitő hozzásolásodat csak igy tovább. Remélem neked is igy segitenek majd!!!!

Hát hallod jó fél éve olvastam, de nem hinném, hogy azóta kiszedték volna belőle.
Amint kapok a boltba egy ilyen telót, elolvasom újra, csak a Te kedvedért...

hétf. jún. 13, 2005 12:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Garf. írta:

Naa.. :roll:

hétf. jún. 13, 2005 12:11
vas-tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Garf. írta:
Akkor mit okoskodsz!!!! Ha nem is tudsz semmit!!!!!

Elhiheted hogy benne van, viszont így hogy nálam nincs ilyen használati, fejből nem tudom megmondani melyik oldalon olvastam...

hétf. jún. 13, 2005 12:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Garf. írta:

Elhiheted hogy benne van, viszont így hogy nálam nincs ilyen használati, fejből nem tudom megmondani melyik oldalon olvastam...
De ha esetleg Neked van, talán elolvashatnád :wink:

hétf. jún. 13, 2005 12:07
vas-tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Garf. írta:
Segitenél, hogy hol van benne a hsználatba?

Passz, nincs K700-am, de gondolom a BT használat, vagy az MP3 lejátszás részben...

hétf. jún. 13, 2005 12:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Garf. írta:

Passz, nincs K700-am, de gondolom a BT használat, vagy az MP3 lejátszás részben...

hétf. jún. 13, 2005 11:59
vas-tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Garf. írta:
Se K700 + Bluetake BT 400G5
Nekem csak a beszélgetést hangosítja ki a zenéket és egyéb hangokat nem a média lejátsot se. Vezetéke headszettel meg mindent. Ez igy normális nem kellene a bluetooth-os headszetre is mindent ki hangositania?

Bizony ez így normális.
Ha elolvastad volna a használatit abban is benne van :wink:

hétf. jún. 13, 2005 11:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Garf. írta:
Nekem csak a beszélgetést hangosítja ki a zenéket és egyéb hangokat nem a média lejátsot se. Vezetéke headszettel meg mindent. Ez igy normális nem kellene a bluetooth-os headszetre is mindent ki hangositania?

Bizony ez így normális.
Ha elolvastad volna a használatit abban is benne van :wink:

hétf. jún. 13, 2005 11:40
vas-tag

Hozzászólás 

hétf. jún. 13, 2005 11:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
-vadaszg- írta:
plz segítsetek, összepárositottam a motorola hs830-at a notebookommal, de nem tudom használni, kiírja hogy Connected, hogyan tudom használni, mikrofonként/fejhallgatóként?

előre is thx,

vadaszg

A gépen lévő BT software-nek kell támogatnia ezt a funkciót.
Pl, az én BT softomnál csak ki kell válasszam, hogy innentől kezdve az a BT csatorna a fejhalgató/hangszóró, és már azon is szól.
Ha nem tud ilyet, akkor próbáld meg frissíteni a softot, ha még utána sem, akkor szvsz sehogy nem fogod összekapcsolni...

hétf. jún. 13, 2005 0:53
arany tag

Hozzászólás 
na valaki?

vas. jún. 12, 2005 14:52
arany tag

Hozzászólás 

előre is thx,

vadaszg

pén. jún. 10, 2005 11:10
arany tag

Hozzászólás 
-vadaszg- írta:
vettem ma egy Motorola HS830 Helmet headset-et:)
eddig nagyon bejön, elég jól néz ki:)
és lehet 2féle képpen használni,
1x a bukósisak adapterrel,
2.x: adtak hozzá ilyen nyakbaakasztó cuccot, és azzal is:)
igaz nem volt olcsó, de sztem a robogón jó használatot fog tenni...
próbálgattam, hogy 1xre 2 eszközzel párositom, eddig még nem annyira sikerült, de majd még megpróbálom

Húúú!!!
Ez a füles nekem is megfogta a fantáziámat, először a Motorrevüben akadt meg a szemem a headszetten, de oly csekély volt a cikk információtartalma, hogy nem mentem vele sokra, de sebaj.
Ha kérhetnélek később, ha már jobban összeismerkedtetek, lennél oly kedves, s írnál róla pár sort, elsősorban a menet közbeni használat során szerzett benyomások (pl: zajosság, könnyű kezelhetőség, stb.) érdekelnének.

szer. jún. 08, 2005 22:03
Profil Privát üzenet küldése YIM
arany tag

Hozzászólás 
vettem ma egy Motorola HS830 Helmet headset-et:)
eddig nagyon bejön, elég jól néz ki:)
és lehet 2féle képpen használni,
1x a bukósisak adapterrel,
2.x: adtak hozzá ilyen nyakbaakasztó cuccot, és azzal is:)
igaz nem volt olcsó, de sztem a robogón jó használatot fog tenni...
próbálgattam, hogy 1xre 2 eszközzel párositom, eddig még nem annyira sikerült, de majd még megpróbálom

szer. jún. 08, 2005 21:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
Különben is, mi az nekem ,hogy 35 fokban felhúzzak minden ablakot. Bírom én a strapát! :-)

AC
:lol:

szer. jún. 08, 2005 12:56
arany tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
És ez a Kimenő hívások vonatkozik a bejövő hívásokra is? Gratula!

HS 801 - Ahogy írod, nagyon zajérzékeny, tipikus beltéri egység. Még egyszer nem venném meg. Van még kb. két típus ezen az áron a Photo Hall-ban, lehet, hogy jobbak.

Mivel kb. két hete vettem, ezért a többi marad a Photo Hallban. Különben is, mi az nekem ,hogy 35 fokban felhúzzak minden ablakot. Bírom én a strapát! :-)

hétf. jún. 06, 2005 21:54
arany tag

Hozzászólás 
És ez a Kimenő hívások vonatkozik a bejövő hívásokra is? Gratula!

HS 801 - Ahogy írod, nagyon zajérzékeny, tipikus beltéri egység. Még egyszer nem venném meg. Van még kb. két típus ezen az áron a Photo Hall-ban, lehet, hogy jobbak.

hétf. jún. 06, 2005 21:42
arany tag

Hozzászólás 
Van valakinek elképzelése arról, hogy a Motorola HS 801-ben milyen akksi van?
Egyébként kiderült róla, hogy autóban csak akkor használható, ha az összes ablak fel van húzva teljesen, mert különben semmit sem hallanak a másik oldalon.

Olvastam valahol egy termékismertetőben, hogy adatkommunikációra is használható. Tudja valaki, hogy ez mit jelent?

hétf. jún. 06, 2005 21:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Menü => Kapcsolódás => Bluetooth => Kihangosító => Kimenő Hívások => Kiangosítóba/Telefonban/Mindig rákédez

Üdv: Steve

Jól beszél a Steve srác. Csak az a baj hogy a buta GX15-ben a KIHANGOSÍTÓ menü alatt ki tudom törölni a fülest és meg tudom változtatni a nevét. Köszönjük SHARP :roll:

hétf. jún. 06, 2005 20:18
platina tag

Hozzászólás 
Menü => Kapcsolódás => Bluetooth => Kihangosító => Kimenő Hívások => Kiangosítóba/Telefonban/Mindig rákédez

Üdv: Steve

hétf. jún. 06, 2005 20:13
arany tag

Hozzászólás 
És azt hogy sikerült beállítanod? Nekem fenti Moto fülessel T630-on két lehetőségem van: fogadom vagy nem :-) Ha aktív a füles, akkor mindenképpen ott...

hétf. jún. 06, 2005 20:04
ezüst tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Zipike írta:
Áruld el légyszi hogy a GX15-öt hogy sikerült rávenni hogy megkérdezze hogy a fülesen vagy a telefonon akarsz beszélni ha jön egy hívás.

Sajnos ilyet egyik telefonomban sem találtam, pedig jól jött volna, amikor elfelejtettem aktiválni a fülest a telefonban :-( Gondolom, úgy gondolják, hogy amit aktiváltál, azon akarsz beszélni :-(

HURRÁ!!! :D Akkor mégsem én vagyok hülye. De ezt igazán belerakhatták volna. Speciel a T610 tudja mert a haverom telefonjval is kipróbáltam és ott megkérdezi hogy fülesen vagy telefonon akarok beszélni. Ebből kihagyták... :?

hétf. jún. 06, 2005 19:54
arany tag

Hozzászólás 
Zipike írta:
Áruld el légyszi hogy a GX15-öt hogy sikerült rávenni hogy megkérdezze hogy a fülesen vagy a telefonon akarsz beszélni ha jön egy hívás.

Sajnos ilyet egyik telefonomban sem találtam, pedig jól jött volna, amikor elfelejtettem aktiválni a fülest a telefonban :-( Gondolom, úgy gondolják, hogy amit aktiváltál, azon akarsz beszélni :-(

hétf. jún. 06, 2005 19:41
arany tag

Hozzászólás 
PC Suite látja a telcsim, bluetooth-on, párosítom, beírom a párosító kódot a telcsibe, kiirja a csatlakozás varázsló hogy minden ok....
ÉS MÉGIS AZT ÍRJA KI: TELEFON NINCS CSATLAKOZTATVA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
miért?

vas. jún. 05, 2005 22:44
ezüst tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Macika írta:
Nálam a Moto HS820 csak egyetlen készülékkel hajlandó kapcsolatban lenni.

Nálam a Moto HS801 gond nélkül megy T630/GX15/PC-vel együtt, bejövő hívásnál a készülékek kezdik el kiépíteni a kapcsolatot a füles felé (gondolom, ezzel eldöntve a kettő csörög, melyik jön be kérdést), a hívás felvehető a fülessel, kimenő hívást viszont csak az utoljára párosított eszközzel indít.

Amúgy a HS801 nem túl jól működik együtt a XMicro USB eszközzel, gyakran gerjedésbe torkollik a dolog.

Áruld el légyszi hogy a GX15-öt hogy sikerült rávenni hogy megkérdezze hogy a fülesen vagy a telefonon akarsz beszélni ha jön egy hívás. Már nemtom hányszor átböngésztem az egész menüt és nem találom. Biztos valami felett elsiklottam :shock:
Köszi

vas. jún. 05, 2005 18:15
arany tag

Hozzászólás 
Windows Messenger. De pl. Audacity-vel sem lehet normálisan felvenni :-(

pén. jún. 03, 2005 21:28
arany tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Macika írta:

Nálam a Moto HS801 gond nélkül megy T630/GX15/PC-vel együtt, bejövő hívásnál a készülékek kezdik el kiépíteni a kapcsolatot a füles felé (gondolom, ezzel eldöntve a kettő csörög, melyik jön be kérdést), a hívás felvehető a fülessel, kimenő hívást viszont csak az utoljára párosított eszközzel indít.

Amúgy a HS801 nem túl jól működik együtt a XMicro USB eszközzel, gyakran gerjedésbe torkollik a dolog.

S mire használod PC-vel? Skype-re pl?

pén. jún. 03, 2005 21:09
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

pén. jún. 03, 2005 13:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Na én is beruháztam egy HBH600-ra. Első próbálkozásk teljesen poíitívak voltak és még a fülemre is sikerült felrakni:) Nem volt egyszerű mert a szemüveg szára és az a tartó bigyó már érdekes az ember füle mellett. De kis okoskodással megoldható.
Bele a mélyvízbe: Szerintem félreértettem a beszélgetéseiteket, mert ki egyszerre akartam párosítani egy 6230assal és agy Sharp GX15-tel. Amit nem tudtam hogy amíg az egyikkel aktív a kapcsolat addig a másik nem látja :oops: :oops: Én azt hittem hogy egyszerre 2-3 eszközhöz is lehet párosítani és épp amit hívnak azt ki tudja szolgálni. Hát nem így van:( Pedig ez jó lett volna. Utána belegondoltam és rájöttem hogy elég nehéz lenne a dolgot kivitelezni de talán majd később megoldják :roll:
Amúgy telejsen egyszerűen lehet párosítani és eddig minden telefonnal működött(GX15, N623, T610). A hangminősége jó és egy 20cm vastag panelfal sem nagy gáz a kicsikének ha kb 5m-en belül van a telefon:) Szabadtéren biztos nagyobb a hatótáv, de azt még nem próbáltam ki mert féltem hogy ellopják a telefonomat ha leteszem az egyik padra :lol:

Csákó

csüt. jún. 02, 2005 19:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
Szerintetek mi kíméli jobban a headset akksiját? Ha menet közben lemerűl és rádugom az autótöltőre, akkor nem biztos, hogy fullra feltöltődik, mert hamarabb odaérek és abbahagyom a töltést. Ebben az esetben mi a jobb? Az, hogy ráteszem (kis szünet és esetleges használat után) a hálózati töltőre és ott teljesen feltöltöm vagy az, hogy lemerítem normálisan használva és utána töltöm fel teljesen?

Ez leginkább attól függ, hogy Li... ,vagy Ni... akku van benne.

hétf. máj. 30, 2005 22:02
arany tag

Hozzászólás 
Szerintetek mi kíméli jobban a headset akksiját? Ha menet közben lemerűl és rádugom az autótöltőre, akkor nem biztos, hogy fullra feltöltődik, mert hamarabb odaérek és abbahagyom a töltést. Ebben az esetben mi a jobb? Az, hogy ráteszem (kis szünet és esetleges használat után) a hálózati töltőre és ott teljesen feltöltöm vagy az, hogy lemerítem normálisan használva és utána töltöm fel teljesen?

hétf. máj. 30, 2005 18:34
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A Bluespoon AX-ről hallott már vki vmit? Jó választás lehet?

kedd máj. 24, 2005 4:21
arany tag

Hozzászólás 
Egy újabb kisérletet végeztem: a headset kizárólag a "kontinentáis" csengőhangot támogatja a telefonon, a többit nem játssza le. Van valakinek tippje arra, hogy miért? A 6310-en simán lejátszotta azt, ahogy csengett, tehát inkább a V550-ben lehet a hiba.

hétf. máj. 23, 2005 19:13
arany tag

Hozzászólás 
Na, én is vettem egy HS 801-et! Az első ismerkedés felemásan sikerült. A headsetet egy V550-sel használom, ezért ami nagyon pozitív, hogy a töltője jó hozzá és működik a hangtárcsázás. Ami nem annyira, az a telefon hibája lehet: bejövő hívásnál a V550 csak egy brutális, ősrégi vezetékes telefon csengésére emlékeztető hangot ad, a hívóhoz rendelt csengőhang nem műkődik és a headset csak egyet nyikkan utána csend van. Ezen vajon hogy lehetne változtatni? Ha a telefon rezgőre vagy csendesre van állítva, akkor viszont folyamatosan be-bekopog, amíg fel nem veszem. Holnap fogom kipróbálni autóban, kíváncsi vagyok, meg fogom-e hallani a kopogásokat. Az elképzelhező, hogy a cucc jó, de a hangerőszabályozó gombok nem múködnek? Mintha eddig nem sikerült volna változtatnom a hangerőn.
Az első töltés után egyébként a barátnőm kapásból vagy 50 percet beszélt vele, tehát az aksi bírja. Kell formázni vagy elég a használati utasításban leírt két óra?

vas. máj. 22, 2005 21:32
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
az én k700-amról átmegy haver v3-ára.
Az Ő v3-asáról is átjön kép, hang az én k700-amra.

úgyhogy v3-ról v3-ra is mennie KELL.

az egyiken be kellkapcsolni a felfedezhető állapotot, a másikról meg küldeni (előtte várni egy kicsit, hogy észrevegye)

A haverod nem tudná esetleg egy másik V3-al kipróbálni a BT kapcsolatot?? Így biztos választ kapnánk arra, hogy ez csak egyedi dolog, vagy általános!! :idea:

pén. máj. 20, 2005 14:45
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:

az egyiken be kellkapcsolni a felfedezhető állapotot, a másikról meg küldeni (előtte várni egy kicsit, hogy észrevegye)

Amint azt fent már írtam a V3-ról kép, hang nekem is átmegy SE T630-ra és Siemens S55-re és fordítva is, de V3-ról V3-ra sehogy semmi, "nem talál eszközt" !!! :twisted:

......hát ez az, amit nem értek! :shock:

csüt. máj. 19, 2005 21:11
platina tag

Hozzászólás 

csüt. máj. 19, 2005 18:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor passz! :?
Mindenesetre elég furcsa!
Valahogy pedig mennie kell!
Ha sikerül rájönnöd, akkor írd meg! :)

csüt. máj. 19, 2005 18:24
platina tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Zsuzsi írta:
Hello!

Igaz, hogy nem BT-headsettel van gondom, hanem két teló közötti kommunikációval...

V3-al nem próbáltam, de 525-össel működött. Most nincs előttem, de ha jól emléxem a Motorolánál rá kell nyomni az eszközök keresésére, mert egyébként nem látható módban van.
A nokiánál be lehet állítani, hogy látható legyen-e...
A motorolánál mintha nem lehetne... Asszem'...
Mindenesetre ha más telóra tudtál küldeni, akkor a V3-ra is kellene tudnod!

Igen, jól emlékszel, így is jártunk el! Mindkét V3- nál bekapcsoltuk a BT-t. Az egyiken az "eszközkeresés", a másikon a "keress meg" funkciót állítottuk be, aztán fordítva és aztán minden lehetséges variációt kipróbáltunk, de nem találták meg egymást!
Pontosan azért nem tiszta, mert ahogy azt írtam is más telókkal (SE T630, Siemens S55) simán ment!

Szóval nem értem!!! :?

csüt. máj. 19, 2005 18:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Hello!

Igaz, hogy nem BT-headsettel van gondom, hanem két teló közötti kommunikációval...

V3-al nem próbáltam, de 525-össel működött. Most nincs előttem, de ha jól emléxem a Motorolánál rá kell nyomni az eszközök keresésére, mert egyébként nem látható módban van.
A nokiánál be lehet állítani, hogy látható legyen-e...
A motorolánál mintha nem lehetne... Asszem'...
Mindenesetre ha más telóra tudtál küldeni, akkor a V3-ra is kellene tudnod!

csüt. máj. 19, 2005 16:40
platina tag

Hozzászólás 
Bizony, én is skype-zem bluetooth headset-el (HBH-660) és nagyon frankó bár a falak egy bizonyos távolság után eléggé le tudják rontani a hangminőséget. Azt hiszem, ebben egy Motorola headset (mondjuk 820as) símán jobb lenne...

csüt. máj. 19, 2005 14:10
platina tag

Hozzászólás 
Hello!

Igaz, hogy nem BT-headsettel van gondom, hanem két teló közötti kommunikációval, de gondolom, hogy ez a téma itt nem OFF! :roll:

Tehát, én Motorola V3 tulaj vagyok és egy ismerősöm is ilyenre ruházott be, két napja. Én már töltögettem az enyémre csengőhangokat, háttérképeket, amikből az új tulaj megkívánt néhányat és kérte, hogy küldjem át az Ő telójára!
Ekkor jött a meglepetés, nem tudtam semmit átküldeni, a két Motorola V3 BT-al nem látja egymást. :?
Több típusú telóval, PC-vel, notebookkal simán kommunikál, csak a két V3 nem találja meg egymást. Mi lehet az oka? :shock:

Előre is köszi! Üdv.

csüt. máj. 19, 2005 13:57
ezüst tag

Hozzászólás 
zocsa001 írta:
Xboy írta:
Hi!

Az megoldható, hogy BT-vel a számítógépet a hangkártyán keresztül ihangosítónak használjam?

Ilyet csinált már valaki?

Hali!

Én ezt csináltam meg legelőször amikor lett USB-s bluetoothom. Ha a telefonodban van Voice gateway szolgáltatás akkor ezen keresztül kapcsoldd össze a géppel és minden OK. Sok értelmét én sem láttam de legalább anyukámat le tudtam nyűgözni a technika lehetőségeivel:) Őt nem érdekelte hogy sikerült a telefonkönyvemet rátölteni:)

Tud valaki valami okosat mondani a Motorola 820as headsetről? 10000 ért ebay-ről megéri?

Köszi:Zip

szer. máj. 18, 2005 17:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Következő