Szerző |
Üzenet |
Xikita
ezüst tag
|
Bagyu írta: Gambi írta: - a zenelejátszónál nem lehet semmi mást csinálni a telefonnal zenehallgatás közben, és folyamatosan ég a kijelző, gondolom ez is zabálja rendesen az egyébként sem túl erős akksit
Nálam ha megy a zenelejátszó minden működik. Fényképezésnél és telefonnál nem megy csak.
detto
|
csüt. jún. 10, 2004 22:49 |
|
|
Vendég
|
Hát szerintem csak felületi kezelés nem bírta a hőt. Az sem kizárt szerintem, hogy már tokozás előtt rossz volt, csak átcsúszott. Vagy legalábbis nem használattól lett ilyen, hanem később. Nincs az a hőmennyiség szerintem amit egy 6230 ki tud termelni és az ártana bármilyen fémnek. Még legyen az akár Al is...
|
csüt. jún. 10, 2004 22:12 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Semmi reakció...
Hozzáértő szakik!! Mi a véleményetek??
|
csüt. jún. 10, 2004 21:56 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Na, ezt kapjátok ki:
http://www.gsmport.hu/index.php?page=ar ... 251030-983
" Vaklárma: nem hibás a Nokia legújabb üzleti telefonja, a 6230-as
A www.mobile-review.com orosz internetes oldalon olvasható információk szerint a Nokia 6230-as típusszámú felsőkategóriás készülékében egy ún. árnyékoló elszíneződése miatt a piacra került készülékek többsége gyári hibásan került le a gyártósorról. Utánajártunk az ügynek.
A Nokiának - a hivatalos álláspont szerint - tudomása van az egyik alkatrész, egy fém árnyékoló elem elszíneződéséről, ám csupán esztétikai kérdésről van szó, az árnyékoló alkatrész színe nem befolyásolja sem a telefon teljesítményét, sem működését vagy biztonságosságát. Az orosz oldalon felmerült ezen oknál fogva sejtett garanciális javítás megszűnése is alaptalan, az alkatrész színe nem befolyásolja a telefon garanciáját, és a Nokia erről értesíti márkaszervizeit. - kaptuk az információt a Nokia Magyarországtól.
Az árnyékoló elem egyébként csak akkor látható, ha a vásárló szétszedi a készüléket, emellett azonban nem tanácsos szétszedni a telefont annak érdekében, hogy megnézzék ezen vagy bármely más alkatrész színét. A gyártó nyomatékosította, hogy átvizsgálja a gyártási folyamatot annak érdekében, hogy az alkatrészek egységesebb megjelenését biztosítsa.
a cikk: http://www.mobile-review.com/articles/2 ... 0-en.shtml"
Mi van??
Elektronikát tanultam 4 évig a középiskolában. Nem voltam kitűnő tanuló, de, példának okáért, azért egy összekoszolt, poros, "esztétikailag megkérdőjelezhető" IC-t meg tudnék különböztetni egy megsült IC-től...
.
.
.
Már fél órája vakulom a mobile-review-on a képeket, de nekem úgy tűnik, hogy az nem (piszok, ragasztó, lakk, vagy bármilyen más) anyag, hanem az az alkatrész megégett!
|
csüt. jún. 10, 2004 20:21 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Gambi írta: - a zenelejátszónál nem lehet semmi mást csinálni a telefonnal zenehallgatás közben, és folyamatosan ég a kijelző, gondolom ez is zabálja rendesen az egyébként sem túl erős akksit
Nálam ha megy a zenelejátszó minden működik. Fényképezésnél és telefonnál nem megy csak.
|
csüt. jún. 10, 2004 18:10 |
|
|
Gambi
ezüst tag
|
Meggylé írta: Nálam a számítógép neve bluetooth kapcsolatnál engedélyeztetve van a telóban. Vagyis: Kapcsolat engedélykérése: Nem.
Lámer vagyok, bocs.
Köszi!
|
csüt. jún. 10, 2004 17:49 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nálam a számítógép neve bluetooth kapcsolatnál engedélyeztetve van a telóban. Vagyis: Kapcsolat engedélykérése: Nem.
|
csüt. jún. 10, 2004 17:39 |
|
|
Gambi
ezüst tag
|
sirchris írta: Sziasztok!
Van egy kis problémám. Mostanában úgy veszem észre, hogy visszhangzik a telefon (nokia 6230). Beszélgetésekor saját magamat hallom vissza. Másnál is előfordul ez? Ez szerintetek hardware hiba vagy csak nagyon felhangosítom. Full hangerőn van.
Várom segítségeteket.
Szerintem hálózati oka is lehet, ezt abból gondolom, hogy a 6210 a két és fél év alatt is csinált ilyet, időnként észrevettem, utána nem történt ilyen megint sokáig. Olyan soha sem volt, hogy folyamatosan előjött volna, mindig csak egy hívás erejéig.
A 6230 hangszórója nektek nem túl magas tónusú? Néha szinte recseg, pedig le van teljesen halkítva. Ha valaki hangosan beleszól szinte fáj a fülemnek a hirtelen magas, éles hang, min. hangerő mellett is.
Más. Két zavaró hiba:
- a zenelejátszónál nem lehet semmi mást csinálni a telefonnal zenehallgatás közben, és folyamatosan ég a kijelző, gondolom ez is zabálja rendesen az egyébként sem túl erős akksit
- usb bluetooth adapterrel tudok ugyan kommunikálni a telefonnal, de bármilyen adatot szeretnék küldeni/fogadni, vagy egyszerűen csak lehívni, akkor mindig megerősítést kér a telefon és okézhatom le folyamatosan. Ha a memóriakártyán megnyitok egy mappát a windowson keresztül, akkor a lépkedésekhez is egyenként kéri. Ez normális dolog? Hogy történik a 6600 esetében? (6310i-n ha jól tudom csak modemként ment, mondjuk memóriája sem volt)
|
csüt. jún. 10, 2004 17:34 |
|
|
csirkecsaba
arany tag
|
Sziasztok!
Ma történt egy érdekes dolog amit most megosztok veletek. Vonaton utaztam, amikor elővettem a telefonom, majd kicsit furcsán nézett ki a kijelzője.Lefele csúszott rajta minden.Ez úgy értem hogy az órát nem lehett látni.Telefon kikapcs aztán be és visszaállt.Rámhozta a szívbajt rendesen.Nem tudom mi okozhatta, de mástól még nem hallottam.
Üdv: Csaba
|
csüt. jún. 10, 2004 17:34 |
|
|
Landor
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 240 Tartózkodási hely: Flare>CMD200>C25>7110 >SL45>6510>T68 >6230>3230>W800>W810
|
Frenklin írta: Hát nem éppen ide illő téma, de máshova nem akartam rondítani a hozzászólásom.
Szal nem tudjátok hogy a 6610-esben miért nincs olyan menü a galériában hogy esetleg kép tovább küldése infrán? vagy cs.hang? És esetleg miért nem képes képet fogadni más telcsiktől?
OFF ON vagy mi:)
Üdv:)
Kérdezd a Nokiát
7210ben sincs..
|
csüt. jún. 10, 2004 16:15 |
|
|
sirchris
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 132 Tartózkodási hely: Budapest
|
kukacwap írta: Macika írta: sirchris írta: Lehet romlik a hallásom. - Magának milyen a hallása? - Római katolikus... Ejnye! már a moderátorok is Off-olnak...
Engem nem zavart, sőt k**** jó volt!
De azért a telefon besétál jövő héten a szervizbe.
|
csüt. jún. 10, 2004 8:18 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Hát nem éppen ide illő téma, de máshova nem akartam rondítani a hozzászólásom.
Szal nem tudjátok hogy a 6610-esben miért nincs olyan menü a galériában hogy esetleg kép tovább küldése infrán? vagy cs.hang? És esetleg miért nem képes képet fogadni más telcsiktől?
OFF ON vagy mi:)
Üdv:)
|
csüt. jún. 10, 2004 0:22 |
|
|
Vendég
|
Macika írta: sirchris írta: Lehet romlik a hallásom. - Magának milyen a hallása? - Római katolikus...
Ejnye! már a moderátorok is Off-olnak...
|
csüt. jún. 10, 2004 0:03 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Azért hogy vegyél mégegy akkut.
|
szer. jún. 09, 2004 21:43 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Norbi írta: Volt kollégámnál a 6210 egy hónap után úgy nézett ki, hogy a bánásmód, amit kaphatott, még egy 6250 tulajdonosától is túlzás lett volna... OFF Szomorú! Az ilyennek nem adnék a kezébe mobilt... Látnád az én (lassan) másfél éves 6250-et: mintha új lenne ON Norbi írta: Akksi: szvsz balgaság ugyanazt a készenléti, beszélgetési időt elvárni egy színes kijelzős telefontól, mint egy monokrómtól. (No és a 6310i akksija egyedül nagyobb, mint a 6230.)
Szerintem is elbírt volna a 850 mAh-s helyett egy nagyobb teljesítményű akkut a 6220/6230-as. Ha már 6210/6310i-be bele tudtak tenni egy 1100 mAh-t (a 6250-be 1200mAh-s van), akkor a 6220/6230-ba miért nem?
|
szer. jún. 09, 2004 21:38 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Nekem a live szofttal látja, és beállítható.
|
szer. jún. 09, 2004 21:11 |
|
|
gnemeth0
vas-tag
|
Sziasztok!
Abban segitsetek nekem hogy a ti telefonotoknal is fennall e a kovetkezo hiba...
Nekem a szerviz 3djara kuldi vissza a telefont azzal hogy a problema nem tapasztalhato, kozben pedig a hiba ugyanug yfennall!Tehat a szervizben vagy nem nyulnak hozza a keszulekhez vagy pedig nem ertenek hozza!
Tehat a hiba a kovetkezo:
Olyan csengohangot akarok beallitani csengesnek amit utolagosan toltottem a keszulekre, nem pedig gyarit!Abban az esetben ha megnyitom a menubol a galeriat a csengohangot "latja a telefon"Abban az esetben pedig ha a telefonkonyv/hivocsoportok/csoportok/Xyz csoport/csoport csengohgangja...beaalitzasnal szeretnem berakni csengohangnak az adott melodiat NEM LATJA a telefon meg akkor is ha az adott mappaban az az egyetlen hang (ugyanis a mappa alatt ott van az hogy mennyi adat van benne viszont a mappaba belepve -nincs a mappaban file-vagy hasonlo uzenetet ir ki)
Nektek is megvan ez a bibi?
A hivocsoportok csengohangjanak tehat csak a gyari hangokat engedi beallitani...Ennek nem szabadna igy lennie, ugyanis a regi 7210esen ugyanezt a hibat egy software frissites orvosolta!
SEGITSETEK!!!!!
|
szer. jún. 09, 2004 20:59 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
7z írta: Nem tudom, hogy a 6310i méltó utódja-e a 6230, vagy lesz ennél méltóbb üzleti készülék, ami tartósságban, aksiban is felveszi a versenyt az előddel?
Nem tudom, hogy mi az ami ma hiányzik a 6230-ból - és amit a hálózatok is támogatnak.
Tartósság: nálam minden telefon tartós, mert vigyázok rá.
Volt kollégámnál a 6210 egy hónap után úgy nézett ki, hogy a bánásmód, amit kaphatott, még egy 6250 tulajdonosától is túlzás lett volna...
Akksi: szvsz balgaság ugyanazt a készenléti, beszélgetési időt elvárni egy színes kijelzős telefontól, mint egy monokrómtól. (No és a 6310i akksija egyedül nagyobb, mint a 6230.)
|
szer. jún. 09, 2004 20:33 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Dudu írta: Nekem magyar gyártású 6230 van. Westelnél vettem még amikor megjelent.
A SIM kártya fém záró fedele alatt van egy érintkező. Az szemmel láthatóan meg van feketedve, gondolom a hőtől. Egyébként azt hiszem a sim fedelét nem kell étzékelni, így talán a sim kártya záró fedelét használják hűtőnek?
Nem tudom miért kellene azt érzékelni, hogy be van-e zárva a sim fiok.
Nem az. A SIM kártya felett van ez az alkatrész, ami meg "szokott" feketetedni a túlmelegedéstől.
|
szer. jún. 09, 2004 15:28 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Dudu írta: Nem tudom miért kellene azt érzékelni, hogy be van-e zárva a sim fiok.
Azt én sem tudom, de ilyen érzékelő a V66-os motorolákon is volt...
|
szer. jún. 09, 2004 13:46 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
Nekem magyar gyártású 6230 van. Westelnél vettem még amikor megjelent.
A SIM kártya fém záró fedele alatt van egy érintkező. Az szemmel láthatóan meg van feketedve, gondolom a hőtől. Egyébként azt hiszem a sim fedelét nem kell étzékelni, így talán a sim kártya záró fedelét használják hűtőnek?
Nem tudom miért kellene azt érzékelni, hogy be van-e zárva a sim fiok.
|
szer. jún. 09, 2004 13:15 |
|
|
7z
vas-tag
|
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=06205204042409
"A 6000-es sorozatban helyet fog kapni egy a 8220-ashoz hasonló tudású üzleti készülék, valamint hamarosan be fog mutatkozni a már most sikermodellnek tekinthető, EDGE támogatású 6230-as mobil WCDMA kompatibilis, harmadik generációs változata."
Sok cikk, többek közt a fenti azt sugallja hogy a 6000-es sorozatban idén még lesz egy-két bejelentés. Hallottatok valami konkrétumot ezügyben?
Nem tudom, hogy a 6310i méltó utódja-e a 6230, vagy lesz ennél méltóbb üzleti készülék, ami tartósságban, aksiban is felveszi a versenyt az előddel?
A fent említett 6230 3G-s változata WCDMA-s lesz? Nem UMTS? Elvileg indulnak lassan az UMTS hálózatok...
bocs ha kicsit OFF
|
szer. jún. 09, 2004 13:15 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: - Magának milyen a hallása? - Római katolikus...
|
szer. jún. 09, 2004 13:08 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
sirchris írta: Lehet romlik a hallásom.
- Magának milyen a hallása?
- Római katolikus...
|
szer. jún. 09, 2004 12:56 |
|
|
sirchris
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 132 Tartózkodási hely: Budapest
|
Macika írta: sirchris írta: Sziasztok!
Van egy kis problémám. Mostanában úgy veszem észre, hogy visszhangzik a telefon (nokia 6230). Beszélgetésekor saját magamat hallom vissza. Másnál is előfordul ez? Ez szerintetek hardware hiba vagy csak nagyon felhangosítom. Full hangerőn van.
Várom segítségeteket. Igen, az is lehet az oka. De a fülednek sem tesz jót a nagy hangerő. Mindig csodálom azokat az embereket, akiknek a mobiljuk olyan hangos, hogy 1,5-2 méterről is lehet hallani, mit mond a másik fél. Másik ok lehet, ha a vonal túlsó végén van olyan készülék, ami fel van hangosítva nagyon. Esetleg bicskateló.
Oké tényleg halkítani fogom a telót, de ez független attól, hogy kit hívok. Vezetékes, kinyitható mobil stb. A régi 6210 vagy 3650-essel nem voltak ilyen gondjaim. De azokat nem is kellett felhangosítanom teljesen. Lehet romlik a hallásom.
|
szer. jún. 09, 2004 12:48 |
|
|
Macika
Moderátor
|
sirchris írta: Sziasztok!
Várom segítségeteket.
Igen, az is lehet az oka. De a fülednek sem tesz jót a nagy hangerő. Mindig csodálom azokat az embereket, akiknek a mobiljuk olyan hangos, hogy 1,5-2 méterről is lehet hallani, mit mond a másik fél.
Másik ok lehet, ha a vonal túlsó végén van olyan készülék, ami fel van hangosítva nagyon. Esetleg bicskateló.
|
szer. jún. 09, 2004 12:14 |
|
|
sirchris
arany tag
|
Sziasztok!
Várom segítségeteket.
|
szer. jún. 09, 2004 9:25 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Re: 6230 headset
kukacwap írta: Bagyu írta: Én megmunkáltam otthon, hogy minijack dugó legyen rajta és átalakítottam egy normál fejhallgatót, rövidebb dróttal stb. és élvezhető (!!!) a zene, értem itt a klasszikusokat és a jazzt is. Lehet Landor barátunk heavy metal rajongó, vagy egy diszkópatkány
Most kipróbáltam erősítő "nagyhifin" és jól szól... szóval a készülékben van a zsengeség.
|
kedd jún. 08, 2004 23:53 |
|
|
Landor
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 240 Tartózkodási hely: Flare>CMD200>C25>7110 >SL45>6510>T68 >6230>3230>W800>W810
|
kukacwap írta: Bagyu írta: Én megmunkáltam otthon, hogy minijack dugó legyen rajta és átalakítottam egy normál fejhallgatót, rövidebb dróttal stb. és élvezhető (!!!) a zene, értem itt a klasszikusokat és a jazzt is. Lehet Landor barátunk heavy metal rajongó, vagy egy diszkópatkány
Köszönöm a megtisztelő jelzőket, de egyszerűen csak nem azt szeretném hallani (még akár teljes hangerő mellett is) hogy mit motyog magában a melletem ülő utas.. ;>
Mint mondtam, vissza fogom vinni a telefont...
Lan
|
kedd jún. 08, 2004 23:46 |
|
|
Vendég
|
Bagyu írta: Én megmunkáltam otthon, hogy minijack dugó legyen rajta és átalakítottam egy normál fejhallgatót, rövidebb dróttal stb. és élvezhető (!!!) a zene, értem itt a klasszikusokat és a jazzt is.
Lehet Landor barátunk heavy metal rajongó, vagy egy diszkópatkány
|
kedd jún. 08, 2004 22:48 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Landor írta: Oké, mivel egy ideig nem kaptam érdemleges választ a kérdésemre, így megállítottam az első velem szembejövő embert, akin megláttam Nokia headsetet ) Az eredmény: az én headsetem sokkal jobban(hangos!) szól a célszemély 7210ében mint az én 6230asomban Tehát ha úgy van ahogy N6230 írta, akkor sajnos vissza kell hogy vigyem a telcsimet.. Egyébként még a headset faramuci használatától is óckodom, mert ugyebár ha csak simán beakasztod a füleidbe és mondjuk a farzsebedben van a telefon, akkor még jobb esetben is a felvevőgomb a köldöködnél van. Szóval ez a nyakbaakasztós megoldás nem igazán nyerte el a tetszésem. Amilyen hamar csak lehet majd kapni itthon pop-port -> 2.5 jack átalakítót, rögtön veszek is egyet. De félő hogy a halk fm/mp3 problémára ez sem nyújt majd megoldást.. Landor
Én megmunkáltam otthon, hogy minijack dugó legyen rajta és átalakítottam egy normál fejhallgatót, rövidebb dróttal stb. és élvezhető (!!!) a zene, értem itt a klasszikusokat és a jazzt is.
|
kedd jún. 08, 2004 22:16 |
|
|
Landor
arany tag
|
6230 headset
Oké, mivel egy ideig nem kaptam érdemleges választ a kérdésemre, így megállítottam az első velem szembejövő embert, akin megláttam Nokia headsetet :))
Az eredmény: az én headsetem sokkal jobban(hangos!) szól a célszemély 7210ében mint az én 6230asomban :)
Tehát ha úgy van ahogy N6230 írta, akkor sajnos vissza kell hogy vigyem a telcsimet.. :(
Egyébként még a headset faramuci használatától is óckodom, mert ugyebár ha csak simán beakasztod a füleidbe és mondjuk a farzsebedben van a telefon, akkor még jobb esetben is a felvevőgomb a köldöködnél van. Szóval ez a nyakbaakasztós megoldás nem igazán nyerte el a tetszésem. Amilyen hamar csak lehet majd kapni itthon pop-port -> 2.5 jack átalakítót, rögtön veszek is egyet. De félő hogy a halk fm/mp3 problémára ez sem nyújt majd megoldást.. :(
Landor
|
kedd jún. 08, 2004 20:51 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ez még mindig jobban beleiilik a fülembe, mint a HS-3W fülese. Az mindig ki akart esni. Ez nem.
|
kedd jún. 08, 2004 17:06 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Ezt a HDS-3 head settet adják a 6610,7210 telcsikhez is.
Sztem a minősége nem rossz.bár nekem az volt vele a bajom,hogy nem igazán passzolt bele a fülembe Egyik süles se volt kialakítva úgy,hogy az egyértelműen valamelyik füledbe passzoljon.Azért egy olcsó walkman fülesnél ezt már megoldották,a Nokia is kicsit gondolhatott volna erre.
|
kedd jún. 08, 2004 16:08 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Nekem 2naponta éjszaka rajta van a töltőn. Eddig nem volt gond.
|
kedd jún. 08, 2004 14:29 |
|
|
N6230
ezüst tag
|
Re: 6230
Landor írta: Hát én most speciel a Nokia 6230hoz adott HDS-3 ról beszélek. Másnak mi a tapasztalata ezzel kapcsoaltban? Landor
Ez korábbi téma volt, de úgy láttam, senki nem reagált rá. Nekem is ezt a típust adták a TM-nél, semmi problémám nincs vele, teljesen jól szól, a hangerőszabályozó kb. hármason van, de ez is elég hangos nekem.
Persze biztos nem olyan minőségű, mint egy HI-FI high end füles, de nem is ez a célja.
Headset funkcióban is jó volt amikor fogadta a hívást, rádiózás közben, rádió kiakpcs, becsörög, hívás végén rádió tovább.
|
kedd jún. 08, 2004 14:28 |
|
|
N6230
ezüst tag
|
Meggylé írta: Hasonló. Ma reggel. Ébresztést életvben először próbáltam volna ki vele. Mondjuk hamarabb felébredtem, és a kikapcsolt, töltőn lévő telcsit, töltés kiíhúzása után bekapcsoltam. Ekkor bekérte az időt, és a dátumot. Vajon mikor vesztette el az időt? Este, vagy reggel?
Az idő/dátum problémát már tárgyaltuk, úgy nézett ki, hogy a túl hosszú töltés okozza a felejtést, emiatt is lehet a nem ébresztés.
Nekem az első 3 hosszú (10-14 óra) töltés után csinálta ezt a dátumállításos dolgot, de azóta csak 2-3 órát töltöm, minden OK.
|
kedd jún. 08, 2004 14:24 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Hasonló.
Ma reggel. Ébresztést életvben először próbáltam volna ki vele. Mondjuk hamarabb felébredtem, és a kikapcsolt, töltőn lévő telcsit, töltés kiíhúzása után bekapcsoltam. Ekkor bekérte az időt, és a dátumot.
Vajon mikor vesztette el az időt? Este, vagy reggel?
|
kedd jún. 08, 2004 11:16 |
|
|
Kozmonauta
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 226 Tartózkodási hely: Budapest
|
Engedjétek, meg, hogy leírjam a ma reggeli élményemet.
Megébredtem olyan 8 körül. (7 helyett)
Ejnye.... nem ébresztett a telcsi - futott át az agyamon....
készülék amúgy az ágy mellett, töltőre rádugva, headset csatlakoztatava, mivel a rádió ébreszt (szokott ébreszteni)
Nézem, ki van kapcsolódva.
Próbálom bekapcsolni,,,,, nem akarja....
megint próbálom,,,, nem megy.
Akksi le, akksi fel... Bekapcsol...
Dátum, idő rendben van....
Ez nekem nem igen tetszik.
Mással történt már ilyesmi?
|
kedd jún. 08, 2004 11:06 |
|
|
Vendég
|
zyklon írta: Azt kell mondjam, az a matrica eredetileg pontosan azon a lyukacsos fem feluleten van! Valoban van az akku alatt muanyag boritas, de a matrica az mmc kartya alatt va, ahol mar nincs! Ha 6230 tulajok megnezik, teljesen jol kiveheto! Nalam a jobb szele a matricanak pont egy lyuksor kozepen van...
Valaki ezt hamarabb is kiböffenthette volna
|
kedd jún. 08, 2004 10:34 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Tegnap bementem érte, úgy néz ki minden rendben van a telefonnal.
A Nokia PC Suite content copier programja nem tudom mire jó, mert lementett beállításokból semmit nem rakott vissza a telefonomra.
|
kedd jún. 08, 2004 9:48 |
|
|
zyklon
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 14:37 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Szeged
|
Azt kell mondjam, az a matrica eredetileg pontosan azon a lyukacsos fem feluleten van!
Valoban van az akku alatt muanyag boritas, de a matrica az mmc kartya alatt va, ahol mar nincs!
Ha 6230 tulajok megnezik, teljesen jol kiveheto! Nalam a jobb szele a matricanak pont egy lyuksor kozepen van...
|
kedd jún. 08, 2004 1:30 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Nincs valakinek "magyar" 6230-as IMEI matricájáról fotója?
|
hétf. jún. 07, 2004 20:24 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Nokian írta: Boery írta: Nekem ami feltűnő a két matrica között ( bár a felső kicsit rosszul látható ), hogy az alsóképen levő matricán a Made in Hungary felirat alatt még van egy sor amiből egyértelműen kiderül, hogy az a készülék Komáromban készült. A másikon meg nagyobb betűvel az van, hogy C C C. Na már most mégis csak lehetséges, hogy nem csak Komáromban készül 6230 kishazánkban. Elvileg lehetséges ....... De ezt még lehet, hogy a komáromi kollégák sem tudják
Már csak a P hiányzik a CCC végéről.
Amúgy alatta, mintha nem igazán magyar, vagy angol szöveg lenne, hanem orosz. De javítsatok ki, ha nem.
|
hétf. jún. 07, 2004 20:19 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Boery írta: Nekem ami feltűnő a két matrica között ( bár a felső kicsit rosszul látható ), hogy az alsóképen levő matricán a Made in Hungary felirat alatt még van egy sor amiből egyértelműen kiderül, hogy az a készülék Komáromban készült. A másikon meg nagyobb betűvel az van, hogy C C C. Na már most mégis csak lehetséges, hogy nem csak Komáromban készül 6230 kishazánkban. Elvileg lehetséges ....... De ezt még lehet, hogy a komáromi kollégák sem tudják
A matrica, kinagyítva:
|
hétf. jún. 07, 2004 20:04 |
|
|
Boery
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Föld
|
Nekem ami feltűnő a két matrica között ( bár a felső kicsit rosszul látható ), hogy az alsóképen levő matricán a Made in Hungary felirat alatt még van egy sor amiből egyértelműen kiderül, hogy az a készülék Komáromban készült. A másikon meg nagyobb betűvel az van, hogy C C C.
Na már most mégis csak lehetséges, hogy nem csak Komáromban készül 6230 kishazánkban. Elvileg lehetséges .......
De ezt még lehet, hogy a komáromi kollégák sem tudják
|
hétf. jún. 07, 2004 19:48 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Na, cseréltem az alsó kép hivatkozását, így már picit jobban látszik a matrica (modemesek, bocsánat)!
Ha jól látom, akkor a sérült 6230-ason (felső kép) az IMEI nem lett átragasztva, az ott van, ahol annak lennie kell, azon a rézszínű, lyukacsos lemezkén! És ez így fekvőfelületet képez a MMC kártyának. Jól látom?? Szóljatok, ha nem! 6230 tulajok, szerintetek?
Ha a matrica jó helyen van, akkor nem tudom, hogy a srác (digitkm) miről is beszél?!
|
hétf. jún. 07, 2004 19:22 |
|
|
Vendég
|
Trabi TM írta: kukacwap írta: Na de annyira, hogy a lyukacsos részen is TÖKÉLETESEN ragadjon? (itt a jobb alsó sarokra gondolok konkrétan! Azért ilyet egyszerűbb rámontírozni mint rárakni! De továbbra is tartom a véleményem, hogy ettől még lehet ilyen hiba, csak az a matrica sandít Az tény, hogy fake képet könnyebb előállítani, mint megcsinálni élőben, de nekem már 3 ilyen "átalakításom" volt, és mindhárom telót gariba cserélték
Az ok, de ahoz olyan felület is kell - gondolok itt a műanyagra, amin eredetileg is matrica volt.
|
vas. jún. 06, 2004 23:27 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
kukacwap írta: Na de annyira, hogy a lyukacsos részen is TÖKÉLETESEN ragadjon? (itt a jobb alsó sarokra gondolok konkrétan! Azért ilyet egyszerűbb rámontírozni mint rárakni! De továbbra is tartom a véleményem, hogy ettől még lehet ilyen hiba, csak az a matrica sandít
Az tény, hogy fake képet könnyebb előállítani, mint megcsinálni élőben, de nekem már 3 ilyen "átalakításom" volt, és mindhárom telót gariba cserélték
|
vas. jún. 06, 2004 23:07 |
|
|
Vendég
|
Trabi TM írta: Csak türelem kérdése az egész
Na de annyira, hogy a lyukacsos részen is TÖKÉLETESEN ragadjon? (itt a jobb alsó sarokra gondolok konkrétan!
Azért ilyet egyszerűbb rámontírozni mint rárakni! De továbbra is tartom a véleményem, hogy ettől még lehet ilyen hiba, csak az a matrica sandít
|
vas. jún. 06, 2004 23:01 |
|
|