Szerző |
Üzenet |
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
De az mar eldolt, hogy nekem ilyenem nem lesz
Es ennek a kijelzo a legfobb oka, hiszen ez a telefon az irodabol kilepve hasznalhatatlanna valik, mivel ez a display napfenyben nem olvashato..
(Ha nekem nem hisztek kerdezzetek meg Gregory-t, hogy mennyire volt olvashato a Treo szabadteren)..
|
szomb. jan. 11, 2003 19:20 |
|
|
Gregory
arany tag
|
"Az igazság odaát van..."
|
szomb. jan. 11, 2003 19:17 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
Dark:
A doksi tenyleg anti-reflective TFT-t ir sajnos (a sajnos nem arra vonatkozik, hogy nem nekem lett igazam, hanem a gyenge minosegu kijelzore)..
Ezek utan mar csak arra lennek kivancsi, hogy a mennyit birhat valos hasznalat mellett az akksi..
|
szomb. jan. 11, 2003 19:17 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"Szóval, a TFT valóban nem látható háttér világítás nélkül!"
Ez igy feligazsag
A non-reflective TFT display nem latszik, a reflective TFT, ami pl. az iPaq PDA-kban van az latszik..
|
szomb. jan. 11, 2003 19:11 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
megtalatam itt van:
http://www.sonyericsson.com/downloads/P ... R1a_EN.pdf
Gregory:Igazad van mint mindig:))Szerintem azert nem raktak bele 65k szint vagy tobbet a p800asba mert oriasi kijelzoje van (nagyobb a 7650senel) es iszonyuan zabalhatja az aksit es nem lenne jo ha 1orat tudnad csak hasznalni a telefont es egy toltovel kell mindnehova maszkalni (esetleg egy potaksival)
|
szomb. jan. 11, 2003 18:22 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
QwertyQ:A hivatalos lapon fent van a p800as kezikonyve..elkuldom ha kell neked de egy 3MB pdf file.
Szerintem TFT a kijelzo mert ahogy nezegettem vilagitas nekul nem nagyon lehetett latni...de ez mar 3honapja volt..az emlekezetem megkopik elegge:))
amugy az tenyleg erdekes hogy ilyen aksival ekkora keszenletet irnak...valahol gigszer van tuti.
|
szomb. jan. 11, 2003 18:08 |
|
|
Gregory
arany tag
|
A palm azért 256 színü alapban, mert a kijelzők és az
azokat meghajtó áramkörök lassabbak a nagyobb
színmélységnél és több memóriát igényel a használatuk.
Valószínüleg itt is ez az indok. De kérdem én, minek ide
16mill szín???? Nekem pl a 7650 kijelzője tökéletesen
megfelel!!! Ha legalább ilyen lesz a p800, akkor happy!!!
Volt már T68-am, Palm-om, Treo-m, tudom milyenek a
kijelzők... Eddig nem láttam jobbat a 7650-nél! Szóval, a
TFT valóban nem látható háttér világítás nélkül!!! A Treo
sem látszott, pedig az sem volt TFT. Szóval nem érdekel
milyen a 7650-é, vagy a p800-é! CSAK JÓ LEGYEN!!!
(Magyar Treo importőr oldalán is TFT van írva... Pedig
nagyon messze van tőle!)
|
szomb. jan. 11, 2003 17:53 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"Mindenhol TFT kijelzorol beszelnek..az SE hivatalos kiadvanyaban is TFT-t mond."
Akkor a promocios kiadvanyokban miert hallgat rola (en meg hivatalos SE oldalon nem lattam kiirva a TFT-t), pedig ez minosegi jelzes, lasd a Samsung mindenhol kiirja a T100-ra.. Irj oldalt, ami hivatalos es leirja ezt..
"Pedig ez az oldal nagyon telefonrol adott mar tesztet es eleg elismert...."
Tudom, de ha igaz amit leirt, akkor az nagyon rosszat jelent..
Ha a P800-asnak non-reflective TFT display-e van, az azt jelentene, hogy csak akkor lathato rajta informacio, ha mukodik a hattervilagitas.. Mondjuk ez esetben ertheto lenne a keszenleti es beszelgetesi ido, amit megadtak..
"maga a kijelzo 260.000 szint kepes lenne kepes kirakni, de mogotte levo hardver erre nincs felkeszitve).. "
"Ez uj nekem...most a p800asrol vagy 7650esrol beszelsz?"
A 7650-esrol irtam..
Egyebkent az sem STN display, hanem a pontos megnevezese:
MD-TFD type Color Display
Es ez a display tudja hasznalni mind a refletive, mind a transmissive modot.. (magyarul lathato az informacio a raeso fenynel es a hattervilagitasnal is)
"Mert en olvastam olyat hogy a p800as elvileg tudna a 65k szint csak a megsem... )"
Ez elkepzelheto, mert Palm PDA-knal a rendszer alapertelmezes szerint 256 szinu uzemmodban dolgozik, csak ha olyan program indul el aminek szuksege van ra csak akkor kapcsol at 64K-s uzemmodba.. ez valamikeppen az rendelkezesre allasi idovel van osszefuggesben, igy akar igaz is lehet, hogy a P800 igy probal meg energiat megtakaritani..
"Ha az SE azt mondja hivatalosan hogy TFT van benne akkor jo lenne elhinni neki mert csak nem csapja be emberek millioit. "
Kuldjed at ezt a hivatkozast legyszives..
|
szomb. jan. 11, 2003 17:38 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Nem jonnek be a kepek nekem.
http://www.esato.com/board/viewtopic.ph ... 2&start=40
Itt egy p800sal es egy 7650sel van egy szoba lefenykepezve...haaat
|
szomb. jan. 11, 2003 14:47 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
Na pont erre a tesztre mondtam, hogy nem fer.
A ket felvetel nem egy helyrol keszult, hogy lehet igy
osszehasonlitani a felveteleket?
http://www.threegmobile.net/gallery/son ... 00/7650_1_
200.jpg
http://www.threegmobile.net/gallery/son ... 00/p800_1_
200.jpg
|
szomb. jan. 11, 2003 14:39 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Amugy a tft hatranya hogy nem minden szogbol jo... a laptopombol kiindulva (szinten ne kovezetek meg nem vagyok tft szakerto:D)..szoval a fenykepek csalokak lehetnek.
A 7650esnak szerintem olyan "rajzolt" szines kijelzoje van....mondjuk nekem az is tetszik.
|
szomb. jan. 11, 2003 14:22 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Mindenhol TFT kijelzorol beszelnek..az SE hivatalos kiadvanyaban is TFT-t mond.
"Az oldal hozzaertese mar itt meginog )"
Pedig ez az oldal nagyon telefonrol adott mar tesztet es eleg elismert....de szerintem felesleges vitatkozni...ert akkor meg azt lehet mondani hogy azon oldalak hozzaertese nem jo ami a 7650est hozza ki jobnak:)
Szerintem eloben hasonlitsuk ossze a ket telefont es ne higyjunk semmi masnak.
"maga a kijelzo 260.000 szint kepes lenne kepes kirakni, de mogotte levo hardver erre nincs felkeszitve).. "
Ez uj nekem...most a p800asrol vagy 7650esrol beszelsz?
Mert en olvastam olyat hogy a p800as elvileg tudna a 65k szint csak a megsem... )
Sokan azon filoztak akkor hogy esetleg egy kesobbi sw frisitesnel fel tudjak-e vinni majd 65k-ra.
akkor en azt irtam hogy ez butasag es hogy nem lehet..ma is tartom magam ezen velemenyemhez igaz lehet hogy ebben en vagyok a tudatlan:))
ui:Azert hogy ne mondjak hulyeseget a TFT-rol ezert dirket megneztem megint a kezikonyvet amit adnak a telefonhoz...TFT ir benne a 185oldal Technical Data es ott a screen..bizony TFT.
Ha az SE azt mondja hivatalosan hogy TFT van benne akkor jo lenne elhinni neki mert csak nem csapja be emberek millioit.
|
szomb. jan. 11, 2003 14:06 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"The LCD screen of P800 belongs to 4096 colours TFT non-reflective style."
Az oldal hozzaertese mar itt meginog )
ha non-reflective lenne, akkor hattervilagitas nelkul semmi nem latszana, eppenhogy reflective a display..
Arrol nem beszelve, hogy egy ekkora felbontasu es meretu TFT display-el felszerelt mobil egy 1000-es akksival megneznem mikor er el 400 ora keszenleti idot, vagy 13 ora beszelgetesi idot..
Itt vagy a tesztoldalnak es neked, vagy a SE-nak nincs igaza..
|
szomb. jan. 11, 2003 13:25 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"Apooca :Nem kovezlek meg:)))De ezek a kepek nem jok..eloben nezd meg hogy milyen a p800as TFT-s kepe."
Ezzel ket gondom van..
- a ket keszuleket egymas mellett lefotoztak es igy mondhatsz amit akarsz szembetuno kulonbsegek vannak, raadasul a tesztben egy vegleges kereskedelmi forgalomba kerult modellt teszteltek..
- A P800-asnak ugyanolyan STN kijelzoje van mint a 7650-nek, nem TFT, es ugyanugy csak 4096 szint jelenit meg (maga a kijelzo 260.000 szint kepes lenne kepes kirakni, de mogotte levo hardver erre nincs felkeszitve)..
|
szomb. jan. 11, 2003 13:12 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
http://www.threegmobile.net/gallery/son ... ndex3.html
javaslaom az elolvasasat..ossze van hasonlitva kamera és a kijelzo is 7650essal
|
szomb. jan. 11, 2003 13:08 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
LezLee:A t68m-et lehet T68i-re..de ezt mar leirtam en is meg mas is nagyon sokszor a t68as topicba.
Na szóval elmesz egy SE szervizbe..ha viszed a garanciat akkor ingyen felrakjak neked a dolgot..ha nincs garid..akkor kb 4ezer ft---de ebben az utolsoban nem 100%osan vagyok biztos lehet hogy klevesebb lehet hogy egy picit tobb.
Vagy az SE szervizek erdekelnek hogy hol vannak?
|
szomb. jan. 11, 2003 12:35 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
"Ezt nem tudtam, azt viszont igen, hogy a ket kulonbozo jelzesu T68 bolti/szolgaltatoi ara kozott eleg szep kulonbseg volt.. "
Sajnalatos tenyleg ez van..okat nem nagyon tudom
"Es miert voltak "iszonyuan" masok??
Ket fontos kulonbseg van az R380-as sorozat es a P800-as kozott, az egyik hogy nem szines, a masik meg hogy zart a rendszer, magyarul nem toltheto ra kulso alkalmazas.
DE az alapfilozofia ugyanaz, a rajt futo rendszer ugyanaz (bar verzioban es UI-ban elter), az adatbevitel modja ugyanaz, ugyanugy flippes stb.... "
Na pont ez az..nem toltheto ra kulso alkalmazas..ez itt a nagy problema..egy zart rendszert konyebb lett volna megcsinalni mint egy nyitottat..a keses 1ik oka pont a momoriakartya volt..mert nem futott tokeletesen a pogramok rajta..azzal szenvedtek hogy ezt megcsinaljak.
Apooca :Nem kovezlek meg:)))De ezek a kepek nem jok..eloben nezd meg hogy milyen a p800as TFT-s kepe.
|
szomb. jan. 11, 2003 12:11 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
http://www.ocworkbench.com/2003/sonyeri ... scrcol.jpg
Kovezzetek meg, a 7650 szinei akkor is szimpatikusabbak.
|
szomb. jan. 11, 2003 9:39 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"A softverfrissiteseknel a t68ra ertettem..es igen van i verzio amit az SE ingyen..mondom meg 1x INGYEN ra lehetett rakni a t68m-re"
Ezt nem tudtam, azt viszont igen, hogy a ket kulonbozo jelzesu T68 bolti/szolgaltatoi ara kozott eleg szep kulonbseg volt..
"Azok a telefonok teljesen masok ne hasonlitsd mar ossze oket..iszonyuan masok."
Es miert voltak "iszonyuan" masok??
Ket fontos kulonbseg van az R380-as sorozat es a P800-as kozott, az egyik hogy nem szines, a masik meg hogy zart a rendszer, magyarul nem toltheto ra kulso alkalmazas.
DE az alapfilozofia ugyanaz, a rajt futo rendszer ugyanaz (bar verzioban es UI-ban elter), az adatbevitel modja ugyanaz, ugyanugy flippes stb....
"Tom Rider egy t39et hasznalt..meg egy koncepcio telefont"
Teves!!!
Nem koncepcio telefont, hanem az _Ericsson_, R380 utan megjelentetni szant smartphone-jat, ezutan jott a fuzio a Sony-val es tortentek a valtozasok (megvaltozott a burkolat, eltunt az antenna, es kapott egy kis helyes flippet..)
Igen, igen Lara neni a most igen vart P800 prototipusaval hadonaszott a filmben..
Szoval 2001-ben igy nezett ki a P800
http://www.cellular.co.za/ericsson_comm ... atform.htm
"....egy film teljesen mas..ezt se hasonlitsd ossze mert akkor kerdem en hol van mar a STAR WARS-ban szereplo komunikatorok hisz a filmben ott volt:))"
Ugy tudom a StarWars-ban nem letezo es valoban mukodo eszkozoket hasznaltak, ha megis, akkor kernek egy lepegetot, mert ebben a randa hoban biza jol jonne ))
A kepminoseg:
http://www.ocworkbench.com/2003/sonyeri ... scrcol.jpg
http://www.ocworkbench.com/2003/sonyeri ... crcol1.jpg
http://www.ocworkbench.com/2003/sonyeri ... crcol2.jpg
|
szomb. jan. 11, 2003 9:10 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
|
szomb. jan. 11, 2003 0:52 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Mirol beszelsz???
A softverfrissiteseknel a t68ra ertettem..es igen van i verzio amit az SE ingyen..mondom meg 1x INGYEN ra lehetett rakni a t68m-re (mar ha garancias volt)..ezt a nokia mikor csinalja meg neked?Inkabb kihoz egy teljesen uj telefont..az SE meg ingyen megcsinalta..es ugye a t68i es t68m kozott eleg nagy a kolonbseg.
"Mar volt 2 megjelent smartphone az R380s es R380e (ugye-ugye itt is csak kijottek meg egy javitott verzioval akar a Nokia)
Es volt egy ki nem adott keszulek ami vegulis a P800 kistesoja.. Ugye mindenki emlekszik hogy a Tomb Raider-ben Lara kisasszony milyen Ericsson smartphone-t hasznalt )"
Azok a telefonok teljesen masok ne hasonlitsd mar ossze oket..iszonyuan masok.Tom Rider egy t39et hasznalt..meg egy koncepcio telefont....egy film teljesen mas..ezt se hasonlitsd ossze mert akkor kerdem en hol van mar a STAR WARS-ban szereplo komunikatorok hisz a filmben ott volt:))
Nekem t68i-m van..nem szakad soha ...igaz ez nem lehet teljesen mervado mivel nem vagyok vodas aki 24oran at fent van...westellel hasznalom...
|
szomb. jan. 11, 2003 0:35 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"Azt becsulom az SE_ben hogy foglalkozik a telefonokkal..javaitgatja rak bele uj dolgokat"
Mire gondolsz??
Javitgatja, toldozgatja-foldozgatja es soha nem jelenik meg..
"..lasd t68..ezt mikor csinalja meg a nokia?Inkabb kihoz egy masik telefont."
Ha jol tevedek az Ericsson is ugyanezt csinalta, vagy nincsen T68m es T68i???
"Mivel elso ilyen telefon ezert nincs sok tapasztalat benne.."
Nem ez az elso ilyen telefonja!!!
Mar volt 2 megjelent smartphone az R380s es R380e (ugye-ugye itt is csak kijottek meg egy javitott verzioval akar a Nokia)
Es volt egy ki nem adott keszulek ami vegulis a P800 kistesoja.. Ugye mindenki emlekszik hogy a Tomb Raider-ben Lara kisasszony milyen Ericsson smartphone-t hasznalt )
"nem veletlen hogy mar most vannak softverfrissitesek ha megnezetik a kulfoldi oldalakat..szoval azok a tesztek amiket lattal lehet hogy mar reg ki vannak javitva a januari softverfrissitesekben"
A gyenge kijelzo es a radio hardver szoftveresen nem javithato!!! Ennek ellenkezojerol probalja a felhasznaloit meggyozni a Handspring is, de a mai napig ugyanolyan vacak a radio resze.. (A T300-nal ugyanugy ki/be kell kapcsolni a keszuleket, ha leszakad a GPRS-rol, T68i tulajok nalatok is igy van? Mert ha igen, akkor kar a tovabbi vita..)
|
szomb. jan. 11, 2003 0:14 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
"- RF is on the weak side (to recover GPRS coverage,
have - power off/on phone)
softwarefrissites"
"Ez hardverhiba (inkabb tulajdonsag), nem javithato szoftverrel.. "
De javithato...tudnak rola es javatani fogjak.
Az 1eves keses meg mert lenne 1eves amikor a cebiten mutattak be? Esetleg a cabit masnapjan meg kellet volna jelennie?Nem 1eves hanem "csak" fel eves kesese van..sajnos ez is megbocsathatatlan ez igaz..
Azt becsulom az SE_ben hogy foglalkozik a telefonokkal..javaitgatja rak bele uj dolgokat..lasd t68..ezt mikor csinalja meg a nokia?Inkabb kihoz egy masik telefont.
Mivel elso ilyen telefon ezert nincs sok tapasztalat benne..nem veletlen hogy mar most vannak softverfrissitesek ha megnezetik a kulfoldi oldalakat..szoval azok a tesztek amiket lattal lehet hogy mar reg ki vannak javitva a januari softverfrissitesekben.
|
pén. jan. 10, 2003 23:55 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Nekem már volt több eri telóm is (r320, r520, t39, t68), de a gyári pc-s sw ellátottság elég gyenge volt! Persze, ezen lehetne vitatkozni, de szerintem így volt...
Szóval, ne várjunk sokat a pc-s oldalon.
(A 7650 is cefetül áll!!!! )
|
pén. jan. 10, 2003 23:00 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"Kezirasfelismeres es touch screen melyik telefonban van ezen kivul?"
Ericsson R380, Alcatel One Tach Com, Handspring Treo..
Mindharom keszuleket hasznaltam huzamosabb ideig, egy dolgot kell tudni, amig egy irodaban ulsz es ugy hasznalod, addig kiraly, de ha az utcan kell boldogulni veluk, akkor a pokolba kivanod a kitalalojat, hidd el ez tapasztalat..
"- No contrast control
- No brightness control
Valoban lehetne benne de az alapbeallitas jol lathato."
Es ezt garantalod az osszes forgalomba kerulo keszulekre??
"- Color not as vibrant (as Nokia 7650)
Osszehasonlitva a 2 telefont a p800 nyer boven."
Haat en eleg sok kepet lattam roluk egymas mellett, nem tudom, hogy eloben mennyievel lehet jobb, de a kepeken joval sapadtabb elettelenebb szineket mutat ugyanazzal a kepernyotartalommal (keppel)..
"- RF is on the weak side (to recover GPRS coverage,
have - power off/on phone)
softwarefrissites"
Ez hardverhiba (inkabb tulajdonsag), nem javithato szoftverrel..
"- No User Profiles
valaki mar emlitette."
Ez biztos meg lesz oldva egy kulso programmal, DE egy 1 eve keso keszuleknel nincs bent gyarilag 2003-ban, az botranyos..
"Ma kiprobaltam szemelyesen is a telot es aki szerint csak a memoriabovithetosegben tobb a 7650-nel az vagy 7650 tulaj aki nyugtatja magat vagy hulye "
Akkor, ha mar probalgattad, legyszives ird le, hogy pontosan mivel is tobb..
|
pén. jan. 10, 2003 22:25 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
Nekem sem igazan jott be az erintokpernyo, mondjuk ezt
teljes mertekben alairom. Nagyon klassz, meg jopofa meg
minden, csak valahogy.... szoval nem tudom. Lehet, hogy
csak hamar feladtam. Eleg sok Nokiabol jott mar ki i-s
szeria, miert lenne kizert ebbol is? max. nem most, hanem
fel ev mulva. Vagy tudsz valamit?..;o)
|
pén. jan. 10, 2003 21:52 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"Nemregen egy amerikai weblapon olvastam, hogy nemsokara itt
van. Az ugye naluk is mukodne, mert 3 normas. A 3650-el
egyutt emlegettek...."
A 7650i szinte 100% hogy kacsa, az valoszinu, hogy lesz egy amerikai verzio belole de az csak frekiben fog elterni..
"Erintokepernyo,kezirasfelismeres,sokkal nagyobb kijelzo,szebb kijelzo,nem nokia (ez vicc volt:D )stb...egy p800as sokkal inkabb pdsabb mint a 3650es."
A Nokia azert abortalta az osszes modeljenel az erintokepernyot, mert a felmeresek szerint a felhasznalok 85% nem szivesen hasznalna ilyen eszkozt, ha megnezitek a PDA-k evoluciojat, akkor lehet latni, hogy a teljes erintokepernyotol hogy jutnak el ujra a billentyuzetig..
Az osszes uj PDA rendelkezik billentyuzettel, vagy konnyeden rakapcsolhato..
Szoval az a bizonyos uzletember barmit szivesebben hasznal mint egy csak erintokepernyos mobilt.. (nem veletlen az a randa flipp a P800 is)
A 3650-es aberralt billentyuzete is sokkal kenyelmesebb mint az ilyen hibrid megoldas, akinek volt mar R380-as mobilja az tudja mirol beszelek..
"a CEBIT-re es kihoz valami p800as tipusu telefont. "
Ki bizony, megpedig az ujgeneracios Communicatort..
|
pén. jan. 10, 2003 19:12 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
Nemregen egy amerikai weblapon olvastam, hogy nemsokara itt
van. Az ugye naluk is mukodne, mert 3 normas. A 3650-el
egyutt emlegettek.... Na ezert varok en meg tobbek kozott.
Persze lehet, hogy egy nagy kacsa. Ha beirod egy keresobe
millio talalatot ad ki, orosz lapon lattam fenykeppel,
leirassal stb. De semmi hivatalos nyoma. Persze az biztos,
ha ez kiderul, az osszes 7650 amit meg nem adtak el vagy a
nyakukon marad, vagy felaron szabadulnak meg tole. Tehat jo
okok van titkolni.
|
pén. jan. 10, 2003 18:17 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Na az tenyleg nagy meglepetes lenne..mert a 7650eseket lehet kidobni a kukaba..de jo taktika lenne....ellenbe eleg undorito is...
|
pén. jan. 10, 2003 18:08 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Bővíthető memóriával...!
|
pén. jan. 10, 2003 17:55 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
7650i.. ))))
|
pén. jan. 10, 2003 17:52 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
))
Egy uzletember nem hasznal szerintem 3650est..vagyis nem biztos de szerintem inkabb egy p800ast mint egy 3650est..mert?
Erintokepernyo,kezirasfelismeres,sokkal nagyobb kijelzo,szebb kijelzo,nem nokia (ez vicc volt:D )stb...egy p800as sokkal inkabb pdsabb mint a 3650es.
Szerintem 3650es inkabb a fiatalokat celozza meg..foleg ha tenyleg igaz lesz hogy olcso keszulek lesz....ami nagyon jo lenne mert akkor remelhetoleg lesz valami arverseny es lemegy a p800as ara.
Azt is el tudom kepzelni hogy a nokia valami meglepetest tartogat a CEBIT-re es kihoz valami p800as tipusu telefont.
|
pén. jan. 10, 2003 17:49 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
Hatareset. )
|
pén. jan. 10, 2003 17:30 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
A szurke/ezust kivitelu 3650-est el tudom kepzelni egy uzletember kezeben is..
|
pén. jan. 10, 2003 17:23 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
Az igaz, de elkepzeltel Te mar egy uzletembert a 3650-el?
|
pén. jan. 10, 2003 17:14 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
Eppen a bovitheto memoria miatt lesz jo a 3650-es..
Es valjuk be oszinten masban nem kerekedik annyira fole a P800 a 7650-nek, csupan a memoriaban.. A fenykepezo resz minosege nem annyira mervado, az alkalmazasok ismerve a Nokia elterjedtseget mindig is Series60-ra fognak nagyobb szamban elkeszulni..
Es az, hogy egy GPRS szakadas eseten ujra kelljen inditan a telot, hat eleg nagy szegenysegi bizonyitvany..
|
pén. jan. 10, 2003 16:14 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Igaz...a magyar arakat nezve el tudom kepzelni hogy 250-280ert is fogjak majd arulni...kedves emberek ugye mar nyomjak 400ert... (
|
pén. jan. 10, 2003 16:12 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
180? Tudod mi lesz ennyi itthon fuggetlenul?
A Panasonic GD87. (((
|
pén. jan. 10, 2003 16:06 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Mindenkeppen er annyit..ha esetleg 7650esnek bovitheto lenne a memoriaja akkor esetleg..de igy hiba jo a 7650es ha ilyen kicsi a memoriaja.
Mennyi most egy fuggetlen uj 7650es? 120korul nem?..ha p800as pl 180lesz akkor az a 60ezer plusz megri..es tuti le fog menni a p800as ara
|
pén. jan. 10, 2003 16:02 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
O.K., az nem vitas. De Nekem spec. jobban tetszenek a Nokia
melegebb szinei minden teren. Nem akkora a kulonbseg a ket
gep fenykepe kozott, mint a masik felvetelnel. Mondjuk az
mar akkor is gyanus volt, hogy a P800-nal mintha leptek
volna kettot elore. itt a kerdes, hogy er-e a P800 kozel
ketszer annyit.
|
pén. jan. 10, 2003 15:33 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Ne inogj meg mert így is van hogy sokkal jobb:))
|
pén. jan. 10, 2003 15:22 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
Haaat, most kicsit elbizonytalanodtam. A tegnapi tesztnel
valahogy az volt az erzesem, hogy a P800 messze veri a 7650-
et, most ez megingott....
|
pén. jan. 10, 2003 14:43 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
|
pén. jan. 10, 2003 14:28 |
|
|
tengow
vas-tag
|
szerintetek el lehetne erni errol a telorol egy webcamot?
|
pén. jan. 10, 2003 12:14 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Igen az s55 fenykepezoje nagyon ott van..tetszik nekem is:))
azért ez se rossz:
Uj Sony csúcsgép debütált: CLIE PEG-NZ90
A legnagyobb újítás a gépben található 2 megapixel (1600 x 1200) felbontású digitális fényképezõgép, vakuval együtt. A legtöbb tenyérgépbe és telefonba integrált kamera csak szimpla VGA, maximum SVGA felbontást képes produkálni (800 x 600 pixel).2X digitális zoom-t támogat, lehetõség van manuális elsütésre, vörös-szem effektus kiküszöbölésére és idõzített felvétel készítésére. Természetesen mint minden digitális fényképezõgéppel, ezzel is lehet rövid videofelvételeket is készíteni.
Igaz ez egy tenyérgép és nem telefon:)
|
pén. jan. 10, 2003 0:07 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"A kép....errol is azt mondtak hogy 100000x jobb mint a 7650ese"
Ez enyhe tulzas
de egyebkent a tesztkepek tanusaga szerint tenyleg jobb, fokent azzal, hogy nem torzit es homalyos a kepek szeleinel, bar a szineket meg a nokia adja jobban vissza..
Ha mobil-fenykepezok kozul akarunk legjobbat valasztani, akkor ezt a "dijat" a Siemens kamerajanak kell odaitelni, mert ugyan az is csak 640x480-as, viszont tueles es tiszta kepet ad, raadasul ott is hasznalhato a beepitett vakuval ahol masik nem
Szoval fenykepezes teren se SE se Nokia nem rug labdaba..
|
csüt. jan. 09, 2003 23:42 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Huh..most latom eleg elfogult vagyok...meg azt is hogy merul a billbe az elem es 1re nehezebben tudok vele irni mert neha tobszor kell egy betut beirni:))
|
csüt. jan. 09, 2003 23:42 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
a hanrol annyit hogy a csenges hagja valamiért gyenge olvastam..de azt is hogy meg mindig sokkal jobb mint a 7650ese (ezt egy 7650 tulaj mondta)..de azt is mondtak mp3as halgatás kozbenm meg hagos...ez tenyleg erdekes hogy csenges halk de ha filmet nezel vagy mp3at halagat valaki kihagosítva az meg hagos...érdekes.
A kép....errol is azt mondtak hogy 100000x jobb mint a 7650ese..azt irtak hogy az elessege nagyon jo..sot mar-mar majdnem olyanok a szinek mint egy 65k szinu telefonon.
De szerintem felesleges azon vitatkozni hogy milyen..ha majd itt lesz akkor ki kell probalni...tuti ossze fogom hasonlitani a 7650essel mert a barati korombe van 1-2db.
|
csüt. jan. 09, 2003 23:35 |
|
|
Dark
ezüst tag
|
Olvastatok a negativumokat...nevetseges:)))))
Az tetszik a legjobban hogy nem játszik le avit...te jo ég:)))))
A felsorolásban 1dul a profil volt ami tenyleg ****..de tudjuk hogy a t68ra is ezer frisites volt..ez a jo az SE-ben.
|
csüt. jan. 09, 2003 23:28 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
" Ne bolondozz!!! Miért nem copy-ztad be a jó tulajdonságokat is?"
Mert azokat mar mindenki ismeri
Es ezek kozott a hianyossagok kozott van jonehany ami megbocsathatatlan..
Gondolok itt a gyengebb kijelzore, a gyengebb radio hardverre (a Treo-nal mar megtanultam, hogy erre erdemes odafigyelni), a fenyero allithatatlansagara.. A memoristick bovitesi lehetosegre.. Ezeket pedig szoftverrel nem lehet korrigalni.
A szoftveres hianyossagok kozul a T9 es a profilok teljes hianya, a szinkronizacio benasagai szinten megbocsathatatlanok, bar azok idovel kulsos programokkal biztos orvosolhatok lesznek..
"3650est...gondolod abban nem lesznek hibak majd?"
Jelenleg egy 7650-est hasznalok, es ha bovitheto lenne memoriaval, akkor az lenne szamomra a tokeletes keszulek, a 3650 a burkolatat es a memoriabovithetoseget leszamitva megegyezik vele, igy meglepetest nem fog okozni..
|
csüt. jan. 09, 2003 23:28 |
|
|