Szerző |
Üzenet |
hislah
vas-tag
|
MARACUAJAA:
köszi.
Tényleg működik a kijelző kikapcsolásánál a készenléti idő növekedése.
Egy újabb apró örömhír az életben.
Lehet, hogy most mindenki számára ismert dolgot írok le, de nekem újdonságként hatott.
A kicsi kék gomb, nem csak WAP-előhívásra jó, hanem ha megnyomod pl. a telefonkönyvben, akkor élőjön egy másodlagos menü, ahhol pl. szerkeszteni tudod a neveket, telefonszámokat. Olyan, mint az egér jobb gombja.
Próbáljátok ki ha még nem ismernétek. Ha igen, akkor bocs.
Mellesleg megjegyezném, hogy a telcsi nagyon jóóó. Szerintem az egyik legjobb, azok közül, amiket gyúrtam.
Sziasztok.
|
hétf. szept. 23, 2002 17:08 |
|
|
MARACUJAA
|
A készenléthez annyit még, hogy ha beállítod, hogy kikapcsolja a kijelzőt, kb 1/3-dal növeli az időt!! Így már kijöhet a 200+ óra. A kijelző közelről nekem is vibrál. De szerintem jelentőségtelen. Végül 42 óra készenlét és 6,5 óra után írta, hogy le fog merülni, még 1/12 óra volt hátra. Ilyenkor a zöld led átáll pirosra.
|
hétf. szept. 23, 2002 10:47 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
Most R5A van a frissen vett telefonban.
A remote unlock pedig nem átutalósdi, mert aki csinálja, annak fizeted. Majd ő elintézi az utalást.
Egyébként még 15 euro sincs.
|
hétf. szept. 23, 2002 8:30 |
|
|
hajaj
|
Nekem kb fél éve van ilyen telefonom, de azóta nem mindig működött tökéletesen.
Az R3...-as szoftverrel sose voltam szerinte kapcsolható, ezután garanciális frissítés,R4...-ra utána bekapcsolás után telefon alapból lefagyva, csak 2 bejövő hívás után tért magához, most ismét szervizben van, remélem kap egy normális szoftvert, és jó lesz.
Ezeken kívül, egy eléggé használható telefon, csak egy kicsit lassú szerintem. Bár ez lehet, hogy az előbb említett szoftverhibák miatt is volt.
|
hétf. szept. 23, 2002 1:47 |
|
|
herkulesminusz
vas-tag
|
Igen, az valóban igaz, hogy a mi környékünkön alig-alig talál egyáltalán voda-hálót a teló, vagyis nyilván nagyobb energiával is kell sugároznia. Hmm, és eszerint ez a 152 óra nem túlságosan alacsony érték, ha Maracujaa telefonja is hasonlót írt ki...meglátjuk mi lesz a tényleges készenlét ehhez képest. Ez a fagyás dolog azér kicsit nyugtalanít, bár igaz, hogy az eddig produkált 2 lefagyásból egy nálam is az esato.com böngészése közben történt, a másikat nemtudom, a barátnőm nyomkorászta, de biztos hogy nem wapolt. Ezekmiatt már azon gondolkoztam, hogy a 3 napos csere keretében megpróbálom kicseréltetni, de nem tudom, hogy érdemes-e egyáltalán foglalkozni a dologgal, ha másnál is ez van.
Még egy dolog, amit észrevettem, ami valszeg nem is hiba, de azért rákérdezek. Ha olyan oldalt nézek, ami sötét pixelekkel van tele (pl. Bioritmus) mintha kissé hullámzana a kép, vagyis mintha látszana a képfrissítés(?). De tényleg csak nagyon kicsit - és most, hogy feltöltöttem az akksit már szinte nem is látom. Abban mondjuk csaknem biztos vagyok, hogy ez az illuminátoros kijelzők sajátja, természetes jelenség, de azért kicsit még szőrözök. Egyébként tényleg nagyon frankó telcsi, mindent tud, amit csak kell, kicsi, pofás, és ha nem fagyogat, és nem kell 2 naponta töltögetnem, mint a R320-asomat nagyon meg leszek vele elégedve.
Ez a GPRS sebesség téma még mindig nyitott kérdés, a boltban ahol vettem az eladó srácot is kérdeztem, ő is azt mondta, hogy a kézikönyvvel ellentétben nem biztos, hogy 3+1-es, mert ők próbálgatták a Voda GPRS net-jével, az ellentmondó információk miatt, és föl-fölment 50k fölé is, ugyanúgy, mint a többi 4+1-es telóval. És a külföldi oldalak többségén is 4+1-esnek írják...szóval nemtom.
Dudu, a függetlenítést ezek szerint neked is Remote Unlock-al csinálták, ami csinál egy logot, elküldi a csókának, akinek van programja, vagy valamije, amiből kiszámolja az NCK-t, és azt visszaküldi. Több ilyen oldalt is találtam, ahol ilyesmit hirdetnek potom 15-20 euróért. Remélem előbb-utóbb ez az NCK számító program is el fog terjedni a neten, és nem kell fizetős-atutalósdit játszani.
|
vas. szept. 22, 2002 22:09 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hi herkulesminusz! Sziasztok!
Nekem is hasonlót művelt a tűelcsim, igaz nekem R520-asom van. Rádiót hallgattam és közben a naptáramban szerkeszgettem, és ekkor következett be ez a váratlan dolog. Fakate pixelek és folyamatos rezgés. Nálam az akku levétele segített csak, de a t65-ön a te módszered ugyanaz. Azóta tökéletesen működik, de egy új hibajelenségként megjegyeztem, így lassan szervizbe látogatok vele az biztos.
Az akku kapacitáshoz hozzászólva a 600as aksi itt is 300h-ra van kalibrálva. Tapasztalatom szerint 1 hetet ki is bír átlagos használattal. Feltöltés után kb. 230h-t ír ki.
Üdv: Gabesz
|
vas. szept. 22, 2002 19:59 |
|
|
MARACUJAA
|
Ja: tuti, hogy aksival 94g. Illuminátoros és siemensesen sötétedik meg világosodik is. 3+1-es, mert 43,2 Kbps-et ír a használatija.Nekem még sose ment annyival a Vodával. Mellesleg az Árkád alagsorában csak segélyhívni lehet. A City árfeltételeit a Voda csak év végéig garantálja.
|
vas. szept. 22, 2002 19:57 |
|
|
MARACUJAA
|
Hello. Az aksi nekem is csak 150órát írt első töltés után, de:
eddig 6 és fél órát wapoltam vele és több mint 40 órája megy folyamatosan. Még 1 óra 31 percet és 24 órát ír ki, 6,5 óra után!! Előtte MT50-em volt, fele addig se bírta. Nekem is fagyott, de csak egy sok képpel megáldott oldalon. esato.com - on rengeteg kép van, a hangok ****. Wapon is elérhető, de írd le a kép kódját, hogy ne fagyjon keresgélés közben. Tud valaki NCK olvasó progit hozzá? Nagyon frankó telefon. Szerviz: -> * <- <- * <- *
Lock státusz: <- * * <-
|
vas. szept. 22, 2002 19:49 |
|
|
Steini
arany tag
|
wAP MEGY, EMAIL NEM. aMÚYG A wESTEL HONLAPJÁN AZ ADOTT KÉSZÜLÉKNÉL, ILL. A t68-NÉL MEGTALÁLOD A BEÁLLÍTÁSOKAT.
|
vas. szept. 22, 2002 17:26 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
Nos: hogy eloszlassam a kételyeket!
A telefonban fel lehet oldani a SIMlock-ot, de nem én csinálom, hanem ismerek valakit aki ilyet tud.
A nyitás logolós+boxox támogatású, tehát a logból számítja ki valaki az NCK kódot. Nyitás után minden lock 5 próbálkozást enged, tehát olyan mintha gyárilag független lenne.
Az NCK kódot nem mondják meg, tehát a visszazárás is csak ugyanott lehetséges.
Herkules: talán olyn helyen laksz, ahol kicsi a térerő. Ezért nagyobb teljesítménnyel kell adnia, így csökken a készenlét. Nekem az első töltés után kb 200 órát írt ki, de most kb 1 nap és fél óra beszélgetés után is 170 óra körül jár.
Fagyást nem tapasztaltam.
Apropo: tudja valaki hogy mit és hogyan kell beállítani a telefonban a Westel Wap-hoz?
Ugyanez a kérdés az E-Mail-re is (megy az egyáltalán Data előfizetés nélkül a Westelnél?)!
|
vas. szept. 22, 2002 17:23 |
|
|
herkulesminusz
vas-tag
|
Szóval senki nem tapasztalt semmiféle anomáliát a teló szoftverében? Nem fagy a teló senkinél? Nálam már 3x befagyott péntek óta - mióta megvan, méghozzá oly módón, hogy a kijelzője teljesen elfeketedett, vagyis minden pixel világított, és csak a NO gomb 10 másodpercig tudta resetelni. Ilyesmit se tapasztaltatok? Ha teljesen feltöltitek mennyi készenléti időt jelez ki nálatok? Nálam az első 5 órás töltés után (ezt javasolja a kézikönyv), 152 órát ír ki. Ez kissé kevésnek tünik a beígért 300 órához képest, de még a néhány hozzászóló által jelzett egy heti készenléthez képest is. Nálatok mennyi a max készenléti idő?
|
vas. szept. 22, 2002 14:52 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Progikat tölthetsz le hozzá a SonyEricsson oldaláról.
Csatit szerezhetsz egy olcsó headsetből, vagy csinálhatsz egy radírból és néhány gombostűtből is, de az csak ilyen hozzáfogós megoldás lesz.
Magyar T9-et szoftveresen nem lehet bele tenni, de viszont meg lehet tanítani neki magyar szavakat, de elég melós.
Guni
|
vas. szept. 22, 2002 14:04 |
|
|
Norbertka
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Magyar t9 ed lehet bele tenni? Ha lehet akkor hogy?
A dekodolasrol irhatna valaki vagy esetleg ha valami linket adnatok ahol lehet rola olvasni. Mennyire veszelyes es bonyolult a beavatkozas?
|
vas. szept. 22, 2002 13:23 |
|
|
a210828
vas-tag
|
Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet kábelvégre csatit venni a tellához (azt láttam, hogy megegyezik egy pár másik Ericssonéval). Szóval, hol?
|
vas. szept. 22, 2002 11:10 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
Egyébként milyen progikkal lehet telefonkönyvet és naptárat kezelni?
Winxp alá kellene.
|
szomb. szept. 21, 2002 22:23 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
Külső segítséggel lett független.
Infót inkább csak mailben adok.
Tudjuk hogy mindenféle emberek olvassák a fórumot:(
|
szomb. szept. 21, 2002 22:20 |
|
|
herkulesminusz
vas-tag
|
Hali!
Lenne egy kérdésem a hozzám hasonlóan újkeletü T65 tulajokhoz. Ti nem tapasztaltatok elírásokat, fals karaktereket bizonyos menüpontoknál? (pl. Átájáró (Átjáró helyett), érdekes(?) rövidítések néhány helyen...) Szoftververzió nálatok mi? (ugye a szokásos >*<<*<* karaktersorozatra) Nálam R5A010 CXC1122216 az első két sora.
Az pedig, hogy most a GPRS 3+1, vagy 4+1 még mindig nincs letisztulva, egyik "megbízható" helyen egyiket a másikon a másikat olvasni. Valahol azt is olvastam, hogy 3 játék+bioritmus van benne, ehelyett én csak 2 játékot és a bioritmust találtam. Elég gagyinak tünik a szoftvere, nem tudtok esetleg az enyémnél újabb verzióról?
És Dudu írta, hogy nyitható a teló, de a neten még nem találtam a hogyanjáról konkrét infot. Esetleg valaki tud ehhez hozzászólni? (pl. Dudu )
|
szomb. szept. 21, 2002 21:59 |
|
|
Steini
arany tag
|
Dudu!
És hogyan lett független? Külső segítséggel, vagy tusz rá megoldást?
|
szomb. szept. 21, 2002 18:58 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Illetve hülyeséget írok, pont hogy akkuval... Sorry
|
szomb. szept. 21, 2002 17:54 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Norbertka!
A 94g az akku élkül értendő.
Guni
|
szomb. szept. 21, 2002 17:53 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Dudu!
T28 kábel teljesen jó hozzá, de hogyan függetlenítetted ki?
A fórumon válaszolj lécci!
Guni
|
szomb. szept. 21, 2002 17:52 |
|
|
Norbertka
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Most olvastam a dokumentaciojaban hogy a telefon sulya 94g akkumulator nelkul. Ugye ez igy nem igaz? Mennyi lenne akkor aksival, legalbb 150g. Az baromi nehez. Hogy is van ez akkor milyen nehez a kutyurke?
|
szomb. szept. 21, 2002 17:32 |
|
|
Dudu
ezüst tag
|
Na én is beruháztam rá.Vodás Vitamaxos.
Illuminátoros mint a T28.
Eddig jók a tapasztalataim, és nyitható is.
Nekem már Westel kártya dolgozik benne.
Sajnos a cégtől ahol dolgozom csak westel kártyám van.
Egyébként nem tudjátok jó-e hozzá a T28 adatkábele? Az ugyanis van. Adat és szervizkábel is.
Ha valakinek van kérdése, akkor pdudu@freemail.hu
|
szomb. szept. 21, 2002 15:37 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Valaki mintha említette volna, hogy illuminátoros a kijelzője?
Igaz ez, olyan mint az R320-on ?
|
szomb. szept. 21, 2002 6:02 |
|
|
dflame
ezüst tag
|
Szerintem megéri!
Ár / teljesítmény viszonyban mindenképpen jó.
Természetesen van jobb telefon és természetesen vannak
kifogásolható megoldásai a T65-nek,de megszokhattuk már,
hogy komromisszumokat kell kötnünk telefon vásárláskor.
Ha nem fontos az ár,akkor tessen jobbat választani.
Az R600-nál jobb,ez biztos!
A billentyűzet nekem is furcsa volt először,de
gyorsan hozzászoktam és nincs gond vele.
(a kompromisszumok,ugye )
Ha zavaró,körül lehetne nézni,hogy van-e kemény
műanyag billentyűzet hozzá,mert mintha hallottam volna ilyenről.
(csak fél füllel)
D Flame
|
szomb. szept. 21, 2002 2:54 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
Nekem főleg netezére kellene, nem wap-ra.
Nemtom, hogy 20-30 MB-os file-ok letöltésénél ez mennyit számít, de ha tényleg annyival jobb a T65 akkor megéri megvárni azt a plusz 1-2 órát letöltésnél
|
pén. szept. 20, 2002 22:53 |
|
|
MARACUJAA
|
Hello. Én ma vettem is, nem csak megnéztem. Annak aki Pesten akarja, javaslom a MOM Parkot, vagy keddtől a Mammutot. Te Kano: mutass nekem 30-ért Nokiát, ami 300-as telkönyvvel, 50(225) számos hanghívást, 200 bejegyzéses profi naptárat, 4 zürkeárnyalatos 6 soros kijelzőt, GPRS-t tud. Kicsik a gombok, ez igaz, de meg kell szokni. Ki a f*szt izgat a sim taró?????
Ja: a szoftver naggyából tökéletes, nem lassú vagy ilyesmi.
A 3+1 -es és 4+1-es GPRS közt 13Kbit/sec a diff. Ez 1,5 KB-os különbség. Ha Wapozol, tök mindegy.
|
pén. szept. 20, 2002 22:17 |
|
|
Ordas_Farkas
vas-tag
|
a helyzet az, hogy a R320-am azért adtam el anno, mert sms írás végére belassult a szoftver..... most, hogy lassan új telefon jönne nálam, gondoltam a tetszetős T65 lehetne a nyerő.... ehhez képest ennyi idő után nem voltak képekes összerakni egy normális szoftvert, és meghagyták ezt az idegesítő hibát...... nem értem az ericssont.... a másik, hogy meghallgattam a dallamokat, igaz csak az ericsson.com-on, de ezek még a régi ericsson dallamokkal szemben se vehetik fel a versenyt
OFF
kedvenc hozzánemértő ( így utólag is elnézést tőle, inkább úgy mondanám más véleményen levő) ismerősöm azt mondja: miért nem raksz rá egy kicsit és veszel 6210-t. Ő olyan, akinek hiába magyaráznám, hogy a Nokia manapság nem alternativa....sajnos...
ON
|
pén. szept. 20, 2002 22:13 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
Sziasztok!
Ma delutan raszantam magam, hogy veszek egyet ebbol a telobol. Hat........
Megneztem, kiprobaltam. A telo szerintem is nagyon szep, de a gombjai azok egy nagy sz..ok. Egy Nokia mogott elbujhatna. Ugyhogy meg sem vettem.
Sajna, pedig semmi kifogasom az Ericssonok ellen.
De ez szornyu erzes volt, nem is beszelve a SIM fiokjarol. Ugy kellett kifeszegetni eloszor, hogy bele tudjam tuszkolni a kartyam. Nevetseges.
Nem akartam fikazni a telot, de ez az igazsag, sajnos!
|
pén. szept. 20, 2002 21:20 |
|
|
bence1
|
Tévedtem, mégis műxik Chatboarddal.
|
pén. szept. 20, 2002 21:18 |
|
|
a210828
vas-tag
|
A kapható adatkábelek jók loggolásra/flashelésre/eeprom olvasásra is(persze majd ha lesznek progik)? Vagy csak modemként/telefonkönyv/logo buzerálásra jók?
Szóval, kell-e venni/csinálni hozzá szervízkábelt és ha igen hol/hogyan?
|
pén. szept. 20, 2002 17:57 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
csics:
Kösz szépen az infót! Szerintem lecserélem a telót, már csak az R600-on kellene túladnom.
|
pén. szept. 20, 2002 12:23 |
|
|
csics
vas-tag
|
Szeko
Az igazsag az ,hogy az R600-ban nincsenek uzeneteim igy sajna nem tudom osszehasonlitani. A T65-ben viszont 30 db van es volt mar 40 is, en nem vettem eszre jelentos kulonbseget a darabszabvaltozas hatasara. Egy kicsit biztos lassabb de ha mondjuk megnyitom a bejovoket akkor most kb 2mp alatt megvan a lista az osszesrol es a megnyitasuk 1 mp. Az uzenetek irasanal ha akarom nagyon megverem a szoftvert de szerintem ez minden telon igy van...
Iras kozben nem is annyira de mikor torlok az SMS-ben akkor szokott lassuskodni egy kicsit, ott zavaro talan egy picit. Mashol elfogadhato.
Hellhammer
Nalam a voda atlag 30000-35000 kozott van. Ezt mindket telefon tudja. En ha most vennek elofizut akkor tuti, hogy a T65-tel vennem meg. Egyedul ennyivel kevesebb tudasu a tel. Mondjuk 4 ora internetbol jo ha 20 perc amig 45000-50000 kozott suvit a voda. En asszem lemondanek a gyorsabb netrol a joval nagyobb tudas miatt.
Egyszoval, "szemmellathato" kulonbseg nincs de az R600 akkor is gyorsabb ha a voda engedi.
Udv : Csics
|
pén. szept. 20, 2002 9:20 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
A t65 akkor csak 3+1
csics:
Lehet észrevenni netezés közben sebességbeli különbséget a 2 teló között? Vagy még nem tesztelted?
|
pén. szept. 20, 2002 0:10 |
|
|
Szeko
|
CSICS!
Egy kérdésem volna a T65-tel kapcsolatban!
Nekem is R600-am van. Ugyebár ez a telefon is 40 db. SMS-t
tud tárolni, meg a T65 is.
Azonban abban az esetben, ha az R600-asomon már 10-20-nál több
SMS van eltárolva, akkor iszonyatosan lelassul az SMS-ek
megnyitása/bezárása/lapozgatása esetén.
Igy van ez a T65 esetében is?
Lelassul a szoftver?
Telefonkönyv hasonlóan lassú???
Szeko
|
csüt. szept. 19, 2002 21:20 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
http://www.vodafone.hu/szolgáltatások/gprs_ericsson.html
|
csüt. szept. 19, 2002 17:54 |
|
|
knight2
|
Légyszi valaki írja meg a Vodafone (VitaMax) GPRS beállításokat a T65höz.
Mert ugyan kaptam egy papírt a Vodafonetól a beállításokkal, de azokkal mégsem sikerült kapcsolatot létesíteni.
43 másodpercig próbál kapcsolódni, aztán 1 olyan ablak jön ki, mint amikor megszakítom a kapcsolatot (amit a Hívásinfók menüpontban is meg lehet tekinteni).
Szóval valaki írja meg a beállításokat!!
Előre is köszi!
e-mail: knight@login2001.hu
|
csüt. szept. 19, 2002 17:46 |
|
|
Xanyi
ezüst tag
|
Bezzeg Pesten lehet kapni! Itt Szombathelyen meg nincs! Ma akartam megvenni, de nem sikerült! ((
Talán a jövő héten
Xanyi
|
csüt. szept. 19, 2002 14:53 |
|
|
Vendég
|
Budapest, XVII. kerületi Tescoban lévő viszoneladó: tegnap
este annyi volt, hogy el sem tudtam volna hozni mindet
|
csüt. szept. 19, 2002 13:44 |
|
|
Steini
arany tag
|
Ha NCK val függetlenítik, akkor a szervizben sem látják igazábol hogy volt-e valaha rajta loc? Illetve garanciális szoftverfrissitésnél?
|
csüt. szept. 19, 2002 11:55 |
|
|
csics
vas-tag
|
Na akkor irok par sort.... A telefon kb. 5 honapja van meg.
Nekem nem a legujabb szoft van benne de egyszer sem fagyott meg le. Illetve hazudok mert wapolas kozben egyes kepek letoltesenel mar volt gond de ez asszem mas eriknel is elofordult...
A tudasa nagyon hasonlo egy T39-R520 paroshoz. Amivel kevesebbet tud az az infra,kekfog,300 telefon az 510 helyett, hangrogzites nincsenek. Szinkronizaco kabelen van.
A hangfelismeres szerintem nagyon jol mukodik. Nalam 200-210 ora keszenlet megvan. Ejjel-nappal napi 10-15 perc dumaval nehany SMS 5-6 napot elmegy. Egyszer mar elment 7 napot is.
Nekem a rezgoje illetve a hangereje boven megfelel. Utcan is lehet vele beszelgetni. A terereje is egesz jo a hasonlo belsoantennasokhoz kepest. ME45,3210,S45,M35-tel osszehasonlitva.
Az elvesziti a tererot es nem kapcsolhato dolgot nekem meg soha nem csinalta.
Megbizhato kis kutyu, en nagyon szeretem.
Nekem R600-am is van, ugy allitom ,hogy a T65 telefonnak lenyegesen jobb....
Tenyleg rengeteg kulonbozo info van de az R600 4+1 , az T65 3+1 sajnos.. ( Szoftveresen ezen lehet segiteni(ujabb szoft?) vagy a hardvert is modositani kellene a 4+1-hez?
|
csüt. szept. 19, 2002 6:59 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
A GPRS-es dologról tud valaki valami biztosat? Mert nekem ettől függ, hogy veszek(cserélek)-e.
|
csüt. szept. 19, 2002 0:08 |
|
|
mAiLeR-dAeMoN
vas-tag
|
Szerintem nem kérdéses, hogy megéri-e.
30-ért mit veszel?
Samsungot, siemenset vagy nokia 34,3510-et?
na ne...
Ez ennyiért ajándék!
|
szer. szept. 18, 2002 23:54 |
|
|
Lator
arany tag
|
Steini
Nekem csak tegnap óta van, tehát nagy tapasztalatom nincs
róla, de ennyi pénzért szerintem egy GPRS telefon, Li-Ion
akkuval megéri.
Pozítívum a nagy kijelző és a jó megvilágítás (kék), mint a
T28-ban, továbbá a tegnap vásárolt készülékem aksija ami
gyárilag félig sem volt töltve tegnap délelőtt óta nem
sikerült lemeríteni.
A vibrája erősebb, mint a T28-asé.
Negatívum: A gombok és a gombokon levő betűk kicsik, az
akku eléggé be van építve, tehát tartalék akkut nem kell
hordani hozzá, mert nem könnyen cserélhető.
A Sim kártya a készülék tetején lévő kis "fiókba" van,
tehát 2 Sim-es megoldás nem hinném, hogy van hozzá. Ha
tévednék szóljatok!
Összességében, ár/érték arányban szvsz megéri.
Lator
|
szer. szept. 18, 2002 23:22 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
Ja A marketing gyöngyszeme
Végül is ebből nem derül ki, hogy működik-e.
|
szer. szept. 18, 2002 21:58 |
|
|
Steini
arany tag
|
Irjon már valaki aki régóta használ T65öt hogy meg van-e elégedve vele!
|
szer. szept. 18, 2002 21:58 |
|
|
KnockOut
|
Nem ****, hanem egy jólsikerült kép ))))
|
szer. szept. 18, 2002 21:55 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
|
szer. szept. 18, 2002 21:52 |
|
|
bence1