Szerző |
Üzenet |
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Idézet: Az akció igazi különlegessége, hogy az 5000 forint havidíjon felül nem számol fel forgalomdíjat a szolgáltató és nincsen adatmennyiségi megkötés sem, az egyetlen kikötés, hogy a fájlcserélő alkalmazások használata esetén az összforgalom nem haladhatja meg a havi 5GB-t.
Na ezt hogyan ellenőrzik?????
http://www.tozsdeforum.hu/index2.phtml?menu=0&submenu=onearticle&news_id=370532&red=hk
|
csüt. máj. 31, 2007 13:39 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Idézet: Nyomul a Vodafone a gyors internettel
Mától 40 települést fed le a Vodafone 3G hálózata, és egyben ezt már alkalmassá tették a gyors internetet biztosító HSDPA technológia alkalmazására is - jelentette be Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.
Korábban csak Budapesten volt elérhető a Vodafone 3G szolgáltatása, napjainktól tehát az agglomerációban, valamint öt vidéki nagyvárosban is elérhető, illetve az említett HSDPA. Év végére pedig a jelenlegi 25 százalékos lefedettséget legalább 30 százalékra kívánják növelni. A beruházás konkrét összegét nem árulta el, hiszen az része a cég éves fejlesztési tervének és keretének.
Egyúttal azt is bejelentették, hogy egy forgalmi díjmentes mobil internetcsomagot vezetnek be, ennek havidíja a kétéves hűségnyilatkozattal bruttó ötezer forint. Ennek igénybevételéhez nem szükséges meglévő Vodafone előfizetéssel rendelkezni, viszont nem használható (az ötezer forintos keret fejében) filecserélő alkalmazásokra. A csomag részeként az előfizetők egy forintért hozzájuthatnak egy USB modemhez, amelyben elhelyezve a SIM-kártyát percek alatt aktiválható a program.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&placein=hirstart&nID=334024
Hát ez nem gyenge.
5000ft-ért (mai állás szerint ez 6 hónap akció, utána 10000ft) a T-nél holnaptól 5GB-t kapsz. Pannontól a fél év akció után a 3GB 6900 ft.
3g lefedettségi területen ez egy egész jó kis netcsomag.
|
csüt. máj. 31, 2007 13:18 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
joc_ írta: És ahol SEMMILYEN díjat sem fizetsz? Nincs havi díj, nincs átutalási díj, nincs netes csomagod? Nekem is van ilyen bankszámlám. 7. éve megvan, soha semmilyen díjat nem kellett fizetnem. Pedig van havi 15-20 utalásom, kimenő-bejövő. Ja, és a látra szóló kamata jobb mint az otp lekötött kamata.
Tehát van netes hozzáférésed a számládhoz, ahol tudsz pénzt utalni, van egy rendes számlaszámod, ahol tudsz pénzt fogadni, és korlátlanul bármennyit utalhatsz bankon kívülre is (persze országon belül), és ha nincs kártyád, akkor sem havi, sem éves, sem alkalmi díjat nem fizetsz semmiért?
Ha így van, akkor pls dobj meg a bankod nevével, akár PÜ-nem is, hogy ne legyen reklám...
|
csüt. máj. 31, 2007 0:16 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
kerelyfe írta: joc_ írta: És ahol SEMMILYEN díjat sem fizetsz? Nincs havi díj, nincs átutalási díj, nincs netes csomagod?
Kp felvétel? Speciel közvetlenül nem tudsz kp-t felvenni. Utalni tudsz. (Van bankkártyájuk, azzal persze tudsz kp-t felvenni, annak van is éves díja. De nem kötelező lennie, mint ahogy pl. nekem sincs náluk.)
|
szer. máj. 30, 2007 21:22 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
joc_ írta: És ahol SEMMILYEN díjat sem fizetsz? Nincs havi díj, nincs átutalási díj, nincs netes csomagod?
Kp felvétel?
|
szer. máj. 30, 2007 20:39 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: Ebydr írta: OFF: Nem mindenki otp-s MINDEN cégnél fizetsz az utalásért. Van ahol a havidíjban van benne, van ahol a net-es csomagban van benne, van ahol külön utalásonként vonják, de hidd el, KIFIZETED És ahol SEMMILYEN díjat sem fizetsz? Nincs havi díj, nincs átutalási díj, nincs netes csomagod?
Nekem is van ilyen bankszámlám. 7. éve megvan, soha semmilyen díjat nem kellett fizetnem. Pedig van havi 15-20 utalásom, kimenő-bejövő.
Ja, és a látra szóló kamata jobb mint az otp lekötött kamata.
|
szer. máj. 30, 2007 20:29 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Ebydr írta: OFF: Nem mindenki otp-s
MINDEN cégnél fizetsz az utalásért.
Van ahol a havidíjban van benne, van ahol a net-es csomagban van benne, van ahol külön utalásonként vonják, de hidd el, KIFIZETED
|
szer. máj. 30, 2007 13:36 |
|
|
Ebydr
arany tag
|
OFF: Nem mindenki otp-s
|
szer. máj. 30, 2007 13:20 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
zoli62 írta: Mondjuk eddig én nem fizettem az utalásért ... hanem a manuális utalásért.
Elárulhatnád, hogy miért is nem fizetsz a net-es utalásért?
|
szer. máj. 30, 2007 13:15 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Mondjuk eddig én nem fizettem az utalásért, az viszont tényleg pozitív lenne, ha nekem fizetnének. perzse nem a csoportos beszedésért, vagy inkasszóért, hanem a manuális utalásért. (kényelmes vagyok )
|
szer. máj. 30, 2007 1:44 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
zoli62 írta: Én inkább neten fizetem be.
Ennek nagyon örülök, ezelőtt én is így tettem, de ott én fizetek az utalásért, itt meg a voda fizet nekem az utalásért, Szerinted melyik a jobb nekem?
|
szer. máj. 30, 2007 1:28 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Én inkább neten fizetem be.
|
szer. máj. 30, 2007 1:23 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
pampika írta: Szokásos pv akció
Nem, csak az automatás befizetésre rászoktató akció.
Én már 3 befizetésen túl vagyok, nemsokára jön a negyedik, így miután 2 számlám van, 2*1000 Ft-ot nyerek a 4 befizetéssel, ami igazából nekem semmibe sem került, ugyanis a munkahelyemtől kb 20m-re van bankautomata...
|
szer. máj. 30, 2007 0:56 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Most küldték susmusban:
"Mobil számlafizetés? Spórolj vele! Ha 2007 július 31-ig OTP ATM-en rendezed a számlád, havonta egyszer 250 Ft kedvezményt adunk. A szolgáltatás díjmentes. A kedvezmény számlánként értendő, több telefonszám esetén mindig a havi első befizetést teljesítő számra kerül. Maximum négyszer vehető igénybe."
Szokásos pv akció
|
kedd máj. 29, 2007 19:03 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
zoli62 írta: Persze megint csak az új kártyákhoz jár, díjcsomagváltásnál nem.
Miért is járna díjcsomag váltásnál??
Új kártyánál sem kell csomagot váltani, vaszel egy UNO-t, és jár.
Természetesen azért van az akció, hogy többen VEGYENEK SIM-et, vagy telót a vodánál...
|
pén. máj. 25, 2007 9:48 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Persze megint csak az új kártyákhoz jár, díjcsomagváltásnál nem.
|
pén. máj. 25, 2007 9:22 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
hhh3 írta: 1000sms újra új vitamaxhoz (sCOOL?) máj 22 és júli 15 között. szeptember 30ig használhatók fel. honlapon még nem láttam infót.
Pedig fent van 22-e óta: http://www.vodafone.hu/akciok/ezer_ajandek_sms.html
Egyébként nem a sCool-hoz jár, csak UNO csomagot forgalmazunk, és mindegyikhez jár, függetlenül attól, hogy váltasz-e csomagot másra, vagy maradsz UNO-s...
|
pén. máj. 25, 2007 7:58 |
|
|
hhh3
arany tag
|
1000sms újra új vitamaxhoz (sCOOL?) máj 22 és júli 15 között. szeptember 30ig használhatók fel. honlapon még nem láttam infót.
|
pén. máj. 25, 2007 7:43 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
phonefreak írta: Még így is lehúzás. Ausztriában és Németországban pl. nemrég megszüntették a rendelkezésre állási időt. A prepaid-kártyák korlátlanul fennmaradnak. Ezt az intézkedést mindkét országban bírósági döntés alapján rendelték el a telefontársaságok. Ideje, hogy itt is eljussunk idáig.
Ennek hol lehet utánanézni? Az én A1 kártyám esetében ennek semmi jele. A honlapon továbbra is 13 hónapot írnak.
|
csüt. máj. 24, 2007 13:37 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
k_chris írta: ez jogszerű? elvileg adott feltöltés esetén 1 évig van az egyenleg, ahhoz mi közük hogy én indítok hívást e vagy smst vagy kapok e hívást?
Nem ismerem a pontos szabályozását a dolognak, elképzelhető, hogy a feltöltéstől számított 1 év után lép csak életbe a dolog, de úgy tudom,hogy angliában több társaság is ezt a módszert alkalmazza, ha néha előveszed a kártyát, és hívsz róla egyet, akkor örökké él...
Gondolom, hogy ott jogszerű, ha ezt alkalmazzák.
|
csüt. máj. 24, 2007 8:25 |
|
|
k_chris
platina tag
|
kapasz írta: phonefreak írta: Még így is lehúzás. Ausztriában és Németországban pl. nemrég megszüntették a rendelkezésre állási időt. A prepaid-kártyák korlátlanul fennmaradnak. Ezt az intézkedést mindkét országban bírósági döntés alapján rendelték el a telefontársaságok. Ideje, hogy itt is eljussunk idáig. Ez már a másik véglet. Így szépen elfogynak a számok, az meg kinek jó? Miért is ne lehetne pl. egy tíz éve döglött számot újra felhasználni?
miért is fogynának el a számok belátható időn belül? jelenleg minden telefontársaságnak van 10M száma.. a számhordozás működik (elvileg).
|
csüt. máj. 24, 2007 7:47 |
|
|
k_chris
platina tag
|
Trabi TM írta: kapasz írta: Ez már a másik véglet. Így szépen elfogynak a számok, az meg kinek jó? Miért is ne lehetne pl. egy tíz éve döglött számot újra felhasználni? Ennyire nem rossz a helyzet, ezt úgy szokták megoldani, hogyha fél, vagy egy éven belül nincs indított, vagy fodadott hívásod/SMS-ed, akkor kikapcsolják a kártyát...
ez jogszerű? elvileg adott feltöltés esetén 1 évig van az egyenleg, ahhoz mi közük hogy én indítok hívást e vagy smst vagy kapok e hívást?
|
csüt. máj. 24, 2007 7:44 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Idézet: Ha NO-ban nemrég szűntették meg, akkor itt majd kb 20 év múlva fogják, amikor azon a színvonalon élünk majd, minto most ott élnek... Szerintem ennek nincs sok köze az életszínvonalhoz, legfeljebb a cégek profitjához.
|
szer. máj. 23, 2007 22:55 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
kapasz írta: Ez már a másik véglet. Így szépen elfogynak a számok, az meg kinek jó? Miért is ne lehetne pl. egy tíz éve döglött számot újra felhasználni?
Ennyire nem rossz a helyzet, ezt úgy szokták megoldani, hogyha fél, vagy egy éven belül nincs indított, vagy fodadott hívásod/SMS-ed, akkor kikapcsolják a kártyát...
|
szer. máj. 23, 2007 18:24 |
|
|
kapasz
arany tag
|
phonefreak írta: Még így is lehúzás. Ausztriában és Németországban pl. nemrég megszüntették a rendelkezésre állási időt. A prepaid-kártyák korlátlanul fennmaradnak. Ezt az intézkedést mindkét országban bírósági döntés alapján rendelték el a telefontársaságok. Ideje, hogy itt is eljussunk idáig.
Ez már a másik véglet. Így szépen elfogynak a számok, az meg kinek jó? Miért is ne lehetne pl. egy tíz éve döglött számot újra felhasználni?
|
szer. máj. 23, 2007 17:04 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Nem teljesen értem a NO-i dolgoknak mi köze van MO-hoz.
Ha NO-ban nemrég szűntették meg, akkor itt majd kb 20 év múlva fogják, amikor azon a színvonalon élünk majd, minto most ott élnek...
|
szer. máj. 23, 2007 14:32 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Még így is lehúzás. Ausztriában és Németországban pl. nemrég megszüntették a rendelkezésre állási időt. A prepaid-kártyák korlátlanul fennmaradnak. Ezt az intézkedést mindkét országban bírósági döntés alapján rendelték el a telefontársaságok. Ideje, hogy itt is eljussunk idáig.
|
szer. máj. 23, 2007 11:52 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: kerelyfe írta: És ez miért jó? Arra, hogy nem tartják meg a sz*r csomagokat, mint bizonyos 8 mp-es szolgáltatók, hanem átteszik egy normálisabba az ügyfeleket, és aki eddig nem hallott róla, hogy megszűnt a mp alap, az legalább most értesül róla, hogy változott a tarifacsomag...
Így legalább annyira nem húzzák le az ügyfelet.
|
szer. máj. 23, 2007 11:14 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Ha valaki elfelejtette volna: mától a 3000-es, és az annál nagyobb feltöltésekre 1 év rendelkezésre állási idő jár.
Most próbáltám egy 3000-essel, és működik...
|
szer. máj. 23, 2007 9:07 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
kerelyfe írta: És ez miért jó?
Arra, hogy nem tartják meg a sz*r csomagokat, mint bizonyos 8 mp-es szolgáltatók, hanem átteszik egy normálisabba az ügyfeleket, és aki eddig nem hallott róla, hogy megszűnt a mp alap, az legalább most értesül róla, hogy változott a tarifacsomag...
Persze a mp alap megszűnése az nem jó, de ezen sajnos már túl vagyunk, arról már volt szó a gyalázóban...
|
kedd máj. 22, 2007 22:03 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: Vodafone írta: Közlemény
A Vodafone Magyarország zrt. az Általános Szerződési Feltételek következő módosításairól értesíti Tisztelt Előfizetőit:
2007. június 22. napjától a Vitamax tarifacsomag nem érhető el kereskedelmi forgalomban. A Vitamax tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőink tarifacsomagját 2007. június 22-i hatállyal a Vodafone a Vitamax City tarifacsomagra váltja át.
És ez miért jó?
|
kedd máj. 22, 2007 20:52 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Vodafone írta: Közlemény
A Vodafone Magyarország zrt. az Általános Szerződési Feltételek következő módosításairól értesíti Tisztelt Előfizetőit:
2007. június 22. napjától a Vitamax tarifacsomag nem érhető el kereskedelmi forgalomban. A Vitamax tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőink tarifacsomagját 2007. június 22-i hatállyal a Vodafone a Vitamax City tarifacsomagra váltja át.
|
kedd máj. 22, 2007 19:52 |
|
|
Vikingboy
arany tag
|
Szerintem nem kéne a cégnek erőltetni a vodát. Van nekem is Vodás előfizum is a flotta miatt, de sokszor volt már olyan hogy nem tudtam használni térerő problémák miatt, bezzeg a pannonnal nem volt semmi gond.
|
szomb. máj. 19, 2007 23:07 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
A helyi Volánbuszra eléggé rástartolt az itteni East Phone üzlet (ami azóta megszűnt, átvette egy másik Kft.), és érdekes hallani a Pilisszentlászló felé menő buszon, mikor az állomáson a sofőr beszélget a kollégájával, hogy "Béla dolgozik még? Igen. Akkor felhívom... Ehh... A hívott szám nem kapcsolható, akkor biztos nincs térereje..." Merthogy Pilisszentlászló nincs lefedve. És nincs is tervbe véve. Miközben Pannon és T-Mobile ott jelen van.
"A Cég" kinél van most, pannon? Publikus tarifát igényelnétek? Mivel foglalkozik "A Cég"?
|
szomb. máj. 19, 2007 22:54 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Vizsla írta: Na kérem szépen, haladunk, haladunk...
Ez jó hír, mert a cég mostanában akarja az egész flottát a Vodához átvinni. Megmondom őszintén, hogy elég vegyesek az érzelmeim, de lesz ideje a Vodának, hogy meggyőzzön, hogy szuperek. Vodakártyám most is van, mindenhova viszem magammal, és bizony van, ahol tényleg nincs térerő, vagy éppen alig. Ez inkább beltérre és hegyi helyekre igaz, mint pl. Pismány és Pilisszentlászló. Hát nem tudom mi lesz...
|
szomb. máj. 19, 2007 22:43 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Na kérem szépen, haladunk, haladunk...
Rég volt 2004, mikor a másodfokú NHH határozat megszületett.
Vajon mennyit várjak, míg üzembe is helyezik?
Tudom, nem ők a hibásak, hanem az a fránya bürokrácia...
Abban reménykedem, hogy a hatósugarába fogok esni. Mert ha nem, akkor itt már semmilyen panasz nem segít rajtam, illetve rajtunk, vodafoneosokon, akik a környéken laknak.
Középtájt, Gipe-4 feliratnál van a helye:
Az OSSKI tervbírálata 2006.05.02-án megtörtént. Ez miért fontos? A T-Mobile legfrissebb bázisánál már 2005.07.08-án végbement a tervbírálat, miközben 2006.12.06-án helyezték csak üzembe. Ennyit a bürokráciáról... Másfél év egy bázisállomás. Csak Szentendre ilyen elböszmélt város?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla szomb. máj. 19, 2007 22:48-kor.
|
szomb. máj. 19, 2007 22:06 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Az élet apró örömei:
- 19 napos fizetési határidő
- új számlakép az első lapon
- 2 Ft-tal nagyobb összegű jóváírás, immáron második alkalommal, OTP ATM-es befietés esetén
- s végül a nagy dobás: Select Hálózaton belüli opció mellett végre ki tudják írni a részletezőre, hogy meddig tartott a hívás - a korábbi kötőjel helyett (egyszerűen kihúzták a helyét).
|
szomb. máj. 19, 2007 22:05 |
|
|
No!Kia?
ezüst tag
|
Globális központot nyit Budapesten a Vodafone
A világ legnagyobb mobilszolgáltatója Magyarországon állítja fel az összes leányvállalatot kiszolgáló központját.
Index
Hamarosan szolgáltató központot hoz létre Budapesten a Vodafone, a világ legnagyobb mobilszolgáltatója, amelynek most körülbelül 220 millió ügyfele van. A társaság a közelmúltban megvizsgálta, hogy miként javíthatná hatékonyságát, és ennek eredményeképpen döntött úgy a vezetőség, hogy a belső szolgáltatások nagy részét központosítják, mondta el Beck György, a magyarországi leányvállalat vezérigazgatója.
Ez annyit jelent, hogy Ausztráliától Indiáig az összes Vodafone-leányvállalatot a budapesti központból szolgálják majd ki, amihez természetesen igen komoly szakmai tudás szükséges, mondta Beck György, hozzátéve, hogy részint éppen a jól képzett munkaerő megléte miatt esett hazánkra a választás. Emellett fontos szempont volt az ország földrajzi helyzete, és hogy kiváló a hálózati infrastruktúra.
Mivel még folyamatban van a központi rendszer tervezése, Beck György nem tudta pontosan megmondani, hogy mennyi alkalmazottal indulnak majd, becsléseik szerint hétszáz ember dolgozik majd a kilencmilliárd forintból létrejövő központban.
Kóka János, a gazdasági tárca vezetője elmondta, hogy az elmúlt években negyven hasonló szolgáltató központ telepedett le Magyarországon, és utalta arra, hogy tucatnyi hasonló megállapodásról zajlanak tárgyalások. A Vodafone beruházását a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium is támogatja, de Kóka egyelőre nem árulta el, hogy milyen kedvezményeket kapott a multi. A támogatás mértéke hat hónap múlva lesz publikus, mondta Kóka, és hozzátette, hogy a szerződés nagyon előnyös a magyar államnak.
|
pén. máj. 11, 2007 18:52 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Mondjuk az tényleg hülyeség, hogy a egyenleg-felhasználási idők nem adódnak össze.Másrészt továbbra is fenntartom, hogy a Vodafone akkor gyakorolt volna egy gesztust, ha visszamenőlegesen is alkalmazná.
|
kedd máj. 08, 2007 1:42 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Mobi írta: Nem olyan hülye felvetés ez!
Tényleg nem hülye felvetés. Hisz megoldhatták volna úgy is. Sőt, ha a szolgáltatónak szüksége lett volna rá (pl. előfizető szám gyarapításért, statisztikai célból), akkor úgy oldotta volna meg.
|
vas. máj. 06, 2007 23:51 |
|
|
Mobi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
|
T68m írta: zoli62 írta: Én a közleménybe azért így fogalmaztam volna meg: A május 23 utáni feltöltött kártyák esetében emelkedika rendelkezésre állási idő ennyivel és ennyivel.... Meg fogsz lepődni, mert ez van benne! ("Abban az áll, hogy 2007 május 23-tól emelkedik a rendelkezésre állási idő bizonyos feltöltéseknél. ") Értelmezve a mondatot: "mikortól emelkedik micsoda hol" mikortól - 2007 május 23-tól micsoda - a rendelkezésre állási idő hol - bizonyos feltöltéseknél. Emeljük ki a "micsoda"-t, mert azon nincs vita: "mikortól emelkedik hol", azaz "2007 május 23-tól emelkedik bizonyos feltöltéseknél. " Mivel a bizonyos feltöltés nem egy folyamatos állapot, mint pl. egy tarifacsomag, ezért különösebb magyarázatra nem szorul, hogy a 2007 május 23. utáni feltöltésekre vonatkozóan.
Nem olyan hülye felvetés ez! Én is írtam pár hozzászólással korábban (bár én odatettem a smile-t! ). 1998-ban amikor a Westel a dominó kártyák rendelkezésre állási idejét 60 napról 120 napra emelte akkor az visszamenőlegesen is megtörtént. Persze azóta néhány dolog megváltozott. És örüljünk hogy ezt végre elértük. Május 23 után fel kell tölteni 3000-rel és akkor tuti 1 év van onnantól.
Az már lényegesebb hogy akkor viszont mostantól nem adódnak össze az egyenlegfelhasználási idők. Illetve összeadódnak, de mivel maximum 365 nap lehet...
|
vas. máj. 06, 2007 23:20 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
zoli62 írta: Én a közleménybe azért így fogalmaztam volna meg: A május 23 utáni feltöltött kártyák esetében emelkedika rendelkezésre állási idõ ennyivel és ennyivel....
Meg fogsz lepődni, mert ez van benne!
("Abban az áll, hogy 2007 május 23-tól emelkedik a rendelkezésre állási idõ bizonyos feltöltéseknél. ")
Értelmezve a mondatot: "mikortól emelkedik micsoda hol"
mikortól - 2007 május 23-tól
micsoda - a rendelkezésre állási idõ
hol - bizonyos feltöltéseknél.
Emeljük ki a "micsoda"-t, mert azon nincs vita: "mikortól emelkedik hol", azaz "2007 május 23-tól emelkedik bizonyos feltöltéseknél. "
Mivel a bizonyos feltöltés nem egy folyamatos állapot, mint pl. egy tarifacsomag, ezért különösebb magyarázatra nem szorul, hogy a 2007 május 23. utáni feltöltésekre vonatkozóan.
|
vas. máj. 06, 2007 21:49 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: zoli62 írta: :) Egyébként az ÁSZF-ben sehol nincs benne az a mondat, ami azt tartalmazza, hogy minden változtatás a bevezetés napjától érvényes, visszamenőlegesen nem hatályos. Inenntől kezdve persze, hogy megkérdezhettem. Olvastad a közleményt? Abban az áll, hogy 2007 május 23-tól emelkedik a rendelkezésre állási idő bizonyos feltöltéseknél. Ha az lenne, hogy 2006 májustól, akkor igen, visszamenőleg is így lenne, de én akárhogy nézem, ott nem 2006 van, hanem 2007 május 23... Ennyi erővel a 2 évvel ezelőtt lejárt kártyámat is visszakapcsolhatnák, mert előtte legalább 15-ször lett töltve 3000-el, tehát még kb 8 évig van rendelkezésreállási időm...
Ennek ellenére az ügyfélszolgálatosnak , akitől megkérdeztem, pár percbe beletelt,amíg utánanézett. Én a közleménybe azért így fogalmaztam volna meg: A május 23 utáni feltöltött kártyák esetében emelkedika rendelkezésre állási idő ennyivel és ennyivel....
|
szomb. máj. 05, 2007 6:48 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
zoli62 írta: :) Egyébként az ÁSZF-ben sehol nincs benne az a mondat, ami azt tartalmazza, hogy minden változtatás a bevezetés napjától érvényes, visszamenőlegesen nem hatályos. Inenntől kezdve persze, hogy megkérdezhettem.
Olvastad a közleményt?
Abban az áll, hogy 2007 május 23-tól emelkedik a rendelkezésre állási idő bizonyos feltöltéseknél. Ha az lenne, hogy 2006 májustól, akkor igen, visszamenőleg is így lenne, de én akárhogy nézem, ott nem 2006 van, hanem 2007 május 23...
Ennyi erővel a 2 évvel ezelőtt lejárt kártyámat is visszakapcsolhatnák, mert előtte legalább 15-ször lett töltve 3000-el, tehát még kb 8 évig van rendelkezésreállási időm...
|
csüt. máj. 03, 2007 22:05 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: zoli62 írta: Az új egyenlegfelhasználási idő májustól 23-tól egy év lesz. A meglevő egyenlegekre is vonatkozik?Azaz mondjuk akinek még kettő hónapja van aznap, annak meghosszabbodik a 10 hónappal? Ezt most gondolom viccből kérdezted... (csak nem látom a smile-t ) Ha az van ott, hogy május 23-tól, akkor gondolod, hogy május 23 előtt is??
Egyébként az ÁSZF-ben sehol nincs benne az a mondat, ami azt tartalmazza, hogy minden változtatás a bevezetés napjától érvényes, visszamenőlegesen nem hatályos. Inenntől kezdve persze, hogy megkérdezhettem.
|
csüt. máj. 03, 2007 11:58 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
zoli62 írta: Az új egyenlegfelhasználási idő májustól 23-tól egy év lesz. A meglevő egyenlegekre is vonatkozik?Azaz mondjuk akinek még kettő hónapja van aznap, annak meghosszabbodik a 10 hónappal?
Ezt most gondolom viccből kérdezted... (csak nem látom a smile-t )
Ha az van ott, hogy május 23-tól, akkor gondolod, hogy május 23 előtt is??
|
csüt. máj. 03, 2007 11:53 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Az új egyenlegfelhasználási idő májustól 23-tól egy év lesz. A meglevő egyenlegekre is vonatkozik?Azaz mondjuk akinek még kettő hónapja van aznap, annak meghosszabbodik a 10 hónappal?
|
csüt. máj. 03, 2007 11:40 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Az origón is volt már vodareklám, függetlenül attól, hogy a T-csoport kezében van .
|
vas. ápr. 29, 2007 12:29 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Voda reklám a T-online tulajdonában lévő oldalon!
|
vas. ápr. 29, 2007 12:20 |
|
|
Mobi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
|
No!Kia? írta: Közlemény
A Vodafone Magyarország zrt. értesíti...
Beck György mégiscsak csinál valamit... Most már csak a hűségprogramra várok és még a végén elégedett is leszek...
|
pén. ápr. 27, 2007 15:02 |
|
|