Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 7:16

Hozzászólás a témához  [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Következő
Pannon dícsérő 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Idézet:
Ezt nem attól függően adják milyen régóta vagy előfizető. Én a közel 10 éves céges előfizumra is a napokban kaptam meg, és az 1 éves "maszek" prepaidemre is amin 1 év alatt 2000Ft-ot sem beszéltem le.

hát ez a baj.lásd T-mobile K.A.P milyen jól műxik.ott értékelik azt is hogy ki mióta T-s.de ez már egy másik story

szer. márc. 14, 2007 21:30
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Czumy írta:
Idézet:
6 éve és 1 hónapja vagyok pannonos, ezért ma kaptam 20 ajándék percet, amit a következő 20 napban beszélhetek le (de csak hálózaton belül)!

ezt inkább a pannon gyűlölő topicba kellett volna elhelyezned.ez jól példázza a hozzáállásukat amit a régebbi (törzs)tagoknak kínálnak.
...
Ezt nem attól függően adják milyen régóta vagy előfizető. Én a közel 10 éves céges előfizumra is a napokban kaptam meg, és az 1 éves "maszek" prepaidemre is amin 1 év alatt 2000Ft-ot sem beszéltem le.

szer. márc. 14, 2007 21:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Idézet:
6 éve és 1 hónapja vagyok pannonos, ezért ma kaptam 20 ajándék percet, amit a következő 20 napban beszélhetek le (de csak hálózaton belül)!

ezt inkább a pannon gyűlölő topicba kellett volna elhelyezned.ez jól példázza a hozzáállásukat amit a régebbi (törzs)tagoknak kínálnak.6 év alatt nyomorult 20 percet mertek hozzádvágni.ezért én már rég váltottam volna.én 2004 jun. óta vagyok T-s és két hónap után kaptam 20perecet +20sms-t báhova,bármikor.

szer. márc. 14, 2007 21:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
6 éve és 1 hónapja vagyok pannonos, ezért ma kaptam 20 ajándék percet, amit a következő 20 napban beszélhetek le (de csak hálózaton belül)! :D

Az sms-ben azt írja, hogy info a 1220-on, az 1., 2. menüpontban - de itt a djuice kártyás csomagot mutatja be (ezt azonban jól ismerem, mert ezt használom már 3 éve), de az ajándék 20 percet nem említi.

Automatikusan már az ajándék 20 percből vonja a perceket, ha hívok valaki? Vagy aktiválni kellene? Honnan tudom, mikor fogyott el??

szer. márc. 14, 2007 21:05
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Idézet:
Nike pl. az interneten terjesztett spermás combú lánnyal,

erről sajna lemaradtam hol tudok ilyet megnézni?

bocs, Puma volt:
http://www.axel.hu/cikk/axel.hu/36422

szer. márc. 14, 2007 17:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.mobilport.hu/?r=9035 :D

hétf. márc. 12, 2007 19:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
Ez nem félrevezetés, hanem "gerilla marketing", meg "vírus marketing". Úgy cserkésznek be, hogy észre sem veszed.

hát az majdnem ugyanaz,de erröl még lehetne vitázni,de az tény hogy ez az elképesztö jó tálalás mögött a tartalom az félrevezetés a javából
Idézet:
Telefonálj ingyen havonta egy hetet hat hónapon keresztül!Vásárolj 2007. március 1. és 31. között új kártyás előfizetést és fél éven át - áprilistól szeptemberig – havonta egy hetet visszatöltünk egyenlegedre! Az ajánlat a szóbeli szerződéssel megkötött előfizetésekre nem vonatkozik.
A Pannon az ingyenes hétről az adott hónapot követően dönt, és SMS-ben tájékoztat. Az ingyenes hétre eső költéseidet havonta, utólagosan töltjük vissza akciós egyenlegedre.

nem azért vagy ezért de egy mezei lúzert ezzel jól meg lehet vezetni ha nem néz utána rendesen minden apró részletnek.ugyebár a pannon azt mondja hogy visszaad egy hetet a számládból,de azt a köv. hónapban közlik hogy melyik hét az.és akkor egy lúzer mit csinál?még többet telefonál(sms-ez,wapoz) mert gondolja úgyis levonják de ezáltal simán úgy megemeli a számláját hogy az ilyen akció megkötése nélkül talán sokkal kevesebből is kijönne.
OFF:most veszem észre hogy ez eredetileg pannon dícsérő topic de ezzel a hozzászólásommal kezd átmenni pannon gyűlölőbe
ON:
Idézet:
Nike pl. az interneten terjesztett spermás combú lánnyal,

erről sajna lemaradtam hol tudok ilyet megnézni?

vas. márc. 11, 2007 0:25
arany tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
pont ezért írtam azt hogy ez csak egy félrevezetés.hiába tudom hogy ez csak egy reklámfogás a port akkor is úgy írja hogy ez egy egész estés mozifilm.de mindazonáltal a "viszonylag" szokatlan környezet"a stimmel

Ez nem félrevezetés, hanem "gerilla marketing", meg "vírus marketing". :) Úgy cserkésznek be, hogy észre sem veszed.

Csinálnak hasonló dolgokat elég sokan, anno a Nike pl. az interneten terjesztett spermás combú lánnyal, meg mostanában a tcom az apakezdődik reklám mutációival, amiből egy rakást feltöltöttek a Youtube-ra. Pannonnál sem ez az első, ott volt Dezsőke pl.

szomb. márc. 10, 2007 19:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
na ez most vicces de pont olyan dolgokkal akarsz fikázni amivel én is képben vagyok.ezt írja a port.hu az időkapszuláról:

Idézet:
Időkapszula
(The Timecapsule)

Filmelőzetes WindowsMedia formátumban. Az internet elérés: adsl/kábel

Kattintson a képre!
színes feliratos amerikai féldokumentumfilm, 168 perc, 2007
16 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: Edward. B. Mayers
forgatókönyvíró: George Owens
zeneszerző: George Nolan
operatőr: Anton Farelli
producer: Thomas Barr

szereplő(k):
Joana Smith (Clare)
Petit Andre (Andy)
Peter Growl (Pete)

pont ezért írtam azt hogy ez csak egy félrevezetés.hiába tudom hogy ez csak egy reklámfogás a port akkor is úgy írja hogy ez egy egész estés mozifilm.de mindazonáltal a "viszonylag" szokatlan környezet"a stimmel

pén. márc. 09, 2007 20:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
van egy oldalam, amin a felhasználok naponta megmondják, hogy mit kéne csinálnom - szerintük. Én meg teszek rá - szerintem.

:lol: :lol:

Zoltán bátyám nem tudom, mit nem ért ezen: Pannon megkérdezte, hogy lehetne-e, a port.hu meg azt mondta, hogy pénzért igen, a Pannon kifizette és most ott a reklám a port.hu-n. Ennyi a történet.

Reklámfilmet csináltatni, azt a megszokott helyeken bemutatni, lejátszani (TV-ben, banner-ként weboldalon, vagy mozifilmek elött a mozikban) nem kunszt. Magán a filmen, annak tartalmán, mondanivalóján kívül fontos a "viszonylag" szokatlan környezet, a többitől eltérő kivitelezés, megjelenés is. És ezt használta ki jól a Pannon! :D

pén. márc. 09, 2007 19:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Volt mar ott reklam. Nemreg ment pl a T-kabeles Kezdoooooodik-es cucc, ahol az idopont es a film cime utan magentaval voltak szovegek, hogy akkor kezdodik amikor en akarom, meg ilyesmik es ezek linkkent vittek a szolgaltato oldalara.
ui: Meg most erted, azert vilag cikije lenne, ha a filmekkel -is- foglalkozo porthu benezne egy filmet, olyat, melynek szereploi, keszitoi kozul kb. 0 szerepel az imdb-n. Teljesen egyertelmuen reklam...

pén. márc. 09, 2007 9:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
rittinger zoltán írta:
hát ez tök sirály hogy majdnem egyszerre válaszoltatok az én előzményemmel.na de lényeg!úgy vettem észre hogy a port.hu imidzsébe inkább a tv.mozi,színház tartozik nem pedig az ilyesfajta reklámok.azért is nem illik bele a képbe.ezen elgondolkoztatok már?nem lehet hogy port újságírói is tényleg úgy tudták,a kapott infokból hogy ez egy film lesz?
a videót persze hogy láttam,én tettem fel a coolspacesre

van egy oldalam, amin a felhasználok naponta megmondják, hogy mit kéne csinálnom - szerintük. Én meg teszek rá - szerintem.
Ha jönne a Pannon és azt mondaná: fizetek ennyit meg ennyit és ezt és ezt akarom látni, akkor úgy lenne.

Ezt hívják piacgazdaságnak.

na most akkor mi van?csak én nem értem mit akarsz ezzel?nem mondtam meg snkinek hogy mit csináljon az oldalával.amit én állítottam az,hogy a porton nem szokott ilyen reklám előfordulni,vagy tévednék?ennyi,se több se kevesebb

pén. márc. 09, 2007 1:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
hát ez tök sirály hogy majdnem egyszerre válaszoltatok az én elõzményemmel.na de lényeg!úgy vettem észre hogy a port.hu imidzsébe inkább a tv.mozi,színház tartozik nem pedig az ilyesfajta reklámok.azért is nem illik bele a képbe.ezen elgondolkoztatok már?nem lehet hogy port újságírói is tényleg úgy tudták,a kapott infokból hogy ez egy film lesz?

Ha jönne a Pannon és azt mondaná: fizetek ennyit meg ennyit és ezt és ezt akarom látni, akkor úgy lenne.

Ezt hívják piacgazdaságnak.

pén. márc. 09, 2007 1:46
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
hát ez tök sirály hogy majdnem egyszerre válaszoltatok az én előzményemmel.na de lényeg!úgy vettem észre hogy a port.hu imidzsébe inkább a tv.mozi,színház tartozik nem pedig az ilyesfajta reklámok.azért is nem illik bele a képbe.ezen elgondolkoztatok már?nem lehet hogy port újságírói is tényleg úgy tudták,a kapott infokból hogy ez egy film lesz?

csüt. márc. 08, 2007 23:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
asdf_ írta:
A Pannon siman befizetett egy korre a port.hu-nal, semmi tobb...

ez érdekes elmélet.érdemes rajta elgondolkodni.mert tegyük fel,a pannonnak van arra pénze hogy megkenje a port.hu vezetőit hogy tegyék be a hírt mint nemsokára bemutatandó mozit,csak azért hogy egy időra megtévessze az embereket.és megteheti

Nincs itt semmi félrevezetés. Megkenés sem volt, kellett nekik egy reklám, kifizették az árát és kész.
A videó végét láttad: "Ne a mozikban keresd!"...
Aki pedig hülye, az ...

csüt. márc. 08, 2007 22:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
asdf_ írta:

ez érdekes elmélet.érdemes rajta elgondolkodni.mert tegyük fel,a pannonnak van arra pénze hogy megkenje a port.hu vezetõit hogy tegyék be a hírt mint nemsokára bemutatandó mozit,csak azért hogy egy idõra megtévessze az embereket.és megteheti

ezen nincs mit elgondolkodni és nincs szó megkenésről. Megrendelték - még csak meg se kérdezték mennyibe fog kerülni - és kész.

csüt. márc. 08, 2007 22:46
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:

ez érdekes elmélet.érdemes rajta elgondolkodni.mert tegyük fel,a pannonnak van arra pénze hogy megkenje a port.hu vezetőit hogy tegyék be a hírt mint nemsokára bemutatandó mozit,csak azért hogy egy időra megtévessze az embereket.és megteheti

csüt. márc. 08, 2007 22:05
arany tag

Hozzászólás 
Aztán lehet, hogy tényleg lesz valami filmféleség ebből az időkapszulából. ;)

A UPC-s reklámok meg szerintem elég jók lettek, Én bírom a Badár-t. :D

csüt. márc. 08, 2007 19:22
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. márc. 08, 2007 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Idézet:
Mondta bárki is hogy baj van a reklámmal? De egy fiktív film, mint pusztán nagy betűs REKLÁM ne jelenjen már meg egy részben mozival foglalkozó oldalon a filmek között...

valószínüleg azért jelent meg a port.hu oldalon,mert ott se tudnak többet mint mi,halandó emberek.Úgy látszik hogy ők sem tudták eldönteni hogy tényleg egy moziról van szó vagy "csak" egy reklámfogás.

Czumy írta:
Idézet:
...(Csak a reklámozott akció is ilyen jó lenne.)

sajnos az már nem annyira jó.olvasd el a http://www.idokapszula.hu/ ismerd meg az igazságot menüpontját

csüt. márc. 08, 2007 9:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
mit értessz ez alatt a messzire megy alatt? a reklámmal szerintem nincs semmi baj, nem sért senkit, nem fikáz senkit, egyedi...
én mondjuk jobban szeretem az ilyen jellegű reklámot, mint az UPC-s két ember megpróbál poénos lenni stílusúakat.

Mondta bárki is hogy baj van a reklámmal? De egy fiktív film, mint pusztán nagy betűs REKLÁM ne jelenjen már meg egy részben mozival foglalkozó oldalon a filmek között...

szer. márc. 07, 2007 20:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
mit értessz ez alatt a messzire megy alatt? a reklámmal szerintem nincs semmi baj, nem sért senkit, nem fikáz senkit, egyedi...
én mondjuk jobban szeretem az ilyen jellegű reklámot, mint az UPC-s két ember megpróbál poénos lenni stílusúakat.

Evvel szerintem tényleg semmi gond nincs, kreatív, figyelemfelkeltő, egyedi...

...ott volt a Voda beszólógatós reklám-hadjárata. Egyszer még poén, de másodszorra már inkább ciki. De van még egy pár béna reklám, nem csak mobil témában, amin néha tényleg elszörnyűlködik az ember...
Ez a djuice-os egy üdítő kivétel! (Csak a reklámozott akció is ilyen jó lenne.)

Egyébként van már egy pár, hasonló című film: http://www.imdb.com/find?s=tt&q=Timecapsule

szer. márc. 07, 2007 19:54
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. márc. 07, 2007 19:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Petyuszka írta:
http://www.port.hu/mozi/idokapszula/

Kezd kicsit messzire menni a Pannon, és a port.hu is többet adhatna magára, minthogy ilyen módon reklámozzon...

szer. márc. 07, 2007 19:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Petyuszka írta:

szerintem ez is csak etetés,hogy a dijuice szponzoráljon eg amerikai filmet,ilyenről még nem hallottam,na mindegy nemsokára kiedrül,március 17.-ét artak a premiernek.

szer. márc. 07, 2007 11:37
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. márc. 07, 2007 9:47
arany tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Czumy írta:
rittinger zoltán írta:
ezt láttátok már?a pnnon megint alkotott egy nagyot
http://www.coolspace.hu/index.php?vcmd=show&nid_object=3015

Bakker, ez nagyon komoly!! :D
Végre egy nem sablonos reklám. Nekem bejön.

kicsit komoly a tálalás,mi?én vag ötször néztem végig a "mozielőzetest"de még akkor is ott van az emberben egy olyan érzés,hogy tényleg nem film?(de nem)és hogy ez még ne legyen elég vannak ÁLínterjúk is.nem hiszem hogy bárki csinált volna ennél jobb reklámot.

http://www.idokapszula.hu

kedd márc. 06, 2007 19:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
rittinger zoltán írta:

kicsit komoly a tálalás,mi?én vag ötször néztem végig a "mozielőzetest"de még akkor is ott van az emberben egy olyan érzés,hogy tényleg nem film?(de nem)és hogy ez még ne legyen elég vannak ÁLínterjúk is.nem hiszem hogy bárki csinált volna ennél jobb reklámot.

kedd márc. 06, 2007 10:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:

hétf. márc. 05, 2007 21:15
ezüst tag

Hozzászólás 
rviktor írta:
bebar írta:
Ez nem Photoshop? :shock:

Ha ezt a Pannon meglátja, sugárban fog hányni!

Ez nem :) Vagy az EXiF adatokban is K750i szerepel.

Nem Photoshop! Tényleg a telómmal lőttem, de nem csak ezt az egy képet. Talán van még 2-3 fotóm is róla. Ha priviben dobtok egy e-mail címet, szivesen elküldöm.

És hogy tényleg hihető legyen, itt a bolt honlapja;

http://www.h-connection.hu/

A fényképen látszódik az utca névtáblája.

Üdv.

hétf. márc. 05, 2007 19:21
arany tag

Hozzászólás 
bebar írta:

Ez nem :) Vagy az EXiF adatokban is K750i szerepel.

hétf. márc. 05, 2007 1:45
arany tag

Hozzászólás 

vas. márc. 04, 2007 22:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt nem tudom, hogy van-e több boltjuk, gondolom igen! :)
Csak a munkámból adódóan jártam arra, amikor észrevettem,
mert egyébként óbudai vagyok.

vas. márc. 04, 2007 22:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
akkor remélem nem ez az egyetlen boltjuk sopronban.nálunk ennél sokkal komolyabb van,pedig az csak egy kisváros

vas. márc. 04, 2007 22:01
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
ez durva.te csináltad a képet?melyik városban van?

Igen, én csináltam! Sopronban van ez a bolt.

vas. márc. 04, 2007 21:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
ez durva.te csináltad a képet?melyik városban van?

vas. márc. 04, 2007 21:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt a hétvégén lőttem (K750i);

Kép

Aranyos pannon bolt, 4 teló az ablakba... :)

http://kepfeltoltes.hu/view/070304/5614 ... es.hu_.jpg

vas. márc. 04, 2007 21:52
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. márc. 04, 2007 14:48
arany tag

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:
A havidij idöarányos részét és a forgalmi kereten felüli adatforgalom ingyenes hétre esö részét töltjük fel.

Ez félreérthető, és nem is pontos, vagyis nem lenne igazságos. mivel a keret túllépése a ciklus végén szokott bekövetkezni, ezért ha a ciklus elején van az ingyenes hét, akkor csak a havidijat időarányos részét töltenék vissza, ha pedig a végén, akkor pedig akár az összes túllépést. Ezért kellett ilyen trükkösen fogalmazni. Én sem tudnám rövidebben igazságosan megfogalmazni. Az érdekessége ennek a módszernek, hogy ha túllépjük a keretet, akkor a jóváirást nem csak az ingyenes időszakban küldött adat/sms növeli, hanem az azon kivüli is. Mondjuk jobb, ha nem lépjül túl a keretet.
arnyekxxx írta:
Havidíj ellenében 0 Ft-ért nyújtott, de korlátos szolgáltatások esetében (pl. SMS-csomagok, GPRS-csomagok) a ciklus során tényleges felhasznált mennyiség (SMS: darab, GPRS: kB) alapján kalkulált egységárral felszorozzuk az ingyenes hétre eső mennyiséget, és ezt az összeget, valamint a havidíj időarányos részét töltjük fel.

És mi van akkor, ha jó közepén rendelek meg egy szolgáltatást? A megrendelés előtti forgalmat is belekalkulálják? A ciklus ez esetben mit jelent? A teljes naptári hónapot, vagy a kártyás ciklust? Egy naptári hónap legtöbbször 2 fél számlázási ciklust tartalmaz, és mi van, ha az ingyenes hét közepére esik a cikluszárás? Bár ezek már elég költői kérdések, remélem a számlázási osztályon már jól átgondolták ezeket, és nekünk ezzel nem kell foglalkozni számlapanaszok formájában.

vas. márc. 04, 2007 3:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
dero írta:
lesz uj djuice csomag a pannonnal 2007.04.03-tol
djuice kartyas20

perc alapu.. 38ft/perc sms:20ft
hogy ez miert jo tudja a fene...

http://www.pannon.hu/letoltes/kozl/kozl_070302.pdf

+ a keszulekes kartyas csomagok feltoltesei is valtoznak, bar ahogy neztem nem elonyere....

Akkor miért a dícsérőbe írtad?!

szomb. márc. 03, 2007 19:11
arany tag

Hozzászólás 
lesz uj djuice csomag a pannonnal 2007.04.03-tol
djuice kartyas20

perc alapu.. 38ft/perc sms:20ft
hogy ez miert jo tudja a fene...

http://www.pannon.hu/letoltes/kozl/kozl_070302.pdf

+ a keszulekes kartyas csomagok feltoltesei is valtoznak, bar ahogy neztem nem elonyere....

szomb. márc. 03, 2007 16:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Igénybe veheti-e üzleti előfizető Pannon 1000 mellé a PartnerRégiót?

Igénybe veheti-e üzleti előfizető díjmentesen a kiszámlázatlan hívások teljes formátumú részletezését?

2xNem.
Azt, hogy miért, ha felhívsz, elmondom. Leírni lusta vagyok, bár ez idő alatt már leírhattam volna. :D

pén. márc. 02, 2007 23:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mióta kell fizetni a postpaid tarifaváltásért?

Igénybe veheti-e üzleti előfizető Pannon 1000 mellé a PartnerRégiót?

Igénybe veheti-e üzleti előfizető díjmentesen a kiszámlázatlan hívások teljes formátumú részletezését?

pén. márc. 02, 2007 22:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
hhh3 írta:
Szerintem ez a kacifántos megfogalmazás arra vonatkozik, ha túllépi az emberfia a keretet, és a kereten telüli forgalomra vonatkozik a számitás. Ha nem éri el a keretet, akkor az egységár 0 Ft lesz, és csak a havidij időarányos része lesz feltöltve. Ezért fogalmazzák úgy, hogy Havidíj ellenében 0 Ft-ért nyújtott...

Tehát pl data250 esetén, ha csak a 3 teljes héten használja, vagyis 3x80Mb, akkor 30 napos hónappal számolva 930 Ft lesz a jóváirás, ha pedig egyenletesen használja a netet a töredék heteken is, akkor 343 Mb lesz a forgalma, akkor 93 Mb túllépés után (ha este használta csak a kereten túl) 4640Ft-ot fizet, és ennek egy hétre eső része 1080 Ft, de ez lehet több is, és kevesebb is az arra a hétre eső tényleges forgalom alapján. Tehát ekkor 1080+930-ot kap.

A 80Mb-al hülyeséget számoltam, egyenletes heti használatra, igy heti 62Mb-ra gondoltam, de ez tulajdonképpen lényegtelen.

Ebben a kacifántos megfogalmazásban sehol se esik szo még utalás formájában se a forgalmi keret tullépésére. Viszont egyszer ott van a ténylegesen elhasznált adatmennyiség (pl 62,5Mb/hét) ára felszorozva az egységárral (ami data250 esetén 16ft/1Mb visszaszámolva a havidijbol) és ott van a havidij idöarányos része.

Ahogy ök megfogalmazták az alapján gyakorlatilag duplán kéne visszafizetniük a havidij egy heti részét (egyenletes felhasználás esetén).

Persze ki lehet magyarázmi, hogy a havidij fejében 0 ft egységára van a gprs-nek a forgalmi keret végéig, de ha ezt akarják irni, ennyi elég lenne:

A havidij idöarányos részét és a forgalmi kereten felüli adatforgalom ingyenes hétre esö részét töltjük fel.

pén. márc. 02, 2007 20:36
arany tag

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:
joc_ írta:
arnyekxxx írta:
A tájékoztatóból nekem nem világos. Ha elöfizetek az akcios kártyával mondjuk data250-re, akkor ennek egy heti diját jováirják vagy csak 0ft havidijas adatforgalom esetén van jováirás?
Ebben az ismertetőben leírják.

Havidíj ellenében 0 Ft-ért nyújtott, de korlátos szolgáltatások esetében (pl. SMS-csomagok, GPRS-csomagok) a ciklus során tényleges felhasznált mennyiség (SMS: darab, GPRS: kB) alapján kalkulált egységárral felszorozzuk az ingyenes hétre eső mennyiséget, és ezt az összeget, valamint a havidíj időarányos részét töltjük fel.

Ez alapján visszajár mondjuk
heti 80Mb elhasználása esetén kb 1200Ft (ennyi a havidij egy Kb-ra esö része felszorozva)

valamint a havidij 1/4-e 1000Ft

Szvsz ez igy erösen hüleség, de ez van leirva. Vagy mit értelmezek rosszul?

Szerintem ez a kacifántos megfogalmazás arra vonatkozik, ha túllépi az emberfia a keretet, és a kereten telüli forgalomra vonatkozik a számitás. Ha nem éri el a keretet, akkor az egységár 0 Ft lesz, és csak a havidij időarányos része lesz feltöltve. Ezért fogalmazzák úgy, hogy Havidíj ellenében 0 Ft-ért nyújtott...

Tehát pl data250 esetén, ha csak a 3 teljes héten használja, vagyis 3x80Mb, akkor 30 napos hónappal számolva 930 Ft lesz a jóváirás, ha pedig egyenletesen használja a netet a töredék heteken is, akkor 343 Mb lesz a forgalma, akkor 93 Mb túllépés után (ha este használta csak a kereten túl) 4640Ft-ot fizet, és ennek egy hétre eső része 1080 Ft, de ez lehet több is, és kevesebb is az arra a hétre eső tényleges forgalom alapján. Tehát ekkor 1080+930-ot kap.

pén. márc. 02, 2007 18:41
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
hhh3 írta:
amiben csak 3 teljes hét van, és 3 amiben 4.
Jó kis lutri :)

jó kis beetetés! Legfeljebb 25% kedvezményért....

Szerintem max 33% a forgalomra (2-fizet 3-t kap), ha a május június augusztusban csak a teljes naptári héten telefonálunk, igy akár 10 Ft alá is mehet a percdij kifelé extrém telefonhasználat mellett, és mindenféle dijcsökkentő csomagokkal.

pén. márc. 02, 2007 18:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
arnyekxxx írta:
A tájékoztatóból nekem nem világos. Ha elöfizetek az akcios kártyával mondjuk data250-re, akkor ennek egy heti diját jováirják vagy csak 0ft havidijas adatforgalom esetén van jováirás?

Ez alapján visszajár mondjuk
heti 80Mb elhasználása esetén kb 1200Ft (ennyi a havidij egy Kb-ra esö része felszorozva)

valamint a havidij 1/4-e 1000Ft

Szvsz ez igy erösen hüleség, de ez van leirva. Vagy mit értelmezek rosszul?

csüt. márc. 01, 2007 20:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:

csüt. márc. 01, 2007 19:11
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. márc. 01, 2007 17:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
hhh3 írta:
amiben csak 3 teljes hét van, és 3 amiben 4.
Jó kis lutri :)

jó kis beetetés! Legfeljebb 25% kedvezményért....

csüt. márc. 01, 2007 15:41
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Következő