Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 02, 2025 18:49

Hozzászólás a témához  [ 77 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Nokia 6650 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
A működési tartománya WCDMA illetve GSM 900/1800. USA felejtős.

Én úgy emlékszem, mintha nem lett volna hozzá magyar. De ebben nem vagyok 100% biztos...

Szerk.: na ezt egyszerre írtuk. Ha van magyar, hát van. Nálam sose járt egy ilyen sem...

http://nds2.nokia.com/tutorials/support ... facts.html

hétf. máj. 28, 2007 17:55
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
hanky írta:
én most fogok beszerezni a héten egy ilyen ketyerét! az lenne a kérdésem abox-szal rendelkező uraktól, hogy van-e rá magyar nyelvű szoftver, illetve szerintetek működne amerikában pl?
A magyar szoft realitás, hozod, viszed, mosolyogsz (feltéve, hogy nem ugyanaz a proto, ami már kétszer, két tulajtól volt a kezemben!!!).

Ámerikában nem fog menni, csak ha VÉLETLENÜL 3G-s lefedettségnél vagy. Az meg még ott nagyon ritka, legalábbis a keleti parton, amerre én jártam, Floridától Worcesterig.

hétf. máj. 28, 2007 17:54
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
én most fogok beszerezni a héten egy ilyen ketyerét! az lenne a kérdésem abox-szal rendelkező uraktól, hogy van-e rá magyar nyelvű szoftver, illetve szerintetek működne amerikában pl?

hétf. máj. 28, 2007 17:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miattam reméljük, hogy nem is kell rátenni, max. ha kijön új szoftver. :wink:

csüt. ápr. 07, 2005 17:40
Moderátor

Hozzászólás 
.Macika. írta:
Azok a tartozékok, amiket feltüntetnek, azok mind kompatibilisek más készülékekkel is, kivétel nélkül. Tehát semmi nicns, ami kizárólag a 6650-hez lenne jó.

A Prodigyhez is adtak 6650-hez való fejet, szerintem ez lesz az egyetlen, amit soha az életben nem fogok használni...

2004. februárban írtam.
Azóta sem volt készüléken a 6650-es fejegységem. :))

csüt. ápr. 07, 2005 15:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Második benyomás: a kijelzője éles, nagy, jól olvasható, bár mint tudjuk 4k színű, képnézegetésre nem a legideálisabb. A kamerája nagyon jó képeket készít, külön tetszik, hogy az optika nem látható, hanem retesz védi. Ennek elhúzásakor automatikusan belép a kamera menübe. A hangja tiszta, bár mintha picit élesebb (magasabb) lenne, mint a 6310i-é. A menüje gyors, van benne kedvencek menü is és akár rádefiniálható a jobb oldali gombra is. Made in Finland. Nálam ez nagyon nagy pozitívum. A 6310-es széria kivételével nekem mindig bajaim voltak a nem finn modellekkel, de ez lehet, hogy csak az én kukacoskodásomnak köszönhető. Nem egy nagytudású okostelefon, de mindenképp szerintem ez a Nokia utolsó olyan telefonja, ami még emlékezteti az embert, hogy egy mobiltelefont tart a kezében. Akinek kisméretű divattelcsi kell, semmiképp ne vegyen ilyet.
Hirtelen ennyi, ha valakinek konkrét funkcióval kapcsolatos kérdése van, szívesen megnézem azt is.

csüt. ápr. 07, 2005 15:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
1 órás használat után: szép a telcsi (nekem tetszik). :lol:
Majd pár nap múlva tudok írni bővebbet, most még csak az első benyomáson vagyok túl...

csüt. ápr. 07, 2005 13:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tapasznyalatok? :lol:

csüt. ápr. 07, 2005 13:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
A német Ebay-on 170-240 Euro között van az ára most a telcsinek újonnan, ha valakit érdekel. Én nagyon félve bár, de onnan vettem egyet, szerencsére megjött.

csüt. ápr. 07, 2005 13:22
platina tag

Hozzászólás 
Macika: ne igyál előre a medve bőrére! ;o)

pén. feb. 13, 2004 18:54
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap

Hozzászólás 
Azok a tartozékok, amiket feltüntetnek, azok mind kompatibilisek más készülékekkel is, kivétel nélkül. Tehát semmi nicns, ami kizárólag a 6650-hez lenne jó.

A Prodigyhez is adtak 6650-hez való fejet, szerintem ez lesz az egyetlen, amit soha az életben nem fogok használni...

pén. feb. 13, 2004 18:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Hát igen, sajnos nem valószínű, hogy találsz olyan "emberi" felhasználói nyelven kezelhető JAVA-alkalmazást, amit kifejezetten erre a készülékre optimalizáltak, ugyanis finoman fogalmazva nem túl gyakori készülék, kevésbé udvariasan k. ritka. :c)
Felteszel a Fórum látogatóinak okulására a készülékkel készített fényképet a megfelelő topicba (vagy akár ide)?
Egyébként a Nyugati Végen már egészen kulturált (?) áron is láttam, 115Ft-ért, ha jól emlékszem.

GSM

pén. feb. 13, 2004 12:53
platina tag

Hozzászólás 
Már bocs de milyen progikat akarsz hozzá?
Egyszerű javatelefon. Ha a "6610 cuccok mennek rajta",
akkor ennyi...

pén. feb. 13, 2004 11:45

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nekem végre van ilyen telcsim! (Előtte 3650 volt)
Csak jó dolgot tudok róla elmondani az akksija sokáig bírja pedig megy a gprs és a kékfog is, a dumálásról meg nem is beszélve, így kb 5 napig bírja.
Sajnos egyenlőre progik nincsenek hozzá, a 6610 progijai mennek rajta, sőtt 7650es javás program is ment.
Maga a telefon nagyon gyorsan reagál minden helyzetben, kijelző jó minőségű, a kamerája élesebb képet rögzít mint a 3650. Korábban 6310i volt ez a telefon tényleg annak a méltó utóda. Nemcsak midi-t de wav ot is lehet csengőhangnak berakni. Mivel még nem ismerik ezért az xhtml böngészőt még kevés helyen lehet vele használni. Hát röviden ennyi.

pén. feb. 13, 2004 11:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én pont egy ilyen telcsivel szemezek mostanság. Tudja a GSM rendszert is (900/1800). Én is szeretném, hogy ha van valakinek tapasztalata vele, nameg infója arról, HOL lehet ilyet kapni, ossza meg velünk.

vas. jan. 11, 2004 19:23
vas-tag

Hozzászólás 
Egy-két boltban vannak fehér hollók, de az a baj, hogy ezek nem hivatalosan forgalmazott telcsik.Nincs rájuk, csak bolti garancia, ami azért nem ugyan az, mint a gyártói.Márpedig, amíg nem lehet gyártói garanciával kapni, addig szvsz nem is lehet kapni!!!Az olyan,mintha lopottat, vagy hibásat vennél.
Ezért érdekelne, hogy esetleg próbálta-e már valaki huzamosabb ideig?

pén. jan. 02, 2004 11:41
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
HaZse: ha már éppenséggel belemegyünk, kapható a telefon vagy legalábbis egy ideig az volt. Persze nem a Mobilaskban, de egyes nagyobb körúti üzletekben láttam, kezdetben 159.900Ftért, később 140ért.

Másrészt meg szerintem a moderátorok - akiké minden tiszteletem :) - dolga eldönteni, helye van ennek a topicnak, s ha nem, hát nekik van apparátusuk megtenni a szükséges intézkedéseket.

Szerintem a 6650 kijelzőjének mérete mindenféle inkompatibilitás ellenére nem rossz, s ha nem is lehet kishazánkban minden tulajdonságát kihasználni, attól még presztízsből elképzelhető hogy vki ilyent vesz. (+ a kamerát videóval sem lehet nagyon megköpködni.:)

A legújabb hivatalos prosikban (Nokia mobiltelefonok 2003/2.), mint amilyen pl. a hvg egyik legutóbbi számában volt, egyébként már szerepel a ketyere, ebből merészen arra következtetek, hogy nem kizárt, h hamarosan elérhető lesz a szolgáltatóknál, MobilAsknál.

GSM

pén. jan. 02, 2004 11:33
vas-tag

Hozzászólás 
Az se lesz rossz telcsi. Mindenesetre méretileg nekem jobban bejön a 6650-es.
Egyébként az a vicc,hogy még az MMS-es telcsik sem terjedtek el igazán.Aki vett is ilyen telcsiket, azoknak a nagy része a mai napig nem is használta az MS-részét.
Az is érdekes, hogy az MMS-képes telefonokat a westelnél például úgy hozzák forgalomba, hogy nincs aktiválva az MS-küldés.A "tájékozott" és "tájékoztatott" használó meg nem érti miért nem tud küldeni..Vagy az e-mail..
Ezzel az egész 3G-vel kapcsolatban kiváncsi vagyok, mennyien és mennyire fogják használni és kihasználni...

vissza a témához: tényleg nincs senki, aki valamelyik bemutatón kipróbálta volna?
Gondolok itt az alábbiakra:
1.+G révén javít-e valamit a Nokia a belső megjelenésen?
2.Testreszabhatóbb-e a telefon?
3.Sikerül-e az újfajta szolgáltatások kezelését is leegyszerűsíteni?
4.Vajon tényleg tesznek bele olyan aksit, ami normál használat mellett kíbirja az igért készenléti időt??

pén. jan. 02, 2004 11:26

Hozzászólás 
Persze-persze igazad van, de! Szoval ez olyan, mint anno mikopr bejoptt a MNT450-es telcsik. pl. Ericcson Hotline. Na az szep nagy darab volt. Es a sullya is nagy volt, de hordozhato volt es nem volt neki zsinorja. Most ez latszik megismetelni, mivel meg csak most jonnek ki a 3G-s telcsik. Ez meg nagy,nehez stb. Szolaltatasban is bizti, hogy tobbet fognak nyujtani a kesobbi telcsik.

Na mindegy.

En a 6230-asra varok. Az EDGE szolaltatas mar ugyis el m.o.-n.

pén. jan. 02, 2004 11:05
vas-tag

Hozzászólás 
Háát...relatív.A mérete szerintem inkább megfelelő (nekem), mint a mai tömegtelefonok.Én nekem tökéletesen megfelelt méretileg a 6210 és a 6310i-m, maíg volt.A T610 szerintem már túl kicsi.Mondjuk, mindenkinek más a kényelmes, én ezt a telefont már többször ejtettem el.
tömeg:140g
méret: 133×52×25
WCDMA (128kb/s)

pén. jan. 02, 2004 10:59
arany tag

Hozzászólás 
Tényleg nincs még ilyen topic, ez esetben miért ne
nyithatna???

Ez 1 3G-s telcsi, szerintem itthon nem lehet kapni!!?
Amúgy kicsinek se nevezhető, nagyon nehéz, nagyon
nagy... :)

pén. jan. 02, 2004 10:27
vas-tag

Hozzászólás 
Ez is igaz, de pont ezért érdekel.A jónép veszi a csili-vili 2nagytudású" újnál-újjabb telefonokat, azt se nézve, mit takar a külső.Most, a 3G küszöbén elképzelhető, hogy talán többen fognak ilyen tipusú telefonokat venni.(tudom, hogy ez nem teljesen 3G-s)Én spec az SE Z1010-re várok, e azért...
Azért érdekelne, hogy van-e olyan, aki használ is ilyen telefont(ill. akar), vagy próbált-e már.A mai telcsikkel az a baj szvsz, hogy az új tudásuk mellet egyre jobban hanyagolják a hagyományos telefon-tudást.Gondolok itt a bejegyzésinfókra(nem1-2 pont, nem 8-10 karakter), az SM-memóriára,Ébresztőóra, naptár..stb. Sajnos még mindig vannak olyan telefonok, amik kikaocsolva nem ébresztenek.
Még egy off gondolat: ezerszer inkább foglalkozok egy konkrét telefonnal, még ha "fehér holló" is, mint azzal, hogy melyik telefon a jobb! Mert az "nagy", az 2kicsi", az csúnya, az buta..Minenki megtalálhatja a neki jó telefont.És aki megtud fizetni egy P800/900-ast, vagy egy 8910i-t, az szerintem ezt is megtudja.És inkább egy ilyen telefon, mint a 8910i..Nekem semmi bajom vele, de a 6650-es legalább tudni is fog valamit.

pén. jan. 02, 2004 7:20

Hozzászólás 
Ez igaz, de egy ilyen tip. mobilt szerintem nem sokan vasaolnak. WCDMA telcsi.

csüt. jan. 01, 2004 21:16
vas-tag

Hozzászólás 
Egyébként meg ilyen topic nincs még.És ha ti nyithattok az idióta újsácikkekre,meg különböző szólgáltató-gyalázó fórumot, akkor én miért ne nyithatnék készülék-topicot?HA nem tetszik, ne olvassd el!Inkább egy ilyen topic, mint pl karácsonyi ajándékosztás;vezet a Pannon;stb...Tehát!Amíg egy mobilfórumon ÚJ mobillal foglalkozó ÚJ topic nyílik, ami nincs még, addig kéretik nem beszólogatni!!
Köszönettel!!
üdv
:-)

csüt. jan. 01, 2004 13:19
vas-tag

Hozzászólás 
Bocs, akkor ezek szerint elnéztem...Hol is lehet akkor hivatalosan kapni???

csüt. jan. 01, 2004 13:12

Hozzászólás 
Na ide figyelj, te alulinformalt egyen.

Ezt a telcsit mar reg lehet kapni. Nezd meg: http://www.nokia.com/nokia/0,,3160,00.html

Es ezert _ne_ nyiss uj topic-ot.

csüt. jan. 01, 2004 13:07
vas-tag

Hozzászólás 
Na, lehet, hogy a Nokia végre csinál a 6310i után még egy normális telefont?Bár én két éve átáltam SE-re, de ezt a telcsit lehet, hogy érdemes lesz figyelni...Igaz, "csak" 4096 színű lesz, de cserébe 7-14 nap készenléti idő..Meg talán a méretei is emberiek lesznek.Jól jönne már egy kézbe-illő üzleti telefon.A 6210/6310i óta annyira összementek(pl SE T610), hogy már-már a használhatóság rovására kezd menni a méret.A beépített BlueTooth-t remélhetőleg nem fogják lekorlátozni-ha már végre belerakják.
Jó lenne, ha a Nokia nem az "olcsó" korlátozott és hiányos telefonokat erőltetné. hanem a normál, "üzleti" telefonokat is újra előtérbe helyezné.
üdv.

csüt. jan. 01, 2004 12:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 77 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2