|
Szerző |
Üzenet |
DiVaD87
ezüst tag
|
vally írta: OFF
Divad, Te itt? Valamikor felhívhatnál, nekem nincs meg a számod
ON
Sajna ez fordítva is igaz
|
szomb. júl. 09, 2005 15:02 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
OFF
Divad, Te itt? Valamikor felhívhatnál, nekem nincs meg a számod
ON
|
pén. júl. 08, 2005 15:43 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
DiVaD87 írta: [tudod miért nem ment a FAID? mert az aksit nem raktam a telóba
Áááááá.... :c)
|
pén. júl. 08, 2005 15:34 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
gabriel401 írta: DiVaD87 írta: gabriel401 írta: DiVaD87 írta: Letudnál írni nekem egy flashelés menetét,mindenestül? Mielőtt nekiállnék strapálni magam, egy hülye kérdés: az MBUS-kábel csatlakoztatása után bekapcsoltad a telót? tudtommal be se lehet? nem? de amikor kérte a knok akkor nyomtam neki a power gombot.... Kevered a dolgot, a flashelésnél van az, hogy röviden kell nyomni a bekapcs gombot, majd, ha a rendben megtörtént, le kell venni a flash-kábelt, csatlakoztatni az MBUS-kábelt, bekapcsolni a telót és FAID-et számoltatni.
Köszönöm a segítségedet!
Hogy én mekkora LÁMA vagyok
tudod miért nem ment a FAID? mert az aksit nem raktam a telóba..... aztán néztem,hogy miaz a két kiálló **** a telón...erre berakom az aksit, és egyből ment a FAID.
huh..ez még nekem is fájt
kösz,mindent még1x.
|
pén. júl. 08, 2005 15:06 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
DiVaD87 írta: gabriel401 írta: DiVaD87 írta: Letudnál írni nekem egy flashelés menetét,mindenestül? Mielőtt nekiállnék strapálni magam, egy hülye kérdés: az MBUS-kábel csatlakoztatása után bekapcsoltad a telót? tudtommal be se lehet? nem? de amikor kérte a knok akkor nyomtam neki a power gombot....
Kevered a dolgot, a flashelésnél van az, hogy röviden kell nyomni a bekapcs gombot, majd, ha a rendben megtörtént, le kell venni a flash-kábelt, csatlakoztatni az MBUS-kábelt, bekapcsolni a telót és FAID-et számoltatni.
|
pén. júl. 08, 2005 14:41 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
gabriel401 írta: DiVaD87 írta: Letudnál írni nekem egy flashelés menetét,mindenestül? Mielőtt nekiállnék strapálni magam, egy hülye kérdés: az MBUS-kábel csatlakoztatása után bekapcsoltad a telót?
tudtommal be se lehet? nem? de amikor kérte a knok akkor nyomtam neki a power gombot....
|
pén. júl. 08, 2005 14:37 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
DiVaD87 írta: Letudnál írni nekem egy flashelés menetét,mindenestül?
Mielőtt nekiállnék strapálni magam, egy hülye kérdés: az MBUS-kábel csatlakoztatása után bekapcsoltad a telót?
|
pén. júl. 08, 2005 14:26 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
gabriel401 írta: Az IRQ-t szerintem hagyd ugy, ahogy van, az adatatvitel sebesseget allitsd 115200-ra es hasznald a Rolis Nokia Tool auto setup funkciojat.
Így se akar menni...
néha elgondolkodok,nem a kábellel van a baj...
Letudnál írni nekem egy flashelés menetét,mindenestül?
Hátha azzal többre mennék.
Köszönöm.
Szerk:
Knok XPvel a debuglevel "High"-ra állítása után ezt írta ki:
MBUS_OpenCOMPort : opening COM1 with delay 100
FLS1_GetFlashParameters : parameters found NHM-5(3310) - DCT3BT2.TIA
MBUS_cmd : size of command is 12
MBUS_sendcommand : invalid reply to command from phone
MBUS_cmd : timed out after 10 tries
MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands'
MBUS_SetServiceMode : cannot enable extended commands
MBUS_GetVersion : cannot set service mode
FLS1_GetPhoneInfo : cannot get MCU version
CMD_handlecommands : cannot analyze phone
MBUS_cmd : size of command is 12
MBUS_cmd : timed out after 10 tries
MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands'
MBUS_SetServiceMode : cannot enable extended commands
MBUS_CloseCOMPort : Closing COM port
A kábel legalább működik....mostmár a telefonnak se ártana
|
pén. júl. 08, 2005 8:40 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Az IRQ-t szerintem hagyd ugy, ahogy van, az adatatvitel sebesseget allitsd 115200-ra es hasznald a Rolis Nokia Tool auto setup funkciojat.
|
csüt. júl. 07, 2005 23:28 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
joci2000 írta: Hi, ha faidelni akarsz xp alatt próbáld ki a nokiatool 1.8-at. ez az igazi, vagy pedig a dct3repair V3.5-ot ezzel a 2-vel xp alatt is menni fog, legalábbis nekem megy. egyébként ha flashelni akarsz xp alatt userport nevű progi kell hozzá
userport az alap nálam, a flashelés is megy,mint írtam fentebb, de ez...:S
leszedtem, próbálkozok még a COM port beállításokkal is. Hátha a manuális IRQ dob valamit rajta...
|
csüt. júl. 07, 2005 22:03 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Hi,
ha faidelni akarsz xp alatt próbáld ki a nokiatool 1.8-at. ez az igazi, vagy pedig a dct3repair V3.5-ot ezzel a 2-vel xp alatt is menni fog, legalábbis nekem megy.
egyébként ha flashelni akarsz xp alatt userport nevű progi kell hozzá
|
csüt. júl. 07, 2005 16:52 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Dester írta: T68 tuningot tud valaki? (Nem feltétlen az i-s szoftver rátöltésére gondoltam )
Channel es Batteru menu.
Az utolso szoftban +4 jatek van.
Masrol nem tudok.
|
csüt. júl. 07, 2005 16:26 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
skynet írta: DiVaD87 írta: leszedtem őket, de még mindig ez a hiba: "MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands' CMD_handlecommands : cannot analyze phone MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands'" És a soros kábelt használnám FAID-re. De semelyikkel se megy eddig. és M-re van kapcsolva. a COM port jól van megadva? ja és nem XP alatt akarod az egész mókát? akkor kell hozzá még valami cucc, nemtom a nevét... én direkt emiatt tettem fel 98-at a gépemre, ott simán megy amivel XP alatt szívni kell.
hja valaki tudja a COM portos program nevét plz írja be.
na jó sietek,mert megyek melózni...
|
csüt. júl. 07, 2005 12:00 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
T68 tuningot tud valaki? (Nem feltétlen az i-s szoftver rátöltésére gondoltam )
|
csüt. júl. 07, 2005 11:38 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
skynet írta: DiVaD87 írta: skynet írta: DiVaD87 írta: na megvettem a soros kábelt is...viszont ezt a genolite-ot sehol nem találom... dc++,google,semmi hasznos találat tudnál esetleg mondani valami szépet ezzel kapcsolatban? www.nokiafree.orgés lehet hogy inkább g3n0lite néven találod meg, bocs semmi gond, a lényeg,hogy meglesz... viszont a rollis meg nem akarja felismerni reméljük ezzel sikerülni fog. ja, a genolite nem flashelésre való, hanem a flash módosítgatására! én Knok XP-vel flasheltem annak idején.
leszedtem őket, de még mindig ez a hiba:
"MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands'
MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands'"
És a soros kábelt használnám FAID-re. De semelyikkel se megy eddig. és M-re van kapcsolva.
|
csüt. júl. 07, 2005 11:29 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
skynet írta: DiVaD87 írta: na megvettem a soros kábelt is...viszont ezt a genolite-ot sehol nem találom... dc++,google,semmi hasznos találat tudnál esetleg mondani valami szépet ezzel kapcsolatban? www.nokiafree.orgés lehet hogy inkább g3n0lite néven találod meg, bocs
semmi gond, a lényeg,hogy meglesz...
viszont a rollis meg nem akarja felismerni
reméljük ezzel sikerülni fog.
|
csüt. júl. 07, 2005 11:08 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
skynet írta: DiVaD87 írta: Sziasztok! Lenne egy problémám...2napja vettem egy DCT3mas elektronika flash kábelt+hozzá tartozó 3310es fejet...a flashelés szépen ment,meg minden, de a FAID eddig sose sikerül.. Rollis újabb verziójában nem találom, a régibe meg csak COM porton hajlandó kommunikálni A knok, meg ezeket írja ki: "MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands' CMD_handlecommands : cannot analyze phone MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands'" Mi lehet a hiba?A flashelés mindig sikerül (jelenleg MADos van rajta ), de ez valahogy nem akar menni.... Ha tudtok valami okosat írjátok be plz. program link,megoldás,stb... azért jó lenne már telefonálni is tipikus eset, amikor előbb vásárol, aztán kérdez... bát itt legalább nem csesztél ki magaddal, ha veszel egy mbus-kábelet, menni fog a számolás jól. javaslom, hogy genolite-tal killeld a faidot, és onnantól fogva viszont ha módosítasz rajta (és nem számoltatod ujra a programmal, hanem hagyod DE AD FA 1D-on) akkor nem kell megint számolni MBUS-sal, jelentős fáradságtól megkímélve ezzel magadat. persze első alkalommal így is kell.
na megvettem a soros kábelt is...viszont ezt a genolite-ot sehol nem találom... dc++,google,semmi hasznos találat tudnál esetleg mondani valami szépet ezzel kapcsolatban?
|
csüt. júl. 07, 2005 10:55 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
A problemat jol latod, a FAID szamolashoz COM-portra csatlakozo szerviz(MBUS)-kabel kell, a flash-kabel erre nem alkalmas.
|
csüt. júl. 07, 2005 0:23 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
Sziasztok!
Lenne egy problémám...2napja vettem egy DCT3mas elektronika flash kábelt+hozzá tartozó 3310es fejet...a flashelés szépen ment,meg minden, de a FAID eddig sose sikerül..
Rollis újabb verziójában nem találom, a régibe meg csak COM porton hajlandó kommunikálni
A knok, meg ezeket írja ki:
"MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands'
MBUS_SecurityCommand : cannot execute 'Enable extended commands'"
Mi lehet a hiba?A flashelés mindig sikerül (jelenleg MADos van rajta ), de ez valahogy nem akar menni....
Ha tudtok valami okosat írjátok be plz. program link,megoldás,stb... azért jó lenne már telefonálni is
|
szer. júl. 06, 2005 23:48 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Volkov írta: kicsit félreértttél.. jó a flash, felmegy, de iszonyat bug-os joci, majd msn-en elmondom mi a bajom vele ja, amugy szerztem 3310-est, jöhet majd a mad
hát ez érdekes nekem semmi bajon sincs vele.
általában ezért kell full factory reset
|
pén. jún. 17, 2005 7:41 |
|
|
Volkov
arany tag
|
kicsit félreértttél.. jó a flash, felmegy, de iszonyat bug-os
joci, majd msn-en elmondom mi a bajom vele
ja, amugy szerztem 3310-est, jöhet majd a mad
|
csüt. jún. 16, 2005 18:48 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
vizsla1 írta: Köszi . Ha lesz kábelem hozzá, kipróbálom. Bár Volkov jelezte, hogy az ő 3310-esén nem fut .
akkor vmit eléggé élszúrt, mert a flash jó és nekem megy
|
szer. jún. 15, 2005 19:04 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Köszi .
Ha lesz kábelem hozzá, kipróbálom. Bár Volkov jelezte, hogy az ő 3310-esén nem fut .
|
szer. jún. 15, 2005 16:32 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Itt van a 3310-es flash
minden benne van amit kértél, kivéve a hosszú sms. azt még keresem
http://joeramzi.uw.hu/download/flash_files/3310.rar
|
hétf. jún. 13, 2005 15:02 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
vizsla1 írta: Arra sincs mod, hogy a 459 helyett valamivel hosszabb legyen? A gx15 pl. alapbol tud 1024 karaktert. A maganhangzos hercehurca lenyege, hogy a rovid ekezetesek kis es nagy betus valtozata megmaradjon, a jobbra dolok kozul csak az É legyen (s persze kicsiben is), a balra dolosbol mindegyik. Az a feladat, hogy ki legyenek szurve a jobbra dolosok, es a nem magyar abc ekezetes karakterei.
ahham most már értem ezt a kaarkteres cuccot meg lehet csinálni, de hogy lehet-e hosszabb az sms azt nem tudom. megnézem majd
|
hétf. jún. 13, 2005 14:21 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Arra sincs mod, hogy a 459 helyett valamivel hosszabb legyen? A gx15 pl. alapbol tud 1024 karaktert. A maganhangzos hercehurca lenyege, hogy a rovid ekezetesek kis es nagy betus valtozata megmaradjon, a jobbra dolok kozul csak az É legyen (s persze kicsiben is), a balra dolosbol mindegyik. Az a feladat, hogy ki legyenek szurve a jobbra dolosok, es a nem magyar abc ekezetes karakterei.
|
hétf. jún. 13, 2005 14:11 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
vizsla1 írta: Ne csak 459 karaktert tudjon küldeni, hanem többet, akár korlátlan számút össze tudjon fűzni, s ezt hoszú smsként el is küldje, ne pedig 160 karakterre darabolva, vagyis a címzettnél összefűzódve jelenjen meg. És persze írja ki, mennyinél járok.
Telefonkönyvnél és SMS írásnál az óúáí esetében csak a balra dőlős vátozat jelenjen meg, a most a monitoron látható ne, illetve a nagy ékezetes magánhangzók közül a nagy á betű. Ez pedig magával értetődő: öüéÖÜÉ. Persze ha fogadni kell, tudja kezelni az unicode-os változatot.
S akkor kinyerhető annak a 4 csengőhangnak a kottája a 8310-ből? Vagy meg van valahol?
-tehát akkor a hosszú sms-es problémád sajnos még nem megoldható, de a karakteres az igen.
-ha jól értettem azt szeretnéd, hogy a jobbra dőlő hosszú magánhangzókat szedjem ki sms írásnál, de még mindig kezelje azt.
de ezt a részét nem értem a problémádnak " a most a monitoron látható ne,illetve a nagy ékezetes magánhangzók közül a nagy á betű.Ez pedig magával értetődő: öüéÖÜÉ"
mintha vmit kihagytál volna belőle
a többi megoldható amúgy csengőhangok is
|
hétf. jún. 13, 2005 13:50 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Volkov írta: Azta... nem piskóta felvehetlek MSN-re? nem akarok itt OFF-ba menni, de lenne még 1-2 kérdésem, ha nem gond, meg kiváncsi lennék mit szúrok el hogy amit én mod-olok, az nem akar menni. köxi
ok persze felvehetsz
amúgy itt van az óra kijavítva
http://joeramzi.uw.hu/download/flash_files/3210.rar
|
hétf. jún. 13, 2005 7:55 |
|
|
Volkov
arany tag
|
Azta... nem piskóta
felvehetlek MSN-re? nem akarok itt OFF-ba menni, de lenne még 1-2 kérdésem, ha nem gond, meg kiváncsi lennék mit szúrok el hogy amit én mod-olok, az nem akar menni.
köxi
|
hétf. jún. 13, 2005 7:52 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Volkov írta: Szőrszálhasogatás: az első skinbe az analóg óra köré kéne rajzolni egy kört, vhogy így: jah, a többieknek, így néz ki a 3210-en egy srceen saver
sőt ez még mind semmi, ha van gifed azt is bele lehet rakni, akár 1 mátrixos képernyőkímélőt is
vmi ilyesmit http://joeramzi.uw.hu/download/flash_files/matrix.avi
|
hétf. jún. 13, 2005 7:33 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Annyit nem hiszem, hogy kolteni fog erre.
|
hétf. jún. 13, 2005 6:29 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Volkov írta: Akkor mivel-hogyan? nekem az egyik Flash progi meg se akarta nmyitni, mondván hogy nem nokia flash file... a másik kérdés néklül felrakta, de a teló meg se nyikkant, egyedül a világítás kapcsolt be azt annyi...
Twister BOX-szal...
|
hétf. jún. 13, 2005 0:28 |
|
|
Volkov
arany tag
|
Szőrszálhasogatás:
az első skinbe az analóg óra köré kéne rajzolni egy kört, vhogy így:
jah, a többieknek, így néz ki a 3210-en egy srceen saver
|
vas. jún. 12, 2005 19:17 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
joci2000 írta: mit értesz hosszú sms alatt? -az ékezetes karakterek leszűkítése a gsm-abc-sre és itt pontosan mire gondolsz? szedjem ki az ékezetes karakterek után a nem magyar karaktereket?
a többivel szerintem nincs gond.
Ne csak 459 karaktert tudjon küldeni, hanem többet, akár korlátlan számút össze tudjon fűzni, s ezt hoszú smsként el is küldje, ne pedig 160 karakterre darabolva, vagyis a címzettnél összefűzódve jelenjen meg. És persze írja ki, mennyinél járok.
Telefonkönyvnél és SMS írásnál az óúáí esetében csak a balra dőlős vátozat jelenjen meg, a most a monitoron látható ne, illetve a nagy ékezetes magánhangzók közül a nagy á betű. Ez pedig magával értetődő: öüéÖÜÉ. Persze ha fogadni kell, tudja kezelni az unicode-os változatot.
S akkor kinyerhető annak a 4 csengőhangnak a kottája a 8310-ből? Vagy meg van valahol?
|
vas. jún. 12, 2005 18:30 |
|
|
Volkov
arany tag
|
AGYAM eldobom!!!
hááát... ember, RESPECT!!
ISTEN! nagyon bejön!
gratula
ezt szabadalmaztatni kéne
asszongya vagy idő vagy dátum, erre: ott forog egy kanabis gömb, felette idő, alatt dátum, úgy hogy még a anpot is kiírja... pöpec a színes csilivili vackok nem tudnak ilyet
|
vas. jún. 12, 2005 18:22 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Volkov írta: joci2000 írta: nah a dátum az egyszerüen megoldható, de akkor csak is és kizárólag azt fogja mutatni, vagy az órát, esetleg animációt is tud majd mutatni, olyan 3410 féle screensaver, a t9-el meg akkor elbajlódom hátő.. én olyasmire gondoltam, hogy ott ahol kiírja hogy Budapest, ott kéne dátumnak lennie. ezt a 3410-es képernyőkimélőt nem nagyon tudom elképzelni, ez nekem kimaradt, nem láttam még 3410-est saját kézben de jöhet kivi vok rá (ma már vagy 50 szer flash-eltem a csoró telót, de még kibírja )
ok akkor már töltheted is bele
extra/clock se 1 pár skinnel, de több is belemegy
http://joeramzi.uw.hu/download/flash_files/3210.rar
|
vas. jún. 12, 2005 18:07 |
|
|
Volkov
arany tag
|
joci2000 írta: nah a dátum az egyszerüen megoldható, de akkor csak is és kizárólag azt fogja mutatni, vagy az órát, esetleg animációt is tud majd mutatni, olyan 3410 féle screensaver, a t9-el meg akkor elbajlódom
hátő.. én olyasmire gondoltam, hogy ott ahol kiírja hogy Budapest, ott kéne dátumnak lennie. ezt a 3410-es képernyőkimélőt nem nagyon tudom elképzelni, ez nekem kimaradt, nem láttam még 3410-est saját kézben
de jöhet kivi vok rá (ma már vagy 50 szer flash-eltem a csoró telót, de még kibírja )
|
vas. jún. 12, 2005 18:02 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Volkov írta: müxik a plotter is matekra zsír lesz jaja, ugyláccik a t9 rontott el mindent ha esetleg még van kedved vacakolni: -dátum kijelzése a főképernyőn lehetséges? (beindult a fantáziám ) -és végül: egy sw, amiben nincs semmi mod, csak a magyar t9?
nah a dátum az egyszerüen megoldható, de akkor csak is és kizárólag azt fogja mutatni, vagy az órát, esetleg animációt is tud majd mutatni, olyan 3410 féle screensaver, a t9-el meg akkor elbajlódom
|
vas. jún. 12, 2005 17:56 |
|
|
Volkov
arany tag
|
müxik a plotter is matekra zsír lesz
jaja, ugyláccik a t9 rontott el mindent
ha esetleg még van kedved vacakolni:
-dátum kijelzése a főképernyőn lehetséges? (beindult a fantáziám )
-és végül: egy sw, amiben nincs semmi mod, csak a magyar t9?
|
vas. jún. 12, 2005 17:53 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
vizsla1 írta: @joci2000: a 3310-es kérésnek is eleget tudsz tenni ?
elvileg igen csak tisztázni kellene 1-2 dolgot:
-mit értesz hosszú sms alatt?
-az ékezetes karakterek leszűkítése a gsm-abc-sre és itt pontosan mire gondolsz? szedjem ki az ékezetes karakterek után a nem magyar karaktereket?
a többivel szerintem nincs gond.
|
vas. jún. 12, 2005 17:47 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
@joci2000: a 3310-es kérésnek is eleget tudsz tenni ?
|
vas. jún. 12, 2005 17:41 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Volkov írta: joci2000 írta: pontosan netmonitor ->enable, jah és a plottert csak a 2. ban fogod látni jah próbálj még 1 full resetet a képek miatt, de lehet h. nem fog menni, ilyenkor irtsad ki az összeset uzenetek emnuből és tölts rá ujjakat nya, végeztem a "teszt"-el. most a 6. van fent, minden fain, kivéve: -sehogy sem akarja hívás alatt kiírni a hívásidőt, nincs ilyen menüpont se -plotter sehol sincs(itt lehet h csak én bénázok, netmonitor van, és látom már az extrák menüt is, de nem leeht belelépni) -a képüzi fagy. felülírtam logomanagerrel, kicst mászkáltam a menüben, visszanézek újra fagy. ujra logomanager, megnézem mi van ott, a teló magától "belefirkál" a képüzikbe.de ez nem izgat, életemben nem küldtem még képüzit, csak a teszt kedvéért nézem végig a menüket, ezt hagyhatod a francba -és végül: a játék beállításoknál van egy üres menüpont a hangok alatt Amugy nagyon isten lett
mint korábban írtam csak a 02-esből láthattad volna a plottert, de csinálok 1 újjat, amiben benn lesz az összes és jól.
extra configure ->callduration, autokeylock,minute beep,
games->stones,
calculator->plotter
ezek szerint a t9 miatt nem volt jó és az tette tönkre a korábbit
link: http://joeramzi.uw.hu/download/flash_files/3210.rar
ja és a játékok menuben a vibra funkció lenne az
|
vas. jún. 12, 2005 17:32 |
|
|
Volkov
arany tag
|
joci2000 írta: pontosan netmonitor ->enable, jah és a plottert csak a 2. ban fogod látni jah próbálj még 1 full resetet a képek miatt, de lehet h. nem fog menni, ilyenkor irtsad ki az összeset uzenetek emnuből és tölts rá ujjakat
nya, végeztem a "teszt"-el.
most a 6. van fent, minden fain, kivéve:
-sehogy sem akarja hívás alatt kiírni a hívásidőt, nincs ilyen menüpont se
-plotter sehol sincs(itt lehet h csak én bénázok, netmonitor van, és látom már az extrák menüt is, de nem leeht belelépni)
-a képüzi fagy. felülírtam logomanagerrel, kicst mászkáltam a menüben, visszanézek újra fagy. ujra logomanager, megnézem mi van ott, a teló magától "belefirkál" a képüzikbe.de ez nem izgat, életemben nem küldtem még képüzit, csak a teszt kedvéért nézem végig a menüket, ezt hagyhatod a francba
-és végül: a játék beállításoknál van egy üres menüpont a hangok alatt
Amugy nagyon isten lett
|
vas. jún. 12, 2005 17:19 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Volkov írta: eddig amit észrevettem: -plotter nincs sehol, 3210-ben nincs extra-k menüpont (van: telefonkönyv, üzik, hívásinfo,beállítások,átírányitás,játékokszámológép,óra,hangbeáll) -az 5. pl fagy ha belépek a képüzenetekhez -az 5. lenne a hívás idő, de nem ír ki semmit, menüben nem találom -a játék beállításoknál van egy üres menü a hangok alatt a többi cucc eddig megy: autolock, számológép, 5ödölő, 7 segmencs,
pontosan netmonitor ->enable, jah és a plottert csak a 2. ban fogod látni
jah próbálj még 1 full resetet a képek miatt, de lehet h. nem fog menni, ilyenkor irtsad ki az összeset uzenetek emnuből és tölts rá ujjakat
|
vas. jún. 12, 2005 16:48 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Biztos engedelyezted a netmonitort?
|
vas. jún. 12, 2005 16:45 |
|
|
Volkov
arany tag
|
eddig amit észrevettem:
-plotter nincs sehol, 3210-ben nincs extra-k menüpont
(van: telefonkönyv, üzik, hívásinfo,beállítások,átírányitás,játékokszámológép,óra,hangbeáll)
-az 5. pl fagy ha belépek a képüzenetekhez
-az 5. lenne a hívás idő, de nem ír ki semmit, menüben nem találom
-a játék beállításoknál van egy üres menü a hangok alatt
a többi cucc eddig megy: autolock, számológép, 5ödölő, 7 segmencs,
|
vas. jún. 12, 2005 16:43 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
ok 02-es link most jó, extrában van a plotter ami a grafikus fv ábrázoló
http://joeramzi.uw.hu/download/flash_files/3210_02.rar
|
vas. jún. 12, 2005 16:24 |
|
|
joci2000
ezüst tag
|
Volkov írta: joci2000 írta: nyomj 1 full factory resetet jaaa... így már mindjárt más.. bár amit én csinétam, így se megy, de az első tied müxik Advancd calc nagyon pöpec megy a többi is felfelé, amint kész mind, szerkesztem ezt a hsz-t, írom melyik milyen csak 1 kérdés: a 2.-ban plotter-ben mit nézek, az mit csinál? és a 3.-ban a stones?
plotter húűű ezt kifelejtettem a menuből, mingyáá megcsinálom csak a plotterest, hogy ki tudd próbálni megy-e?
stones a games menuben van
|
vas. jún. 12, 2005 16:20 |
|
|
Volkov
arany tag
|
joci2000 írta: Biztonsági mentésed amúgy van az eredeti softról? eeprommal együtt
arról bármikor visszahozhatod eredeti állapotot
elvileg van, de a progi amivel csináltam, nem akar újra müködni.. nem látja a telót
amivel meg most dolgozok, az csak flash-t tud, semmi mást
de nem gond, van gyári sw-m, megvan az összes. mikor vmi gáz van, azt vagy a gabi mod-ot rakom fel
|
vas. jún. 12, 2005 16:20 |
|
|
Volkov
arany tag
|
joci2000 írta: nyomj 1 full factory resetet
jaaa... így már mindjárt más.. bár amit én csinétam, így se megy, de az első tied müxik Advancd calc nagyon pöpec
megy a többi is felfelé, amint kész mind, szerkesztem ezt a hsz-t, írom melyik milyen
csak 1 kérdés: a 2.-ban plotter-ben mit nézek, az mit csinál?
és a 3.-ban a stones?
|
vas. jún. 12, 2005 16:18 |
|
|