Szerző |
Üzenet |
Kisördög
arany tag
Csatlakozott: szer. aug. 18, 2004 12:10 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Miskolc
|
T68m írta: erről írtak fentebb: új, más firmware
muszáj vagyok végignézni azt a 13oldalt?
Lécci mondd el melyik oldalon!!
|
kedd máj. 17, 2005 14:56 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Kisördög írta: T68m írta: Kisördög írta: Azért nem baj igazából, hogy 1,8 MB a memóriája, mert van Bluetooth és azzal le tudom tölteni a videókat meg ilyeneket!
Köszi az infókat! ami nekem nagyon hiányzik: - email kliens; - újratácsázás, gombnyomásra - ericsson módra; - hívásszûrés; Nekem ezek nem nagyon hiányoznak! Még egy kérdés: Lehet a menü színét változtatni? Csak hogy ne legyen az a csúnya Voda live-os /az a 4 színû/ asszem ennyi! kösz
erről írtak fentebb: új, más firmware
|
hétf. máj. 16, 2005 21:17 |
|
|
Kisördög
arany tag
Csatlakozott: szer. aug. 18, 2004 12:10 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Miskolc
|
T68m írta: Kisördög írta: Azért nem baj igazából, hogy 1,8 MB a memóriája, mert van Bluetooth és azzal le tudom tölteni a videókat meg ilyeneket!
Köszi az infókat! ami nekem nagyon hiányzik: - email kliens; - újratácsázás, gombnyomásra - ericsson módra; - hívásszűrés;
Nekem ezek nem nagyon hiányoznak!
Még egy kérdés:
Lehet a menü színét változtatni?
Csak hogy ne legyen az a csúnya Voda live-os /az a 4 színű/
asszem ennyi!
kösz
|
hétf. máj. 16, 2005 20:17 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Kisördög írta: Azért nem baj igazából, hogy 1,8 MB a memóriája, mert van Bluetooth és azzal le tudom tölteni a videókat meg ilyeneket!
Köszi az infókat!
ami nekem nagyon hiányzik:
- email kliens;
- újratácsázás, gombnyomásra - ericsson módra;
- hívásszűrés;
|
hétf. máj. 16, 2005 18:44 |
|
|
Kisördög
arany tag
|
Azért nem baj igazából, hogy 1,8 MB a memóriája, mert van Bluetooth és azzal le tudom tölteni a videókat meg ilyeneket!
Köszi az infókat!
|
hétf. máj. 16, 2005 16:58 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Kisördög írta: Én köszi!
1,8 MB??? Az naggggyon kevés!!
Te teljesen kihasználod a memóriáját vagy van szabad hely??
És az a kör /a középsõ gomb körül/ könnyen kezelhetõ?? Vagy nehéz nyomkodni?
jól kezelhető. Az 1,8MB tényleg kevés, hamar tele lehet fényképezni, a videoról már nem is beszélve.
De azt ne felejtsd el, hogy ez egy 70Ft-os telefon! Nyilván van néhányszázszor ennyiért valami nokijagagyi kicsit nagyobb memóriával, sokkal sz.arabb kijelzővel, gagyi kamerával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m hétf. máj. 16, 2005 18:45-kor.
|
hétf. máj. 16, 2005 12:43 |
|
|
Kisördög
arany tag
|
Én köszi!
1,8 MB??? Az naggggyon kevés!!
Te teljesen kihasználod a memóriáját vagy van szabad hely??
És az a kör /a középső gomb körül/ könnyen kezelhető??
Vagy nehéz nyomkodni?
|
hétf. máj. 16, 2005 7:37 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
nekem van ilyen telom.
- A joy nem mozgatható, csak nyomható, a körülötte lévő kör megfelelő helyen történő megnyomásával lehet a "le", "fel", stb. funkciókat aktiávlni.
- 1,8MB memóriája van
- dallamszekesztőt a myitems/sounds/melodyeditor/create new -el lehet elindítani. Használati leírás: lásd a készülék használati útmutatójában
- nem tudom, nem írja ki, sztem 1 perc körüli felvételt lehet készíteni a diktafonnal
|
vas. máj. 15, 2005 16:51 |
|
|
Cym02
vas-tag
|
Lenne néhány kérdésem azokhoz feltéve akikven van ilyen telefonja:
1. Hány másodpercet lehet felvenni vele a diktafonnal?
2. A dallamszerkesztőt hogy kell használni, hogy működik?
3. Mennyi a memóriája?
Egyenlőre ennyi!
Köszi a válaszokat!
cym
|
vas. máj. 15, 2005 14:08 |
|
|
Kisördög
arany tag
|
HAHÓ!!
Senki sem tudja??
Nicsak enyém a 600. válasz és a 13. oldal!
|
vas. máj. 15, 2005 8:06 |
|
|
Kisördög
arany tag
|
Mi van?
Senkinek sincs ilyen telefonja?
Valaki írjon már!!
Ha valaki nem értette volna a kérdést elmagyarázom:
A Sharp GX-15-nek a középső gombja /tudjátok ott a képernyő alatt / az ilyen mozgatható jobbra, balra, föl, le? Vagy csak egyszerűen be lehet nyomni, mint egy entert??
KÖSZI!
|
vas. máj. 15, 2005 7:42 |
|
|
Kisördög
arany tag
|
Akinek van ilyen telefonja elsősorban tőle kérdezem:
Joystickos(ejtsd:dzsojsztik) vagy ilyen 5 irányú a gombja?
Lécci segítsetek!
Köszi!
|
szomb. máj. 14, 2005 16:18 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
sziasztok.
eladó a telcsim !
Gx15- nem LIVE!-os menü, jó állapotban, minden tartozékkal.
+ usb kábel (netezéshez, töltéshez)
az árban megegyezünk.
bloodaxe@freemail.hu
|
pén. ápr. 22, 2005 11:48 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
cres írta: bloodaxe írta: Hát asszem a beállításokat rendessen bebuktam. A tavbeallitas.vodafone.hu-n Sharp-ra nem lehet beállításokat kérni Cres, te hogy állítottad be ? Simán kézzel ? Néztem a Sharp oldalán is, de nem találtam ilyen lehetőséget, pedig több telefongyártónál is van (Nokia, Siemens, SE) Hi Mindent manuálisan állítottam be. De azt írtam 1-2 oldallal fentebb hogy törlödnek a beállítások, csak az SPST-vel lehet mentést csinálni, de csak annak ajánlom a használatát aki ért is hozzá mert nagyon el lehet szurni a tellát!!! A Sharp GX15 Servicing Manual-ban benne van mit hogy, de csak saját felelösségre csinálja aki akarjai!! Nekem bluetooth-on keresztül megy a netem (BluetoothConnection) ahogy a handset is, sms-t a handset manager-en keresztül szoktam küldeni. Cres
Hali.
Azt tudtam, hogy törlődik minden, csak arra számítottam, hogy nem kell bepötyögni kézzel
|
hétf. márc. 21, 2005 8:21 |
|
|
cres
ezüst tag
|
bloodaxe írta: Hát asszem a beállításokat rendessen bebuktam. A tavbeallitas.vodafone.hu-n Sharp-ra nem lehet beállításokat kérni Cres, te hogy állítottad be ? Simán kézzel ? Néztem a Sharp oldalán is, de nem találtam ilyen lehetőséget, pedig több telefongyártónál is van (Nokia, Siemens, SE)
Hi
Mindent manuálisan állítottam be. De azt írtam 1-2 oldallal fentebb hogy törlödnek a beállítások, csak az SPST-vel lehet mentést csinálni, de csak annak ajánlom a használatát aki ért is hozzá mert nagyon el lehet szurni a tellát!!! A Sharp GX15 Servicing Manual-ban benne van mit hogy, de csak saját felelösségre csinálja aki akarjai!!
Nekem bluetooth-on keresztül megy a netem (BluetoothConnection) ahogy a handset is, sms-t a handset manager-en keresztül szoktam küldeni.
Cres
|
pén. márc. 18, 2005 11:10 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
kézzel beállítottam a tel-t. aszonta az üszis csávó, hogy elküldi mélben. ez két órája volt
na mind1. most működnek.
Viszont a gyorsbillentyűk átállítására nem tudtam rájönni. lehet, hogy nem is lehet.
|
pén. márc. 18, 2005 10:54 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
Hát asszem a beállításokat rendessen bebuktam.
A tavbeallitas.vodafone.hu-n Sharp-ra nem lehet beállításokat kérni
Cres, te hogy állítottad be ? Simán kézzel ? Néztem a Sharp oldalán is, de nem találtam ilyen lehetőséget, pedig több telefongyártónál is van (Nokia, Siemens, SE)
|
pén. márc. 18, 2005 8:40 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
T68m írta: 1. meg tudod nekem is csinálni? 2. tudsz előtte TELJES mentést csinálni? 3. vissza is tudod tölteni a mentést? ))) 4. BT-n infárn vagy kábellel netezel?
Hi.
1. hát én csak melózni járok pestre (pontosabban Budaörsre) Megcsinálom szívesen, ha tudunk egyeztetni.
dobj mélt a bloodaxe@freemail.hu-ra, megbeszélhetjük a részleteket.
2. magamnak nem csináltam. Csak a képeket, hangokat, neveket tudtam lementeni. Beállítások, mms, gprs, stb annak annyi. (voda távbeállítás )
3. az előzőből következtetve : csak amit a handset managgerrel le tudsz szedni azt tudom visszatenni.
4. ugyan azzal az USB kábellel netezek amivel a flash-elést csináltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bloodaxe pén. márc. 18, 2005 9:59-kor.
|
pén. márc. 18, 2005 7:30 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
cres írta: bloodaxe írta: Na akkor a friss élmények: 1. A firmware frissítés nekem kb 10 perc volt. 2. Hiba nélkül lefutott 3. Kártya be, és a tel indul is. 4. MINDEN törlődik 5. Alapból orosz nyelv van beállítva, de könnyű megtalálni az angolt. 6. Kamera. Az első két hang ugyanaz mint a vodás szoftban, de a harmadik az üres. Tehát kamerahang nuku 7. 3 háttérkép van gyárilag, de elég gázosak. 8. Vannak új, és jóminőségű hangok. 9. A beépített Java játékok is eltüntek, nem foglalják a helyet )) 10. A baloldali gomb az üzenetírásra, a jobboldali a wap-ra van programozva. Még nem találtam meg, hogy lehet át állítani. (ha lehet egyáltalán) 11. A menü ikonok ugyan azok mint pár oldallal előrébb be lett linkelve. Ha nincs már fent majd megkeresem. 12. A térerő, és az aku ikon is más. 13. A menü effekt is maradt, de sima halványból élesbe, nem pedig a kör szerű mint a Vodás. 14. Néhány ikon szerintem kicsit gázosabb mint az eredeti. Pl. amikor a kábelkapcsolatot jelzi a gép, és a tel között, az elég hülyén néz ki. Egyenlőre ennyi. Cres, örök hála !!!!! ja, és épp a telcsiről netezek Hi Szivesen! Ugye nem is volt egy nagy dolog! Nekem minden negatívumával is jobban tetszik mint a vodás szoft!! Cres
Nekem is, csak a magyar T9-et hiányolom nagyon
|
pén. márc. 18, 2005 7:24 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
1. meg tudod nekem is csinálni?
2. tudsz előtte TELJES mentést csinálni?
3. vissza is tudod tölteni a mentést? )))
4. BT-n infárn vagy kábellel netezel?
|
csüt. márc. 17, 2005 22:26 |
|
|
cres
ezüst tag
|
bloodaxe írta: Na akkor a friss élmények: 1. A firmware frissítés nekem kb 10 perc volt. 2. Hiba nélkül lefutott 3. Kártya be, és a tel indul is. 4. MINDEN törlődik 5. Alapból orosz nyelv van beállítva, de könnyű megtalálni az angolt. 6. Kamera. Az első két hang ugyanaz mint a vodás szoftban, de a harmadik az üres. Tehát kamerahang nuku 7. 3 háttérkép van gyárilag, de elég gázosak. 8. Vannak új, és jóminőségű hangok. 9. A beépített Java játékok is eltüntek, nem foglalják a helyet )) 10. A baloldali gomb az üzenetírásra, a jobboldali a wap-ra van programozva. Még nem találtam meg, hogy lehet át állítani. (ha lehet egyáltalán) 11. A menü ikonok ugyan azok mint pár oldallal előrébb be lett linkelve. Ha nincs már fent majd megkeresem. 12. A térerő, és az aku ikon is más. 13. A menü effekt is maradt, de sima halványból élesbe, nem pedig a kör szerű mint a Vodás. 14. Néhány ikon szerintem kicsit gázosabb mint az eredeti. Pl. amikor a kábelkapcsolatot jelzi a gép, és a tel között, az elég hülyén néz ki. Egyenlőre ennyi. Cres, örök hála !!!!! ja, és épp a telcsiről netezek
Hi
Szivesen!
Ugye nem is volt egy nagy dolog!
Nekem minden negatívumával is jobban tetszik mint a vodás szoft!!
Cres
|
csüt. márc. 17, 2005 19:10 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
Na akkor a friss élmények:
1. A firmware frissítés nekem kb 10 perc volt.
2. Hiba nélkül lefutott
3. Kártya be, és a tel indul is.
4. MINDEN törlődik
5. Alapból orosz nyelv van beállítva, de könnyű megtalálni az angolt.
6. Kamera. Az első két hang ugyanaz mint a vodás szoftban, de a harmadik az üres. Tehát kamerahang nuku
7. 3 háttérkép van gyárilag, de elég gázosak.
8. Vannak új, és jóminőségű hangok.
9. A beépített Java játékok is eltüntek, nem foglalják a helyet ))
10. A baloldali gomb az üzenetírásra, a jobboldali a wap-ra van programozva. Még nem találtam meg, hogy lehet át állítani. (ha lehet egyáltalán)
11. A menü ikonok ugyan azok mint pár oldallal előrébb be lett linkelve. Ha nincs már fent majd megkeresem.
12. A térerő, és az aku ikon is más.
13. A menü effekt is maradt, de sima halványból élesbe, nem pedig a kör szerű mint a Vodás.
14. Néhány ikon szerintem kicsit gázosabb mint az eredeti. Pl. amikor a kábelkapcsolatot jelzi a gép, és a tel között, az elég hülyén néz ki.
Egyenlőre ennyi.
Cres, örök hála !!!!!
ja, és épp a telcsiről netezek
|
csüt. márc. 17, 2005 18:24 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
Cres !
Köszi szépen.
Mostmár tényleg megpróbálom
|
csüt. márc. 17, 2005 7:37 |
|
|
v-cox
vas-tag
|
Sziasztok!
Honnan tudnék letölteni komplett gyári GX10i CD-t?
Segítségeteket előre is köszönöm.
v-cox
|
szer. márc. 16, 2005 18:55 |
|
|
cres
ezüst tag
|
pacsirta írta: valaki leirhatná véleményét, hogy járt-e már igy?
Hi
Talán ha át böngésznéd a Sharp GX15 Servicing Manual-t.
Itt megtalálod http://i.don-t.servebeer.com/sharpgx15/
Cres
|
szer. márc. 16, 2005 17:46 |
|
|
cres
ezüst tag
|
|
szer. márc. 16, 2005 17:42 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
T68m írta: bloodaxe írta: cres írta: Hi Spanyolhoz én sem konyítok! De itt van a kék az egyik heckelt! Cres örök hála ! megpróbálom ment a meló? Merre vagy Pesten? "Megnéznéd" az enyémet? Ja, elvesznek a nevek?
Sajna nem tudtam megcsinálni mert nem találtam meg az upgrading toolt otthon (pedig egyszer már letöltöttem) a www.gx15.com-ról meg sehogy nem akart lejönni, pedig regeltem
Feltudná tölteni valaki valahová
Előre is köszi
|
szer. márc. 16, 2005 7:58 |
|
|
pacsirta
vas-tag
Csatlakozott: vas. márc. 13, 2005 11:57 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: a holdon
|
cres írta: pacsirta írta: valaki leirhatná véleményét, hogy járt-e már igy? Hi. Mivel fogalmam sincs mit értesz a "Ezert nem tudom bt-vel tatba tenni!" valószinü más sem, talán ezért nem szólt senki. Ha kicsit érthetöbben körülírnád mi történt a tellával könnyebb lenne segíteni! Cres
a baj az , hogy külföldi a tella, és elütötték a kódot többször a pck kódot, és ezt irja:
A telefon zárolva. Hívja a szolgáltatót! Ez azt jelenti, hogy a saját kártyáját sem fogadja el, és kártya nélkül szerintem nem lehet diagba tenni!!
Ezert nem tudom bt-vel diagba tenni!
Manuállisan sem megy diagba!!!
most már ideadták a kinti kártyát is, de arra is az előzőt irja!
A windows pedig usb kábellal a nem ismeri fel, sem xp, sem 98 valakinek valami ötlet?
|
kedd márc. 15, 2005 19:10 |
|
|
cres
ezüst tag
|
pacsirta írta: valaki leirhatná véleményét, hogy járt-e már igy?
Hi.
Mivel fogalmam sincs mit értesz a "Ezert nem tudom bt-vel tatba tenni!"
valószinü más sem, talán ezért nem szólt senki.
Ha kicsit érthetöbben körülírnád mi történt a tellával könnyebb lenne segíteni!
Cres
|
hétf. márc. 14, 2005 20:43 |
|
|
pacsirta
vas-tag
Csatlakozott: vas. márc. 13, 2005 11:57 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: a holdon
|
valaki leirhatná véleményét, hogy járt-e már igy?
|
hétf. márc. 14, 2005 15:33 |
|
|
pacsirta
vas-tag
|
pacsirta írta: a baj az , hogy külföldi a tella, és elütötték a kódot többször, és ezt irja: A telefon zárolva. Hívja a szolgáltatót! Ezert nem tudom bt-vel tatba tenni! Manuállisan sem megy tatba!!! most már ideadták a kinti kártyát is, de arra is az előzőt irja! A windows pedig usb kábellal a nem ismeri fel, sem xp, sem 98 valakinek valami ötlet?
senki?
|
vas. márc. 13, 2005 16:41 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
bloodaxe írta: cres írta: Hi Spanyolhoz én sem konyítok! De itt van a kék az egyik heckelt! Cres örök hála ! megpróbálom
ment a meló? Merre vagy Pesten? "Megnéznéd" az enyémet?
Ja, elvesznek a nevek?
|
vas. márc. 13, 2005 12:10 |
|
|
pacsirta
vas-tag
|
a baj az , hogy külföldi a tella, és elütötték a kódot többször, és ezt irja:
A telefon zárolva. Hívja a szolgáltatót!
Ezert nem tudom bt-vel tatba tenni!
Manuállisan sem megy tatba!!!
most már ideadták a kinti kártyát is, de arra is az előzőt irja!
A windows pedig usb kábellal a nem ismeri fel, sem xp, sem 98 valakinek valami ötlet?
|
vas. márc. 13, 2005 12:00 |
|
|
cres
ezüst tag
|
Hi.
Szivesen.
Majd mond el hogy sikerült és mennyire jön be neked a kék frimware.
Cres
|
pén. márc. 11, 2005 16:27 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
cres írta: Hi Spanyolhoz én sem konyítok! De itt van a kék az egyik heckelt! Cres
örök hála !
megpróbálom
|
pén. márc. 11, 2005 13:51 |
|
|
cres
ezüst tag
|
Hi
Spanyolhoz én sem konyítok! De itt van a kék az egyik heckelt!
Cres
|
pén. márc. 11, 2005 11:28 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
cres írta: bloodaxe írta: cres írta: Hi.
Nos megtörtént a csere a A25-007-0246-GXL15_GX15[1][1].COM-HACK-re. Hátránya: -nincs magyar nyelv, csak angol és orosz. -nincsenek benne demó játékok.
De első (szép kék) ránézésre is szebbnek tünik mint a vodás piros. Kép készitésekor a harmadik hangot kiválasztva nincs semmi hang efekt! A felső sorban lévő ikonok ( térerő, töltésjelző) kicsit másmijenek!
No ennyi ugy az első 20 perc után.
Cres Hi. Pesti vagy ? Nem tudnánk összefutni valahol egy live!-talanításra ? Van töltős USB kábelem, ha kell. bloodaxe@freemail.huKöszi ! Hi Nem, Szegedi. De ha van kábeled akkor egyszerüen +oldhatod magadnak. Letöltöd a www.gx15.com -ról ( reggelni kell) a The GX15 Upgrading Tool Installer-t és telepíted a kikapcsolt telót sim nélkül rádugod az usb kábelra ekkor felismeri mint "Upgrading Tool USB driver" elinditod a The GX15 UpgradingTool-t kiválasztod a port-ot, a flash álományt, és elinditod a felsh-elést ezek után vársz kb 20 percet és kész is. Tádám szép kék lesz a menüd! A vodás 231-es firmware bugos a bluetooth miatt!!!! De a linken van még egy jó pár! Jó ha van szünetmentes tápod mert nem tesz jót a telonak ha megszakad a flesh folyamat! Cres
Kár, mindenesetre köszi az infókat
Még valami, elég gyér vagyok spanyolból, a flash-t be tudnád linkelni?
|
pén. márc. 11, 2005 8:11 |
|
|
cres
ezüst tag
|
bloodaxe írta: cres írta: Hi.
Nos megtörtént a csere a A25-007-0246-GXL15_GX15[1][1].COM-HACK-re. Hátránya: -nincs magyar nyelv, csak angol és orosz. -nincsenek benne demó játékok.
De első (szép kék) ránézésre is szebbnek tünik mint a vodás piros. Kép készitésekor a harmadik hangot kiválasztva nincs semmi hang efekt! A felső sorban lévő ikonok ( térerő, töltésjelző) kicsit másmijenek!
Cres Hi. Pesti vagy ? Nem tudnánk összefutni valahol egy live!-talanításra ? Van töltős USB kábelem, ha kell. bloodaxe@freemail.huKöszi !
Hi
Nem, Szegedi.
De ha van kábeled akkor egyszerüen +oldhatod magadnak.
Letöltöd a www.gx15.com -ról ( reggelni kell) a The GX15 Upgrading Tool Installer-t és telepíted a kikapcsolt telót sim nélkül rádugod az usb kábelra ekkor felismeri mint "Upgrading Tool USB driver" elinditod a The GX15 UpgradingTool-t kiválasztod a port-ot, a flash álományt, és elinditod a felsh-elést ezek után vársz kb 20 percet és kész is.
Tádám szép kék lesz a menüd! A vodás 231-es firmware bugos a bluetooth miatt!!!! De a linken van még egy jó pár!
Jó ha van szünetmentes tápod mert nem tesz jót a telonak ha megszakad a flesh folyamat!
Cres
|
csüt. márc. 10, 2005 18:59 |
|
|
bloodaxe
arany tag
|
cres írta: Hi.
Cres
Hi.
Pesti vagy ? Nem tudnánk összefutni valahol egy live!-talanításra ?
Van töltős USB kábelem, ha kell.
bloodaxe@freemail.hu
Köszi !
|
csüt. márc. 10, 2005 15:16 |
|
|
binyke
ezüst tag
|
Szevasz!
Mesélj már nekem NCK-ról.Vagy küldj egy olcsó USB kábelt, mert meguntam vodáékat.
Hi
|
hétf. feb. 28, 2005 23:00 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
binyke írta: Halihó!?
Szia!
|
hétf. feb. 28, 2005 7:24 |
|
|
binyke
ezüst tag
|
Halihó!?
|
vas. feb. 27, 2005 12:59 |
|
|
binyke
ezüst tag
|
Valaki meg tudná mondani honnan lehet előszedni a NCK kódot?
|
hétf. feb. 21, 2005 21:49 |
|
|
cres
ezüst tag
|
Hi
Ezt a listát frimware keresés közben talátam, csak azért másoltam ide hátha érdekel vkit.
- Firmware Version
- IMEI
Csak ezeket probáltam ki.
Sajna más nyelvű kodlistát nem találtam.
A frimware frissítéshez használok USB kábelt, minden máshoz a Trendnet TBW-101UB Bluetooth adaptert használom!
Cres
|
hétf. feb. 21, 2005 14:39 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Ami spanyolul(?) van, lehetne magyarul ?
Ki mit próbált ki ezek közül, s gyakorlatban mire jók (az egy dolog, hogy ideírták, hogy mire jó, de mégis mi tapasztalható a gyakorlatban)?
Ez az unlock menü ez semmi nélkül ki is kódolja? Vagy szüksége van valami egyéb eszköre, vagy plusz kódsorra?
SENKI SEM HASZNÁL HOZZÁ BLUETOOTH-T?!
|
hétf. feb. 21, 2005 10:28 |
|
|
cres
ezüst tag
|
Hi.
Akit érdekelnwk gx15 kodok:
He recuperado estos codigos de un post de rolan1 que me parecen intersantes:
codigos sharp
*01763*278257#
*01763*2783771#
*01763*2783772#
*01763*2783773#
*01763*2783774#
*01763*2783775#
*01763*3640# disable Engineering Mode
*01763*3641# enable Engineering Mode
*01763*4634# IMEI
*01763*5640# disable LOG
*01763*5641# enable LOG
*01763*6365641#
*01763*6370# disable MEP menue (unlock menue)
*01763*6371# enable MEP menue (unlock menue) (si os vais a SEGURIDAD aparece un nuevo menu)
*01763*63866330# disable NetMode
*01763*63866331# enable NetMode
*01763*753371#
*01763*8371# Firmware Version
*01763*8781# Test #1
*01763*8782# Test #2
*01763*8783# Test #3
*01763*8784# Test #4
*01763*8785# Test #5
*01763*8786# Test #6
*01763*8787# Test #7
*01763*87870# Test #70
*01763*87871# Test #71
*01763*87872# Test #72
*01763*87873# Test #73
*01763*87874# Test #74
*01763*8788# Test #8
*01763*87891#
*01763*87892#
Cres
|
hétf. feb. 21, 2005 7:15 |
|
|
bean
ezüst tag
|
ASM írta: Szerintem aki meg tudja flashelni a telodat, annak nem kell segiteni a "kikódolásban".
Ez nem biztos. Én például meg tudtam oldani az unlockot de az upgradet nem. Fordítva is elképzelhető, nemde?
Sőt. Ha valakinek van olyan kábele ami USB-s és tölt, akkor annak segíthetek mind firmware mind unlock ügyben. Program van
|
vas. feb. 20, 2005 19:19 |
|
|
ASM
ezüst tag
|
bean írta: Én a Furius Dongle programot használtam unlockhoz és az még azzal az USB kábellel is elment amivel nem tudok firmwaret frissíteni. Ha valaki (észak-)pesti tud blue firmwaret nyomni a telóba, akkor nyomjon nekem egy pü-t. Segíthetek pl. kikódolásban
Szerintem aki meg tudja flashelni a telodat, annak nem kell segiteni a "kikódolásban".
|
vas. feb. 20, 2005 19:08 |
|
|
ASM
ezüst tag
|
SakaLGSM írta: Valaki írja már le hogy hogyan kell manuálisan service módba tenni a gx15-t. Az angol leírást próbálgattam, de nem megy.
Az SPST egyszer müködött, de azóta ezt kapom állandóan:
INVALID MACHINE
???????????????????????????
Hát igen...
Mivel neked SPST for vodafone verziod van.
Ami annyit jelent, hogy vodas telokhoz valo.
Mivel függetlenitetted a telodat, igy az már nem vodás,
tehát INVALID MACHINE .
|
vas. feb. 20, 2005 19:06 |
|
|
bean
ezüst tag
|
Én a Furius Dongle programot használtam unlockhoz és az még azzal az USB kábellel is elment amivel nem tudok firmwaret frissíteni. Ha valaki (észak-)pesti tud blue firmwaret nyomni a telóba, akkor nyomjon nekem egy pü-t. Segíthetek pl. kikódolásban
|
vas. feb. 20, 2005 19:00 |
|
|