Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 5:06

Hozzászólás a témához  [ 162 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő
Milyen telót? 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
guni. írta:
....erősség meg az akku teljesítménye. .....
Guni

Az akkut említed, abban megint nagyon gyenge a Siemens.

vas. jan. 16, 2005 15:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát nem tudom én valahogy soha nem értettem ezt a felfogást, meghogy miért olyan létfontosságú hogy egy telefonon hatalmas és gyönyörű kijelző legyen, főleg hogy 2 évvel ezelőtt még nagyon f.szán elvolt mindenki a monokróm telcsijével. Egy tv-hez meg ne hasonlítsad, mert az tényleg arra való hogy nézzék, ergo ott a képminőség valóban az egyik legfontosabb paraméter, de egy telefonnál igazándiból az olyan dolgoknak kellene fontosnak lenni, mint a vételi erősség meg az akku teljesítménye. Na persze azért már jónéhány éve nem ezek a fő szempontok. De az én szememben a kijelző valahogy mindig egy olyan része maradt a telcsimnek, ami a használathoz szükséges adatokat közli velem és ezt megteszi remekül a Siemens-é is.

Guni

vas. jan. 16, 2005 14:58
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
guni. írta:
De miért? Mi az amit nem tudsz megcsinálni egy Siemens kijelzőjén és egy más telefonén meg igen. Az egy dolog hogy bénábban néz ki a háttérkép, de a telefont ettől még ugyanúgy tudod használni, el tudod olvasni az sms-eket, tudsz wapolni stb.

Guni

Jobb a szemnek léleknek, ha szebb valami. Szerintem a legtöbben így vannak vele. És nagyon bosszantó az, hogy ha tudjuk VAN jobb kijelző AMI AZ ÁRAT NEM is növeli, és mégsem olyat használnak.
Persze hogy ezen is lehet mindent csinálni. Egy Ciklámen típusú tvn is lehet nézni a Gyűrűk urát...

vas. jan. 16, 2005 14:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
De miért? Mi az amit nem tudsz megcsinálni egy Siemens kijelzőjén és egy más telefonén meg igen. Az egy dolog hogy bénábban néz ki a háttérkép, de a telefont ettől még ugyanúgy tudod használni, el tudod olvasni az sms-eket, tudsz wapolni stb.

Vagy lehet, hogy nem ugyazt értjük használati érték alatt?

Guni

vas. jan. 16, 2005 14:33
Moderátor

Hozzászólás 
Éppen a használati értéke csökken. És sajnos ez csak a leglátványosabb baj velük.

vas. jan. 16, 2005 14:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát szerintem én se adnám el az SX1-et. Az meg egy dolog hogy fontos a kijelző mert hogy azon olvasod az sms-eket...stb, de csak azért mert a pl. zöld egy kicsit fakó meg hasonlók én nem szólnék le egy telefont, mert azért amit látni kell azt látod rajta, legfeljebb lehetne egy kicsit szebben is, de a használati értéke szvsz ettől nem csökken semmit.

Guni

vas. jan. 16, 2005 14:03
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem ha mp3 kell a telóba akkor a k700nál
rossz helyen tapogatsz..vagy csak 3-4 számot akarsz magaddal
vinni és hallgatni (ezt neked kell tudni). Merthát 41 mega az nem
1 fekete lyuk!
Ha memkaris telefonod van (sx1, aminek nemtom miért **** a kijelzője),
akkor vegyél kártyaolvasót! (miklandban 8az1ben-es (ezt jól leírtam :lol: )
2,1k!!) Talán több cash marad telre!
Remélem tudtam segíteni! :wink:

Üdv! 8)

vas. jan. 16, 2005 13:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sony Ericsson F500i Jársz a legjobban ár teljesítményben!

vas. jan. 16, 2005 13:32
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hát az egy dolog. De csak emiatt még lehetnének tök jó telók...

Guni

Igen, csak tudod egy kamerás telefonnak pont a kijelzőjének, meg a kamerájának kellene a legjobbnak lenni. A Siemens meg nem tud kijelzőt gyártani. Ez van!
Figy, már a Sagem is jobb kijelzőt gyárt, mint a Siemens! Ez azért már így elég gáz...

Arról nem is beszélve, hogy egy telefonnak az a legfontosabb alkatrésze. Azon olvasod az SMS-eket, azon böngészed a wapot, vagy épp a menüt. Egyszóval mindent. Szóval szerintem inkább erre kellene rágyúrni. No meg a persze a kamerájára is, mert az S65 megapixeles képeinél, még egy sima 300k pixeles teló is jobbat csinál.
Na de ez itt nem a siemens osztó topic, szóval hagyjuk a témát.

vas. jan. 16, 2005 13:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát az egy dolog. De csak emiatt még lehetnének tök jó telók...

Guni

vas. jan. 16, 2005 12:58
Moderátor

Hozzászólás 
guni. írta:
toti32: Nem a pixelek jelentik a fő problémát, hanem hogy foltos és hogy borzalmas színei vannak. Végülis igazad van, ha egy telefonnak nem szép a kijelzője akkor tökéletesen használhatalan és már önmagában pofátlanság hogy gyártják. Te tv-t nézel a kijelzőjén vagy mi a ****!?

Guni

Azért ha már az összes többi gyártó tud normális kijelzőt gyártani....

vas. jan. 16, 2005 12:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
toti32: Nem a pixelek jelentik a fő problémát, hanem hogy foltos és hogy borzalmas színei vannak. Végülis igazad van, ha egy telefonnak nem szép a kijelzője akkor tökéletesen használhatalan és már önmagában pofátlanság hogy gyártják. Te tv-t nézel a kijelzőjén vagy mi a ****!?

Guni

vas. jan. 16, 2005 12:31
platina tag

Hozzászólás 
Én azt javasolnám Neked Toti, hogy vagy SE K700i-re cseréld le az SX1-esed, vagy semmire. Szerintem egy F500-ra való váltás eléggé downgrade és csalódás lenne nem? Kijelzőjét leszámítva az SX1-nek, azért elég okos és jó kis telefon az (bár a gombok nem tudom, hogy mennyire használhatóak). Vagy esetleg egy Nokia 6230-as is jó vétel lehet, bár az már drágább.
Szóval: inkább még tartsd magadnál az SX1-et és spórolj, hogy legyen pénz új K700-ra és egy BT-re.

vas. jan. 16, 2005 12:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
De az nem a TFD miatt van, ha egyáltalán az van benne. Hanem azért mert Siemens. A másik pedig, hogy a Motonak a mérete jóval kisebb ugyanakkora felbontás mellett.

Ezt mondtam én is! Hogy a pixelelek k*rva nagyok. Hiába nagy a felbontás, ha a kijelző nagysága mm-ekben is nő. Én csak ezért nem szeretem a Siemenst, mert nem tud kijelzőt gyártani. Talán tényleg jobb lenne, ha kivonulna a piacról, mert ilyen kijelzőkkel, nemigazán tud versenyképes maradni.

vas. jan. 16, 2005 11:11
Moderátor

Hozzászólás 
toti32 írta:
Higgyétek el nekem TFD van benne. És gáz. Vagy legalábbis az SX1 esetén gáz. Szerintem nagyon ronda az SX1 kijelzője, mondjuk a motorola V525-éhez képest. Pedig mindkettőnek ugyanakkora a felbontása...

De az nem a TFD miatt van, ha egyáltalán az van benne. Hanem azért mert Siemens. A másik pedig, hogy a Motonak a mérete jóval kisebb ugyanakkora felbontás mellett.

vas. jan. 16, 2005 1:20
arany tag

Hozzászólás 
Higgyétek el nekem TFD van benne. És gáz. Vagy legalábbis az SX1 esetén gáz. Szerintem nagyon ronda az SX1 kijelzője, mondjuk a motorola V525-éhez képest. Pedig mindkettőnek ugyanakkora a felbontása...

vas. jan. 16, 2005 0:53
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
toti32 írta:
Odo írta:
Az SX1-nek is TFT kijelzője van.

Nem a Siemens SX1-nek nem TFT!!! Hanem TFD! Nemugyanaz! A TFD sz*rabb!
Az MpX200-al nem a kamera a bajom, hanem baromi vastag, na meg nem magyarnyelvű, ami engem nagyon tudna zavarni. Nemazért, mert nem tudok angulul, hanem egyébként is. A magyar nyelvhez ragaszkodom.
Lehet, hogy csak K700i lesz, és használtan jutok hozzá (nemszívesen), de legalább az független, és korlátozásoktól mentes lesz.

A TFT és a TFD szinte ugyanaz. Nem így van? Én még nem hallottam olyat, hogy az egyik rosszabb lenne a másiknál!

A tfd mintha én is ugy hallotam volna hogy xarabb de az sx1be tft van

szomb. jan. 15, 2005 21:32
Moderátor

Hozzászólás 
toti32 írta:
Odo írta:

Az MpX200-al nem a kamera a bajom, hanem baromi vastag, na meg nem magyarnyelvű, ami engem nagyon tudna zavarni. Nemazért, mert nem tudok angulul, hanem egyébként is. A magyar nyelvhez ragaszkodom.
Lehet, hogy csak K700i lesz, és használtan jutok hozzá (nemszívesen), de legalább az független, és korlátozásoktól mentes lesz.

A TFT és a TFD szinte ugyanaz. Nem így van? Én még nem hallottam olyat, hogy az egyik rosszabb lenne a másiknál!

szomb. jan. 15, 2005 20:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sztem nem olyan vastag az MPX200.Nekem ez az első flippes telcsim,de szerethető.És nagyon kényelmes vele telefonálni,a vastagsága pedig megszokható.

szomb. jan. 15, 2005 20:24
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:

szomb. jan. 15, 2005 19:57
Moderátor

Hozzászólás 
vally írta:
Odo írta:
vally írta:
MPX200 mostanában jó vétel.

Te is eladtad egy nap múlva, nem? :)

Egyrészt még nem adtam el, másrészt nem azért mert **** lenne, hanem azért, mert nekem nem teljesen fekszik a smartphone platform, meg mp3 lejátszónak is alkalmatlan.

Oké oké. Totinak kell bele kamera.

szomb. jan. 15, 2005 16:13
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
vally írta:

Egyrészt még nem adtam el, másrészt nem azért mert **** lenne, hanem azért, mert nekem nem teljesen fekszik a smartphone platform, meg mp3 lejátszónak is alkalmatlan.

szomb. jan. 15, 2005 16:06
Moderátor

Hozzászólás 
vally írta:

szomb. jan. 15, 2005 15:56
platina tag

Hozzászólás 

szomb. jan. 15, 2005 15:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mondjuk egy USB-s bluetooth már a későbbi telókhoz is jó, mert ugye mindegyik bluetoothos telóval kompatibilis.

szomb. jan. 15, 2005 14:56
Moderátor

Hozzászólás 
toti32 írta:
De amúgy szerintem F500i lesz belőle. Csak ott meg a narancs gombvilágítás zavar. Szerintem rutka ronda.
Elég válogatós vagyok. :D
Lehet, hogy maradok a K700i-nél. Oszt le van tojva az egész.

Amúgymeg, már 5000 Ft-ért lehet kapni bluetooth-t, csak én az 50ezren felül, már nem akarok telefonra költeni. :cry:

Ha az F500 ronda, akkor maradj tányleg a K700-nál. A K500 is narancssárga?

szomb. jan. 15, 2005 14:24
Moderátor

Hozzászólás 
toti32 írta:
Nem SXT, hanem CXT! :D
Amúgy azzal az a bajom, hogy szegénynek ritka ronda kijelzője van. Jelenleg egy SX1-em van, dehát az is elég gáz. Hiába nagy a mérete (132x176), vele együtt a fizikai méretei is nagy a kijelzőjének. Azaz k*rva nagyok a pixelek. Csúnya! Az SX1-nek meg kimondottan, ugyanis nem TFT.

Igaz, elírtam :)

szomb. jan. 15, 2005 14:23
arany tag

Hozzászólás 
De amúgy szerintem F500i lesz belőle. Csak ott meg a narancs gombvilágítás zavar. Szerintem rutka ronda.
Elég válogatós vagyok. :D
Lehet, hogy maradok a K700i-nél. Oszt le van tojva az egész.

Amúgymeg, már 5000 Ft-ért lehet kapni bluetooth-t, csak én az 50ezren felül, már nem akarok telefonra költeni. :cry:

szomb. jan. 15, 2005 14:01
arany tag

Hozzászólás 
Nem SXT, hanem CXT! :D
Amúgy azzal az a bajom, hogy szegénynek ritka ronda kijelzője van. Jelenleg egy SX1-em van, dehát az is elég gáz. Hiába nagy a mérete (132x176), vele együtt a fizikai méretei is nagy a kijelzőjének. Azaz k*rva nagyok a pixelek. Csúnya! Az SX1-nek meg kimondottan, ugyanis nem TFT.

szomb. jan. 15, 2005 13:58
Moderátor

Hozzászólás 
toti32 írta:
Odo írta:
Szerintem maradj a K700-nál, Bt-t tudsz venni 7-ért. A másik, ha nagyon fontos az mp3, akkor meg inkább vegyél olcsón telt, és egy nomrális mp3 lejátszót. (Pendrive olyan kategóriában szintén **** szól).

Igen, de azt magyaráztam, hogy arra a 7000-re már nem lenne pénzem. Másrészről, olcsó tel alatt mit értesz, pl?
Egyébként már 10000Ft-ért is kapsz mp3-as pendrive-ot. :) És úgyanúgy szól mint egy drágább, maximum a kapacitás méretében lehet eltérés, meg fm rádió, meg ilyenek. De az mp3 mindegyiknél ugyanaz.

Azt értem, de csak meglenne a 7 ezer mondjuk egy hónapon belül, annyit meg ki lehet bírni :)
Olcsó alatt mondjuk a vodás F500, Siemens SXT65...
Nekem a pendriveok nem jöttek be zene téren. Nagyon gyenge egy normális lejátszóhoz képest.

szomb. jan. 15, 2005 13:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Itt van BT 5725-ért :wink:

szomb. jan. 15, 2005 13:15
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Szerintem maradj a K700-nál, Bt-t tudsz venni 7-ért. A másik, ha nagyon fontos az mp3, akkor meg inkább vegyél olcsón telt, és egy nomrális mp3 lejátszót. (Pendrive olyan kategóriában szintén **** szól).

Igen, de azt magyaráztam, hogy arra a 7000-re már nem lenne pénzem. Másrészről, olcsó tel alatt mit értesz, pl?
Egyébként már 10000Ft-ért is kapsz mp3-as pendrive-ot. :) És úgyanúgy szól mint egy drágább, maximum a kapacitás méretében lehet eltérés, meg fm rádió, meg ilyenek. De az mp3 mindegyiknél ugyanaz.

szomb. jan. 15, 2005 13:08
Moderátor

Hozzászólás 

szomb. jan. 15, 2005 12:28
arany tag

Hozzászólás 
Naszóval, nagy bajban vagyok! Van 50000 Ft-om, de nem tudm, hogy mit vegyek belőle. Igazából a SonyEricsson K700i-t néztem ki a vodánál, mert az pont ennyibe kerül, azonban elgondoltam, ha azt megvenném már nem maradna pénzem arra, hogy vegyek hozzá bluetooth adaptert. Ugyan tudnék rendszeresen infrához jutni, de azzal nemigazán lehet mp3-akat feltölteni rá, mert nagyon lassú. Emlékszem, mikor a T300-asomra töltöttem egy 80KB-os játékot, volt vagy 2 perc, mire felment rá. Na akkor ezt most gondold el egy 6 megás mp3-nál. Közel másfél óráig töltené. Hamarabb lemerülne a teló, minthogy feltöltődjön rá az mp3. Szóval a K700i-től csak ez tart fel, hogy nemigazán tudnám kommunikáltatni számítógéppel (legalábbis mp3-ak terén). Ez azért is gáz, mert azért nekem fontos lenne az mp3 lejátszó.
A másik telefon, amit kinéztem, az a SonyEricsson K500i. Ugyebár ez már egy tizessel olcsóbb, és ezért a tívért már tudnék venni mellé egy mp3-lejátszós pendrive-ot.
Vagy pedig, az SonyEricsson F500i. A voda live!-al nekem nincs bajom, csak annyi a kritériumom, hogy ne legyen korlátozva tőle a teló. (Bár a K700i esetén egy kicsit van, de mindegy.)
Negyedik választásom esetleg a Nokia 6230 lehetne, de azt ennyi pénzért csak használtam kapnám meg, és akkor a számítógéppel való kommunikáció még mindig nincs megoldva.
Esetleg még szóba jöhet a Samsung E820, ami gyönyörű, meg minden, azonban nagyon buta, és az mp3 lejátszásról le kellene mondanom miatta.

Ha tudtok más olyan mobilt, amit ajánlanátok nekem ennyi pénzért, nagyon örülnék. Az sem baj ha telefont+mp3 lejátszót ajánlatok. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy a telefonban legyen az mp3 lejátszó. Lényeg, amihez viszont ragaszkodom telefon esetén: Kamera, Videó, szép kijelző, nem túl nagy méret, számítógéppel való kommunikáció.

Azthiszem ennyi. Előre is kösz a válaszokat! :D

szomb. jan. 15, 2005 11:18
Moderátor

Hozzászólás 
Szívesen! :)

csüt. júl. 01, 2004 14:42
arany tag

Hozzászólás 
mobilegames írta:
Odo írta:
mobilegames írta:
freunder : MENJ A FRANCBA!!! :evil: :evil: :evil:

naaa, mi ez???

Ez csak egy hozzászólás, amit én magam tettem. freunder barátunk kicsit beképzelt, és pökhendi. (Nem ebben a topicban, de itt is)
Ennyi...

De mivel nem vagyok haragtartó, spongyát rá.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Akárhogy is döntenél, tehát hogy melyik telefont veszed, úgy kb. mindet egy olyan +20000Ft-os haszonnal tudnád eladni!
Vegyél Motorola 525-t 30ezer forintért, és add el nekem 40ezerért!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ömm, ez is elég furcsa, de hát ez van, sokszor meglepődök, de haggyuk szerintem is... :shock:

Amúgy kösz Odo!!! :)

csüt. júl. 01, 2004 8:40
arany tag

Hozzászólás 
Igazából ma láttam mindkettőt élőben, és tetszettek.
Ha nem lenne antennája a V525-nek akkor nem vacillálnék.
Mellesleg szeretem ha a telefonom szép is:-)
Egy SE T300 után táncsak megérdemlem. Bár volt Moto T720i-m is, de az se túl szép.

Az a baj, hogy én eléggé szeretem válltoztatni a telefonom arculatát, de az E700 újabb negatívuma, hogy nincsenek benne témák! :cry:
Szerintem V525 lesz.
Köszönöm mindenkinek a választ! :P

szer. jún. 30, 2004 23:22
platina tag

Hozzászólás 
mobilegames írta:
Ja és továbbra is fenn áll a kérdésem, hogy ti mit vennétek a helyemben?
Samsung E700 (gyönyörű, bár tudásban hagy kivetnivalót)
Motorola V525 (tudásban a ötös, de nincs olyan szép mint az E700)

Segítsetek! :cry:

Motorola V525! Egyértelmű a kérdésre a válasz!

Steve

szer. jún. 30, 2004 21:34
Moderátor

Hozzászólás 
mobilegames írta:

Mivel az E700-ról nem lehet meggyőzni, miért nem a másikat veszed?

szer. jún. 30, 2004 21:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Nézegeted,vagy használod? :idea:

:D

szer. jún. 30, 2004 21:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
mobilegames írta:

Nézegeted,vagy használod? :idea:

szer. jún. 30, 2004 21:19
arany tag

Hozzászólás 

szer. jún. 30, 2004 21:11
arany tag

Hozzászólás 
Bocs mindenkinek, hogy olyan dolgokról beszélünk amit esetleg más nemért. :oops:
Úgyhogy itt egy egészséges hozzászólás:
(Aki nem tud dönteni, hogy mit vegyen!)

Ha 20.000 Ft-od van a nekedvaló legjobb választás a SonyEricsson T230.
Ha 30.000 Ft-od van a nekedvaló legjobb választás a Sagem myV-55.
Ha 40.000 Ft-od van a nekedvaló legjobb választás a SonyEricsson T610.
Ha 50.000 Ft-od van a nekedvaló legjobb választás a Sagem myX-7.
Ha 60.000 Ft-od van a nekedvaló legjobb választás a Motorla V300.
Ha 70.000 Ft-od van a nekedvaló legjobb választás a SonyEricsson K700i.
Ha 80.000 Ft-od van a nekedvaló legjobb választás a Motorola V600.
Ha 90.000 Ft-od van a nekedvaló legjobb választás a Nokia 6230.

szer. jún. 30, 2004 21:08
arany tag

Hozzászólás 
De ha így haladunk akkor ez inkább már chat, mint fórum! :lol: :D

szer. jún. 30, 2004 20:51
arany tag

Hozzászólás 
Nem ártalmatlan. Volt ennek előzménye amiről te nem is tudsz! :P

szer. jún. 30, 2004 20:51
Moderátor

Hozzászólás 
mobilegames írta:
Nem vagyok értetlen nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz.
Mellesleg jogom van annak hinni akinek akarok!

OFF
Természetesen jogod van. Viszont ahhoz, hogy ilyen hevesen reagálj egy ártatlan hozzászólásra, és sértegesd az illetőt, már kevésbé.

szer. jún. 30, 2004 20:50
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
mobilegames írta:
Miről beszélsz??? :?:
Mellesleg nem akarlak megsérteni, de nem rád tartozik.

Miről? Kicsit értetlen vagy. Annyiban rám tartozik, hogy az én hozzászólásommal kapcsolatban írt olyat freunder, amit Te furán fogtál fel.

Nem vagyok értetlen nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz.
Mellesleg jogom van annak hinni akinek akarok!

szer. jún. 30, 2004 20:46
Moderátor

Hozzászólás 
mobilegames írta:

Miről? Kicsit értetlen vagy. Annyiban rám tartozik, hogy az én hozzászólásommal kapcsolatban írt olyat freunder, amit Te furán fogtál fel.

szer. jún. 30, 2004 20:45
arany tag

Hozzászólás 

szer. jún. 30, 2004 20:43
Moderátor

Hozzászólás 
mobilegames írta:
Odo írta:
mobilegames írta:
freunder : MENJ A FRANCBA!!! :evil: :evil: :evil:

naaa, mi ez???

Ez csak egy hozzászólás, amit én magam tettem. freunder barátunk kicsit beképzelt, és pökhendi. (Nem ebben a topicban, de itt is)
Ennyi...

Azért ez kicsit húzós 'hozzászólás' volt részedről. És ráadásul amit állítasz teljesen alaptalan.

szer. jún. 30, 2004 20:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 162 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő